Új privát üzeneted érkezett!

Jól van!
Döntöttem!
Erőt veszek magamon és berugom a porszívót!
Utánam az özönvíz! :lol:

Még mindenki alszik? De jól teszitek. Engem a gyerek kihajtott az ágyból fél nyolc után. :lol:
Vendég
 


Kavics!

Hát nálunk nem úsznád meg egykönnyen! :twisted:

Csakegy!

Szerintem nem érdemes hasonlítgatni. Ha csak azt nézem, h. Gergő és Johanna közt mekkora különbségek vannak temperamentumban és mozgásfejlődésben!
Gergő még mindig nem tökéletesítette a csipeszfogást és a szókincse enyhén szólva is kevés: egyetlen szava van, de azt 8 millió képpen tudja hangúlyozni. De ezen nem izgulok, mert én is későn kezdtem el beszélni, de azóta behoztam a lemaradást. :twisted:
Futni viszont fut, mint a nyúl, és ördög és pakol. :lol:
Minden gyerek másként fejlődik és totál felesleges emiatt stresszelni!

Csillag!

A kedvenc játékok:

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!
Megúsztam! :lol: :lol: :lol:

Kisautók! :lol: Szirénáznak is?, vagy egyelőre nem vesztek olyan játékot, aminek a hangja az őrületbe kerget? :lol: :lol:

Nem vállalsz játszószőnyeg készítést, természetesen pénzbeli juttatásért? :D Nagyon tetszik! :wink:

Asszem elérkeztem a terhességem azon időszakába amikor állandóan ennék valamit.
Nem vagyok éhes! csak ennék valamit! Gondolom ismeritek ezt az érzést!
A legnagyobb baj, hogy nem tudom mit!
pl. most éppen a fokhagymás fűszeres hús jutott eszembe. :roll: Hol van még az ebédidő! :? És ki fogja elkészíteni? :? Nyeltem egyet! :?

24+4
Vendég
 

 
 

Ááááá, írtam egy csomót, aztán meggondoltam magam...............

Tele a töksim, elegem is van, totálisan rossz a kedvem.............. De majd megoldódik remélem. Ha meg nem se tudok mit tenni............. :?


Lafika jól van, cukra okés, elkezdett enni, hogy több jusson Hunornak, végre a kórház is foglalkozik ezzel a kérdéssel is! Kicsit talán nyugisabbnak tűnt ma reggel...............................

Kavicska! Várjuk a végeredményt! Nagyon kíváncsi vagyok!

Csakegy! Van néha, hogy a sznobizmus miatt egyszerűen nem és nem tudod magad már jól érezni! Akkor kell lelépni! Ezt itt hálistennek soha nem éreztem! Nagyon szépen javul Lilla lába! Ezt a propoliszos krémet hol lehet beszerezni???? Megcsináltam a kukoricadarát, nagggggyon fini volt! Én reszeltem bele kis citromhájat is! És a cukromat sem tolta fel, szóval szerintem váltunk! Sokkal "haraphatóbb" ez a dara, mint a búza, nekem jobban bejön!

Rambóka! Ez a gáz, mikor otthon van az ember, hogy egy idő után a szellemi színvonal is lesűlyed....... (utalok a bakancs csomóra.... :) ) Nem mintha a kislurkók nyíló értelmét és ennek csodáját lebecsülném, félre értés ne essék. Csupán.............. Nem is tudom. Nem tom mit akarok, csak érzem, de nem tudom rendesen kifejezni. No, majd még megrágom! Viszont örülök, hogy meggyógyultatok, még akkro is, ha most lehet vele "harcolni"!!
Vendég
 


Sziasztok!

Egy kis érdekesség Advent első vasárnapja előtt.

Topikos kószálásaim közepette találtam, talán titeket is érdekel. :D

A keresztény kultúrkörben a december 25-ét, Jézus születésének napját megelőző négy hét az adventi időszak.
Az advent szó jelentése eljövetel (a latin „adventus Domini” kifejezésből származik, ami annyit tesz: „Úr eljövetele”).
Régebben egyes vidékeken nevezték ezt az időszakot „kisböjtnek” is. A lila szín is a bűnbánat szine... Az adventi idő alatti böjtölés szokása tulajdonképpen a húsvétot megelőző nagyböjtöt utánozza. (Húsvét előtt is van egy "rózsaszín Vasárnap amikor nem böjtölünk hanem örvendezünk )
Advent első vasárnapja, a keresztény egyházi év első napja, mindig november 27. és december 3. közé esik.

A világító gyertyák számának növekedése szimbolizálja a növekvő fényt, amelyet Isten Jézusban a várakozónak ad karácsonykor.

Ami most jön azt én sem tudtam:
Minden gyertya szimbolizál egy fogalmat: hit, remény, szeretet, öröm. Egyben a katolikus szimbolika szerint egy-egy személyre (vagy közösségre) is utalnak:

* Ádám és Éva – mint akiknek elsőként ígérte meg Isten a megváltást (hit)
* zsidó nép – akinek megígérte, hogy közülük származik a Messiás (remény)
* Szűz Mária – aki megszülte a fiút (öröm – rózsaszín gyertya)
* Keresztelő Szent János – aki hirdette Jézus eljövetelét, és készítette az utat az emberek szívéhez (szeretet)


Az első ilyen koszorút Johann Hinrich Wichern, az evangélikus szeretetszolgálat elindítója készítette. Az általa alapított szeretetotthonban fából készült koszorút készítettek, amelyre 23 gyertya került, ebből négy nagyobb a vasárnapokat, a 19 kisebb a hétköznapokat szimbolizálta. Manapság már csak négy gyertyát szokás a koszorúra tenni.


Az első Vasárnapnak én sem tudom a nevét... :azt hiszem nincs is neki
ez Advent első Vasárnapja
a második bronz Vasárnap
a harmadik ezüst Vasárnap ekkor gyújtjuk a rózsaszínt ez az örvendezés vasárnapja... előünnep
a negyedik az arany Vasárnap..

Három lila gyertya van, és egy rózsaszín, a rózsaszínnel szemköztlévővel kezdjük majd egy irányba elindulunk... templomban gyakran fehér szokott lenni mind a négy csak szalaggal jelölik.
Vendég
 


na, kavics ettél??? :)
jó ez amit találtál. én sem tudtam pár dolgot.

ebéd nálunk: szűzpecsenye darabkák kikloffolva, kettő közé máj, betekerve baconszalcsival,hogy szét ne essen :D
de még sül.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Kavicska, köszi az infot! :D

Ez a versengés olyan baromság!!!!!!!!!

A suttogóban olvastam, hogy 3 éves korra kiegyenlítődnek a különbségek, mindegyik megtanul beszélni, szaladni, ülni, állni, enni, wczni, kinő a haja, mittudomén.
nem mndegy, hogy 1-2 héttel korábban vagy később? mi neveljük bele a kisebbségi komplexust a gyerekekbe, aztán csodálkozunk, ha sok baja lesz később. belém is neveltek egy rakattal, úgyhogy tudom, mennyivel könnyebb lenne enélkül az élet.

rami, köszi a fotókat!

lehet, hogy a karikás játékra benevezek. sokat szemeztem már vele, csak attól tartottam marcit nem érdekelném, mert ő azt szereti, amivel lehet valamit csinálni, nyomkodni, zenélni, kereket forgatni, stb...
viszont az jó hir, hogy kis gézengúz Gergőnek is ez a kedvenc játéka!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Csillag! Kavics!

A tűzoltóautó tetején a gombokat lehet nyomkodni, zenél 4 félét, lehet tolni, lehet az oldalán beilleszteni a formákat, lenyílik hátul az ajtaja, ott lehet kiszedni a beillesztett formákat...... szóval univerzális! Nagyon szereti!
És még én is el tudom viselni! :lol:
(De egyébként van rajta kapcsoló, ha már nagyon unnád, ilyenkor azonban a ded folyamatosan az ember sarkában van és hozza h. csináld meg, h. zenéljen! :twisted: )

A képen bal oldalt a kis kék autó az Interspárokban kapható Playskool termék. Gumi és nagyon strapabíró. Lehet gurítani, meg hurcolászni és ha dobálja, akkor sem lesz semmi baja. Az már a kezdetektől nagy kedvenc, amikor még csak lökdösni tudta.

A kis poharas toronyépítő az IKEÁ-ban kapható kb. 800 Ft.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


tudnátok nekem segíteni?

Marci úgy döntött, nem szopizik tovább. eddig napio 2x, ma reggel már nem szopizott, aztán el is felejtettem, este meg csak sirt, mint aki azt se tudja, mit kezdjen a cicivel.

vlt egy csomó a mellemben, aventtal nem tudtam lefejni, nagy nehezen kinyomkodtam kézzel, a másikból is valamennyit, most nem jön több, de még viszket egy kicsit.

hogy kerüljem ell a mellgyulladást, és mit csináljak, hogy elmenjen a tejci????
a homeos bogyót ne irjátok lszi!!! nekem a tejnövelőtől kezdett apadni, de ost nem merném beszedni. következésképpen az apasztót se, hátha fordítva hat.

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Monácska:

Propolisz: méhészek árulják aranyáron :( Mi mondjuk otthon csináltunk. Vettünk egy méhésztől nyers propoliszt (ő nem macerázik azzal, így inkább eladja), azt feloldottuk 96%-os gyógyszertári alkoholban (durva, ebből egyszerre max. 1-2 decit lehet venni így protekció kellett az egy literhez :) ) aztán néha megkevertük és néhány hét alatt elkészült. Akkor leszűrtük és üvegekbe töltöttük. Szerintem jónéhány évre elég készletünk van belőle:) (így max. 2000 Ft lehetett az egy liter egyébként meg talán fél deci szokott annyiba kerülni). Én ezt simán -higítás nélkül- Lilla lábára kentem de az egyik méhész ismerős szó szerint belefőzi valami krémbe aztán azt árulja aranyáron. Mi mondjuk mindenre ezt használjuk - pl. megfázásnál teába, sebekre.

Az otthoni behülyüléshez: azért nem törvényszerű. Én akkor hülyültem a legnagyobb iramban amikor túl sokat fórumoztam és egész nap a gép előtt ültem. Azóta viszont tök jó, előfizettem a lakáskultúrára, hetente átrendezem a lakást, elkezdtem kötni (na ezzel inkább nem dicsekednék, 2 sor után abba is hagytam :)))) most lemozaikoztam 3 tükröt és egy széket, nemsokára veszek még két tükröt (karácsonyra ajándéknak), vettem egy új gyöngyszövőszéket stb. stb. Azóta javul a helyzet. Igaz, az időm is kevesebb, mert csak este 8 után érek rá, de jobban érzem magam a bőrömben. Ja, nyakláncokat is fűzögettem. Mondjuk az jó kérdés hogy néhány hónap múlva is ez lesz-e a helyzet... (hja... januárban meg jön a vizsgaidőszak... vagyis a közjog vizsga már most dec. 18-án lesz így ha akarom ha nem nemsokára kénytelen leszek használni az agyam)...
Vendég
 


jó, azt azért nem mondom, hogy nem mászott lejjebb néhány tíz pontnyit az IQ-m, de ezt inkább átrendeződésnek hívnám és teljesen elfogadhatónak tartom. Szerintem ahhoz, hogy az ember a gyerekkel tényleg minőségi időt is el tudjon tölteni valamilyen szinten teljesen át kell rendeznie az agyát, az kell, hogy átrendeződjenek a fontossági sorrendek. Pont emiatt van az, hogy néha fontosabb, hogy milyet kakil a gyerek mint az, hogy mekkora a BUX index... (pedig korábban bizony én is azt lestem)...

Nekem igazából azért is fura amikor valaki aki állítólag nagyon nagyon akarta a gyereket majdnem bedilizik otthon és fél évvel a baba megszületése után már rohan vissza a munkába - arra hivatkozva, hogy neki nem kihívás a gyereknevelés és, hogy szellemileg nem elégíti ki az otthonülés.

Pedig szerintem sokkal nagyobb művészet épeszűnek maradni és csak néhány tíz IQpontot elbukni egy kis pelenkás mellett mint a munkahelyre bejárva a babát egy bébisintérre bízni.
Vendég
 


nem volt áram.....2 óra hosszáig. azon remegtem,hogy a nehéz küzdelmek árán lefejt tejadagok ki ne olvadjanak....

én is érzem az iq-m csökkenését. férjem néha ki is "akad", hogy az ő okos feleségét mik nem foglalkoztatják. de ki nem szarja le. egész életemben okosnak kellett lennem. most nem akarok "olyan" okos lenni, most másban akarok okos lenni :)

de nekem is itt van nagy csomó gyöngyöm, én anno ékszereket készítettem. meg dekopázs, meg tsai...és itt van a közelben egy tök jó művész kellék nagyker.

egyre kevésbé kívánom a kaját....vacsira ettem sajtot és almát. de a megszokás kedvéért ettem még két muffint :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


sehol senki? :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok,

ezeket a kártyákat azért raktam fel, hogy lássátok az első önkéntes akciónk végeredményét.

10 önkéntes elkezdi egy héten belül terjeszteni hazánk legkülönbözőbb részein.

Sajnos soha nem lehet elég ebből a kártyából. 20 Ft-ba kerül egy, ezért arra kérünk benneteket, hogy az alapítvány részére történő szerény felajánlással tegyétek lehetővé, hogy minél több érintetthez eljusson az info. Januárban újabb sorozatot szeretnénk nyomatni.

Alapítványi számlaszám a www.pco-szindroma.hu főoldalán található.

Köszönjük!
Vendég
 


sziasztok!

dimet, egysze nekem leolvadt félig vagy egy liter tejci. majd megőrültem, egy fél napot sirtam. nem öntöttem ki. szerintetek főzelékbe, forralás után betehető??????????????????

ma egyébként egyszer akart szopizni, egyszer nem, mindezt este egymás után. reggel nem, nyomkodtam magam.
ez egyébként nálatok hogy zajlott? mondjuk szoptatod a gyereket egy nap egyszer, aztán azt mondod, vagy ő, hogy vége. nem gyulladsz be???? egyszercsak nem lesz több tejci?

norka klassz a kártya. ha esetleg el kellene vinni ide, oda, szivesen segítek. 18. ker.

Kép

Kép
csillagfény
 
 


norka, jó lett a kártya!! remélem lesz pénz a következő adagra is!

kezdek kikattani az altatástól. egyr enehezebben megy,mióta eldöntöttem,hogy kemény leszek. még a kora reggeli altatás sem megy simán. ott csak annyi volt,hogy büfiig tettünk egy kört, én lefeküdtem, ő rajtam elaludt és betettem az ágyba és aludt is. mostmár reggel is nyűgös, ficánkol rajtam, többet kell magamon tartanom. most este meg----1 óra hosszáig tartott majdnem az altatás......
megyek beülök egy kád vízbe........

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Dimet: csak egy tipp: nyugi... ne várd el egy 4 hónapos (boldog hófordulót:) ) babától, hogy mindent profin csináljon. Nálunk is csak nemrég (1-2 hónapja) kezdett tök könnyen és 10 mp. alatt menni az esti altatás és a délutáni altatás még ki sem alakult, 10 esetből talán 3-4 alkalommal sikerül könnyen elaltatni, az esetek többi részében üvöltés van és legalább 5ször vissza kell mennem.

Amire én rájöttem (és ezt ha jól emlékszem mások is ugyanígy tapasztalták): könnyebben megy a fektetési procedúra ha még nem hulla fáradt a gyerek.

Én születése óta ugyanazt mantráztam neki mialatt bepakoltam az ágyba (jó éjt stb. stb.) így mostanra (8,5 hó!) megtanulta, hogy ha ezt mondom akkor aludni kell. 4 hónaposan viszont még annak s örültem, ha egy óra alatt sikerült elaltatni... (asszem... nem is emlékszem már rá:)

És ha leraknád és énekelnél neki? Szerintem a szertartás a lényeg a fektetésnél, hogy tudja, hogy annak a vgén aludni kell.

Szurkolok de nagyon:)
Vendég
 


nem tudom, a gyerek alvását mi irányitjuk-e, igazából. az enyém van, hogy egész éjjel alszik, van, hogy 2 óránként ébed (akkor fog), van hogy 1x.
sztam ha 1 óráig tart az altatás, akkor vagy nem álmos, vagy pedig túlpörgött, és azért nem tud aludni.
nappal mennyit alszik zsuzsika?
nekünk jó hosszú lefekvéses szertartásunk van( fürcsi, pótvacsi, fogmosás, mesekönyv nézegetés, szopi (eddig), alvás cumival, mellette fekszem. sokkal könnyebben elalszik mint nappal.
nekeünk az nagyon bejött, hogy mellette fekszem, fogom a kezét, cumiztatom, simogatom, és egyszer elalszik.

most elég ritkán leszek, mert még nincs netünk az új lakásban, csak anyuéktól tudok netezni.

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Sziasztok!

A hétvégén Pesten voltunk Kardiológián.Hála Isten nem találtak semmit, de még ezen a héten jön a 24 órás EkG eredménye, remélem nem lesz semmi.

Altatás:Hát,ha nálatok ez ilyen nehéz, én asszem nem is panaszkodom...Este 7 és 8 közt eszik utoljára,azután alszik, vagy bekapcsolva hagyom a tv-t és arra elalszik.Ő zajban prímán tud aludni,tegnap este már aludt, anyu kikapcsolta nála a tv-t, erre felébredt, bementem, bekapcsoltam a tv-t és újra elaludt pár perc alatt.(persze,hurcolni nekem is kell elalvás előőt, és már 6,5 kiló !)

Volt egy éjszaka, hogy 2 óránként ébredt.Lehet, hogy a foga jön???Nem túl korai lenne??
Meg tegnap, mikor kanállal almapürét adtam neki, egyszercsak keserves sírás volt, párom szerint az ínyét bántottam a kanállal, szerinte fájt neki, mert jön a foga.Szerintem egy 4 és fél hónaposnak még nem jöhet, vagy igen??

Csillagfény!
Nekünk a kórházban azt mondták, a hideg vizes borogatás apasztja a tejet(egy csajszi ezt első gyereknél nem tudta, és véletlenül elapasztotta, hogy melegvizes helyett hidegvizeset tett rá.)Bár ez a hidegvizes borogatás így télen :shock: , hát nemtom...
ezoterike
 
 


ja, csillag. hidegvíz!
ezo, már hiányoltalak:)
bee, okr, többiek???

altatás: hát, megvan a bevált séma, amihez hozzászoktatutk a gyereket, séta, mese....csakhogy a lassan 7 kilós gyerekkel nem megy a séta...
szerintme pont elkapom az álmosságát, ahogy látom rajta, avgy egyet dörzsöl a szemén megyünk aludni. már kipróbáltam mindkét végletet...ha kevésbé álmos, akkor nyilván nem alszik. ha meg már nagyon álmos, akkor meg hisztisebb...szóval ez rendben van. egyszerűen azt szereti,hogy megyünk a lakásban, és elköszünk mindnetől, meg beszélek. én szoktattam hozzá....örültem,hogy elalszik a gyerek:) letenni kiságyba nem is tudom, mert iszonyat felhreli magát. de ha már rajtam félig elaludt, akkor letszem és ő ellatatja magát. kapirgál, dagaszt, mint egy kiscica, forgatja a fejét, de elalszik. csak előtte necces....
mindegy, majd belejövünk. csak engem speciel ez most jobban lefárazst,mintha ciplenem kéne. de az sem jó.....:)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


lafival vajon mi van?

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Lafi:
Flow jó, ctg aluszékony de jó uh semmi két hete egy nem változik a mérete. Lényegesen kevesebb magzatvíz doki próbálja intézni hogy kivegyék.
Vendég
 


Csütörtökön végre kiveszik Hunort :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

Lafitól most kaptam sms-t, csütörtökön végre kiveszik Hunor babát! De ha rosszabbodik a ctg, akkor azonnal!

Lafim, szorítok nagyon, hogy elég nagy legyen Hunor és minden rendben legyen!!!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Hajrá Lafi és Hunor baba :) Csütörtökön akkor tűkön ülve várjuk majd a híreket:)

Altatásról: szerintem pont az a lényeg, hogy fél év felett már érdemes rászoktatni a babákat, hogy elalvás előtt nincs fenékrázás és hasonlók. Ha egyszer megtanulják, hogy maguktól is el tudjanak aludni akkor Hawaii :)
Vendég
 


Lilla éjjel tök sokszor kelt, szerintem nagyon jöhet a foga. Az arca is piros foltos lett és a lába is sokat romlott (megint). Azt hiszem újra elkezdem a propoliszozást. (viszont reggel 7-kor átvertem mert úgy tettem mintha még éjjel lenne -csak azért gyorsan megkajáltattam- ezért szó nélkül visszaaludt fél kilencig :))))))
Vendég
 


Csak Lafika miatt kukkintottam be................

Csütörtökig már akár féllábon is..................... Hajrá hajrá hajrá!!!!


Szép napot lányok!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek, mert megint ezernyi munka van :(

Lafi: Nagyon szorítok nektek! Még 3 nap!

Fejfájós, migrénes lányok: Ti hogy bírtátok a hétvégét? Nekem 5. napja fáj a fejem :(

Jelentem megjártuk az Uh-t. Minden rendben. Tarkóredő tökéletes ;)
Íme egy sztárfotó az utódról:
Kép Kicsibe

Puszi

Kép

Kép
bettica
 
 


Bettica, örülök hogy minden rendben van! Pussz!
Vendég
 


Bettica: nagyon szép kisbaba!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Bettica!
Wow....csudaszép a sztárfotó! csini a babó! Szépen látni mindenét :) Gratu!


Lafi!
Remélem minden Ok a kicsivel és te is bírod még. Szurkolok!

Norka!
Tetszik a kártya..nagyon is. Ugyesek vagytok! Bogival mizu?

Puszi!

Gina
Vendég
 


bettica, gratula! tök jó ez az uh kép!!! jól látzsódik minden!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Sziasztok.

Ma tudtam elmenni a háziorvosomhoz az eredménnyel(előző héten szabin volt),,azokra nem is mondott semmit,nem kell vele foglalkozni,,mára kész lett a tsh,magas , nagyon magas azt mondták,,pajzsmirigy túlműködés :shock: :cry: ,nincs nálam papir nem tudom pontossan mennyi.
SZóval nagyon örülök,,mindig van vmi,,holnapra adtak időpontot endokrinolugushoz akinél eddig voltam,,de eg ymásikkal is szeretnék beszélni,,mert nem irja fel nekem a metformint :?

csak gondoltam megirom

puszi nektek
g
Vendég
 


Sziasztok!

Gabika!
Írtam PÜt.

Lányok, mikor leszek kész a Karácsonyi nagytakaírtással? Egyszerűen döbbenetes, hogy mi minden van, pedig nem nagy ez a lakás...
Polcok, könyves polc :shock: Leszedtem mindent és kiderült, hogy nem férnek vissza a könyvek :shock: De akkor eddig hogy fértek el? :? :roll:

Talán ezen a héten készen leszünk. Már nagyon kezdem unni.

Altatós témához nem tudok hozzászólni, de időnként rám is rámférne egy éjszakai altatódal, mert gyakran ébredek éjszaka... :shock: :lol: :lol: Bár lehet, hogy egy altatódaltól kinyílna a csipám és ráförmednék az illetőre... :lol: :lol:

Nem lehet, hogy a gyerekeknek is némaság kell? Csak az anyák szoktatják rá minden fajta módokra? Rázod a fenekét, beszélsz hozzá, cipeled, simogatod, olvasol neki, énekelsz stb. Lehet csak símán azt kellene megszoktatni, hogy beteszed a kiságyba, puszit adsz, betakargatod és aludj kisszívem! :lol: :lol: Ahogy móricka elképzelte. :lol: :lol: De Móricka mindig nagyon ötletes fickó! :lol: :lol:

Csóközön!
Vendég
 


Kavicska :)

Elbizonytalanítottál :? :lol:
Vendég
 


Köszönjük a sok dícséretet. Hízott is a májam :lol:

Kavicska: mondtam én, hogy majd karácsonyra elkészülsz. Nem kell annyira kapkodni ;) Altatás: Ha párom nagyon töri a fejét valami rosszaságon, ami miatt úgy gondolja, hogy jobb lenne nekem bealudni, akkor mindig a Fülesmackót dúdolgatja, mert tudja hogy azért akár könyörögni is képes vagyok :lol: Na, mondtam is neki a múltkor, hogy gyakoroljon, mert az utódnak is tetszeni fog ;) Lassan lehet majd pocakon keresztül kommunikálni a kis trónörökössel :)
Kavics drága, tetszik az avatarod... Nagyon szupi ;)

Kép

Kép
bettica
 
 


kavics, bárcsak úgy lenne.... :) mórickának lehet ment.
de alakulunk!!! nem akarom elkiabálni. :)
max. 10 perc és alszik. séta nélkül. hiszti rajtam, aztán felülök, és alszik....beteszem a kiságyba és meg sem mukkan. mondjuk eddig sem mukkant ott már meg.

kavics, ne vidd túlzásba!!!!
de ella, miért nem írja fel a metformint?????????

na, megyek tornázni.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Kavicska: és milyen igazad van az altatással kapcsolatban :) Egyébként meg szerintem ha valamit következetesen csinálsz abból nagy baj nem lehet. Ilyen pl a következetes elrontás :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(na jó, ha megnyugtat, én Lillát soha nem cipeltem, ringattam altatás előtt, nem húztam fel neki zenélő kütyüket, nem dugtam a szájába cumit... és mostanra tényleg elég lerakni (tök ébren) jó éjszakát kívánni neki és betakarni. Ráadásul ez már jó régóta így van. Ráadásul mostanában már a nappai altatás is elkezdett így működni és az éjszakai ébredésekből is 2mp alatt visszaaltatható). Azt viszont nem állítom, hogy ringatás és hasonlók mellett nem alakultak volna pont ugyanígy a dolgok :)))))) (na most légy okos:)))))))

Bettica: gratula :) Tök jó ez a kép :)
Vendég
 


Sziasztok!

Bettica!
Nagyon jó kép!! :) Kicsi drága! :) Gratulálok Kicsibéhez! :)

Dimet! Csakegy!
Móricka csak azt felejtette el, hogy egy kisbaba nem apró felnőtt! És itt már rossz a gondolatmenete! :lol:
Minden esetre elképzeléseim nekem is vannak, hogy hogyan kellene majdan az altatást csinálni! :? Tekintettel arra, hogy én a nemalvástól gyorsan kipurcanok és az Embernek is pihenni kell.
No, de ember tervez és gyerek végez! :lol: :lol: :lol:

Majd legfeljebb pár hét után zombiként fogok közlekedni a lakásban. :lol:

Úgy megvacsoráztam, hogy menten eldurranok! :roll:

Lafinak nagyon mennek a drukkok. Mikulás elhozza neki Hunor babát! :)

Lányok! Márcsak 22-őt kell aludni Karácsonyig! Gondolom addig Lara baba is megszületik! :)

Valahogy úgy érzem, hogy nekem este nem lesz szükségem altatódalra! Kép
Vendég
 


Egy kis panasz!

Pár napja elkezdődött az éjszakai lábszárizom görcs! :shock:

És a tünetek gyűlnek, gyűlnek.... :lol: :lol:
Vendég
 


Szándékosan nem írtam nyavalyát! :lol: :lol: :lol: Maradjunk a tünetnél. :)
Vendég
 


elbizonytalanodásom oka..nem túlműködés,fel lettem világositva h az úgy nem lehet :roll: :lol:

Kavicska :)
Ez már csak rosszabb lesz :lol: :lol:

Dimet
Doki álláspontja:ha nem akarsz gyereket(igy mentem oda)Diane 35,,az szépen rendben tarja dolgokat,ha szeretnél már gyereket elhagyod a fogigátlót,,spontán bébigyártás,,pár hónap múlva ha nem jön a bébi,,merckformin,,,,terhesen abba hagyod,,szoptatás alatt tilos!Ezekről nem tudtam,mert akkor voltam nála mikor babát szerettem volna.

bettica
Nagy gratula! :D

Ezo
köszönöm szépen grepofit ajánlását,használom,,,vagy is eszem gyümölcs formájában,régebben nem tudtam róla,,,mikor megszületett miron akkor akartam elkezdeni,,,asszem nem lehet szoptatás alatt,,mindjárt megnézem újból.Nagyon aranyos vagy hogy utána néztél,köszönöm :D
Vendég
 


altatás: igen, lehet rászoktattam zsuzsit a seggcipelésre:) de az ember örül,mikor pár hét kevés alvás után rájön,hogy alszik el végre a gyerek.(úgyhogy kavics, majd meglátod milyen lesz a kiskavics :) ....) a saját gyereke...merthogy nem mindegyik gyereknek kell altatás az elejétől fogva. zsuzs olyan típusú. vmelyik gyereket sokáig altatni kell (hát, persze a túl sokáig tényleg a szülő hibája is...). valamelyik gyereket nem. szerintme ez tényleg típus kérdése. és a derekamon kívül, a lelkemben is érzem,hogy most jött el a tanulás ideje. de tényleg alakulunk....most este nem is sétáltam vele, kicsit rajtam, ordibálás, izzadás, kicsit ülve ráztam, vissza fekve rám, és félálomban tettem le. hallottam a bébiőrön, hogy megy a kaparás, fejforgatás...és mostmár abbahagyta!! elaludt :) lehet még felsír, néha szokott.

ella, a doki azt nem hallotta,hogy a diane rontja az IRt??

kavics, emeld a magneb6ot. és basszus sima magneb6ot vegyél, ne citrátot....irgumburgum:)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Dimet!

Nekem a Magne B6 hangyasz.r. Kb. így jellemezte Rambóka is!

Én napi 3 gr Magnezium citrátot eszem. Ha pocakkeményedés van front miatt akkor 5-6gr-ig megy a dózis.

Sajnos a MgB6 már egyáltalán nem elég!
Vendég
 


Ja 8-10 grnál már fosat! Elvileg
Meg attól is tartok, hogy Magnézium mérgezést kapok. Egy AV blokk befigyel! :lol: :lol: :lol:

De talán mégsem. A dokim szerint biztosan nem! :lol: :lol:

A gyerek most éppen tombol a pocakomban. Köldök magasságában. Ilyen magasan mostanság kezdett rugni.

Ezután majd jön a gyomor, máj, tüdő préselés! :lol: :lol:
Vendég
 


oksa, te érzed úgyis mi a jó :)

dehogy jön, nyugi!! nekem pl. sosem nyomott semmit sem a gyerek. ha meg nyom, akkor nyom....ez a dolga :) te meg csak szenvedjé..... :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Dimet!
szerintem neked, meg valszeg nekem is (bár én még nem tudom mi vár rám) az a szerencséd, hogy magas vagy. Van hely benned! És ez fontos! :)

Ez a szenvedés édes... :) A párom mindig megkérdi egy egy fél órán keresztül tartó intenziv pocakmozgás után, hogy nem fáj? :roll: Kissé riadt! Mert ő ezt úgy gondolja, hogy biztosan fájdalmas! :lol: Aztán mindig megnyugtatom, hogy nem fáj! :D :lol: Átmenetileg megnyugszik! :lol: :lol:
Vendég
 


szegény pasik ki vannak rekesztve minden jóból :) no, majd az éjszakázásoknál lehet férfi a talpán....emlékszem nekünk az elején voltak necces éjszakák-nappalok. éjjel 1kor elkezdett sírni. és másnap délután fél 5ig.....kis megszakításos alvásokkal. ő. mi nem. mikor már a hordozóban ringattuk, hintáztattuk elkezdtünk röhögni,hogy ez a filmekben mennyire vicces....de az életben rohadtul nem :lol: de izgalmas, az tuti....és olyan hamar elszállt az az időszak. basszus, már az is hiányzik, nemcsak a terhesség, szülés......pfffff......tegnap dobozltam el zsuzsi 56os, 62es rucijait...milyen picike voooolllttttttt.... :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1196718971.8565.jpg[/img] cogito ergo sum [/img]

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?