Új privát üzeneted érkezett!

Mazsi! Szuper lenne, ha tudnátok jönni!!! nanica, légyszíves mondd, h nektek is jó!!! Please!!! Így mégis összejönne a Nagy tali!! De jó lenne!!! :D :D :D
Vendég

nanica=Nanica :oops: :oops: bocs :oops: :oops:
Vendég

ugye rám nem haragszotok :?: én mindenki nevét kicsivel írom... :oops: :oops: :oops: kivéve ha az igazit használom :lol:

pann
hol lesz a tali?

csajok olívát vagy napraforgó olajat használtok?
hagymafélékből mennyit tesztek a kajcsijukba?

sno
nekünk is a Libero vált be eddig de egyenlőre a sima maxi volt és lehet h váltanom kell mert 2x kipisilt belőle :shock:

az tény h a legakítvabb vidéki tag lettél :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

majus
beszéltem én is a liliputis csajszival...nem győzött meg sem az elöl sem a csípőn hordozásról...annyit mondott h ők elvileg a hátonhordozás miatt hozták a piacra, arra tesztelték az elöl és csípőn hordozásra eddig enm de utánanézett mert nemrég kérdezte ue valaki :wink: és állítólag lehetséges :shock:
kérdeztem h ezt itthon gyártják vagy vhonnan importálják és az utóbbi...

nekem az a bajom h nincs fejtartó kis zsebe és ha a hátamon elalszik h tartom meg a fejét?

egyébként épp a múltkor olvastam vhol h lekoppintotta egy magyar csaj az ERGO-t akkor rá is kerestem a nevére de nem találtam semmit most meg azt a fórumot sem találom ahol erről olvastam :oops: :twisted:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Úgy látom, az egy éjszaka alapján felállított tendencia megmaradt. Visszatértünk a régi kerékvágásba és már csak a nem zavaró ismeretlen számú kelés van éjjel. Lehet, hogy csak azért csinálta, mert nem akar elkényeztetni és szivat egy kicsit. :twisted: Mert hát se fog, se pötty, se betegség nem lett a horror éjszakákból. Tegnap beszéltem egyik barátnőmmel. Azért az ő éjszakája bőven felülmúlta Szabi legrosszabbját is. Hajnali f1től fent volt, gügyörészett, nyafogott Szabinál alig idősebb babája. Reggel 6ig bírta :shock: . A gond az, hogy van neki is egy nagyobb, most a napokban lesz 3. Ő meg akkor kelt. :? Na azért ehhez képest mi tök jól állunk. Mert hát kit érdekel, hogy azután a kicsi a buli után szinte átaludta a napot, amikor a nagy egy ördögfióka. :wink:

Mazsi,
Csak a kiindulási alap a hasalás. Csak az egyik vállam van lent és a csípőm sem teljesen. :wink: Szerintem a legkényelmesebb szopipozíció. :D
Miómával kapcsolatban én is ilyesmitől tartottam, de doki szerint olyan helyen van, ahol nem okoz problémát. Így tanultam újabb dolgot, nem tudtam, hogy a helye is számít. :wink: A 24 héten még elég szörnyű lehetett, hogy senki nem mert/mondhatott semmit. :(
Sima napraforgó van itthon, most azt. De ha olíva is van, azt. Sokat segítettem? :lol:
Hagymából még csak üvegeset kapott, simán bírta a vöröshagymát és a póréhagymát. A 4 hónaposoknak való Hippben volt. 8)

:?: Ti anyóssal/apóssal tegeződtök? Én elvileg igen, de nagyon döcögősen megy nekem. :oops: Pedig elvben már évek óta. :wink:

Kép KépKép
lorca

Mazsi,
A mandarinról, narancsról el is felejtettem mondani, hogy nekem azért nem gond, mert van olyan ország (Spanyol), ahol a kezdő kaják közé tartozik. Egy egész ország nem tévedhet. 8) De azért én is 8 hónaposan adtam először.
A háton hordozással nekem eleve az alvás a gondom. Meg már amúgy is alig bírom el.

Kép KépKép
lorca

Hali!

Most látom, h csak Nanicát írtam, pedig Lin írhattalak volna téged is, bocsi, nem direkt volt, csak felületesen olvasok. :oops: :oops: :oops:

mazsi! :lol: Igen, csak pürésítem a rizst, aztán Aventes poharakba teszem (ált. 2 elég) és megy a hűtőbe.

tali: vmilyen művelődési ház...öööö...Pestúlyhelyi Műv. Ház? Nem. Megvan a hivatalos név és cím: Pestújhelyi Közösségi Ház, 1158 Budapest, Szűcs István u. 45.

Olíva vagy napraforgó olaj: ha neki főzök, akkor csak olíva, ha a miénkből kap, akkor napraforgó is.

Hagyma: sztem Gergő még nem evett. :oops:

Most megyek megsétáltatom, mert megint kezdi a hisztit. :x
Útbaejtjük a Közösségi házat is és megérdeklődjük, h mit szólnak az időpontokhoz + megpróbálok képeket is csinálni a helyről ha megengedik. :wink:
Vendég

Vajon a Távol-Keleten mi a kezdő kaja??? Ezen néha elmélázom, mikor mérlegelem egy-egy új étel bevezetését. :roll:
Vendég

Itt egy kép a teremről, amit ajánlottak:

http://www.csokonaimk.hu/pekh/Klubok/manotorna.html

Ezt képzeljétek el polifoam-okkal és ülőpárnákkal. :wink:
Vendég

Meg még egy kérdés. Titeket nem zavar, amikor valaki nem a nevén szólítja bébikét? Amire én gondolok, az ilyen mondatok: Nem kéne ezt bepelenkázni? Engem nagyon tud idegesíteni. :x

Kép KépKép
lorca

Napraforgó olaj, mintha lett volna szó róla, hogy az olivát még nem ajánlják, de nem emlékszem igazán, ezért gondoltam, amíg kiderül nem használom, magunknak már szinte csak olivát használok (persze bő olajban sütéshez nem).

Vöröshagymát úgy szoktam csinálni neki, hogy egy kis vizet is teszek hozzá, és úgy párolom, akkor nem olyan erős. Fokhagymát még csak a sütőzacsis zöldségeihez tettem, egyben, de nem adtam oda neki.

Tegeződünk simán, pedig már elmúlt 60.

Orsi
Kép Kép
sno

Nagyon korrekt kis terem!

A Suttogósnő sem bírta az ilyesmit, valószínűleg ő ültette a fülembe a bogarta, így nekem is rossz érzésem van, ha csak gyerekként emlegetem valahol.

Orsi
Kép Kép
sno

Pann,
Nem tudom, megkérdezem sógort :D De nekem még a Közel-Kelettel is problémáim vannak. :lol:

Kép KépKép
lorca

Mazsi!
Én bizti nem haragszok, én csak akkor írom kicsivel, ha elgépelem.És olyan sokszor van :oops: :lol:

Lorca!
Nálunk is okés lett megint az éjszaka!Védőnő aszonta front+telihold. 8)
Én párom szüleivel az első találkozás óta tegeződök.

Pann!
Szerintem Japánban szusival kezdik etetni a csemetéket, rizzsel, vagy rizzsel kombinálva.És algaleves az előétel:D

Lányok!
Van vkibek kenyérsütőgépe???És ha igen milyen márkájú, és mennyire elégedett vele?
Most kitaláltam, hogy kéne egyet venni, de csakis olyat,ami maga gyúrja a tésztát, én csak beletesezm az alapanyagokat 8) :lol:
Köszi előre is az infókat!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Valószínű mi tudunk menni. Nekem a 13-a jobb lenne.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Mazsi: Ha mehetünk akkor veletek mennénk.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

én ma olívát tettem a kajcsijába :oops: abból kiindulva h extra szűz és már a kezdektől ajánlják fürdetéshez is :shock: remek összefüggést vontam ugye? :oops: :lol:

lorca
mi tegeződünk anyósékkal a kezdetektől...nekem a magázás lenne furi :lol:

"Nem kéne ezt bepelenkázni?" eddig nem nagyon talákoztam ezzel de nyomatékosan megkérdezném h csak nem Leára gondolsz?merth ez a neve!!!!!! :twisted: irgum burgum

pankaa
nekünk egy Clatronic van úgy kaptuk és keveri a tésztát magától :lol: de lehet vele pizzatésztát és sütitésztát is keleszteni

épp most vettünk a Tescoban egy szupi könyvet gépi kenyér receptekkel és incsi-fincsi

lin
Te voltál a gyorsabb :lol: (nanica :cry: :wink: ) nekem mindegy melyik nap lesz, ha egészségesek leszünk megyünk

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Kép [img]%20%20%20%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1196427426.3799.jpg[/img] anya régi babájával

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

:shock: :shock: :shock: hova lett a másik kép? Kép anya régi babájával

most már eldugolok mert velem van tele az oldal :oops: :oops: :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

feltehetem a fogasba?

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Mazsi,
Nagyon édi Lea!!! Ilyen babám nekem is van. :D
Én ha főzök Petinek akkor olivát használok, és hagymát egy-két szirmot szoktam belefőzni és bele is turmixolom. Tök jó, hogy tudtok jönni a talira.

"Nem kéne ezt bepelenkázni?" : még senki nem mondta, de azt hiszem nem lennék valami finom a aválaszomat illetően.

Anyósékkal magázódom, de nem is hiányzik a tegeződés velük!

Orsi,
Gratu Sebi új fogacskáihoz!!! :D

Pann,
Boldog szülinapot utólag! :D Klassz a ülőalkalmatosság, majd Gergősebi lerendezi! :wink: Tali ok bármikor.

Megnyílt a karivásár a Vörösmarty téren!!! Mikor látogatunk el oda is? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok:Egész délelött Laura mellett puncs tortát csináltam a barátnőm lányának.Most meg mehetek dolgozni majd a fiamért.

Jó sokat írtatok!Levontam többször kell jönnöm. :)

Panka

Köszi a segítséget,majd este próbálkozok.

Sno
Rákerestem a nevedre,de kiírja nincs találat. :shock: Ezt is este pótlóm.

Ne haragudjatok most csak ennyire futotta,este lefekvés után jövök és mindent bepótólok.

KépKép
KépKép
dana 1

Miután Ria ránk pirított, hogy tudni kéne a tapsit, Szabival belehúztunk. Már van rá példa, hogy mindenféle előtapsolás nélkül, csak szóbeli (félórás) nyüstölésre hajlandó tapsizni. :) Persze csak zavaró körülmények nélkül. A legnagyobb akadály, hogy az ujjszopi még mindig erős, így nincs mivel tapsolni. Néha azért egy kézzel is megpróbálja. :D Hogy milyen okos egy gyerekem van. :lol:
A másik, nem túl szándékos tanítás a "némakacsa". Aki már hallott ilyen szárnyast, az tudja, hogy nem hápog, hanem amolyan idétlen hhááá hangot ad ki. Na ez is megy. :D Majdnem sikerült még fel is venni videóra. Persze nem olyan jól, mint ahogy élőben csinálta, de így már tagadhatatlan. :D Anyukámmal nagyokat nevettünk rajta, nagyon aranyosan csinálja. :wink:

Ez:
Hozzátehettem volna, hogy anyukám kedvenc szavajárasa az "ez", mint Szabi vagy Nati. :? Már én is mondtam, hogy van neve is, de a reakció annyi, hogy nem kell hisztizni. :evil:

Mazsi,
Nagyon jó a babával. Már látom, milyen remekül lehet pelenkázni is, pont méret. :D Látszik, hogy benne vagyok a szerepjátékokban, másra se jár az agyam. :lol:
Nekem is sokszor nagyon hasolnóan tudományos döntéseim szoktak lenni. :lol:

Kép KépKép
lorca

Húúú, de sokat írtatok...

Voltunk védőnéninél mérésen: 10,2 kg és 80 cm!! (ezér nem bírom a kengurut :roll: )

Narancs, mandarin: védőnéni mai álláspontja szerint minden gyerek azt a gyümit egye ami az adott országban terem (Lorca, ezzel keresztülhúzta a spanyolos elképzelésedet :lol: ) I.e. magyar gyerek almát egyen, spanyol gyerek narancsot, és magyar gyerek ne egyen narancsot, mert allergizál... (merhogy nem ott honos) Na nekem ez se hangzik túl hihetően, ráadásul nem akartam bezavarni az akkor banánt se egyen? kérdéssel...

Kép
Kép
agiboldi

Mazsi
Ilyen babám nekem is volt! Ő a Gabi baba! :oops: :lol: Csak sajnos nálunk anyu a tesom gyerekeinek adott szinte minden régi játékomat.

Nálatok legalább van valami látható oka az éjjeli ébredéseknek. Nálunk már 3 hete csak egy fog van és semmit nem látok készülődni. Igaz nem is nagyon tudom megnézni. De fog az még tuti nincs több.
Nagyon édesen Lea a vigyorog Lea! :D

Pann
BOLDOG SZÜLINAPOT! (vagy már írtam tegnap? :oops:)
Szerintem jó lesz az a művház. :D

Voltunk ma is uszit pótólni. Decemberben csak pótórákra fogunk járni. Majd januártól veszünk rendes bérletet. Remélem azért valaki fog még járni közületek! :roll:
lora7

Mazsi!
De jó, kis fogaska :lol:

Ágiboldi!
Hú, nem semmi!Ez már komoyl súly, főleg a hátnak!
Na a banánt azé megkérdeztem volna!:D;)

Lorca!
Na én is némakacsának hívom ilyenkor Emilit(vidéki lyány vagyok :wink: ), ha "hápog" :lol: (csak eddig akinek mondtam, nem tudta milyen a némakacsa :roll: :D )

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Mazsi
Még akartam írni, hogy sztem Brigi sem kapott még hagymát. Vagyis egy kis fokhagymát már igen, a spenótba. Ált. olivaolajat használunk, mert főleg az van itthon.

Anyósékkal magázodom. Tegeződve könnyebben kicsúszna sztem egy pár nem túl szép szó a számon. Egyébként érdekes, mert az egész családom tegeződik velük, még a tesóm gyerekei is, csak én nem. Viszont így van ez fordítva is, mert párom egész családját tegezem, még a nagymamát is, csak anyósékat nem. :roll:

Panka
Van olyan kenyérsütő gép, ami nem maga keveri a tésztát? Nekünk ugyan nincs, de anyu nekem akarja adni az övét. De fogalmam sincs milyen márka.
lora7

Körkérdés
Ti milyen karácsonyfát terveztek? Nehezen tudom elképzelni, hogy tegyek egy ilyet bababiztossá! :roll:
lora7

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!

Tali! Szupi a terem! Elvileg bármikor jó! :D

Pann! Nagy gratu a fiacskádnak! Nagyon szép a kanapé! :)

"ez"! Még nem volt hozzá szerencsém! :evil:

Lorca! Látod megy nektek a tapsikolás! Mi is gyakoroljuk ezerrel!

Ágiboldi! Nem semmi hogy 10,2 kiló!

Mazsi! Jajj nagyon jó az étvágyunk! Már nem elég neki egy bébiétel :oops: :shock: Én adok neki többet! :oops: Ha én főzök akkor a 300 ml lecsúszik. De nem aggódom, nem mondhatni hogy el van hízva! :lol:

Voltunk ma a bőrgyógyászaton az ekcéma miatt! Amikor Timonál voltunk akkor is volt rajta és 3 hét hydrokortizolos krém, fenistil csepp és calcium használat után sem javult sőőőőt!!! Megnyugtatott a drnő hogy nem ételallergiáról van szó! Sajnos ilyen tipusú a bőre, öröklött hajlam (nekem is volt kiskamasz koromba meg most) :? Visszatérünk a jó öreg fürdetőkrémre! :twisted: Meg kapott valami erősebb kencét. Plussz szigorúan 1 éves kor után adhatok savanyított tejterméket is!!! :( Ekcémásoknak nem javasolják! :roll: :D

KépKép
csongria

Lora! Karácsonyfa! Hát voltál nálunk! Szerinted hol bababiztos? És hogy kerüljem el a lehulló tűleveleket amikor csuszik Benike az egész lakásba!!! :roll:

KépKép
csongria

Ria
Hát ez az! Nálunk is hasonló a helyzet helyileg. Bár van egy pici műfenyőnk is, de eddig inkább igazi volt, mert azt jobban szeretem. De most lehet, hogy beüzemelem.
lora7

Lora! Én is mű-re gondoltam, bár az igaziért vagyok oda!

KépKép
csongria

ria
tök jó h végre eszik rendesen :lol:

Lea is ilyen kis érzékeny bőrű :cry: (mint én) úh mi 1-2 alkalom kivételével még mindig fürdetőkrémet használunk+időnként szintén gyógyszertári testápolóval lekenem tetőtől talpig :lol: így nincsenek száraz foltok...

karácsonyfa
nálunk is a nappaliban van csak hely ami egyben Lea játszótere úh majd őrző-védő szolgálatot szervezünk :lol:
szerintem az a 2 hét megéri
nálunk a Normand fenyő szokott lenni ez kevésbé hullajtja a levelét és gyönyörű :lol: jajj úgy várom már :lol:

lora
hátha nektek is a fogak a ludasak :lol: egyébként én is csak csellel tudok bekukkantani a szájába :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ágiboldi,
Egy tizessel nagyobb, mint Szabi. Akkor nekem nem szabad panaszkodni a kengura. :lol:

Pankaa,
Nekem volt falusi nagymamaképzésem. :lol: De mint kiderült, Robi azt hitte, viccelek, amikor mondtam neki, hogy olyan, mint a némakacsa. Született pesti. Fúúúj. :lol: (Más született pestiek nem megsértődni.)

Lora,
Karifa nálunk a miniszobában lesz. Azt be tudom zárni, nem járnak arra illetéktelen minikezek. Meg a gonosz tűlevelekből is kevesebb lesz így a lakásban. Nekem szerintem az összes karifáról lehetne génmintát szerezni, ami eddig megfordult a lakásban. :oops:

Csongria,
Belehúztunk a pá-pába is, de ott még sehol nem vagyunk. :wink:

Kép KépKép
lorca

majdnem benövesztettem Lea fülbevalójának helyét... (szép magyarosan fogalmaztam :oops: :shock: ) 2 napja kivettem a fülbevalóit h megtisztítsam őket és elfelejtettem visszatenni :oops: :oops: :oops: persze miért ne most fürcsi után (elalvás előtt) jutott eszembe visszatenni és az egyik lyukon már egy pici hártya lett amit csak akkor vettem észre amikor elkezdett üvölteni szegény :oops: átnyomtam rajta... :oops: :oops: :oops: remélem nem fog begyulladni neki :cry:
olyan hülye vagyok :twisted: :twisted:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Most jutottam géphez.Fiamnak fáj a foga talán az éjjel alszik is valamit.Na én nem a Laura miatt nem alszok. :(

Pann

Nekünk is csontfehér bőr kanapénk van.Igaz azt le tudom mosni,de azért vigyázni kell vele főleg mikor a fiam nekiáll festeni,enni. :evil:
Rizsbe milyen zöldségeket raksz?Ügyes fiad van.Ha jól értem áll és utána kezdett mászni?

Mazsi

Nagyon szép Lea.Még én nem adtam se hagymát,se étolajat vagy olivát.
Aposómat magázom,de míg élt Anyosom őt is és nem is akartam ,hogy tegeződjünk,igaz ők nem is engedik senkinek.Vannak barátaik akikkel magázódnak. :?

Lorca

"ezt"Engem nagyon tud bosszantani,szerintem olyan mint mikor gyerekek egymás között csak a vezetéknevet mondját. :evil:

Ági

Védőnéni állításával egyet értek,mert ha belegondolsz Ami itthon terem azt éretten szedik le,amit úgy hoznak pl.déli gyümölcsök azokat éretlenül hozzák és itt érik be érlelővel.Tavaly télen volt gond a banánnal,hogy nagyon sok szervezetre káros anyag van benne.Meg már kostóltam olyan narancsot aminek ize se volt. :twisted:

Ria

Sajnálak az ekcéma miatt.Nem vakarja Beni?Jó kis húzatja van fiadnak evés terén. :D

Karácsonyfa

Én is osztom Mazsi véleményét Normand fenyő az nem nagyon hullajtja a tüskéit.Meg egy jó tanács kössétek ki több helyre.Mi damillal szóktuk hogy ne látszódjon meg törés mentes díszeket tegyetek a fára.Emlékszem Dani első karácsonyán csak gurulni tudott.Pillanatok alatt a fa alatt volt és csak a gömbök érdekelték mert látta magát benne.

Mazsi

Nem is gondoltam ilyen hamar beforr a lyuk a fülükbe. :shock:

Már késő van talán tudok aludni. :? Bocs ha véletlenül valaki kimaradt.
Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
dana 1

Jó reggelt!

Látom mindenki még alszik.
Szörnyű éjszakánk volt.Fiamnak nagyon fájt a foga. :evil: Sajnos ő igazi férfi gyógyszert nem akar bevenni,reggel meg mondom megyünk doki nénihez erre mondja nem is fáj már.Na majd hétfön elmegyünk,remélem azért az éjszakák jobbak lesznek.

Ma megyünk vásárolni adventre.Ti fel szoktátok diszíteni a lakást?Fiam már nagy lázba van. :)

KépKép
KépKép
dana 1

Mazsi,
Két nap? Jó gyorsan regenerálódnak. :? A jó, hogy a legkisebb sérüléskor is. Gondolom volt bömbi.
Nekem is mindig benövögetett a lyuk a fülemen. Mindig szenvedtem vele egy csomót, mire sikerült ismét belevarázsolni. Most már reménytelen. :wink:

Dana,
Nálunk nincs vita gyógyszer terén. :twisted: Nati most kezdte el az orrcseppnél, hogy majd később, majd evés után... Tegnap nem akart fürödni menni. Kellett egy kis idő, mire rájöttem, hogy azért nem, mert fürdés utánra ígértem az orrcseppet.

Kép KépKép
lorca

Pann,
Megkérdeztem sógort a távol-keleti bébikről. Nem épp egy házitündér. Agyonfőzött rizzsel kezdenek (must be some...), a "hús" pedig amolyan ebihalszerű hal a rizsbe főzve. Azért a rizs nem volt olyan új info :lol: Én inkább megmaradok a pipihusinál. :wink:

Kép KépKép
lorca

Csajok merre vagytok?
Takarítanom kéne de semmi kedvem.

Lorca

Nálunk is így kezdődött,de akármilyen édes a gyógyszer még italba se issza meg inkább köpköd.
Ez az ebihal kaja kicsit furcsán cseng.Igaz azt mondják nagyon jó az agynak a tengeri hal.Ezért ennyire "okossak" :wink:

Megint próbálkoztam a 2 gyerek egyszerre lefektetéséval,hát nem arattam nagy sikert.Mikor bementem Laura kiságyába az összes itthon található plüss állat és még ő is beleült.Csak tudnám hogy fért bele ennyi játék mellé. :?

KépKép
KépKép
dana 1

Dana,
A kettős altatás nekem még csak úgy sikerült, hogy Nati a fal mellett, én középen, Szabi a másik oldalon.
Nálunk a gyógyszer megy, csak a kiságy és az önálló alvás nem. :lol: A Nurofent nem tudja kiköpni :wink: Az is fájdalomcsillapító. Szerencsére a rábeszélés (erőteljes) még működik. Az orrcseppnél is, erős Nati!!!, majd hüppögve odajön, hogy nemakarokócseppet. De azért odafekszik az ölembe. Egy kis küzdelem azért van, azt már nem tudom elérni, hogy ne kapdossa a fejét.

Kép KépKép
lorca

Lorca

Látom akkor te is harcolsz az igazadért.Ahhoz meg nagyon ügyes hogy 2 éves.Mi már ebbe a kórba is ketten fogtuk le.Akkor volt nagyon beteg és sokféle gyógyszert kapott.Vagyis kisérleteztek mert nem tudták eldönteni hogy tüdőgyuszi vagy nem.Dani meg még rárakott 1 lapáttal annyira elhagyta magát hogy akármelyik orvoshoz mentünk elsök voltunk. :D

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok

Dana
Hétvégén mindig kevesen vagyunk, mert mindenki apával és a családdal van elfoglalva. Vagy apa ül a gép előtt, mert ugye ilyenkor ő is otthon van. :evil: :lol:

Most látom, hogy a gyerekeid egy napon születtek! Tök jó! Így nincs olyan gond, hogy ha az egyik kap ajándékot a másiknak is kell venni. :twisted: :lol: :lol:

Jók a kisképek! Látom végre sikerült. :D Nagyon helyes a fiad abban a kalapban! :D

Lorca
Ebihalszerű izé elég morbidnak hangzik, de nekem a pacal is hasonló. Persze az legalább nincs a kezdő kaják között.

Mazsi
Fülbenövés: :( Szegény kis Lea, de gondolom azért elég gyorsa túl lett rajta.

Ismét egy körkérdés
Adott már valaki aszalt gyümit a babóknak? Ha igen akkor, hogy kell? Áztatni és turmix?
Sno: Nem te írtad egyszer, hogy valaki csinált és adtál Sebinek belőle?
lora7

Voltunk ma a Kikában, és tök jó kis kesztyűre bukkantam 690-ért. Bundás síkesztyű, egyujjas és széttépőzárazható, hogy könnyebb legyen ráhúzni a kezére. Igaz kicsit nagy, de az sztem nem baj. És volt fiús színekben is kisautóval.
Meg vettünk egy asztalraszerelhetős, összecsukhatós etetőszéket is. Briginek tetszik. :D
Kép Kép
lora7

Sziasztok!

Dana! Szépek a képek! :)

Lora! Én nem adtam még aszalt gyümit. Azt lehet? Nincs hozzáadott cukor benne? Lehet hogy hülyeséget kérdeztem! :oops:

KépKép
csongria

sziasztok!

Lea relatíve megjavult :lol: már ami az éjszakát illeti...csak f1 kor és 5kor kelt szopizni (na de akkor végleg :shock: :shock: :twisted: :twisted: ) Timi gondoltam rád :lol: Lillus szokott ilyenekkel meglepni téged ...
persze 7kor kidőlt úh azért aludtunk még1-et f9ig :oops: :lol:
apa meg Gyöngyösön volt vizsgázni így nyugi volt.

a bibi csak ott volt ebben a "szép" éjszakában h én nem tudtam elaludni...f11kor befeküdtem az ágyba és vártam h Lea a szokásos 11-es szopiját követelje...vártam csak vártam... :lol:
nem értem én ezt amikor lehetne nem alszok :twisted:

lora
tényleg Gabi baba :lol: én már el is felejtettem a nevét :lol: :oops: nálunk anyukám mindent eltett :lol: most a napköziben (anya családi napközit csinál otthon az 1-3 éves korú gyerekeknek) a mi játékainkkal játszanak a csemoták :lol: persze az ilyeneket mint Gabi kimenekítette :lol:

aszalt gyümi
én még nem adtam Leának de nem is tudom h szerencsés-e már most?
azok nem héjjastól vannak aszalva? miután Lea ilyen kis hasfájós szerintem mi várunk vele.
Egyébként én is csak vízben áztatnám egy kicsit és turmix vagy még esetleg forró vízzel önteném nyakon és úgy turmix...

fül
nem gyulladt be végül úh nagy kő esett le a szívemről...

gyógyszer
Lea egyenlőre a Calcimusc fecsis szájba nyomásától lázadozik :twisted: az Édes Panadolt simán lenyeli :lol:
orrcsepp most már mehet minden hadakozás nélkül :lol: olyan kis okos :lol:

tapasztalt habtapisok
tettem képeket a Picasara....és láttam h sno nálatok pl figurás habtapi van...Te kiszedted az apróbb darabokat?
nekem is muszáj volt vennem mert a nagy szőnyeg+játszószőnyeg nem elég :twisted: a jéghideg parkettán (nálunk a hagyomásnyos parketta van) kell csúszni-mászni :lol: én számosat vettem de csak 1 garnitúrát kaptam :cry: csakhogy kb 5 percen belül felszedte :shock: úh most leragasztottam :lol: nem merem a figurásat megvenni mert ha ki is szedem az apróságokat ott tuti felszedi...
mi a trükk?

találtam egy ERGO-hoz hasonló hordozót de sajna ez is olyan drága :twisted: ha esetleg érdekel valakit...

http://www.yourbabycarrier.com/yamo.html vagy

http://www.babycarrier.at/yamo1.htm

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

lora
jó a kis kesztyű :lol: én nem vettem mert egyrészt van az overallhoz (de nem használjuk) másrészt hosszabb az ujja így ha hideg van nem hajtom vissza :lol:

Brigo így aztán rendezkedhet az asztalon :lol: :lol: :lol:

nekünk még egy kis gagyi asztalunk (amit bár újonnan vettünk az első albérletünkbe de semmi komoly ha kicsit jobban rákönyökölsz billen :oops: ) van úh arra nem tudtam volna ilyet felszerelni.
na de majd a szép új konyhámban lesz nagy asztal :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok,

Gyors segítségre lenne szükségem!
Tegnap Sebi leesett a lépcsőről, túl sokan voltunk ott egyszerre, és mindenki azt hitte, hogy a másik vigyáz rá :oops: :evil: Végül azt sem láttuk, hogy milyen magasba mászott fel és esett vissza. Sírt, de nem sokáig, és először nem láttunk rajta semmit, aztán később az orrnyerge lett piros és egy kicsit bedagadt, de lebeszéltek az orvoshoz vitelről. Ma reggelre viszont a tarkója dagadt be, egész nap figyelem, de nem látok semmi feltünőt, viszont nem tudok teljesen megnyugodni.

Róki és aki még volt ilyen problémával orvosnál,
Mik az intő jelek? Mire kell figyelni? Honnan lehet tudni, hogy baj van?

Előre is köszi a gyors válaszokat

egy aggódó anya

Orsi
Kép Kép
sno

SNO! Irtam privit! :)

KépKép
csongria

sno
ha agyrázkódása lenne aluszékony, kedvetlen esetleg hányna tehát nem hiszem h gáz lenne...
ezek szerint legalább egyet buckázott :cry:

ha tutira meg szeretnél nyugodni vidd el dokihoz (én ezt tettem volna mivel senki nem látta mekkorát esett, de én paramami vagyok :oops: ezzel csak azt szerettem volna mondani h én mit tettem volna és nem minősíteni téged :wink: )

ha eszik rendesen vidám szerintem nem lehet nagy gáz :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?