Új privát üzeneted érkezett!

KÉZ-MŰ - Iparművészek karácsonyi vására

Helyszín: Iparművészeti Múzeum - Budapest
Dátum: 2007. december 7-9
IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM
ELÉRHETŐSÉGEI
Budapest IX. Üllői út 33-37

Telefon: 456-5100
Tel/fax: 217-5838
Titkárság: 217-3272

Közönség: 456-5171
Honlap:www.imm.hu
E-mail:muzeum@imm.hu

Ez a régi hagyományokra visszatekintő vásár abban különbözik a karácsony előtt városszerte megrendezett vásároktól, hogy a közönség egyedül itt találkozhat közvetlenül a művésszel, a tárgy alkotójával. Így, még ha nem is vásárolnak, egy-egy személyes találkozás élményével gazdagabban térhetnek haza a múzeumból.

A látogatók a háromnapos rendezvény folyamán naponta kétszer – délelőtt és délután - felcsendülő zenét hallgatva, forralt bort szürcsölgetve gyönyörködhetnek az iparművészek által feldíszített hatalmas karácsonyfában.

Szombaton és vasárnap szeretettel várjuk a gyerekeket is, akik karácsonyfadísz, ablakdísz, apró ajándékok elkészítését tanulhatják meg, és elsajátíthatják a csomagolás fortélyait is




Kép


2007. december 1-2-3.
II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért
Az Iparművészeti Múzeum, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Formatervezési Tanács 2007. december 1-jén 14 órakor nyitja meg a "II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért" című pályázati kiállítását. A tárlat nyitva tartása alatt játszóház működik a művészek irányításával.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Timi!
Köszi a dícséretet! :D :D
Igen jól mondod pakolnak 1000-rel de főleg Viktor és meg sem áll egész nap. Sokszor már én fáradok el abban hogy lessem mit is csinál éppen.
Hát az új szokásunk most a "kukázás". :roll:
Kiborító tud lenni mert ha nem engedem meg neki akkor torkaszakadtából elkezd üvölteni és csakazértis csinálja. Ja, meg elkezdett rámolni kifelé a szekrényből meg a fiókokból. :roll: :roll: :wink:

Rizi!
Köszi Neked is. :D
Nem tudom hogy sikerült így lekapni de szerintem is cuki rajta. Újabban így mászkál a lakásban hogy a nyelve ki van dugva. Haláli pofa! :wink: :D

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya
 
 
 
 


sziasztok,
Santos,
köszi,ha megkérdeznéd anyukáda, tényleg úgy jártál-e? Ezt hallottam én is, hogy a nem-erre-tervezett izületi terhelés okozhat gondot.

Linda,
Milyen tornát is csináltatok? Dévényi? Bocs, már nem emlékszem.

True,
jajj, de jó, hogy van itt még valaki, akinek a picinye nem járkál...

bár egyre többet lépegetünk mi is, de nem az igazi még.

Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 

 
 

Beusa,különösebb neve nem volt a tornának.Napi 5x kellett végezni, neurohabilitácíós gyógytornának nevezném.Tudi Laura korás volt,ezzel a tonával kellett segítenem hogy később(most)minden rendben legyen a mozgásával.Forgatni kellett kislepedővel,balra-jobbra,léptetni,csípőtorna,ülésbe felhúzni,meg mászatni.Hát nem volt könnyű,mindig elfáradt a végére(már 2 hetesen el kellett kezdeni,6 hós koráig egyfolytába,utána meg már csak egy két feladatot,ahogy a kontrollon jónak látták)Hála istennek nagyon együttmüködő volt Laura,hamar magától átfordult,s utána meg mindent egyedül tanult meg, ahogy már írtam :lol: Minna is ügyesen lépked,2 hét múlva már olyan ügyi lesz meglátod,ne aggodj :wink: Az egyik barátnőm lánya 17 hósan kezdett el járni.
Én meg Laura foga miatt aggodom néha,egy darab sincs.Annyira szeretném ha már kibújnának :cry:

Timi,nem is írtam de klassz képet dobtál Dóriról :wink: a bevásárlókocsi az övé?vagy az is a partin volt?Szeretnék én is ilyet,lefoglalja Dórit egy darabig?

Santos,1x már írtam mennyit kell fogyasztania egy egyéves gyerekenek.Most csak emlékezetből írom,kb 1200grammot ebből 600ml folyadék,30dkg zöldség,20 dkg gyümi,30dkg fehérje,3dkg hús.Tényleg szójatejet sem lehet adni neki?

Laurának ma nincs láza,úgyhogy megyünk a bölcsibe játszani :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Tru,van egy szupi oldalam amit ajánlok neked.Írd be a keresőbe:margit2 ,tök jó házi sütik vannak képekkel :wink:
Még nem lettek feltöltve az adventi képeim,de igyekszem(vagyis én nem ,mert nem értek hozzá,talán este rá tudom venni a férjem)

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

Sorban visszafelé haladok:
Linda: meg fogom nézni az oldalt, annyi mindent szeretnék most csinálni, kezdeném már az aprósütiket sütni, de most, hogy Hanna itthon van (beteg) megint nem tudok haladni sehova. Levikével semmi gond nincs hozzá képest, ezt bizton állíthatom!!! Hanna egyfolytában jön, beszél beszél, és folyamatosan kupit csinál. Ráadásul nem tudok menni vásárolni sem, mert nincs itthon az autó, és kettővel nem tudok elindulni, úgyhogy ádventi készülődésnek lőttek... egyenlőre... Még a koszorúhoz sem fogtam hozzá, nincs itthon vékony drót, és a gyertyákat sem vettem még meg... Mézeskalácsot akartam sütni, gondoltam, azzal díszítem a koszorút, de ahhoz is be kellene vásárolni... Bár valami ezeréves mézem van itthon, anyósom találta náluk (régebben voltak méheik) mit gondoltok, a méz romlik????

Levinél én már egyáltalán nem nézem ezeket a normákat, azt eszik, amit mi. A múltkor pl. tojásos nokedlit, úgy ette, hoy csak na. Még saláta darabkákat is evett, belecsipkedtem neki a nokedlibe:))

Beusa, Levi még a közelében sincs a járkálásnak, még 1 kézzel fogva is alig megy pár lépést.

KÉpzeljétek, találtam tök jó mézeskalács ádventi naptárt (gugliba beírva kiadja) és rávettem a mamát,hogy készítse el a gyerkőcöknek... (Nekem most nincs időm 3-at.. :shock: ) Mama otthon van táppénzen, így most sütöget... 5-öt, mert 5 unokája van :lol: :lol: Tök jól néz ki, majd lefotózom, ha megkapják.

Zsuzs: Hannának ilyen volt a haja 1 évesen, sokkal kisebb, mint most Levinek (Pedig Levinek már vágtuk is), szerintem Rékának ennél most hosszabb a haja. (Képzeljétek, Hannának hátul középen rövidebb, mert ez még a babahaja, és mikor ott elfeküdte, még látszik. :shock: ) Kép

Na rohanok már megint :cry: pápá

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hell

Én meg összevissza haladok bocsi ezért:

Beusa!
Megkérdeztem és az volt,hogy én 10 hósan elkezdtem járni,de valami miatt (valszeg még nem tudtam megtartani magam) pár hét múltán a térdemre ereszkedtem és úgy jártam és ez így ment ismét pár hétig,vittek ide oda,de mire a gyógytornára került volna sor ismét elindultam magamtól,illetve az akkor divatos holdkompba ültettek lépten nyomon,mert akkor löktem magam a lábammal... a térdízületi kopás származhat innen is,bár anyu szerint nem valószínű,a tény az,hogy én koraszülött voltam és az egyik lábam mérhetően vékonyabb (2cm) az is lehet,hogy ez miatt gyengébb talán. Ennyit tudok csak,bocs,ha nem tudok vele segíteni.

True!
Szerintem már tényleg be se kapcsoljuk a gépet,mert pont azt akartam kérni,hogy tégy fel vagy küldj egy Hanna képet babakorból mert kíváncsi lennék a hajára...szóval csak elég kigondolni és itt is van...három kívánság teljesítésben jó vagy? (egyébként nem tudom sztem kb ilyen hosszú a sérója)

Linda!
Láttam a múltkorit,ki is másoltam,csak a folyadékra vagyok kíváncsi,mert most nagyon megváltozott az étkezési ivási és alvási szokásrendünk,jó mi?
Minden megváltozott, enni csak darabosat hajlandó és csak egyedül,szóval nem is hagyja,hogy etessem,inni is csak egyedül és szinte csak Kubu és gyümölcslé fogy,nem túl sok,tápszert undorral eltoljuk majd még öklendezünk a hatás végett,szójatejet iszik,de max 100ml per nap, a darabos pedig csak üres szeletelt kenyér vagy zsemle.kb egy szelet per nap ill. egy zsömi így az összfogyasztás ami mérhető 700-800 ml ami a folyadékot illeti,ez pedig rettentő kevés,és ez már két hete így megy,de nagyon tanácstalan vagyok, a doki szerint várjunk még van miből gazdálkodni,ráadásul lehet,hogy jön a foga is,szóval én már kivagyok picit bukva...aludni egyszer kb 10-13 ig (remélem el tudom csúsztatni majd)

Riz!
Karácsonyra és is megemlítettem a Suttogót (pár helyen,sőt látványosan körbehordoztam anyukáméknál,hogy tudják hogy néz ki :lol: (a 2. és a 3. kellene nekem...)


Ja és a mai történés: Gyerekdoki,Dm,majd haza...egymillió cucc kipakolás (Réka segít széthurcol mindent) majd jujj,nincs meg a pénztárcám már megint,pedig ide tettem, bőgés,vissza Dm,semmi sehol,majd hazaérés és főzni kezdés hüppögve,hogy hogy lehet,hogy már megint meg a szerencsétlen szórakozott, meg az összes irat zokogva sajnálása, és lám,előtűnik a pénztárca mégpedig a HŰTŐBEN :shock: köszönettel Sánta Rékának. :lol:

na pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!
Találtam egy jó cikket, megosztom:

Hány évig tart a karácsony?
Fél szemmel nézem a tv-t, és mit látok? A bankoknak is vannak már karácsonyi reklámjaik! De nem olyan szocializmusos, "boldog karácsonyt kíván kedves ügyfeleinek az OTP". De nem ám! Hanem arra próbálnak rábeszélni, hogy vegyünk fel személyi kölcsönt és abból vegyünk ajándékot szeretteinknek karácsonyra.

Nekem az egész karácsonyi vásárlási mizéria eleve az agyamra megy. Mert ezen a napon eredetileg - ez persze mára jobbára feledésbe merült - egy nincstelen és hajléktalan, később politikai menekült házaspár gyerekének, egy birkaistállóban való születését ünnepeljük. Mindezt aztán tesszük a mindenki által megengedhető legnagyobb pénzpazarlás keretében. Pontosabban ez történt eddig.

De most már továbbfejleszthetjük a dolgot - végre már nem csak a lehetőségein végső határáig pazarolhatunk, hanem azon túl is, tovább! Hurrá! Ugyanis felvehetünk karácsonyi személyi kölcsönt, és bőven pazarolhatunk a jövendő keresetünkből is!

Mindig kitör belőlem a "lelkesedés": rögtön meg is néztem a bank konstrukcióját. Nem reklámozom melyik, megnéztem és a többi se jobb. Szóval felvehetünk 800 000 Ft személyi kölcsönt akciósan 15 918 Ft havi törlesztő részletért. És most jön a poén, ezt mindössze csak 84 hónapon át kell fizetnünk! Hét éven keresztül! Gyerekeim hallgatják a Kaláka karácsonyi CD-jét, ahol azt éneklik: "Húsvétig tart a karácsony". De nem: ha személyi kölcsönt vesz fel, hét évig tarthat az idei karácsony! Amíg a 800 000 Ft után vissza nem fizetjük az 1 337 112 Ft törlesztést. (THM: 19,28 - 37,72%* - mondja a reklám alja, és a csillag a szokásos és terjedelmes apró betűkre utal.)

Meg kellene ezt a dolgot gondolni. Mert csak felvetem: Mi van meg önnek azok közül a dolgok közül, amiket hét éve (84 hónapja) kapott karácsonyra? Vagy akár a három évvel (36 hónappal) ezelőtt kapott dolgok közül? Félve kérdem, van még egyáltalán valami abból, amit tavaly kapott?

Az egyik ügyfelem elszörnyedve mesélte: a szomszédja kint parkol a ház előtt, mert a garázs tele van a gyerek játékaival. Mindent megvesz a gyereknek, mert ő semmit sem sajnál a gyerektől - mondja a szomszéd. De a gyerek egyetemére, életkezdésére egy forintot sem rak félre... Akkor most mire is van igazán a gyereknek szüksége?

Ebben a nagy karácsonyi sürgés-forgásban kellemes készülődést kívánok! Legyen szép és emlékezetes karácsonyuk! De egyet azonban nem kívánok: olyan karácsonyt, amit 84 hónapon keresztül emleget, csekk befizetésével...


Beusa!
Azt hiszem néhány nap múlva már arról fogsz nekünk boldogan írni, hogy Minna sétálgat :D

Linda!
Megyek megnézem az oldalad!!

Pussz Mindenkinek: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Hell

Kedves Anikó remélem célbaért az üzi,mert még nem írtam így....

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Kedves Zsuzs, olvastam!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito
 
 


hell

Hová tűnt mindenki? Micsoda pangás van erre...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!


Santos!

Azért én itt vagyok :lol: :lol: Dóri 2 napja kel 4-5 között :cry: :cry: Kb 40 perc mire vissza tudom altatni, és akkor alszik kb 7-ig. Azért ez már haladás, mert nem kel amúgy fel éjjel. Este 8 tól alszik, és azért persze felébred, de ha nem indokolt nem megyünk be hozzá. Talán ott rontom el, h amikor 4-5 között felkel cicire teszem, és nem alszik vissza. Ilyenkor jön a babakocsi, és fel-le tologatom. Sajnos ez van nálunk :cry: :cry:


Linda!


Az a bevásárlókocsi Dórié. Minden lefoglalja :lol: Ennek örülök, h amikor beteszem a járókába akkor egy picit sír, de utána meglesve nézem, h éppen a babájához beszél, vagy a formákat bizergálja, és dobja be a bödönbe. Ez így már klassz, h ilyen nagy, és egyre klasszabb :wink:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hell

Na végre valaki,már azt kezdtem hinni magamnak írogatok csak...majd jól csinálok egy Santos topicot és oda fogok írni,valamint válaszolni is magamnak. :lol:

Timi!
Szerintem ez már tök jó,ha 8-5 ig alszik az pont király,én olyankor már nem altatom vissza Rékát,inkább nagyobbat alszik délelőtt. (én meg benyomok száz kávét :lol: )
Nálunk az esti alvás jó esetben,szóval jó esetben 7-6 ig még jobb 7-7ig,de fogjövés,meg betegség borítja itt nekem a rendet folyton...nekem úgy tűnik,egy csecsemő/kisded sokkal több fogat növeszt,mint egy fehér cápa.

Apropó kaja ügyben semmi változás,fitnessz bébi lesz a gyerekem,de nem kéne ezt a fogyózást tovább folytatnia...na mindegy,most szinte csak szénhidrátot adok neki,aztán annyi...vitamint meg úgyis fog kapni megelőzés gyanánt


Nem tudom hová lettetek MINDENKI!!!!!
TESSÉK SZÉPEN ÍRKÁLNI,MERT ZSUZSIKA RENDKÍVÜL KÍVÁNCSI MINDENKIRE NA.

Puszi (aztán holnap legyen mit olvasnom ám....)

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Szió!

Bocsi,de én ma is olyan de olyan fáradt vagyok :wink:
Skypén akarok épp a barátnőmmel dumcsizni aki kisbabát vár a világ másik felén,de jelenleg nem érhető el.Fürödnöm is kéne,meg szőrözni...ma voltam egy ilyen "szőrkinyirós "helyen!Vannak árak! :o

Laura babánk már alszik,8 és fél 9 között mindig szunyál,reggelig :lol: Timi,nem lehet neked könnyű mindig olyan korán kelni.Én már rég mondtam hogy költözzetek vidékre. :wink:
Santos,Réka csak tej-allergiás? :oops: ma láttam laktózmerntes yoghurtot,és te jutottál eszembe :lol: Észrevettétek hogy tök drága lett minden??A kaja,a zöldség, az alma is 200 ft körül van...borzasztó :!: Vasárnap lesz a névnapom,ezért holnap megsütöma sütiket,jönnek a barátnőim.Ha ma sütöm,akkor nem marad belőle,mert mi olyan sütifelzabálósak vagyunk :lol: ti mit vesztek Mikire a gyerekekenek?Nasit?játékot?szerintem én sajtot,mert Laura függő :roll: és karira?
adtok még tejpépet a gyerekeknek?Én igen,3-4 naponként.
Na most jó zagyván írtam ,de Zusz,lesz mit olvasnod :lol:
ma lesz a Lost.Be kell állítanom az ébresztőt,mert nem bírom ki addig ébren :roll: még benézek,most dobok egy tust.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Hú csajok mi ez a pangás????!!!!

Akartam kérdezni már, Sue hovalett? EGYSZERŰEN ELTŰNT.

Linda: én is el vagyok ájulva az árakon, ennek a kormánynak ez a taktikája: egy burkolt áremelés, amit sehol nem propagálnak, és utána januárban egy látványos. 1800 Ft egy kiló csirkemell. 54 ezer a gyedem. No comment.

Én ma ádventi muffint akarok sütni, szerintem baromira jó reci, itt a neten találtam. Csak kicsit átalakítom :lol: aszalt barack helyett asztalt szilvát, barackpálinka helyett viszkit teszek bele, mazsola helyett pedig kandírozott narancsot:) Majd beszámolok, hogy sikerült.

Levi is sajtfüggő, plusz most kiakaszt, mert az összes kenyér a földön végzi, csak a szalámi és sajt megy be. Tejpép: milupa 7gabonás pehely, amit rendes tejjel kell csinálni, ezt szoktam néha.

Mikulásra: nasit, gyümölcsöt, meg azt hiszem, minden gyereknek 1-1 meleg zoknit vagy tutyit kapnak. Láttam az egyik kínaiban mikulásmintás kötöttet, az a lányoknak jó lesz. (Unokatesó is)

Ja, kész lett a koszorúm, de nem tudom szépen lefotózni, mondjuk vért izzadtam vele, és mégis elég gagyi lett. Ez van.

Kari: még nem tudom, LEvi fürdőjátékot, Hanna valami Barbit,+társasjátékot... Olyan jók vannak, amivel már 3 éves is játszhat, Colorama, színek, formák megtanulása, plusz koncentrálóképesség fejlesztése. Marci: fogalmam sincs, könyvet azt bizti, de neki még szülinapja is lesz, úgyhogy főhet a fejem. Talán valami márkás melegítőt, sportol, és neki már az ilyen is ajándék.

Le akartam írni, hogy tegnap ovis jeles szalvétát nézegettünk, és Levi felismerte és megmutatta az autót, kisvonatot, házikót, cicát, lufit, labdát, most ennyi jut eszembe, de lehet, hogy volt még. Egyre többet beszél, és simán megérteti magát. Kérdezek tőle valamit rázza a fejét,vagy: JA (ez most az igen, nem tudom, honnan szedte...)

Na olvassál Zsu, bár neked ezek nagyrészét tegnap már elmondtam:) De tényleg irkálhatnátok lányok, én is mindig benézek.

na pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok csajok!

Képzeljétek,mi is élünk!! :lol:
Igaz nem sok jóval szolgálhatok! :cry:
Írtam a múltkor,hogy Pistikének hasmenése,és láza volt,hát arról kiderült a héten,hogy szalmonella fertőzés,megjött a székleteredmény! :? Így ennek okán,én is itthon csücsülök,mivel csak negatív székleteredménnyel dolgozhatok,amire várni kell! :roll:
Viszont az egész család tünetmentes,semi bajunk nincs!Mindenki mehet a dolgára,csak én üdülök itthon!
Közben meg iszonyú lelkiismeret furdalásom van,hogy honnan kaphatta el Pistike! :roll:
Ugyanazt eszi amit mi,állandóan sikálok,fertőtlenítek,takarítok mindent,nem élünk koszban! :evil:
Mindenki azt mondja,hogy bárhol benyalhatta,mert csúszik mászik,megfogdos mindent,de akkor is szar érzés...
Amúgy már tünetmenetes,jól van,semmi nem látszik rajta!Majd jövőhéten lesz egy újabb székletvizsgálata,ami 1800 Ft-be kerül! :twisted: Ha bölcsis lenne,ingyen lenne!Jó,mi?? :?: :!:
Érdekes dolgok vannaK!
Egyébként nagíon szépen fejlődünk,már csak kétlábon közlekedik,legújabb szerzeménye,hogy felmászik az ágyra,fotelre,stb.Próbálom tanítgatni,hohy milyen módszerrel lehet lemászni zuhanás nélkül! :P
Beszélni még nem nagyon beszél,persze a maga nyelvén gagyarászik,és mintha néha azt is mondaná,hogy aja :lol: :lol: Legalábbis én úgy hallom!
Kész van már a fürdőszobánk,a,Wc-nk is,apa most festi!Úgyhogy igazunk lett,hogy karácsonyra elkészülünk a felújítással!
Adventi koszorúm még nincs,költözéskor én lüke kidobtam a koszorúkat! :twisted: Így majd újat,készet kell vennem,mert itt a panelrengetegben nem igen vagyok ellátva hozzávalókkal!
Az árakat ne is mondjátok,iszonyú drága minden,szinte lehetetelen megélni már!!HA még esetleg a gyerekek is megbetegednek,összeomlik a költségvetés,kész! :?
Druszám!
Boldog névnapot kívánok neked előre is!
Mikire valami jó minőségű mikicsokit szokott a Fati kapni,mostmár Pistike is,esetlek plüsstélapót,és gyümit!Mogyorót,mandarint,banánt!
Na,megyek lassan,mert főzni se ártana!
Puszi! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Tru,imádkal olvani :lol: most sütök:mini islert,meg kapucíner szeletet.(margit 2-ön találtam)megyek is,mert Laura mindjárt megint megébred,11 kor :roll: :lol: aztán séta,majd a plusz parkolójában egy kis gyaloglás saját lábon,mert azt is kell gyakorolni,kinnt a szabadban nem csak a lakásban.Kicsit furán megy cipőben,de nem lesz gond :lol: nem valami sok a gyeded,nekem kicsit több,de abból sem jövök ki,pláne hogy most meg akarok szabadulni a szőreimtől is :?
szépen süt a nap,bár csípős az idő,de azért csak mindenki szívjon egy kis friss levegőt!
Szép szombatot!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!


Linda!

Szőrrrrrr???????????????Kiváncsi leszek én arra. Tudod szerintem ez azoknak jó akik egyáltalán nem szőrösek. De jó lenne ha nekem jó lenne. De szerintem egy ilyen csita lányon nem tudnak segíteni :cry: :cry: Az utálom amikor elmegyek kozmetikushoz, és kb 1 hétig lehetne jó, de már akkor nő a szőröm. Soha nem tudják rendesen kiszedni, mert alánő állandóan a bőr alá. Mikire: vettem egy olyan fürdőszobai játékot amit fel kell tenni a csempére, és kitudja szinezni , majd letörölni. Van két sablon amin vannak különböző formák: virág, kislány, malac stb......Kiváncsi leszek mit fog vele csinálni. Nyilván csak összefirkálni tudja :lol: Karira: könyvet( mondókásat), fa puzzlét ( 3 darabból kell kiteni a cicát, kutyát, bárányt), zenélő kutya ami mikulás ruhában van, állatfarm műanyag állatok vannak benne. Anyuéktól egy fisher price tanulószéket. Ezt már megvettem. Azt hiszem ennyi. Még a család többi tagjától is lesz ajándék, de azt nem tudom. Tejpép? Olyan érdekes, h mindig ezeket irogattátok, és én soha nem tudtam hozzászolni. Dóri nem szerette. Így nem is vettem nagyon neki. Inkább tejbegrízt, és tejberizst szoktam neki csinálni. Megszórom kakaóval, és azt eszi.


True!


Tök okos, és ügyes Levi. Dóri ugyan egész nap csacsog, de értelemes szavakat még nem mond. Neki mindenki anya :cry: Pedig azt hittem amikor először mondja, h az Nekem szól :cry: ANyósnak ez persze tetszik :twisted: Én is muffint csinálok ma (csokisat).


Santos!

Ma sírt 5 körül, de nem mentem be. 7:15 kor kelt a művésznő. Lassan remélem siker lesz :lol: Ilyenkor hétvégén apa kimegy hozzá, és hagynak 9 ig aludni. Addig megeteti, felöltözteti, játszanak. Szeretem a hétvégét :lol: :lol:


Melódia!


Szomorúan olvastam a szalmonellás ügyet :cry: :cry: Sajnos ezt te nem tudod kikerülni. Nyilván nem otthonról szedte, mert akkor ti is betegek lettetek volna. Úgyhogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod :wink:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hell Mindenkinek!

Na ezt már szeretem! Végre írtatok!

Írtam én is kb fél órája egy csomót,elküldtem de elszállt :twisted: :twisted: :twisted:

majd holnap...addig is pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok Lányok!

Remélem nagyon nem felejtettetek el, rég jelentkeztem. Sajnos október 31-én megrepedt a magzatburok (34 hetes voltam akkor), folydogált a magzatvíz, attól kezdve a klinikán voltam. :( Kaptam infúziókat, meg gyógyszereket, hogy benntartsák a babát, szerencsére sikerült a 37-dik hétig. 11. 23-án 23.45-kor született meg Kornél baba, 37 hét 2 napra. Minden rendben volt, igaz ő is császáros lett, mint Manó, de ezt tudtam előre.
Mostmár itthon vagyunk, de nagyon hosszú volt ez a szűk 1 hónap. Manót is és engem is nagyon megviselt, de remélem gyorsan kiheveri. Kornél babát is kezdi megszokni, bár az első 1-2 nap nagyon rosszul viselte, hogy itt van a baba. Mindig sírva fakadt, mikor Kornél felsírt, vagy, ha meglátta nálam. Tegnap és ma már szeretgette, meg simogatta is. :)

Egyenlőre ennyi, jelentkezem, amint tudok.

Üdv mindenkinek.

Kép Kornél baba

goodfairy
 
 


ANITA!!

Szívből gratulálunk Kornék babához!!
Jó egészséget,sok erőt,tejcsit kívánunk!
Puszi!Melódia és Pisti baba!

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

ANITA! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNUNK NEKTEK! Bevallom, gondoltam rá, hogy hol lehetsz, talán gond van, de inkább arra gondoltam, hogy nem tudsz már a géphez ülni. Hála Istennek, hogy semmi gond nem lett! Írj majd, ha lesz időd! Ahhoz képest egészen gyorsan hazaengedtek!
Manóval biztos lesznek még nehéz napok, de ő még elég kicsi, gyorsan meg fogja szokni a helyzetet. Nálunk Hannánál az jött be, ha őt is pici babaként kezeltük, de ő már nagyobb volt, mikor Levi született. Hát, azért irigykedem ám rátok egy picit... :oops:

Na megyek, hozzáfogok az ádventi muffin alkotásához, azért nem csináltam hamarabb, mert féltem, hogy elfogy :lol: :lol:
Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Na még egyszer: Linda mi ez, valami végleges szőrtelenítés?? dehát az baromi drága.... Timi: azért nő a bőr alá, mert amikor legyantázzák, onnantól kezdve egyfolytában bőrradírozni kell, bőrgyógyász válaszolban olvastam. Mondjuk én dörzsi szivaccsal szoktam. Az elhalt hámsejtek ránőnek, azért van. Próbáld ki! Én szoktam venni olyan gyantapatront, és magamnak csinálom, nem lenne időm kozmetikushoz menni.

Na megyek, mégis csináltam fotót, de nem lett túl jó.
Hali Kép Kép RETRO LEVI:)

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Anita!Dehogy felejtettünk el!Szívből gratulálok én is!Sok -sok örömet tejcsit türelmet kívánok!Nagyon aranyos lehetett Máté hogy megsimizte,bizi hamar összeszoknak és a legjobb játszópajtások és tesók lesznek :wink: Nagyon kis édi a képen!
Apropó:császár.Miért lett Kornél is az?Írj ha lesz egy kis időd,bár most gondolom ebből van most a legkevesebb.

Tru,tökre jó a koszorúd!A citromot meg a fahéjjat is a séta alkalmával gyüjtötted be? :lol: Ma kértem a férjem hogy tegye fel a képeimet,de nemrég elviharzott Y30 koncertre...
Finik lettek sütieim,bizti a te máffinod is remek lesz,majd dobd át a recit.Levi olyan kis helyes,nagyon hasonlít rád.
Igen,véglegesre akarom a hülye szőröket.A barátnőm tavaly volt,és nagyon jó lett,a hónalján nem lett olyan frankó de máshol igen.Pár szál nő csak ki,és puha ,meg világos színű.
Amúgy a tök fekete szőrüek előnyben vannak,azoknak a leghatásosabb.Az euromedica oldalon lehet olvasni róluk.

Melódi,ez a szalmonella valóban nem kellemes egy dolog,szerencse hogy túl vagytok rajta.Amúgy milyen a meló?Nem nagyon fárasztó mellette mindent megcsinálni?Mennyi szabadnapod van?

Timi,szép kis ajándékokat fog kapni Dóri!Na, ügyik vagytok hogy nem mentetek be Dórihoz 5-kor,így bizti megszokja hogy még aludni kell :wink: Laura is néha nyöszörög,de pár perc és már alszik is,hiszen még tök sötét van :lol: Szőrről feljebb írtam.Azt hiszem még decemberben elmegyek,ezt kértem karira,névnapra szülinapra,meg a mosogatógép helyett :oops: Ha bevállik nekem is,akor neked miért ne?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


nem jól írtam az együttes nevét:30 Y helyesen :oops:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Egy tékozló ...... :oops: :oops: :oops:

Anita SZÍVBŐL GRATULÁLOK Kornélhoz, sok sok tejecskét, és jó egszséget kívánok Nektek!!!
Nem lehett könnyű, de a lényeg, hogy már otthon vagytok!
Ja és sok sok energiát!!!!

Amúgy velünk minden oké, majd talán jövök még többel is később,

puszi mindenkinek!!!!

BEA

Kép
Kép
beuka
 
 


True!


Akkor mit vegyek, h DÖRZSIZZEM a lábamat? A gond, h itthon megcsinálnám a gyantázás, de olyan hülyén nő , h csak na. Tök klassz lett a koszorúd.


Linda!

Várva várom a fejleményeket a szőrtelenítéssel kapcsolatban. Mennyiért csinálják? Mit akarsz? LÁbat végig?


Anita!

Szívből gratulálok kisbabátok születéséhez :lol: :lol: Pihenjél sokat ha ez lehetséges, és bő tejmennyiséget kívánok.


Beuka!


Jó volt látni, h írtál. Mi van veletek? Boti miket csinál már?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


[b]Anita!
Gratulálok Kornélhoz, legyetek mindannyian egészségesek és nagyon boldogok!!![/b]


(Annak idején Jazi is a 37. héten született császárral, olyan mintha ezer éve lett volna...)

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Ádventi muffin reci beírva! Isteni lett! Próbáljátok ki! Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Anita!

Óriási Gratulációk Kornélhoz! Igazi kétgyerekes mama lettél, :lol: de jóóóóóó! Sok boldogságot nektek!


Timi!
Először is irígy vagyok,hogy felkel az urad és megeteti Dórit,te meg tudsz pihizni tovább.Másodszor is irígy vagyok,mert tök jó ajándékokat vettél a picurnak. Na megyek beülök valami kék fény alá,mert besárgultam. :lol:

True!
Most mit szerénykedtél,hogy gagyi lett a koszorú? Nagyon állat szerintem,ha nem mondod hogy te csináltad én simán boltinak néztem volna.Kreatív csajszi vagy.
Király Retro Levi sérója,meg a pulcsija is,ja és mondanom sem kell szerintem,hogy otthon (anyuéknál) ugyan ilyen komód volt a szobámban eheheheeheh

Linda!
Az én barátnőm is megcsináltatta a bikinivonalát meg a hónalját és nagyon király azt mondja...(nekem a lábammal vannak gázok,de marad a jó öreg beretva :lol: ) Én szemöldöktetkón gondolkodom,de olyan kéne,hogy ne szedjék le a szemöldököm hozzá.Na kíváncsi vagyok az eredményre...ez jó ki karácsonyi aji... :)

Melódia!
Ne legyen lelkifurdid,tuti valahol máshol szedte össze,mert ha otthon,akkor ti is betegek lettetek volna...az a lényeg,hogy most már minden okés. (Miket kapott Pisti a hasmenésére?-érdekelne,mert R-nak elég sűrűn van de én csak normaflore-t nyomok belé,meg néha Normolyt port,amit a doki írt kiszáradás ellen-persze csak akkor,ha nem eszik iszik egész nap...)


na megyek függönyt vasalni meg ilyesmi (utálom :evil: )

Puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Baromi sok időm van,hogy szabin vagyok!! :lol: :lol:

Santos!

Semmi extrát nem kaptunk a hasmenésre,Normaflore-t,és Smecta-t!Ennyi!Meg diétáztatni kellett,de az könnyű volt,mert nem nagyon volt étvágya,viszont inni nagyon sokat ivott,ez volt a szerencsénk!Mostmár megint jól eszik,nem panaszkodhatom rá!

Hát én szerkesztettem,egy modern adventi koszorút!
Hozzávalók:1 kis tányér
4 db csillogó teamécses
1 karácsonyi gyöngysor
1 csillag (karácsonyfadísz)
Most ez pompázik az asztalon,koszorú híján! :lol:

Na,most pedig megbombázlak titeket 1-2 :lol: képecskével! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melódia78
 
 


Hoppá,most látom,apuka egy kicsit beleszőrösödött az Eü. szabadságba,amit Pistikével töltött itthon! :lol:
Hát hiába, így néz ki egy szabadnapos katona :lol: :lol:

Pusz! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok! Milyen uncsi vasárnap délután!

Kösz a dicséreteket koszorú ügyben, ki kell ábrándítsalak benneteket: két száraz termésdísz nem saját, valami itthoni elfekvő készletből származik :lol: :lol: :lol: A többit meg hát nem túl nagy művészet volt ráragasztani! Apropo. Linda: hol lehet patront kapni a ragasztópisztolyhoz??? viszont mire a fenyőágakat ráraktam, hát vért izzadtam, úgyhogy baromira ügyetlen vagyok, nyugodtan elhihetitek. És mire készen lettem, az egész étkező fenyőtűkkel és bogyókkal volt tele, Levi ette őket, a ragasztópisztolyból kifolyt a ragasztó, stb. stb.

Melódi: Pistike csupa csupa apu! :wink: :wink:

Zsuzs: a komódot tálalószekrény gyanánt használjuk, mivel még sajnos nem sikerült berendezni a lakást, ráadásul már a régi bútorok igencsak cserére is szorulnak... Ez a komod amúgy a kamrában volt kint, Gabi lecsiszolta, és belazúrozta, én imádom, és illik egy másik komódhoz, ami már régóta megvan, úgyhogy most ezt használjuk.

Hu, Linda megnéztem ezt a szőrtelenítést, hát ez azért elég húzós.... Főleg, mivel - ahogy néztem - jó párszor meg kell csináltani. Hát én ilyenről nem is álmodhatok, pedig a szőröket én is utálom... Mondjuk nekem a mosogatógép többet ér.. :lol: :lol:

Na megyek, itt van apukám, és nemsokára visszük a vonathoz! Pusz sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

Bocsi hogy zavarlak titeket, csak a segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozatom megírásához. Szülés felkészítésről írok, és ehhez van egy kérdőív, amit ha van kedvetek és egy kis időtök akkor szeretném ha kitöltenétek.

akinek van kedve az a liegl@invitel.hu-re küldjön egy e-mailt és én küldöm a kérdőívet.



Előre is köszönöm a segítségeteket.


Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hell

Apa próbán gyerek alszik,Zsuzsika meg a hetvennégy kávétól amit ma megivott nem bír aludni,de ahelyett,hogy vasalna például,megint a babaneten lóg.

Melódia!
Micsoda szemei vannak Pistikének! Elképesztő,pedig még azt gondoltam hogy az én Rékámnak van nagy nagy szeme...szóval le fog egy pár csajszit venni a lábáról vele. Ja és elfelejtettem,boldog névnapot

Linda!
Neked is boldog névnapot.

Visszajött az étváááááááááááááágy (ma 2szer nyomtunk főzeléket,kétszer gyümit,egyszer szójapépet és még lement 2 szelet kenyérke is egy kis padlizsánkrémmel,plusz benyakalt a babalány egy egész üveg Kubut is. Király, ezt már szeretem...Persze ilyenkor majd jól elkiabálom és kezdődik előlről az egész.

Az uramnak most lesz a szülinapja és nincs ötletem mit vegyek neki...már kapott gitártokot,húrkészletet,hangológépet (ezek mind az elmúlt 3 év szülinapi ötletei voltak...) szóval nem jut eszembe tuti ötlet CD -t nem akarok tök felesleges,ruhát majd karácsonyra kap,kinéztem egy tök jó DC pulcsit. parfüm borotva meg kozmetikum nem jó,azt úgy is kap,és különben sem az a pávázós típus..ehehe
Már nem merek nézelődni sem mert akkor tuti összevásárolok minden vacakot a gyereknek,ma is elnyomultam vele a Pólusba,hát nem vettünk egy Lego emberkét traktorista krapek nagyon jó,lehet neki majd építeni házat....szóval van valakinek ötlete szülinap ügyileg? MP4 -re gondoltam,de aztán mégsem....van neki minden zenélő vacakja,sztem nem is használja ki...szóval léccccci segítsetek 9.én lesz a napja (jah és tavaly koncertjegyet is kapott....) tanácstalan vagyok.

Na pusza

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Melódia!


Szép nagyfiú lett Pistike!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Milyen újból, h munkába álltál? Nem vagy kifáradva? Mikor esel így ágyba?


True!


Nem is válaszoltál amit kérdeztem :cry: :cry: !



Santos!


Apának szülinapjára ötlet: 3D lézergravírozás kristálykockába. Pl: kulcstartóba. Réka baba képét. Én ezt fogom csináltatni a szülinapjára. Ennek bizti örülni fog, mert Dóri a szerelme :lol:

Nézzed át, h milyen lehetőségek vannak: http://www.gravirexpressz.hu/


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Névnaposok!


BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[KÉP]

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok nagyon képbe, de mindenkinek nagyon boldog névnapot kívánok!

Timi: nem igazán értem a kérdésedet.... A bőrgyógyász testradírt mondott, de én ilyenekkel nem szoktam szórakozni, ezért masszázsszivaccsal szoktam átdörzsölni a lábamat. Még jól is esik, mert olyankor, mikor nő a szőr, viszket. Amelyik neked szimpatikus, azzal csinálod!

Zsuzs, gratula az evészethez, változatosság kedvéért most Levi nem eszik, de én ezzel már nem is stresszelem magam. Tegnap egy üveg tejet, 1 fél muffint, 3 falat banánt, evett, na vacsira benyomott egy tányér tejbegrízt. De ez volt az össz kajája. Szülinap ügy: Gabinak is most volt, Hanna után 1 nappal, mikrofonállványt kapott. Mért van az, hogy a zenészeknek vehetsz bármit, semminek nem örülnek, csak zenecuccnak????? Mondjuk egy DC pulcsi lehet, levenné a lábáról őt is karira.... HOl láttad? Mennyi pénz? Mondjuk a koncertjegy is tök jó ötlet...

Tegnap este kivasaltam egy regiment ruhát, apa itt ült a gépnél, és Stand up comedy srácokat játszott le nekem, Így egészen elviselhető volt a vasalás. Nagyon szeretem ezeket, akik a Fábry-ban fel szoktak lépni, marhára szellemesek.

Levi még nem tud menni, de már régen felmászik mindenhova... kezd az őrületbe kergetni. szombaton Marci és Hanna fent játszottak Marci galériaágyán, és egyszer ordít Marci, hogy rohanjak.... Levi felmászott a 4. lépcsőfokra, ami szerintem több mint 1 méter magasan van... ott kuporgott fent, majdnem szívbajt kaptam.

KÖRKÉRDÉS: ha megfáznak a picurok, milyen arányxban szokott nektek antibiotikumot írni a doki? Hanna még nem gyógyult meg, de mi mindig csak calcimusc-ot, orrcseppet, kapunk, esetleg köptető és tantum verde. Viszont már 1 hete beteg, és nem sok javulást látok, úgyhogy nem tudom, nem-e kellett volna antibiotikum.... Dehát mégsem mondhatom a dokinak, hogy írjon már. Írjátok meg légyszi, Jubi, rád is kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz erre!

Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Még egy körkérdés: nálatok hogy telik a Karácsony? Hogy díszítitek a lakást, a fát? MIKET FŐZTÖK? Írjatok picit róla, hátha lehet ötleteket lopni.... Én már elkezdtem a házat kidíszíteni, mondjuk nem viszem túlzásba...Van egy hatalmas fenyő a ház előtt, eddig azon voltak égők, de mostmár nem tudnék rátenni, mert nagyon sok kellene rá, és túl magas is. Úgyhogy a házon lévő kiugró előszobára raktam körben havas fenyőgirlandot, és rá fehér égőket. Ablakokba is raktam díszt, na meg az ádventi koszorú bent, 1-2 helyen fenyőgirland, gyertyák, stb. A fa az idén zöld-arany lesz az eddigi minden évbeni arany-ezüst helyett. Főzni még nem tudom, halászlé az tuti 24-én, de azt a férjem csinálja, talán még sült hal. Sütni... Gesztenyés kifli, az biztos, meg valami elállós aprósütit még kinézek (LINDA!) Ja, és az elmaradhatatlan mézeskalács, meg egy torta.

Mi 24-én itthon vagyok, ebéd utáni alvásnál szoktuk díszíteni a fát, Marci már beszáll, mert 2-os korában apa felvilágosította, hogy a fát és az ajándékokat nem a JÉzuska hozza... Rossz volt, de még mindig jobb, mintha a haverjaitól tudja meg. Hallgatunk karácsonyi zenéket, megvacsorázunk, aztán apa az ablakban lesi a gyerekekkel a Jézuskát, énekelnek, addig a JÉzuska (ÉN) becsempészi az ajándékokat, aztán játszás orrvérzésig... Másnap mamáék, ahol a sógornőmék is ott vannak a kicsikkel, ott is játék orrvérzésig... 26-án pedig indulás Kiskunfélegyházára apukámhoz, ahol még szoktunk maradni 1-2 napot. Hát nálunk így telik, és nagyon nagyon várom... (JObban, mint a gyerekek)

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!


True!

Azt hittem valami különleges dolog ez a dörzsi szivacs. Azért kérdeztem, h micsoda. Nekem van luffa szivacsom, de az nem ér semmit. Ezért kérdeztem. :wink:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok csajok!

Pistike tegnap óta megint lázas,és sokszor van hígabb széklete!1 hétig tünetmentes volt,most megint visszajött!Este doki,kiváncsi vagyok mit mond!Az egy dolog,hogy nincs rá gyógyszer,de azért ez nem mehet végtelenségig!Még az a jó,hogy eszik-iszik rendesen! :shock:

Linda,Timi!

Jól bírom a melót,nem kell megszakadni,egyenlőre elég könnyű a munka,csak a 12 óra hosszú baromira! Este azért már beleájulok az ágyba,mert sokat kell egész nap trappolni!
Most szabin vagyok,úgyis ki akarták már írni,így legalább megúsztam a táppénzt,ami próbaidő alatt nem valami szerncsés dolog! :roll:
Kedden vagy szerdán lesz széklet erdményem,akkor derül ki,hogy mehetek e dolgozni!

True!
Én is elkezdtem már díszítgetni,azért annyira nem merülök bele,de szeretem,ha látszik,hogy advent van!
fati ablakában kiraktam anagy világító hóemberét,vettem műhót,van sablonom,mikulás,meg hóember,azt majd felfújom!
Konyhában ugyebár az adventi "koszorúm" az asztalon van,és majd szerzek valahonnan fenyőágakat is!Nagyjából ennyi!
Nálunk a karácsony úgy szokott kinézni,hogy késő délután együtt díszítjük fel a karácsonyfát,mi így szoktuk meg,nálunk nem a Jézuska hozza!Utána jön a Jézuska,az ajándékokat már ő hozza!Valamelyikünk becsempészi a fa alá,és csengetünk egy kis csengettyűvel!
Az ünnepi kajcsi vagy ebéd,vagy vacsi szokott lenni,attól függ,hogy leszünk kész a készülődéssel!
Hogy mit főzök,az még passz! :roll:
A mi családunkban anno elengedhetetlen volt a halászlé,de én nem tudok főzni,de nem is lenne érdemes,mert a párom annyira azért nem szereti!Régen főzött apu anyu nekünk is,de mióta nincsenek együtt,azóta ez elmarad!Valószínű,hogy árkonyos tejszínes pulykaragulevest csinálok,a többit még nem tudom!
Beigli bizti lesz,mákos,mert én azt imádom :lol: ,somlói galuska!
Vázlatokban ennyi,még igazán nem terveztem el!
A fa nálunk mindig a régi díszekkel van feldíszítve,nincs olyan,hogy csak egyszínű!
Aztán 25-én dolgozom,és 26-27-én anyóséknál leszünk!

Nálunk a szimpla megfázás igen ritka,mindig hörghurut,vagy tüdőgyuszi a vége,így a fati álltalában mindig kap antibogyót!

A felmászást ne is mond,most Pistinek is ez a kedvenc sportja,fekmászik az ágyra,fotera,aztán ha megindulok felé,elkezd menekülni,hátravágja magát,és vigyorog,rám meg a frász jön! :roll:

Na,megyek,mert megint kaka van szerintem :cry:

pussza!Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


árkonyos=tárkonyos :lol: Bocsi a hibákért,de siettem :oops:

Kép
Kép
melódia78
 
 


hell


Alig akart beengedni a gép,nemtom mi van....

Most ment el a védőnő,a változatosság kedvéért megjegyezte,hogy sápadt a gyerek és hogy gondoltak már arra a dokinővel,hogy lehet vashiánya is akár...király,már megint itt idegeskedhetek,hogy mi van...

Edó, Katának mi lett az eredmény( lehet,hogy írtad már csak én nem figyeltem bocsi) és miket kapott rá????

A tejallergia vizsgálatra holnap megyünk,de még 3 hét a kiderülés,ja és most tudtam meg,hogy vissza is kell menni 3 hónap múlva,szóval ne örüljek előre,mert addig tuti nem ehetünk tejes cuccot. Örülök,hogy külön kell pacsmagolni a gyereknek,ráadásul úgyis szétdobálja az egészet,a bébikaja meg drága,de így eldobódik az is...áááááááááááááááá soha nem lesz vége ennek.

True!

Hát igen,ha nem gitár akkor már az nem is ajándék igazán...

A pulcsit a Pólusban láttam,van egy "deszkás" bolt,és ott. Tök jó,ilyen szőrös a belseje és kapucnis,de abban nincs szőr,azt tuti nem venné fel. :? (érdekes,hogy Dunaújv.-ban a görkori shopban is láttam jókat,de drágább mint itt,igaz a Zone lenne az ideális,vagy a Speed, mindig ott vesz ruhákat az uram,na nem havi szinten,mert állati drága( ez a pulcsi is 18e-anyukámmal felesben gondoltam neki...) ,szóval elég nehéz vásárolni neki,de én már tudok :lol: másnak meg nem engedi...végül eszembe jutott az is,hogy veszek neki egy eastpack hátizsákot,amúgy is az enyémet hordta rongyosra,de az is drága,majd kivágok valamit papírból :lol:
,bár most ez a gravír is érdekelne....köszi Timi

Antibió:
Eddig 3 szor kapott a gyerek,2 hósan hörghurut,4hósan hugyúti fertőzés és tüdőgyuszi,meg most,de most,de most is úgy írt fel a doki,hogy nem biztos,hogy szükség van rá,de azért mégis. na ezt nem vette be. Azt mondta a doki,hogy meggyógyul a vírusból antibió nélkül is,csak lassabban,mint vele...

Karácsony
Kettesben,illetve hármasban!
Főzni töltött káposztát, és kolbásszal töltött karajt szoktam,mert az eláll és legalább nem kell főzni,plusz anyukámék és Petianyu is egy csomó kaját és sütit hoznak. Szenteste vacsi,de persze a megszokott napirend,rácsodálkozás a karácsonyfára. Díszítésben nem viszem túlzásba egyelőre,van egy koszorú az ajtón és adventi dísz az asztalon. Eddig szalmadíszek és piros gömbök voltak,idén kinéztem nagyon aranyos pirosra lakkozott fa díszeket,hóember korcsolyázó angyalka,ilyesmik,kicsit giccses,de én néha szeretem az ilyet. Szóval idén piros és arany lesz. Fa az nagyon pici,még az is lehet,hogy cserepes.Még nem tudom,most a szülinap köt le nagyon.

Ha sütök,ami ritka,akkor linzert szoktam újfent azért mert eláll plusz mézeskalácsot a fára.

Na megyek főzni,alvás van most furcsa módón,tuti kezdünk áttérni az egy alvásra.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


ja most jutott eszembe,tavalyelőtt gesztenyés pulyka volt,ami tök jó lett,de az uramnak nem ízlett,mert finnyás.
na pá

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Hahó

Köszi a névnapi jókat :wink:
Nekem nem volt uncsi a vasárnapom.5 kor jöttek a barátnőim,meg a pasiaik,mindent felzabáltak,a pizza rúdamból nem is tudtam enni :x :lol: Férjem szerint isteni lett...na mindegy,majd sütök, csak magamnak.Kaptam egy óriás-táskát amiben "elférünk " ketten a Laurával,ha megyünk usziba meg ide -oda.Rettó mintás rózsaszín meg sárga virágokkal,király. :lol:Ma elindultunk úszni,de elmaradt :x így bepofátlankodtunk egy ismerős csajszihoz játszani egy kicsit :lol:


Melódi,boldog névnapot utólag!szomorúan olvastam hogy vissztért a hasmars pistikének.Nekunk valami gyógyszertári kanalas lötyit írtak fel hasfogónak,annó,fehér színe van,3x kellet adni belőle.Egy hétig tartott Laurának is.Nagyon kis helyes a képeken,még a szemöldöke is úgy áll mint az apjának :wink:


Bocsi most mennm kell,Laura megébredt,majd folytatom

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok,

nincs idom idejonni (most sem en irok) :D, de napok ota szeretnem veletek megosztani a jo hirt. Bocsi, hogy nem irok mast, jojjon a johir: Veronika pentek ota jar! Azaz kepes felszobat egyedul megjarni. :D (Pedig nem is biztattam ;))

El is szaladtam, sziasztok!

zi

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok, ujra itt egy kicsit, mig apa "pancsol" ;)

Santos: mikor mész az operába? Mit nézel? Kivel, ha nem baj, hogy kérdezem?
Mielott elkuldod az irasaidat, nem szoktad kijelolni, és mondani, hogy amsolas? Mert akkor ha elszallna csak ujra be kell illeszteni és kész :)
Suttogoban én az egyesnek is orulnék majd, mert ha kisteso lesz valamikor, akkor jol jon.
Pénztárca :) :) :)
Hmm, ha hajnal ötkor kelne a lanyom, és nem aludna vissza cicin, én kilennék. Nem kell nekem kave, hanem csak az alvas :D (kulonben is hajnal 5-töl 7-ig, de inkább 8-ig, illik csendben maradni, azt meg egy kis lurkoval hogyan? ;) )

Apropo, lanyok! Tervez valaki kistesot már? Ha igen, ki mikorra szeretné, és mennyi kistestvért? :)

Viktoranya: rolad valahogy keveset tudok? Persze gondolom neked sem sok idod van forumon logni :D de ha van idod, irj magatokrol :)


True: szerintem a méz csak megkemenyedni szokott :D azt meg mikroba bedobod és már jo ;)
Szépek a képek a gyerkocokrol :)
Ugyes lehetett Levi a jelekkel :)

Beusa, True: Veronika se tudott eddig jarni :) kézzel nem is vezettuk, nagyszuloket is mindig lebeszeltem, hogy ha lehet ne vezessék, mert nagyon farasztotta :o Amugy, inkább két kézzel ment igazan, egy kézzel nemigen, erre tessék, egyik nap elindul, és azota folyamatosan produkalja magat (olyan édes, sokszor a kis kezeit fent lengeti a levegobe, hogy „nézzétek, nem is tamaszkodom rajuk” :D )


Jubi: rovidebb lett a hajad?
Cikked tetszett, elgondolkodtato, be is masolom egyik ismerosomnek ;)


Timi: 40 perc hajnali altatasod miatt sajnaltalak. Nalunk most 3-5 kozott két ora az altatas, mar tobb mint négy napja (idejét se tudom lassan, ugy ki vagyok tole :( ) Suttogo szerint meg-kellene ebresztenem hajnal kettokor, félalomba hozni, igy allitolag kizokkentenem a hajnal harmas kelesebol… azt mondta apa, varjunk még egy ejszakat :o :(
Orulok, hogy nalatok megodlodnak ezek a dolgok, orulok, h nektek bevallt ez a siros modszer. Nekunk ez nem menne :)

Na, ma ennyi lettem, (apa már itt sertepertél a gépnél :) )
Többiekre is gondolok, csak idorendben haladtam, és most ennyi futotta


Jo ejt

KépKép
rizibizi
 
 


True!

Ha a gyerkőcök csak taknyosak és egy kicsit köhécselnek, akkor mi nem megyünk dokihoz, csak nyomom beléjük a C vitamint (1000mg/gyerek/nap), ill. septofortot szopogatnak naponta kétszer. Ha láz is van, akkor megyünk a doktornénihez, és olyankor általában antibogyót ír fel. De hála Istennek ez ritkán fordul elő, Beni talán már 3 éve nem is evett antibiotikumot. Úgy emlékszem azt olvastam, hogy kb. 8 éves korukra erősödik meg az immunrendszerük. Egyébként ősztől tavaszig mindháromnak adok naponta C vitamint megelőzésképpen. A fiúk TEVA-s rágótablettában kapják (500 mg/nap), Jazi pedig naponta 10 csepp Cebiont.

Riz!
Gratula a járáshoz! Ezek olyan nagy dolgok nekünk :D Igen, levágattam a hajam, és a színe is más lett. Az alapszín sötétbarna (ilyen az eredeti is), és abban annak különböző árnyalatú barna csíkok, megy néhány fekete is.

Mennem kell...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!


Riz!

Ez óriási dolog, h Veronika jár. Ezek nagyon nagy dolgok :lol: Mostantól beindul a NAGYÜZEM :lol: :lol: :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok

Kicsit felborult a napirendünk,Laura két napja 8 ig alszik,most meg itt ül az ölemben :roll: nem tudom még mi lesz,mert eddig 2x aludt napközben.
Na az lett hogy itt bömbizett és elvittem aludni.Gondoltam hogy már nem teszem le,hiszen az éjjel 12 órát aludt,de úgy látszik nagyon rögzült neki a délelőtti alvás is. :lol:

Tru,végre fent vannak a képek majd mindjárt dobom is őket.
Nekem is jól jönne a mosogatógép(pláne most a hétvégi parti után ), ti 5-en vagytok mi meg még csak 3-an,annyira nem vészes az edény állomány,később mindenképpen szeretnék,de most halál a szőrőkre :lol: Tudom hogy nagyon sok,de a szőröm is sok.... :oops: ki nem állhatom.....
Megnézem a recit is,keresek valami apró sütit nektek.


Timi,a Kehidás képek is végre fennt vannak,imélben küldöm majd neked,ha valamelyik nagyon tetszik tedd fel nyugodtan,sajna egy kettő homályos lett.Szőr:úgy gondoltam hogy fentről megyek lefele:bikini meg comb lesz most,aztán majd nem tudom mikor a lábam meg a hónalj.A lábszáramon még jobban el tudom viselni meg ott nem is olyan csúnya, mint a combomon,meg ott hamarabb megvan géppel,igaz egy hét után már úgy nő mintha muszály lenne :roll: Januárban fogom elkezdeni,mert akkor lesz 20%kedvezmény,az is sokat számít.4 hetenként kell menni,és közben a luffa szivaccsal dörzsölni hogy kijöjjenek az elhalt szálak.(15 e. a bikini,30e. a comb :oops:

Rizi,napról napra ügyesebb lesz a kislányod.Laura a szaladással próbálkozik.Mikor mondom neki :gyere ide:teljesen az ellentátes irányba megy,még véletlenül sem közelit hozzám :roll: de olyan cuki,közben meg mosolyog :lol:

Santos,kékfény :mrgreen: én meg bezöldültem a kacajtól.
Örülök hogy eszik végre Réka.Ma sütőtököt készítek,azt nem próbáltad?
Kari-aji:hmmmm,az a puli elég húzós.Mi is szeretjük a deszkás cuccokat.Katonai boltban is frankókat lehet találni ,nézted már?Én is gondban vagyok mit vegyek az uramnak,ő meg motoros,mindene van persze...inget akartam,de pont a minap vett magának 2 :!: hogy mi lőtte azt nem tudom,frankók,barna a másik meg zöld,de nem csini,hanem ilyen nem is tudom:raj :wink: pedig azt gondoltam ki neki karira....most nekem is főhet a fejem....a többi népnek megvan naggyábból :lol:

Beuka ,de jó hogy jelenkeztél!!!Írj kérlek,mindenki kivi rátok :wink:

Edi,te is jelentkezz.Milyen a napotok,mi van a sátorral?

Kérdés:ti elvittétek a gyerekekek az ortopédiára?

adventi képek következnek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
czmelinda
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?