Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!
Hú,nagyon drukkolok Lafinak!!!!

Én is csütörtökön megyek uh-ra,remélem nőtt a babánk!!!

Puszilok mindenkit!!!!
ildi10

Aztaaaaa! Lafi hamarosan anyuka lesz :lol: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen :)

bingii

Húúúú, de izgi! Lafinak már télapóra van ajándéka :lol: Karácsonyra otthon lehetnek, jaj de jó!!!

Ma voltam dokinál, a belős méhszáj nyitva 1 ujjnyira, a kobakját is meg tudta érinteni :shock: :lol: Néztünk szívhangot tökéletes, és a lehető legjobb pozícióban fekszik. Jövő héten NST, 2 hét múlva UH, ja és jövő héten teljes vérkép :P
Mivel a vérnyomim emelkedett és vízesedek is, ezért a 3xfél dopegyt mellé kell szednem 3x1 Cordaflexet is, ha esetleg nagyon lemenne a vérnyomim akkor 2x1 Cordaflex.
Ja, és fekvés van előírva. Azt mondta,hogy még 2 hét jó lenne... :roll: Úgy legyen!!!
Vendég

Panda, direkt csütörtökön (mikulásra) veszik ki Hunort?

Kép
Kép
Kép
konkri

:lol: Azta Lafi mindjárt babázik...akkor tölti be a 36 hetet...rendben kell hogy legyen már minden idekint Hunorral...drukk nekik...továbbra is...
Ildi és neked-nektek is az UH-hoz... :lol:

csajok pár hét és anyukák leszünk...jaj de izgi...én dec 21-től mindennaposnak számítok (37 hét) Barni mérete és az előző szülések miatt...ad pedig csak 19 nap :? :shock: :lol: :roll:
kíváncsi vagyok hány januári baba köszön be még idén :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Blongyi! jó hogy a nyitott méhszáj ellenére minden rendben van...rám is ezek a vizsgálatok várnak...nst, uh, vérkép...vigyázz magadra még akkor legalább 2 hétig...pihenj...amennyit lehet...
Konkri! szerintem azért, mert akkor tölti be a 36 hetet...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Blongyi,
Azt mondta a doki hogy a Cordaflexet arra is használják hogy ne keményedjél így a pociban tartja a babát? 36. hét után nem ajánlatos ilyenket szedni... Én is ezt szedem és Lafi is amúgy.

Konkri,
Azért akkor mert 36 hetes lesz amúgy nagyon érdekes dolgokat mértek Lafinál. Hunor combja 32 hetesnek felel meg a feje meg 37 hetesnek. Szerintem valamit nagyon elszúrtak ekkora különbséget még nem is hallottam és két hete is pont ezeket mérték :roll: Azt se tudják mit csinálnak....
Vendég

Ja bocs, én meg már valami magasztos, ünnepélyességet képzeltem bele, na minden esetre kívánom, hogy Lafinak hipi, szupi mikulása legyen!!!
És azt lehet sejteni, hogy utána még mennyit fog bent tölteni Huni és Lafi a koriba? mi az a minimális idő, amit bent kell lenniük?

Az előző oldalon nem tudom kiírta a homeós bogyókat, de ezt hol tudom megvenni? gyogyóba? (gyógyszertár?)

Ildi, drukk az uh-hoz!

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri,
Gondolom ha minden rendben lesz a szokásos 5 napot kell ott tölteniük és bízzunk benne hogy így lesz. Én írtam gyógyszertárban megveheted ha nincsen akkor megrendelik.
Vendég

Köszi Pandus! Már láttam, hogy Te írtad, ki is jegyzeteltem mindent!

A kérdésem: ha nem engedik, hogy szülés alatt egyek, igyak, akkor hogy veszem be azt az 5 bogyót? ha jól értem 5db bogyó, ilyen-olyan... felváltva.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri,
Ezek picuri golyók nyelv alá kell helyezni és ott elolvad nem kell hozzá víz. Nem szabad se elötte se utána inni vagy enni fogatmosni legalább 45 percig.
Vendég

Sziasztok! :)

Egy kis helyzetjelentés rólunk:
A múlthetet a Klinikán töltöttem, mert 24-én szombaton durva keményedéseim voltak kb. 8-10 perces rendszerességgel. A ctg fájásokat mutatott, a méhszájam is nyílt kissé - jelenleg 2110.
Kaptam infúzióban visszatartó koktélt, ami szerencsére hatásosnak bizonyult, de azért megfigyelésre bent tartottak 1 hétig.
Szednem kell a Mg-ot, és a seduxent, és szigorú pihi.
Mostmár jól vagyunk, néha keményedgetek, de remélem nem lesz mostmár gond, legalább jan. közepéig nem szeretnék szülni, Noncsinak ott a legjobb,ahol most van, ezért mindent megteszek, hogy sokáig ott maradjon!

Úgy tűnik, hogy nekünk januárra kiírt babásoknak ezt hozta a sors, de azért kívánom, hogy mindenkinek minnél tovább bentmaradjon a babája a pocóba!!

Lafinak megagiga drukkkkkk!!!!!!!!!!
Pusssz..

Kép
Kép
zituska28

sziasztok!

Drukkolok Lafinak,csütörtökön már kezébe foghatja a kisbabáját :lol:
Bár továbbra sem értem hogy minek várnak,ha semmi nem indokolja,sőt jobb lenne kint neki lehet.

Ma voltam az első NST-n,minden rendbe,méhtevékenység még nyugodt.
Pénteken elkezdtem inni a málnalevélteát,hát hogy az milyen rossz izű! :evil: Raktam bele cukrot meg mézet,igy kicsit ihatóbb,de nem az igazi.De a jó cél érdekébe mindent!
Megvettem a homeós bogyokat is,ma kezdem azt is szedni.

Lányok van köztetek olyan,aki táppénzen van rég és a végéig abban is marad,és szülés napjától lesz tgyáson(tehát nem veszi ki a szül.szabadságot szülés előtt)?
Mert én egyelőre igy vagyok,csak nem tudom hogy ezt hogy kell intézni szülés után?Nem gond az hogy nem rögtön tudok mindent beküldeni intéztetni a melóhelyre,mert hát ugye épp csak megszülök.Meg azért is szar lesz nálunk,mert ugye év vége,év eleje,ügyintézés általába nuku.
Remélem érthető voltam :oops:

KépKép
pocok81

Sziasztok!

Akkor Lafinak ezermillió drukk!!!!!!!! Már mindjárt csütörtök van :)

Blongyi: akkor aztán mosttessék pihenni! :) De a lényeg, hogy a vizsgálatok szerint Milánnal minden ok.

Vörösbegy: olvastam a blogodat, nagyon csini lett a hajad! :)

Zituska: Örülök, hogy jobban vagy/vagytok! Vigyázz nagyon magatokra!

KépKép
lorcsi

De jó Lafinak, egy kicsit irigylem, de remélem minden rendben lesz a picivel.

Csajok, hol lehet málnalevélteát venni? Néztem a DM-ben, megfa rossmannban is, de nem volt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Én a gyógyszertárba vettem száz valahány ft.

KépKép
pocok81

Sziasztok!

A mai délelőttöt újfent kórházban töltöttük, egész éjjel görcsöltem, keményedtem. Asszem ez megint a frontnak köszönhető. Csináltak CTG-t, mutatott fájásokat :( kaptam a szülésznőtől Spiropentet rá. Ja, megismerkedtem a szülésznővel, nagyon kedves, mondta, hogy megpróbálja a gátvédelmet, csak akkor engedi, hogy vágjanak, ha nagyon feszül az előző két heg :lol:
Csináltak uhu-t, 2680g-ra saccolta Barnust, áramlás jó, lepény I. fokban érett, BPD: 92mm :lol:
Egész reggel 122 volt a pulzusom, mi a fenétől :roll:

Blongyi tényleg pihizzél :!:

Pocok, én is végig táppénzen leszek, sztem telefonálj be a melóhelyedre. Nálunk asszem ott intézik a papírokat, mert tb kifizetőhely, ha minden igaz.

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Marina,
Szép nagy babád lesz ha végig egyben maradtok :D

Zituska,
Akkor pihenj sokat és bizti nem lesz baj!!
Vendég

Pocok, én is táppénzen leszek szülésig. Ahhoz, hogy a gyerek után kapd a tgyást, úgyis kell a picur tb kártyája, amit majd szerintem a párjaink lesznek kénytelenek elintézni. Ha az megvan és tb kifizető hely a munkahelyed, akkor ők mindent elintéznek.

Mikor LAfi már babázni fog, én akkor megyek uh-ra....nagy nap lesz ez a csütörtök :lol:

bingii

Bingii,
Én is csütörtökön megyek uh-ra :wink:
Vendég

Szóval gyógyszertárban. Én hülye, hogy nem jutott eszembe?!

Én szerdán megyek UH-ra, remélem jó dokit fogok ki, szeretném én is tudni, mekkora abauci, és mi is van vele. És lehet, hogy kíváncsi leszek, és megkérdezem, van-e valami a lába között. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe,
Még nem tudod a nemét?
Vendég

Marina: méhszájad? reméljük még kicsit bennmarad a bébike!

Málnalevél: sajna amit általában kapni lehet az nagyon rossz, mondhatni ihatatlan. Ha kaptok akkor bio málnalevelet kell venni, én Bp-en egy boltot tudok , a Holdboltot budán a Móricztól kell menni. az finom, minden nélkül iható, nem keserű

Én is keményedgetek néha, nem túl erősen, viszont eléggé lent :shock: , sztem már romlottam méhszájilag. CSak húzzuk ki januárig!!!

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok
Mi is nagyon drukkolunk Lafinak.
En nemszeretnek unnepekkor korhazban lenni.Nem erzem hogy hamarabb akarna jonni a kicsi,de hat nem rajtam fug.Meg egyik pillanatrol a masikra megtortenhet.Nagyon kivancsi vagyok menyit nott az en kicsikem,12-en kell orvoshoz mennem.Utoljara a 29 hetes sulyat tudom.

Kép

Kép
marcsitita

Norma nem tom méhszájat, dec.17-én megyek csak dokihoz, szülésznő nem nézte meg :roll:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Cső Csajok!

Hát, én még mindig tartogatom bent Marcust és nem is bánom, ha minél később jön. Mondjuk szilveszter után egy héttel szívesen befekszem és akkor jöhet már, ha befektettek. Én nem érzem úgy hogy ki akarna jönni még, a méhszájam is elég zárt, pedig elég sokszor fürdök meleg vízbe... nem keményedek, nincs semmi gond... én nem tudom hogy fogok így kitágulni. :( félek attól, hogy sehogy, de nem szeretnék fél napot szenvedni, főleg hogy akokr az erőm is elfogy. Én csak 18-án megyek a 36. heti uhra, 17-én meg az első nst-re.
Éjjel álmomban futottam, de aztán délután nem ment a valóságban. Azért az egyetlen panaszom a combizületem... térdelésből felállni, vagy cipő húzás, főleg még reggel a bejáratódás előtt... hát az kész vicc, de már megszoktam, hogy nem tudok rendesen menni. tisztára mint egy rozoga gépezet... :)
Képzeljétek az előbb a barátnőmmel nézegettük a babarucikat és már most babaszagúak... ez mitől van? Szagoljátok meg ti is! Tök jó érzés volt, de mi a fenétől van? A férjemnek is mutattam és ő is mondta. És ezt nem csak kitaláltam, mert a barátnőm előbb tette szóvá, hogy babaszagú a ruha!
Viszont az megint elkeserít, hogy a családjában van egy 5-6 éves autista kisfiú... :(
Legus hol vagy? Mi van a bútorokkal?
Bingii, nagyon szűk szavú vagy mostanában, azt hiszem be kell néznem a blogodba hogy többet tudjak rólad!
TóthZsú-ról van valami hír?
És Sagi?
Sleepin?

Kép
Kép
Kép
konkri

[quote="pandácska*"]C írta:pandácska*sibe,
Még nem tudod a nemét?

Nem, nem akartuk megkérdezni, úgyhogy lehet, hogy nem is fogom, nem tudom, mit csináljak, mert kíváncsi is vagyok, de szeretnék meglepit is.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hahó Csajok!

Köszi a hiányolást,sajna szörnyű hétvégém(nk) volt.Nem volt kedvem írni,de azért olvastalak Benneteket. Férjem imádott nagyija szombaton meghalt,várható volt,de így is hirtelen jött. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Most valahogy nincs energiám semmihez,a szoba úgy van,ahogy hagytam múlt héten.Hát nem tudom Konkri mikor lesz belőle igazi babafészek. :? Jöhetnél segíteni. :wink:
Rendszeresen keményedik a hasam,de tudom,hogy ez csak felkészítés az igazira! Azért néha rémísztő. Pénteken találkoztam szülésznőmmel,kedves,aranyos csajszi.Jó,hogy tudom rá számíthatok!
Blongyi én is pártolom a szülésznő választást!

Lafinak nagyon örülök,hihetetlen,hogy holnapután babázik.:) És szuper,hogy ilyen szép napon születik majd Hunor.:)

Csibe
Le a kalappal,nekem nem lenne idegzetem kibírni,hogy ne tudjam a nemét.:) Már 13 hetesen UH-ra kaartam menni.... :lol:

Konkri
NEM lesz semmi baja Marcusnak!!! :wink: Én megmondtam! :wink: Nyugi és élvezd ki a babaszagú ruhák baba nélküli életét. :lol: Hajrá január,én is minél tovább húzni akarom az időt.Bár kinéztem 2 napot magamnak. :wink:

Ami a babaruhákat illeti...épp ma reggel gondoltam rá,hogy elkezdem kimosni...eddig azért nem akartam,mert friss fenyőillatú a bútor és féltem,hogy a ruhák átveszik...bár szerintem ezt később is érezni fogom.

Mindenki vigyázzon magára és a baára!Remélem senki nem előzi meg Lafit. :wink:
Szép napot.:)
Vendég

Pandus: te hova mész uh-ra...hátha összefutunk?! Én a Schöpfibe....

Konkri: csak ragozni tudnám, hogy itt fáj, ott fáj, feszül, szúr, keményedik, úgyhogy inkább csöndben maradok :lol:

Babaillat: én nem a ruhákon érzem, hanem ha bemegyek a gyerekszobába...az egész szobának olyan jó illata van :lol:

Nekem is pont ma jutott eszembe, hogy mi van Sleepinnel és a többiekkel?? Sleepint msn-en sem látom mostanában.

Múltkor amúgy tök büszke voltam, hogy másfél hónap alatt semmit híztam, erre most úgy 2hét alatt 1,5kg suttyant fel....párom szerint kicsit mintha vízes lenne a kezem de avval meg úgyse tudok mit kezdeni...

Na megyek teregetek...holnap jön a védőnő....de nincs hozzá kedvem.

bingii

Bingii, a vizesedés miatt simán feljöhetett az a 1,5 kiló, de nem aggódj, az úgyis lemegy majd. Nekem is visszajött 1 kiló, de én is vizesedek sajnos.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lego,
Részvétem a családnak :(

Bingii,
Dokimhoz megyek a nyugatihoz jó lett volna összefutni vagyis inkább összegurulni :lol:

Csibe,
Hú én tuti nem bírnám ki :lol: főleg két tökös után gondolom azért szeretnétek egy kislányt :wink: nővéremék az első babát nem nézzeték meg mentek a nagy találgatások nagyon izgi volt :D

Sleepin jól van csütörtökön volt nálam.
Vendég

Sziasztok!!!!

Lego,mikor mentek uh-ra???????????

Pocok! Ráérsz intézni apapírokat,úgyis megkapod utólag a pénzt.Előtte kell anyakönyvi kivonat is.

Zituska örülök,hogy minden rendben van veletek!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!

ildi10

Pandus, na igen, a gurulás a megfelelő szó:D

Csajok, a védőnő mikor kijön mit csinál? Mennyire takarítsam agyon a házat? Benéz mindenhova vagy csak beszélgetni jön?

bingii

Bingii,
Inkább azt nézi hogy milyenek a körülmények tehát víz, villany, fűtés, csótányok meg ilyenek :lol: bizos fogtok beszélgetni is. Szóval ne fessed újra a falakat :lol:
Vendég

Halihó!

Bingii, nálam semmit nem nézett meg a védőnő úúúúgy. Szerintem van fogalmunk arról, hogy mi az ami probléma lehet... ahogy Panda is sorolta... apróságokba meg felesleges belekötni, nem az a lényeg, hogy el van e mosogatva, vagy talál e morztsát a terítőn.

Legus: sajnálom! Úgy mennék segíteni!

Már várom Lafi babáját! :)

Csibe: ha eddig bírtad, akkor már én kibírnám a végéig. egy darabig én is bírtam, de mióta tudom, hogy Marcus lesz, azóta más a viszonyunk is, így személyesebb számomra és azóta el se tudom képzelni, hogy lány legyen, vagy hogy én lányos anyuka leszek, és bár még nem láttam, nem fogtam... mégis azt érzem, hogy nem cserélném el egy lányra se, még ha az az én kislányom is lenne, mert ő Marcell és ő az én erős, okos kisfiam - mellesleg szerintem belőselg rám hasonlít, elég önfejű és szarik a világra, utálja ha tapogatják (idegenek)... :) Én a Te helyedben úgy lennék, hogy két fiú után jó még egy fiú, mert tudom milyen 3 lánynak lenni, szuper, de a két fiú után biztos jó a lány is... tehát a helyedben én örülnék mindennek! Ééééééén is 3 gyereket szeretnék!!! vagy sokat! én úgy örülök, hogy jó tesóim vannak! ezt nagyszerű dolog!

Kép
Kép
Kép
konkri

Pandus, Konkri: én azért érzem magam kicsit kellemetlenül,mert május óta átépítünk, felújítunk és még mindig iszonyat sok mindent kéne megcsinálni de már nincs rá keret. Elkészült a tetőtér ahol a gyerekszoba is van meg a mi hálónk. Mindkét szoba nagyon csilli-villi és tiszta. Most csempézzük fent a fürdőt, úgyhogy az is készen lesz a héten és az is szép lesz szerintem. Lent viszont eléggé gázos a helyzet még...van ahova új fal került és az még nincs levakolva, ergo látszódnak a téglák, a nappaliba a padlószőnyeget lamináltra akartuk cserélni de ez is tavaszra marad. Konyhát, zuhanyzót újra kell csempézni és hát ki kell majd festeni is...én próbálok a zűrzavarban rendet tartani (már amennyire lehet),de mindenhol szerszámok, csavarok stb., és ettől eléggé kényelmetlenül érezem magam ha jön vki :oops:
Na mindegy, csak túlleszünk a védőnőn.

bingii

Lego: én is nagyon sajnálom a történteket:( Őszinte részvétem! :cry:

bingii

Bingii ne aggódj, nálam körül sem nézett. Csak leültünk és beszélgettünk. Az hogy átalakítás folyik úgyis látszik a lakáson, nem azért van felfordulás, mert te vagy rendetlen, ezt tudni fogja. Mi pl a szülésről beszélgettünk, arra a rendelőben úgysincs nagyon idő. Megkínálod egy kávéval, meg üdítővel, és kész. És kérdezhetsz bármit tőle, amire kíváncsi vagy. Nálam egy jó 20 percet volt itt. Elmesélte a saját szülését is.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii! Szú-szá... tudom mit érzel! Én is több évig építkeztem és tudom, hogy most véges az erőd. Mikor arról volt szó, hogy akkor most költözök és semmi sem számít nem aludtam, de most ezt nem teheted meg!
Szerintem gondolj át szisztematikusan mindent, vedd a helyiségeket egyesével! egyszerre csak egyre koncentrálj a többinek meg csukd be az ajtaját! a szobátok, a babaszoba kész. nem tudom, hogy most melyik fürdőt használjátok, de koncentrálj arra, amit használtok, + a konyha! ez legyen rendben és kész! Egyszerre nem megy minden, így belekeveredsz a káoszba! És ne szégyelj segítséget kérni, ha arról van szó! Ránts össze 2-3 embert és pikk-pakk ki lesz takarítva a lakás! Ami meg olyan, arra csukd rá az ajtót és majd tavasszal befejezitek/befejezi a férjed!!! Nem Te! Tudom, hogy azért vágysz rá, hogy minden meg legyen, mert később nehezebb lesz újra belendülni, de ez az időszak most nem erről szól!
Pihenj! Megértetted!
Próbálj tervet készíteni és ahhoz tartani magad, úgy átláthatóbb lesz minden! Egy építkezésen is így működnek a dolgok.

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Sokat pihenek, hogy még benn maradjon a kisbaba, még a gép elé sem akaródzik leülni. Jó hogy Ti tartjátok a frontot és lehet híreket olvasni, majd mindenkiről!

Vizesedésre úgy tudom, hogy a csalántea jó, mivel kihajtja a rejtett ödémákat, ezenkívül vastartalma is van.

Bionagykert kettőt is tudok, egyik a Hungária krt-nál van a Százados utcában a TLT függönyáruház mögött, a másik pedig a Csizma utcában. Mindkettőben kisker értékesítés is van és hatalmas nagyok. Igazi jó teák ott durva nagy választékban vannak. és persze más dolgok is, babaápolás, kozmetikumok, biokaják, pampampam..... A Csizma utcában valami várandós, vagy babaprogram is van, amivel további kedvezményeket adnak. Én anno a mosódiót vettem ott, mert érzékeny volt Petike bőre és azzal mostam a ruháit.

Drukkoljatok, hogy kihúzzam karácsonyig. Bár két hét is elég lenne, de jobb a három.

A sok fekvés következményei: a lakás a poratkák világtalálkozójának ad jelenleg otthont, a babaszoba még félig irattár, és a párocskám már most három ember helyett brusztol a munkahely+családi dolgokkal... nem tudom mi lesz. Majd alszik velem a baba, amíg nem lesz babaszoba.... volt már ilyen.

Ja, a TAJ kártyát nekünk a kórházi adminisztrátor elintézte, sehova se kellett menni. Csak az otthonszülés után kellett Apának intézni. De előre be lehet szerezni a nyomtatványt és úgy az sem volt vészes.

Homeós bogyókkal azért vigyázzatok, nem olyan egyszerű, hogy kinek mit kell szedni. Jobb megkérdezni homeós dokit, aki személyreszólóan ad tanácsot, vagy a Homeopatika című könyvet tudom ajánlani, amiből elég jól ki lehet bogarászni az alkati szereket is. (a homeopátia holisztikus, test és lélek egyaránt számít, nem mindenkinek jó ugyanaz a szer azonos testi problémára.)

Vigyázzatok magatokra, hamarosan mind babázunk!!!!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Csibe: akkor lehet, hogy inkább átviszem anyuékhoz:D Úgyse lesz otthon senki és egy kertben lakunk :lol: Az én védőnőm még kézdő, nincs gyereke és nem nagyon tud tanácsot adni se :(

Konkri: teljesen igazad van. Mindent csak lépésről-lépésre....kimostam a fürdőben a szőnyegeket meg a plédet is, ami a kanapén van. A konyha nem gáz,mert utálom, ha nincs elmosogatva, úgyhogy az rendben, meg a tűzhelyet is lesikáltam pár napja...kiporszívóztam, port törölgettem, kisikáltam a wc-t, elpakoltam a 100millió szórólapot, a szerszámokat is egy kupacba raktam (majd jól nem talál meg semmit a férjem :lol: )...asszem ennyit tehettem.

Zsu: pihenj is sokat, hogy kihúzzátok egyben a 2007-es évet ;)

bingii

Sziasztok!

A málnalevélteáról: nekem a szülésznő mondta, hogy igyam a 30. héttől. Utánaolvastam és igazából bármikor lehet inni, csak az első három hónapban nem tanácsos.
Írtátok, hogy rossz az íze, egy internetes oldalon olvastam, hogy együtt kell/lehet inni bodzateával (2 málnalevél, 3 bodza arányban). Gyógynövényboltban vettem mindkettőt és cukorral, citrommal egész iható, már iszogatom. Egyébként emlékeim szerint a szoptatós teának is ugyanilyen gyógynövény íze volt (lesz). Úgyhogy szoktatom magam.

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Jó reggelt!
Ez a piszok Csajszi kék-zöldre rúgdossa a pocakom. :lol: És olyan jól tud időzíteni...egész éjjel habzsolja az élvezeteket!.:)

Védőnő nálunk rendszeresen jön... :? Bár én ritkán megyek hozzá.Dorkával ilyankor már majdnem betelt a kiskönyvem. :lol: Most meg az első oldalon tartunk még mindig... Amúgy semmi extrát nem csinál,szép sunyiban körbesasolja a lakást,majd ír egy környezettanulmányt.Ez mindenkinél kell.Később készüljetekk fel arra,hogy bejelentés nélkül jön majd (állítólag ez a lényeg benne),ha nem vagy otthon se baj,beírja és próbálkozik máskor...Anno sokszor meglepett a védőnő Dorkánál is,pizsiben,hulla fáradtan,szopi közben vagy épp zuhany alatt állva... :evil: :evil: :evil:

Málnalevéltea:majd valahogy legyűröm.Útálom ha valaminek sz@r íze van,képtelen vagyok meginni. Párom az almaecetet simán meghúzza. :shock: :shock: :shock:

Konkri,mintha csak engem jellemeztél volna.Detto... :roll: :lol: Abban viszont eltérünk,hogy én tipikus Csajos anyuka vagyok.Nem is tudom mit kezdenék egy tökös legénnyel. :lol: :shock:

Tegnap mostam.Hurrá,hurrá!!!! 8) 8) Haladunk...eddig csak az 50-56os világos ruhák fértek be,ma mosom az ágyneműt,plédeket.Meg talán még 1 adagba beleférnek a bundazsákok,baldahin,pelenkázólap,stb....Akkor már csak a sötét 56-62es ruhák és a 62es világos marad. :shock: :shock: :shock: :shock: Nem kis mennyiség..... :lol: :lol: :lol:
Hétvégére megigérem a képeket.Pénteken viszem Dorkámat is fotózésra,talán azokból is sikerül feltennem.
Ja és pénteken doki is....húúúúú,lesz program....
Vendég

Hello Lányok!
"Benyaltunk " valamit. F@stos az egész család :oops: A gyerkőc megúszta egyszeri hányással, remélem ez engem elkerül :shock:
Alig aludtam az éjjel, vérnyomásom is vacakol :roll:
Vigyázzatok magatokra!!! Puszi!
Vendég

Helló Csajok!

Kicsit eltűntem, mert besűrűsödött mostanában a tennivaló, de azért aköszi a hiányolást Konkri!:)
Én is mosok egyfolytában és ezáltal a vasalnivaló is halomban áll :? Rossz nézni!

Hétvégén mi is összeraktuk a kiságyat! Álomszép! :D Nagyon örültem neki, és tegnapelőtt mi is megvettünk minden hiányzó kis dolgot. Hát jó pénzt hagytunk ott a boltban! :oops: Biztos örültek nekünk!
Még a matrac van csináltatás alatt, de a héten az is kész lesz. Jöhet Marci!:)

Ma voltam nst-n. Őkelme néha elaludt, ébresztgetni kellett, de aztán végül bepipult és dühösködött, hogy hagyjuk őt békén :D Minden normális, de negatív,azaz mostanában nem lesz baba, hál istennek.
Egyébként a dokim mesélte, h a front hatására televan napok óta a szülészet. Tegnap 14, tegnapelőtt 17 kismama szült meg :!:

Bingii: a védőnő nálunk be sem jött a szobába, leült az étkezőben, ivott egy kávét, és dumáltunk, röviden. Nem faggatózott, nem volt tolakodó, még csak azzal sem zrikált, h össze vagyok-e már pakolva. Szerintem ez náluk valami kötelező vizit, tehát ne aggódj! Látni fogja, h felújításban vagytok és nem általános nálatok a rendetlenség!

Homeos bogyók: már akartam kérdezni, de tothzsu megelőzött: lehet ezt bárkinek, csak úgy, szedni??? Mert a málnalevél tea és a gátmasszás oké, de a bogyók mindenkinél ugyanúgy hatnak???

KépKép
Kép
sagi1

Hello Lányok!

Sajna besz@rt a gépem otthon (sz@ros msnes vírus :evil: ) Próbálom írtani, ha jó lesz a gépem jövök!

Puszi!

Mindenkinek kitartást mindenhez! (Ma voltunk a házassági anyakönyviért, hogy ne érjen meglepetés... :wink: )

Kép
Kép
sleepin

Csajok, ajánlhatok nektek egy oldalt? Semmi érdekem nem fűződik hozzá, de ha akartok szépet látni... Egy kedves blogger fotós csinálja ezeket a hihetetlenül gyönyörű képeket...

http://egyetlenem.freeblog.hu

Sok egészséget kismamik!!!:))
Vendég

Sziasztok csajok
Hat szornyu ejjelem volt.Nemaludtam semmit.Ugy egett a gyomrom,legcsovem hogy a konnyeim is folytak.Ilyen meg nemvolt.
Azthiszem kemenyedtem is.
Ti hogy alltok a szexel :oops: ?Igy az utolso honapban?Eddig ok volt,de mostmar felek nehogy beinditsuk a szulest.

Kép

Kép
marcsitita

Sagi: igen, ő se nézett körül, de még csak egy pohárka akármit sem fogadott el. A lényeg, hogy túl vagyunk rajta:)

Marcsi: én azt olvastam, hogy így a vége felé inkább a petting, orálszex az ami megengedett, de hogy igazából ha nem nyitott a méhszáj akkor a rendes szex sem okozhat gondot.

Pöttye: tényleg nagyon szép képek!!!!

bingii

Fúúú...Lafi holnap már babázik! Most, hogy eszembe jutott görcsbe rándult a gyomrom! Izgulok érte, de biztos minden rendben lesz!

bingii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?