Új privát üzeneted érkezett!

Nati, a figurás óvszer jó ötlet, feldobtad a napomat :lol: Én nem szeretem a lencsét semmilyen formában. Azt hiszem ezért nem leszek sosem gazdag, mert nem eszem újévkor lencsét. Bár a családomból valaki mindíg evett, szóval van remény.

Kisvirág, köszi a bíztatást, azt hiszem rámfér. Neked sem rossz a görbéd, lassan peteérés. Kapd el apát. Voltál HSG-n mostanában? Mert akkor pláne kapd el. Ilyenkor megnő az esélyed egy terhességre. Szóval mindent bele.

Ki mit vesz a szüleinek, és a párjának karácsonyra. Már csak anyukám, és a férjem karácsonyi ajándéka nincs meg. És ez a legnehezebb. :roll:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Lapeteő! Már harmadszor, ha jól emlékszem! Szóval belehúzok!

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Az óvszer nem lenne rossz ötlet, csak ha a férjem megtudja, na meg az ő menyasszonya, mind a 2 kitér a hitéből... :lol:
Én a férjemnek vettem egy 19colos tft monitort, apámnak egy dvd lejátszót, ami nemtom milyen hiperszuper funkciót is tartalmaz néhány dvdfilmet hozzá, hogy legyen mit nézni és megkapja a mi "régi" monitorunkat. Anyámat még nem tudom pontosan. Ha minden igaz akkor veszek neki egy thai masszázs jegyet, a szokásos szépítkezőszereket táskát, vagy táska helyett sapi sál. A mamának meg egy jókora ajándékkosarat.
magdolnam
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Elöszőr is nagyon meghatott a kedvességetek, nagyon köszönöm, hogy igy ismeretlenként is a sziveteken hordjátok a sorsomat.. Könnyeket csaltatok a szemembe Kép
. És köszönöm Pintyus, Csucsu meg Erika, hogy befogadnátok otthonotokba... Nagyon jól esett, de remélem nem fog kelleni kihasználjam :lol: Esetleg csak egy látogatás erejéig :wink:
Ne haragudjatok, hogy csak most irok, de nem tudtam hamarabb jönni...A reggel vinnem kellett a Robit oviba a Hunit meg a dokinénihez...Most értünk haza. És beigazolódott az állitásom, TÉNYLEG kötőhártya gyulladása van és még ráadásnak középfűlgyulladás... Ugyhogy nem túloztam el semmit, pátom állitása szerint...
A párom reggel bocsánatot kért, sirt... de még nem volt időnk leülni beszélgetni, mert neki munkába kellett menni, nekem meg a gyerekeket.... A beszélgetéshez pedig idő kell...
Most megyek enni adni a fiuknak, lefektetni őket és majd még jövök. De első dolgom ez volt, hogy megirjam nektek a fejleményeket... Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti
Ez azért jó hír, hogy már bocsánatot kért. Persze nincs azért elfelejtve neki, meg kell beszélnetek. Este majd írd meg mire jutottatok. Hogy áll a hőd?

Jaj, nagyon finom lett a levesem. Most csináltam életemben másodszor, de én sosem recept alapján csinálom. Nem is rántom be. Leturmixolok egy adag lencsét és azzal sűrítem. Persze pirosan esszük. Párom most szedi a második tányérral.

Kép
Kép
nati80
 
 


az uram kihozott a sodromból :twisted: :twisted: :twisted: már akkor a lobonca, hogy csak na, már lassan copfot lehet neki csinálni. NEm áll jó neki, mert hosszúkás az arca és az én álláspontom az az hogy egy pasinak rövid legyen a haja (persze nem kívánom hogy a -20fokba 2mmes legyen), kivéve ha annyira jól áll neki a hosszú, hogy az már bugyinedvesítő..... :oops: Végre kikönyörögtem, hogy menjen el fodrászhoz. Most ért haza, azt mondja hogy, hogy tetszik? Mondom mi? ez a hosszú, kócos torzomborz frizura. Erre azt mondja, hogy most jött onnan és még fizetett is érte!!!!!!ÁÁÁÁÁÁ
magdolnam
 
 


Márti, de örülök, hogy észhez tért :) ez nagyon jó jel, hogy saját magától kért bocsánatot, mármint Tőled! Remélem a kisfiad hamar meggyógyul!
magdolnam
 
 


Nati: szuper! Akkor hamarosan nekiestek a tetőnek. Tavaszra gondolom már beköltöztök.

Erika: okt. 30-án voltam HSG-n. Én is bízok abba, hogy ez a beavatkozás hozzásegít a babához. A fiamnál segített :)
Anyum egy kis tároló szekrényt kap a konyhájába, após egy dvd lejátszót, apa meg két könyvet meg valami dögös trikót, gatyival :)

Márti: na akkor kezd jóra fordulni apával a helyzet. Ha sírt akkor ezek szerint megbánta amit tett. Este azért még beszéljetek. Szegény Huni. Jobbulást neki. Infra-lámpázd neki a fülét, ha hagyja.

Magdolnam: volt fodrásznál apa és nem vágatta le a sörényt? Enyje küld vissza!! :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Márti, örülök a jó hírnek, azért egy kicsit megnyugtattál. Tényleg jó, hogy bocsánatot kért, de azért ne bocsáss meg neki könnyen! Nem tapasztalatból mondom, de úgy hallottam, hogy ahol egyszer ütött, ott a második már könnyebben jön. És nagyon remélem, hogy nálatok nem lesz több alkalom. Vigyázzatok egymásra nagyon.
Kötőhártyagyulladás... nekem még nem olyanhoz volt szerencsém, amit mesterségesen hoztak létre.(7 évvel ezelőtt estem át egy lézeres szemműtéten, ahol lekaparták a szaruhártyát, és 3 napig olyan rossz volt, mintha kötőhártyagyuladásom lenne. Nagyon rossz volt, de megérte)
Gondolom most csöpögtethetsz sűrűn a szemébe, ami biztosan nem egyszerű, kitartás. :D Hogy áll a hőd?

nati, jó étvágyat a lencseleveshez! :lol: én nagyon ritkán szoktam főzni, mert anyukám, és az anyósom ellátnak kajával. Teljesen el vagyok kényeztetve. Akkor főzök, ha már nagyon muszály. Majd amikor már gyerekünk lesz, vége lesz a jólétnek.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


állítólag vágott belőle, de én nem látok rajta semmit. Közölte, hogy nyár elejéig nem fog vágatni belőle. Hát akkor legyen harc :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
magdolnam
 
 


magdolnam, a férfiak már csak ilyenek. :lol: Küld vissza a fodrászhoz, hogy csináljon neki jó férfias frizurát. osztom a véleményed, egy férfinak legyen rövidhaja. Bár a sógoromnak tényleg jól állt a hosszú haj. de ő a kivétel. Neki tök göndör, olyan mintha bedauerolták volna. Tisztára úgy nézett ki nyáron, mint egy spanyol matador :lol: :lol: . A férjemet már nem tudnám elképzelni hosszú hajjal, pedig neki is göndör lenne. (jó kilátás a gyerekeinkhez :D )

Kép
Kép
cs_erika
 
 


:-P
Sajnos nem megy vissza, de eljön az én időm: apámtól úgyis egy hajnyírógépet kap, na azzal jól neki esek. Ha kapálózik, akkor kikötözöm :lol: :lol: :lol:
magdolnam
 
 


Magdolnam: tegyél egy összerágott rágót a párnájára. Éjjel jól belehempereg a bozontos hajával és muszáj lesz levágatni :) :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Mi az a HSG???????

Kisvirág: Igen kösz a kérdést, nagyon örülök mert meg lett a papirom és 3 hét mulva postázzák a lakcímkártyát!!! Juhééé
Utána igényelhetem a Tb.t is. Most már csaka baba hiányzik!!!

Márti: Nagyon örvendek hogy ezzel a jó hírrel jöttél hogy állitólag bocsánatot kért, de ugazuk van a csajoknak, nem kell egynől megbocsájtani!! Ilyenkor használni szokott az önsajnáltatás. Szomorunka lenni, nem nagyon lekesen beszélni vele, egyszer csak rá jön hogy nagyot hibázott és mi lenne vele nélküled es a gyerkőcök nélkül.!! :(
A férjem ma reggel is megkérdezte hogy irtál már??? hogy vagy??? :wink: Ő találta ki azt hogy nyugodtan gyere hozzánk. :) nem válaszoltál, pontosan hol laksz most???

Huninak mihamarabbi gyógyulást!!! Van most elég baj a fejeden!!
:(
Nati: hogy csinéltad azt a lencselevest??????
Nagyon jó ötlet, nekem is van itthon én is megcsinálnám!!

magdolnám: hát tiszta gyagya a férjed!!! :lol: :lol: :lol:
ezek szerint muszály lesz elfogadjad a sörényét!!
Növezd meg te is"máshol" :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :) és utánna kérdezd meg hogy neki tetszik így??!!! hátha észhez kap!!
Én sem tudnám férjemet elképzelni hosszu hajjal, bár volt egy időbe neki hosszabb, még akkor nem ismertem, de nem tetszett. Ahogy egy kicsit meg nő neki küldöm is a fodrászhoz, utánna meg ugy tetszik magának!!,

erika: szerinte az a shaker jó ötlet!! Lehet mi is azt veszünk az egyik barátainknak, mellé egy koktélos könyvet!

Én is nagy bajba vagyok az ajándékozással. Én egyelőre csak páromnak vettem egy beckham parfümöt.
De most már végre kinyögte hogy kéne neki egy pulcsi is, és egy 2008as határidő napló. Szoval mehetek utánna nézni. Anyosnak mikrót veszünk, anyumnak dvd lejátszót. és többet nem tudok.

Ti haveroknak, barátoknak szoktatok ajándékozni???? Ha igen miket??!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Márti:
Most olvastam, hogy mi történt otthon... :cry: Nagyon remélem, hogy rendeződnek majd a dolgok, és neki tudtok vágni a tesókának!

Kari ajándék:
Apával mindig bajban vagyok.. Mivel ő informatikus, azért, amire vágyik, ahhoz vagy nem értek, hogy meg merjem venni, vagy olyan drága, hogy nincs rá pénz... Semmi ötletem nincs neki....
Lánykámnak már vásároltunk, most nagyon izgi, ez lesz az első igazi nagy ünnepe, és karácsony után pár nappal pedig a szülinapja.
Nagyiknak naptárt készítünk, most a lakás miatt tényleg csak jelképes ajándékok lesznek. Kivéve Annámnak :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Pintyus, mi két éve shakert vettünk az unokatestvéreméknek koktélos könyvvel. Utána nagyon jó kis koktélpartit csináltunk szilveszterkor. Szerintem jó ajándék.
HSG-kor azt nézik meg, hogy átjárhatók-e a petevezetők. Kontrasztanyagot juttatnak a méhbe, és RTG mellett azt figyelik, hogy átmegy-e a petevezetőkön. Van olyan is, amikor ez szabadítja fel őket, és gyorsan teherbeesnek a nők.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


itt vagyok egész nap rohangáltam ajándékok után!!!!!!nagyon fáradt vagyok...............

megyek olvasok mert nem sokára menni kell az ördögökért de nem birom nélkületek mikor végre van net :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


erika: és ez fáj???
Ezt mikor kell csinálni, menyi probálkozás után???

manoscka: miket vettél??? Számoljál be!!
Meggyőztetek a shakerrel!!!
Melyiket érdemesebb megvenni az olcsobbat vagy a dragabbikat???
Vendég
 


Pinytus: a hsg az a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot jelenti. Nekem már másodjára csinálták. Az elsőt 16 hó próbálkozás után, és most 6 hó után kértem a dokimat, hogy csináljuk meg. Egyébként nem vészes, csak kellemetlen.
Örülök, hogy sikerrel jártál. Lehet a baba is a pocidba van már :) Mire megkapod a lakcímkártyát a + teszt is kezedbe lesz, sőt még hamarabb. :) A haveroknak, barátoknak mi nem veszünk semmit. :) Sőt a tesóknak se, csak a gyerekeknek, meg a mamának, papának. Sajna a gyed nem nagy összeg, így muszáj lecsökkenteni minden kiadást :( Jövőre még ennyi se lesz, mert gyest fogok kapni :( :(

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


HSG-m nekem is volt, remélem most nem kell megint átesnem rajta.. ):
Kisvirág: újból kellett csinálni??? Miért???

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kisvirág:
Ha jön a tesó, akkor nem gyest fogsz kapni :)

Egyébként nekem a HSG nagyon fájt. Nem maga a vizsgálat, hanem az, amikor a kontrasztanyag távozott...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok!
Üdv az újaknak...

Velem minden renden van......hancur ezerrel. :oops: :oops:
Aztán majd várjuk az eredményt... :lol: :lol: :lol:
Csak semmi görcs :lol: :lol:

Puszi

Kép
Kép
odri
 
 


Mágnes: 16 hó után csinálták először és utána jött a fiam. Tehát szültem közbe. :) És most meg én kértem a dokim, mivel most megint nem jött össze, hogy próbáljuk meg hátha segít megint.
Ja igazad van az tényleg rohadtul fáj amikor az anyag távozik. Egész estés görcsölés, és még másnap is szar. Neked miért kellett csinálni?
Reméljük gyedet fogok kaptni, de az iskevesebb lesz a mostaninál, mert nem gyedbe fogok szülni, hanem gyesbe. (júniusba lesz 2 éves a fiam)

Odri: hajrá-hajra, de azért két hancúr között írj pár szót :) :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sajnos nem sok mindent vettem, a Máténak egy mozdonyos játékot imádja őket csak nagyon drágák.ez a darab 10000ft volt mindenki ilyesmit vesz neki nagyon sok elemből áll!!!!!de ennek nagyon fog örülni :lol: .anyukáméknak egy hussütőt amin lehet grillezni is meg lávakövön is sütni.nekünk is van és nagyon jo beltéri az asztal közepére kell tenni és ott lehet sütni amég a barátokkal beszélget az ember nygyon hangulatos.

Márti :cry: :cry: :cry: .nem is tudom mit mondjak...............talán annyit hogy bármi gondod van nyugodtan ird meg nekünk majd kiokoskodunk valamit.én lehet egy bocsánatkéréstől nem hatódnék meg vagus nem az elsőtől!!!!!!!!!fel a fejjel mert már az is jo hogy megbánta!!!!

mano
manocska2008
 
 


jajj már akartam kérni Jenny kéne nekem egy kismamás,babaváros vonalzó :lol: :lol: :lol: .ugye számithatok rád!!!teljesen rádbizom az előző is nagyon aranyos volt és szerencsét is hozott :lol: :lol: :lol:

köszi mano
manocska2008
 
 


megyek a fiukért még benézek

puszi mano
manocska2008
 
 


kisvirág:
Nekem azért kellett, mert spontán nem sikerült a baba, és az inszemináció előtt ki kellett zárni, hogy nincs-e elzáródva a petevezetékem, mert akkor lehet, hogy felesleges lett volna az inszem. De nem volt semmi gond, átjárható volt akkor. Remélem most is!!!
hehe :) Egyszerre lesz peteérésünk :)

Mi is rajta vagyunk a hancúron, remélem nem csak pé alatt jöhet össze a baba :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


szegény fejetek, remélem nem kerülök oda hogy ezen átmenjek!!!
Amugy ezt ti keritek, vagy a doki ajálnja??

kisvirág legyen igazad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nektek is ezt kivánom tiszta szívből!! :) :)
Vendég
 


pintyus:
Nekem a doki mondta, hogy meg kellene csinálni. Egy napot bent kell maradni, leaglábbis amelyik klinikán én szültem ott igen.De este már haza is jöhettem.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mikor mentek arra a vizsgálatra Annával?
Vendég
 


Pintyus, Kisvirág ez nagyon jó :lol: amikor olvastam, annyira nevettem, hogy majdnem leestem a székről:)

Erika, 2éve a férjem is shaker felszerelést kapott, annyira belelendült, hogy a szilveszteri bulink alkalmával sikerült kiütni az egész társaságot!!!!! A szó szoros értelmében. Annyira kreatív volt koktélok terén és hát kevertük....

Mágnes, én is falinaptárat terveztem a nagyimnak tavaly, és a férjem volt a kivitelező, mert ő fényképész (tud montirozni meg minden szöszt) nagyon jól sikeredett az ajándék.
magdolnam
 
 


Pintyus

Először forralom 5 percig lopbogó vízben a lencsét, majd leszűröm és jól átmosom. Állítólag így kevésbé puffaszt.
Olajon megfuttatok felaprított hagymát, kolbászt, répát, gyökeret, zellergumót, fokhagymát, babérlevelet, rozmaringot és a jól átmosott lencsét. Szórok rá 1 evőkanál lisztet és pirospaprikát, majd felöntöm forró vizzel. Kb 20 perc alatt puhára fő. Kiveszek a lencséből 3-4 merőkanálnyit, de csak lencsét és leturmixolom. Visszaöntöm és pár percig még főzöm. Tejföllel még finomabb. Én majdnem főzelék sűrűségűre csinálom, mert nem szeretem a híg leveseket.
A hozzávalók mennyiségét csak érzésre teszem bele.

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam
A férjecskéd fényképész??? Tényleg? vagy csak hobbi szinten? Tudod mi is azok vagyunk! Ez tök jó!

Kép
Kép
nati80
 
 


Pintyus
Persze a só, bors kimaradt, de természetesen kell bele. Sok sót felvesz.

Kép
Kép
nati80
 
 


ezer köszönet a receptért, még igy nem hallottam lencselevest enyi mindennel, bizti finom. Holnap en is megcsinalom.

MAgdolnam: tok jo hogy a férjed fotós, biztos sok sok fotótok van. Fel tehetnél egyet. :roll:
Vendég
 


Pintyus
Te hogy szoktad csinálni a levest? Én is szeretek kipróbálni új recepteket.

Kép
Kép
nati80
 
 


Mágnes: tényleg egyszerre lesz pénk :) Remélem most sincs elzáródva a petevezetőd. Egyébként az enyém is átjárható volt. Lehet csak egy kicsit volt összetapadva.

Pintyus: az elsőt a doki ajánlotta, a mostanit én kértem önként és dalolva :lol: :lol:

Nati: köszi a receptet. Eddig fogalmam se volt hogy kell csinálni. Ha apa szereti a lencselevest akkor kipróbálom. Na most megkérdeztem azt mondta, hogy hmmm, inkább főzeléket sok husival. Buktam a levest :( De lehet magamnak meg Kendének akkor is megcsinálom :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág

ha nem teszel bele paprikát és kevesebb lével öntöd fel nagyon finom főzelék lesz. Én azért szeretem ezt a főzési technikát. Nincs rántás

Kép
Kép
nati80
 
 


nati: az a helyzet hogy én még nem csináltam soha lencselevest, se főzeléket, de már régen készülök rá, lencsét is vettem már.

Csak én ugy tudtam hogy hagyma babérlevél, ecet, rántás.persze só bors. de ez nekem jobban tetszik amit te irtal. :D
Vendég
 


A férjem nem csak hobbi szinten, illetve már igen :( Elvégezte a fényképész sulit 5-6évig dolgozott a szakmában, dehát ebból manapság nem nagyon lehet megélni. Korábban nagyon jól ment a szekér, de most inkább már mással foglalkozik. Azért hobbi szinten fotóz. Annyi képünk van, hogy képországban nincs ennyi. De az a poén, hogy rólam nincs túl sok, mert én nem szeretem hogy ha fényképzeznek. Egyszer egy híresebb fotós elkapott az utcán és azt mondta azonnal menjek be hozzá mert nagyon szép az arcom. Erre én, de hát nem vagyok nádszál, erre ő: Dóbó Kata sem az volt, mikor felfedezte (azt hiszem őt mondta) de az arcmodelkedés az tuti bejönne. Megadta a számát, de nem mentem el. Még a férjem is meg a barátnőm is benevezett versenyre, de nem mentem el :(
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Márti, nagyon örülök, hogy a férjed rádöbbent, mit tett az este.
Egy nagy beszélgetés, és talán megoldódnak a problémák. Szoritok, hogy igy legyen! Huninak pedig jobbulást!!! Egyszer nekem is volt kötőhártya gyuszim megfűszerezve egy kis szaruhártya gyulladással. Pupillatágitót kaptam, a vakitó hóban király volt tág pupillákkal közlekedni....

Manó, nagyon szivesen megcsinálom a babás vonalzót! Azt kellene tudnom hozzá, hogy kb. mikor fogsz szülni. Ha nem tudod, a neten vannak tök jó szülési kalkulátorok. Beirod, mikor volt meg utoljára, és kiadja, mikor várható a szülés. Ha ezt megirod, meg is csinálom a vonalzót. Már kinéztem neked egy nagyon jót!!!! :D

Csajok, akiket nem raktam a táblázatba! Ne csináljátok ezt velem!!!Ha nem adtok meg adatokat, hogy tegyelek be titeket??? Irjam be, hogy XY és ennyi? Andy, Pintyus, megkaptam az adatokat, benne is vagytok, estefelé felteszem megint a táblázatot.

Az ovutesztem ma negativ lett, szal ma vagy holnap volt/lesz pé.
Tegnap, tegnapelőtt és ma is lesz hancúr. Meg amúgy is van 2 naponta, nehogy elszalasszunk valamit. Nagyon izgulok!!!!! Bárcsak már 20.-a körül lenne.......

Ja igen, a gyűrűink is 20.-án lesznek készen!!!! HURRÁ!!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Magdolnam
Látod kicsi a világ. Mi reklám és tárgyfotóval foglalkozunk + garfikai munkákkal. Lekopogom, de nekünk van sok munkánk. KOP-KOP!!!
Párod milyen területen dolgozott? Párom esküvőzött is, de nagyon megútálta már. Ezért nem is akarna hagyományos esküvőt. Meg tudom érteni.

Hol végzett? Hogy hívják? Melyik évben? Lehet egy osztályba jártunk? Én Pesten tanultam, 1999-ben kezdtem és 2001-ben végeztem.

Kép
Kép
nati80
 
 


én nem folytam bele nagyon ezekbe a dolgokba, ahová mentem vele néha: esküvő, de volt mikor Gregor Józsefet kellett előadásközben fényképezni, meg ilyenek. Portfóliókat csinált, stb ja meg fényképeket is hívott elő. Práter utcaiban tanult. Hogy mikor húúúúúúú tán 2-3 éve végzett. Nem tudom pontosan Iwiwen az ismerőseim között F Gyulaként fenn van, nézd meg.
magdolnam
 
 


Jenny, majd rakj fel képet a gyűrűkről. A 2 napontás akció az jó, nekünk is így jött össze. Szerdán megyünk dokihoz :)
magdolnam
 
 


Sziasztok!
Tegnap csináltam ovutesztet, mert volt tojcsi, de negatív lett. Az volt a 12. napom. Szerintetek ma csináljak?

Kép
p__lilla
 
 


Márti
Örülök, hogy a férjed megbánta amit tett. Remélem nem lesz többször ilyen.

Jenny
Teszel fel görbét? Meg majd ha meglesz, képet is a gyűrűkről? Ja, meg az új táblázatot is ha meglesz. Köszi.

Kép
p__lilla
 
 


sziasztok!

én a 10.napban vagyok.
amúgy ahogy nézem sokan leszünk karácsonyra terhesek!!!!!!!

Kép
andyfekete
 
 


Magdolnam
Én is ptt végeztem. Milyen kicsi a világ.
megnéztem a képet rólatok és nagyon ismerős volt, de ha csak 2-3 éve végzett akkor nem lehettünk csoporttársak.
Én is csináltam ilyen képeket, de nekem nem igazán jött be, mikor emberekkel kellett fotózni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam

nagyon jó képek vannak fenn rólatok.
Húúúúú, hogy milyen szép szemeid vannak. Lehet, hogy már mondtam, de akkor is.

Párod nagyon ismerős nekem, de lehet csak hasonlít valakire, akit ismertem valahonnan.

Kép
Kép
nati80
 
 


:wink: köszönöm a bókot :oops: De ő halasztott is 1 vagy két évet. Nem tudom sajnos pontosan :(
magdolnam
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?