Sziasztok!
Köszi Gigi a választ, már alig várom, hogy kedd legyen és megnézzük a kis babócánkat!
Nagyon édes a videó!
Stella: Gartulálok, hogy minden rendben van!
Bárány: Én is megnéztem a honlapot, tényleg nagyon jó!
Buci: Nekem is nagyon fáj a csípőm és a derekam környékén, régen csak derékfájásom volt, de ez teljesen más és elég erős. Szerintem is a lezajló változások okozhatják.
Orsitigris: Nálam is hasonló problémák vannak, mert szinte nem is híztam csak 1 kilót, most pedig visszament félre és néha még van hányás is. Viszont gyengének érzem magam, sokat szédülök és a vérnyomásom, noha eddig is alacsony volt, most még lejjebb csúszott: 90/47-100/57 körül mozog és néha vérzik az orrom is. Ez normális???????????? Már alig várom, hogy beszéljek a dokival. Energiám szinte semmi. Enni sem nagyon bírok, bár igyekszem megfelelően étkezni, de sok kajától undorodom, amit korábban megettem, ilyen főleg a hús és tényleg csak azt eszem és főzöm meg, ami jól esik, mert mást egyszerűen nem tudok lenyelni. Valaki írja meg kégyszi, hogy ez normális-e és hogy mit lehet csinálni!
Bárány: Én is egyetértek Mónival nez izgulj, velünk ilyesmi nem fog megtörténni. Sokat szoltam simogatni és beszélni a pocakomhoz és megbeszéljük, hogy velünk minden rendben lesz és hogy szépen kapaszkodik és fejlődik. Hidd el érzik, ha pozitívan állunk hozzá a dolgokhoz! Úgyhogy rajta! Csak pozitívan, mi ezzel tudjuk őket megnyugtatni és segíteni!
Bogi: Gratulálok a jó eredményhez, édes lehetett a babátok! Elhiszem, hogy oda volt a férjed, mi is csak bámuljuk a monitort mosolyogva és megilletődve, nehezen bírom ki, hogy ne könnyezzek a meghatottságtól, hihetetlen ezt átélni!
Szilvi: Üdv közöttünk és gratulálok!
Manka