Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

csak egy gyors bekukk.

holnap kell újra tesztelnem, aztán hívni a dokit.

jó éjt!

kati
katica30

Kati: drukkkkkk!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó reggelt!

Kidobott az ágy, mert drága uram dodozni ment

elöször is Szilva most vettem csak észre a beszúrt képeket :oops:

Annyira de annyira
gyögyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!megzabálom!

KATÁM NAGYON SOKAT FOGOK MA IS GONDOLNI RÁD! EXTRADRUKKOCSKA

Kati csuriban van a kezem értetek! :lol: [/size]

Én ma reggel is csináltam egy tesztet önnmagam megnyugtatása végett amit a barnázgatás okozott :oops: nem fogk ám minden nap csinálni, csak ollyan messze van még 19.e és még avn 3 +tesztem

Kép :?
Vendég

Boni!
Ezt a tesztet nekem is adhatnád.... neked még úgyis van, nekem meg jól jönne egy zebrás hihi :wink: :lol:
A múltkor nem tudtam válaszolni, de talán most van pé-m..... vagyis nagyon örülnék neki.... de a hülye pcos-om.... na mindegy.
Most úgyis van minek örülnöm: végre elkészült a nappalink és a konyhánk (ki is van fugázva és egyszerűen csúcs)
De persze, nekem is a legnagyobb öröm karira a zebrá teszt lenne :roll:

Kati!
ezerrel szorítok!!!!!!!!!!

babszika

Babszika kívánom, hogy aszép kis házastokba a gólya ne csak a bramac tetőcserepet vigye :wink:
Vendég

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓREGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
Vendég

Narancsos almalekvár
Megpucolunk nagyjából két és fél kiló almát, folyamatosan locsolgatjuk közben néhány citrom kinyomkodott levével, hogy ne barnuljon. Folyamatosan, pucolás közben akár három egész citromot használhatunk fel erre. Ezután lereszeljük a meghámozott almát, és még egy citrom levével összekeverjük. Belereszeljük négy nagy narancs héját és belenyomkodjuk a narancsok levét is. Megszórjuk egy púpozott kávéskanálnyi fahéjjal, egy fél kanálnyi őrölt gyömbérrel és ugyanennyi szerecsendióval. Három kanál mézet csorgatunk rá, és egyelőre úgy harmincdekányi kristálycukrot. Feltesszük a tűzre, és lassú tűzön főzögetjük. Amikor már elég forró, hogy összeérjenek az ízek, megkóstoljuk, és kiegészítjük annyi cukorral, amennyit ízlésünknek megfelelően felvesz - attól függ, mennyire volt édes az alma és a méz.
Van, aki pürésíti ezt a masszát, miután jó alaposan átforralta - én szeretem benne hagyni az almareszeléket, mert gyönyörűen úszkálnak a fehér almaszeletkék a narancshéjtól megfestett aranyszínű lében. Nagyon szép lekvár egyébként.
Amikor jó alaposan átforrt, négy zacskó zseléfixet keverünk hozzá, üvegekbe töltjük (öt-hat üveget szokott megtölteni), és nem dunsztoljuk, csak még forrón megfordítjuk az üvegeket, "rácuppantjuk" a lekvárt a fedőre, és mehetnek is a kamrába. Karácsonyi süteményekhez isteni!

Ezek olyan félliteres-hét decis üvegek, szóval bébiételesnek legalább a duplája.
Vendég

jó reggelt!

ma ismét negát teszteltem. beszéltem a dokival. szerinte még mindig van remény. nem is értem. gyógyszert tovább kell szednem, és pénteken be kell mennem vérvételre és uhra.

kati
katica30

Drága Kati! remelem megéri a várakozás+++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Katica, azért ha tényleg semmi remény csak nem hitegetne a doki feleslegesen nem? Én drukkolok neked!

Boni, hát ez már nem lesz pozitívabb :lol:

Pusssz, és drukk mindenkinek.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi azért tegyél fel képeket picurkáról meg nagylányról is! :lol:
Vendég

CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én jelen!

babaimádó
Kép
babaimado

Babszika: kérünk képet a konyháról!!!!! :D

Tesó: gyönyörű erős a teszted!!!!!! :wink:

Kati: drukk!!!!!!

Kata: gyere a hírekkel!!!!

snufi

Hello

Nekem 1 cn. Csak péntekre vártam, így lehet, hogy bekavar a januári inszembe, na de az még odébb van. Éjjel annyira görcsöltem (pedig nem szoktam), hogy be kellett vennem egy gyógyszert.

Kati :-( (csak azt nem értem, miért nem hívtak be mára vérvételre…)

Snufi: ugyi nem izgulsz? :-D

Babim: mikor lesz legközelebb UH?

Boni: mensis hasfájás elmúlt?

Na, ennyi telt tőlem…Iszonyú álmos vagyok, meg görcsölök, meg különben is :evil:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

NA végre osztály vigyázz! :lol:

aki késik és nincs igazolás az... irgumbzurgum

Tesó azt hittem apa mást töltött tegnap a szuriba :mrgreen:

Szezsó kurva piri monnyon le! :twisted:

halkan mondokm nincs barna, nincs hasfájás! :wink:
Vendég

Boni: akkor jó :-D

Egy kis vidámság :-D Bár megjegyzem, múltkor, amikor ilyesmivel jöttem, nagyon passzívan fogadtátok :wink:

Paula nagyon ronda volt. Annyira ronda, hogy soha nem volt barátja, de még az ismerős férfiak is átmentek az út túlsó oldalára, ha meglátták. Mély depresszióba esett, majd elment egy terapeutához, hogy segítsen rajta.
- Kedvesem, magának soha nem lesz szerencséje a szerelemben. De ha hisz a reinkarnációban, egy következő életében újjászületik
és a férfiak a lábai előtt hevernek majd.
Paula nagyon boldog és izgatott lett, felállt a közeli híd korlátjára és a halálon morfondírozott:
- Minél előbb halok meg, annál hamarabb kezdődik a következő,
boldog életem - és leugrott.
De csodával határos módon nem halt meg. Egy teherautónyi banánszállítmány közepébe pottyant és elveszítette az eszméletét. Még nem tért egészen magához, mikor félig kábult állapotban tapogatni kezdett maga körül, majd arcán széles mosollyal megszólalt:
- Kérem, uraim, csak egyesével!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ejnye Szezso hihihi, nagyon tetszett!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Szezso: ez naggggyon jóóóó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
K***a Miki myonnyon le!!!!!!

Robcsi: dobsz majd 1 táblát????

snufi

Majdnem jelen! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezsó Kép
Vendég

Tesó holnap reggel Mikulás tudod kiket fog nálaad hagyni?

Őket! :lol: Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Boni: :oops:

snufi

Sziasztok,

próbálok ám olvasni titeket, kisebb nagyobb sikerrel :)

Katica mennek a drukkok!!!

Szezso, 1 cn :(
Egyékbént meg :)

Bonikó, nagyon szép ez a teszt. Egyre szebb :)

Dobok egy képet a ma egy hónapos Kittimről!

Puszi: Csikken
Kép

KépKép
Kép
csikken

CSikken, jaj de gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű

most kezdelek megérteni, mé tesztelté olyan sokszor :mrgreen:
Vendég

Katica
még mindig szorítok!!!++++++++++++++++++++++++

Boni
egyre erősebb az a zebra, és az jó hogy már barna sincs :D babázni akajok :mrgreen:

Csikken
szép kislány Kitti baba :)

Szezso
hajrá januári inszem +++++++++++++++++++++++++

Babim
hamarosan neked is lesz szép zebrád :wink:

Most pár napig nem jelentkezem, mert megyek romantikázni Párizsba :mrgreen: Juj de jó lesz :D sülve főve együtt pár napig :D imádom :D

Kép
gaby25

GAby nagyon jóklegyetek, élvezzétek egymást,
:lol:
Vendég

Gaby: érezzétek jól 1mást!!!!!!! :lol: )nekem nem kívántál 1 kalappal!!! :( )

snufi

Ezt csak nektek!
Gaby érezzétek jól magatokat!
Snufi majd én kívánok neked egy nagy kalappal!!!!!!!

Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

A Mikulás hozzon nektek minden jót nekem meg mikit :lol: :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Snufika, bocsika :oops: kínai terméssel :wink:

Jól fogjuk érezni, élvezni egymást :mrgreen: ezzel itthon sincs gond :wink: köszi csajok

Kép
gaby25

tesó ne bánkódj nekem akkora erőm avn :wink:
Vendég

Szezso, sajnálom, pont az előbb gondoltam rád, a gyógyszereimre nézve, hogy vajon szerencsét hoztak-e a tőlem kapott bogyók..sajnálom. Péntek Uh.

babaimádó
Kép
babaimado

Katám már tűkön ülök... :?
Vendég

SZÉP ÁLMOKAT ÉS REGGELRE SOKSOK AJÁNDÉKOT MIKULÁS BÁCSITÓL!
Vendég

Lányok baccus most vettem észre tök véletlenül, hogy Melcsi még mindig irogat a babanetre, csak ide nem! Én meg halálra aggódtam magam, mert nem reagált se az e-mailemre, sem a privire :?
Vendég

Hahó! :D

snufi

HAhó :lol:
Vendég

Csizmákat ne felejtsétek el kipucolni + ablakba kitenni: Kép

snufi

Lányok: köszönöm a drukkokat!!!! Inszem után jelentkezem! :wink:

snufi

OKÉ Tesó lélekben veled és tudod...... :wink:
Vendég

Tesó: köszi. :oops: És tudom. :D

snufi

Sziasztok Lányok,

Bonika, nagyon köszönöm, hogy írtál nekem a másik topic-ba, így erőt vettem magamon, hogy nektek is írjak és jelet adjak, hogy miért nem jöttem sokáig.

A májusi babákhoz szoktam írni kb. két hete "tértem" vissza, mert apukám augusztusban meghalt.

Nem akartam ezt topic témaként írni, de asszem így a legőszintébb a dolog. Nagyon magam alatt voltam, ami szabadidőm volt a családommal töltöttem, hogy erőt adjunk egymásnak az "újrakezdéshez".

Kisbabám egyszerűen gyönyörű, imádom és kívánom nektek, hogy akinek még nincs babája mielőbb érezhesse ezt az érzést, aminek párja nincs a világegyetemben. Egyszerűen fantasztikus dolog anyának lenni, minden percét élvezem. Ráadásul Áron a mi védőangyalunk, akinek az a küldetése, hogy erőt adjon nekünk a nehéz napokban. És kapjuk is az erőt minden egyes mosolyával.

Nem hiszem, hogy két topic-ot tudnék követni és itt aztán pörög mindig az élet, de azért bevallom a táblákat mindig megnézem :wink:

Szeretnék nektek nagyon boldog ünnepeket kívánni és ígérem ha időm engedi jövök. És ne felejtsétek, mindenki bebabásodik egyszer, csak nem akkor amikor ő vagy a párja szeretné, hanem amikor a baba szeretné és kiválasztja őket :wink: .

Millió puszi.
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi akkor mégis jól éreztem, hogy baj van, csak annyira meglepődtem, hogy itt vagy és furcs volt hogy ide ne írtál!

Tényleg örülök,ahogy a másikba is írtam, hogy ti jól vagytok Áron babával! azért egy képpel megajándékozhatnál minket, ha lesz rá időd!

(((((((((((((MELCSI)))))))))))))))))
Vendég

Jó reggelt!

Remélem Mikulás bácsi elhalmozott benneteket sok fincsiséggel! :lol:

Tesókám naggyon naggyon sokat fogok ma rád gondolni drága! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KAti drága továbbra is mennek ++++++++++++++++++++++

Babim hajrá holnapi UH! +++++++++++++++++

GAby jó utat! :lol: ne feledd a kulcstartót!

Szezsó drága hogy vagy?

Bettike csak szorgalmasan méricskélj!

Mindenkinek menenk a drukkok, ragacsok mindenek!

Sonjus kipróbáltad? :?
Vendég

ja és Zöldi ne dógozz nagyon sokat! :lol:
Vendég

Melcsi!
Részvétem! :cry:
szilbee

Jó reggelt!!!!!!!!!!!
(remélem, nem tojt a csizmátokba Miki, hanem zebrsat dobott bele :wink: )

Boni!
Ígérem, h képet rakok fel. Tegnap csináltam, be is hoztam a kollégáknak, de a céges gépen semmit nem lehet csinálni, így csak otthonról tudom majd feltenni. (na de ne várj sokat, mert még csak burkolva van és ma kezdik a fiúk festeni)

Legyen csodaszép napotok!!!!!!!!

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?