Új privát üzeneted érkezett!

Eszterxx, majd holnap meglátod! :wink:
Vendég

Eszterxx, itt azt írja:

b) aki terhessége, illetőleg szülése miatt nem tudja munkáját ellátni, és terhességi gyermekágyi segélyre nem jogosult;

Arra viszont az nem jogosult, akinek nincs meg a 180 napja, nem?
Egyébként most jut eszembe: én nem is vagyok egészségpénztári tag. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Tök égő, az előbb láttam, hogy köszöntitek Ferit - és az én férjem is Feri - elfelejtettem volna, ha nem olvasgatok itt.!!!
Boldog névnapot Feri!

Mindjárt pótolom a mulasztásomat itthon is!!! :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Általában akinek nincs 180 nap biztosítotti viszonya, az nem is szokott egészségpénztári tag lenni :wink: . Viszont mivel a keresőképtelenségre is fizet (ha jól értelmezem) és majd' mindannyian táppénzen vagyunk, ezért ha így van, akkor azoknak éri meg, akik táppénzen vannak és egészségpénztár tagok. De majd holnap megkérdezem azt is, hogy belépés után azonnal jár-e vagy hogy is van ez...

Olyan izé vagy, tök kiváncsi vagyok!

Mi Ferink (Mnié, tudjuk...) és a többi Feri is, nagyon boldog névnapot!

Pati, drukkot kérsz és aztán jól eltünsz????? Most akkor hogy drukkoljunk? Szeretnénk már meghatódottságot olvasni, hogy milyen aranyos volt Norton baba és hogy imádta Gordon...

Kép

KépKép
eszterxx

tényleg, hova lett Pati az UH óta??

Márti gratulálok a 3. fiúhoz!! :) és átérzem a szeméremcsontos problémát, nekem minden estére vagy elöl vagy hátul fáj (mármint vagy a szeméremcsont vagy a derekam.
tegnap este ha jobb lábamra nem is tudtam ráállni annyira fájt

Hiszti téma - nekem pénteken volt a csúcs, nem is értem, azt hittem felrobbanok úgy estefelé, de sikerült nem levezetnem senkin.
mondjuk megviselt az intimtorna is. képzeljétek a Kriston Andrea annyit beszél, hogy meg volt hirdetve, hogy du 5-8.30ig tart és 10.30 tartott!!! úgy, hogy utoljára 2kor ettem...
én értékelem, hogy ilyen lelkes, de mégis

Norco, Eszter - nekem is ma mesélte egy csaj a Kútvölgyiben, hogy az ő orvosa nem UHik, merthogy nem ért hozzá és elküldi máshova, van ilyen ezek szerint, asszem hivatalosan csak 3-4 UHnak kell lennia a terhesgondozás alatt

Pumperka! gyönyörű a kislányod, a rendező imádta, őt is javasolta, de végül az ügyfél egy iszonyú vörös, szeplős kislányt választott (aki nem is olyan szép egyébként), mondván ő érzékenyebb bőrűnek tűnik... sajnálom
de érdemes lenne járnia ilyen castingokra, tényeg

én ma reggel voltam a cukorvizsgálaton (bár csak zsömlés volt szerencsére), de kissé lesérültem, a köcsög vért vevő nővér lecseszett először , hogy 9.02 perckor már mit akarok ott amikor 10 ig vesznek csak vért és így ki veszi le a másodikat majd...
ezek után pedig úgy szúrt meg, hogy forgott a szemem a fájdalomtól és mostanra a fél kezem kezd belilulni... holnap lesz amúgy eredmény

de legalább hétvégi sikerélmény, hogy bababútor összerakva, összes (majdnem) karácsonyi ajándék beszerezve.
bababútor összerakása kapcsán rájöttünk, hogy max még egy kissámli fér be a babaszobába nem egy fotel amit be akartam rakni, hogy legyen miben szoptatni, kicsit elszámoltam magam a méretekkel. milyen nagy az a 140X70es ágy- fura elképzelni ahogy majd egy újszülött elvész benne

na mindenkinek jó talit holnap, majd gondolok rátok miközben itt szívok a munkahelyemen :(
azért ígérjétek meg, hogy januárban is lesz majd még!

KépKép
judit18

Sziasztok, megjöttünk, mindjárt jövök képekkel, csak sztrájkbizottság alakult itthon, hogy most csak netezek és nem adok nekik enni... :roll: pasik :roll:
tartsatok ki!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Halihó!
Mi is ma voltunk 4D-n, de kis lustaság a mi lányunk. :) Ücsörög és a két lába a feje előtt... az elején morcos volt, majd mosolygott végül meg ásított egy hatalmasat. Az első képen a homloka előtt látszik a talpa... :wink:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mni

Judit, most nézem, hogy holnap lesz szülőszoba látogatás a Kútvölgyiben... nem akarsz jönni? Illetve ezek hánykor vannak?

KépKép
KépKép
mni

Ti melyik fogantyúval vásárolnátok meg a babakocsit? A másodikat állítólag egy kézzel nem lehet tolni... de akkor miért gyártanak olyat?
Kép Kép

KépKép
KépKép
mni

Mni, szerintem is jobban lehet tolni az első fogantyúval. Én sem értem, hogy a másodikkal miért gyártanak kocsikat...

Pepike, csak visseltél, hogy nem jössz? :D Akkor én elég lökött vagyok,ha ezt nem fogtam :oops: ! Ha van semleges színű (krém, halványzöld, narancssárga) ujjatlan, vastagabb anyagú rugi, akkor én is kérek 56-ost, 62-est! Nem merek csajosat venni, amíg nem tuti, hogy lány. Hosszú ujjú body is jöhet! :)

Kép

Kép
mzx

Visseltél= vicceltél :oops:

Kép

Kép
mzx

Mni!
Nagyon édike a nózija!!!!!!!! :D :D :D
Ja és szerintem is jobban lehet tolni az első foganttyúval!

Mpatr!
Mikor rakod fel a képeket???????? Én már olyan kíváncsi vagyok!!!
Hát mit adsz nekik vacsira, amit eddig esznek??????
Vendég

Ne haragudjatok lányok, de nem megyek mégse a talira.
Találtam végre egy orvost, aki holnap rendel és szeretnék elmenni hozzá megbeszélni, hogy ilyenkor még elvállal-e engem, szülhetek-e nála. Meg az utazás is aggaszt kicsit, pénteken voltam Pesten egy céges rendezvényen és már akkor sem esett jól a buszozás. Most meg vonattal kéne mennem. Meg az idő se lesz az igazi.
Érezzétek jól magatokat!

Melinda

Kép
melinda80

Eszterxx,
köszi az EP-s tájékoztatást!

Mni,
nagyon aranyos a kislányod, milyen jó képeket csináltak róla. Nagyon édi, ahogyan ásít. :)
Ja, és én is az 1. képen lévő fogantyút választanám a babakocsihoz.

Melinda

Kép
melinda80

Melinda, nagyon sajnálom... sok sikert a dokinál azért!!!
Mni, aranyos a gyerkőc, már amennyit én ki tudok venni belőle!

Pati, nehogy megint éjjel 11-kor gyere, mint tegnap... élmémnybeszámolót kérünk!

Az én uram most került elő a céges kirándulásból, elfelejtett hívni tegnap este, berúgott rendesen, volt wellness bár, úszómedencés buli, miegymás... most meg már késő van, nem tud jönni... mit ne mondjak, kifejezetten jól érzem magam....

A fenébe, nekem már annyira elegem van a saját bőgésemből.... legyen már holnap, napsütés, béke és találkozzunk végre :!:

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!!!

Megjöttünk az ultrahangról, minden ok, korának megfelelő egészséges kislány!!!(még mindig nem nőtt ki neki)

Melinda sajnálom hogy nem jössz, de teljesen érthető!

Mni!

Cuki nagyon a kicsike, nem is csodálom hogy ilyen rossz időben, álmos volt a kis drága!

Csajok sajna nem tudok ujjatlan rugival szolgálni, csak hosszú van, de azért majd holnap megnézem, badit viszek!!

jó éjt puszi Petr

pepike

Kép

Kép
pepike

Melinda, sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira... remélem legközelebb nem lesz létszámkorlátozás és jó sokan leszünk! :)
Eszterxx, holnap igyekszünk napfényt és örömet vinni Neked, de remélem addigra az urad is meplep egy virágcsokorral vagy babaruhával. :)
Mpatr, én is nagyon várom már a képeket!
Judit, hogy oldották meg a vérvételt 10 után? Kérünk majd képeket a babaszobáról! :)
PÉTÉ merre jársz???

KépKép
KépKép
mni

Na itt vagyok végre :D

4d megvolt, gyerekek, egyszerűen nem tudok betelni a 4dgenesis-sel. Hihetetlen, milyen a hely!!!
Az én kicsi kelekutya kisfiam ismét, hűen önmagához és az eddigi teljesítményéhez, minden létező módon megpróbálta megakadályozni, hogy jó képeket csináljunk róla :shock: :lol: , maga elé pakolta a kezét, aztán összekulcsolta, éppeg csak vállon nem veregette magát érte (szívjanak csak a csajok... :shock: ) majd beleröhögött (rajtunk, a kis piszok :D ) a lepénybe. A kis szenyó. :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy szívtunk derekasan, meg röhögtem, de könnyesre, mert hihetetlen, amiket Barna Csilla (kedvenc szonográfusom) mondani tud vizsgálat közben. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy létezik még ilyen ember, aki ennyire szeretettel és profizmussal végzi a munkáját. Ismét igazi nagybetűs ANYUKÁNAK és Királynőnek érezhettem magam!
CSILLA, KÖSZÖNET ÉRTE!!!!!!!!
Naná, hogy a másik oldalon meg a maximalizmus igénye: apa nem tudott eljönni, muszáájos neki valami használhatót hazavinni, mert még beledől a kardjába (pedig abba én szeretnék beledőlni :oops: )...
Szóval csajok, élmény volt!!! Ismét.
Aki még nem volt 4d-n, az ki ne hagyja!!!!!!

Ízelítőül: Kép

Na mindjárt folytatom, csak az ötéves megint besztrájkolt, ezúttal éppen ANYAAAAALTASSEL van.
Folyt köv.

Kép
Kép

mpatr

Pumperka, én is ugyanezt a fürdető + pelenkázót néztem. :) Nekem is baromira tetszik! :)
Hazafelé ma beugrottunk egy babacucc nagykerbe www.matti.hu -ba és baromi jó cuccokat láttam! Kiságyat is, babakocsit is, pelenkázót is. Egy baj van... ott van, ki van írva a kisker + nagyker ár is és hát ezt látva gondolkodóba esik az ember... babakocsiknál jó nagy a különbség... most megy a fejtőrés, hogy lehet oda bejutni nagyker kártyával. :)

KépKép
KépKép
mni

További sztárfotóink addig is megtekinthetőek:

http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... 945&page=1

Kép
Kép

mpatr

Pati, nagyon jók a képek, kivehető a keze, lába, arca! Most iszonyat irigy vagyok, mert mi hiába csináltunk bármit, nem produkálta magát és nem is láttuk a kezét. :(

KépKép
KépKép
mni

A méreteink:

számított súly: majdnem pontosan 1 kg (tele volt a pocija, mint a déli busz, pont ebéd után voltunk :D )
kuki vastagság: 1 cm :shock: :shock: :shock: ( reszkessetek, lányos anyucik, jön Lompika :D :D )
tappancs méret: 5 cm (nem gyenge lesz erre tornacsukát venni :D )

akit érdekelnek a száraz adatok is (Bpd, xyz,....), annak elküldöm. :wink:

Magzatvíz átlagos, viszont a lepény elkezdett aljas módon meszesedni (I. fokban érett), aminek még nem kellene, csak mondjuk 1 hónap múlva. Ejnye! :?
Na mindegy, egyelőre no para, majd meglátjuk, a vak is azt mondta, aztán mégse.... remélhetőleg így is marad még ez a érettségi fok sokáig és nem megy tovább...
lehet ám, hogy kedvet kapott meszesedni az építkezésben :roll:

Szumma: minden oké, és szuper volt, osztályon felüli hozzáállás, mesteri képek és ami a legfőbb, a ded egészséges vala. Ámen. :wink:

Kép
Kép

mpatr

NAaaaaa., ugye még nem ment el mindenki tentikézni???
Mert nagyon várom ám a hűűűűű de édi-ket
:lol: :lol: :lol: :lol:

Niki! Csudaszép a csajszi azzal az édes ki csókos szájával!!!
Méghogy nem csinált semmit!

Ja, holnap viszem a képeket magammal.
Már úúúúúgy váááááááárom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Kép

Ez a tappancs nem tudom hány centis, de nem semmi. Akinek a hasán egy deka felesleg sincs, az még ilyen élményekre is számíthat.... :D
Sajna én ebből biztos kimaradok. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki!
Szerintem is igazi csókos szája van a kiscsajnak, majd győzzetek rá vigyázni.

Sikeresen össze is raktam röpke egy óra alatt a pelenkázóállványt..... :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, ez igazi kép??? Szinte hihetetlen! Fantasztikus!

Kép
Kép

mpatr

Ezt a képet egy Péterfys szülész nőgyógyász honlapján találtam. Hogy igazi-e? Ma már annyiféle trükköt lehet készíteni.... De nagyon tetszik.

Drukkoljatok a holnapi cukiterheléshez, izgulok.... Apukám cukros, ezért izgulok. Bár az izgalom pont nem tesz jót. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! :D

Először a kislányt! :)

Mni!
Nagyon édes a kislányotok. Az az ásítos pofika! :)

Pati!
1 cm-s kuki! :shock: Nem lehet elég korán kezdeni növeszteni! :lol: :lol:
Gratulálok, nagyon aranyos! :)

Szerintem is UHra csak profi helyre szabad menni. Mert óriási élmény! :)

Cuppancs! :)

Judit, Pété, Rima!
Holnap 25 hét! Kép
Vendég

Juj, majdnem kimaradt a legfontosabb:

FERI!! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Pati!

DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!DE ÉDI!!!!!!!!!!

Ezen kívól meg is néztem a képeket és nagyon-nagyon aranyos! 1 centis kuki! Vannak pasik (brrrrr....) akiknek az ötödét már elérte :oops: (fránya munkahelyi ártalom, hogy állandóan számolgatnom kell)

Pumperka!

Én nagyon fogok drukkolni, nem ér nem enni beiglit meg egyéb finomságokat karácsonykor :? De úgysem lehet semmi probléma!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok Csajok!

Sajna, visszaolvasni nincs időm, hiszen már most is éjfél lesz.
Délben megyek a talira, majd ott beszámoltok!

Addig is, jó éjszakát és szép délelőtöt!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jó reggelt!

Engem 4 kor kidobott az ágy pedig későn feküdtünk le, mert dokinál voltunk este. Úgy hogy ma tuti hisztis és nyűgös leszek.

MNI, Pati, tündériek a képek!!!

12 kor ott leszek a mongolba tessék időbe jönni mert elég sokan elmennek hamarabb köztük én is. :lol: :lol: :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Jó reggelt!

Pumperka,
szorítok a ma reggeli cukorterheléshez!!!

Pati,
nagyon aranyos a kisfiad, végignéztem az összes képet, jól sikerült baba, meg kell hagyni! :)

Pepi,
én is későn feküdtem le és magamhoz képest engem is hamar kidobott az ágy. Sőt, éjjel nagyon sokat fent voltam, forgolódtam. Nem aludtam jól, valahogy nem volt jó semelyik oldalamon se feküdni.

Melinda

Kép
melinda80

Én is tali-lázban égek.
Nem lehetne előbb talizni már???? :roll: :oops: :oops: :lol:
(Bár ha két órával előbb indulok, pont ott leszek, az eltévedési rátámat és a parkolási technikámat figyelembe véve...)

ÉRD FELŐL (M7, Bach-csomópont) TUDOK TAXIZNI, HA VALAKIT ÉRDEKEL!!

Látos, a tegnapi adatokból a lényeget megtaláltátok.
DE a kuki 1 cm VASTAG, ez nem a hossza. (azt le sem mertük mérni :wink: ) Na ez a nemmmindegggggy!!!!!
:lol: :lol:

Pepike, Melinda, csak el ne aludjatok majd teli hassal!

Kép
Kép

mpatr

Pati,
én nem megyek a talira, dokihoz megyek majd délután. Remélem el fogja tudni vállalni a szülést. Már hetek óta ezen görcsölök, hogy kit válasszak. Ma elmegyek hozzá.

Melinda

Kép
melinda80

Valakinek nincs kedve eljönni Melinda helyett? Melinda nem pótolható ugyan, de sokan írtátok, hogy de kár, hogy hamar betelt a létszám... és mindenkivel olyan jó lenne dumálni. Nem lehetne inkább azt, hogy mindenki jöjjön???

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt!
Eszter, hétágra süt a nap, remélem már jobb kedved van! :) Jó lenne, ha valaki jönne Melinda helyett, hányan is vagyunk/leszünk a talin? Én már nagyon várom! :)

KépKép
KépKép
mni

Szia Mni!

Hihetetlen, milyen gyorsan tartod az igéreted - napfény és öröm! Van már napfény, lett is vele öröm... külön ok nincs rá, de ha már süt a nap, az is tök jó, hát még hogy ma lesz a tali!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Túléltem a cukorterhelést... Most értem haza, de egy fél órán belül indulok is. Kiváncsi vagyok, hogy édességre rá tudok-e majd nézni. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

NORCO:
Pepike hívott, hogy kicsit késni fog, várd meg! Természetesen nem vitte el a számodat (a MŰVÉSZNŐ!!)... nekem meg nincs meg..

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok Tali lázban égő kismamik!!!!!!!!

Mpatr!
Nagyon nagyon édi ez a pici Norton!!!!!!!!!!!!!!!
Na és nem semmi a kicsi kuki!!!!!!!! :lol:
Tiszta szívből Gratulálok nektek!!!!!!!!!!!!

Pumperka!
Akkor még eredményt nem tudsz nekünk mondani???
Jó a kis kép nagyon. Míg nem olvastam a szöveget, addig azt hittem hogy a te pocid!!! :lol:

Eszter!
Remélem jobb a hangulatod most már! Süt a nap van!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D
Apa hazaérkezett???

Melinda!
Szorítok neked a dokihoz!!!!!!!!! :D :D :D
Remélem sikerrel jársz!

Lányok!
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy érezzétek nagyon jól
magatokat!!!!!!!!
Nagyon szomorú vagyok, hogy én nem lehetek ott!!!!!!!!!!!!
Most egy kicsit magam alatt vagyok, nem is írok többet, mert
potyognak a könnyeim!! :cry:
Puszi nektek!

Márti!
Vendég

Panny!
Küldtem neked privit!
Vendég

Sziasztok lányok!!!

Pont most van a tali, úgyhogy jó étvágyat nektek!!!! én meg törhetem a búrám, hogy milyen diétásat főzzek, amit apa is hajlandó megenni. Tegnap is elég rossz volt nézni, ahogy a halrudacskákat falja sültkrumplival, meg majonnézzel, én meg a rozskenyeremen kérődztem.... :cry: :cry:
Na de holnap tök jók lesznek az értékeim és vége az iszonyatos koplalásnak, bár a csokiról asszem továbbra is le kell mondanom.

Nagyon édesek a képek!!!! A kuki meg nem semmi, majd külön pólyába kell tenni :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Márti,
mi baj van, hogy magad alatt vagy? Bár én se vagyok valami jó formában. Az éjjeli rosszul alvás rányomta bélyegét a napomra, szenvedésemben hisztiroham tört rám, aztán azért sikerült ebéd után szunyálni egyet.

Bosek,
drukkolok, hogy holnap jó értékeket mérjenek!!!

Melinda

Kép
melinda80

Márti, mi a baj????

Csajok, nagyon-nagyon jó volt a tali! Imhol elsőként jelentkezem, igaz, nagy rohanás volt hazafelé, görcöslt a hasam és hasmenésem lett (bocsi, nem tudom máshogy írni...) Hiába, no, nem szokta a cigány a szántást!!!

De a lelkemnek határozottan jót tett, a dumálás is, meg a kaja is!!!

Köszönöm!

Kép

KépKép
eszterxx

És hogy én milyen feledékeny vagyok!!!

Köszönjüka mézeskalácsot, nagyon megható, hogy négy napig csináltad és mindenképp tedd fel a receptet is!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Kép
Hiába jöttem el legelőször, mégsem sikerült elsőként hozzászólnom a talihoz. :cry: :cry: :cry: Ügynöknő megelőzött!
Szóval, az úgy történt, hogy rohantam haza. Apa lejött elém gyerekestől a metróhoz. Mire odaértem (14.50), Törpikém pont elaludt. Hazaérve kihámoztam a kabátból, sapkából, kocsiból, meg sem moccant. De ahogy a háta az ágyhoz ért...... :roll: :roll: :roll: Eddig próbáltam visszaaltatni, NULLA sikerrel. :(
Apa fél négykor hívott, hogy még mindig nem kezdődött el az oktatás! Szóval lett volna még fél órám! :evil: :evil: :evil:
Itthon darabokra szedték a lakást, de ennyi finom kaja után még nem volt kedvem rendet rakni. :oops:

A lényeg: ezeket a kis dolgokat leszámítva nagyon jól éreztem magam!!! Jó volt úgy menni, hogy már ismerős arcokat láttam magam körül! :D Már most várom a következő talit!!!

Kvaszeva, nagyon köszi a mézeskalácsokat!

Puszi mindenkinek!

Kép
Vendég

Mni, nagyon meghatódtam, hogy te még mindig szavazgatsz Alexára!

Szóval most ez a kép van fenn, a 17. oldalon.

Kép
Vendég

Csajok, szuper volt a buli!!!!!!!!!!!!

Pepike, köszi a szervezést és a ruhákat.

Ügynöknő: mentők kiértek? :lol:

KVASZÉVA, nincsenek rá szavak, mennyire megható volt a figyelmességed. Meg fogom őrizni a mézeskalácsokat!!!!!
KÖSZÖNET ÉRTE!!!!!!!

Kölyök: nagyon kikaptál apától a body miatt? :wink:

Niki, Ferinek itt is üzenem, hogy sokba lesz neki, hogy kiengeszteljen bennünket, hogy nem jött :wink: . Köszi a képeket, várjuk. Pepikének még alá kell írnia...

Zsu, egész nagy lett a pocid a kaja végére. Lehet, hogy csak előtte is jól beettél???? :oops:

JANUÁRBAN ÚJRA TALI, mivel már nem igazán fog addigra senki dolgozni, a vidékieknek sincs kifogás. Már most elkezdődött az erszedelahajam, hogy hol legyen :roll: Sebaj, majd Pumperka megszavaztatja. :D

Pepikével azon röhögtünk kifele a kocsi fele, hogy hogy a fenében fogunk pusziszkodni januárban :shock: összeakadnak a pocik :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Melinda, Mzx, mi volt a dokinál???
Mzx, nem hánytad le végül a nőturkászt?

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: