Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Üdv Anikó! Gratula babóhoz!

És akkor gyorsan lerohannlak még eszemben van: 14 kg plusz. Ebből 16 ment le mostanra.

Jaj csajok, csak áttfutottam amit írtatok. Kicsit örült volt ez a két sulis nap. Pénteken fél7-ig volt suli, tehát 8 körül értem haza. :? Ma meg volt két vizsgám, egyik 4-es, másik 5-ös. :D
Mikor babó alszik olyankor tanulok, mert egyébként nem hagy! :?

bb Judit! Képzeld nem tudok tenni a szolnoki szülinapozásról képet, mert nem sokat csinált apóca, abból is csak egyet hagyott meg, de az sem igazán olyan amit szívesen feltennék.

Na sírunk.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga! Kép
szilbee
 
 


Lányok!
Nincs véletlenül vallakinek a
Kolompos vagy az Alma együttestől olyan CD, ami másolható??
szilbee
 
 

 
 

Szilbee, ment privi a zenével kapcsolatban!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Olga, gratula a jó jegyekhez, ügyes vagy. :lol: Milyen tantárgyakból volt a vizsga?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Ahojtye :)

Pff...ide mán szövegszerkesztő köll; egy oldalnyi irományt nemtok mejjegyezni!

Szilbee, jobbulást nektek, gyógypucc a picuroknak :( Naggyon jóa Zavatarod! :D

Dorka, jah, beszédes a pasas – velem azé nem volt könnyű dolga :mrgreen: Naon tudok kuka lenni. Jakabig nem jutottunk el :lol:

Judit, mosláttam a szolnoktévén, hogy a bababörze holnap 9:00-15:00-ig lészen. De csak 98,92567%-ra merem tutira mondani az időpontot, mer mire észrevettem a “nyitva” címszót, mán el is vették a képet...
Ma esett le, hogy nekem meg itt fekszik a kisszobánkban egy ötlet: a dupla fotelágy. De ezekszerint neked is eszedbe jutott :)

Szamóca...úristen, a varrónőd nagyon olcsón dolgozik :shock: És ahogy látom, nagyon jól! Nekem egy kínais farmert 5.000-ért alakított át egy ismerős varrónő a terhességem alatt. Az anyagot is mi vittük.
A Kikás áraktól én is feküdtem már ki :lol: Elnézelődök, de tudom, hogy onnan soha semmit :) Csak egyszer csábultam el: Annalucus 2-3 hós volt, amikor beugrottunk az M5-ösös Kikába; kendőben vittem, de már nagyon húzta a hátam, szal belehuppantam egy rattan fotelbe. Iszonyat kényelmes volt! De 50.000-et azé másra is lehet költeni :?
Nekünk 3 éve 250.000 körül volt a konyhaszekrény (3m körüli, a gépekkel együtt – hűtő, mosógép, gáztűzhely), asztalos csinálta, és már azt is nagyon drágállottam :(

A MaxCity-be szeretnék még eljutni, de félek, hogy élve nem távozok onnan :? Még úgy is, hogy szigorúan csak szétnézni mennék.

ÉNISAKAROKKERTESHÁZAT!

Anikó, én kábé 18 kilót híztam (szintén vizesedtem a végén, mint állat). Szülés után 3 héttel már nem volt rajtam. De azóta kúszott vissza belőle :oops: Ami azé gáz, mer amúgy se vagyok egyszálbélű :?

Olga, grat a vizsgákhoz! :D

Tegnap megint Anyuméknál voltunk, ma jöttünk haza; a saját kocsinkkal! Meccsinálták. Tegnap szóltak, hogy mehetünk érte.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ehh...a konyhaszekrény csak méterben tartalmazza a gépeket, árban nem :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Lehet, hogy nem voltam elég világos: az anyagot én veszem, csak a zakó bélését vette a varrónő. Úgy látszik, Cegléden olcsóbban varrnak. Meg szerintem ő is feketén csinálja, nem bejelentve. De engem ez igazából nem zavar :wink: Ja, és képzeljétek, a menyasszonyi ruhám is ő varrta! Igaz, 11 éve volt az esküvő, de akkor került anyaggal, varrással együtt 17.000 ft-ba! :shock: Majd keresek képet!

Balwin, én voltam a Max Cityben :lol: A Kika sehol sincs hozzá... árban... Na, az aztán a hanyattvágódás! :roll: Szerintem az olyannak való, aki kb 1,5-2 milliót visz haza HAVONTA ... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szóval, itt a menyasszonyi ruhám, amit a varrónőm varrt, gyöngyözött, ő készítette a fátylamat is:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasz!

Na, csak gyorsan, mert megyek turizni!

Szamóca!
Nagyon szép ez a ruha! Hát ez a varrónő igazi kincs!
Szobákról Te is rakhatsz képet, hátha ötletet adsz a gyerekszoba dekorációjáról vannak elképzeléseim, de minden jó ötletet szívesen veszek.
Jázmin lábára mit adsz? Már Leti is barangol minden fele, feláll minden mellett, félek a dupla zokni nem elég már.

Olga!
gratu! Nagyon ügyes voltál! Szidtalak ám rendesen! Úgy látom hatott. Mennyi van még hátra akkor? Balázs új fejleményei? Írj már egy kicsit magatokról, csak úgy szusszanásképpen.

Ismer valamelyikőtök foltvarrót? lenne egy ötletem, csak baromi sokért láttam anno a börzén, gondolom olcsóbban is ki lehetne hozni!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hűha Szamóca, te aztán megtaláltad a varrónődet! Olcsó és szépen dolgozik!!! Kissé megilletődött, de nagyon boldog menyasszony lehettél!!! Mi meg 11 éve ismerkedtünk meg a párommal, amikor ti házasodtatok. Hát, a mienk igazi diákszerelem, gimis másodikosok voltunk...:) MInt tesómék!!! Igaz Szilbee???

Balwin! Elcsábulás...Ez női génhiba, már rájöttem.... Jó volt otthon anyudéknál? Kocsi jól szuperál?

Olga! Gratula a vizsgákhoz!

Ildi! veletek mi hír???

betti! Te is el vagy tűnve!!!

No lassan készülődünk anyukámékhoz! De akkora nagy köd van...vagy ahogy a párom mondta, amikor én az ablakban álltam: "De nagy feneköd van"... Alig kaptam levegőt, már épp meg akartam sértődni, amikor ő röhögött ezerrel, ugyanis egy ilyen eccerű viccet kicsit nehezen értettem meg: jó nagy fene köd van... én nem ismertem ezt! :oops: Néha rettenetesen nehezen veszem a poénokat.... :shock:

Szép napot!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit! Az anyósom csinált annó, de most már nicns ideje rá a munka melett, pedig csodaszépen dolgozik!!! Majd teszek fel képet. De ő ajánlott egy nőcit, sajnos elég csorba az infó róla: Zsókának hívják, és itt Szolnokon a széchenyin a Zöld házban tartott foltvarró szakkört, és mellette a Ruhaipariban tanít. Ha felhívod a Zöld házat (ha nincs így benne a telókönyvben, akkor a Hild Viktor Városi Könyvtárat keresd, az is abban az épületben van), hátha tudnak segíteni!!!! Sajna sem a vezetéknevét, sem a telószámát nem ismerem....

Kép
Szabi kocsitakarója

Kép
mi takarónk egy része

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Dorka, ne is mond a ködöt, mennénk Miklósra névnapozni.... És ugye nálunk nincs más, mint én vezetni :?

Viszont mindjárt hozzák a tévémet, már tiszta elvonási tüneteim vannak. Napok óta csak focit vagy Cartoon Networkot tudok nézni :wink:

Anikó én 18 kg-ig álltam a mérlegre, utolsó héten már a közelébe sem mentem... Mondjuk én 46 kg-ról indultam. 10 maradt szülés után, aztán lement négy, majd első vizsgaidőszakban visszanyertem leánykori súlyomat :lol:

Olga, nagy gratula a vizsgához, ügyes vagy!

BBJ, én ajánlom vegyél Lettinek egy kis szandit, tartja a bokáját és fel sem fázik. Jó turizást, nekem ahhoz már nincs idegzetem.

Szamóca, irtó olcsó és ügyes varrónőd van! Az a "kis" bordó, hát az fantasztikus jól néz ki! És szép mennyasszony voltál! :lol:
A lányoknak gyönyörű szeme van, hú, szegény párod hajthatja majd az udvarlókat!

No, megyek dolgomra... és várom, hogy felszálljon a köd. De úgy látom, azt várhatom.... :(

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szépjónapote!

Szamóca, háleakalappal a varrónőd előtt :shock: Szép menyasszony voltál :)
Lehet majd elkérem a varrónőd elérhetőségét :wink: Jelen fizikai valómra nem egyszerű nekemistetsző cuccot kapni :?
Akkor is zongorázni lehet a külünbséget: neked 6.000-ért komplett rucit varrt, nekem meg 5.000-ért pocakbetétet... Namindegy, akkor nagyon örültem annak a kiegészített nadrágnak :mrgreen: Kihúztam egy gatyával a szülésig :)

Dorka, jó volt...mint minden héten :D Elég sűrűn járunk. Csak most kéccer voltunk a héten... Először azé, mer az opelnél aszonták, a héten tuti nem lesz kész a kocsi. Namondomakkor mennyünk szerdán, hogy ancimék lássák az unokát; anyukám eljött értünk, csüt-ön meg hazahozott. Erre péntek délután telefonál a szervíz, hogy kész a kocsi :shock: Úgyhogy anyukámat megint beizzítottuk, eljött értünk, tegnap meg hazajöttünk saját ótóval. (Balassagyarmaton vana szervíz, közel tarjánhoz) A szüleim persze örültek, hogy majnem egész héten ott voltunk - még ennyi autókázással is :)
Jó lett a kocsi, bár a csomagtartót nehezebb lecsukni... asszem egy balesetes autó sose lesz már a régi, akármilyen faszául megcsinálják :(
Nagyon szépek ezek a pecsvörkös takarók! Nekem is tetszenek, meg csinálnám is szívesen, csak varrásban nem vagyok túl jó :oops: Egyszer láttam a zertéelklubon egy nőcit, mesés patchwork-öket csinált - szó szerint (is) :) Egy olyantot szeretnék majd Annalucus szobájába...

Évi, sztem most a reklámokat is élvezni fogod egy rőpke napig :wink:

Ködről jut eszembe: én anno jöttem tarjánból szolnokra sötétben, iszonyat ködben...qrvára fárasztó. Több, mint 3 óra alatt értem ide, pedig alapesetben másfél-egyésháromnegyedórás út.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Párdon, Szamóca nyolcezret írt, nem hatezret... :) Deakkorisolcsóbb, nah.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Anikó! Üdv Neked! és Babócádnak is! :D

Fanna!

Bár nem sok időm jut olvasgatni de ez a könyv egyértelműen az együttalvást szorgalmazza. Valamint óva int attól hogy sírva aludjon el a baba, ne reagáljunk a sírására, hagyjuk egyedül elaludni ha Ő nem akarja.

,,a csecsemő bizalma megrendül ha nem reagálnak minden alkalmommal a sírására, aki azt a megoldást válszatja, hogy nem reagál, az a meg nem erősítés elvát alkalmazza: ha nem erősítünk meg egy magatartást rövidesen megszűnik. Először is ez azt feltételezi, hogy a gyereksírás rossz magatartás, amelyet meg kell szüntetni. Másrészt károsodhat a kisbaba ébredező önértékelése"

Az író egyébként egy amerikai gyermekgyógyász, nyolc gyermeke van.
Hát nemtom, még én is emésztgetem a mondanivalóját....
Mindenesetre nagyon érdekes dolgok.

Szamóca!

Mivel nem volt még képed ezért elképzeltem egy arcot az írásaidhoz. (MINT JAIMEE-NÉL IS MERT Ő IS OLYAN KIS TITKOLODZÓ :D )Semmi több. Viszont valamiért azt gondoltam, hogy hosszú fekete hajad van.
Nagyon szép menyasszony voltál és tényleg csini a ruhád.

Olga!

Ügyi vagy! Gratulálok a szupi osztályzatokhoz.


Dorka!

11éve? :shock: Hát még szinte most is tini vagy :D Ez aztán a nagy szerelem. Gratula!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!
Dorka köszi az infókat, majd próbálok valamit intézni mert ezt néztem ki:
Kép

de mivel a szobában a narancs barna, piros színek fognak dominálni, így kerestem egy hasonlót. Ezeket a bababörzén 18-20 körül árulták. Én a felét odaadnám érte:
Kép

Voltam bent a bababörzén nem volt nagy, de azért sikerült bővíteni a ruhatárunkat. nagyon szép darabok is voltak, igazi gyöngyszemek, 200-300.- Ft-ért! Volt még valaki rajtam kívül? Az idő tényleg szar volt odafele 60-80-nal poroszkáltunk, visszafele ehetett nyomni neki.
Ha legközelebb tudtok valami ilyesmiről, nekem feltétlen szóljon valaki. Imádom az ilyesmit!

Na megyek tanulni, hogy én is legalább fele annyira ügyes legyek, mint Olga!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Évi!
Jó lenne, de annyira pici a lába, hogy még a 17-es is csónak! Grétivel is így jártam anno, még mindig 21-22-es cipőt veszek neki.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka!
Ja! mi meg 12 éve vagyunk együt!! :shock: :lol:
Köszönjük a mérleget! :D

Judit!
Ez tényleg nagyon klassz! Én is gondolkodom falvédőben Dávid ágya köré, de engem is a foltvarrásos cuccok ára riasztott.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Odaértünk, szerencsére addigra már a köd nagy része felszállt!

Jelentem, van tévém!!! :lol:

BBJ, na, ja, Csongi is 7 hónaposan állt fel, 9 hónaposan meg elindult. A 18-as cipő éppen jó volt rá! Próbáld meg a Siestában, hátha van már rávaló!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Donkoaniko!
Nekem is Tóth Zoli az orvosom én nagyon meg vagyok vele elégedve hogy milyen nála szülni hát az nemsokára kiderül:)

Rólunk:Védike nagyon mozgékony a múltkor este úgy kidugta a könyökév vagy térdét hogy meg lehetett fogni:)Jövő héten megyünk UH.-ra.

Szilbee!
Nem is olvasom inkább a születéstörténeted mert még jobban fogok félni.Már így is rettegek.Bár olyan nincs hogy Védike bent maradjon szóval jobb ha felkészülök lelkiekben.

Látom mindenkinek szépen fejlődika kicsikéje :lol:

Ja és nem én vagyok az utolsó kismama az oldalon!Megjött Donkóanikó!

KépKép
viragb88
 
 


Sziasztok!

BBjudit! Hát, őszintén, nagyon szépek azok a falvédők, amiket kinéztél, és úgy tűnik, szépen vannak megvarrva, így érte az a 18-20e ft jónak számít... Gyanítom, hogy akit én jaánlottam, nem fogja tudni olcsóbban megcsinálni. Egy franciágy takarót 80-100 ezerért varrnak, ennyi a tarifa, mert nagyon sok munkaóra van vele!

Szilbee! Ha mindig ennyi gyarapodást mutat majd a mérleg, akkor gyorsan utolértek minket, mi most 7,5 kg körül járunk!!!
Jaj, sosem felejtem el, hogy SZabi egy hónaposan még minidg a születési súlyánál járt, és a doki nem akart neki tápszert felírni... :(

balwinjudit! Ti akkor sokat vagytok úton! Jól viseli Annalucus? Szeret autókázni? Ránk sajnos nem iagz, hogy amint elindulunk, elalszik, és csak akkor ébred fel, ha megérkezünk... :?

Virág! Miért nem írsz gyakrabban? Mesélj már még, hogyan visled a várandósságod? Apuci készül már lelkiekben? Tényleg, apás szülés lesz??

Ma este adventi koszorút készítünk!!! Már várom nagyon, majd ha készen leszünk, dobok képet!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


halihó!

Azért nem írok gyakrabban mert ritkán vagyok Anyáéknál.

Várandósságomat egyre nehezebben viselem,főleg most hogy a negyedikre költöztünk.Védike legtöbbször ébren van aranyosan jó nagyokat rugdos főleg este :lol: Mostanában a medencém is egyre jobban fáj néha azt hiszem hogy komolyan kiszakad szegény gyerek!Apuci nagyon készül lelkiekben,mostmár a vásárlásból is kiveszi a részét már közölte velem hogy ő kinézett egy malackás baldachinos együttest a kiságyra és hogy akármi a véleményem az lesz a kiságyon!
Jövő héten hívjuk a kórházat hogy mikor mehetünk szülőszobalátogatásra, attól mondjuk egy kicsit tart a drágám.
Az apás szüléshez kezdettől fogva ragaszkodott ő mondta hogy mindenképp bent szeretne lenni :P kérnem se kellett.

Ha megjöttünk az UH-ról majd Védike állapotát is részletesebben taglalom :lol:

KépKép
viragb88
 
 


Nahát, Virág is itt van :lol:

Hm, hát mi még akkor naon fiatalok vagyunk...."csak" 6 éve vagyunk együtt :)

Druszám, felpankáltál ezzel a foltvarrásos dologgal :) Neki is álltam kerezsgélni netön... Itt pl. nagyon szép garnitúrák is vannak. Úgy látom az árak sincsenek ellszállva :roll: Egy 140x85-ös "mesés-zsebes falvédő" 7.140+áfa (8.568.-). Még nem néztem át tüzetesen az oldalt, de mintha lehetne egyedit is kérni... Ihun vane:

Patchwork lakástextil

Kati, iwiw-esek előtt nem titok Jaimee arca :)
Hm, akkor engem megdícsérne ez az úriember (?...ha jól emlékszem, férfi írta :oops: ), olyannyira együtt alszok a lányommal, hogy egy ágyban...így kényelmes :oops: Mármint éjszaka nem annyira :? Nekem.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Dorka, jah, úton-útfélen vagyunk :wink: :lol: Igen, Hunci jól viseli; ha épp nem aludt indulás előtt, akkor a kocsi azonnal elringatja, de haébren van, akkor sincs gond, elnézelődik, meg hallgatja a muzsikát :lol: Gond csak akkor van, ha éhes. Akkor hiszti van...de igyekszem úgy rendezni a dolgokat, hogy ne legyen éhes az út alatt. Vagy ha mégis elkerülhetetlen, akkor megetetem a kocsiban, menet közben is akár :) (tápival) Szal bírjuk a gyűrődést :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hja!
Télleg!
Elfelejtettem beszámolni a mázsálásról! :oops:

Dávid szül. súlya: 3300 g
Hazaengedési súlya: 3150 g (egy nap alatt képes volt 100 grammot gyarapodni, pedig nem is 2 óránként etettem)
1 hetes súlya: 3380 g
2 hetes súlya: 3670g

Kicsit belehúzott a lelkem. Hamarosan kis pufidzseki lesz belőle, ha így folytatja. :shock:

Évi!
Mikor beköltöztünk, nekünk se volt pár napig TV. Hát majd megőrültem, pedig csak este szoktunk TV-zni. Olyan hiányérzetem volt állandóan... meg ugye nagy volt a csönd esténként így. :roll:
szilbee
 
 


Balwin!

Mondjuk arra én is gondoltam, hogy az iwiw-en megkeresem de ha nemtom a nevét akkor igen nehéz dolgom van. Asszem a Te ismijeid közöt is kerestem. Na most jól kibeszéltem Jaimee-t a háta megett. :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ja! Szonja is legtöbbször köztünk alszik. Délutáni alvásnál viszont a kiságyban.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


judit!
Innen mertem a bátorságot venni a 8-9E FT-hoz én is láttam az oldalt. itt is nagyon szépek vannak.

Szilbee!
... és akkor készült Levi baba.
na csak vicc volt.

Nagyon szépen gyarapodtok, nem is baj az, az a lényeg, hogy Te tudsz szoptatni, ő meg ezek szerint jól is csinálja! :wink:

Lányok, én teljesen el voltam tévedve, én azt hittem, hogy jövő héten gyújtjuk az elsőt, na akkor mindjárt én is előkotrom a koszorút, tavaly előtt megvettem álmaim koszorúját, azóta csak gyertyát cserélgetek rajta.

Dorka!
Akkor ezek szerint koszorú made by Dorka?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
Ja! körülbelül akkor! :wink: De nem Levi, hanem Dávid!
ÁÁ nem... kb. egy hónappal utána fogant. :lol:
Rá se ránts! Én is azt hittem, hogy jövő hétre kell a koszorú! :oops: :oops:

No dobok pár képet aztán húzok fürdetni!


Levente 2 napja állandóan Dávid ágyán lóg!
Dávid baba álmodik...
Álomban kisimulva...
Smink nélkül... baromi álmosan... :oops:
A két fiammal...
szilbee
 
 


Szilbee!
olyan szépek vagytok, még smink nélkül is. Méghogy álmos? Én nem látom! Dávid baba apukája ugyi? Bár még csak fényképről láttam a ház urát, de mintha copf, és szakáll nélkül tiszta apja lenne ez a pasi. Nem?

Látom megy a melegítés ezerrel, hátha használ. Nálunk is közölte ma velem Gréti, hogy ráragasztottam a göthőt! :roll:
na de mit csináljak, ha még mindig -20cm-re fekszik tőlünk? Úgyhogy Kati, van még időtök átszokatni. sztem jó úgy, ahogy van, de most már ha meglesz az ágyacskája azért próbálkozok az átpaterolással.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Csajok, ez a foltvarrós oldal nagyon jó! Milyen szééépek.... És tényleg nem drágák!!! Nem akartam senkit félrevezetni, hogy a 20.000 az jó ár érte, én tényleg nem találkoztam még ilyen alsóbb árkategóriájú, de szép darabokkal!!! :oops: :oops:

Szilbee! jaj de nagyon jó nektek a 2 fiúval!!!!!!! :D

Ja, ma nem lesz koszorú... :cry: Szabi még minidg itt mókázik, nm akar aludni! ezer éve nem volt ilyen, hogy Szabi még fél kilenkor ébren legyen!!! És nem is tűnik álmosnak, pedig nem is alukált ma sokat....
Szóval majd valamikor a héten este megcsináljuk apával, de az nem ma lesz.

Virág! Akkor sok türelmet és kitartást! Ne félj, nagyon különleges dolog a szülés, és azután a pár óra után annyira jó érzés lesz látni majd Védikét!!!!! Én irigyellek! Meg Jaimee anyut is, meg Anikóanyut is!!!
Malackás baldachinról dobsz majd képet???

Na, akkor én is dobok kettőt:
porosodás-ellenőrzőnk
kedvenc ruuhában

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Nekem is nagyon tetszenek a patchwork-os takarók. Szemeztem is velük a májusi sportcsarnokos börzén, de drágáltam.

Szilbee: Én is épp azt akartam írni, hogy Dávid tiszta apja. Levente tűri a fülmelegító sapit? Dorka nagyon nem szereti, úgy könyörgök Neki, hogy vegye fel. Mi Tabi sapkának hívjuk. Fel is szúrták Levente fülét?

Dorka: Nagyon vadító az a zsiris tipegő.

Judit: Ha tudtam volna, hogy ilyen jó lesz a bababörze, én is mentem volna.

Megyek, álmos vagyok, a gyerkekek is alszanak.

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Émmán foltvarrástanulós oldalakat keresek :lol: Fellángoltam. Kár, hogy Annalucus mellett még a weblapkészítés tanfolyamot se tom egyelőre elvégezni :roll: Nemtok nyugodtan meglenni nélküle 4-5 órán keresztül :shock:

Dávid baba sztem is apja fia, az orra mindenképpen apuéra hajaz :D Én már nem tom eldönteni, de Szilbee, még mindig nagyon hasonlít Dávid a bátyja újszülött önmagára?

Dorka, ezek - ha jól értettem - nagyüzemben működnek... így lehet kicsit ócsóbban árulni :) Aki egyedül csinálja, annak az anyag is többe kerül...meg gondolom minden darab másmilyen.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Dorka, én mindig elhűlök, mekkorák mán a gyerkőcök :shock: Repcsis-porfigyelős kép rulez :mrgreen:
Annalucust mértem csütörtökön, kivételesen nem ficánkolt, szal hiteles adatot sikerült produkálni: 7360g.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Hűha, Szilbee, mindenki szerint Dávid Ádámra hasonlít, de én renitenskedem, és kötöm az ebet a karóhoz:sztem Levente Ádámra, Dávid meg Rád hasonlít... Élőben legalábbis nagyon így tűnik nekem.... :shock: De a lényeg, hogy két szép kisfiú szülei vagytok!

Balwin! ja, FÉL ÉVESEK LESZNEK NEMSOKÁ!!! :shock: Én ma mérem Szabit majd a köv. kaja előtt. Sztem olyan 7500 g körül lesz.
És még most volt, hogy hajnalban remegő kezekkel teszteztünk.. aztán én meg sem mertem nézni a tesztet, Apa mondta meg, hogy babánk lesz! :) Lassan a másodikon illene agyalnunk....:)

Niki! Betegek? Meggyógyultak már a családban?

Képzlejétek! Szabi fél 9-ig aludt!!!!!!!! Juhééééé!!!! Tök kipihent vagyok!!!!


:D :D

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Én nem tudom melyik gyerek kire hasonlít! :)
Dávid mikor megszületett, pont úgy nézett ki, mint Levente... aztán elkezdett változni az arca, jobban kinyílt a szeme, tokája lett, egyenesebb a szemöldöke és sötétebb (mint Leventének). Viszont mikor alszik, még mindig olyan, amint anno Levente, de ébren már teljesen más.

Dorka!
Irígy vagyok! :P :lol: Bár nem panaszkodhatom!!!!! :oops: Jó gyerekeim vannak!!!! :D Levente ma pl. 7-kor kelt, Dávid meg 6-kor. Minap meg pont egyszerre.
szilbee
 
 


Ja és dávidnak egyenesebb a szája és nagyobb az orra (orrnyerge) picit.
szilbee
 
 


Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Súly-téma: én 63-ról indultam,bár évek óta 65-67 között volt a súlyom, a két kórházi hét alatt ennyire fogytam le, és így ez lett a kezdő súly. Most ( 24 hetesen ) már 72-nél tartok!! Legelőször a 12. hétre lettem 66 kg ( visszajött ami lement ), ez 4 hét alatt 3 kg, tényleg sok ( bár érdekes, mert szinte alig ettem, sztem az itthonlét... ). 16 hetesen 67 kg, 20 hetes 69, és most meg 24 hetesen 72.
A védőnőnk tudja, hogy ez így van, de azért mindig óvatosságra int.
Egyébként nem zabálok, nincsenek falási rohamaim, édesség néha. Viszont állandóan szomjas vagyok, a védőnő napi 2 litert engedélyez, de nálam csak a tej napi 1 liter! Imádom, és jólesik, megjegyzem, terhesség előtt alig ittam tejet...
Lehet, hogy ezért hízok? Ne értsétek félre, nem parázok kórosan, de mikor megyek tanácsadásra, valóban sok a 63-hoz képest mondjuk most ez a plusz 9 kg kimondva.

donkoaniko
 
 


Haligali!

Gyorsan, mer kezembena gyerek...deszar egykézzel pöntyögni...főleg, ha kell a shift is :mrgreen:

Anikó, folyadékot ne tartsd vissza! Még akkor se, ha vizesedsz. Inkább sómentes étkezés. Amúgy meg a kevés folyadékbevitel hízást eredményez hosszú távon...

Jaimee, lelepleztelek Kata előtt pü-ben, ha nem baj :oops: :)

Dorka, én is karókötő eb vagyok :mrgreen: Sztem Levente tiszta anyja! :)
Jah, félévesek a kis drágák...atyaég! Kezdhetek gondolkodni a féléves tortán :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Az előbb elfelejtettem: terheléses cukorvizsgálatnál bele kell csempészni a citromot, vagy megengedik ott? Hülye kérdés lehet, de biztosra akarok menni... :)

donkoaniko
 
 


Sziasztok!


Ó Szilbee! NAgyon szépek vagytok, ismét nagyon formás babát hoztatok össze. :D

Dorka!
Hú az igen! Jó magas a férjed!? Legalábbis úgy tűnik, hogy a plafonig emeli Szabit.

BB Judit!
Végül is engen nem zavar, hogy Szonja velünk alszik bár jó lenne ha néha nem rúgna arcon és nem a bokámnál ébredne :D :roll: Amúgy meg nem is tudnánk még hova tenni, a másik szoba már betelt Trixivel. NA majd a másik házban. Bár lehet, hogy addigra már férjhez megy és akkor már nem velünk akar aludni.

Sz@ros eső, most miért esik? :twisted: :twisted: :twisted:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Köszönjük a Bókokat! :D :oops: :D

Aniko!
Engedik hogy előtük tedd bele a citromot! Sőt! Láttam már olyat, hogy lecsesztek egy kismamit, hogy miért nem vitt magával citromot! :shock:
"Hízással" ne foglalkozz sokat! Többet árt, mint használ. Leventénl nagyon odafigyeltem, hogy mit, mikor és mennyit eszem, de többet híztam, mint Dáviddal, pedig vele többször ettem édességet... stb.
A tejet ha nagyon kívánod, akkor tudom javasolni a 1,5%-os verziót. Bár tudom, az nem olyan fini.
szilbee
 
 


... és a nap híre:

:D Levente teljesen szobatiszta!! :D

Éjszaka sem kell már neki pelenka!
Pont a legjobbkor szokott le!! :mrgreen:
szilbee
 
 


Bocs, megint gyors leszek, gyerkőcöt altatnom kell(ene). Azután meg tanulnom. :roll:

Szilbee! Gratula a nagy ügyes fiadhoz! Tényleg kitünő az időzítés! De kis ügyi!

Később megpróbálok írni.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


sziasztok!

Csak gyors bekkuk Bettike a hétvégén lázas volt, ma hajnalban alig aludtunk, holnap meg megyek 12 órázni.

fanna megnéztem!
Hajnal Réka

puszilok mindenkit
Majd ha lesz időm jövök és írok

Kép
kbernadett
 
 


Háj lányok! :lol:

Szilbee: Bakker, tök jól nézel ki smink nélkül és kialvatlanul. :shock: :shock: Én nem mernék fotót feltenni magamról abban az állapotban, mert sokan letöltenék, hogy a rossz gyereküket velem ijesztgessék...
Látom, Dávidnak a legfelső állasban van az ágya és az ágynemű is szééép! Leventének gratula a szobatisztasághoz, egyik rokonkislány 3 éves múlt és nem érti, mire jó a WC...

Katlina: Én mostanában álmodok hülyeségeket, egyébként reális álmaim szoktak lenni, semmi a földtől elrugaszkodott.

Szamóca: Ide nekem a gyerekdokidat! :lol: :lol:

Csni: Az álmomra visszatérve, hajnalban álmodtam valamikor, ez csak egy része, amire emlékszem, a sztori hosszabb volt sztem....Nem kitaláció volt egyébként...Sajnos.... :roll: :roll:

BBJ: Hűű, gyönyörű falvédők! És sajnos reális árak.... :cry: :cry:

Virág: Élmény lesz a szülőszoba látogatás, főleg amikor "engedélyt kaptok távozni" és senki nem küld az előkészítőbe borotválni és beöntést adni. :lol: :lol: :lol: De viccen kívül, télleg jó volt látni, mi vár ott ránk.

Anikó: Én akkor vagyok szomjas, amikor felkelek reggel. Azt sem tudom, mit igyak és általában délig megvan az 1-1,5 liter. 2 liter a max/nap ??? Te jó ég! Akkor valamit rosszul csinálok. Nekem aszonták, hogy igyak sokat, mert keton volt a pisimben. Már eltűnt szerencsére.

Jó tanulást és drukk a vizsgázóknak!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Rólunk:

Reggel nem mentem Terhesgondozásra az SZTK-ba, ugyanis megfáztam. Inkább otthon vedeltem a teát és pihengettem, néztem, hogy egész nap szakad az eső.... :evil:

Mosonyis vizit: NST - Réka baba kétség kívül utálja az NST-t, most is többnyire aludt, egyáltalán nem éreztem, hogy mozgott volna. Mindegy, teljesítettük, amit kellett.

Méretek: (33 hetes méretek)
súlya: min. 3300 g (2600 g)
BDP: 95 mm (89 mm)
THQ: 99 mm (97 mm)
Fe: 75 mm (71 mm)

Lepény 3-as, de ahhoz képest, hogy már a 30. héten is 2-es volt, szépen teljesít. Mv oké. Nagy súlygyarapodás már nem várható (gondolom a lepényből látta ezt a doki) Méhszáj kukuccs nem volt, eltolva jövő hétre, de december közepére várható Réka baba, illetve a doki nagyon nézte a jövő heti naptárat.

Kezd fura lenni, hogy lassan nem leszek terhes, amikor arról van szó, hogy mennyi is van hátra, mindig meglepődöm, hogy MICSODA??? 1-2 HÉTEN BELÜL SZÜLHETEK? ÉN??? EZ BIZTOS VALAMI TÉVEDÉS.... Pedig nem. Asszem lelekben jobban kellene edzenem magam az "elváláshoz", mert félek, hogy marhára fog hiányozni a pocakom, az émelygés és pokoli medencefájdalmak ellenére is. Fura érzés....Meg sem próbáltam még senkinek előadni, nehogy hülyének nézzen. Hát ennyi volt. Folyt köv. jövő hétfőn.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Hát az az utolsó 1-2 hét vagy baromi lassan telik majd, vagy egy pillanat alatt eltelik.
Nagyon szorítok, hogy ne legyél beteg mire Réka úgy dönt, hogy ki volt az aki, azt a sok fini kólát leküldte.
Hatalmas csajszid lesz!!!!!!! :shock: :mrgreen:

Betty!
Szegénykéme! Nektek is küldöm a gyógyító energiákat!!!! :(
szilbee
 
 


Szilbee: Sztem ebben az Ádventi készülődésben gyorsan eltelik majd. Még fele bandának nem vettünk ajándékot és aprósütit is kellene sütni, gesztenyés kifliket, csokis kekszet, mézes kalácsot a fára....Ja és a jóslóim erősödnek!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?