Sziasztok!
Megjöttünk anyáéktól, jó volt, csak kevés.
Lora!
Karácsonyfa:plafonról lelógó
Most kihagyjuk, lesz egy szép adventi koszorú, és annyi.Nem tudjuk hová tenni a fát, hogy ne érje el Emili.Majd jövőre.
Én már adtam azsalt szilvát, kicsire vágtam, és bele aturmixba a többi gyümi mellé.+cukor nincs bennük.Hájasak, de nálunk nem volt gond.Az üveges szilva is héjas, látom benne a pici darabokat.
mazsi!
Kend be egy kis sudokrémmel, vagy popsi krémmel a fülét, akkor nem fog begyulladni.Bár már lehet időszerűtlen vagyok.
Sürőtök nálunk csak sütve szeles, üvegesben, vagy főzve nem.
Dana!
Jó lett avonalzó!
Aranyosak a gyerkőcök.
Éjszakákat sajnálom!
Mi pénteken megyünk mkulás partyra.
Sno!
Sajnálom Sebit!
Fa kockák nem nagyon hegyesk a sarkai?Én ezértz nem merek még venni
Nagyon jók a képek, és ajátzékok, én is nagyon fajáték párti vagyok!
Panki!
Nagyon sajnálom!
Timit is!Jobbulás Nektek!lelkileg is!
Lorca!
Nekünk is van hintakó, de támlás!Van a Brendonban is, talán most akciós, és később levehető róla a háttámla.
Május!
Kelének boldog 8. hónapot!
Pann!
Jobbulást!
Kívánom, ilyen jók legyen akor továbra is azéjszakák!
Mi most megyünk tornára, megint 2 hét,minden nap.
Vki ismeri a Zeneovi című cd-ket?Nagyon jók, nagyon tetszenek, Emilinek is, folyton ropja rá, és a kezlével is cvsápiol hozzá.
És már nagyon megy a pá-pá. fűnek-fának integet.
Azt hiszem taxival kell menni, nagyon esik az eső, kenguval is rossz lenne fél órát sétálni az esőben.
Éjszaka:Emili csak 1x ébredt, tök jót aludtam volna, de a szomszéd gyerek 4x üvöltött, szó szerint, az apja meg be akart "verni "neki egyet!!!!
Szó szerint ezt mondta az anyjának, hogy mindjárt bever neki egyet, és majd abbahygja!Köcsög!!!!!Vmi nagyon nincs rendben náluk!Én meg nem tudtam a stressztől aludni, gyxomoridegem volt.Nem bírom én az iylen terrort.
Csak "szeretni kéne azt a gyereket.Meg le is hülyézte!Az anyja meg idióta, mert így nevelte!Fogok szólni a védőnőnek!
Na mennünk kell.