Új privát üzeneted érkezett!

ági, most olvastalak. sajnálom :cry: :cry: igen, nekünk is mindig ilyen picike volt. sőt, legelőször szinte csak egy pötty. (Viktória sem volt szorulásos soha, viszont az tény h amikor véres, akkor mintha egy picit erőlködne, nemtom, mitől) én is reménykedtem egy darabig h abbamarad, meg a dokink is így volt ezzel, de nem :cry: csak a diéta segített lényegileg (és abból is csak az, amikor már tojást sem ettem, meg halat, meg magvakat és belsőséget sem - de asszem a tojás volt a leginkább gázos). uakkor ilyen kemény diéta (mert arra is figyelek h semmi tojáslé, meg tejpor és egyéb szirszarok ne legyenek az étrendemben) mellett is előfordul nagyritkán egy pici (pl a héten is volt két nap. de előtte asszem kb két-három hétig semmi). egyszer kérdezted: én ezért nem eszem kenyeret sem, csak és kizárólag vizes zsemlét, mert úgy tapasztaltam h az is gondot okoz. remélem, azért nálatok tényleg elmúlik mielőbb és nem kell ilyen spártai életet élned. :roll:
Vendég

bogy, mennyi ropi? de a törhetetlenség nagyon vonzóan hangzik! :wink:
Vendég

Sziasztok, minden rendben volt dokinál. Csak a foga jön, de az nagyon.
Bár én a szemén látom, h. nem százas. Meg ez a tegnapi hosszú alvása...nem tudom.

A fogyókúrán még én is gondolkodom. Ez nagyon drasztikus csajok?

Koszorú ügyben még jelentkezem.

Kép
niki30

Bogyra, de lökött vagy Te! Úgy röhögtem.

Doo, szerezd be a harmadik reszelőt is. Kérj kölcsön!

Csajok nem is mondtam. Állítólag szombaton is el akartak lopni egy kocsit a házunk elől. Fasza mi?
Jövő héten közgyűlés, szavazás, h. lekerítsük a parkolót, vagy sorompó legyen...

Megyek fürdetés van....

Kép
niki30

Doo, köszi. Nekem először az allergia ugrott be, de most hogy Gyps írt trópusi bacikról....hát remélem "csak" allergia!! :roll:
De a legjobb lenne ha semmi nem lenne! De én ilyen baciktól meg vírusoktól rettegek!!

Kép
ági_bp

Én Bogyra túró rudi tortájára szavazok! :lol:
Nekem az összes koszorú tetszik, mindegyikre dobok egy szavazatot!
Nem is tudom eldőnteni, melyik a legszebb.

Kép
niki30

eldönteni pontosabban:)

Kép
niki30

MELINDÁK!
BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
niki30

jaj, tényleg vannak melindáink!
utólag Isten éltesse Melcsit és Elizát!
Vendég

ági, sztem az allergia sanszosabb - figyelembe véve h már korábban is gondolkádtál ezen h nincs-e vmi gond ezügyben. sztem gondold végig h ettél-e esetleg vmi szokatlant tegnap. a tejben 4-12(v24?!) órán belül jelenik meg az, amit kajáltál és aztán viszonylag hamar a bébinél is.
Vendég

Elmentem nacit venni magamnak, és az eladó csaj azt mondta ő 72 kilóról fogyott le 60-ra (ténylwg jól nézett ki) és ezzel a diétával és a hasa úgy ment le, hogy napi 110 :shock: felülést csinált, semmi lábtámasz vagy beakasztod vhová, csak úgy ala natúr.. :shock:

döntöttem: szal akkor jan 1. és felülések,. végülis Gergő röhög rajtam, mert ők majdnem uezt csinálják az edzésen :? mármint a felüléseket illetően.

Melindákat Isten éltesse! Melcsi, Eliza!

Eliza,
rég jeletkeztél be, gondolom a rengeteg tanulnivaló a sotén.. :wink: tényleg hogy oldod meg Domit a suli mellett? Gondolom levelező tagozat nincsen az orvosin.. :?

