Új privát üzeneted érkezett!

Katica!
Az álmosság az nálam is megvan. Az utro miatt, de lehet babás jel is!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok :!:
Kép

Terhesek :!: (igazoltan :wink: ) Heni, Lanyane :!: Igy tovabb :!: A fejfajas mulando.

Hanna :!: Drukk neked :!:

Tibu :!: Mar en is kezdtem aggodni, de gondolom ki akartad varni a buvos 12 het veget. Megertem.

Majd mindig lesznek buvos idoszakok. 16 het: AFP. 20. het: felido. Aztan harmadik trimeszter, stb. Es mindnek megvan a maga varazsa, gondolom. Bar en meg csak felidos vagyok.

Tuzsokkoma mindig tud valami ujat produkalni, amit aztan soha tobbet nem csinal. A mai programja az, hogy talalt a mehem aljan egy ideget, amit egesz nap birizgal, es ez olyan klasszul a jobb terdembe nyilallik. A kis huncut... :!: :wink:
katavirag

Sziasztok!:)
csak egy pillanatra néztem be....
Gratula kisterhesek!!! Heni !:)
Lanyané!!!:)Nem semmi egy hcg eredményed van!Nagyon gyanus vagy te nekem!!!:)

Mindenkinek minden jót!!!!
:)
Vendég

Sziasztok,

csak beköszönök, ma elég hüle napom volt. De holnap megyünk hosszúhétvégézni ide http://www.puchner.hu/page.php?nyelv=hu ... bak&kod=20
:D

Úgyhogy majd kedden leszek valamikor.

Jó 7végét mindenkinek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vikimi,hát mostmár nagyon kiváncsi vagyok :D úgy gondolkozom meg beszélek róluk,hogy ketten vannak :D nehogy valamelyikőjük megsértődjőn.olyan lassan telik az idő.Remélem Mírácska jól van!meg te is :D

lanyané

Allergó jó pihikét!szupi helyre mentek,olyan jó kis romantikus hely :wink:

lanyané

Sziasztok!

Igyekszek ám olvasni :lol:

Heni
Gratula a 2 babucihoz :lol: , baromira irigykedek ám :oops:

Lanyané
Szorítok, hogy 2 baba legyen :lol: Persze tudom, hogy egy is nagyon nagy öröm :!: Hamar elmegy a 11 nap :wink:

Katica
Sajnálom a fránya vérzést, de attól még tényleg lehet minden rendben :!: Szorítok nagyon a hétfői teszthez :wink:

Estike
Tényleg jó lenne egy vonalzó, mert akkor jobban képbe lennék :oops: Mi is van veled most? :roll: :oops:
Tudom hol dolizol, kocsival 2 percre lakok onnan
:lol: A mentőállomás felé.

Hanna
Mennek a babaragacsok, pihenjél és vigyázz a picurkákra, mert biztos, hgoy Veled maradnak :!: DrukkDrukkDrukk :wink:

Dezsina, Nyulasz
Mindjárt itt a január, kitartás...aztán Ti lesztek az új kismamik :!: :wink:

Viki
Nem írtam azóta, de nagyon gratuálok én is Mírához, csodaszép kislány :wink: Van tejcid? Nem hasfájós? Néztem ám a wiwen is a képeket :lol:

Alleg
Jó pihit, bár ezt már nem olvasod :?
Szóval akkor inkább....milyen volt a pihi azon a jó kis helyen :?:

Na megyek, mert kártyákat rajzolok a Máténak. Egy könyvből másolom ki a rajzokat és aláírom magyarul meg angolul, hogy mi van a képen. Próbálom tanítgatni az angolra :roll: :lol:

Jó hétvégét mindenkinek :!:
Vendég

Hooopsz kis * kimaradt :oops:
Szuper, hogy minden rendben volt az uh-n, a dokik meg szeretnek ijesztegetni :twisted:
Nagy élmény lesz a 4D, mi a 30. héten voltunk. Sajnos nem a legjobb helyre sikerült mennünk, de azért a pofijáról nagyon jó képet kaptunk és ott tudtuk meg, hgoy kisfiú lesz :lol: Igaz nekünk az elejétől fogva megvan mindegyik uh videón, de azért a 4D más volt. Várom majd a képet a kislányodról :lol: :lol: :lol: - ez az én tippem :lol:

Ja és Heni, egy kalappal a vizsgádhoz, biztos fog sikerülni :!: :wink:

Na tényleg léptem :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eltévedtem az Anyák lapja honlapjára és megdöbbenéssel :shock: láttam, hogy fotópályázat első pár képe között fent van az enyém is. Amikor még Bogibaba a pocakomban volt. Ez tényleg az utolsó kép rólunk amikor még 2in1ben voltunk. Rá 4 napra megszületett a Kisasszony.
:lol: :D :D

Pedig nem is számítottam arra, hogy egyáltalán felteszik a képemet. :)

http://netbaby.hu/PhotoPages/ShowPhotos ... =1&empty=1

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Mizujs csjok :?: jól van mindenki :?: én egy kicsit megilyedtem nagyon beleszúrt a hasam oldalt kétszer,remélem ez normális.

lanyané

Lanyane
Nyugi bizti semmi baj....na para, mert az rosszabb :wink:
A wiwen nem vagy fent?
Vendég

na=ne :oops:
Vendég

Lanyané,
Normális ezek a méhszalagok lesznek és késöbb még erősebb fájdalmat fogsz érezni én pl. hapci közben néha bekönnyezem úgy fáj.
Vendég

Köszi Lányok!nagyon meg vagyok ám ilyedve :cry: féltem Őt/Őket.jókomát lenne valaki küldene egy kis rókakomát,hogy tudjam milyen :lol:
Zsani de vagyok wiwen :D :D :D
picit attól is kivagyok,hogy még nem találtam dokit se és ha bármi van kihez forduljak rajtatok kívűl,a kaáliba le se tojnak,na lehet ma túl érzékeny vagyok nagyon sírtam előbb.

lanyané

amúgy a szívhangot azt mikor lehet már hallani?

lanyané

Lanyané,
Nem hallani szokták még ilyenkor hanem látni az uh-on ahogy pulzál én 6+2 voltam akkor.
Vendég

Ja :oops: :lol: akkor még most az első uh.-n nem fogjuk látni a kis pulzálást csak,hogy hány petezsák van :?:

lanyané

Lanyané,
De simán lehet hogy látni fogjátok a pulzálást hiszen már betöltöd a 6. hetet és a szív kb. akkor indul be.
Vendég

Jó reggelt!

Lanyané,
ne aggódj minden rendben lesz!

Hanna,
Hajrá! :wink:

Katica,
Még bármi lehet, várjuk az eredményt.

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

sziasztok lányok, vagyok.

Nagyon car napom van, fejfájás, letargia. Zuhog az eső, éjszaka meg annyira fújt a szél, hogy azt hittem elviszi a házat. Tegnap este olyan síró görcsöm volt, amilyen még soha a 41 év alatt. Dobjatok fel, ha lehet egy jófajta + teszttel!, de bármi más jóhírnek is örülök
estike66

Jó reggelt!akkor nem csak én vagyok ilyen koránkelő :D
Hű Katica ezerrel megy a drukk nagyon szorítok!!!!
Bella mindjárt itt a szülinapos mikuláncs :D
Zsani Máté nagyon Tündérmackó :D :D :D :D milyennek képzeltél?
Köszi Panda a segítséget tudod az én Dokim a kaáliba semmit nem mond mindíg itt nyugtattok meg hogy minden normális :D
Heni Kismamink jól van :?:
Dezsi hangulatod remélem jó és pozitív!szerintem az enyém átment hozzád most én vagyok ilyen kis pityergős pedig nincs okom csak aggódom a Manókért olyan sok idő még mire megyek uh.ra.
Katavirág Kismami :?:
Allergó bezsámolót az üdülésről :D
Hanna babaenyv megy ezerrel :wink:
Vikimi!Mírácska jól van :?:
Hajnóca :?: Bogikirálylány :?:
APACCSALÁÁÁÁÁDDDDD :?: :?: :?:

lanyané

Sziasztok Lányok!

Végre elkezdődött a december! Szuper, hogy csak 3 hét van hátra a melóból és utána szabi január 2ig!!! :lol: :lol: :lol: Annyira várom!
Velem semmi különös. Még mindig barnázgatok kedd óta. Már egy hete. Még nem jött meg, holnap kellene megjönnie, de persze nem várom...

Zsani!
Örülök, hogy feltüntél! Úgy érzem jó a hangulatod! Máté biztos örülni fog a karácsonynak, olyan hangulatos! Nekünk fényárban van a házunk. Olyan szép!

Lanyané!
Ne izgulj a nyilalások miatt, szerintem is a méhszalagok...

Katica!
nagyon várom a + eredményt! :!:
dezsina

sziasztok!

negatív lett a tesztem. majd később hívom a dokit.

katica
katica30

Katica!
Nagyon-nagyon sajnálom :cry: Ölellek :!:
dezsina

Katica,
:( Sajnálom...
Vendég

lányok: köszönöm :cry:

beszéltem a dokival, szerinte van még remény, szedjem a gyógyókat, és szerdán teszteljek újra.
hát nem tudom, hogy van-e értelme. :cry:

katica
katica30

Katica,
Hanyadik napnál vagy?
Vendég

Katica ne add fel!!!!drukkolok!

lanyané

Katica!
Ne add fel!
Tudom, hogy nehéz. Én sajnos mindig azonnal feladom, ahogy meglátom a nega tesztet! Épp ezért kérlek, hogy tarts ki, elképzelhetőnek tartom, hogy a pozitiv hozzáállással is jó hatással lehetünk az eredményekre :wink: Drukkolok Neked!
dezsina

Katica!

Fogadj szót kérlek a dokibácsinak! és bizz!
estike66

Estike!
remélem javul a kedved!
Téged nem dob fel a december és a közelgő ünnep!
Januárban meg kismamik leszünk!!!! :wink:
dezsina

Sziasztok!

Katica, ha a doki bizakodik, te is tedd azt bár tudom nehéz!!!!

Dezsi, már csak 29 nap és indul a fagyibaba projekt! :D

Pandácska már a 31. héten vagy?! :roll: De rohan az idő!

Csibe, holnap drukk a hiszterohoz!!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Meg ma is a vérvétel és az uh, minden renben van a picúrokkal. A doktor bácsi csökkentette a szuri adagját 3 ampullára, az utro marad ugyanúgy.
Jövöhét kedden megyek legközelebb.

Dezsi:
nagyon örülök, hogy jó a kedved
nálunk még nincsenek ünnepi díszek, nagyon szerettem volna az idén mindenfélével feldíszíteni a lakást, csak aztán az utolsó percre hagytuk, de ami késík nem múlik (még koszorút sem kaptam)

Katica:
ne add fel, nagyon drukkolok
++++++++++++++++++++

Hanna:
neked is ++++++++++++++++++++++++

Lanyané:
te hogy vagy? ne aggódj, nem lesz semmi gond
hihetetlen én egy percet sem aggódtam soha, olyan nyugodt vagyok
most a vizsga miatt vagyok betojva rendesen, nagyon nem tudtam rá készülni, remélem összehozok valamit

Kis*:
hogy vagy?

Estike:
fel a fejjel

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kata!
Drukk holnaputánra! Ugye akkor mentek apával?! Úgy emlékszem. Nagyon szorítok! Mindent bele! Januárban sok kismami lesz itt!!!

Heni!
Örülök, hogy jól vagytok! Majd bepótolod a díszeket! Belegondoltál, milyen fantasztikus karácsonyotok lesz?! Nagyon jóóóóó Nektek! :wink:

Hanna!
mennek a drukkok!
dezsina

Dezsi, igen jól emlékszel, és köszi a drukkot, ránk fér! :wink: Én most nagyon + vagyok!!

Heni, csudaszép karitok lesz!!

Kép
kata05

Dezsina:
hát mindig is az volt a vágyam, hogy gömbölyödő pocakkal töltsem a karácsonyt
mégha most nem is gömbölyödik még annyira, de az egyik legszebb karácsonyunk lesz :lol:
így van a díszeket bepótolom, még van rá 3 hetem

nagyon drukk neked januárra, és maradjon ez a hozzáállás egész a tesztig, ha kicsit meginogsz, majd kapsz egy kis észheztérítést :lol:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kata:
az egyik legszebb :lol:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok :!:

Katica :!: Ma hanyadik napon vagy :?: Sajnalom, ha tenyleg negativ :cry:

Hanna, tovabbra is drukk :!: Most biztos nem lesz semmi baj :!:

Heni, gratulalok a szep UH eredmenyhez :!: Valoban gyonyoru Karacsonyotok lesz.

Lanyane, ne pityeregj, ne szomorkodj :!: Pont most :?: Amikor terhes vagy :?: Ilyen gyonyoru HCG-vel :?: Inkabb nevess es orulj :!: :!: :!:

Vikimi :!: En nem is tudtam, hogy szultel. Sokszor gratulalok a kis Mirahoz. Mindjart korulnezek, hol talalok rolatok kepeket.

Hajnoca, neked meg gratulalok a fotopalyazaton elert eredmenyedhez :!: Pontosan melyik kepen vagy te (ti) :?:
katavirag

Heni!
igyekszem megtartani az optimizmusom!

Kata!
Csak így tovább! Ilyen pozitivnak kell lenni!
dezsina

Paramami jelentkezik :D :lol:
Bepofátlankodtam egy kórházba egy uh.ra :oops: :oops:
Két kis pöttömke vigyorog odabennt a 20mm.-es endomba kapaszkodva az egyik 4mm a másik 5mm.-es az uh.-os nő mondogatta jajj ez még olyan korai minek nézetjük meg,hát mert paramami vagyok,túlaggódom magam tudom nem jó,de én ilyen vagyok :oops: kiváncsi leszek jövhét szerdán mit mutat a kaáliba az uh.

lanyané

Lanyané,
Kép
Vendég

Lanyané,
Ez aztán a jó hír! Gratula! :D
Vendég

Lanyané/Paramami!

Gratulálok! Fantasztikus vagy! Nagyon örülök! Aztán most no para!
dezsina

Sziasztok,

megjöttünk, nagyon jó volt, pihentünk...már ma visszamennék.Jókat kirándultunk, megnéztük Pécset, ma voltunk Siklóson, Villányban (vettünk jófajta vörösborokat hosszú téli estékre)

Lanyané, nem semmi vagy :D Gratula a két babához.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Katavirág,
eredmény nincsen. Annyi van, hogy fent van a képünk.
Az első lapon az a kép amin az anyukám a táskámban matat a keresztfiam meg elöttem áll. igaz szinte belőllem semmit nem látni a sapka és a napszemcsi miatt, de akkor jó volt.
:)

Lanyáné,
először is gratula a 2 kis pöttömhöz. :D :D
Bogi baba jól van. Kissé nűgös mostanában. Biztos a frontok miatt.
Napközben nem nagyon akar aludni vagy ha igen akkor csak 30 -60 perceket. Szóval egy kicsit fárasztó így a nap. De amikor felébred reggel és a hátára fordítom fülig ér a szája és elfeljetem, hogy fáradt vagyok. :wink: :D
Holnap megyünk céges mikulásnapra. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz és ő mennyire fogja élvezni vagy egyáltalán hogy fog viselkedni.
Csütörtökön megint oltásra megyünk. Remélem jobban fogja viselni, mint múltkor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kiscsillag minden okszi :?: remélem csak sütögetsz és semmi gond :!:

lanyané

Üdv és szép estét!

Lanyané: gratula a két babóhoz! Nyugi van :)

Katica: én azért még drukkolok nagyon!

Heni: köszönöm kérdésed :)

Szóval.. Egyben vagyunk, megvagyunk, csak várom hogy teljenek a napok.. :D Kicsit kedvtelen vagyok mostanság, biztosan a rossz idő miatt :roll: Meg már jó lenne venni egy-két dolgot, csakhát.. :roll:
Kicsiny Baby még nagyon lusti, nem aktivizálja még nagyon magát, bár tegnap este megint éreztem hogy keresztben fekszik, mert ha abban az esetben oldalra fordulok, mintha nyomnám :lol: :lol:
Végre valahára tegnapelőtt megsütőttem életem legfinibb kenyerét, apuka is el volt tőle ájulva egészen, igaz a gépben sütöttem, de csudaklassz lett!

Mindenkinek szép estét, és nyugi :wink: Itt vagyok, csak nem láttok, újabban belemerülök a szudokuba :) Már már rajongás szinten :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Lanyáné!

Nem semmi nőci vagy! , igazi paraharcosmami. Gratulálok a 4 és 5 milimétereshez!

Szalai Heni!

Valóban gyönyörűséges lesz számotokra a karácsony!

Kis*!

Ma már szebb idő lesz, reméljük a kedvünk is jobb!
estike66

Jó reggelt!

Estike: igen, csak bentről nézni olyan rossz hogy kint ilyen klassz idő van :roll: Nem nagyon akarok még "szaladgálni" pedig már rámférne :lol: :lol:
De legalább már csak 7 nap! és láthatjuk térbeli ábrázolásban a kis PindurPandurt :) :D

Szép napot!

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Sajnos nem szolgálhatok új hírekkel. Fáj a fejem, barnázok pont egy hete (azért csináltam egy nega tesztet :oops: ), de igazából csak a poén kedvéért. Nem vagyok letörve, szóval várom a mesit és januárban a fagyi-babáinkat! Nagy reményekkel...
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?