Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm

Most azért én is elvittem volna, de bizonytalan voltam, és az apja, aki igazi parapapi, azt mondta, hogy túl spirázom.

Orsi
Kép Kép
sno

Sno
Szerintem is vidd el dokihoz. Ha felhívnád sztem ő is ezt mondaná. Meg tényleg nem lehet tudni mi történt. Szegény Sebi! :( Majd feltétlen írd meg mi van vele! Azért mennek a gyógypuszik!

Mazsi
A kesztyű nekünk is majd később lesz fontos, ha esetleg megyünk síelni. Ezt legalább addig tuti nem növi ki. A mi overálunkhoz nincs sajnos és ami van az vékony télire.

Nem semmi dizájnos (magyarosan, ha már toldalékolom) hordozók ezek. Kár, hogy az ergoban nem volt túl nagy választék. Jónak néznek ki, csak nem látom, h hogy működnek. (elől, hátul, csípő lehetséges-e)
Bár sztem a Május félét is lehet elől hordozni. Nem tudom miért ne lehetne, ha hátul lehet. Viszont ebbe, vagyis a leírásába az nem tetszik, hogy 2 hónapos kortól ajánlják, ami számomra elképzelhetetlen.

Gabi babának nem tudom, hogy én adtam a nevét, vagy tényleg ez volt a neve. Arra emlékszem, hogy én így hívtam. De volt Peti és Petra babám is. Ebből csak a Petrát tudom, hogy eredetileg is ez volt a neve.
lora7

Aszaltgyümi
Ami itthon van, abban biztos nincs cukor. Azt nem tudom, hogy héjas-e, de sztem nem. Valaki meg tudja mondani, hogy lehet-e adni? (vagy legalább, hogy héjas-e)
lora7

Lora,
Aszalt sárgabarackot, szilvát (ha bírja) lehet adni. Szerintem héjas, de ebben nem látok problémát, pontosabban Nati nem bajolt a sárgabarival, a szilvát meg sehogy nem bírta. Beáztattam forró vízbe, majd turmix.
Nagyon jó az etető :D Natinak egy ideig párnát tettem a feneke alá, pont annyit emelt rajta, hogy ideális lett.

Sno,
:( Gyors ugyan nem vagyok, de szerintem nem kell aggódnod. Ha eddig nem volt semmi gond, most már nem is lesz. Az kijött volna már. De a szokásos, amit szerintem nézhetsz álmosság, kábaság, mozgás változása. Meg persze a szemfenék is számít, de az nemigen lehet benne az esti rutinban. :wink:

Mazsi,
Nekünk egy fehér kerti műanyag asztal van. Olyan ovális, ami egy időben igen népszerű volt. Az is elbírta olyan 10 kilósan, bár az elején aggódtam.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok

Lora

Jó hogy felhívtad a figyelmem véletlenül a Daninak a Laura szül. hónapját adtam meg. :shock: Egy napon születtek de 2 hónap eltéréssel.A kép tavaly ovis karácsonyi.
Nagyon jó a kesztyű.Azért kiváncsi vagyok megtűri-e.Az asztalhoz rögzített ülőke nagyon praktikus én is gondolkodtam rajta.

Mazsi

Ez a rossz az éjszakába mikor átalussza te nem tudsz aludni,mikor ő kel meg alig lehet felébredni.
Csak nem konyhát alakítattok vagy költöztök?

Sno

Elvittétek Sebit orvoshoz?Szerintem nem lesz gond,már az éjjel nem tudott volna aludni.

Lorca

Mivel délután alig voltunk itt elkezdtem picit visszaolvasni és látom gázvezeték csere volt?Vagy rosszul olvastam?Füttésetek már van?
Azért 2 pici mellett le a kalappal.

Mi meg elkezdtük délután diszíteni a lakást.Fiam külön kérésére csinált egy adventi koszorút.Reggel kimentünk a piacra nem tudtam meggyőzni,hogy ne zöld gyertyákat vegyen.Meglepetésemre szerintem nagyon jól sikerült.A kertbe is égőket szerettünk volna feltenni,de megjelentek a sógornőmék. :twisted:
Képzeljétek Dani kapott valamelyik Mikulásra egy táncoló- szakszofonozó télapót,bekapcsoltuk Laura egyfolytába rázta rá a fenekét hason. :D

KépKép
KépKép
dana 1

Jó Reggelt!

Szőrnyű éjszakánk volt.Fiamnak megint el kezdett fájni a foga mire éjféltől 2-ig Laura is fenn volt.Szopival tudott csak elaludni.De én csak 3.15-kor kerültem ágyba fiammal együtt. :cry:

Mikulás ünnepségekre ti viszitek a gyerköcöket?

KépKép
KépKép
dana 1

Orsi
h van Sebi? na és Te? megnyugodtál már?

dana
elvileg már most a télen terveztük a költözést az új (használtan vett általunk felújított :lol: ) családi házba ..persze a piszkos anyagiak miatt ebből vszínű csak jövő nyár lesz :cry:

lorca
műanyag asztal? akkor az még a jobb fajtából való...anyósék a nyáron vettek egy garnitúrát és elég gáz...nyeklik nyaklik mindenfelé :lol: a fiúk a székekbe bele sem mernek ülni :lol:

éjszaka
hát csaka mézes madzag volt a múltkori norm éjszaka :twisted: az éjjel 100x kelt és pukizott ezerrel :cry:

mondjkuk tegnap végre újra elfogadta a gyümit ill a kedvencét sütőtököt répával párolt almával.
Most már egyre gyanúsabb a tök :twisted:

lehet h attól pukizik ezerrel? :shock: többiek h bírják?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

tudom mit akartam még

dana
mi megyünk anyuékhoz mert oda a napközis gyerkőcökhöz jön a Mikulás :lol: :lol: :lol: és Lea is kapott tőle meghívót :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok,

Mégegyszer köszönöm a tegnapi gyors reakciókat! Végül nem voltunk orvosnál, Sebiapu fölösleges procedúrának tartotta. Mostanra már én is kezdek lenyugodni, mert tényleg nem látszik semmi (csak néha pont így van, amikor nagy baj van, akkor is :cry: )

Voltunk céges mikuláson ma délelőtt, majd teszek fel képeket, ha hazaértünk. Tök jó volt mert rengeteg fajátékkal játszhattak a gyerekek, és így tesztelhettük, hogy Sebit melyik köti le leginkább (majd képen mutatom). Bár tegnap már megvettük a mikulás és karácsonyi ajándékot. Mikulásra formakerestőt kapott, karácsonyra pedig óriás fa építőkockát. Az építőkocka annyira tetszik nekem, úgy megörültem neki (interneten néztem ki, de nem gondoltam, hogy ilyen nagy egy 7cm-es elem)!

Ozt majd jövök és reagálok, ha sikerült visszaolvasni.

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Teljesen ki vagyok.Már alig várom,hogy aludjak!!!Ti ezt hogy bírjátok több éjszakán keresztül és a nappalokat?/Pann,Mazsi,Lora és még aki többször kell éjjel/Látszik nem vagyok hozzászokva :wink:

Mazsi

Sajnos a pénz kérdésén múlik minden. :twisted: Pedig szerintem mindenki kidolgozza a lelkét.
Mi is családi házba lakunk csak apósom alattunk. :twisted: Tavaly halt meg Anyosom azóta azért változik a helyzet :? Pedig teljesen el vagyunk szeparálva.De nagyon tudom utálni mikor a Danitól kérdik "Hol voltál?,Mit vettél?,Miért mész játszótérre,mikor itt az udvar?stb...,de már ott tartunk,hogy Laurát is megkérdi mintha beszélni tudna :shock:

Sno

Örülj hogy akkora fa kockák vannak legalább nyugodt vagy míg nem látod és játszhat vele.Örülök,hogy nincs semmi komoly baj Sebivel.

Mi is gondolkodunk Mikulás ünnepre elmegyünk,de hozzánk jön is.Sógorom fog beöltözni,remélem a fiam nem ismeri fel és kiváncsi vagyok Laura mit szól hozzá.Bútorokra kiraktuk a hóember,télapó figurákat és a koszorút azok nagyon tetszenek neki.

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

Nagyon rég nem írtam. Azon oknál fogva, hogy a 12 hetes UH-on nem találtak szívhangot... :cry: :cry:
Ahogy elkezdődött a vizsgálat, láttuk a doki arcán, hogy baj van. Kikapcsolta a figyelő monitort, hogy csak ő lássa a dolgokat. Kb 5-10 percig keresgélt, és utána közölte a diagnózist.
Pár napig vártunk, de a "természet" nem oldotta meg a dolgokat. Így be kellett feküdnöm befejezni a terhességet!
Már eleve szörnyű volt a dolog, de a legrosszabb az volt, hogy Timi aznapra időzítette az önálló járás megkezdését, ami azzal végződött, hogy fejjel esett neki egy polcnak, amitől széthasadt a bőr a homlokán. Így azt az éjszakát az apjával töltötte a Heim Pálban. Én meg egyedül a másik kórházban. Rettenetesen rossz volt, mintha nem tudtam volna vigyázni egyik gyerekemre sem!! :cry: :cry:
Most már kezdünk kicsit talpra állni.. Már amennyire lehet!
Próbálom úgy felfogni, hogy ha meg is marad, akkor beteg lett volna, amit én nem tudom, hogy viselnék. Vessetek meg, mert lehet, hogy ettől rossz anya vagyok, de nem tudom, hogy tudnék-e egy beteg gyereket nevelni...

Megyek, mert éhes!
Még jövök!
Vendég

Sziasztok!

Panki! Nagyon nagyon sajnálom! Timike balesete pedig nem a te hibád!!! Nehogy emészd magad! A természet eldöntötte. Ez a természetes szelekció! Légy erős hisz van egy gyönyörü kislányod!!!

Sno! Nagyon örülök hogy végül minden rendben!!! :D

Mikulás! Apa melóhelyén 6.-án lesz és apának kell beöltözni mikulásra! :lol: :lol: :lol: Senki nem válalta!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
csongria

Pankimanki

Szia engem még nem ismersz,de nagyon együtt tudok érezni veled és ezt szavakba se lehet önteni,de nézd inkább a lányodat aki nagyon sokat fog segíteni a felejtésbe.Látod az ürümbe megmutatta hogy ő már milyen nagylány és állni is tud.Balaset nem miattad van ha mellette vagy akkor is megtörténik.

Csongria

Csak meg ne ismerje Beni az apját :D

KépKép
KépKép
dana 1

Panki
:cry: :cry: :cry: Ilyen esetekben sosem találok szavakat. :(
Timike balesete meg tényleg nem a te hibád! Ő hamar kiheveri. Koncentrálj most rá. A saját lányomból kiindulva kell is!
Talán az utazásotok előkészületei is elterelik a gondolatotokat. Tényleg azzal hogy álltok?

Ria
Egy fotót majd lehet kérni BeniMikiapuról? :lol:

Sno
Örülök, hogy jobban vagytok. Sokat kibírnak ezek a gyerkőcök. :D

Dana
A nappalok még okésak, főleg mert viszonylag jó kislány Brigi nappal. Az éjszakák azonban nagyon meg tudnak viselni. Dehát muszáj kibírni. Brigiaput sokkal jobban sajnálom, mert ő meg kialvatlanul jár dolgozni, mert kislakásban sajnos ő is felébred Brigire ilyenkor.
Mi történt Dani fogával, hogy így fáj?
Após: :evil: Én is tudnék mesélni, de legalább mi nem lakunk együtt.

Mazsi
Nálunk a sütőtökkel nincs semmi gond. Azt leszámítva, hogy Brigi átment Lillusba és újabban alig akar zöldséges kaját enni, bezzeg gyümiből bármennyit képes befalni. Pedig a sütőtök nagy kedvenc volt.
lora7

Panki, n nagyon sajnálom :( Sztem jól próbálod felfogni, és ez nem rossz anyaság, csak józan gondolkodás. Timi fejbeverése meg tényleg nem múlik senkin, nekem volt, h tőlem egy méterre nem tudtam elkapni..

Orsi, szerencsére Sebinek kutya baja. Nagyon átérzem így utólag olvasva az aggodalmad, én irtó nehezen találom a középutat a túlparázás és a jogos aggodalom között..

Dana, minket itt mindenki rábeszélt, mikor én kérdeztem, h menjünk csak a céges mikuláspartira, úgyhogy ez rátok is vonatkozik, mi megyünk. Orsi, hol vannak a képek? Picasán?
Tényleg, Daninak miért fája foga?

Mazsi, nálunk se gond a sütőtök.

Kép
Kép
agiboldi

Ja, és tegnap este jutott eszembe, h ha 1-je van, akkor Kelemackónak boldog hófordulót!! Ugye? Vonalzót nem néztem...

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok

Bocsi hogy zavarlak titeket, csak a segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozatom megírásához. Szülés felkészítésről írok, és ehhez van egy kérdőív, amit ha van kedvetek és egy kis időtök akkor szeretném ha kitöltenétek.

akinek van kedve az a liegl@invitel.hu-re küldjön egy e-mailt és én küldöm a kérdőívet.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Pankimanki,
Nagyon sajnálom a picikét. De tényleg igaz, amit Csongria mond, a természet tudja. :(
A baleset miatt nem kell aggódni, lesz még ilyen. Saját tapasztalatból tudom, hogy iszonyatosan tud vérezni egy-egy ilyen kis sérülés, meg azt is, hogy én még fel sem ocsudtam, ők már el is felejtették. Döbbenetes sebességgel regenerálódnak és még komoly sérülések is nyomtalanul elmúlnak.

Mazsi,
Szabi a narancssárga ételeket részesíti előnyben. Azaz sütőtök és répa. Remélem, nem lesz vele gond, mert akkor felére redukálódik a mindig bejön kaják listája. :wink:

Dana,
A konvektorokból csináltunk cirkót. Augusztus eleje óta próbálom tető alá hozni a projectet, szeptember elején kezdődött élesben. Jövő hét szerdán reményeim szerint az utolsó felvonás következik. :twisted: Akkor átrakatok egy radiátort, ami nem lett igazán eltalálva.

Kariajándék:
Akinek még van felesleges nagyszülőkapacitása, gondolkodhat egy hintalovon. A miénk már 3 csemetét kiszolgált és eddig töretlen a sikere. Csak arra kell vigyázni, hogy hátul szoktak leesni. Szabinak már sikerült róla leesni és magáraborítani, úgyhogy csak nem túl ijedősöknek tudom ajánlani. :lol:

Május,
Most (olvasva :oops: ) jut eszembe, hogy sok-sok boldog hófordulót Kelemacinak!!

Kép KépKép
lorca

Dana,
Daninak mik voltak a kedvenc játékai ilyen Nati korban? 2,5-3? Elég nehéz még nekem ez a tipegő korosztály :wink:

Kép KépKép
lorca

Miku! Apa most mondja lehet hogy ő se vállalja a miki szerepet mert nem tudja mit csináljon. :lol: Azt mondja hogy csak azt tudja mondani hogy HOHOOO! :lol: Minden erőmmel próbálom rábeszélni a dologra! :wink:

Átléptük a 8000 grammot!!! :D :D :D Az étvágya azóta is töretlen ma is kétszer, ebédre és vacsira is 300-300 főzit evett. :shock:

KépKép
csongria

Keélemacnak boldogságos hófordulót!!! :D

KépKép
csongria

Kele!!! :oops: :oops: :oops:

KépKép
csongria

Május

Boldog 8.hófordulót Kelének!
Bocsi itt "ülök egész" nap és nem figyelem a vonalzókat.Ehhez hozzá kell szoknom.

Lora

Sajnos az alsó rágófogán lett egy pici lyuk ezért már 2 éjjel nem alszom.Az se jó ha jön,de ahogy látom lyukadnak még rosszabb. :evil:
Jól választottál hogy nem velük laksz.

Ági

Végén rábeszélsz. :) Munkád hogy halad?Hétvégén ugye nem kell dolgoznod?

Lorca

Jó kis munka.Látom nálatok is a munkás a hátráltató. :twisted:
2 éves korba már nagyon szeretett legózni,szerepjátékokat játszani igaz csak rövid idejűeket és motorjaival játszani.Nálunk az autók mehetnének a kukába de ha motor van akármennyi az jöhetnek.Lányoknál általában ilyenkor szokott kialakulni a lovakhoz való kötödés.Minden ismerősömnél póniló kiállítás van.Sajnos ebbe a kórba még nagyon nehéz hosszú időre lekötni őket. Natinál most nem Szabi szorakoztatása a sláger?

KépKép
KépKép
dana 1

Csongria

Mond meg Beniapunak nem is kell tudnia semmit,mert a gyerekek majd produkálják magukat.Csak figyelnie kell,hogy szakállhuzógatás nem legyen. :D Kösse le énekléssel őket és még beszélnie se kell. :wink:
Ezt hogy csináljátok?Nálunk még sokszor a 100 ml-t is alig eszi meg.Pedig jó lenne ha csak kanalaznom kéne egymás után.

KépKép
KépKép
dana 1

Jó reggelt!

Dana! Nem tudom hogy csináljuk. Beni nagyon rossz evő volt kicsinek. Alig tudtam beleimádkozni a tápszert. Most meg megtáltosodott. :wink:

KépKép
csongria

Sziasztok!

Tali: voltunk még pénteken a Közösségi Ház-ban, és kiderült, h már 12-én és 13-án is foglalt a terem! :( 19, 20-a szabad, kinek melyik lenne jó? Vagy az már nagyon Karácsony? Keressünk vmi más megoldást? :roll:

Uszi: mi ma nem megyünk, mert Gergő meg-, én meg fel vagyok fázva. :( :(
Vendég

Tali! N3ekem elvileg jó a 19-20.-a!

Pann! Sajnálom a meg és felfázást. Igyál sokat! A sör nagyon jót tesz! :wink:

KépKép
csongria

Szabi segítségével leelenőriztem, hogy az óra éjszaka is tökéletesen jár, a 4-es kivételével az egész óra repertoárt leellenőrizhettem. A legjobb az kb f4 felé volt, akkor a felüljárón számolgattuk az autókat. Bárkinek tudom ajánlani ilyenkor a várost, autó mint a fehér holló. Azt nem tudom, hogy csinálja, de szerintem kevesebbet aludt, mint én, most mégis vidámka. Csak éjjel olyan kis szomorú és magányos. Annyira tudom sajnálni, amikor látom, hogy aludna, a szeme is csukva, de valami nagyon nem jó és egyikünk sem tud rajta segíteni. :( Ilyenkor sétálni szeret, de valahogy én nem. :twisted:

Dana,
Nálunk nem lovak menők, hanem az autók :D Már remekül mondja, hogy Póse meg Lancsaa. Az már nehezebb, hogy a Fókszvágen hogy lehet bogár, de belenyugodott. :wink:
Nati szeretné szórakoztatni Szabit, de én sokszor nem szeretném. :twisted: A kedvence, hogy hanyatt dönti és biciklizik a lábával. Említenem sem kell, hogy Szaszánál ez nincs a toplistán. :wink:
A szerepjátékokat még épp, hogy kezdi, tegnap pl kisbaba volt, úgyhogy pelust kellett ráadni. Robi nézett is nagyot, hogy miért van a harisnyán pelus. :lol: Most még csak a szimbolikus játék megy jól.

Csongria,
Beniaput elküldheted bmelyik Plázába Mikulástovábbképzésre. :D

Kép KépKép
lorca

Na itt vagyok újra, csak altattam egyet.

panki! N-n sajnálom a babát! :cry: :cry: :cry: Esés ügyben nem lehet mit tenni, csak most éppen n rosszul jött ki. Rem azért Timi már jól van!
Beteg gyerek ügyben egyetértünk, én is alkalmatlannak érzem magam... :oops: :oops: :oops:

Lora! Gratula az új szerzeményekhez! Az etetőszék mennyibe került? Csak mert nekünk kéne vmi ami vendégségbe, ide-oda szállítható, és írtad h ez összecsukható is, úh n érdekelne!

Sno! Szegény Sebi! Rem azért már ő is rendben van! Kezdődik a nagy esések időszaka? Gergő megint az ágyról zúgott le, pedig tényleg csak 10 cm-re álltam tőle + rendszeresen bemutatja a Boldi-féle állásból hanyattesős figurát. :? Most, h belegondolok, azért a lépcső az durvább.... :shock: :shock:

Ria! Sör? Azt nem szeretem, de egy nagy kanna teát már lefőztem. :wink: Grat Beninek a szép súlygyarapodáshoz! :D Akkor már nálatok sem elég egy bébiétel egy étkezésre. :wink: :lol:

Dana! Mentek ma Danival fogorvoshoz? Szegényke, de hátha ma már fogtok tudni aludni éjjel! Egyébként a nem alvást meg lehet szokni! :wink: :lol:
Advent: én nagy lelkesedéssel díszítem a lakást, van koszorúnk is, és tegnap este egy kis zene mellett meg is gyújtottuk az első gyertyát. :D
Karácsonyfa: jó kérdés. Még nem gondolkoztunk rajta, de biztos, h igazi lesz. Nálunk kint szokott lenni a konyha-ebédlőben (takarítási okokból), ott meg amúgy sem mászkálhat a Gergő felügyelet nélkül, úh rem túléljük.
Após: mi nagyon egy cipőben járunk! Mi is majdnem együtt lakunk, és nekem is tavaly halt meg anyósom. :?

Lorca! Hintaló??? :o Nem kicsik még hozzá? Pon láttam lent az "raktár"-ban Ádámék régi hintalovát, de úgy gondoltam, h ez még odébb van....

Ja, és egy fontos hír: Gergő megreformálta az éjszakáinkat, az utóbbi négy napban csak EGYSZER!!! ébredt 3-4 körül, akkor is csak egy "cumi-betakar-alszik" erejéig, aztán 7-ig semmi! :o :o :D :D :D N rem, h ez tartós lesz! :roll:
Vendég

halihó!

lorca
most már tényleg össze kellene hozni Szaszát és Leát akár éjszakára is hátha szórakoztatnák egymász és akkor mi alhatnánk :oops: :lol: :wink:
Lea elaludt a szokásos 8kor és 9kor kipattantak a szemei :shock: és 12ig :shock: :twisted: nem is aludt el :shock: Huncutkodott, rötyögött mint aki kialudta magát :twisted: Próbáltuk az apjával lefárasztani de semmi :twisted:
Még az alig használt bölcsőnket is bevetettem hátha klasszul elringatom de inkább csak rötyögött rajta :lol: :lol: :lol:

panki :cry: :cry: :cry:

az eséssel kapcs pedig lsd az előttem szólókat tényleg nem lehet megelőzni :cry:
pedig én is próbálkozom ui Lea mostanság az ülésből ill az 1kezes fekvőtámaszokból naponta többx dob egy hátast rendes fejkoppanással még úgy is h ott ülünk mind2 mellette :shock: :oops: :oops:

ria
Beniapu ne rontsa már el szegény gyerkőcök örömét :lol: talájon ki vmit vagy ez a Plaza Mikitovábbképzés jó 5let úgyis ott van a tűzközelben :wink: :lol:

Beni tényleg belekapcsolt az evésbe :lol:
tornával h álltok?

sütőtök
akkor nem tudom mégis az alma lesz a ludas vagy a mennyiség zavar be :?: :shock: :cry: vagy mittudomén :twisted:

van még olyan gyerkőc aki ilyen kis hasfájós?pukizósnemalvós?

tali
nekünk az már elég "késő"
22én lagziba megyünk +az ünnepi készülődés stb. úh akkor majd jövőre :cry:

pann
jobbulást mindkettőtöknek :wink:

2gyerekes anyukák
ti mikor kezdtetek el beszélni az kistesóról a "nagytesónak"?
kezdetektől? vagy amikor már látszott is a pocak?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Küldöm a fényképes játékismertetőt :lol:
Kép nagyon tetszettek neki ezek a csörgők

Kép itt a húzos kacsa, ilyet biztos, hogy szerzünk legkésőbb szülinapra

Kép a tolós zsiráf, amivel lépegetett!!!

Kép ez meg nekem tetszett állatira

Kép és végül a nagy találkozás

Orsi
Kép Kép
sno

pann
akkor van remény a javulásra? :lol:
árgus szemekkel figyelem Gergő alvási szokásait mert komolyan mondom mindig arra gondolok (amikor Lea éjjel rakoncátlankodik) h Te ezt a kezdetektől csinálod :lol:

egyébként én szerintem a lehető legrosszabb irányba viszem a dolgot de amikor már végképp nem bírom viszem magunk közé :oops: :oops: :oops: ott legalább vízszintben vagyok :oops:
klassz lesz így 8-9 hónaposan beszoktatni magunk közé :twisted:
de a múltkor is már elaludtam a kiságyra támaszkodva :shock: :oops:

nanica
jobban van Linus?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Húúú ezek az éjszakázások nn kemények lehetnek. :shock: Részvétem mindenkinek!!!

Mazsi! Nekünk 12 hetes korunk óta nem fáj a hasunk pedig kapott már héjas borsót, karfiol. Olyanokat ereget! :lol: :lol: :lol: de nem sír miatta.

Sno! Nagyon klasszak a képek. Jó fiatal a mikulás! :lol: Az a nagy készségfejlesztő nagyon jó! De a lépegetős siráf is gondolkodtatóba ejt! :roll: :lol:

KépKép
csongria

Sziasztok!

Megjöttünk anyáéktól, jó volt, csak kevés. :(

Lora!
Karácsonyfa:plafonról lelógó :lol: Most kihagyjuk, lesz egy szép adventi koszorú, és annyi.Nem tudjuk hová tenni a fát, hogy ne érje el Emili.Majd jövőre. :(
Én már adtam azsalt szilvát, kicsire vágtam, és bele aturmixba a többi gyümi mellé.+cukor nincs bennük.Hájasak, de nálunk nem volt gond.Az üveges szilva is héjas, látom benne a pici darabokat.

mazsi!
Kend be egy kis sudokrémmel, vagy popsi krémmel a fülét, akkor nem fog begyulladni.Bár már lehet időszerűtlen vagyok. :roll:
Sürőtök nálunk csak sütve szeles, üvegesben, vagy főzve nem.

Dana!
Jó lett avonalzó! :D Aranyosak a gyerkőcök.
Éjszakákat sajnálom! :(
Mi pénteken megyünk mkulás partyra.

Sno!
Sajnálom Sebit!
Fa kockák nem nagyon hegyesk a sarkai?Én ezértz nem merek még venni :roll:
Nagyon jók a képek, és ajátzékok, én is nagyon fajáték párti vagyok!

Panki!
:cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!
Timit is!Jobbulás Nektek!lelkileg is!

Lorca!
Nekünk is van hintakó, de támlás!Van a Brendonban is, talán most akciós, és később levehető róla a háttámla. :wink:

Május!
Kelének boldog 8. hónapot!

Pann!
Jobbulást!
Kívánom, ilyen jók legyen akor továbra is azéjszakák!

Mi most megyünk tornára, megint 2 hét,minden nap.

Vki ismeri a Zeneovi című cd-ket?Nagyon jók, nagyon tetszenek, Emilinek is, folyton ropja rá, és a kezlével is cvsápiol hozzá.
És már nagyon megy a pá-pá. fűnek-fának integet.
:lol:

Azt hiszem taxival kell menni, nagyon esik az eső, kenguval is rossz lenne fél órát sétálni az esőben. :evil:

Éjszaka:Emili csak 1x ébredt, tök jót aludtam volna, de a szomszéd gyerek 4x üvöltött, szó szerint, az apja meg be akart "verni "neki egyet!!!! :twisted: Szó szerint ezt mondta az anyjának, hogy mindjárt bever neki egyet, és majd abbahygja!Köcsög!!!!!Vmi nagyon nincs rendben náluk!Én meg nem tudtam a stressztől aludni, gyxomoridegem volt.Nem bírom én az iylen terrort. :cry:
Csak "szeretni kéne azt a gyereket.Meg le is hülyézte!Az anyja meg idióta, mert így nevelte!Fogok szólni a védőnőnek!

Na mennünk kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Na jó reggelt!
Elvileg mától dolgozok, de még nincs mit...

Boldi is betaknyosodott :( Reggelre tüsszögés (éjjel kb 6-szor kelés), és az egész pofija úszik a takonyban..
Vettem Sterimart, szívjuk az orrát, vettem Nurofent és Cebiont. Nincs láza, és még nem akarok dokihoz menni, nehogy összeszedjen ott valami igazit...
Ennyi? Mit kell csinálni még? (eddig csak egyszer volt kicsit náthás 6 hetes korában, de az már olyan régen volt..)
Tudom, h olyan gyakran kell szívni mint magamnak fújnám, de akkor ki se kapcsolnám a porszívót, szóval milyen gyakran? (ez még a folyós fajta, mikor tüsszög, akkor szívjam?)

Pann, Gergő is náthás?

Nekem jó a 20-a (még jobb is mert szabin vagyok).

Sno, meggyőzőek a képek, én is néztem ezeket a színes fa csörgőket a Kenguruban... de nem erre mondtad, h lejött a festék? (mintha vm béka rémlene de lusta vagyok visszakeresni)

Kép
Kép
agiboldi

Panka! Szomszéd!!! :evil: Lehet hogy jobb nem beleavatkozni mert akkor neked vernek be. Vigyázzatok magatokra!

KépKép
csongria

Ágiboldi! Beni múlthéten volt betaknyolva! Én akkor szíttam amikor láttam hogy folyik meg hallottam hogy szörcsög. Legalább 5-ször 6-szor!

KépKép
csongria

Panka, taxival hogy mentek? Mi van az üléssel? Nélküle? Mert mikulásra (ha addig elmúlik a takony) mi is taxival megyünk, és érdekel ki hogy csinálja. (hivatalosan nem kötelező)

Kép
Kép
agiboldi

Ja és kapott sima Nasivin orrcseppet. Ha sárga a váladék akkor már antibiotikumos orrcseppet kell adni.

KépKép
csongria

Ria, köszi! Nasivin van vm gyerekeknek való? És ugye ennyivel nem kell dokihoz menni szerintetek se?

Kép
Kép
agiboldi

Lora! Mennyiért vettétek a etetőszéket? Apukám hozott nekünk németből 5000-ért De mivel nem tud ülni esélytelen beletenni. :roll:

KépKép
csongria

Ágiboldi! Én sem vittem Benit orvoshoz hasonló okok miatt pedig egy kicsit köhögött de nem hurutosan. Van csecsemőknek való Nasivin. :)

KépKép
csongria

Ja, vettek a szüleim autósülést, használt Németországból hozzák be, 7 ezer Ft! Az apukámnak elküldtem azt a cikket amit ide tett fel vk, hogy jól tanulja ki a biztonsági részét és vizsgálja meg... remélem jó, azt mondják minden előírásnak megfelel (autónk úgysincs)

Kép
Kép
agiboldi

Mi babakocsival megyünk a mikulásra. Ha aludni támad kedve legalább tud benne.

KépKép
csongria

ágiboldi
jobbulást Boldinak!
Calcimuscot itathatsz még vele nekünk 2x fél ampullát kell innunk (telefono egyeztettünk a dokinővel)
a Nasivinnek van csecsemőknek való kiszerelése

Leának nem folyt az orra csak szörcsögött :cry: kb naponta 5-6x

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

mármint 5-6x szívtam most már csak 3-4x

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timo! Mi van veletek? Minden rendbe?

Elvileg tegnap haza jöttek! Tud valaki valamit róluk? Gondolom, hogy el van havazva mosás stb...

KépKép
csongria

Ági!

Mi voltunk uezzel dokinál: Nasivin 0.01%-os naponta 3-szor, Sterimar és leszívás után. Streimar(4-5 befújás) és leszívás naponta 6-szor. Cebion 40 csepp, naponta 2-szer. Jó, h nem mentél orvoshoz, én végig azon paráztam, h mit fog még elkapni a sok köhögő gyerektől. :x
Vendég

Sziasztok!

Panki!
Sajnálom a történteket! :cry: :cry: :cry:

Ági,
Peti is takonykóros és természetesen én is mindeg elkapom tőle. Nálunk minden fogzást eddig takonykór előzte meg, így nem viszem dokihoz. Viszont amikor először elvittem a nátha miatt azt mondta, hogy csak akkor használjak bármilyen orrcseppet ha nem tudom kiszívni a váladékot Sterimar segítségével sem, mert az orrcseppek nagyon szárítják az orrnyálkahártyát és még jobban fogja zavarni. Most is elég sűrű váladék jön az orrából, de még Sterimarra sincs szükség, simán ki lehet szívni. A másik amit próbáltam az a homeos oscillo, semmit nem ért, viszont adok neki Sinupretet, nekünk az nagyon bejön!!!

Pann,
Micsoda éjszaka! :D Ez már kijár nektek!!! Mi sem megyünk usziba!
Nekünk már nem jó a 19-20.

Panka,
Nek-nk is meg van az ovizene meg a búj, búj zöldág meg még mittudoménmi, de Peti rá se hederít, pedig egész nap az szól a szobájában. Viszont a babazenétől egy pillanat alatt lenyugszik, azt este használjuk.
Szomszéd! :evil:

Lorca,
Éjszakai autószámlálás! :cry: :(
Szemfenék alatt mit értessz ha egy esésről van szó?

Sno,
Nagyon szuperek ezek a játékok! Nézegettem én is a Brendomban, de élőben nekem nem nyerte ez a tetszésemet, nem tűnik festékbiztosnak, meg egyáltalán amik ott voltak azok a gagyi minőség lehetett. Sajnálom az esést, lényeg, hogy jobban van Sebi!!!

Dana,
Nagyon sajnálom a fogfájást!!! Nagyon helyesek a gyermekeid!!!

Május,
Kelemacinak boldog hófordulót egy kicsit késve! :D

Timoék nem tegnap jöttek vissza? Remélem jól vannak!!!
Vendég

Cebion 40 csepp??? :shock: Minek????
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?