Koszorús lányok! :)
csodaszépeket alkottatok! :) Én fel sem rakom az enyémet.. :oops: :oops: nekem az a legszebb, a fiúk csinálták, mármint Marci még nem. :)

megyek vacsizni....
Vendég

Dóri :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Topik pörgetés? Topik pörgetés..... :D :D

Jajj megyek tanulni... szerdán zh, csütörtökön zh, pénteken zh és ez megspékelve négy adagnyi beadandóval
pfujjj

utálom a vizsgaidőszakot.... aztán jövőhéten gyógyszertan szóbeli!!! az nem lesz semmi, de atanárnak épp most született kisbabája, majd megpróbálok a bizalmi körbe férkőzni azt lesz ami lesz! :D

Jah kép! Kép Kép

KépKépKép
bogyra

Doo!

A reszelő maga 2090FT Ami végülis nem olyan drága.... brendonban az üveg volt 1200 :twisted: :shock: És én nagyon tupperos sem tudtam eddig, hogy ezen almát is lehet pépelni.

Nahmármost, kérdezzük meg...nem istom ki használja, hogy rámegy e egy ilyen jumbo bögrére.... hanem akkor még választhatsz hozzá aljat ami 2500 körül van...többféle is. Van nagyon praktikus kiöntős alja, ami mérőizéként is szolgál és ferdén is be van skálázva, így nem kell döntögetni és nézegetni, hanem látod pontosan mennyit öntöttél ki belőle.

uborka lift is nagyon jó... az is most akciós, meg a porcukros is tök kis szép... ez egy ilyen szegénykarácsony lesz, nálam mindenki, mármint akinek normál esetben egy üveg piát vinnénk is tuppert kap! :) Beleszerelmesedtem! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Csajok,

Nekem is tupis almareszelőm van (van egyébként citromcsavarós kiegészítője) anyósomtól kaptam de ha jól emlékszem 2200 Ft, de Bogy kijavít, ha nem így van.

Köszönjük a Túró Rudi receptet. Már csak a desszert gyűrűt kell beszereznem... 8) Szilikonos muffinformát rendeltem most legutóbb, meg etetőtányérkát Áronnak és tároló edényeket. De már majd be muffinozok, alig várom, hogy megjöjjön :D És kaptam egy csomó ajándékot, mert "háziasszony" voltam és jó forgalmat csináltam. Imádom az ajándékokat :D .

Köszönöm a köszöntéseket mindenkine:wink:

Doo, pont ma egyeztünk meg anyukámmal, hogy nem csütörtökön megyünk Tbányára, hanem majd csak 10-én hétfőn, mert csüt-ön lesz a szülinapom :oops: .
Ha hétfőn nincs későn viszem neked az üvegreszelőt, de tudok kettőt is vinni, mert nekem 3 van üvegből és akkor még el tudsz károlni egyet ha bármi váratlan történik :wink: .

Ági :cry: , remélem nem lesz semmi komoly. Egyszer én is láttam Áron kaksijában valami pirosat, aztán a következőben nem volt és megnyugodtam.

Dori, milyen diéta volt, mármint a felülések mellett? A felüléseken egyébként én is gondolkozom, mert hiába vagyok annyi kiló, vagy még kevesebb is picit mint terhesség előtt a hasam sajna elég hullámos... :shock:

Nu még lehet, hogy benézek, de asszem elteszem magam holnapra, ma voltam tornán és egyedül fürdettem Áron-t is, mert apa dolgozik, úgyhogy duplán elfáradtam.

Puszi és szép estét mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Topikpörgetés, ez jóóó :lol: :lol: :lol: 8) 8)
Tényleg, ki nem kapott privit a múltkor?? :D

Én az üveg almareszelőt 900-ért vettem, szerintem tényleg megéri a tupperos, én ha eltöröm, ígérem veszek Bogyrától egyet!!

Ma kapott Zita répát krumplival..majdnem megfulladt tőle :roll: vagy annyira rossz volt, nemtom, de köhögött, meg fanyalgott, aztán reszeltem almát hozzá, úgy elnyammogtuk, eltünt jó része, nem mondom, hogy mindmegette, mert volt mindenhol, főleg a kezén, mert túrkált a kanálon.
Képzeljétek brümbülőzik pár napja :lol: kezével ütögeti az alsó ajkát lefelé, s közben hangot ad. Irtó jópofa. Vagy az ujjával csinálja, vagy egész ököllel. :shock: És ha mi csináljuk, akkor elkezd röhögni, vagy ha mi elkezdjük az Ő szájánál csinálni, akkor elkezd hangot adni hozzá :D aztán röhögünk! És ugyanez működik, ha "ütögetjük" a száját, rögtön elkezd hangot adni hozzá, és így indiánkiáltozik. Annnyira jóóóó fej! 8)

Kép
ági_bp

Új játék a mateltől! :D

KépKépKép
bogyra

Marcikám felébredt, sztem a foga. nem tud egyenlőre visszaaludni :? mi most bulizunk.. :roll: :? :lol: nélkülem kell pörögjön a topik. :lol:

Bogi :D :lol:
Vendég

én nem kaptam privit! felszólításom ellenére sem :? :evil:

bogy, hol tekinthető meg a kínálat? mármint tupis. a csodatálas oldalon nem tudtam megnyitni anno, amikor próbáltam (kb 1 hete).
Vendég

Doo!

Probáld így, hátha...

http://mytupperware.mindenkilapja.hu/

itt van katalógus és akciós cuccok is! :) Termékleírás meg egyelőre nincs, de ami érdekel azt leírom neked részletesen, hogy mit tud. :)

KépKépKép
bogyra

Ági, mi a helyzet tojásügyben?????
Ezt a brübülőt mi is próbáltuk, de nem csinálja...:(

Eliza télleg az orvosira jár? Nem is tudtam. Mármint oké, hogy a sotéra, de gondoltam gyerek mellett valami lájtosabb képzésre vállalkozik...Hányadik évfolyam, Eliza?? HOgy bírod? Gyakorlatokra hogy jársz be, ki vigyáz a csöppre???

Én felülések mellett (melyik nap mit) hullahoppozni i szoktam. Nem csak a hasizomra, derékizomra is jó. És ha sokáig csinálod (régen egy hiradót néztem közben végig) meg is mozgat.

Ez a túrótorta jól hangzik! Köszönjük!

Kép
kriemhild

Sziasztok!

Melindáknak utólag is boldog névnapot!
Én sem kaptam privit.
Úgy látszik Zsombi már az egyetlen fogatlan a csapatban. :wink:

Kép
anido

Ja és jelentem, hogy kicsi kincsem rájött a hasról hátra való gördülés technikájára!

Melindákat Isten éltesse!

Kép
kriemhild

Anido!Még Brendusom is fogatlan!

Boldog Melinda névnapot!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Zita is fogatlan! :)

Kaki a ma reggeli oké volt. (csak a tegnapi répa köszönt vissza)

Kép
ági_bp

Koszi Gabibaba a szavazatot a koszorunkra, bar kek nincs benne... :roll:

Lanyok futasbol jovok, szuper jo volt, most egyedul voltam, ez azert jo mert ilyenkor mp3 a fejemen es tenyleg kifarasztom magam, es nincs duma.
Persze a baratnommel is szeretek mert akkor pedig kibeszeljuk a pasikat es az elet nagy dolgait.
Ket napja nem vacsizom, fel5 utan nem ettem, heti 2 mozgas, remelem meghozza az eredmenyt most is.
5 kg lenne jo ha lemenne, tobb nem kell.

Kistunderem alszik, delelott is szundizott majdnem egy orat, a mamival hihetetlen nagyokat tud aludni, talan mert Anyum total csondben van.

Ti hogy alltok karacsonyi ajandek ugyben, gondolom van aki nem csinal belole nagy ugyet, anyagiak stb, volt olyan ev, hogy mi csak jelkepesen, de most parom nagyon belehuzott, en meg mar kesz vagyok, pedig tudom nem errol kell szolnia, azert megis szeretnem meglepni, mert nagyon szeretem! :D

KépKép
horilda

Sziasztok,

Én nem tudom mi van, de Riciske már több mint 1 hete fél 3-tól óránként felkel! :( Felsír, van amikor jó neki a vizecske visszaalszik, de van amikor szopi kell. Nem sokat aludtam! :( Nem értem miért! Szerintem nem a foga...csak valahogy megszokta hogy ha felébred akkor sírjon és akkor anya ugrik! Mit csináljak vele? Este később fürdettem, sokat kapott enni...mit tehetnék még?? Vagy ahogy Doo mondaná fordítva vagyunk bekötve?? Most kezdi az éjszakázást?? :( Valahol olvastam, hoyg sok baba megszokja azt, hogy amikor fogzik akkor anyu enyhit bajan cicivel, vízzel.. és amikor már semmi gond akkor is akarja ezeket éjjel.- Lehet erről van szó? Próbáltam ringatni, de csak megfeszíti magát és sír! Nem tudom elmúlik-e ez vagy micsinájjaaaaak??

Na most meg megyek, mert nyűgös.

Boldog névnapot Melcsi!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok Lányok,

Áron baby elaludt a levegőn (bruhha, nagyon hideg van kint...) és most van pár percem írni.

Nagyon aranyosak vagytok!!!!! Köszönöm a névnapi köszöntőt.

Lorci, nálunk kb. 1 hete volt ue a probléma csak mi fél egykor keltünk. Most egy pár napja megint visszaállt a rend. Én úgy érzem a fogacskák miatt van és nem hiszem, hogy megszokja, ha eddig már szépen átaludta az estét. Inkább biztonságban érzi magát, hogy amikor sír anya egyből ott van és megszeretgeti. Szerintem magától megoldódik és hidd el ha nem lesz semmi gond átalussza megint az éjszakát.

Ilda, a gyertyák nekem is világoskéknek tüntek :shock: Minden elismerésem a futásért :wink: Inkább 4 óra aerobic, mint 10 perc futás :D

Jelentem Áron is fogatlan, de a doktornő azt mondta, hogy fent duzzattabbnak látja az ínyét és lehet, hogy a felsők bújnak ki előbb...

Ági, ez a játék nálunk is megy :D

Megyek kiengedek, nagyon átfagytam.....Babám meg a kis overáljából leskelődött ki a meleg babakocsiból. Imádom.

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Éjjel: 2-kor szopiztunk, utána én kimentem a mosdóba, jövök vissza, s hallok egy nagy sikítást...örömsikítást :shock: Benézek, hát a lányom megtalálta a kiságyban az egyik játékát, s annak örült annyira! Ott vigyorgott! Én meg csak néztem :shock: :shock: mert én egy alvó gyereket hagytam ott az ágyban. :? Aztán volt nyálfújás, dumálás, stb. Én némán feküdtem mellette, néha megkínáltam cicivel...aztán Apája elkezdett Neki dörmögni a mély hangján, attól meg 2 perc alatt bealudt! Hm :roll: :D
Mi végül átrendeztük múltkor a szobát, s most a nagyágy mellett van közvetlenül a kiságy, rács levéve, 1 szintben a matracok. Nagyon bejött, az biztos, sokkal könnyebb így!! Úgyhogy én csak javaslom azoknak, akik együtt alszanak, de kinövik a francia ágyat :)

Kép
ági_bp

Horilda!Maga a koszorú alapja nem kék?vagy a képen csak?vagy színvak vagyok?

Ági!Most akartam kérdezni a kakit!!!Hála akkor nincs baj. :D
Ez az alvás nem rossz ötlet,egy hete pakoltam át a szobát,de frankón neki kezdek megint.Még elférnénk,de ha ficánkolunk :lol: mindig felkel.

Lorci!ha az én válaszom fogadnád el,amit persze nem kell,ugrasz neki,mert van oka,ha így tesz.ha pedig csak próbára tesz(mert ugye nem hülye,csak gyerek)akkor biztosítod affelől,hogy igen,ha kell ugrasz.én ezt tenném.és előbb utóbb abbamarad ez is.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hat nincs kek a koszorunkon, lehet hogy a fenyek miatt ugy tunik.
Ahogy visszneztem tenyleg olyan mintha...

Mindenkinek kitartast aki ejszakazik! Kivanom hogy hamar muljon el, es aludjak at a picurok!

En meg rakaptam a zeneirasra, nagy zenerajongo vagyok, most a kedvencem Katie Melua, pedig eddig csak a porgos zeneket csiptem, de ez szuper, aztan ratalaltam regi disco zenekre, mint Haddaway, Capella, Real Mccoy, Pharao...nagyon tutik, imadtam anno, meg irtam olasz zeneket, Enyat, ezeket megirom szuleimnek is, jo kis ajandek lesz.

Elina a jarokaban "dumal", edes tunder, varjuk Apat, nyomom a zenet, jol elvagyunk.
Zenerol jut eszembe, ismeritek az Alomszep cimu babazene cd-t?
Nagyon jo, meg varandosan kaptam, es azonnal menyugszik ha meghallja, szep nagyon.

KépKép
horilda

Gabi így legyen, hogy abbahagyja egyszer! :shock: :)

Kép

Kép
lorcika

Lorci!Hidd el,abba fogja.

Horilda!Dobsz egy másolatopt postán?fizetem!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

na, enyém tegnap nem n3kor kelt, hanem akkor FEKÜDT LE! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: aztán n8kor ébresztett - mint rendesen :shock: :? sztem fog lehet, mert most egész nap marha nyügi és tényleg tömi a szájába a cuccokat. most eléggé elvan 2 perce az ölemben úgy h egy bledi harangocskát szopogat :shock: jó kemény... :lol:
Vendég

Lányok!

Az öngyi szélén állok.... a férjemnek agykihagyása van...........

Megbeszélem vele az egész heti menetrendet, ami nekem most nem egyszerű, mert nem elég hogy van egy csomó vizsgám, még ma felhívott a tanszékről valaki, hogy mégse nem fogadja el a gyakorlatom, annak ellenére hogy úgy beszéltük meg, hogy elfogadja... nah etc etc, mennem kell újszülött osztályra egy hétre.
Gondoltam, akkor gyorsan passzív félévre tetem magam.... de az mégse nem jó, mert akkor már a megszerzett jegyeim is elvesznek. Na felhívtam a atnárt, hogy holnap elmegyek a gyakorlati vizsgára majd január végére bejelntkezem elméletire és addig letöltöm a gyakorlatot is. ...

A gyerek egésznap nyíg szerencsétlen nem tudom letenni, Zsoltika megnyugtat telefonon, hogy ugyan félötkor kezdődik egy meeting, de siet haza hogy tudjak tanulni, látom félhatkor kikapcsolta a gépét, gyanús volt hogy nem telefonált, hogy mit hozzon, vagy eleve hogy indul haza. Felhívom erre röhögve közli, hogy akkor most indul a céges bulira...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De ő persze szólt róla, csak én vagyoka hülye.....

KépKépKép
bogyra

Gabibaba, nem tudom lemasolni, mar probaltam masnak is, mert valahogy le van vedve, azert megnezem meg 1x mit tehetek.

Letoltottem egy tok jo konyvet a hozzataplalasrol az alabbi linkrol ingyen, nezzetek meg:

http://www.kismamablog.hu/babazas/hozza ... nyv-ingyen

KépKép
horilda

Bogyra, pasik no comment... :shock:
Nem semmi vagy, kitartast!

KépKép
horilda

Olvasom a tankönyvet, idézem:

A csecsemő ellátásához szükséges 5-6 kisméretű törölköző, letörléshez.... gondolom nyál, meg büfi, meg csipa... majd zárójelben ez a mondat követi: az anyák általában mindenhez textil pelenkát használnak , ez gusztustalan...

KI ÍRTA EZT A KÖNYVET?????? Vagy kérdezhetném azt is hogy ezt a f@..ságot

Útálok idíóta könyveket olvasni, amit olyan emberke írt szakmábül, akinek semmi de semmi löze sincs hozzá. Egy életszerű mondat sincs a könyvebn.... énnem ilyen védőnő akarok lenni, olyan akarok lenni, aki hasznos tanácsot ad....de ez, hoyg gusztustalan....

KépKépKép
bogyra

bogyra, könyv:grrrr! :evil: :evil:
Vendég

Bogi,
ezt a baromságot :evil: , akkor értem miért ilyen s...fej a legtöbb védőnő.. hmm persze tisztelet a kivételnek. :oops: :roll:

Lorci,
tényleg türelem és kitartás. Tegnap ilyen tájt ébredt Marci is, aki mintafiú egyébként. :) Egész nap nyünnyörög és most, hogy begyűrőzött a taknyoskodás Viki által ki tudja mi lesz-.. :? :? Aztán ő fél 11-kor szopi utén visszaaludt reggel 7ig. hajnalban hallottam 6 körül Vikit álmában: "ez az enyéééém!" :shock: :shock: szép dolog a dackorszak.. :lol:

Holnap fodrász nekem, a csokiszínű hajamat megspékeljük némi csíkkal. :)
Vendég

friss képek .....
Kép
Kép
Vendég

Bogyra, ez most komolyan a könyvben volt??? Jesszus!!!!
Apjuk......együttérzek!!! Az én apjukom csak alapbol 7-8 körül ér haza most már mindig, szóval szar ügy ez!

Doo kemény éjszaka lehetett!! Huu de durva 3-kor elaludni!!!! :shock:

Dóri nagyon helyesek vagytok! :) Marci nagyon aranyos!Akkro azt mondjátok kitartás páréj és talán visszaáll a régi rend? Én meg szrogosan futkossak hozzá át? Bár úgysem hagynám sírni! De remélem tényleg nem megszokásból ébred! Hát meglátjuk.

Olyan lökött amúgy Ricsi ez az orr felhúzása!!! Szuszog közben és nevet, hát meg kell zabálni a kis bolond fejét!!! :)

Kép

Kép
lorcika

lorci, nálatok is van ez az orrfelhúzós szuszogás?! :shock: enyém is csinálja - azt hittem azért, mert beszáradt a taknyija :oops: :roll: v ez életkori sajátosság? :lol:
Vendég

ja, azért nem háromkor, csak negyed3kor aludtunk el :? :lol:
Vendég

szégyen-gyalázat, majdnem elfelejtettem tolmácsolni Bringa üzenetét :oops: :oops: :
"Muszáj, muszáj közhírré tétetni: Lili kinövesztette az első fogát!;) Ha minden igaz a 7en már tényleg lesz netünk, most hívtak! puszi addig is mindenkine-T/K!"

dóri, nálatok hogyan volt-van-lesz a Viktória nap ünneplés? szegény gyerekemmel eléggé kiszúrtam: névnapja karácsonykor, szülije meg húsvétkor :oops: nem mintha legalábbis a névnapot nem tudtam volna előre, de más egyéb, magasabbrendű szempontokat is figyelembe kellett venni... de úgy nem szeretném ha mindenki letudná a dolgot ilyen "egybe-ünnepléssel". most még nem, persze, de néhány év múlva ki tudja... :roll:
talán melcsi, te is tudnál ezügyben nyilatkotni - mint említetted szülid miki napján, névnap előtte 4 nappal - szegény fejed! :? vagy nem olyan borzasztó?

Damján, ügyi nagyfiú vagy!! :D (korábban akartam írni - már nem is aktuális, de azért elmesélem h egy ismerős kismamától hallottam h neki valakijének a fia EGYÁLTALÁN NEM forgott, ma meg már orvos a nagy ámerikában. szal attól h nem forog a gyerek, még nyugodtan lehet doki az USÁban! :wink: :lol: na így meg h már ide-oda gördül, így aztán pláne! :lol: :lol: )
Vendég

Jó reggelt!? :twisted:

ÍRtam az előbb egy csomót és elszállt!!!!! :twisted: :twisted: Nem írom újra!! Hulla vagyok, óránként keltem, Ricsike minden órában felsírt, megitattam, vagy megszopiztattam elaludt. Ő aludt, de én??!! De mitől van? Életkori sajátosság? Fog? Fáj a torka? Vagy csak felébred és attól, hogy felébred már el is kezd sírni, hogy jajjj felébredtem segííítség!!!! Mert rögtön visszaalszik ha iszik. Simire nem alszik vissza. Nem tudom mi van. De nekem ma reggel már minden bajom van!! :( Hajnalban magunk közé vettem, akkor meg lapjával rpóbáltam aludni, met elterpeszkedett!! Büdös kölke! :) Hátam szabadságra ment!!! :( Ezt nem fogja abbahagyni szerintem vagy szórakozik velem...vagy nemtom mi van! Vagy beteg??? Mi van ha a torka fáj? Mit lehet neki adni? De napközben semmi! X akták!!!! Na jó nem nyüglődök, nem fárasztalak titeket. Bocsi. :oops: :oops:

Doo, nem tudom az orrfelhúzogatás élettani változás-e, de nagyon vicces! Kis lököttek! :)
Szerintem csak simán dupla ajándék dukál Viktóriának a közös ünnepeken. :)
Ez tetszett, hogy: "attól h nem forog a gyerek, még nyugodtan lehet doki az USÁban!" :lol: :lol: És milyen igaz!!!!! :)

Na megyek, mert nyafogás van!!! :?

Kép

Kép
lorcika

Bogyra apjukhoz gratula! Ej ez az asszonysors, mi?! :evil:

Doo, köszi, ez télleg vigasztaló, mert engem midnenféle jövőbeni tanulási nehézségekkel riogattak. Valszeg az ismerősödnek nem volt ilyen problémája...vagy hát máshogy nézve nem bánom, ha csak olyan mértékű nehézségei lesznek, hogy 'csak ' odáig viszi! :lol:

Tegnap volt doktorbácsi és kaptunk oltást. Kérdeztem a fütyiről meg a FTorocortról, de azt mondta, hogy ő nem szerti ezta megoldást ő inkább a szbatisztakorig türelem irányelveket követi, de a kenőcs is csak max az adhéziós formánál jön szóba. Huzogatni, hátrarántani tilos, mert ha addig nem volt szükület, majd lesz a repedés miatt. Úgyhoyg most türlemes álláspontra helyezkedtünk.
2 hét és jöhet a liszt, joghurtot ugye már eszünk.
Ti is beadatjátok a NeissVac-ot meg a bárányhimlő ellenit?
Meg még egyre rá akar beszélni miket a dokibá, valami marha drága, de egy éves kor után csak 2t kell adni, ha addigmegússzuk, akkor már 'csak' 32ezer zsé.
Ti mit kértek a babátoknak karira? Hála égnek vége a csörgőkorszaknak, nem kapunk még 25öt. Annyira nem hiányzik semmi...ami meg mégis, az meg drága. Szóval?

Kép
kriemhild

Gyps, mi a pneumococcus ellenit adatjuk be, Prevena, vagy valami ilyesmi a neve. Most kell 2 , aztán még 1 emlékeztető majd a 2. életévben. Ez 16 ezer körül van/db. :twisted: De Európa számos országában ez már kötelező védőoltás, tulképpen minden normális országban, csak nálunk nem :twisted: :twisted:
Aztán a meningococcus C ellenit szeretnénk még beadatni, Meningitec a neve, 1 év után csak 1 kell belőle.
Mi alapján adja egyik dr a Meningitec-et, más a Neiss Vac-ot a hamadik meg amit Gabi írt...???? Azt hiszem mind ugyanarra jó, nem???
Én még a kullancs ellenit szeretném majd beadatni, mert szeretnénk majd kidárulni erdőbe, stb és Nógrád megyében laknak a szüleim, ami ugye durván fertőzött.

Enyém gyerek nyerné úgyis a "kinek ébred leggyakrabban a babája éjjel?" című versenyt"! :evil: Én már nem tudom számolni sem! Régebben tudtam, hogy 2 vagy 3 alkalommal, de moost??? :?:

Kép
ági_bp

Ja, mi pénzt kérünk Karira, mert szeretnénk etetőszéket venni, és ugye azok amilyen árban vannak, most azt nem kérhetjük csak 1 valakitől...így majd összegyűjtjük, aztán megvesszük mi.

Kép
ági_bp

Ühüm, a Neissvac is meningococcus ellen van. Abból a másodikat kaptuk...nem értem. No mindegy nem volt olyan drága, 'csak' 6ezer a 2. Egyébként ez télleg érdekes. Talán az ántsz honlapján van valami. Lehet nem is ugyanynnyiba kerülnek..:O csak ez a doki ezt, az meg azt írja...aztán sz...nak rá.

Ja, mi meg normális autósülést szeretnénk, dettó, hogy drága (römerKing) és egyvalakiktől nem megy, de nálunk 'karácsonyra nem pénzt adunk' baromság van és ezért inkább egy huszadik valamit vesznek...de megpróbálom átvinni a dolgot...

Kép
kriemhild

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?