Új privát üzeneted érkezett!

Még egy kérdés: A jövő héten szerintem kipróbálom a meggyet. Azt elég csak simán botmixerrel pépesíteni? Nem baj, hogy rajta van a héja?
20140901102739
 
 


Kata,
képzeld, ma reggel csináltam szalonnás-hagymás tojást (a szalonnát tőled koppintottam :oops: 8) )! De sajnos elrontottam. (a hagyma megégett, a szalonna atom nyers volt, a tojás is kicsit szárazra sült. :oops: ) Apa meg is jegyezte, hogy szegény Olivér, mit fog majd enni! De megnyugtattam, hogy én másban vagyok jó! 8) :lol:
20140901102739
 
 


hajni777 írta:Orsi,
Te meg ezt az igen korán mászó kiskomit vitted Dévényeshez?! :shock: Nahát! :!:

Levit kellett leginkább dévényeshez vinni, őt heti 2szer kezelték, mert nagyon feszes volt. A mászás a korai felállása a feszesség miatt volt.
PL. a karját nem lehetett erővel sem kinyújtani, a vállmagasság fölé nem tudta emelni, ezért előrefelé pl. hason nem tudott nyúlni.

Látatlanban Olivér mozgásáról én semmit nem mondhatok., ahhoz látni kellene.

Szalonna-hagyma :) Ha a szalonnát apró kockára vágod (bacont szoktam venni) és a hagyma meg újhagyma, akkor ha akettő egyszerre be lehet tenni a serpenyőbe és folyamatos kevergetés mellett pont egszerre lesz jó.
A tojással az a trükk, hogy amint látod, hogy kezd megkötni le kell venni a tűzről, mert az edény hője már onnan megsüti.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Hajni

nem tudsz aludni? :D
Az az etetőszék, amit pár oldallal ezelőtt feltettél, az fischer price?
a honlapjukról rendelted? mennyibe került?
hát, azt elhiszem, hogy fáj a hátad, amikor emelgeted Olivért. az enyém is fáj, pedig még csak 6,5 kg.
amikor Olivért ki-be pakolom a kocsiból+ öltöztetem vetkőztetem, sajnos ő is mindig felébred :cry:
de szerencsére ő vissza is alszik azonnal, amikor elindulunk újra.

Kép
zsuzsi73
 
 


Köszi csajok.
Szerintem a sütőtök is szilárdító. Ja és összekombinálva az almával meg tuti szilárdító!
:lol: :lol:

Hajni!

Azért irtam a gyurmának a kakit, mert az eddigi anyatejes kakihoz képest, most kb olyan képlékeny állagút nyomnak mint egy gyurma... az öcsém kifejezésével meg Gaja akkorát, hogy azt hittem barnamedve... :lol: :lol:
Szóval szegényt nagyon megfogta ez így... de majd próbálkozom valami lazítós gyümivel...
Még szopiznak is minden kaja után, de még csak 1x ettek. Ja meg Gajának nagyon bejön a sima üvegreszelőn reszelt nyers alma....és csodálkozom hogy beáll... :oops:

katyerina
 
 


ja, előrefelé kúszik mind a két kiscsaj :) Maja meg tegnap felült és egésznap azt gyakorolta... de még nem fekvésből ül fel, hanem oldalra csapja a kis seggét és onnan előre húzza a lábait :) és a vége, hogy pofára esik... jó sokat esik kel, még a végén lapos boxoló orra lesz :lol:

katyerina
 
 


Katyerina :)
minden gyerek máshogy ül fel.
A fekvésbőlt hogy gondoltad?? ahogy mi? hogy hasizommal?? úgy majd 2 évesen fog felülni kb :lol: :lol:
alapvetően 2 technika van. Az egyik, hogy négykézlábból teszi ki oldalra a fenekét, a másik pedig hogy szinte oldaltfekvésből nyomja felmagát oldalirányban

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


A fekvésbőlt hogy gondoltad?? ahogy mi? hogy hasizommal?? úgy majd 2 évesen fog felülni kb


Orsi!
:lol:
úgy! :oops: :oops: :oops: sikerült megint derűs perceket okoznom?... :lol: :lol: :lol: :lol:

katyerina
 
 


Nekem meg Hajni okozott derűs perceket a rántottájával :lol: Szóval győztél! :lol:

DÉVÉNY
képzeljétek megkaptam a 2 legközelebbi dévényes számát, az egyik kapásból azt mondta, hogy nem tudja vállalni, a másik meg még kiakasztóbb: szerda délelőtt csivicsevi beszélgettünk, de nem volt nála a notesze, mondta, hogy 12 után hívjam vissza. 2 és fél napig hívtam -semmi!!!!!!!! hű, de pipa vagyok!!!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :)
most már bevallom, hogy a rántottán én is mosolyogtam kicsit :oops:

Katyerina :)
ezt elég sok mami így gondolja, hogy a gyerek is úgy fog felülni, így ezen már nem is mosolygok :)
de majd a köv. gyereknél már Te is tudni fogod :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi :)
Én úgy eröltettem Balázsnál a hasonfekvést, hogy, ahogy Hajni is írta lekötöötem a figyelmét. Labdát gurigattam, elötte vagy kisautót. Doboltam a kezemmel elötte. Ilyesmi, egy darabig így elvolt még plusszba, aztán egyre könnyebb lett. Kb 2-3 szenvedős hét volt, de utána már jól elvolt sokáig hason is.

Hajni :)
Én indulni alvásidő elött indulok el, ha alvásidőre esik a kocsikázás. Ha megalszik, akkor ott maradok vele a kocsban, amíg fel nem ébred. Viszek magammal könyvet mindig és azt olvasom, vagy hallgatom a rádiót. Általában ha megállt a kocsi 10-15 percen belül felébred.
Ha nagyon bealudt, akkor simán lehet tenni-venni és nem ébred fel :) Pl ha szopiba bealszik és indulni kénne, akkor felöltöztetem (álatlában félálomra felébred rá, nyöszörög és tiltakozik egy kist, de ahogy rázza a kis seggét az autó, egyből visszalszik.
Ha meg babakocsiba elalszik és haza kell már jönni, akkor felöltöztetve beteszem kiságyába, batakarom és rányitom az ablakot.

wish
 
 


hajni777 írta:Lányok, ti hogy oldjátok meg a kocsiba ki- beszállást alvó gyerekkel… :?: Kocsikáztok, amíg fel nem ébred, vagy felébresztitek, vagy csak elkezditek öltöztetni, aztán felébred, vagy hogy? Eddig jó volt, mert a hordozót ki- betudtuk pakolgatni, de már fix ülése van. Meg ugye öltöztetni, vetkőztetni muszáj….

simán fogom és kiveszem. Ha nagyon fáradt úgyis bealszik majd a kiságyban.
Miért kell öltöztetni vetkőztetni? Sapi rá + takaró.
sosem öltöztetem Lilit. A hordit én 2szer kötöttem összesen ki, és most már neki is fix ülése van.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok!

Teljesen el vagyok keseredve!
Ágosotn fogy! :cry:
Tudom hogy hülyén hangzik de tényleg!
3 hete volt 9700g ,27-én mértem akkor már csak 9400g és most fürdés elött 9200g!Szerintetek mi ez?
Annyira félek,remélem nem lesz semmi! :cry:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Hali!

Én egy kicsit lemaradtam!
Lemaradásaim:
Melcsi+Emese: Gratulálok!
Kata: Isten éltessen!
Bandika: Gratula!
Wish: Örölök, hogy kijött a "cucc"

Anikó: Igazán sajnálom a fogyást! :( Gondolom ez a betegség miatt van, hidd el mihelyst rendbe jön Ágolyó, megint rászolgál a nevére.

Orsi: Annyira szépek a gyermekeid! Szerencsés anya vagy! :D Irigykedem!

Friss:
Petra már semmit nem fogad el cumisüvegből. A vizet is csak kanállal fogadja el. Tudja ez a gyermek hogy még csak 5 hónapos és mennyi mindenről nem kell lemondania :?: :roll: :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Anikó :)
Valószínűleg nincs semmi, csak a betegség miatt van szerintem is. Holnap reggel hívd fel a dokitokat, ő biztos többet tud mondani :)

Pézsé :)
Már régeben is akartam neked írni, hogy a szomszéd kislány (igen eleven és öt éves már) három hónapos korátol kezdve csak a szilárd ételt fogadta el. Szépen felnőtt, szóval (most jön a könyöködön kijövő jótanács) próbálj meg nem aggódni :)

wish
 
 


Wish: Ez már csak egy közlés volt :D ! És mint a példa mutatja vannak ilyen gyerekek. CSak most már el is hiszem nem csak irogatom! :lol: :wink:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Anikó! :cry: Orvos mit mond? Mennyit eszik Ágoston? Hányszor szopik/tud-e szopni, vagy nagyon dugul az orra? Sinlacot eszi? A betegséggel mi van? Meggyógyult? Járj utána mindenképp. mi lehet az oka! Annyira sajnálom! (Bálint se hízott most semmit 2 hét alatt, de tudom, hogy ez nem ugyanaz. És nekem a fél kiló azért soknak tűnik...) Én sokat tettem cicire Bálintot, ő még picike korában se szopott napi 12x, most igen. Sok folyadék, azaz tejcsi. Én nem tudok mást mondani. :cry: Mielőbbi javulást!

Pézsé! Szegénykém! De legalább kanálból eszik, iszik! Reggel, mikor Bálintnak adom a gyógyport, nekem is könnyebb lenne cumisüvegből, mert a pohárból csomó mellémegy, de cumiból nem nagyon issza, be kell kanalazni! Csak az anyatejet issza meg a cumiból, vagy 1-2 korty vizet.

Hajni! Képzeld, rádöbbentem, hogy jó régen nem fényképeztem a gyereket, most pótolom. Olyan gáz a fényképezőm! Lassú tetű, a gyerek áll, mire fényképez már a szoba másik végében teker, épp látszik a háta. Vagy elmosódott, mert egy pillanatra meg nem áll. :twisted: Majd még holnap csinálok, hátha lesz valami használható közte.

Orsi! Bálint szokta ezt a hasizomból felülést produkálni, bár fél kézzel húzza magát, de nagyon cukin nyomja. És olyan kis óvatos, ahogy leguggol, leül állásból! És a járássegítő kérdést is megoldotta: van egy kis játékasztallá alakítható bébitornáztatója, valamelyik nap azt tolva jött ki a szobájából a napalliba! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Nem ám kinevetni a kezdő, de próbálkozó kiskuktát!:lol: :lol: :lol:

Zsuzsi,
Sajna tényleg nem tudok aludni! :( De ez nálam elég régi dolog. Mindig későn fekvő és későn kelő típus voltam. Sőt, voltak extrém későn fekvő időszakaim, amikor hajnal 4-5 előtt képtelen voltam elaludni. Mostanában megerőszakolom magam, és 1-fél 2 körül sikerül elaludnom. Csak ugye reggel kelt a gyerek, amikor meg észnél lenni vagyok képtelen. :twisted: Tök gáz! :evil:
A szék fisher price, igen, és 22ezer volt az Árzuhanásról.

Katyerina,
Szerintem ha gyurma, az akkor nem olyan gáz! A bogyeszok sokkal gázabbak lennének…. 8) :D De ügyesek a lányok, hogy ennyi mindent tudnak! :D Az én fiam meg még mindig nem fordul meg…. :(

Emma,
Te miért is akarsz dévényest Zalánnak? Csak lecsekkoltatni?

Orsi,
Hogyhogy nem öltözteted Lilit? Nincs kabátja? :shock: Nem értem… :oops: És ha sétálni viszed és hazaérnél már, de alszik? :roll: (Köszi a főzési segítséget, talán legközeleb menni fog... 8) :lol: )

Anikó,
Azt hittem, már jobban vagytok…. Amúgy milyen betegsége van, nátha? Vagy vmi influenza? Láza van? Fura, hogy ennyit fogyott. Nagyon keveset eszik? Nem lehet, hogy mondjuk eredetileg jóllakottan mérted, legutóbb meg éhesen pl.? (Bocs, ha evidens, csak egy ötlet…)

Pézsé,
Rafinált kiscsaj ez a Petra! :lol: Tudja, hogy anyukája mindig aggódik, biztos azért is ilyen! 8) :D

Kata,
Csőrös poharat ne próbáltad cumisüveg helyett? Majd ha adok inni Olivérnek, akkor én abból fogok! Tényleg, mikortól kell inni adni a gyereknek? :?: Az enyém még sose ivott semmit! :shock: Sétálós képet is szeretnék! :D

Köszi a felöltözős hozzászólásokat. :D Nálunk az van, hogyha felébred, akkor felébred. Sose alszik vissza! :? Úgyhogy mi is, mint Wish, ülünk a kocsiban, és várunk. Sajnáljuk felkelteni.
20140901102739
 
 


Voltunk ma megnézni az új Plázát a Keletinél. Elég gyík! Néhol kábel lóg kis a földből, van ahol nincs letisztítva a fugától a márványpadló, és a pelenkázóhelyiségben nincs pelenkázó. :shock: Na meg villany se! :shock: :lol: Szóval még eléggé félkész! Viszont megtalálható benne az összes kedvenc boltom, úgyhogy nem kell már 3felé menni. :D Bár nem is emlékszem, hogy next van-e benne... :roll:
20140901102739
 
 


hajni777 írta:Orsi,
Hogyhogy nem öltözteted Lilit? Nincs kabátja? :shock: Nem értem… :oops: És ha sétálni viszed és hazaérnél már, de alszik? :roll: (Köszi a főzési segítséget, talán legközeleb menni fog... 8) :lol: )

nincs, nem jut kabátra :wink: :shock: :lol:

úgy van, hogy én azért, hogy a kocsiból (autóból) ki-be vegyem nem adok rá sem kabátot, sem vastag overallt. sapi a fejébe, takaró köré, beteszem az ülésbe és takaró rá. Ha meleg a kocsi, akkor takarót leveszem róla.

séta és alszik, akkor benne marad a babakocsiban, kertesház előnye :) de ált. nem alszik :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni :D
új plázába én karácsony után megyek csak, ezt már elhatároztam.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


És addig nem kötöd be, amíg bemelegszik a kocsi?
20140901102739
 
 


Anikó :D
szerintem is beszélj a dokival ezügyben, de a betegség miatt normális lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hajni777 írta:És addig nem kötöd be, amíg bemelegszik a kocsi?

álmos vagy? :) :)
miért ne kötném be? aztán RÁ teszem a takarót :) gyerek alulra, öv rá, takaró legfelülre :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hű, de sokat írtatok a hétvégén! Mi kicsit pihizni meg wellnesskedni voltunk, nagyon jól sikerült. A kisfiam egy angyal volt, még a két órás utat is bírta méghozzá alvás nélkül!

Hajni,
Én is nagy éjszakázó vagyok, kismamaként, táppénzen 4 előtt nem igen feküdtem le, persze akkor jó volt mert lehetett 11ig, délig aludni.
Next nincs az Arénában, de én egyébként is haragszom a magyar Nextre, mert másfélszer drágább, mint kint. Miért jó ez nekik?!!!
A Haagen Dazs fagyizónak viszont örülök nagyon!
Nem semmi a mérleges kép, én még nem láttam ennyi számjegyet a kijelzőn. :lol: Egyébként Balu is rohamosan gyarapszik még mindig, pedig lassan 8 kiló.

Anikó,
Szegény Ágolyó, biztos a betegség miatt fogyott ennyit. :( Milyen a hagulata, megviseli nagyon a megfázás?

Kép
bandika
 
 


Kicsit elvesztem a játékrendelős oldalak között...

Orsi,
jah persze... :oops: :lol: De azért csak kell nekik kabát, nem? :roll: (jólvan, megyek már aludni :lol: )

Bandika,
de jó lehetett nektek! :D Ezek szerint már te is bejártad az Arénát... :lol: Illetve Te bejártad, mert én nemigen, apával nem az igazi! Mindig hajt, szét se tudtam nézni rendesen! :twisted: :D Miért olyan jó az a fagyizó? Hol van?
20140901102739
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!
A buli 2 napos volt,mert a 2 családot nem engedhetem össze.Nagyon jól sikerült,a fiúk is totál bírták(én elfáradtam).
Volt sok lufi,2 nagy torta(Arninak micimackós,Márknak tigrises),kaja hegyek,szóval jó volt.Anyósoméktól szerencsére pénzt kaptunk,Anyutól és a tesóméktól sok jó dolgot:játékokat,pizsit,bodykat.

Hajni,
óriásbébid van,hihetetlen!Én a meggyet paszírozva adtam.

Katyerina,
ügyesek a lányaid!Én kecskemétit veszek,elég jó.Márk szinte mindig gyurmát nyom,nem aggódom ez miatt.Talán Ő kevesebb vizet iszik,mint az Arni.

Orsi,
gyönyörűek a gyerekeid!

Pézsé,
amikor az Arninak jött a foga,nem evett ő sem cumisüvegből,nem lehet,hogy nálatok is ez van?És hidegen itta a tápit!

Anikó,
jobbulást kívánok Ágolyónak!

Andi
Kép
aanda
 
 


hajni777 írta:Orsi,
jah persze... :oops: :lol: De azért csak kell nekik kabát, nem? :roll: (jólvan, megyek már aludni :lol: )

ha autóból veszem ki-be nem adok rá kabátot (mert akkor le is kéne venni, ha bemegszik a kocsi, ami meg macera), csak sapi + takaró. van 1 kabátja, de még nem volt rajta.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Aanda
2 napos buli? Az nem semmi :D

Pézsé
Én még próbálkoznék a helyedben: másfajta cumival, csőröspohárral, sőt egyik barátnőm 4 hónaposan megrtanította a lányát kispohárból inni, és nekik ki is maradt a cumi. Azért próbáld nap mint nap, mert lehet, hogy egyszer csak elfogadja, és hát kiskanállal adni mindent, arra gondolom rámegy a napod...........

Hajni
Öltöztetés:
én 3 hónapos koráig öltöztettem be nagyon kocsiban, most benti ruha + egy vastag pulcsi és mikor kiviszem takaró. Szóval jó melegen van öltöztetve (de nem téle bundazsákban), 19-20 fok körül tartom a kocsit. Én is ahogy lezárom a motort Zalán szeme kipattan, de múlt héten kicseleztem, ment a kocsi (jó, mondjuk udvaron) és vígan 3/4 órát tovább aludt

Anikó
Tényleg nem kevés ez a fogyás... Mióta tart már ez a betegség???

Kép
Kép
emma1976
 
 


Anikó!

szegényke, nagyon ki lehettek már! Szerintem a betegségbe simán belefér, hogy fogyott, de ezt mindenképpen említsd dokinak!!

Aanda!

mutatsz képet?

Hajni!

én sem öltöztetem be őket a kocsiba, általában amíg én bedobozolom őket addig bemelegszik az autó, csak bedobom biztonság kedvéért a meleg cuccokat, ha utközben történne valami... de egyik épületből ki-kocsi-másiképületbe-be addig csak sapka-takaró

a babakocsival meg addig körözök, amíg alszanak, a múltkor meg is szívtam, fél3-kor lementem velük, 5-ig aludtak... kicsit sem fagytam oda a babakocsihoz... kicsit szarabb a dolog, ha egyik felébred és nyűgös közben és egyedül vagyok, akkor felszoktam ébreszteni a másikat és felcipelem őket....

engem ez az aréna nem hoz lázba, én inkább tavasszal parndorfba készülök, meg bolhapiacozni schwechátra....

katyerina
 
 


Köszönöm lányok a sajnálkozást, de

Andaa: már sajna a tápot sehogy nem issza (3 hós korától csak hidegen fogadta el!)

Emma: a csőröst még nem tudja kezelni, ezért kap kanálból vagy pohárból.

és tudom hogy mindig paráztam, de most tényleg nem! Mindig mondtátok hogy Ő ilyen. HÁt tényleg ilyen! Persze nem igy zabagép, de hizik, fejlődik és ez a fontos! A kanalazást és a poharazást meg lehet szokni. :D

Itt szörnyen gány idő van! Eső, szél! :twisted: :twisted:

Szép napot! :wink:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Anikó: majd jelentkezz a doki válaszával. :(

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Pézsé

csak megnyugtatásképp, hogy korántsem olyan egyedi az eseted:
a keresztlányom ugyanilyen volt, mint Petra. Az anyja teljesen ki volt bukva örökké, 2 éves koráig ez volt az egyetlen probléma, beteg szerencsére sosem volt a keresztlányom.
volt olyan, hogy az anyukája kipróbálta, hogy addig nem ad neki enni, amíg nem jelzi, hogy éhes. du. 3-kor jelezte.
és mégis felnőtt, ma egy 13 éves nagylány.
Örülök, hogy azért már siekrült elfogadnod a helyzetet.

Hajni

nekem holnap jön meg az etetőszék, majd teszek fel képet róla, kíváncsi vagyok nagyon.
Jó nektek, hogy annyi pláza van a közeletekben, nekem nagyon sokat kell ahhoz utaznom, hogy egy jó plázába eljussak.
én se vagyok jó alvó, de nálam fordítva van.
este elalszok, 10 körül, aztán fél 4 körül felébredek pl. Olivér köhögésére, és aztán már egyáltalán nem alszok vissza. azt várom, hogy mikor ébred fel a kis drágám. ma 6-ig húzta.

az öltöztetés nekem is nagy problémám, én nem mertem csupán takaróval betakarni a kocsitól a boltig, mindig bundazsák le föl. de lehet, hogy feleslegesen ébresztem fel mindig és semmi baja nem lenne akkor sem, ha csk betakarnám arra a 2-3 percre.

Wish

úgy csinálom én is, ahogy írtad a hasonfekvést, magyarázok neki, terelem a figyelmét, odahasalok szembe vele. pár percig már bírja is, viszont hiába teszem a kezét maga alá, hogy hátha felnyomná magát, semmi.
Azt hiszem, Te írtad, hgoy Te is izzadtál szülés után éjjel.
szerintetek meddig normális ez? Olivér már 4 hónapos és én minden éjjel vízben fürdöm 2-3 hálóing/éjszaka, ágynemű, hajam, tiszta víz minden. és sokszor arra ébredek, hogy fázok. mert tiszta víz rajtam minden. vajon ez még mindig normális?

Kép
zsuzsi73
 
 


zsuzsi
én már fél10kor alszom :D Nekem a reggel kb. 5 körüli szopi utáén megy nehezen a visszaalvás
Nálam 6 hétig tartott ez az éjszakai izzadás, azóta nincs. Bár összességében picit izzadósabb vagyok, mint előtte, de ez gondolom míg szopi van meglesz

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma

fél 10- reggel 5-ig az egész jó, biztosan ki tudod aliudni magad.
engem azért zavar az izzadás, mert nem hagy alább, pontosan úgy izzadok, mint a szülés után közvetlen.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi
ja, azért annyira nem hawaii ... mostanában 2-3 között eszik egyszer
Igen, értem, tényleg zavaró lehet neked

Hajni
Dévényest végre elértem!!!!!! Csütörtökön megyünik!
Indokok:
hajlamos "kifli"-tartásra
nem lelkes mozgás-terén
barátnőmnek gondja volt, és nekik sokat rontott, hogy csak 8 hónaposan kezdték a dévényt
szóval remélem, nem lesz semmi, de ha kell vmi, inkább kezdjük el időben

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lányok, esküszöm kipróbálom ezt a csak takarós kivitelt! Eddig föl- le öltöztettem, vetkőztettem, én is féltem, hogy megfázik!

Emma,
remélem, nem kell tornáztatni Zalánt, és kiderül, hogy csak lusta.

Képzeljétek, ráhúztam a babakocsira a sportrészt, nagyon állat! Mintha egy vadiúj babakocsink lenne! Ki is próbáltattam Olivérrel, most a konyhában alszik benne! (Azonnal elaludt! ) Én meg azt hittem, sírni fog! Örülök! :D
20140901102739
 
 


Hajni :)
50 m-en, ha egy szál pelekában viszed sem fázik meg a gyerek :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Karácsonyra akarunk egy pár jópofa profi fotót Balázsról, de nem igazán ismerek fotóst. Tudnátok ajánlani vkit Budapesten? A Brendonban is láttam, esetleg azt ismeritek?

Emma,
Mi is megyünk ringatóba szerdán, kiváncsi vagyok, milyen lesz.
Ja, férjed 'kreatív' beszólásán jót nevettem. :lol:

A.

Kép
bandika
 
 


Hello Lányok!
Felhivtam az orvost és egyböl azt mondta hogy ez nem létezik és nem jol mértem a gyereket! :shock: És ha még is?! :evil:
Azt mondta méregessem és ha kb 2 hét mulva is ezt mondom akkor kivizsgálás!De azt mondta szerinte nem hizott és én mértem rosszul!Mert a 6 hos mérésnél volt 9200g és az ota nem hizott semmit! :? De akkor hogy mértem csupaszon fürdés elött 9700g-ot....???Na jo akkor mérek innentöl!! :evil:

Hajni!
Én vettem a kenguruba egy pronyo kis overál-zsákot!Kivül kord belül polár,akkora hogy amikor megyünk kocsival Ágoston alá teritem és a kezét csak belehuzom és alulrol a cipzárt felhuzom és bevan öltöztetve a gyerek! :D Nálunk ez vált be mivel ha felkeltem az öltözéshez 10-8x orditás van!Igy meg csak átemelem a babakocsiba és alszik tovább!De a takaros is jo ötlet szerintem!
Nagyon szépséges Olivér a mérlegen! :D

Pézsé!
Én azt vettem észre hogy Ágoston azt szereti enni ami ujdonság!Azt mindig megeszik ja meg a paradicsomos burgonyát!Szerintem már adhatsz Petrának ált.szeretik a gyerekek!
Én ugy csinálom,hogy felteszem a krumplit föni ,egyidöbe egy kis lábosba vizet.Amikor forr belemártok egy paradicsomot és lehuzom a héjját utána kiszedem a belét és csak a husát teszem a krumpli mellé!Egy nagyon pici bio ételizesitöt csipek le és azt bele teszem!Isteni finom,ma Ágolyo csak ugy tátogott! :lol:
Szerintem egy probát megér!Sinlacot is probálhatnátok egy étkezésre és a Holle rizs pépet és köles pépet ez mind glutén mentes és szerintem ezeket Petra ha csak egy ideig is de meg enné!Teszek fel neked mindjárt egy linket ahol ezeket meg is tudod rendelni!!!

Kata!
Azért nem értem különben (ha rosszul is mértem) mert olyan jol eszik és sokat szopizik is! :(
Örülök,hogy nem hány már annyit Bálint!

Emma!
Remélem nem kell sok torna Zalánnak!
Majd ird meg milyen gyakorlatokat csinálnak?!

Bandika!
Gratulálok a kis fogacskához!!!

Anda!
Nagyon boldog elsö szülinapot a fiuknak!!
Kép

Orsi!
Jobban vagy már?
Szegény,szépen beleestél te is!
Mi van azzal a szegény lánnyal a másik forumon?
Majdnem elájultam mikor olvastam a 35 hetes szülés eszmefuttatását az orvosnak!Meghülyültek ezek? :evil: Csak ne legyen semmi baja a babának és Lafinak!

Melcsi!
Nagyon szuper helyen voltatok!!
Édes a kis csupasz pucér banada!!! :lol:

Zsuzsi!
Kiváncsi vagyok a székre!
Biztos szuper lesz!!!

Katyuska!
Én nem vagyok a felkeltés hive de néha muszály!
Marcinál ezt annyira betartottam hogy komoly programok ugrottak "mert a gyerek alszik"cimszoval!A férjem már agyvérzést kapott tölem!Most már azért nem vagyok ennyire merev de ha tudom hagyom!Pl ha kocsiba elalszik akkor leülök a karázsba és olvasok(lent van a kerti ganitura) :D amig fel nem ébred!

Wish!
Örülök,hogy kijött az a bigyo!!!!
Hála Isten!
Te már teljesen jol vagy?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Bandika én tuok egy nagyon szupert!!!
Mindjárt keresem a cimét!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


tuok=tudok :oops:
Szoval ez a fiu nagyon profi!Ha gyerekekre kattintassz akkor 4-5 képen mi is vagyunk Marcival meg ö külön is! :D
Szerintem nagyon jo képeket csinál:
http://www.kaszasbence.hu/

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Én a barátnőimtől azt kaptam a 30. szülinapomra, hogy smink + fotózás Kaszás Bencénél
:D Egy a gáz: nem adja oda a DVD-t, csak az előhívott képeket... Ez meg nem túl praktikus a mai világban... Vagy gyerkőcöknél nem így van?

Kép
Kép
emma1976
 
 


digitális formában nem ad képet???
ez tök komoly?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nálunk az esküvői képeknél volt ez! Adnak egy dvd-t 10000ért rajta a képeinkkel, de azt csak betehetem a lejátszóba és csókolom. A képeket nem adják már oda, akkor mi benne neki a BÓT, ha te hazaviszed, oszt kinyomtatgatod, meg szétküldözöd... Ezért kell valami profi fotós havert keresni, aki odaadja a digitális képet.

dkata
 
 


Azt mondta, hogy ha rosszabb minőségben esetleg előhívatjuk az neki árt szakmailag :roll:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Ja, mi a dvd-t nem is kértük, vannak a papírképeink és ennyi.

dkata
 
 


Emma,

mi az a kifli tartás?

Hajni

neked milyen babakocsid van?

Olivér dél óta alszik, mindjárt fél 5 :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :)
ez a kifli
Kép

a lényeg, hogy a test tengelyéhez képest kicsavarodik.
a vállát nem emeli oldalrafordulásnál, hanem lent marad, csak fejből forog szinte

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

köszi :D
ilyeneket szokott Olivér is csinálni.
szerinted normális az, hogy 4 hónap után még mindig nagyon izzadok éjjel?

Kép
zsuzsi73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: