Új privát üzeneted érkezett!

nati: mihamarabbi jobbulást neked, egyél citromot mézzel, sok gyümit csináljál zöldséges gyümis turmixokat, és pihenjél!!!

Ja és nekem a megfázásra nagyon be jött a Coldrex, 2 nap alatt semmi bajom nem volt.

Nekem a hőm ma is fent maradt, 36,9. :lol:
Vendég
 


Jenny

Kijavítanád a táblázatban az én soromat? Szedek elevitet és jódot. Voltam családtervező intézetben - génvizsgálaton és uh-n. És csak egy petefészkem van. Bár ez nem fontos.

Jaj de várom a januárt!!! Meg még előbb a karácsonyt.
Holnapra összeszedem magam és elmegyek ajándékokat venni. Tesómnak is most lesz a szülinapja, neki is kell valamit vennem.

Kép
Kép
nati80
 
 


Na Pintyus tiéd a laptető. :cry: :cry: :cry:

Nekem a neocitran jött be. Teázok folyamatosan. Hőemelkedésem van. Nyafi vagyok.

El is felejtettem mondani, hogy lehet most jött ki az elevit hatása, de egész nap kivánom az édességet. Mézeskalácsos milka szaloncukor!!! Fincsi!!!

Pintyus, dobj egy görbét! Kiváncsi vagyok.

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

:D Nati elkacagtam magam az utolsó sorodon, ari vagy. Most dobom, kapd el!!!!!!! 8)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 26400_.png

Ez ma már a második laptetőm :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


van itt valaki?

most akarom csinálni az első lh tezstemet.
kb másfél órája ittam egy pohár málnát, azóta semmit.
lassan pisilnem kell, megcsináljam most?
vagy később

Kép
andyfekete
 
 


??????????

Kép
andyfekete
 
 


Andy
Csinálj tesztet. Itt vagyok!

Kép
Kép
nati80
 
 


andy, meg csinálhatod most. Én is ilyentájt csináltam.

Aztán 5 percnél többet ne hagyad, és gyorsan gyere és írd meg mit mutat.

Hanyadik napon is vagy pontosan??Lehet még nem lesz + de ki tudja??!!
Vendég
 


Pintyus

Szerintem már írtam a görbédről. A program teljesen hülye napra tette az ovud. Szerintem ahogy már talán írtam valamikor 29 vagy 30 volt pé-d, beágyazódás így kb péntek-hétfő között várható. És utána 3-4 nap mulva lehet tesztelni. Remélem fenn marad a hőd és + teszt lesz a fa alatt.
Ha már nálunk csak mézeskalács lesz alatta. :( De utána összehozzuk mi is. Mi, ha minden jól megy a husvétkor jelentjük be a jó hírt. Márpedig be fogjuk!!! Pozitív vagyok.

Kép
Kép
nati80
 
 


Andy

Van valami ovus tüneted? Mert ha nincs semmi, akkor még nem érdemes megcsinálni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Ki mondta, hogy csinált mézeskalácsot? Manocska? Leírnád nekem, hogy kell csinálni? Puha fajta? Még sosem csinálta.

De ha valakit érdekel, van egy isteni mézeskalácstorta receptem. Mézeskalácsfűszeres, marcipános, nem csak tortaformára lehet csinálni. Én sütöttem már muffinformában is.

Kép
Kép
nati80
 
 


Köszi nati, de valjon miért tette akkorra tette az a függöleges vonalat mikor 29-re mondta a peteérést??!! Nem értem én már ezt az egészet!!

Nagyon remélem hogy hétvégén beágyazosik a kis minimanó a helyére!!! :lol: :lol: :lol: Anyira reménykedem!!!

Fő a pozitiv hozzáállás!! :D
Vendég
 


natiiii, mond csak azt a receptet!!!!!!!!!!
Vendég
 


megcsináltam sajna negatív de ez még csak a 11.napom, csak ugye a múlt hónapban is 25 napos volt a ciklusom.

remélem holnap már több mindent tudok mondani
még majd jövk

Kép
andyfekete
 
 


Szóval azért csináltam meg, mert fájt egész napa derekam, más tünetem nincs.
De valamikor el kell kezdeni, és el karom kapni.
többször volt már 25.napos a ciklusom, ezért kezdtem el, de szerintem csüt lesz pém.
Nembaj ma is keksz, holnap is remélem csüt is bírja apjuk.

nem avgyok elkenődve, csak félek hogy jól csináltam e.
babymarkom volt

Kép
andyfekete
 
 


pintyus!

nagyon tetszikl az új vonalzó, ugye új?
neked vannak tüneteid, így a 20.napon? mert ha volt péd, akkor lassan beágyazódsz, nem?

nati!
a múlt hónapban volt tojcsim, de nem emlékszem mikor, avgyis akkor nem rendeltem haza apjukat a hét majdnem minden napján, és lehet hogy pont kiesett az a 2 nap.
remélem nem csak ezen múlik, és nálunk minden rendben van.

Kép
andyfekete
 
 


Andy, sajnálom, de nagyon ritkan szokott a 11 napon lenni. Majd holnap ha tojcsis vagy akkor bizti lesz. Ne aggodj, apára fel, ez a biztos!!! Én nem is veszek többé ovu tesztet, remélem nem fog kelleni, :lol: :lol: :lol: :lol: de ha mégis akkor megpróbálom a hőre bízni magam mert nati azt mondta hogy csak 60% megbízható és ezért kidobott pénz lenne!!! :roll:

Nati, ide azzal a receptel, még én se csináltam ilyet soha, de kiprobálnám, neked meg olyan jó receptjeid vannak!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Pintyus

Mindjárt írom. Csak sül a tök és kiszedem a sütőből. Most ettem kb fél kiló mandarint. Remélem meggyógyulok.

Kép
Kép
nati80
 
 


Igen Andy új a vonalzó, mindig keresem a nekem megfelelőt. de ez most nekem is nagyon bejött. Olyan Pintyis :lol: :lol: :lol:

Peteérésem tuti hogy volt, mert éreztem is,(fájt a jobb petefészkem, tojcsi is volt) pozitiv volt az ovu teszt is, ez megnyugtató legalább hogy peteérés az van. :)

Tünetem az még sajnos nincs, bár ott tartanánk hogy minimanós tüneteim legyenek. De ahogy Nati mondta, ha össze jött (adná a JÓ Istenke) :roll: akkor hétvégén kéne legyen a beágyazodás.

Nagyon nehéz kivárni ezt a 8-9 napot. :| :| :shock:
Félek azért a kudarctól.

Anyi a tünet, bár ez nem tudom hogy mire utalhat... hogy esténként néha ugy bele nyilalik a jobb petefészkembe hogy fel ugrok egy pillanatra, utánna meg elmúlik. Ez már 2 este így történt. :cry:

És akkor is éreztem enyhe szúrást mikor hirtelen lehajoltam valamiert vagy nagyon nyújtozkodtam a díszitésnél.

Nagyon drukkolok hogy ebbe a hóba elkapjátok apával a tuti pillanatot. :D :D :D
Vendég
 


Pintyus!

örülök, hogy nyillasz, én is szeretnék. Én azért cxisnáltam tezstet, mert reggel 36,3-m voltam, tegnap 36,4. szerintem holnap még kevesebb.

megyek lefelé.
de ha csak ugyanennyi lesz akkor is jó, vasárnap este is volt keksz, ma is lesz, holnap is remélem. Ez a lényeg, 2 nap meg történik valami.
beiroma ciklus.hu-ra, hogy negatív lett.
feltegyem? megnézed?
de nem biztos hogy tudom

Kép
andyfekete
 
 


Akkor itt a recept. Nem a legolcsóbb süti, de nagyon finom és szerintem megéri szentestére az asztalra tenni.

Osztrák mézeskalács torta:

8 dkg vajat megolvasztunk, hozzáadjuk a 10 dkg reszelt étcsokit (jó minőségű kell) és a reszelt 20 dkg marcipánmasszát.
6 tojás sárgáját a 2 kiskanál mézeskalácsfűszerrel, 1 csomag vaniliáscukorral habosra keverjük. A fehérjéket kemény habbá verjük és a 10 dkg porcukorral együtt a vajas masszába forgatjuk.
Beleszitáljuk (kell szitálni, mert finomabb lesz) a 10dkg lisztet. Ha mindent alaposan összedolgoztuk, akkor egy 22-26 cm-es tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.

Melegen kiborítjuk, meleg baracklkvárral megkenjük. 15 dkg marcipánmasszát porcukron kinyújtjuk, hogy be tudjuk vele fedni a tortánkat. Oldalára is jusson.

Ennek a tetejére lehet csokimázat tenni, de így is finom. Én nem tettem rá.

Marcipánmasszát a metróban kell venni. Van egy kilós kiszerelésben és az olcsóbb is, nagyon jó állagú. Oda kell figyelni, mert a kemény marcipán nem nyújtható és törik.

Kép
Kép
nati80
 
 


én nem tom de mindig el van késve az óra 1 órával, most már 18.45 van, azon meg még csak 17,45

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok mindenkinek!

Remélhetőleg mindenki gyógyulófélben van, aki beteg volt. Márti édesek a gyerekeid. Huni a göndör fürtyeivel.....! Imádom! :lol: Örülök, hogy beszéltetek a férjeddel, az biztos, hogy a tüske egy ideig benned lesz. Nálam is volt olyan amikor nagyon megbántott a férjem. Van olyan, hogy eszembe jut még most is, pedig évekkel ezelőtt történt. ( ő lelkileg sebzett meg, de az is elég)
És szerintem simán csinálhatnál tesztet. Tuti pozitív lesz. Totál kismamis tüneteket produkálsz. :lol:

Pintyus, a te görbéd is bíztató. Szerintem kezdhetsz reménykedni. :D

nati, amikor mi elsőre voltunk együtt élesben, utána nem tudtam aludni. Mindenféle dolog az eszembe jutott. Tök természetes, hogy vannak benned kételyek. Erre nekem azt mondták, hogy ne görcsöljek ilyesmin, úgyis fogom tudni, hogy mi a legjobb a gyerekemnek. Szóval babára fel.
Ismerős ami nálatok volt. Hogy a párod eleinte nem is akart hallani a babáról, most meg már ő küld el Elevitért. Nálunk is kb ilyesmi történt. Bár nálunk lehet, hogy lassabban. Mi tavasszal kezdtünk el róla beszélni. Vagyis nálunk úgy történt, hogy amikor a férjem szóbahozta akkor beszéltünk. (Azért így, mert régen én beszéltem róla folyamatosan, tudta, hogy én már nagyon szeretnék. De minél jobban szerettem volna annál nagyobb falakba ütköztem. És miután stratégiát váltottam végül Ő hozta fel, hogy akkor biztos vagyok-e benne, hogy most akarom.)

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika

Nálunk párom nem ellenkezett, csak nem értette miért ilyen hamar akarok róla dönteni. nehezen hoztam neki fel a témát, de tudta jól, hogy babát szeretnék már régóta. Ő is akart és akar, csak akkor volt gyors neki.

Tudom, hogy természetes érzések ezek, és talán még jóbb ha előbb jön, mint mikor már kinn van a babóka. Már nézegettem sok könyvet és be is fogom őket szerezni szépen sorban.

Már alig várom, hogy 17-én menjünk dokihoz megint. Addigra talán lesz a génvizsgálatnak eredménye. + kérek megint egy uh-t, hogy lássuk hogy áll az az egy pincuri kis tüszőm. Remélem akkor már nagyobb lesz.

Kép
Kép
nati80
 
 


andy: kösz hogy örülsz a nyilalásomnak, nem valami jó érzés, és én egyfolytába arra gondolok hogy nem jó jel!!!! Ki tudja.

Az érdekes az hogy eddig ilyet nem tapasztaltam soha.

Tud valaki ehhez hozzá szolni? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

tedd fel a görbédet, megnézzük. :lol: :lol: :lol:

Nati kösz a receptet, meg csinálom, a tavaly szilveszterre csináltam egy nem túl olcsó de nagyon fincsi és könnyü mascarponés sütit. de az idén ezt teszem az asztalra. :lol: :lol: :lol:

erika, köszike a bíztatást, sokat jelent hogy mellettem vagytok és segittek és bíztattok, én nagyon remélem, de anyira nem akarom bele élni magamat hogy utánna pofára essek.

Férjecském i egyfolytaba azt mondja hogy ő érzi hogy ott van, és mindig elhallgattatom hogy ne kiabálja el mert nem akarok csalódni. :cry: :cry: :cry:

erika tui miota probálkoztok?
Vendég
 


Pintyus
Én arra leszek majd kiváncsi, hogy mikor már nem védekezünk, utána hogyan fog az én párom reaálni a dolgokra. Rá fog e kérdezni nap mint nap, hogy na mi van??? Vagy kivárja míg azt mondom, megjött, vagy + a teszt? Nemrég azt mondta, hogy ne aggódjak, csak bízzam rá, mert az ő anyaga tuti és elsőre összehozza a babót. Úgy legyen!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati!

az én uram is ezt mondta, hogy az ő katonáival senki nem vetekedhet.
na nagyon kiváncsi leszek
és mindig bennem van, hogy akkor mi nem leszünk tökéletesek?

Kép
andyfekete
 
 


Segítsetek!

Jané babakocsikat nézegetek, de nem találok hozzá árakat. Hol lehet árakkal együtt megnézni?

Kép
Kép
nati80
 
 


IRTAM ERRE BE ZARTAM veletlenul, :evil:

Az én férjecském is azt mondta hogy ő neki elsőre sikerülni fog, el sem tudja képzelni hogy ne iigy legyen. Én azért nem élem enyire bele magam, mert nagyobb lenne a csalódás. Reménykedem hogy neki legyen igaza!!
Vendég
 


Húha, nagyon szépek ezek a Jané kocsik, de biztos nagyon drágák.
Kinéztem egy 3 kerekű piros, zöld szinűt. Nagyon állat!

Kép
Kép
nati80
 
 


huu nati, most olvastam valamelyik topicban a jane babakocsokról, és árakkal együtt

de már nem tudom hol volt az
megnézem
Vendég
 


Nati, az én férjem amióta próbálkozunk hetente kérdezi, hogy na, van már valami? Szóval izgatott ő is. Én nem is gondoltam volna. De nagyon jó, hogy ő is így akarja a babát.

Pintyus, nekünk ez a 3. hónapunk. Pont tegnap beszéltünk a barátnőmmel, hogy amíg nem akarunk gyereket, addig csak beszélünk róla, hogy majd egyszer lesz. Amikor meg eldöntjük, akkor pedig azonnal kell. Én is pont így érzem magam. Teljesen be vagyok sózva, hogy miért nem jött össze eddig. Pedig állítólag 10 egészséges párból is csak 3 esik teherbe. Szóval nem olyan nagy a valószínüsége, hogy elsőre sikerüljön. ( fél év alatt 80% az esélye) Szóval bízom a fél évben. 100 Db-os Elevitet is vettem. Azzal a felkiáltással, hogy a következő dobozt már kismamaként veszem meg. :wink:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


nati küld el a linket
én is megnézném
Vendég
 


Most is pont Elevit-es reklám megy aTV-ben. :D Amikor látok kismamákat, vagy pici babákat annyira bennem van, hogy én is vágyom ilyenre. Ti hogy vagytok ezzel?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


erika... fő a pozitiv hozzáállás!!!

Mi az uncsimmal ezen kacaráztunk hogy a nők sokáig szedik a gyógyszert hogy ne legyen baba, várják a mensit hogy meg jöjjön, utánna meg egyik napról a másikra, azért szedik a gyogyit hogy legyen baba, és nem várják a mensit. :lol:
Vendég
 


Erika!

Én is pont így vagyok vele. Elfog valami féltékenység féle. Esténként sokszor nézegetem magam a tükörben, hogy majd milyen leszek kismamaként. Mivel volt egy hormonális gondom, most kismamis hasam van.

Kép
Kép
nati80
 
 


erika:... szerintem mindenki igy van ezzel, aki babát szeretne nagyon nagyon. Sőt amikor én még nem is akartam akkor is megakadt a szemem piciken és a kismamákon. Én is minden kismamát észre veszek az utcán és csodálom a pociját
Vendég
 


nati, azt én is szoktam mikor fel vagyok puffadva. megnezem milyen is leszek 3 hónaposan. :lol:
Vendég
 


Pintyus
Hát nem nevetséges? Egész életemben fogyózok és most kinyomom a hasam és azt nézegetem, milyen jól néznék ki nagy pocakkal.

Kép
Kép
nati80
 
 


http://bababolt.echt.hu/babakocsi/jane?cid=39572

itt van a 3 kerekű kocsi, én a piros, zöld variációt néztem ki.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nekem nem tetszenek a 3 kerekű babakocsik. Így legalább ha már csak egy lesz a boltban, és összeakadunk a boltban nem veszünk össze rajta. :lol:

Az igaz amit pintyus írt. Egy nő 2 dologért tud megtenni mindent. vagy azért, hogy legyen gyereke, vagy azért, hogy ne legyen. És milyen igaz. :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika

Nekem sem tetszettek a 3 kerekűek, de kipróbáltam egyet és iszonyú jól lehet irányítani. Bár a 4 kerekű változata is nagyon jól néz ki.

Kép
Kép
nati80
 
 


hát nati nagyon komoly és nagyon jol nez ki a kocsi. Nekem is tetszik. Nem mindenkinek jön be a 3 kerekü

itt egy oldal ahol adják el őket és vélemények vannak róluk
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=192469
Vendég
 


Pintyus

Nem jön be az oldal!

Fürödtem egy jót, most iszok egy neocitránt és lefekszek aludni. Hátha reggelre nem lesz semmi bajom.

Jó éjszakát kivánok mindenkinek!

Natasa

Kép
Kép
nati80
 
 


nagyon eltüntetek!!!

Jó éjszakát akkor, holnap csak délután leszek!!!

Kép
Vendég
 


nati, en rakattintottam most is es nekem be jott, jó éjt, és gyógyulj meg!
Vendég
 


na sziasztok ismét. Nati pár napja amikor írtad hogy jané babakocsit néztek, akkor írtam hogy az elefáni oldalán nézd meg, de azóta más is írta a linkkel együtt... mi is háromkerekűt nézünk. sokkal jobb azzal közlekedni. nem akad meg minden pici buckán. meg nekünk tetszenek is. persze abból is van csúnya...
voltunk ma moziban mert az egyik barátnőm nyert jegyet és megnéztük a bűbáj című disney filmet. elég mókás volt mert a fele olyan hamupipőke féle rajzfilm, a másik fele meg new yorkban játszódik. néha nagyon vicces, néha meg nagyon bárgyú...
na most elteszem magam holnapra. nagyon álmos vagyok. jó éjt nektek! :)

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Muffin, én irtam a JAné kocsikról valamelyik nap, és köszi is az oldalt! NEm olcsók ezek a kocsik, olyan 140 körül volt ez a tipus, ami nekem nagyon tetszik. De majd a család összeadja. (remélem):)


Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap teszteltem, és pozitív lett az ovutesztem. Vagyis a kontroll csík mellett erősen látszott a másik csík is, közel annyira, mint a kontroll, talán egy icipicit halványabban. De ugye az pozitív? Én ennek már úgy örültem, mint majom a farkának. Azt írja a fertility, hogy az ovuláció a 14. és a 16. cn. között lesz. Teszek fel egy görbét. Kép

Kép
p__lilla
 
 


Babakocsikat még sosem nézegettem, majd ha már lesz babó a pocimban és elérte a 3 hónapot. De Jenny, amit felraktál, ez nekem is tetszik. A kolléganőmnek is hasonló van, csak 3 kerekűbe. De vettek egy 4 kerekűt is, és azt sokkal többet használta. Azt nem tudom, hogy miért, nem kérdeztem tőle.

Kép
p__lilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?