Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy nem jelentkeztem de korházba voltam. Sajnos a cukor szintem kicsit emelkedett és ujjabb vércukorprofilra kellett befeküdnöm. Eredményem hétfőn lesz kész és utána döl el hagy maradok-e diétán vagy szükséges-e az inzulin. A méhszájam az váltizatlan nem nyílt tovább aminek nagyon örülök. Látom jó sokat írtatok , most visszaolvasok.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Lafi:
Észbontó ez a hezitálás amit Lafival csinálnak. Nagyon szorítok neked hogy minden rendben legyen.

Véda:
Én a pozitív teszt napjátol táppénzen vagyok. De az én munkaköri helyzetemben nem lehet terhesen dolgozni.

Petitpois:
Nagyon aranyos a kiscsaj!!! Szép súlya van. Gratula nektek. Vigyázz magatokra nagyon.

Kisfóka: Gratula a kispocaklakóhoz és örülök hogy minden rendben.

Donika: Már itt vagyok.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Nyuszi!
Örülök, hogy újra itt! :P

Orsi! :D
Lemértem a stokk mózesét belül, a hossza a legnagyobb jóindulattal is 69 cm, de középpen a lábánál van egy beugró rész, ahogy rácsatolom a vázhoz, az a beugró kb. 12 cm-t elvesz, nem tudom, mennyire érthető?! A szélessége az a lábánál 31 cm, a fejénél 27-28 cm, szóval nem igazán széles. :( Én a sportülést is kicsinek találom, mármint az ülőke részt, és sztem keskeny is, de ez csak az én véleményem! Szóval mégis elvetettük, pedig továbbra is azt mondom, hogy nagyon jó tologatni, az tuti, és a többi az minden jó benne! Ismét megnéztem a casulaplayt, lehet, hogy az lesz? Azt még itt a fórumon senkitől sem hallottam, miért? :oops:
Megnéztem, amit feltettél pegperego 2008-as modell, tényleg nagyon szuper, de nálunk az mikor lesz, azt egyelőre csak internetről tudnék rendelni? Olyan kár, hogy a murát nem tom megnézni élőben, nagyon kíváncsi lennék rá!

Kép

Kép
donika
 
 

 
 

Donika :D
ez elég kicsi mózes. A windoo, amit a hasonalvás miatt Lili 2.5 hósan kinőtt az 32 cm széles a fejrésznél.

PP a poppet.hun és a brendon.hun is fenn van, nem tudom, mikortól lesz.

casualplay. én anno írtam, hogy néztem, de nekem mivel mózeses volt - és én már lili 3 hós kora körül néztem - nem jött be, mert a sportrésze nem dől vízszintbe.
amúgy tök szép színei vannak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


akkor egyetértünk, és az a beugró miatt később még kényelmetlen is lehet! Nem is értem ezeket a tervezőket, ha új modellt készítenek kismamákat kellene előbb megkérdezni, és a véleményeket összerakni!
Megnéztem mindkét oldalon az új peget, tényleg rajta van, elkerülte a figyelmem! A januárt sztem megvárom a babakocsi rendeléssel, mindig jön vmi új, nem szabad kapkodni! :wink:
A casualplay mózes nem volt a boltban, de azt mondta a boltvezető, hogy megrendelik nekem, és akkor lemérhetem, hogy jó-e, megvenni nem kell! Sztem is szépek a színei, a mandarin tetszik legjobban, de abban a színben a mózes nem rendelhető, legalábbis a gépben. Gondolom ez csak idő kérdése! Itt piros-fekete volt.

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,
tényleg pici a mózes, de én abba nem szeretném sokat cipelni, ezért nem foglalkoztam vele
barátnőm féléve szült és kb.2-3 hónapig használta a mózest.. :roll:
dehát ezt mindenki másképp csinálja, szereti és persze a gyerek is diktál...
milyen beugróra gondolsz, az hol van???

Casualplay van egy barátnőm barátnőjének és szerinte nehéz kezelni vagy nehéz súlyra. Már nem egészen tudom melyiket mondta, de szídta vmiért...

Hát nem könnyű dönteni, az biztos!!!! :D

Kép
fendike
 
 


Donika,
A Casualplay nálunk is esélyes volt nekem nagyon tetszik :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Néhány órája fájdogál a jobb oldalam. Ott vannak a kicsik. S volt egy kis barna is, az utroval visszajött. Remélem, minden rendben lesz holnap az UH-n...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!
Ha barna, pihi!!!!Dokik sem szoktak mást javasolni.. :?

Donika,
most látom, hogy kérdezted a mózest...
azzal vhogy nehézkes közlekedni, kocsiban ugye elvileg át kell tenni a hordozóba, hááát nem tudom, én nem akarom sokáig abban cipelni és minél nagyobb annál nehézkesebb hurcolni
sétálni viszem az elején abban, anyukáméknál és itthon is lehet kiságyban, bölcsőben, meghát ahova rakod...
nem tudom, majd kialakul!!!!

Kép
fendike
 
 


Fanni!
Nem kell megijedni, magneb6 3x2, és pihenés, nekem anno a Kováts drnő ezt mondta, ha élénk piros, akkor van gond, de az nem lesz!!!!!!!!!!!!! :wink:

Fendike!
A beugró rész, a mózes végénél középpen, ahogy rákattintom a vázra. Tehát, ha beleteszek egy pl.60 cm-es babát, akkor a lába vége - ha kinyújtja-, ketté kell ágazzon. Na ezt jól elmondtam, majd ha megnézed biztos rájösz, mire is gondoltam! :wink:
Én most azt mondom, hogy a mózest sokat akarom használni, mert amint jó idő lesz, és ki lehet vinni, minél többet akarom, hogy kint legyen, vagy nyáron, ha lemegyünk a Balatonra, szinte az egész napot kint töltse, és aludni mégiscsak abban kell!
A brtnőd lehet, hogy az irányításra gondolt, tényleg 'nehezebb', mint a stokkot, sztem a 3 kerék miatt! Megnézném még a bugaboot is, de azt nem tom, hol is lehetne? :shock:

Pandus!
Hasonló az ízlésünk! :wink:

Kép

Kép
donika
 
 


Fanni,
Nyugi sokan barnáznak és nálad 3 petezsák volt lehet a harmadik most tisztul ki :roll: Én is úgy tudom hogy csak az élénk piros jelent bajt. Magnézium pihi holnap minden rendben lesz az uh-on meglátod!! Drukkolok!!

Azt hiszem nálam újra eljött a hányingeres korszak. Most már napok óta hányingerem van már öklendeztem is szerencsére még róka nem volt. Az étvágyam is csökkent megint undorom dolgoktól szagoktól :? ha ez így marad a végéig akkor nagyon boldog leszek :?
Vendég
 


Lányok! Nekem bejött a nagy mózeskosár, sokáig használtuk, 5-6 hó között cseréltem át, pedig a sport is vízszintesre hajtható. De kint altatni, hosszabb útra menni a mózes a jó. Nekem pl. Bálint 60 centi volt + téli cucc -> már kezdetben sem fért volna el egy kicsi mózesben. De azért egy mózesben nem baj, ha "csúszkál" a gyerek, mert körben zárt, nekem hason ki is nyomta magát benne, nézelődött. Ezt sportrészben nem nagyon tudom elképzelni. Vagy olyan babakocsi kell, ami sport és mózes, ami a pp-nek van és az új skate. Bocs a beleszólásért, csak utólag okosabb az ember. :lol:

dkata
 
 


Fanni! Nekem is volt anno egy kis barna (nálam egyből pánik, tudod miért... :cry: ). Felemeltük a Duphastont, de szerintem a másik petezsák miatt volt. Lehet, hogy nálad a harmadik, nem? Nyugi, az a legjobb, hogy holnap mész. Hánykor? Írj utána, oké?

dkata
 
 


Donika,
bugaboo a baby expresszben van, Lajos u. vagy Rózsakert bevásárlókp.
Ha olyan sokáig szeretnéd mózesben, akkor tényleg olyat keress ami nagyon nagy, mert szerintem az átlag nem fér el benne olyan sokáig.
Ma ebédeltünk egy barátnőmékkel, babája 1 hónapos és ahogy rajta volt a szőrmés cucc vagyis zsák, teljesen kitöltötte a mózest..(brevi babakocsi) :roll:
Casualplayt neki szídták, sztem azért hogy nehéz... :roll:
(de ha megnézted és neked nem nehéz, akkor nem nehéz...) :D

Kép
fendike
 
 


DKata,
Szerintem is az a jó ha van sport is meg mózes mi is így választottunk. Amúgy a mózest én sokáig szeretném használni ha a baba is akarja mert nagyon kényelmes, praktikus.
Vendég
 


Köszi Lányok :)
Megyek is, veszek be magneB6-ot!
Jó éjt, UH után jövök holnap!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Pandácska,

nekem többször volt élénk piros, az se feltétlen jelent bajt :D
a barna pedig végképp nem.

Kép
zsuzsi73
 
 


Fanni,
Kép
Vendég
 


Köszönöm, Pandus :P

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni :)
mivel Nálad van megtapadt 3. baba, aki valószínűleg nem fejlődött tovább, így sok barna is teljesen normális, mert azzal a petezsákkal két dolog tud történni, vagy felszívódik vagy kilökődik, ha kilökődik az vérzést és barnát is tud okozni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lafi:
Flow jó, ctg aluszékony de jó uh semmi két hete egy nem változik a mérete. Lényegesen kevesebb magzatvíz doki próbálja intézni hogy kivegyék.
Vendég
 


Csütörtökön végre kiveszik Hunort :lol:
Vendég
 


Fanni :D
Barnázás miatt én is a 3. szikhólyag nélküli petezsák felszívódására gondolok. Nem lesz baj, ne félj!!! :wink: Várom nagyon az Uh utáni híreidet!!!

Panda :D Orsi :D
Lafi helyzete felháborító! Őszintén félek, hogy baj lesz ebből a sok huzavonából. Bárcsak mielőbb kivennék Hunort! Nagyon várom a mai híreket Tőletek!

Petitpois :D
Gyönyörű ez a kislány! egy porcelánbaba!

Én azért nem jelentkeztem pár napig, mert nem voltam túl jól. Hasfeszülés volt 2 napig, előtte meg erős émelygés, és álmosság. Most már jobban vagyok. Pénteken megyek nőgyógyászhoz. Nagyon várom! (Nekem is a Magne B6 segített!)

Véda
Vendég
 


Orsi :P Véda :P
Köszönöm! Parázom nagyon -ismert okok miatt...- de szerencsére csak a tegnapi barnázás óta. Így ha ma minden OK, akkor megint nyugis leszek.

Nagyon örülök Lafi híreinek!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Hali lanyok,

Lux.-ban voltunk a hetvegen,karacsonyi vasarlas stb azert nem tudtam jonni :oops: Sikerult minden ajadnekot beszereznunk,nagyon elegedett vagyok :lol:

Fanni,
hatalmas drukk neked/nektek mara,remelem nagy dobogas lesz odabent :lol:

Fendike,
remelem mar jobban vagy,es elmult a szedelges,hanyinger..Mikor mesz cukorvizsgalatra?

Pandus,
koszi a hireket Lafirol,tovabbra is megy a drukk nekik,legalabb mar van egy fix idopont,ez a huzavona nagyon idoegorlo.
Te hogy vagy?Hanyinger elmult mar?

Nyuszi,
remelem ma jo hireket kapsz cukor ugyben es nem kell az inzulin++
Donika,
szeritnem is fontos a nagy mozes mert en is ugy tervezem hogy sokaig fogom hasznalni persze ha a gyermek is ugy akarja:))
Egyebkent meg penteken olvastam egy nemet forumon hogy egy no elegedetlen votl a MURAval mert annak a sportulese is eleg kicsi illetve a keteves kisfia ha ul benne mar nincs megtamasztva a feje,mert olyan rovid a hattamla :shock: En lemertem 45 cm.

Kép
petitpois
 
 


Veda,
koszi a dicseretet neked is :lol:

Kép
petitpois
 
 


Petitpois! :P
Mi is mindenkinek megvettük a karácsonyi ajándékot a hétvégén, már csak csomagolópapír kell! Úgy örülök!
A muráról most már végképp lemondtam, most a bugaboot nézegetem, de csak neten! A babyexpressnél rettentően drága, ha azt vennék, biztos a neten rendelném meg, úgy azért olcsóbb!
Te hogy állsz babakocsi témában?

Pandus! :D
Végre vmi jó hír Lafiról, csütörtökön tölti a 36. hetet? Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Fanni!:P
Mikor mész a kaáliba?

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,
szerintem Fanni epp most van vizsgalaton :lol:
Babakocsi:
Mi mar dontottunk a Bugaboo Cameleon lesz vegul.Nagyon meggyozo a sulya es az osszecsukas gyerekjatek.A mozes resz oriasi es nekem a sportresze is nagyon kenyelmesnek tunik.Lehet hogy a ket unnep kozott meg is vesszuk.Ferjem kivansagara fekete-piros fleece szinben.(nekem a narancs is tetszik)Most mar csak a kiegeszitokon varialunk.Az ara tenyleg borsos,de pl az ebay-en lehet olcsobban is kifogni.
En a bugaboorol eddig csak jokat olvastam.

Kép
petitpois
 
 


Petitpois :)
no, de egy huzatszettel bátrmikor naracs-színűvé varázsolhatod :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


a bugaboo nekem is még mindig tetszik, és ha a lányom nem lenne ilyen megátalkodott hasonalvó már többször lehet cseréltem volna... de nekem így nem jo :(
pedig olllyan szépek a színei

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pandus,
köszi a híreket! És végre kiveszik Hunor babát, gondolom örül ő is, hogy vége a bizonytalanságnak... :oops:

Petitpois,
megvan minden kari aji???? de jó nektek, irigyellek!!
bugabooban az tényleg tök jó, hogy variálhatók a színei és nagyon szépek
Te ismered a Steiff márkát?? gondolom kint inkább van mint itthon
olyan szép cuccai vannak és a kiegészítők is iszonyú ízlésesek és aranyosak!!!!
Fanni f.1-re ment!!
már jól vagyok, köszi, cukorterhelésre jövő héten megyek és vesz végre kenetet is, bár most nincs panasz... :D
Te mikor??

Fanni!!!!!
Gyere a hírekkel!!! :D

Kép
fendike
 
 


Petitpois, Fendike! :D
Nekem is egyre jobban tetszik a bugaboo, itt 216.000 ft (váz, mózes, sp.ülés, huzat, sz.háló, es.védő, karb.csom., bevás.kosár), majd felmegyünk és megnézem. A képen olyan fura, hogy magasan van a tolókar, vagy azt lehet állítani? Én is csak jókat olvastam róla, és nagyon pozitív, hogy a huzatot lehet cserélni. A színekben alig lehet választani, a narancs nekem is bejön, de a bézs, és s.barna is szép! :wink:

Orsi! :D
Most néztem, hogy a bababorze.hu-n is rajta van a bugaboo, és az üzletükben (Ipar u. 2/b-n) meg is lehet nézni, ki is tudom próbálni. Te hallottál már róluk vmit?

Fanni! :P
Nagyon várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,
én láttam múltkor élőben, nagyon szépek a színei, nekem igazán a kosár tetszik az alján, az öltözteti, azt mindenképp vegyetek majd.. :D
végülis kb.ugyanannyi mint a stokke és ehhez is kell még hordozó
akkor lemondtál a 3 kerékről???? :D

Kép
fendike
 
 


Fendike! :D
A kosár az elvileg benne van a főbb tartozékokban, hordozót meg veszünk hozzá! Te hol veszed meg a kocsit?
Még nem mondom, hogy lemondtam a 3 kerekűről, de mint azt korábban írtam, nekem a stokkot jobb volt tologatni, mint a 3 kerekű casul.t! Kivi vagyok a bugabbot milyen lesz? :lol:

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok Lányok :D

Nálam még mindig 3-an vannak, bár az egyik baba kisebb a másik kettőnél. Tényleg óriási élmény a szívhang, pontosabban látni a szívdobogásukat! Az övéké nagyon gyors, de az enyém is hasonlóan vert az UH alatt :P
Köszönöm a drukkokat, jövő szerda UH.

S közérdekű:
Az én dokim az ET+2 hét alapján számítja a baba korát, így mindjárt módosítok is, hiszen így csak 6+2 vagyok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni! :P :P
Ez szuper!!!!!!! Nagyon ragaszkodnak ezek a babák!!!!!!!!!!! :lol: Három, nem semmi, még ezen a topikon ilyen nem is volt, vagy igen? A Dévainál olvastam, hogy az Ági 3-as ikreket vár.
Vigyázz nagyon magatokra! :P

Felmerülhet olyan kérdés, hogy maradjon mind a 3, vagy inkább 'csak'kettő?

Kép

Kép
donika
 
 


Fanni :lol:
micsoda hirek,harom pici szivecske :lol: Hatalmas gratula!!!(en meg a masikon lebzseltem,vartam a hireket hehe)

Kép
petitpois
 
 


Fanni,
Gratulálok :D kórházban a szobatársam is 3ikreket várt spontán :D Donika kérdése engem is érdekel vagyis a válasz.
Vendég
 


donika írta:három, nem semmi, még ezen a topikon ilyen nem is volt, vagy igen? A Dévainál olvastam, hogy az Ági 3-as ikreket vár.

voltak már itt is többen, akiknél megvolt a 3as szívhang.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fendike,
Steiff -rol meg nem hallottam :oops: .De mindjart rakeresek a neten :lol:
Engem a 26-ik heten akar kuldeni a doik de a jovo heten kedden megyek hozza es akkor megbeszelem vele hogy csinaljuk meg elobb mert meg karacsony elott jo lenne letudni.(bejglire valo tekintettel :P :P )
Donika,
szerintem Bugaboot is konnyebb tologatni mint pl a haromkereku MURAt.De kivancsi vagyok mit mondasz. :P Tolokar allithato azeet tunik olyan hosszunak.Es a besz sbarna tenyleg szuper kombinacio.
Es az elso kis kerekek cserlhetok nagyobb teli kerekekre is ho eseten.Persze ez megint plusz kiadas :?
Orsi,
erre a huzatcserere nem is gondoltam :oops:
Megtenned nekem hogy leirod e-mailben vagy PU-ben hogy hogyan kell rendelni az ebay-rol? :oops: Meg soha nem rendeltem de most olyan cuki dolgokat talatam :lol: KOszi elore is :lol:

Kép
petitpois
 
 


Fanni! Gratulálok! Mit mondtak a 3-ra? A petezsák kisebb, vagy a baba? Mérték már? 3 szívhang? Nem is kérdezek sokat... :oops: bocs. Nagyon örülök, és nagyon szorítok, hogy minden a legjobban alakuljon!
Lafinak ezer drukkom, a csütörtök reményteljes, de nem értem, miért kell várni, ha a magzatvíz is kevés... (Megjegyzem, én dokim is megvárta, míg az sztk szerint betöltöm a 37. hetet, (ami valójában 38. volt) és csak akkor indította meg a szülést.) Lafi mindjárt találkozik Hunorral! :lol:

dkata
 
 


Fanni
Gratulálok a 3 kicsi dobogó szívhez! :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lányok :P
Bízom benne, hogy megbeszélik a picik és csak ketten akarnak maradni. Van rá esély. Egyelőre ennyit tudok mondani.
Jövő szerdán újabb UH.
Köszönöm a gratulációkat :P :P :P
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni!
Ezek szuper hírek!!! :D
Doki mit mondott a lassabb szívverésű babára?? Van esélye??
És ha igen, akkor szeretnétek vagy maradtok 2 bébinél??? :roll:

Petitpois,
hát igen, én is örülök hogy kari előtt megyek, mert sajna már nem undorodom az édességektől és imáááádom a zserbót, mákos beiglit, úgyhogy nem árt ha képben vagyunk.. :D
steiff nagyon cuki, nézd meg!!
én a harrodsban vettem 2 rugit és most láttam, hogy itthon is van a baby expresszben, férjem nem örült annyira.. :lol: :lol:

Donika,
sztem tetszeni fog a buga, könnyű nagyon tologatni, arra van kitalálva, tipikus nagyvárosi kedvenc, londonban és new yorkban ez a legtrendibb és rohadt sok embernek van, úgyhogy bizti tud vmt!!!! :D
mózes és a sport benne van az árban stokkénál és buganál egyaránt, de talán jobb a buga ára mert több tartozékot adnak hozzá...
én írtam anno nonónak, aki 180.000ért hoz stokkét, hogy szóljon ha van, (így legalább 50ezerrel olcsóbb) ha nem jön össze akkor bécsben veszünk, már eldöntöttem, az lesz!!!!! :D

Kép
fendike
 
 


Fendike :P
Bízunk benne mindketten, mármint a doki és én is, hogy 2-en maradnak. Nálam az első terhességemnél is 2-en voltak, aztán csak 1 maradt, s végül 1 sem született meg. Így simán van rá esély, hogy 2 vagy 1 baba maradjon. Jó példa Nyuszi, akinek 4 petezsákja volt, majd végül 1 babája fog megszületni. Korai lenne még nálam is bármit mondani.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
igen tudom, hogy megvan rá az esély, csak kiváncsi voltam mit mondanak ilyenkor, főleg ha az egyik picinél nem az igazi a szívdobogás...
Én mindenesetre drukkolok nagyon, hogy jól alakuljanak a dolgok!!!! :D

Kép
fendike
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok és veletek is maradni :lol:
November 19én volt az első inszeminációnk, és úgy néz ki sikerült :lol:

Tegnap voltam vérvételen

progi 133,6 nmol/l

HCG 360,80 IU/l

December 19 én UH!

ÉS Harcikától kaptam egy smileys virágos emlékpéldányt!

mivel barnázgatok kaptam utrót is... most várakozunk türelmesen!
Vendég
 


szuper hírek :) első inszem és siker! így kell ezt csinálni!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


icsilya :oops:
Vendég
 


Boni :P
Szia! Mostmár 3 nagyon kisterhes mami van. Gyülekezünk :D
(Véda, Te és én)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: