Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pár napig nem jövök, és annyit írtatok, hogy nem is tudtam még visszaolvasni. Örülök, hogy mindenkinél így zajlik az élet, vagy csak a karácsony pörgetett fel titeket?
Irigylem azokat akik már az esti kimenőnél tartanak, nálunk még nem jött el az idő. Pedig én is nagyon várom már az első ihatós, táncolós csajos ereszd el a hajamat bulit. :lol:

Épp tegnap volt, hogy kénytelen voltam a barátnőmet megkérni ugorjon már be egy órára helyettem. Vizsgáztam, a férjem dolgozott, a szüleim külföldön, szóval senkire nem tudtam bízni a gyereket. Jól el is voltak, Milu aludt is, de amikor felébredt és nem voltam itt, akkor nagyon kétségbeesett szegény. Szerencsére pár percen belül megérkeztem, de nagyon odavolt szegény. Potyogtak a krokodilok a szeméből.

Egyébként elkezdtem bátrabban kóstoltatni. megfogadtam a tanácsotokat: ha nem ízlik neki az egyik, akkor próbálunk másikat. A sütőtök és a cékla a favorit! A cékla talán egy picit jobban is. :D
Az alma nem fincsi, se nyersen, se párolva, se sütve...

Bogy, a túrós süti beleégett a retinámba. Én is szeretnék receptet. És mi aza a mix izé???? Felénk nincs ilyen tupi bemutató? Egész kiváncsi lettem!

Csilla
Vendég

Ja, ezt még el akartam mesélni.

A arátnőmmel beszélgettünk és mondtam neki, hogy ma húsgombócot főzök. Erre a következő horror történetet osztotta meg velem:
Pár hónapos babu anyukája is a nyers húsban dagonyászott, amikor is a kis béka lenyelt valamit és fuldoklani kezdett. Kézmosásra nem volt idő, anyuka odaugrott és belekotort a gyerek szájába. Sikeresen el is hárította a fulladásveszélyt. Ám de ár nap múlva kiderült, hogy a hústól valami betegséget szedett össze a gyerek, és sajnos bele is halt :shock: :shock: :shock:

Eüsök!! Bogyra, Gabi, Ági....!!!! Ilyen történhet????????
Alig vártam hogy Milu elaludjon, akkor sietve megföztem. De olyan sietve, hogy a gombóckáimba elfelejtettem sót tenni :( Viszont a paradicsomszósz király lett. Naná, mert akkor már nem kellett sietni.
Vendég

Hello!

Akinek van adventi koszoruja tegyen fel kepet please!!!

Most akarom osszeallitani...

KépKép
horilda

Szerintetek mennyi folyadekot jo ha megisznak a mi baboink?

Elina kb 100-130 ml Hipp instant gyumolcsos teat iszik/nap.

KépKép
horilda

Ilda szerintem az jó! Ricsi is megiszik annyi vizet, meg most vettem szentkirályi gyümilevet és azt is issza.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Holnap en is teszek fel a koszorúnkról.

Áron csak anyatejet iszik, még csak most tartunk tízóraira negyed bébiételnél. Szerintetek emellé kellene még innia is? :?:

Csilla, az alma nálunk sem lett favorit, szerintem van ilyen.Lehet, ha később jobban hozzászokott az ízekhez, majd imádni fogja ki tudja. :wink:

Megyek, mert apa kivételesen itthon van. Muszáj pihennem is, mert éjjel alig aludtam. Pörögtek a gondolataim :( , legtöbbet apukámról :( .

Puszi és jó éjt mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

melcsi, tudtommal akkor kell majd egyebet is innia (v legalábbis megkínálnod vele), ha már nem adsz neki cicit evés után, szal ha már kiváltottál egy szopit. sógornőm lánya közel két évesen még mindig szopizik is (természetesen amellett h már mindent eszik) és néhány hónapja mesélte h 1-2 max két deci víznél többet nem iszik meg a gyerkője.

majd én is teszek fel adventit, csak még le kell fotóznom - tarts ki ilda! :lol:
ilda, különben hol vettétek a csúszásgátlót a kádba? és mennyi pénzbe került? most akciós a brendonos, de közel 4 e. így is és azt kicsit drágállom... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hú de rég írtam. Most sincs időm visszaolvasni sajnos. Jól vagyunk bár ma különösen nyűgös volt rágna mindent, biztos a foga bántja. Eszik jól szerencsére. Holnap visszaolvasok és reagálok. Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Sziasztok Csajok!

Köszönöm, h. reagáltatok.
Az az igazság, h. szoktattam én apához Emmát etetésügyileg, mindig ő adta a pótlást, de már egy idje nem kéri a pótlást, elég a cickó.
Na akkor mi van? Azt nem tudtam itthonhagyni apának.

Bogyra, tényleg jól bevásároltál. Szép karácsonyotok lesz!

Elina tündibündi!

Egyelőre nem sikerült mindenkit visszaolvasni. (ezt az oldalt még nem)

Annyi csak, h. nem volt túl klassz hétvégénk. Úszáson valamit összeszedett Emma, mert megint náthás, szombat éjjel pedig láza is volt.
Kúp, vizes borogatás, hűtőfürdő és ANYA.
Ma meg tiszta nyűgös volt. Aztán hazafelé jó nagy ködben jöttünk...ááhh
Itthon meg ki volt írva a lépiben, h. tegnap éjjel megint fel akartak tőrni a házunk előtt egy autót.
Hát komolyan.....

Szóval ennyi.

Holnap jövök. Viszem Emmát dokihoz és majd utána!

Szép álmokat! (remélem nekünk láztalan lesz.)

Kép
niki30

Ja, anyum annyira akarta tartani magát, h. nem veszi elő a kutyust...Emma nyűgösködött, na akkor csak a hangját. Pár perc eltelt, nah akkor mutassuk már meg neki.....utána......nah, vegyük már ki, annyira meg akarja ölelni:) De el nem hozhattuk azért:)

Bogy, apukám visszakérte a fotómasinát és félek mire visszakerül, Emmára nem lesz jó a pulcsid (amit vettünk). Azért remélem....

Kép
niki30

cscsi!

hát,a nyers hús nem túl jó dolog,de talán én úgy tartom elképzelhetőbbnek,hogy anya közben icipici részen megsértette a nyálkahártyát,és vérmérgezés???inkább így.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Emmának tegnap este nem volt már láza.
Mivel napközben összesen 5 órát aludt, este fél 10-kor tudtuk csak letenni. És képzeljétek, egyszer nyikkant csak meg 3 fele, akkor kivettem, megciciztettem és reggel fél 7-ig aludt. Szal, lehet, h. végigaludta volna így az éjszakát? :roll: Na ilyen sem volt még.
Lehet, h. át kell térnünk a későbbi fektetésre?

Kép
niki30

Cscsi a nyershústól sajnos lehet ilyen. Annyi minden lehet benne főleg mostanába elég veszélyesek a húsok az ő bélrendszerük meg fejletlen, immunrendszerük gyengébb. Fertőzést kaphatott, aztán a fehérje kicsapódotta szrvezetében a láztól gondolom én, szegényke. Azért jó lesz vigyázni, mosz ezt észbe fogom tartani.

KépKépKép
rena10

Sziasztok,

Elég álmatlan éjszakánk volt, jobban mondva hajnalunk.Ricsike fél 3-tól óránként kelt. 4-kor mar a napot akarta kezdeni, akkor csináltam neki tápot, attól bealudt 1 órára, de aztán megint felsírt, szerencsére visszaaludt hamar, és másfél órát még ráhúzott!!!
Nem tudom miért. A foga? Áttört a 8., attól lehetett? Mostanában mondjuk ez új, hogy éjjel felébred, iszik és visszaalszik...meg többször is éjszakázunk. Vagy többet kéne neki adni vacsira? 180 tápot kap, meg egy kis tejcsi. Hmmm...nem tudom. Régebben egyben végig aludta az éjszakát. Na mindegy, meglátjuk majd ma éjjel mi lesz.

Niki jobbulást Emmának! Az jó, hogy most nem volt láza!

A nyershusos történet nagyon durva! :(

Rohadt ámos vagyok. Fél 3 óta gyakorlatilag 1 órát aludtam. MOst elaludt Ricsike.....de még hallom nyuszmog, szerintem mindjárt kel. :?

Kép

Kép
lorcika

Lorci,
ajjaj... tök változó, hogy melyik foggal hogyan boldogul egy baba.
:( Sajna nálunk is fogzós napok vannak, csak nyünnyögés a legtöbbször, főként du, ja és 2x fél óra alvás nappal. Mondjuk addig nem is panaszkodom, amíg este 8tól alszik reggel 7ig. De látom, hogy szenved vele, sokszor fájdalmasan sír nappal. :( jön a 9. :(

Lányok,
megérett bennem a Nagy Elhatározás. Nekiállnék vmi fogyókúrának, tornával egybekötve.. Az a fajta, amikor csak szénhidrát, keményítő, gyümölcs meg fehérje nap létezik, az hogyan van pontosan? Ehhez receptek/ötletek? Vagy a neten hol van ez leírva?

elegem van, hogy semmi gatyám/szoknyám nem jó rám :evil: :evil: :evil: , és nincs kedvem új ruhatár beújításához. :evil: :evil: :evil: Szeretném, ha a körfogatom :roll: kisebb lenne a mostaninál. Ehhez milyen diéta a javasolt szerintetek vagy milyen torna? Bármilyen?

köszi a véleményeket. :D
Vendég

Dóri: http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12381

Én is ezt akarom. Csináljuk együtt???? :) Nekem 10 kg a cél...és onnan még 10!!! :D :D
Én azt egyszer csináltam pár éve és működött. Lehet enni, ez a lényeg. De te még szoptatsz, nem? Én már alig alig...csak az elhatározás hiányzik!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Lorci,
naaa ez az, erre gondoltam!! csináljuk együtt. :D Nekem -5 a cél. És nem is a kilók talán - most vagyok 60, hanem az, hogy túl vastag vagyok. :oops: bizonyos helyeken, mint pl. has, comb, szal a kritikus helyek. :roll: és szerintem ezt kéne tornával is kombinálni, nem? Úgy hatásosabb, nem?
Reggel, este van nálunk szopi, de hiába szopizik, látom, hogy nem elég neki, hanem vmi ütősebb :lol: kaja kell neki, azért csak 8 és fél kiló már és több, mint 7 hónapos, és látom, hogy erre van igénye nagyon.
Vendég

De Lorci az jutott még eszembe, hogy jönnek az ünnepek és nem lenne-e célszerű :lol: januártól kezdeni a dolgot? Mármint, jönnek a finomságok mi meg itt savanyodunk... :? tudom, lehet enni, csakhát a bejgli meg a diósgolyó meg a sokminden.. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ricskónak sok álommanót, Emmának gyógypuszikat!!!!!!

Dóri, ez a 90 napos diéta, ahogy Lorcii s irta. Én is csináltam 2 éve, 2 hónap alatt 10 kilót fogytam, játszva. Aztán elmentünk egy hétvégére Sopronba, ahol félpanziós ellátás mellett teljesen felborult a rendszer, mert nem tudtam ellenállni a kajáknak. DE nem jött vissza a súly, mondjuk odafigyeltem, hogy mit eszek.
Aztán terhes lettem....

Ha majd abbamarad a szopi, akkor mindeképpen ezt a megoldást fogom választani, hogy megint formába lendüljek!

Csináljátok együtt, úgy hatékonyabb!!!!

Iszonyú sz'r idő van ma, a kicsi csak anyát akarja, még pisilni sem tudok nyugodtan elmenni, mert ha nem lát, akkor rögtön sir, de úgy, hogy potyognak a krokodilok.

Azért szép napot mindenkienk!

Vanda

Ja, ma a kaja a kicsinek almás sütőtök, nekem pedig sajtos tejfölös tészta, tegnapi tésztából.

Kép

Kép
precious
Budapest

Dóri január 1-től tutkó!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Dóri!

Január 1től én is szívesen csinálnám veletek.Nekem minimum egy 10es a célom.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

tudtommal szopi mellett is lehet diétázni. ráadásul a 90 napos nem megszorítós, hanem "csak" elválasztós diéta - nem hinném h szopi szempontjából gond. tudtommal heti fél kiló fogyás szopinál belefér. a nagy, hirtelen súlyvesztés meg a szervezetnek sem jó. különben is a tejcsit olyanra csinálja a szervezet, amilyenre kell - nem függ annyira attól h mit eszel. csak az a gáz, ha túl gyorsan fogysz és akkor a méreganyagok kiválasztódnak a tejbe.

megint két napja gyulladt a mellem. már úúúútálom :evil: olyan vagyok, mint egy állatorvosi ló - rajtam a egy csomó szoptatással járó zűrt be lehet mutatni: diéta, mellgyuszi, tejkő :cry: :evil:
Vendég

Doo: Jobbulást neked! Jaj te szegény! :(

Oké akkor csatlakozzon még aki akar, mert januártól akkor belehúzunk csajok!!!! Csinos anyukának kell lennünk!!!!!!!! :) Addigra már úgyis rosszul leszünk a sok bejglitől! :)

Na megyek, mert marha nagy nyüglődés van ma!!! :?

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Akkor a túrótorta receptet még leírjanm? :)
Mi is csatlakozunk a férjemmel. Neki -5-7 kg a cél, nekem - 30 :D

Csak nem tudom minek kezdem el, mert mire lemegy 20 , megint terhes leszek várhatóan... és én az előtt egy hónappal még végig akarok csinálni egy léböjtös méregtelenítő juharszirup kúrát... hogy a szervezetem mentes legyen a méreganyagoktól.
Tehát én csinálom veletek kb nyárig, aztán léböjt 10 nap, aztán uccu nekije! :D

Nekem ehhez a szétválasztásos diétához van egy nagyon jó könyvem receptekkel majd gépelgetek belőle, vagy szkennelek és akkor körímélezhetünk! :) Jah és ami fő, hogy amit te szénhidrátnak illetve fehérjének dondolsz az nem biztos hogy az!!! Pl az őszibarack fehérje.... nah midegy, de a könyvben van egy nagyon jó táblázat, majd azt is begépelem. Ott minden el van osztva, hogy mi mibe tartozik! :)

KépKépKép
bogyra

Ilda, én is ezen problémáztam amúltkor, hogy elég-e amit iszik. Sztem a 100-130 jó, nálunk ennyi sztem el se fogy. nem tudom beleimádkozni.
Egyébként télleg úgy van, hogy amig szopik mellé, addig elég neki az, ha már kihagysz szopit, akkor kell itatni. De akkor kivánja is. (Mondjuk nekem csak kaja közben.)

Hát, eddig csak én raktam fela koszorút (meg BOgyra régebben), közben kaptam egyet ajándékba, ez virágostól van, szóval nem én vagyok ilyen ügyi, de gondoltam felrakom, hátha ad ötletet vkinek.
Ja, meg azóta rákötöttem lógókat a koszorúra, hogy lejjebb lógjon és akkor nem megyünk neki.

Damján ínye felül annyira be van dagadva, kiváncsi vagyok mikorra lesz ebből fog. remélem nem pont vasárnap tör át, mikor Pestre megyünk hangversenyre....még igy is kicsit tartok tőle, hogy kibirja orditás nélkül. (Apa szeretett volna elmenni...)

Dóri, mi is igy vagyunk már. Mármint szopival. Te mikor mit adsz neki? (Én délelőtt gyümit, délben ugye főzit, uzsira joghurtot, este meg tápival pótolok)

A sokfogú babák nem harapnak nagyon? Kép

Kép
kriemhild

Doo, megkerdem Anyosomtol a csuszasgatlot, o vette, majd irok meg ez ugyben.

Fogyokura: nekem a legjobban az jon be, hogy nem vacsorazok, es nem igen eszek krumplit, rizst, szoval husokhoz koretet inkabb zoldseget, kenyeret keveset, es 4 ora utan nem eszek.
Ezzel+mozgassal 7 kg-t leadtam anno siman.
Viszont ez annyira alkatfuggo...mindenkinek mas a hatasos.

Karacsony elott miert is probalkozunk ezzel, inkabb ujevtol?
Bar en mar addig is odafigyelek, ha sikerul.

KépKép
horilda

Nagyon szép a koszorú!! Irigykedem :) Az enyémről majd rakok fel...de az nem ennyire szép!!!! :(

Húú Bogy jó lesz majd az a receptkönyv!! :) Bár a neten is vannak receptek! Nekem se jött vissza egy jó darabig a súly! 1-2 kiló visszaszállt, aztán én is terhes lettem! :) Hááát pedig én a terhesség előtt élvezni akarom a hájmentes állapotot :D, de 10 kiló minimum kell ahhoz, hogy eleve újabb gyereket bevállaljak! :shock:

Az én fognyűvő babám most már nagyon nagyon ritkán harap meg...sőt szinte semmikor!! Az elején, miután kijöttek, néha ráharapott a cicimre, de felkiáltottam, hogy nem szabad és aztán már nem tette. Szerintem az elején biztos néha megharap véletlenül, de most már pl. Ricsikénél ez nem buli....annál inkább a fogcsikrogatás!!! :roll: :?

Kép

Kép
lorcika

Ime a koszorunk, ilyen kis natur, egyszeru.
Apa csinalta, hihetetlen, sokkal kreativabb mint en.
Kép

KépKép
horilda

Sziasztok Lányok,

Lorci,Dori és mindeki aki csinosodni akar, én is szeretnék csatlakozni január 1-től. A vacsoramentesség és torna nálam nagyon nyerő. Én is 10kg-ot szeretnék még fogyni. Még lánykoromban talán voltan annyi, de irtó büszke lennék magamra.

Rena Balázs milyen szépen ül már. Kész nagyfiú. :wink:

Niki, jobbulást Emmának.

Gyps, Ilda nagyon szépek a koszorúk, én is teszem a miénket. Többiek koszorú fénykép?

Doo, köszi, megnyugtattál ivás ügyileg. :wink:

Puszi mindenkinek és szép napot.

Melcsi

Koszorúnk: Kép

Kép
melcsi6

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1196684388.9673.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogy!!!Se túroruditorta recept,se válasz arra nekem,mi az a véjni?????????le vagy lassulva drága?????? :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

szóval mi csaltunk,mert a tálra is raktunk figurákat...műhónk még nincs...a narancs picit odaégett... :oops: ...azért ari,nem?a mikulásvirágok a gyertyák,de én nem akarom meggyújtani,meg elől a tálra tett 2toboz is az,abból sok van,majd olyat gyújtizok helyette... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hmm, egy kis diéta rám is rámférne. Nevezek január elejétől :) Én is a -10 -et célzom be, úgy látom vagyunk páran erre a bűvös számra :)
Sőt, Bogyráékhoz hasonlóan, lehet hogy mi is párban indulunk. A férjem is mindig nyüszög, hogy nagy a hasa :lol:

Csajok ezek a koszorúk fantasztikusak!!! Egyik szebb mint a másik :)

Nálunk is nagy a nyüszi pár napja. Nagyon nehezen alszik el, és a legjobb anya karjában. Ha nagy nehezen elszunnyad, azonnal észheztér ha le akarom tenni. Megint jönne a foga? Vagy ez a takony idő? Egy kis csimpi-Milcsi lett belőle.

Csilla
Vendég

Gabi, nekem a Te tálad tetszik a legjobban, nagyon aranyos és olyan igazi gyerkőcös. Erre szavazok :D

Mennem kell, mert baby a kezemben, lassan ebédelünk, mert a reggeli elcsúszott... :oops:

Pussssssz

Kép
melcsi6

3 hét múlva karácsony :D

Kép
melcsi6

Szépek a koszorúk és bocs, de én is gabiére szavazok..
Gabi, jövőre tartasz nekünk kreativ kurzust? :lol:

Kép
kriemhild

Gabiéra, lüke én

Kép
kriemhild

Cukik vagytok,akkor nem is gáz annyira az égett narancs. :lol:

Nekem Horilda párjáé tetszik a legjobban,mert nem mindennapi ezzel a kékkel!szerintem k..va jó!egy szavazat ment neki. :wink:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Nagyon szépek az adventi koszorúk. Én mindegyikre adok egy szavazatot!

Niki Emmának jobbulást!
Doo neked is jobbulást!

Bogyra tényleg istenien néz ki ez torta! Engem is érdekelne a recept.

Kép
anido

Sziasztok!

Nah recept:
Túró Rudi
Hozzávalók:
½ kg túró
6 ek kristálycukor
1 citrom héja
1 cs vaníliás cukor
2 dl tejföl
1dl tej
1 cm étkezési zselatin
1 tábla tortabevonó
2 evőkanál olaj
Elkészítés:
A túrót áttöröd, hozzákevered a cukrot, vaniliás cukrot, citrom héját, tejfölt és a tejben feloldott zselatint. Formába öntöd a masszát, tehetsz bele gyümölcsöt vagy mazsolát. 1 órára a hűtőbe teszed. Ha lehűlt, kivesszük a formából és ráöntjük a megolvasztott csokit.

Wayne pedig itt található:
Ezeket kapja levi, amik véjnisek! :D
http://www.kskids.com/new2/php/KksProdu ... php?pid=57 Ez itt az elfoglalt gomba, vagy a gyereket lefoglaló gomba... nem tudom pontosan értelmezni a buzi szót ebben a formájában! :D

Összerakós véjni:
http://www.kskids.com/new2/php/KksProdu ... hp?pid=249

Ezzel kezdődött a véjni őrület: (Levi kedvence)
http://www.kskids.com/new2/php/KksProdu ... hp?pid=207

És a fürdetős véjni:
http://www.kskids.com/new2/php/KksProdu ... hp?pid=228

Ha beteszed a vízbe eltűnnek ról a akosz foltok! :)

És mingyá hozok új koszorú képet és félig kész asztali és ajtó díszeket

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Szépek a koszorúk :) és a torta is :twisted:

Nekem is jó lenne egy 10-est ledobni!! Még gondolkodom, hogy csatlakozom-e a januári diétához.

Nálunk lehet gond van, Zitának előbb véres volt a széklete. Csak nagyon pici, mintha egy kis hajszálér lett volna benne... :roll: Bocs, hogy így részletezem :oops: Olyan rossz érzés ez most!! Mi baja lehet?
Doo Nektek milyen volt, mikor Viktóriának véres volt a széklete?? Úgy értem durvább, vagy csak ilyen kicsi? Párom szerint biztos lenyelt valami piros fonalat, de én alaposabban megvizsgáltam, s nem az volt!!
:cry: :cry: :cry:

Egy barátnőmék, akinek velünk egyidős a kislánya, Alsópáhokon vannak...mint Piciék. Kicsi a világ.

Kép
ági_bp

Ági, nem volt nagyon kemény a tojása? (Nálunk ezokból volt 1x véres. Akkor eléggé véres volt, a tojás külsejét vonta be csikszerűen, több helyen. Bocs a részletezésért, de gondoltam hátha segit...)

Kép
kriemhild

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy ma voltunk Mikulás ünnepségen :) és ott történt, hogy a Mikulás gyümölcsöt osztott a gyerekeknek, és én balga, ahogy vittem a gyerkőt meg a gyümit mentünk a helyünkre, s nem figyeltem, Zita pedig megnyalta a banánt...azaz a héját :twisted: :twisted: Olyan pipa voltam magamra, mosatlan ki tudja mi volt rajta?? Remélem semmi. Szerintetek ez nagyon gááz?? Lehetett rajta permet vagy vmi káros anyag? Attól lehetett ez a véres kaki??

Kép
ági_bp

Köszi Gyps! Nem, nem volt kemény, neki még szinte híg, most kezd kicsit sűrűbb lenni, ahogy kap almát, stb.

Kép
ági_bp

Ági, ha ma nyalogatta, nem valószinű, hogy már alul ki is jött belőle, kivéve, ha hasmenéses fajta Zitus. (mármint nem szorulós fajta)
Nálunk is történt már ilyen 'baleset', de erre nincs szabály, azaz lutri, hogy zserencsétek vagy szerencsétlenségetek volt-e. (Többnyire, szinte mindig kezelik a gyümik felületét, de nem mindg lesz belőle gubanc.)

Kép
kriemhild

Gyps, szerinted milyen gubanc lehet belőle?????? Kifejtenéd??
Amúgy nem egy szorulós fajta, napi több kakija van.

Kép
ági_bp

Ági, figyeld a következőt, ha véres lesz az is, akkor már inkább gyanús. De ha te ettől megnyugszol, csörgesd meg a dokidat. (Én az "a várjunk még, mindjárt elmúlik" tipus vagyok, szal én inkább nem hivok dokit, de ha te nem, akkor inkább csörgesd meg, és megnyugszol!!)

Kép
kriemhild

Mittudomén milyen vegyszer vagy trópusi baci lehet rajta, nem értek hozzá, csak próbálok gondolkodni. De télleg nem paráztatni akarlak, csak hát sztem igy van ez. Persze lehet, hogy tök ártalmatlan dologgal kenik be, a bacik meg megdöglenek mire ideérnek, nem tudom, csak én mindenen bacit látok, még a fémpénzen is, pedig ott állítólag tuti nincs, szóval kicsit fóbiás vagyok etéren.

:roll: :?

Kép
kriemhild

jelentem eltörtem a második almareszelőnket is :roll: :cry: :oops: (ez volt anyósomtól kölibe :? ) szal melcsi, mikor jöttök Tb-re azal a fölös almareszelőtökkel? :roll: előre is köszi!
Vendég

Doo!

Ajánlom magam és atupper almareszelőjét, törhetetlen műanyagból 30 év garanciával! :) :)

30 év garancia... addig is kitart míg már neked reszeli az unokád az almát :) :)

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?