Új privát üzeneted érkezett!

Lilla, szerintem csinálj ma is. Valaki kérdezte, hogy normális e az, hogy egyszer + az lh teszt utána meg -. Jelentem igen!!!! Így a normális!
magdolnam
 
 


a nátha kezd múlni, vagy inkább a fülemre megy? Tudtok valami házi praktikát, hogy a fülemről lehúzzam a náthát? Nagyon nem jó semmit nem lehet szedni terhesen :(
magdolnam
 
 


Nati: tényleg. :) Akkor egyszerre csinálok levest és főzit is, mert kettéveszem az adagot :)

Jenny: volt már + ovuteszted is? Mert én úgy olvastam, hogy a + teszt után 24-48 óra a legideálisabb az akciózásra.
A gyűrűről várjuk a képet!

Lilla: én ma kezdem a tesztelést, és minden nap fogok. Szerintem érdemes neked is.

Magdolnam: infrázd a füled. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

 
 

a fület is nagyjából 10percig kell? Akkor nekilátok
magdolnam
 
 


bekukkantottam!!!!!

gyors olvasok még,apa játszik a gyerekekkel :lol: :lol: :lol: :lol: .

Jenny:a szülés várható időpontja:2008 julius 25.jajjjj nagyon várom már köszönöm szépen!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

mano
manocska2008
 
 


na megkivántam a lencselevest :lol: :lol: :lol: .én füstölt hussal,és rántással csinálom,mi igy szeretjük!!!de vevő vagyok minden ujra igy ezt is kiirom majd imádok sütni főzni!!!!!!!!!!

Magdolnám:meleg sóra feküdni is nagyon jo.nálunk ez bevállt.egy kispárna huzatba teszek meleg sót és arra kell feküdni.remélem kilábalysz belőle minél hamarabb!!szerdán mész dokihoz??????nagyon várom már,mit mond mekkora stb.......

csajok elköszönök,reggel jövök :lol: :lol: :lol: Jenny köszi a vonalzót!!!!!!

puszi szép estét na és persze huncutot :wink:

mano
manocska2008
 
 


Most csináltam egy tesztet - lett. Nagyon halványan volt csík, de az ugye negatív. Viszont szoktam nézni a pg/53-al is és már látni páfrányos alakokat. :) :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Manó, vonalzót elküldtem a mail cimedre! Remélem tetszik!!! :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


Kisvirág
Egyszerre tesztelünk pozitívat karikor :)

Kép
p__lilla
 
 


Manó, ha minden jól megy én szülök 07.25-én, Te 07.27-én fogsz :)
magdolnam
 
 


pintyus:
Milyen kis figyelmes vagy :)
Szerdán megyünk Annával vizsgálatra. Most hívott a csaj, hogy holnap is felszabadult egy időpont, dehát Apa szerdára vett ki szabit. Egy nap ide vagy oda már nem számít.

Magdolnám:
Akkor nektek nem lesz gond majd a gyerkőcről klassz képeket készíteni! :)
most mi is programmal fogunk naptárt csinálni, csak még az a kérdés, hogy hol nyomtassuk ki, hogy jó minőségű legyen...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hát a Gyula volt munkatársai a soroksári auchanba dolgoznak és ők nagyon szép képeket csinálnak (de ő nem ott dolgozott, csak szétszéledt a banda). A férjem, mondjuk saját maga csinálja, mert senkiben nem bízik egyedül bennük, még közel is van. Akkor drukkolok nektek szerdán! Hányra mentek? Én 18:30ra.

Most ettem sütit, de olyan émelygés fogott el tőle. :shock:
magdolnam
 
 


és a sót hogy melegíítem meg? Mikro, túz???? És mennyi ideig kell rajta feküdni? Bocsánat de már nem emlékszem, hogy ki írta :oops:
magdolnam
 
 


na megyek foglalkozom apával egy picurit :) jócakát mindenkinek :wink:
magdolnam
 
 


Magdolnam

Nekem a só nem jött be, mert csak jobban begyulladt a fülem. Nekem sok gond van a fülemmel, nagyon szűkek a hallójárataim. Az infra se volt nekem jó. A bioptron lámpa viszont igen.
De nyugodtan cseppents bele firstöt vagy ha van aktivátorod az a tuti.

Kép
Kép
nati80
 
 


Kisvirág
Én is gondolok rátok szerdán. Ugye szerda?
Kis unokahugom is volt ilyen vizsgálaton, mert kötött volt egy kicsit a csípője. Nem fájt neki a vizsgálat, ha jól emlékszem nem sírt, csak panaszkodott (nem szó szerint, mert akkor még csak 5-8 hónapos lehetett).
gyorsan el fogja felejteni Anna a vizsgálatot.

Kép
Kép
nati80
 
 


bioptron lámpa lesz a következő lépés, ha nem javul. Activator az egy nagyon gyilkos szer :shock: de jó. Bár én nem vagyok olyan bátor hogy azt belecseppentsem a fülembe. Valaki meg a szemébe teszi
!!!! Meg is vakulnék :D
magdolnam
 
 


Sziasztok lányok!

Ma megjött 25. napra, kicsit korábban, de nem csodálkozom a műtét biztos bekavart. Így indulhat újabb akciós hónap!! :lol:

KépKép
charlott
 
 


halihó, visszajöttem. Voltam a keresztlányaimnál. vagyis csak az egyik a keresztlányom, dmert a hugival nem akartak terhelni a barátnőmék. Arra nem gondoltak, hogy gyakorlatilag így is a keresztlányom lett a kisebb. Ő is kerinek hív. És imádom mindkettőt. 6 és 4 évesek. Olyan szövegük van, hogy hihetetlen. Mindig odamegyek gyakorolni.

Charlott, milyen műtéted volt? Amúgy bármilyen is az bekavarhat a ciklusba. Amikor a vakbelemet kivették ha jól emlékszem 20. napra jött meg.

Jenny, priviben megkaptad az én adataimat a táblához? Mert reggel amikor elküldtem nem úgy tűnt nekem, hogy átment. Azért leírom az adatokat ide is. Mi október óta próbálkozunk, nincs még gyerkőc, 30 éves leszek dec.21-én, Elevitet és Premens-t szedek. Kell-e még valami adat?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


hát manócska most jól elcsodálkoztam. én amikor 8 hét 4 naposan voltam dokinál, akkor volt 13 mm. Nem értem, akkor a tiéd hogy lehet 6 hetesen 16... Szerintetek? Nekem hat hetesen volt 4mm, hét hetesen meg 9 (azért volt ennyi uh, mert volt kettő rendes, meg az utolsó a vérzés miatt...) de különbenis mikor raksz már fel vonalzót? mi nem a ciklusodat akarjuk már látni, hanem a bébit. :)
Jenny, nagyon szorítok hogy összejöjjön. A Jane babakocsik sem túl olcsók, de én jókat olvastam róluk. De mi nem abban gondolkodunk... mi háromkerekűt szeretnénk. ja, amúgy azt hiszem az elefáni honlapján találsz árat a jane-re.
andyfekete a babám akkor 13 hetes lesz és a 4D-s ultrahangon akkor már meg tudják mondani. A 2D-sen meg csak úgy 4 hónap körül... Ja és időpontom még nincs, de a 4D-s az nem olyan mint a rendes ultrahang, azt nagyon sok helyen csinálnak és mivel nem túl olcsó, annyira nem nagy a tolongás...
jenny, a táblázathoz annyi, hogy nekem is 30 napos a ciklusom és folsavat meg gravidát szedek
nekem nem tudom hogy fiúra vagy lányra van esélyem... anyámék kilencen vannak testvérek, hét lány, két fiú. a 28 unokatesómból 18 fiú, 14 lány és én vagyok a 15. lány. Apám részét nem ismerem. Férjeméknél apja meg a tesója mindketten fiúk, tesómnak is fiútesója van, viszont az unokatesója lány. Szerintem ebből esélytelen bármit kivenni...
andy szerintem azért nem voltál a táblázatban, mert még nem vagy olyan régóta és jenny már egy ideje összerakta. de szerintem pintyus sincs benne, meg még egy párat nem láttam, de majd teljes lesz. Ja, és köszi Jenny hogy megcsináltad! (Pintyus ezt azelőtt írtam, hogy írtál... én figyelek rád... és tényleg nagyon tetszett amit felajánlottatok mártinak!
ugyan márti miért lőttek volna a bébiprojektnek. majd megnyugszik apa és minden rendben lesz! Ne add fel! :) Írtam ezt azelőtt hogy továbbolvastam volna a részleteket. most jutottam el odáig és le vagyok döbbenve. Ezek után teljesen megértelek ha elgondolkozol a hogyan továbbon!
csucsu én is örülök hogy írtál. Nem tudom hogy kérdeztem-e vagy csak akartam, de hogy haladtok a ház témával?
kisvirág, tényleg nem egyszerű a hőd...
csubi? mágnes? odri?
erika én sem tudom hogy bírnám ha áprilisig nem lehetnénk együtt. Mi régen nyaranta voltunk külön, három hónapot, de az sem volt egyszerű... nem irigyellek...
csajok én nem akarok senkit szivatni, de már annyit látom hogy muszály hogy a végén én is így fogom írni, pedig csak egyszerűen muszáj... BOCSI! :)
Márti, szerintem ne engedj neki rögtön, érezze a súlyát annak amit csinál, mert különben túl könnyelműen kezeli majd a dolgokat...
szerintem is legyen rövid haja egy pasinak! Nekem könnyű dolgom van, mivel én vágom a haját... Tavaly vettünk jó kis felszerelést, azóta ez van. Mondjuk néha nyűg hogy három hetente csinálni kell...
annyira vicces hogy miközben olvasok, jegyzetelek hogy nehogy elfelejtsem de közben más is írja ugyanazt és akkor tiszta idétlen hogy én megint leírom, de akkor én azt még nem láttam... szóval értitek. :)
én a férjemnek szeretnék egy fényképezőt venni, mert nyáron eladta a kis drága és beépült a házba... abból lett a komplett fűtésrendszer meg a kazán. olyanra egy jó ideig nincs megint esélye, de szeretnék legalább valami kis gépet venni neki mert ez így nem állapot. meg különbenis nem lesz mivel fotózni a bébit...
jenny akkor 20-ára két gyűrű mellé két csík jár. :)
fülfájásra én is a meleg sót hallottam...
üdv a csapatban agisol. szerintem sem ártana egy kivizsgálás...
ja és rólam csak annyit, hogy ma este megint voltam fogorvosnál. folytatódott a gyökérkezelés... Még volt egy kis ideg... Örültem neki. Aztán kilógott az a reszelő vagy mi a fogamból, kipeckelve a szám és látom röntgenhez készül, aztán kb annyit mondtam hogy hmm hmmmmmhmmm hmmmmm. Mire ja persze, babát vár, akkor nem csináljuk. Bár a nőgyógyászok szerint lehet, de a francot se érdekli nekem ne legyen eggyel se kevesebb az iq-ja ilyenek miatt... :) Na most azt hiszem ennyi. Itt vagyok a gép előtt úgyhogy majd nézegetem miket írtok. :)

KépKép
muffin
 
 


húúú jól beindultam. bocsi hogy ilyen hosszú lett. :)

KépKép
muffin
 
 


Jenni, amit kifelejtettem, 28 napos ciklusaim vannak

Kép
Kép
cs_erika
 
 


na megyek teregetni aztán jövök

KépKép
muffin
 
 


muffin, vicces vagy de tényleg. :lol: Amit a fogorvosnál műveltél. Hát tényleg hős vagy. Nekem még sosem volt gyökérkezelésem, de ami késik.... remélem nem is lesz.

Jaj, HSG. Szerintem ha nem jön össze fél évig, akkor tuti szólok a dokimnak, hogy csináljuk meg. Még jó, hogy ismerjük egymást egy ideje, és együtt is dolgoztunk 6 évig. Szóval remélem nem kell majd könyörögnöm. Bár inkább ne legyen rá szükség, és jöjjön össze mondjuk ebben a hónapban. jaj de jó lenne...!

Kép
Kép
cs_erika
 
 


na ez is megvolt. amúgy arra is rájöttem, hogy én jövök mondjuk egy nap egyszer, akkor leírok mindent de már egy csomó minden túl van tárgyalva...

KépKép
muffin
 
 


Csajok holnap délelőtt megyünk Télapó ünnepségre. :) Szerintem tök be lesz tojva a fiam :) Már előre látom, hogy zavarba lesz. Délután meg megyek dokihoz, úgyhogy nem igen leszek gép közelbe.

Lilla: tényleg jó lenne, ha egyszerre tesztelnénk + -at :)

Mágnes: drukk szerdára nektek!

Magdolnam: neked is drukk szerdára.

Nati: szerintem Mágnesnek akartad írni, ők mennek szerdán Annával vizsgálatra.

Charlott: sajnálom a pirit, de most tiszta lappal tudsz indulni.

Muffin: visszanéztem a babanaplóban és Kende is 8 hetesen volt 13 mm. 5-6 hetesen volt 2 mm. Kitartást a gyökérkezeléshez. Sokszor kell még menned?

Most kiteszem a Kép Jó éjt mindenkinek :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


megyek én is. jó éjszakát&babagyártást mindenkinek

Kép
Kép
cs_erika
 
 


köszi kisvirág hogy megnézted. gondolom hogy szólt volna a doki ha túl kicsi lenne, csak arra figyeltem fel, hogy manócska három héttel 'fiatalabb' nálam és elvileg neki azt mondták, hogy 16 mm...

KépKép
muffin
 
 


Muffin
Te tényleg hős vagy az érzéstelenítős gyökérkezelés miatt. Hát én még szurival is félnék tőle. Sőt még egy sima fogtöméstől is félek.


Amúgy ovuteszteltem ma is, és most is negatív lett. Nem tudom mi lesz. Mondjuk talán nagyon halványan látszott a kontrollcsík mellett a másik. De tényleg csak picit. Bár már az is lehet, hogy annyira akarom, hogy én látom. De a férjem is mondta, hogy látszik, hol kéne lennie. Nem tudom. Majd holnap is tesztelek. Lehetséges az, hogy egyik nap nem látszik, másnap meg erősen +. Vagy azért kell lennie közte halványnak is?

Kép
p__lilla
 
 


ja azt nem is meséltem. ma jól bebuktam pont azelőtt a tanár előtt akinek legjobban tartottam a hozzáállásától. Egy tök hülyeségen, hosszabb lenne leírni mint amennyi értelme van a lényeg, hogy rákérdezett. És elég hülye érzés volt hogy nekem kellett magyarázkodni... De aztán mondtam hogy nem fogom magam én hülyén érezni... a lényeg csak annyi, hogy tavaly indult be a kéttannyelvűség a suliban (azért hívtak oda hogy indítsam be) és elég sok gyereknek attól tették függővé a szülei hogy itthagyják-e a suliban, hogy maradok-e... és pl. ennek a tanárnak is tanítom a gyerekét (aki amúgy pont most lett elsős) és mondta hogy ez milyen kiszúrás, meg hogy azért májusig tudok tanítani... mondtam neki, hogy ezt majd én eldöntöm, de most nekem ez mindennél fontosabb. Aztán azt is kérdezte, hogy nem gondolkozom-e abban, hogy fél év után visszamegyek félállásba. Mondtam hogy ne haragudjon, de nekem életem célja az volt hogy gyerekeim legyenek és a maximális időt fogom velük tölteni! Na mindegy, a lényeg hogy túl vagyok rajta és már nem kell ezen stresszelni hogy hogy mondjam el neki... na mostmár tényleg nem írok regényeket. :) De ezt most osszátok el két napra. :)

KépKép
muffin
 
 


lilla ha látszik a helye, az már jó. ha negatív, akkor semmi nem látszik, az sem hogy hol kéne lenni. talán holnap erős két csík lesz akkor. de van olyan is, hogy a két tesztelés között tudnál erős csíkosat csinálni csak pont kimarad, erre hallottam azt hogy körbepisiled a pét. :) Találó, mi? :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin

Sajnos a munkahelyeket nem a babás dolgozó érdekeit nézik, hanem az övükét. Ha az ember megszakad, az sem érdeklik őket, csak hogy a munka meglegyen. De azért örülök, hogy túl vagy rajta. Maradj otthon a szülés után ameddig neked és a babának jó. Az lenne a jó mindkettőtöknek, ha te tanítanád meg mindenre, látnád meg hallanád, hogyan fejlődik napról napra, nem a bölcsisnéni, vagy bébiszitter.

Kép
p__lilla
 
 


Muffin

És szerinted minden nap kell hancúrozni, vagy ha ma kihagyjuk az nem baj? Tegnap volt hancúr.

Kép
p__lilla
 
 


Magdolnam
Szembe tényleg durva az aktivátor. Én szoktam használni, de fülbe semmit nem érzel. Biztosíthatlak.

Bocsi Kisvirág, tényleg sikerült elcímeznem. Tiszta lüke vagyok.

Muffin
Jó fej a nő. Sőt, rögtön válalld már el a gyerekét korrepetálni minden nap. Ugye? Az jó hogy ennyire ragaszkodnak hozzád sokan.

Jó éjszakát mindenkine!
megyek kényeztetni páromat, bár még mindig dolgozik, de talán akkor abbahagyja. :D

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla
Ha nem kívánod, akkor ne tedd. Egy alkalom nem a világ. Még lehet baba belőle.

Kép
Kép
nati80
 
 


Muffin

Tényleg egy hős vagy. Én voltam már gyökérkezelése, de akkor már nem voltak idegek a fogamban. Azért úgy is elég fura érzés volt.
Én is úgy tudom, hogy lehet röntgenezni a fogat. Csak törzset nem lehet.

Kép
Kép
nati80
 
 


Szerintem is lehet röntgenezni, de jobb ha inkább nem. Elvileg érzéstelenítőt is lehetne adni, mert nem árt, de nekem a dokim azt mondta, hogy 3 hónapig azért inkább nem. Gondolom nem akar felelősséget vállalni, ha mégis beteg lenne a baba, vagy elmegy.

Kép
p__lilla
 
 


Ha holnapra lemegy a hőm, akkor van pé, ugye és ovu másnap, amikor már felmegy?

Kép
p__lilla
 
 


na csajok én elteszem magam holnapra. jó éjt mindenkinek! :)

KépKép
muffin
 
 


lilla még annyi, hogy a napi szex nem annyira jó mint a kétnapi, mert a pasinak időre van szüksége hogy ne csak üres ondó legyen hanem sok kis katona is úszkáljon benne. Úgyhogy ne aggódj, lehet hogy pont jót tettél! :)
Ja, és annak én is örülök hogy így ragaszkodnak hozzám, csak pl. ilyen helyzetben kellemetlen...
Na jó éjt mindenki. :)

KépKép
muffin
 
 


Lilla, nekem is 2 nap negativ volt, aztán a 3.napon (13.cn) pozitiv. Elvileg a leglényegesebb a pozitiv és az azt követő negativon szexelni. Szóval nem maradtok le semmiről, ha a mait kihagyjátok.
Az ovu teszt csak előrejelzés. Ha pozitiv, az azt jelenti, hogy 24-48 órán belül megtörténik a pé. Addigra kell odaérniük a kiskatonáknak, ők 72 óráig termékenyitőképesek. Szóval ha pozitiv lesz, akkor mindent bele, és tuti betaláltok! Szex után 10-20 percig gyertyaállás, hogy befolyjon, aminek be kell folynia. Legalábbis nekem van olyan ismerősöm, akiknek semmi bajuk nem volt, és nem jött össze a baba. A doki javasolta ezt a gyertyázást, és sikerült nekik! HAJRÁ!!!!!! :D


Kisvirág, volt pozitiv tesztem, tegnap. (13.cn) 3 napja egyfolytában akciózunk, remélem a legjobbakat..... :wink: :lol:

Sziasztok, jó éjt!!!! Pussz

Kép
jenny29
Mór
 
 


Magdolnám: Én is terhesen csak meleg sót tudtam használni. Mondjuk nekem az arcüregem gyulladt be. De a füllre is jó. Egy lábasban melegítsd fel a sót és tedd bele egy anyagba. Addig melegíted a fülled amig ki nem hüll a só. Utána ugyanazt a sót melegítheted lábasban újra. Remélem nem válaszoltam még későn. Nekem bejött bár lámpám is van de ezzel kezdtem én is.
Reméljük hamar elmúllik.

Muffin: Túl vagy rajta az a lényeg. A baba érdekeit nézd csak!!!

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Ma meg holnap nem dolgozom. De jóóóó! A múlt heti túlóráim miatt kaptam 2 nap pihit. Hát rám is fér a pihenés. Meg kúrálom magam, mert nagyon megfáztam.
A hőm ma 36,4 lett, a 36,5 ös 8 napig tartó sorozat után. Nem is igaz. Remélem, most már lesz valami.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla: akkor javulást neked !

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Gyors leszek, mert sietek, megyünk úszni, bocsi leőre a helyesirási hibákért!!!

Csucsu:
nem is hittem volna, hogy én valamiben is segitsegre voltam neked lelkileg, de örülök, hogy segithettem
:) És megjegyzem a te kedves szavaid is megnyugtattak :D

Pintyus:
Én Marosvásárhelyi származású vagyok, és jelenleg is ott élek :) .
Eéekszerint szerethetted apósodat, ha igy irsz róla :) .
Szép a diszités amit csináltál!
A párod aranyos, ilyen együttérző mindig?
A hőd jól fent van, drukkolok, hogy ez igy is maradjon!!!
Általába fent marad, ha volt pé. 10-14 napig és ha baba van mégtovább :lol:

Andy:
teszteltél? Szurkolok, hogy elkapjátok a petikét :lol:

Erika:
Nem lehet könnyű neked, ilyen távol a párodtól!!!

Odri:
Végre jelentkeztél :lol: .Syurkolok, hogy babó legyen a hancurból :lol:

Mágnes:
nektek is mennek a drukkok
és gondolunk a kis Annára. Az én nagyfiammal is voltam, majd leirom milyen volt, csak most nagyon sietek!

Jenny:
Tényleg nem lehettett kellemes egy cseppet sem, tág pupillákkal a vakitó hóban...HUUU kész kinzás!!!

Kisvirág:
igyál palástfű teát, az kiegyenseiti a gőrbéd, nézd meg az enyémet :lol: Jót nevettem a rágós ötleteden
Nati:
nasyszerű, akkor most nagy munkálatok lesznek nálatok! :lol:
Magdolnam:
Én is kózdök a szakállal, vagyis a szakáll ellen, a férjem meghagyta most és nem szeretem :cry:
Muffin:
jó, hogy szoltál a röntgen miatt, jobb félni mint megijedni! :)

Rólam annyit, hogy tegnap beszélgettünk, de majd később beszámolok :)

Kösz a Huni nevében az együttérző szavakat :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Bocs, ha valakit kihagytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most küldöm a hőmet, eddig nem tettem fel mert nagyon unalmas, meg egyhangú volt...
Kép

Puszi mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Jó reggelt!

Beteg vagyok. Megfáztam tegnap, olyan hideg volt a lakásban reggel.
Ittam neocitrant, most várom a hatását.

Már 6 napja szedem az elevitet, de nekem nem okoz gondot. nem vagyok kajásabb, nincs WC gondom se. Bár ügyelek rá, hogy este gyak rostos kaját egyek és sok folyadékot is iszok.

Megyek tanulni, de benézek délelőtt.

Magdolnam, hogy vagy?

Márti
nagyon szép a görbéd!!! Szerintem fenn is fog maradni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Márti

A görbéd igazán bíztató. Hogy is voltál az ovu tesztekkel pár napja? Azóta nem csináltál?
Nagyon aranyos a babád a neved alatt. Én nem találok a neten. Biztos nem jó helyen keresem. :(

Kép
p__lilla
 
 


Marti: Örülöka fejleményeknek. Ez jó hír. Azért írd meg ha megbeszéltetek a dolgot.
Sok puszi:
Era

Kép
csucsu05
 
 


Nati, már a torkomnem fáj, viszont ez a nátha... alig hallok a fülemre és kezd fájni a fejem, mintha homloküreg gyulladásom lenne, amit rohadtul nem akrnék... Mindjárt gyártok magamnak kamillateát, meg infrázok.
magdolnam
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?