Új privát üzeneted érkezett!

Egy jó hír a Westend-rajongóknak: 2009-re dupla ekkora lesz a Westend! (És lesz benne h&m is - éljen-éljen!!! :lol: )
20140901102739
 
 


20140901102739
 
 


Sziasztok!

Éjszakai kis kalandunk....
Alapból a szokásos. 8kor már aludt a kisasszony, igaz, 9kor felriadt, szerintem nem kapott levegőt, elég nehezen, de megnyugtattuk, meg kiszippantottuk az orrát. Aztán aludt tovább. Van légzésfigyelőnk. Ez olyan, úgy jelez, hogy ha nem vesz a gyerek levegőt x ideig pittyen egyet, aztán pár másodperc múlva riaszt. Fél 12kor lefeküdtünk, egyszer csak arra ébredek, hogy pittyen a légzésfigyelő. Még talán nem is ijedtem volna meg annyira, csakhogy én ezt már többször hallottam félálomban, csak nem fogtam fel. Hát ne tudjátok meg, senkinek nem kívánom, amit éreztem.... Megráztam férjecskét, villany fel, rohantunk át. Persze Zorka békésen szunyált. Kikapcsoltuk a légzésfigyelőt, majd vissza, megint csippant, közben az a led is villogott, ami azt jelezte,hogy vesz levegőt. Úgyhogy „csak” annyi volt, hogy kezdett lemerülni az elem és azt is igy jelzi…na kössz. Én annyira megijedtem, hogy ömlött rólam a víz, kezem-lábam remegett, a szívem majd kiugrott a helyéről….elég nehezen tudtam visszaaludni. Többször is átmentem megnézni működik-e………aztán elaludtam.

Hajni: igazából nem tudom nálunk miért megy a tv, talán csak hogy szóljon vmi....át kéne térnem inkább a zenére.
Ügyes Olivér, biztos jókat nézegetett. :)
Érdekes lehetett az a nő, aki úgy neked akart támadni, hogy ott a kezedben a gyerek....

tiko
 
 

 
 

Tiko! :)
Ezt az elemlemerülést én múlt héten éltem át! :twisted:

Kép Kép
kismokus
 
 


Kismókus: legalább másképp jelezné, nem pont ugyan úgy ...Akkor tudod mit éltem át....

tiko
 
 


Ja, csajok, én ezt úgy éltem át, hogy nem elem lemerülés volt (a miénk hálózatról megy, a szülői egység meg hálózat vagy elem). Még a gyereket is kikaptam az ágyból, meg össze-vissza forgattam, vesz-e levegőt... Volt olyan éjszaka, hogy többször is. Aztán az érzékenység állításával meg azzal hogy nagyobb lett Bálint, szerencsére megszűnt. De nagyon megijed az ember... :twisted:

dkata
 
 


Kata: ilyen nekünk az elején volt egyszer...de akkor valahogy nem ijedtem meg annyira,mint most...most nagyon-nagyon..... Szerintem ha nem működött volna utána jól, én ott virrasztok Zorka ágya mellett...főleg, hogy most tiszta nátha.

tiko
 
 


ezért kell elolvasni a leírását :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi: az oké, de sztem éjjel az embernek nem az az első gondolata, ha erre ébred, hogy biztos lemerült az elem....

tiko
 
 


A légzés figyu azért van, hogy idegesítse az embert... nekem túl könnyűek voltak a csajok az elején, így kókusz matraccal nem érzékelte őket, állandóan sípolt. Még most is úgy alszanak hogy kókuszmatrac-légzésfigyu-szivacsmatrac...

nagyon szépek a babkocsik. én egy maclaren esernyő, ikreset szeretnék pirosat...

én is gondolkodtam már rajta, hogy miért nem felénk néz, de biztos azért, mert úgy gondolják a gyerek már ilyenkor nézeget és jobb neki előre menni...
nekem alap feltételem volt a mélykocsinál, hogy felémnézzen, meg így még sem a gyerekekkel töröm az utat a tömegben... de hát esernyővel, kénytelenek lesznek dzsungelharcossá válni....

dicsekszem megint egy kicsit: Maja ma 7 lépés tökéleteset mászott :lol: :lol: úgy ment mint a csík... :lol: :lol:
Gaja meg aktív lett, pörög forog és ezt főleg pelenkázás közben műveli... na most visszasírom a nyugis tök időszaká-t.... :lol: :lol: :lol:

katyerina
 
 



Kata: sztem igen, de ettől éjjel még rámjön a frász...

tiko
 
 


Hello, lányok!

Bocsánat a paranoiáért! :oops: :) Biztos volt egy kis szeretet-hiányom; a munkahelyemre is többet gondoltam mostanság, hogy úgy szerettem ilyenkor karácsonytájt ott lenni...

Az egyik kérdést tényleg megismétlem: szóval van, ami a táblázatban 18 hós kortól ajánlott (csipkebogyó, feketeribiszke), de lé formájában (almával) már 4 hós kortól ajánlják. Szerintetek? (Persze lehet, h nem tudjátok ti sem a választ, elvégre nem vagytok Szakértők - ez már csak az én elvárásom :roll: , mer' hogy eddig mindent tudtatok.

Légzésfigyelőtől én már nem rezelek be. Nálunk ugyanaz volt, mint Katykáéknál, annyiszor szólt a kis súly miatt eleinte, hogy ilyenkor már csak megrázom őket, lekapcs. aztán visszakapcs. a készülék, ennyi. Az első elemlemerülés mondjuk tényleg elég gáz volt, valamikor hajnalok hajnalán történt, de már azt is tudjuk, milyen.


Na puszi még 1x és ne haragudjatok!

KépKép
pompomlány
 
 


(csipkebogyó, feketeribiszke), de lé formájában (almával) már 4 hós kortól ajánlják.


Pompi!

:lol: :lol:
simán megittam én... :lol: :lol: Tegnap kiváltottuk a hipp ajándékcsomagot és abban volt ilyen (alma-erdeigyümölcs). apával leültünk és megittuk.
és simán lepadlóztam attól, hogy az őszibarackpüréhez is rizskeményítő meg ilyenek vannak adva, én azt gondoltam, hogy a gyümi az gyümi... meg a hipp teákhoz cukor is van adva... :shock: :shock: és még nem is ízlett nekem... :?
Szóval én gyümileveket nem adok nekik semmilyet sem!!!! Ha majd nem szopiznak akkor víz.

Ja a táblázatot feltenné nekem valaki? köszi....

katyerina
 
 


Pompi! Először is: simi-simi-simi: a szeretethiányra! :lol: :lol: :lol: Ribizli levet nekem is mondta a doktornő, hogy adhatok (6 hó után). Aztán én nem mertem, mert bogyós, meg aprómagvas, és ha adtam volna, akkor szezonban úgy, hogy én csinálom. De aztán nem adtam, elmúlt a szezon, és majd jövőre gondolkodom rajta újra. :lol: Csipkebogyó szokott lenni némely babateában is. Én egyébként semmi levet nem adok, vizet iszik meg tejet. (Néha kamillatea a kaki miatt.)

Mé' kéne haragudni?! :lol: Tegnap én is bili füle szindrómás voltam... :oops:

dkata
 
 


Kata
Te milyen főzelékeket adsz Bálintnak? Néha már nem tudom mit főzzek Esztinek. :shock:

Kép
petyaanya
 
 


köszi minden választ! :D

KépKép
pompomlány
 
 


Hajni,

itt az etetőszék, 10 kg.
ja, és semmivel nem tud kevesebbet, mint a PP prima pappa dinner a brendonban, 37900 -ért.
szóval, szerintem jó vétel volt :D Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi! Édes Olivér, hogy feszít az új szerzeményében! :lol: Honnan rendelted?

Petyaanya! Ma joghurtos krumpli volt. Bálint még nem evett krumplit magában. Mikor kezdtük a hozzátápit, ez volt az első főzelék és nem ette meg. De most a joghurttal bejött. Amiket szoktam csinálni: gyümölcsszószok: meggy, barack, alma krumplival vagy gesztenyével. Répa, sütőtök, magában vagy almával. Répa+krumpli és ehhez szoktam tenni még más zöldségeket: brokkoli, zöldség, karfiol, karalábé (picike). Brokkoli, alma, krumpli is volt már. A kedvenc a tök (kapor, fokhagyma, krumpli) és a cukkini (bazsalikom, krumpli, fokhagyma). Most már majd teszek bele joghurtot is neki. Hús, sajt vagy túró megy hozzá. Amit már ettünk, bár Orsi most írta (én nem tudtam :oops: ), hogy allergén: paradicsom krumplival, illetve tettem már a zöldségpürébe is egyet. (Mini húsleves: husi, bele répa, zöldség, krumpli, pari, karalábé, karfiol, ami van...) Ja, és cékla magában vagy almával. Ha még eszembe jut valami, leírom. :lol: :lol: :lol: Jó étvágyat Eszterkének! :lol:
Ja, turmixolok :cry: , bár nem kéne, de a darabosabbaktól még mindig fuldoklik.
Tízórai: gyümölcs, Sinlac, túró, és joghurt valamilyen kombinációban. Én a gyümivel vagyok bajban, mert van meggyem meg barackom, oszt ennyi. Almát próbálom korlátozni a kaki miatt, néha körte, ha tudok venni biot, de kell adnom üvegest is, mert ez elég semmi... Amit még üvegest adok: Univel bio zöldborsó és univer bio alma+krumpli (ha valami gyümölcsszószból pont nem marad 1 adag, azt teszem hozzá). Bocs,hogy ilyen kígyó hosszú lettem. :lol:

dkata
 
 


Sziasztok Lányok! Kép

Nálunk teljes izgalomba van Marcikám!!!
Nagyon várja a télapot!Rajzol egész este és teljes extázisban van!!!
Sorolja az ajándékokat! :shock:
Mondogatja Ágostonnak,hogy gyorsan feküdjenek le hogy hamarabb jöjjön a télapo mert már itt köröz valahol a házak fölött!!!
Olyan édesek!Ezért imádom ezeket az ünnepeket!!! :D
Késöbb jövök és visszaolvasok! :D
Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó! :lol: :lol: :lol: Ádám is most kérdezte, hogy Ő mit kap? Minha ezt a kicsit már nem bírná ki! :lol:

dkata
 
 


Kata!
Pont irtál mikor elküldtem!
Én sem tudtam hogy a pari allergizál :oops: de nálunk az a kedvenc igy adom!
Már volt cukkini is(nagyon izlett neki)!
A bazsalikom és a fokhagyma milyen adagba megy a fözelékbe ja és a kapor?
Sajtot én már adhatok?
Mert a husi már megy nálunk viszont a cékla az sehogy sem :( !

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Zsuzsi!
Brutál jo a szék!!!
Nagyon édesen ül benne Olivér!!!
Tényleg jo vétel volt,ügyes vagy!!!
Na most már tényleg megyek mert a kutyám éhen akar halni :lol: :lol: !!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó! Fokhagyma 1-2 vékony szelet, bazsalikom egy picike levél 4-5 deci főzelékbe. A fokhagyma immunerősítő, nekem ezeket a kajákat szereti legjobban. A parit is adtam már cukkinivel meg krumplival.
Cékla almával?
Sajtot én biot adok, meg joghurtot is. Sajtot csak picikét, de szerintem még később add.

dkata
 
 


Írom itt, hogy sajtot picikét és nyomom a 4sajtos pizzát a fullsajtol calzoneval. :lol: :lol: :lol: Jól elvagyok itt egyedül. :lol:

dkata
 
 


tiko írta:Orsi: az oké, de sztem éjjel az embernek nem az az első gondolata, ha erre ébred, hogy biztos lemerült az elem....

de máshogy csipog akkor, mert szabályosan csipog asszem 5 v. 10 mpként.

dkata írta:Miért, mit ír a leírás? Hogy lemerül az elem és csipog? :lol: :lol: :lol:

szó szerint. benne van :wink:

Pompi :)
csipkebogyó szerintem lé formájában pl. tea, mehet korántól, a feketeribizlivel én várnék.

Kata :)
kaja terén azért én elég kritikus vagyok, meg nekem az összes gyerekem atópiás ekcémás, szóval azért amire én azt mondom, hogy allergén az csak nálam van extratiltólistán, sokan adják pl. paradicsomot is.

Anikó :)
fűszernövényt én simán tettem mindig olyan mennyiségben, hogy jó ízt adjon.
A f.hagyma viszont okozhat pocakfájást, első találka után jobb odafigyelni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok :)

Zsuzsi :)
Nagyon jó szerintem is a szék :)

Kata :)
Bálint nem is sovánka, pont jó alkatú. Szerintem :)
Gyümiből én szoktam frutapurát adni (alma-banánosat és alma szilvásat), meg biobanánt és a gesztenyét is. A körte puffasztja Balázst, így azt ő nem kap. Néha kap 1-1 gerezd narancsot, de más gyümink nekünk sincs fagysztva csak barack és meggy. Következő gyereknél fagyasztok majd szilvát is :)
Illetve van mág birsalmánk, de az nagyon fog és egyik táblázatban sincs benne, hogy mikrotól adható. Gondolom 8 hósan már adható lenne.
Főzelékből én szoktam csinálni cukkini+rizs+paradicsomot is, és borsó+petrezselyem+rizset(vagy krumpli), és Balázs imádja a kelbimbót (tuti nem tőlem örökölte :D ), azt répával és krumplival szoktam adni. Én most kezdem a zöldfűszereket meg a hagymákat majd adni, no és ma vettünk biojoghurtot is, így már igazán változatosan lehet főzni neki. A brokkolitól Balázsnak fáj a hasa (nagyon felfújja), pedig az olyan jó kis zöldség, remélem még kinövi. Pont tegnap tettünk vele megint próbát és rémes éjszakánk volt miatta :(

wish
 
 


Kata

a jatsszvelem.hu-n rendeltem. 20 e volt.
most rendeltem egy játékot is tőlük, ami világít a plafonra micimackót, meg ilyeneket.
írj a kajáról nyugodtan, akár még bővebben is, csak úgy szívom magamba az infokat én is.
én már fogyózok, rászántam magam :D

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi,
Nagyon édes Olivéred az új székben, és a szék is tök jó!

Kata,
Nem is tűnik vékonykának Bálintod a képeken, nagyon is formás helyes kiskrapek! És miyen ügyes!

Tiko,
Szegény Ti, de még az a szerencse, hogy csak az elem volt! Egyébként nekünk is a napokban merült le, de a miénk csak kattog és nem sípol.
A múltkor elfeljtettem írni, hogy jó lett az avatarod, nagyon bájosan mosolyog a kiscsaj.

Anikó, Kata,
Kisuvickolták a cipőket a fiúk? Tök izgi lehet!
De jó, hogy jövőre már mi is kábíthatjuk Balut a Mikulással!

Babakocsi: Kika reklámújságban van egy 2008-as model chicco esernyőkocsi (legalábbis sztem az), és megfordíitható az ülése.

Kérdés (csak válaszol vki :lol: ) : Szoptatás alatt Ti ittatok tejet? És ha nem, akkor meddig nem?

A.

Kép
bandika
 
 


Orsi: igen, valószínű, hogy úgy pittyeg, csak én hirtelen riadtam fel és csak egyet hallottam, a többit álomban...csak miután felébredtem döbbentem rá, hogy több volt,de addigra már Zorka mellett álltunk...

tiko
 
 


Anikó!

Nagyon arik lehetnek a srácok! Ágolyó jobban van már?

Most valószínű hülyeséget kérdezek, de láttam, hogy te már + ízeken gondolkodsz, pedig Ágoston csak 1 hónappal idősebb....
Szóval mivel mi még csak most kezdtünk el hozzátápit, akkor mi csak azokat ehetjük, mintha csak 4 hósak lennének, vagy lehet 6-hós is?

Táblázatot felrakjátok, hogy mikor mit?
vége a reklámnak... :)

katyerina
 
 


Zsuzsi! Én nem fogyózok, én megmagyarázom, hogy szoptatok és kell az enrgia. :oops: Azért kérdeztem, honnan rendelted, mert játékot akartam rendelni az Árzuhanásról és írják, h 5-8 nap a száll. idő, a pénz beérkezésétől! :shock: :shock: :shock: Hát...
Akkor a Te oldalad jó. Én a játékfutártól rendeltem, pénteken utaltam, de még nincs itt. :cry:
Wish! Kelbimbót jó hogy írod! Azt fagyasztottat adsz? Mivel? Csak főzöd? Fruttapurát én is adok, alma-körte és alma-szilvát. Banánosat még nem adtam, valami hippes biot lehet h már megpróbálok. Nekem van fagyasztott bio szilvám, de jó, hogy írtad!!! Jövőre ott szidtam volna magam, majd holnap előkeresem! :lol:
Ez a joghurt nevű csoda-dolog sokat lendít ám a kaja-témán. Ja, és én szoktam tenni kis oliva olajat a főzelékbe, nem főzök vele, csak mikor kész.

dkata
 
 


TEj ivás: én az elején figyeltem, fél literig lehet inni. Most azért már megeszek egy jó kis tejberizst, tejbegrízt... én nagyon tejes vagyok, meghalnék nélküle (és gyomorfájós is, azért is kell). Egyébként zabtejet és rizstejet ittam.

dkata
 
 


én simán iszok tejet, nálunk nem volt gond... vagy ez később derül ki...
a kell az energiáról, be sem merem vallani az előbbi tál sült krumplit és már megint fogytam egy kilót... :shock: :shock:
engem tényleg leszívnak a csajok...

katyerina
 
 


Bandika :)
Én néha iszom tejet. Ha nem puffad tőle és nem lesz kiütéses, akkor nyugodtan ihatsz.

Kata :)
Kelbimbót megfőzöm a krumpival és a répával, aztán leturmixolom. Biopiacon szoktam venni frisset egy hétre valót, de most hogy modnod, veszek többet és lefagyasztom, hogy késöbb is legyen :D
Balázst úgy szoktatom most a darabos kajára, hogy kap egy kis banánt a kezébe és azt elnyammogja, illetve majdnem minden nap megeszi egy kisebb alma felét-haramadát. A kezébe nyomom az almát héjastól, ő meg lereszelgeti magának a fogával :lol: Egyszer-egyszer fordul csak elő, hogy egy nagyobb darabot harap ki, amit nem tud lenyelni, olyankor azt gyorsan kiveszem a szájából. Ez főleg akkor van, amikor már "sarkosra" rágta, szóval ha figyelek és "sarkatlanítom" egy jól irányzott anyai harapással az almát, akkor nincs baj sosem :) Mondjuk tiszta alma minden utána, de olyan édes, ahogy nyammogja :) A narancsgerezdből meg kiszopogatja a narancslevet :) Tudom allergén :(, de szereti és néha adok neki :oops:. A citromot is szereti :shock:

wish
 
 


Köszi a sok ötletet, receptet. Ezeket tulajdonképpen már mindet adtam Eszternek. A rizst ugyanúgy főzitek, mint a felnőtt kosztnál? A fagyasztott gyümölcsöt hogyan adjátok? Nem lesz vizes mikor kiolvad?
Vettem babajoghurtot, gondoltam megkóstoltatom. Bevágta az egészet.. :roll:
Eszti is néha fuldoklik a darabosabb kajától.
[/img]

Kép
petyaanya
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi,
amíg szoptattam,én is izzadtam,meg fog szünni.

Pompi,
Szemészetet ne hagyd ki!Mi tegnap voltunk,fiúk kicsit kancsalok,1 hét múlva kell visszamenni kitágított pupillákkal.Be vagyok sz@rva rendesen!Nem is a szemüveg miatt(nekem is van),hanem azért,mert tuti hogy le fogják szedni egymásról!

Kata,
a darabos kaja még nekünk se megy,a dokinőnk szerint nem kell erőltetni.Én is teszek mindig olivaolajat a főzelékbe.

Anikó,
sovány sajtot 8 hóstól lehet,de enyémeknek fájt a hasa tőle,ezért csak 10 hóstól adom.

Murphy törvénye,hogy a légzésfigyelő mindig éjszaka merül le!Én akkor szartam be igazán,amikor bejelzett a figyelő,keresem a gyereket,de sehol nincs!Az ágy végében találtam meg,a plédje alatt!Akkor raktam messzebb a 2 érzékelőlapot egymástól.

Andi
Kép
aanda
 
 


Én is nagyon tejes vagyok és már hiányzik nagyon a reggelihez!
Zabtejet próbáltam, de nem bírtam meginni. :?

Kép
bandika
 
 


Egy friss kép:
Kép

Kép
petyaanya
 
 


Petyaanya! De szép!!!! :lol: Akkor nem sokat segítettem. :cry:

Wish! Mikor írtad a múltkor, hogy eszi Balázs az almát, én is próbáltam. Enyém gyerek a dobálózós korszakában van, úgyhogy csak ledobálta, én meg szedegettem a földről. Bele nem harapott volna! A banánt majd én is megpróbálom, lassan 10 hónapos.

dkata
 
 


Petyaanya,
nagyon helyesek!

Katyerina,
itt a táblázat:
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm
Szerintem a 4 hós kajákkal kell kezdenünk, de engem is érdekelne, hogy jól gondolom-e....

Zsuzsi,
tök jó a szék, és tényleg megérte!

Tiko,
hú, para lehetett! Mi már hónapok óta nem használjuk, mivel velem alszik.

Kata, Wish,
tök jó, hogy írtok a főzésről, próbálom memorizálni...

Anikó,
milyen volt a meglepi-mikulás-ajándék? Örültek a fiúk? (Hülye kérdés....gondolom... )

Olivér is összefutott ma a Mikulással:
Kép
20140901102739
 
 


Hajni,

nagyon cuki Olivér :D
és ez a szerkó rajta!!! minden nextes?
és nem is fél a télapótól :D

Kata

én úgy szoktam a jatsszvelem.hu-n rendelni, hogy felhívom a csajt, aznap postázza, másnap reggel utánvétellel itt van.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi
Nagyon helyes Olivér és jó a szék! :D

Petyaanya
Milyen tündéri kiscsaj!

Hajni
Ez nagyon komoly! meg sem ijedt???

Nagyon bírom, hogy ennyit írtok a kajákról, jó így pár hónappal mögöttetek lenni, mindig időben kapok minden infót :D

Légzésfigyelő: nekünk hálózaton van, így nem merül le :D de kezdetben borzalmas perceket éltünk át a miatt, hogy távol volt a 2 tappancs, napokig többször riasztott. Rohantam be, kikaptam a gyereket, és kiabáltam, hogy könyörgöm, lélegezz! jaj, szörnyű volt...

A legmorbidabb: ma reggel zutty, megjött a mikulás... azért tudtam nevetni az időzítésen

Kép
Kép
emma1976
 
 


emma1976 írta:A legmorbidabb: ma reggel zutty, megjött a mikulás... azért tudtam nevetni az időzítésen

:lol: :lol: :lol:

Hajni! :)
Milyen édes Olivér. Ma mi is lelkesen rójuk majd az utcákat, mert errefelé szokott sétálgatni a Télapó, hátha összefutunk vele. :lol:

Bandika! :)
Én nem iszom még most sem. Kláribaba egyszer tiszta kiütéses lett, azóta nem iszom/eszem semmit. (Nagy ritkán egy kis túróstésztát, de semmi több.) Nekem a reggeli kefírem hiányzik a legjobban! :?

Anikó! :)
A Télapó éppen Marci listáját olvassa! :wink:
Kép

Kép Kép
kismokus
 
 


Hajni!

köszi a táblázatot! :)

mi meg vettünk szilva bébi kaját, arra 4 hó volt írva... :?
Kép

katyerina
 
 


katyerina,
ja, akartam írni, nem én veszem ezeket a "szuper" bébiitalokat, a buzgó nagymamák akarnak nagyon venni mindig valamit, bár most már a'sszem le fogom tiltani ezeket az üveges kajákat. Pl. szimpla sütőtök pürében nézem: cukor, burgonyapehely... :shock: Tiszta horror, hogy már gyerekkorban kezdődik az élelmiszeripar naaagy beetetése!

kata,
nyugodtan adhatsz banánt, nálunk az volt az alma után a 2. és semmi bajuk tőle, imádják!
Én is örülök az előttem járóknak, mert az az igazság, hogy kicsit leragadtunk. Mi ugye 4 és fél hónaposan kezdtük: alma, banán, sütőtök, gesztenye, krumpli (ez egyáltalán nem megy), sárgarépa (ez se megy), vagyis még mindig csak 4 féle gyümit variálunk, arról nem beszélve, hogy nem váltottunk ki egy étkezést sem velük, mert megeszik, aztán még hiányzik nekik valami - na mi? a cumisüveges tápi. Tervezem most a céklát még, bár még életemben nem láttam nyers céklát :roll: :oops:

petyaanya,
nagyon szép a gyerök! :) Jópofa, hogy már most van egy majdnem-ugyanakkora-mint-ő baba a kezében!
Nálunk is a csajszi az, aki megragad minden kis plüss állatkát. Sőt! Képzeljétek, imádja az árcédulákat (vagy inkább mosási utasításokat), minden kis bevarrt cédulát megtalál és azt birizgálja órákig! :lol:

zsuzsi,
nagyon szupi az etetőszék!
Húúú, még én is akarok karácsony előtt venni! Tiszta szenvedés! Mindenhol ugyanaz a 3 típus van: fa, kicsi műanyag, ormótlan nagy műanyag. Valahogy egyik se tetszik ezért a pénzért, amiért árulják.

hajni,
mikor jött a Miki? Jól láááátom?!? éjjel 1-kor? (akkor írtál (?))
Hozzánk ma jön este 7-kor a férjem bátyja fog beöltözni, a felesége meg krampusznak. Kíváncsi leszek a gyerkőcökre...
Tök jó, régen én voltam a családban a Naaagy Ajándékozó, mindenkinek kitaláltam minden gondolatát, mit szeretne... Mióta meg a gyerekek vannak, még a napokat is elfelejtem, nem érdekel már egyáltalán az ajándékozás. :oops: :?

KépKép
pompomlány
 
 


ja, elfelejtettem, bocsi

aanda,
mi már voltunk szemészeten kb. 2 hónapja, minden rendben volt (bár nálunk is Bencsi néha kicsit kancsinak tűnik), de aszonták, h minden OK. Ez, amit most küldtek promót, tuti valami pénzes vizsgálat. Mi a SOTE-n voltunk.

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi

hát igen, hatalmas ez az etetőszék is. 2 széket kellett kivinnünk a konyhából, hogy annak a helyére elférjen.
nagy előnye, hogy pl. ma reggel is főztem és ott velem Olivér z etetőszékben. hátradöntöttem, még el is szundított.
eddig a hordozóban vittem ki, ha a konyhában volt dolgom, de abban közel ilyen kényelmesen nem tud ülni.

Kép
zsuzsi73
 
 


Hali!

Csak beugrottam gyorsan egy tanácsért: ha fagyasztott gyümölcsből készítek szószt - nagyképűen :lol: (amúgy meg vízben megfőztem a meggyet ), akkor amibe nem evett bele, újrafagyaszthatom? :?:
20140901102739
 
 


Hajni

ne fagyaszd vissza!

Kép
zsuzsi73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: