Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Moni!
Dec 17-én utazunk!! :) Már alig várjuk!!

Kata!
Rosszullétek még vannak néha, de talán ritkulnak!! Családból még csak anya tudja!! Majd ha hazamegyünk akkor akarjuk a többieknek elmondani!!

Csajok!!!
Képzeljétek ma hogy jártam!! Megint barnáztam, de ma tudom, hogy az idegesség miatt volt!!! Mert ma majdnem sikerlt felgyújtanom a konyhát!!!
:shock:
Sltkrumplit sütöttem serpenyőben, és pont az utolsó adagot szedtem ki, és megborult a forró olaj, és ráömlött a forró platnira, ami egyből kigyulladt!! Persze akkora lángok voltak, hogy felcsaptak a szagelszívóhoz, aminek a rácsa műanyagból volt, az egyből elkezdett leolvadni!! Szerencsére itthon volt az Attila, és eloltotta hamar a tüzet!! Ne tudjátok meg, hogy hogy megijedtem!!! De annyira örültem, hogy csak "ez" volt, és nem rám borult a forró olaj, mert abból sokkal nagyobb baj lett volna!!! Igy csak az uj szagelszívot, és a munkadíjat kell majd kifizetni!! :cry:
De annyira megijedtünk!! Szóval nem csodálom, hogy ma elkezdtem barnázni!! Remélem abbamarad holnapra!!

Bocs, hogy hosszú lettem!!

d.dodó

Gabi!
XV.kerületben.

dodó!
Szerencse,hogy neked nem esett bajod.A szagelszívót kilehet cserélni!!!Légyszives a krumpli sütést elkerülni :wink: :wink: :wink: Vegyél mirelitet amit a sütőben,olaj nélkül el lehet készíteni,ha krumplira vágytok:wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Ja és a lényeg erősödött a tesztem a tegnapihoz képest :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt!!Haza jött apa :lol: :lol: :lol: :lol:

Ibica!De jó neked mindig babázhatsz :wink: Én benzikútón dolgoztam aztán át mentem anyumék cégéhez dolgozni mert anya lebetegedett és kellett a segíség.Nemzetközi fuvarozással foglalkoznak.Kiváncsi vagyok a teszt segítsége mennyit segít :wink: :wink:

Gabi!Most,hogy babát vár meddig szeretenél dolgozni?

Dodó!Vigyázz magadra!!!Még szerencse,hogy a párod othon volt.Itthon mész Uh-ra úgye?

Magik,Viki!Merre vagytok???

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata nem dolgozom, mert sajna a 3. gyerek után nem vettek fel sehova, és a főiskola meg manapság túlképzettnek számít z eü-ben, így nem dolgozom, főállásún vagyok, augusztusban lett volna egy állás, de azt meg azért nem akartam elfogadni mert akkor már próbálkoztunk a babával, és nem akartam hogy 3 hónap után meg othagyjam őket, mivel ismerős ajánlotta, nem akartam neki rosszat. Így most itthon vagyok, és készülők az államvizsgára.

Dodó szerencsére nem lett semmi bajod, ma hogy vagy?

És a többiek hogy vannak?

Én most jól vagyok, este nagyon fel voltam fújódva, meg a cicim szét akart szakadni.

Eddig ma még hányingerem sem volt.

Ibici drukk neked

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
Kata!
Én is kíváncsi leszek,de Gabit olvasva ez sem 100%.Volt ideje több fajta tesztet is kipróbálni :( :(

Gabi!
Köszi a drukkot!Mikor mész dokihoz?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Tegnap volt a 11 éves érettségi találkozóm (tavaly nem lett szervezve 10 éves) Egész jól éreztem magam, bár Apát kikészítette Peti itthon, fél 10 kor volt hajlandó elaludni, és apa kissé nehezen viseli a hisztiket is :( (sokkal nehezebben mint én, pedig én sem vagyok kispályás ) Tök jól eldumáltunk, sokan is voltunk, csak 3 emberke nem tudott eljönni, de ők meg küldtek egy fél oldalas levelet, amit felolvasott a szervező lány, így tpk. mindenkiről megtudtuk, hogy most hol jár, merre van. Tök jó, sok sok orvosunk lett, közülük, ketten dolgoznak Bp-en,egyik lány a Heim Pál gyermekkórházban. Egy srác meg a szegedi klinikán sebészeten. Olyan jó látni, hogy a régi osztálytársaknak ennyire sikerült megvalósítaniuk az álmaikat, nagyon sok dr., Phd., stb született, van akinek már 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diplomája is van az akkori osztáyból , szóval hihetetlen egy ügyes csapat került be ebbe az osztályba! Szóval egy-két kivételtől eltekintve (mint pl- én is) mindenkinek egyetemi, sőt dr. végzettsége lett . Szóval leesett az állam rendesen, de örülök neki :) Amúgy fél 11ig bírtam, akkor jöttem haza, de már túl voltam egy mgb6-on is, szóval nem mertem tovább maradni! De jó volt! :D

Dodó!

Még jó, hogy Neked nem lett semmi bajod! Krumplit meg tessék sütőben, vagy olajsütőben sütni ezentúl :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!Szerintem a gyerekeknek van olyan érzékelöjük ha nincs otthon anya,hogy lehet apát kifárazstani :lol: Ne foglalkoz vele,hogy neked nincs DR a neved elött az csak két betü én pont ezért nem mentem el mert nem vagyok kiváncsi ki mivel henceg :evil: Eszter,hogy van?Nem "rosszalkodik"azóta a keményedések óta?

Ibica!Neked mi a kereszt neved?Én Lh tesztet csak március utána akkarok venni ha addig nem lesz pocilakó :roll:

Magika,Dodó!Nektek mi a keresztnevetek?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Ibolya vagyok és Ibici-ként vagyok a topkban is,de te Ibicá-zol engem a kezdetek óta. :D :D :D Egyébként nem zavar.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!Bocsi :oops: :oops: Valahogy nekem az eset a "számra" :oops: :oops: Mondjuk ki találhattam volna a kersztneved :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Velem valami nincs rendben nagyon fáj a hasam már 4-5 napja de nem tudom mitől!

Gabi!
Boldog pocakosodást!Olyan jó hogy így alakult újabb babás a topikban!

Mindenkinek sok-sok puszi:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Ma sem voltunk itthon...mert a tegnapi tűz miatt csak ma tudtunk karácsonyi bevásárló körútra menni!!! Ma is nagyon hányingeres voltam délelőtt sajnos!! :(

Kata!
Teodóra a keresztnevem!

Csajok!
El vagyok keseredve...most irt anya, hogy ugy néz ki nem tud UH-t intézni, mert nem fizetünk otthon TB-t.... ha fizetnénk, akkor lenne 5000Ft (ha lenne otthon TB), és anélkül ha egyáltalán el tudják intézni, akkor 30.000Ft lenne!! :( Annyit meg igy repjegy meg karácsonyi ajándékok mellett most nem tudunk rá kifizetni! :(
De még maradt egy alternatíva...Ati öccse Szfváron dolgozik a kórházban, megkérdezi őt is!!!

d.dodó

dodó és mi van ha 4 d-re mész? Az magán, ott minden képpen kell fizetned, az nem tb-re megy.

Kép

gabi1

Kata!

Én ezt nem tartom hencegésnek, mindenki elmondta mi történt vele, és én tényleg őszintén örülök annak, hogy sokaknak ilyen sikeresen indul a pályájuk. És engem nem bánt hogy ne lettem dr., egyszerűen ez így jó ahogy van! :wink: :D

Dodó!

Ennyire drága lenne egy uh? És magánba, vagy elmenni egy uh centrumba? Tőlem ott nem kértek sem tb kártyát, sem kiskönyvet és a 4d-s uh volt 15 000, a 2d csak 10 000.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dodó!Miért nem mész el magán dokihoz itthon?Mondjuk ezt nem értem mert Tb nélkül még anno 1éve volt 2-3ezer forint.Mennye el ha mást nem magán dokihoz egy Uh-ra mert a 11hetes szürés szerintem fontos tudod a Down kor már a nyaki redöböl megállapítják.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Betti!
Jó,hogy jöttél!!Gyere sűrübben ám!!Irgum,burgum.Mitől fájhat a pocid?Melyik napnál tartasz a ciklusban,ha megkérdezhetem?Kb.mi egyszerre ugye jól emlékszem?

Kata!
Nem baj!Nem zavar! :wink: :wink:

dodó!
Hát ez nem semmi!30.000ft,hát nem olcsó!Szorítok,hogy össze jöjjön protekcióval :wink: Egyébként mit mondtál Svédbe mikor csinálnak?Mondjuk ami itt működik most az EÜ.-ben jobb nem beszélni róla,mert csak dührohamot kapok.Szerdán mentem tüdőszűrőre és 30 alatt 1.000.-ft a vizsgálati díj.Hiába mondtam,hogy a munka alkalmasságihoz kell.Nem érdeklte őket,mutatott 1 fénymásolatot,hogy olvassamel kormányrendelet.KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!Ugy,hogy gáz az egész.Ki tehet róla,hogy jövőre leszek 30.kérdezem én?Maximum az anyukám+az apukám.

Kép
Kép
a.ibici

Hú Csajok tegnap elkatintottam és a nyári kismamák közül egy csomonak anygalka lett a babája.Engem úgy felkavart de tényleg még eröl álmodtam is :cry:

Viki!Te mivel foglalkoztál?

Ibici akkor nekem maradsz Ibicának :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jo reggelt lanyok!

Eleg vacak ido van.

Dodo!
Szerintem is menj el magan orvoshoz.
Szekesfehervaron van Brendon, ott 5000 a 2d.
En is voltam, csak pesten.

Kata!
Angyalka minden topicban lesz. Nalunk is volt az aprilis-majusi topicban. Nem is egy.
Agnes a nevem.

Viki!
Jo neked, hogy volt osztalytalid.
Nekem eddig meg egy sem volt.
Pedig mar en is jo regen erettsegiztem.

Betti!
Hogy vagy ma?
Hasad faj meg?

Ibici!
Tetszt?

Gabi!
Hogy vagy ma?

Lego!
:?:

Edoci!

Moni!

Tobbiek!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nekunk hetvegen megvolt a nagytaki es a karacsonyi diszites.
Igy a lakas most szep tiszta es rend is van.
Kint vilagitanak a lampak is minden este reggel es este.
Szzoval elkeszultunk.
Ma neki allok karacsonyi ajandekot csomagolni.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Ma nem mentem suliba, mert be kell mennem bejelenteni a szombati tüzet! Utána meg megyek a barátnőmhöz...

Csajok!
Olyan fura, hogy repül az idő....holnap betöltöm a 9. hetet.
És pont mához 2 hétre ilyenkor már a repülőn ülnk.

Magika!
És oda be kell előre jelentkezni?? Ha igen, mennyivel előbb?? Azt sem tudom hol van Székesfehérváron a Brendon!

d.dodó

Dodo!

Most latom a Brendonnak Szekesfehervaron nincs is 4DUH-ja.
De ide el tudtok menni: http://www.ddgroup.hu/html/meddoseg.html
Szerintem minel elobb jelentkez be.
Karacsony elott bizti sokan lesznek.

Magi
Vendég

Magika!
Igen, pont most tudtam meg egy Fehérváritól hogy nincs a Brendonban 4D. De ennek amit te is belinkeltél megvan a száma!!! De azért köszi!!

d.dodó

Sziasztok

Ibici na milyen volt a tegnapi teszted?

Nálunk is fel van díszítve a ház kivűl, meg adventi koszorú is van, csináltam is meg anyósom is vett, így amit csináltam odaadtam anyunak.

Én tök jól vagyok, semmi hányinger, kicsit hamarabb fáradok el mint szoktam.

Ma már voltam bemutató órán Bettinél, délután meg szülőire megyek. Holnap is lesz bemutató óra matekból meg tesiből.

Réka majdnem 2 hetet itthon volt a betegség miatt, így ma nagyon ordított, mondtam is anyunak hogy menjen el értük ebédután.

Képzeljétek el én rám egyik percrőla másikra olyan éhség jön hogy ha ne eszem akkor remegek, annyira rossz, most már hordok magammal kekszet. Nektek nem szokott ilyen lenni?

A másik meg hogy acicitartóim már most nem jók, már a szoptatósat hordom, mert a többibe szószerint nem fér bele.
Mondta is apa hogy nem kell ide nőgyógyász, látja ő anélkül is hogy baba van.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Dodó: 4d-s helyre menj, nem baj, ha picike még a csemetéd, az 10000 Ft-ból megvan és nagyon kedvesek. Addigra szerintem már a hasin is látszik, de meg kell kérdezni. Tb kártya nem kell, ez (mint a legtöbb 4d) magán nem tb-s.
Én pont ma megyek és szívből ajánlom a helyet (asszem magika is ott volt?): www.4dgenesis.hu
Szerintem kérdezd meg őket telefonon, vagy e-mailben. Eddig aki náluk volt, a legjobbakat mondta. NAgyon profi géppel dolgoznak és végtelenül kedvesek és profik.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ja, még annyi, hogy csomó állami helyen akkora bunkók, hogy ha az őskorban éltek volna, velük csapkodják le a mamutokat... Hát ezért ne fizess 30 ezret!!!
Mindenesetre szurkolok, majd szóljál, mit intézel!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Köszi az érdeklődést,valmivel sötétebb volt mint a tegnapelőtti,de még mindíg nem az igazi.A kontroll csík sokkal sötétebb.Remélem ma és holnap már jó lesz.Végülis holnap lenne a 14.nap.Majd meglátjuk.

Kép
Kép
a.ibici

Jó nektek,hogy már túlvagytok a nagytakarításon.Én péntektől szabin vagyok keddig az 5 nap.Abba belekell sűrítenem mindent.Holnap fel hívom a szőnyegtisztítókat és elküldöm a szőnyegeket.Péntektől kezdődik a suvickolás.

Gabi!
Kitartást a szülőihez én ma voltam a Viki ovijában fogadó órán.Sok újjat nem tudtam meg a gyerekemről :D :D

A tesztet leakartam fényképezni,de a fotón semmi érdemleges nemlátszik.Én szabadszemmel látom,de a gép nem adja vissza.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!De van veszve mindenki :cry:

Ibica!Milyen lett a mai teszted?

Magika!Ági lesz a kislányod?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Kata!
Halkan mondom,hogy heppppy!!
Apával összehasonlítottuk a tegnapival és mindketten úgy látjuk,hogy a két csík majdnem egyforma színű a mainál.Gondolom holnap már erősebb lesz a kontroll csíknál.Vagyis bízok benne :D :D

Kép
Kép
a.ibici

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml
Itt a képen már pozitívat mutat ha kétcsík hasonló!!Nézzétek csak!!
Ma nekem olyan mint a második tesz balról.Mit gondoltok?Egy kicsit bonyolult vagyok bocsika érte.

Kép
Kép
a.ibici

Ha-hó!!Nincs itt senki?????????Kéne egy kis megerősítés!!

Gabi!
Hány ciklust teszteltél végig?

Magi!
Neked az első tesztelés sikerült?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibici!

Az már + nak számít, mindenképpen akció estére :wink: :wink: :wink: és megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata!

Nyomozó vagyok/voltam :) :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ma cukroslötyi után voltam pelenkadiszkontban Petinek pelusért, erre mondja a csaj, hogy nem érdekel e 3-6kg -s libero 30/db áron! Hát érdekelt, így már megvan Eszti baba első 33 darab liberoja is (valahol megmaradt bontott csomag, de még 33 volt benne, a boltban meg most 36/ db a 3-6-os libero asszem) legalább megvan már amit a kórházba viszek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

még voltam kiváltani a mama csomagot is, képzeljétek, anno Petinél ugye semmi értelmes dolog nem volt benne, csak egy csomólejárt újság, meg asszem 2 db pelenka. Most volt benne egyMAM cumi, ami ráadásul tök csajos, lila-rózsaszín :) meg egy új 1-es cumival ellátott AVENT cumisüveg. és egy db Pampers 1-es pelus, meg egy mam, egy avent és egy pampers tájékoztató füzet. MOst nem azért, de ez jóval értelmesebb, mint amit mi anno kaptunk 2005-ben! :D

Meg voltam utána védőnőnél is, minden rendben van, vérnyomás ügyben is a nagy egész délelőtös rohangálás után is 120/80-at mért! :D:D
Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Ibici én 5 hónapot teszteltem végig. Én szerintem az már +, úgy hogy ma , holnap és még holnap után is kapd el apát. Nyákod milyen? Hőt nemmérsz hozzá?

Viki ezek tényleg értelmes dolgok. Örülök hogy minden rendben van.

Kép

gabi1

Viki!
Örülök,hogy minden rendben van veletek :D :D
Köszi a drukkot!!

Gabi!
Ez egy kicsit most elkeserített,ez az 5 hónap :( :( A nyákomat még nem vizsgálgattam,miért?A hőmet sem méretem még eddig.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici ne legyél elkeseredve nekem voltak peteérési problémák, legtöbbször nem is volt egyszer sem +, talán összesen 3x, úgy hogy ne ezen agyalj. Hát mert a nyák is jelzi hogy peteérés közeledik. Olyankor a legjobban tojás fehérjéhez hasonlít, hosszan nyújtható.
A hő meg amikor a pe van leesik, de ezt csak akkor lehet megfigyelni ha ciklus elejétől nézed, pe után pedig megemelkedik az alap hőmérséklet fölé pár tizeddel. Mindjárt belinkelem neked az enyémet, abból látod.

Kép

gabi1

Dodó, voltam a 4d-n, várja Barna Csilla szonográfus a hívásodat. Dolgoznak a két ünnep között is.
VAn hüvelyi vizsgáló fejük is, tudnak 2d-ben és 3d-ben is vizsgálni.
Végtelenül profik, nagy szeretettel és odafigyeléssel vizsgálnak, meleg szívvel ajánlom Neked a helyet.
www.4dgenesis.hu
Most kedvezményt is adnak, pont akciós időszak van!

Kép
Kép

mpatr

mpatr!
Milyen rendes vagy!!! Most egyenlőre anyunag megadtam a Fehérvári ddgoupp telszámát, hogy hívja fel nekem hogy van e hely, azért nekem egyszerűbb lenne csak Fehérvárig bemenni, hiszen ott lakunk tőle 25-30 kilométerre. De ha esetleg nem kap helyet, akkor ezt az ötletet sem vetem el, amit most te irtál nekem!!! Köszi!!!! És amugy mennyit fizettél?? Vagy te csak most odamentél?? VAgy volt vizsgálat is???

d.dodó

10 ezer körül van egy 40(!!) perces vizsgálat- lehet, hogy pici pocikával még nem "nyúznak" ( :lol: ) ennyi ideig, most amúgy is kedvezményes, ennél kevesebb. Meg ha csak 2d készül, az asszem kb. a fele összeg.
Azért javaslom még mindig a helyet (nem egy nagy táv, II.kerület, Pasaréti térnél van), mert tapasztalatom egyre több van és messze ez a legjobb választás.
A hely nagyon szép, színvonalas, az ár nagyon jó, a készülék, amivel dolgoznak, országos szinten is majdnem egyedülálló (nagy kórházaknak van ilyen...) és a szonográfusok (én Barna Csillához járok) annyira kedvesek, ami sok helyen sajnos nincs meg ja és vérprofik, több éves gyakorlattal.
Az állami kócerájokat messze ívben kerüld inkább el, hacsak nem muszáj.

Szerintem, ha teheted, mindenképpen vedd fel velük is a kapcsolatot (bátran hivatkozz rám, Mészáros Patrícia) és aztán még ráértek eldönteni addig.
A két ünnep között már 12 hetes felé leszel, akkor nagyon nem mindegy, milyen "élesszemű készülékkel" vizsgálnak.... Nekem 12 hetesen kiderült, hogy fiú (igaz, ez nem itt volt, hanem az Istenhegyi úti genetikán).
JA, nem kapok érte százalékot, hogy itt győzködlek :lol: :lol: , de a nagyfiammal és most is már sokat tapasztaltam, és ezért a helyért nagyon szívesen, bármikor kiállok, mert ennyi szívet melengető kedvességet, odafigyelést sehol nem kaptam.

Tegnap vizsgálaton voltam, nekem nagyon bújócskázós Norton, de sikerült zért néhány egész jó képet elcsípni (a 26 hetes képek a frissek):
http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... 945&page=1

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Bocsi,eltűntem...köszi a hiányolást.
Sajna szörnyű hétvégénk volt.Férjem imádott nagyija meghalt szombaton. :cry: :cry: :cry: Nem volt kedvem és erőm se írni,azért olvastam.
Itthon se csináltam semmit,totál el vagyok havazva,kéne egy kis segítség. :wink:

Viki!
Nagyon ügyes vagy,hogy már ilyen készben állsz.:) Én sehol se tartok...a szoba ugyanúgy,mint múlt héten.1 kézm,ozdítést se csináltam.A babaruhák még mosatlanok,a kórházi cuccom erre-arra...Valamikor neki kell állnom.

Ibici
Jók lettek a képek.:) Tényleg nagyon fiatalos anyuka vagy.:) Nem gondolnám,hogy van egy hat éves lánykád.:)

PAti
Húúú,de jól állsz Te is.:) Ki akar megelőzni Csajok???? :lol:
Lexa nem jelentkezett....irgumburgum. :twisted:

Dodo
Én is a 4dgenesisben voltam.Több mint 1 órán át vizsgált Csilla.Nagyon kedves,aranyos Csaj.:) Ajánlom. :wink:

Betti
Jól vagytok???

Magi
NAgyon szép a szoba!Ez az agynemű nagyon tetszik,szívesen bevállalnám. :wink:

Gabi
Hogy vagy????Milyen újra kismaminak lenni???? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Meg Bukarestben vagyunk, de az ejjel mar otthon alszunk :D Mar alig varom! Zsoltit egy kicsit kiakasztotta ez az utazas,mar masodik napja nem hajlando aludni nap kozben es ejjel sem annyit, mint szokott :? Azt hiszem majd megszivjuk ezt otthon, egyelore viszont o nagyon jol erzi magat. 8) Van itt egy elso osztalyos unokatesoja,akivel (foleg a jatekaival) nagyon jol elvan :)
Sajnos az utazasnal bejott,amitol a legjobban feltem,majdnem lekestk a repulot, mivel pont a legrosszabbkor indult el a gyomra es meg a haja ism sz...s lett :shock: :shock: :shock: Akkor majdnem szivinfarktust kaptam, dema mar egy jo sztori az utokornak :lol: Kulonben most mar kezdett rendbejonni, itt vettunk vmi port,amit vizben kell feloldani es ugy tunik,mukodik :)

Betti!
Mi van veled? Irjal bovebben!

Viki!
Nyomozo :?: Ez nagyon izgi, meselnel egy kicsit rola, h mivel foglalkoztal pontosabban?

Dodo!
Latom mar kaptal jo otleteket,nekem az jutott eszembe, h mi van ha megmondod a csaladnak, h te ezt szeretned az angyalkatol :)

Lego!
nyugi, nem hajt a tatar :wink: Szerintem elersz meg az unnepek utan is keszulodni :wink: Dorka hanyadik heten jott?

Kata!
Tanitok egy gimnaziumban roman nyelvet es irodalmat. (magyar-roman szakos vagyok, de nagyobb arrafele a romantanar hiany) bar most, h igy leirtam, olyan furcsa, mar ugy ki vagyok esve az egeszbol... :roll: nem lesz konnyu visszamenni... :roll:

Ibici!
ne keseredj el, nem kell mindenkinekannyit varnia :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni!
Ez csak azértz nem jó, mert anya már ezer éve megmondta hogy megvette az ajándékunkat.... és nem tudom még ezt is kérni, hisz anyuéknak jelenleg több mint 5 milla adósságuk van, ami abból következik, hogy apának mult hónapban jött meg az uj autója ami a munkájához kell.....szóval nem is lenne pofám még ezt is ajándékba kérni. Mondtuk párommal, hogy 10.000Ft-ig szívesen fizetünk.... de amit anya mondott, hogy a sima 2D ha nincs Tb-m akkor 30.000Ft lenne ott móron, az durva azért!!!

d.dodó

Hú csajok, repül az idő....holnaptól belelépek a 10. hétbe :lol: :lol: :lol:

d.dodó

Sziasztok!

legó!
Nagyon sajnálom :( részvétem.
És köszi. :wink:

Moni!
Örülök,hogy jobban van Zsolti.Lehet,hogy a szmegta port kaptátok?Az nálunk is bevált.

dodó!
Tényleg,hogy repül az idő már 10 hét. :wink: :wink: Jó neked!!

Többiek hol vagytok?Magi,Kata,Gabi még te sem voltál ma!Edóci?borsika már nagyon rég volt remélem minden rendben van velük.

Sajna a tegnap estém nem úgy jött össze,ahogy kellett volna.Apát fél 10-kor behívták ügyeletbe :cry: :cry:És ma is későn jön,de megvárom :wink: :wink: Ma tudta meg,hogy mostmár tuti,hogy megy Moszkvába.Nem is tudom,hogy hogy írjamle....Teljesen ki vagyok fél évig kinnt kell lennie.Persze haza jöhet rövidebb időre,de hát nem tudom.Nagyon nem szeretném.Majd ma este átbeszéljük az egészet,teljesen kivagyok borulva. :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Hú 6hónap :shock: Mikor indul?Mit csinál a férjed?Orvos?Szegény azért fél év az már igen csak sok idö.Kimehettek majd meglátogtani?Felmerült már,hogy vele mentek?Nálunk is most úgy tünik apa a kamionozást válassza ami azt jelenti lehet majd elmegy 2-3hétre de lehet csak pár napra olyan fura lesz de sajna olyan pénz van benne ami megéri az áldozatot :roll:

Lego!Öszinte részvétem :cry:

Dodó!Tényleg nemsokára 3hónapos is elmúlsz utána sokkal jobb(a hányinger elmúlik :wink: )Én még mindig azt mondom magán orvos max 10ezerért megvizsgál+Uh.Ezt a Tb dolgot nem értem a vizit díj pont ezért van legalábbis itt kecsón 300ft volt mikor uh-ra kellett menem pedig van tb kártyám :evil: Igazad van anyudéktól nem kérhetsz még egy ekkora ajándékot

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Majd ma este minden kiderül.Még semmi konkrétumot nem tudok.Azt veszem észre,hogy a munka helyén is próbálják időnként beadagolni a dolgot.Eddig még az sem volt tuti,hogy ő megy,de ma már tudatosult a dolog.Műszaki ellenőr egyébként.
Bennem már felmerült,hogy kimenni vele,de ahoz babásnak kéne lennem,hogy táppénzre tudjak jönni :lol: :lol: :lol: Hát nemtudom nehéz dolog lesz az 100%.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!!

Hát kemény pár hetem volt, de csak munkaügyileg, pocakban szerencsére minden rendben - remélem... kipp kopp. Köszi az érdeklődést Ibi!

Tényleg, biztos ez a moszkvai út? Ő pontosan mivel foglalkozik? Megértem, hogy ki vagy borulva...fél év az sok. Főleg most.. Mikortól, ha mégis?

Dodó, gratula a 10. héthez! :) Én is mindjárt megnézem a vonalzót alul, mert már nem vagyok egészen képben a sajátommal... :oops:
Csak a következő ultrahanghoz mérem az időt, már nagyon várjuk..

Meglepődtem, h ennyi az uh! Én a magán dokinak 5 ezret fizetek havonta és abban minden benne van.. Nem lehet ilyen sok az uh.. furcsa..

4D-re lehet, h mi is elmegyünk, ha a következő simán nem látszik biztosan a neme... :wink: Pedig nekem nem nagyon jönnek be a 4D-s torz arcocskák, kicsit ijesztőek... :(

Lego, részvétem.. :cry:
Nálunk is lesz sajna temetés most pénteken, tág családi körben.. :cry:

Na olvasom tovább az előzményeket, hogy mindenkinél képben legyek.
Amúgy fenn leszek a neten estig, ha vki ráér dumcsizni.

Csók
Vendég

borsika!
Mindenképpen majd csak jövőre.A pontos időt még nem tudom,de a férjem azt mondta a multkor,hogy 1 héttel előtte kötelesek szólni. :cry: :cry: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Teljesen ki vagyok,de tényleg.
Örülök,hogy minden rendben veletek.

Kép
Kép
a.ibici

És ha összejönne a baba tényleg lehet hogy kimennétek? Viki?

Na jó, nem faggatlak, hiszen nem is biztos még. Remélem, minden jól alakul, akárhogy is lesz.

Próbálj meg nem aggódni már most ezen...

Inkább nevess velem: elkészítettem életem első zöldbabfőzelékét, hát először a hagymát hagytam ki, aztán meg tiszta liszt íze lett, erre öntöttem bele citromlét és ecetet is, mostmeg tök savanyú! :D :? :shock:
Mondjuk én pont ezt kívántam...de hogy más nem eszi meg az tuti...
Ehetetlen, de az enyém... :D :D

Szóval ezt még gyakorolni kell...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?