Juci!
Te írtad fentebb,hogy hasfájós a Dóra,nem kitaláltam,de ha már elmúlt örülök...
Mindenesetre nekünk ezek a dolgok jöttek be.
Tontica!
Nagyon sajnálom,és hidd el(de szerintem tudod) nagyon 1ütt érzek Veled!Én hallgattam Rád anno és igyekeztem úgy megoldani,hogy Nagyira "dobtam" az unokáit és elmentem kocsikázni meg nézelődni értelmetlenül a boltokban.És feltöltött!Ne csak magad miatt mozdulj ki,ezzel toldanám meg az álltalános tanácsokat,mert hidd el érzik rajtad,ha feszült vagy és így bizti nem fognak megnyzgodni.Ördögi kör...Egyet tehetsz megpróbálsz valahogyan feltöltődni és akkor a gyerekekkel is türelmesebb leszel!
Nekem legelábbis bevált.
Sírás;pont így érzem,mintha az én gyerekeim áklandóan bőgnek,de jó hír,hogy csak azért tűnik soknak,mert 2en vannak(Neked ügye 3an...
).Amikor nekünk naphosszat sírtak és hasonló zavar volt az evésükkel beszéltem a dokinénivel és a következőt javasolta:súlyának megfelelő mennyiséggel etetni(150ml/kg),ha közben sír vizecske(én csempészek bele kicsi cukrot,így lelkesebben isszák!)amennyit csak bír,mert a tápszert nehéz megemészteni és olyan nekik mint nekünk;egy kiadós kaja után jólesik egy pohár víz,nem?Éghet a pocijuk,vagy simán túlették magukat amit már említettem.Sír6nak azért is,mert érzik a kimerültségedet,azért is mert front jön-megy.Ha nem nyugszanak meg azért sztem szólj a dokinak mert ilyen korban(a hisztis sírást leszámítva,de azt megtudod gondolom különböztetni) még állítólag nem sírnak ok nélkül.Nálunk ha rossz passzban vagyok(ami azért 7köznap igen gyakori,mert én a Férjemet alig látom,folyton dolgozik...,szóval a tejecském is más minőségű állítolag.
Át kell billeni,keress valami dolgot ami tölt rajtad és meglátod csak a két(3,bocsi...
) kis mosolytól olvadozol és hálás leszel a Jóistennek,hogy vannak Ők Neked!
Drukkolok nagyon!
Gica,
Nagyon ügyik a kis Bogyóid!Nálunk is egyre édesebbek,Mese már a kórházban fordította a kis buksiját,Adél itthon kezdte.Gyönyörűen mosolyog mindkettő,követnek minket a szemükkel,csodálják és figyelik a kis csörgő játékokat.Szóval fantasztikusak,csak ez az esti (éjjeli)evést-ébrenlétet nem akarják kihagyni...
Egyenlőre...
Bár első ízben fordult elő,hogy Mese 6(!!!!!!!!) órán át nem evett.Evés után 2 órával éhes kislányt játszott,kapott vizecskét,ringattam,majd békésen átaludta az etetést!Persze közben Adél folyamatosan ébren(na nehogymár a mami aludjon...
)pocifájás,ivás,majd miután ennek vége,éhezős sírás,evés,ringatás,szomjúság és hajnali négyig bohóckodás 20 percenként pont,mire elaludnék...
Viszont amikor elevenkedik a két gombszemű...elolvadunk mindahányan!
Mese 4770gr,Adél 4440gr.
Lili,
Mi újs?Hogy bírod?Szorítok ám nagyon!
Jó 7végét(ami még hátra van...)É ma is egyedül fürdetek...