Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Igen az első kettőnél nagyon halvány volt még, az volt a dpo11. napon, akkor rögtön látszódott, de sajna nem akkor fényképeztem le, hanem csak tegnap, és addigra meg már nagyon elszineződött.
A harmadik meg a dpo 12. napon volt.
Dokihoz csak csütörtökön megyek este, ő mondta hogy akkor menjek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Ezek kozul csak az agynemugarnitura az uj es a piros valami a foldon.
A tobbi Zolie volt.

Magi
Vendég

Magi ez tök jó, nagyon szép a szoba.

A kiságyat így kompletten hol vettétek? Nagyon tetszik.

Neked milyen babakocsitok lesz?

Én nagy kerekűt szeretnék, a bergont néztem.

Nagy lányom úgy volt hogy anyósomnál alszik, erre most telefonált hogy nagyon sír, így párom elment érte.

Kép

gabi1

Magika!Nagyon klassz a szoba :lol: külön alszanak majd a gyerekek?Hol veszed a pelust?Ezt a szönyeget vetted a Kikába?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Gabi!A Bergon nagyon nehéz ha véletlen emelgetned kell.Nekünk Pier Cardenbe van olyan nagy kerekü de vennünk kellett újat mert itt a 6-on fél emelt van és nem birtam a 15kg babakocsit+a gyerek.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Akkor milyet érdemes venni, ami nem nehéz, de jó minőségű, nagy kerekű, akár olyat ami mózes, babyhordós, meg a 3 funkciós?

Kép

gabi1

Lanyok!

Orulok, hogy tetszik.

Kata!
A peslust mindig a borzen vettem.
Ami a kepen van az babapelus.
Zoli jatekbabajae.
Amugy en a pampersre eskuszom.
Igyen kulon lesznek a gyereke, van ket kicsi szobank ket gyereknek. Ez a szonyek regi.
A kikaban vegul nem vettem szonyeget, majd holnap a TTL-ben.

Gabi!
Az agynemu foltvarrott, es a borzen rendeltem egy notol. De lattam a Camponaban is lehet ilyet rendelni, gondolom nekik is szallit es a Brumi-Macinak is.
En ott vettem at.
Babakocsink meg Peg-Perego cula van.
Negy nagy kerek + autobakotheto mozes + sport.
Hordozoban meg Nania kerekes horodzom van.
Majd karacsony utan azt is ossze rakom es lefotozom.
Meg egy furdeto allvanyt szeretnek venni a furdobe, mert egyutt szeretnem majd oket furdetni.
Es ha a kicsivel vegzek bele tudom tenni majd az ures kadba, hogy ne essen ki, mig Zolival is vegzek.
A furdest egy kadban bonyolitom majd, ha minden jol megy.
Ja es meg a bolcso is van, de azt nem bizti, hogy megveszem, mert a babakocsihoz lehet kapni mozes allvanyt es lehet inkabb azt veszem majd meg.
Majd meg meglatom. Ezen vacilalok most nagyon.

Amugy szerintem a kisagy majd atkerul Zoli szobajaba majd, mert Zoli szobaja a mienkbol nyilik.
Igy ha megy a legkondi ott is huvos van. Ha nagyon meleg lesz atkerul a kisteso is Zolihoz, es majd kesobb kerul vissza, de mindenkeppen kulon szoba tolunk.
Nalunk ez Zolinal nagyon bevalt. Remelem most is be fog.
A legyeg, hogy ebbe a szobaba csak es agyba csak ejjel fog aludni. Nappal a foldszinten lesz a mozesban, vagy a kertben, mert remelem jo nyar lesz.

Szoval azt tervezem, hogy Zolival kint a kerben furdunk meg jatszunk, kisteso meg mozesben alszik majd kint velunk. Szep almok. REmelem be is teljesul majd.

Magi
Vendég

Gabi!

Arban meddig mesz el?

Csak mert van a bebe comfort high track kocsi.
Haromkereku es lehet hozza mozest is venni.
Csak az ara horror. Meg is vettem volna, de Zoli nem szereti azt a fajta kocsit, aminek egyutt mozog az egesz sportresze. Tehat a hattamla es a labtamasz is. Pedig most ez nagy divat.
Szoval Zoli nem szereti, igy az kiesett, mert meg Zolinal kicsit hasznaltuk az uj kocsit osszel.

De nekem nagyon tetszik.

Lehet, hogy ha kinovi a babakocsit majd a kisteso es jo aron el tudom adni, akkor veszek majd ilyet csak sporttal.

Magi
Vendég

Gabi!

Azt elfelejtettem, hogy nagyon konnyu, mert osszesen 8 kg ha jol tudom, de lehet hogy 11. mar nem emlekeszem.
Egy mozdulattal ossze lehet csukni, nagy kerekei vannak, jol rugozik es osszecsukva kicsi helyet foglal.

Magi
Vendég

Magi!
Itt vagy még?
Mikor kezdjem szerinted az lh-tesztelést?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bókokat.Nagyon jólesett :D :D :D :D
Remélem,ha 50 leszek is letagadhatok majd egy 10-est :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kata!
Gabriel teszt kazettákat vettem 3.600-kb.Cak nem tudom mikor kezdjem.

Magi!
Gyönyörű lett a szoba+minden :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Magi fogalmam sincs hogy meddig megyek el, attól is függ hogy tetszik e. a tiéd mennyi volt?

Ibici szerintem holnap már csinálhatsz tesztet.

Kép

gabi1

Ibici!

Ha 28 napos a ciklusod es 4 db teszted van, akkor 12-13-14-15 napon csinalnam.

Ha tobb teszted van, akkor 10-tol csinalnam amig nem lesz + de max 18. napig.

Magi
Vendég

Gabi!

Az outletben volt 80 ezer.

A bebe mozes nelkul is most ennyi, de lehet picit olcsobb.

Mindjart megnezem.

Magi
Vendég

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 4&mainid=8

Nekem ilyen van csak kek es piros szinben es sport resz is van hozza labzsakkal.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=4&whid=8

Magi
Vendég

Az nem is olyan rossz, szerintem tök jó ár. Majd leírod a pontos nevét, hogy utána tudjak nézni?

Kép

gabi1

Vendég

Magi megnéztem

Három kerekűt nem akarok.

De ez a négy kerekű nagyon szuper, akkor én is ilyet veszek.

Kép

gabi1

Gabi!

De mar nem adnak hozza sportreszt, csak a vaz es a mozes.
:(
Nem is ertem miert.

Azert nezz utana.

Magi
Vendég

Igen olvastam, majd utána nézek mindenképpen.

Kép

gabi1

Na azt hiszem lefekszem
jó éjt nektek.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Tegnap este megcsináltam az első tesztet,de a kontroll csíkon kívül semmi nem volt rajta.Azt hiszem korai volt.Ma nem,de holnap csinálom a következőt úgy döntöttem.Egyébként 5 teszt van a dobozba.
Magi!
A ciklusom 28 napos volt pontosan még a napszak is megegyezett mindíg.De mióta rajta vagyunk a dolgon meghü...lt.Hol 2 nappal hamarabb hol 4 nappal később hol pontos.Most utóbb 28 előtte 32 tudod akkor hittem,hogy baba van.Na szóval elég gáz!

Hogy vannak a legkisebb kismamiaink?dodó?Gabi?
A többiek hogy vagytok?

Kép
Kép
a.ibici

Kata!
Sajnálom,hogy megjött!De így legalább tudod,hogy nincs gond.Sajna te most úgyjártál mint én 2 hónappal ezelőtt.Csak nekem még rosszabb volt,mert már a tünetek is jöttek :cry: :cry:
Sebaj,Ősz a miénk!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Hol vannak a többiek???
borsika,Betti,Edoci,Vera azt mondtad újra jössz!!!!
Remélem nem hagytam ki senkit!! :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

a.ibici!
Köszi a hiányolást! :wink:

Megvagyok, csak ma sokáig lustiztunk. Aztán a párom segített elmosogatni. Most meg odaraktam egy csirkehúslevest sok zöldséggel, és még fokhagymás brassói lesz!

Tegnap egy kicsit barnáztam megint, de szerencsére hamar elmult, sokat feküdtem! Lehet az időjárás is közrejátszott, mert a hasam is sokat fájt!

Ma nem tudom mikor leszek még, mert délután megynk karácsonyi ajándék vásárló körútra!
De majd megpróbálok jelentkezni!!!

d.dodó

Képzeljétek!
Ránéztem most a tegnapi tesztemre és 1 nagyon,nagyon halvány csíkocska van rajta.Szinte alig látszik,de én látom rajta.Lehet,hogy ma is kéne csinálni este még 1 tesztet?

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Hát ha egy nagyon enyhe vonal van akkor nem baj ha kimarad egy nap.Bár én nem tudom mivel még nem csináltam ilyet :oops: Igazad van az ősz remélem a mienk lesz :wink: :wink: :wink: Szerintem nálam Gabi munkája miatt is késet ideg miatt :( Te mióta nem szeded a gyógyót?

Dodó!Piheny sokat!!Rosszul létek?Család tudja már a jó hírt?

Gabi!Nekünk Graco babakocsink van én nagyon szeretem mert könnyü nem nagy kerekü de igy szinte minden kocsiba befér ha mennünk kell a nagy kerekü meg csak apukám Turanjába fért bele :roll: De augusztusig még úgy is jönnek ki új modellek hátha lesz valami klassz :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
A Viki születése óta én nem szedtem gyogyót,nem bírtam.Másképp védekeztünk :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Kata nekem is Graco volt, de sajna olyan rossz utak vannak nálunk, meg ahova költözni fogunk ott is hogy azt mondtam hogy inkább nagy kerekűt veszek. És miután 6-an nem fogunk beférni a kocsiba így kocsit is cserélni kell, vagy land cruiser 5 személyes azzal járok én, abban jól elférneka gyerekek, de ha 6-an akarunk majd menni akkor nem fogunk elférni, ez terepjáró. És vagy egy avensis ami személy autó de az is 5 személyes. Szóval majd azt cseréljük le, buszt nézegettünk, abba meg befér majd a nagy kerekű is.

Nekem délelőtt nagyon hányingerem volt, vettem be egy mentolos rágót, attól jobb lett. Viszont nagyon fáj a cicim, meg álmos vagyok.

Mi most délelőtt mászkáltunk, mert elromlott a mosogatógépünk és vettünk másikat, holnap hozzák ki.

Ibici szerintem csinálj tesztet mert nekem is úgy volt hogy egyik nap halvány volt, a másik nap meg +, egyébként kb 10 perc kell mire normálisan mutatja, én használtam kb 3 félét és mindegyiknél ez volt, de nekem a baby mark jött be a legjobban, az árban nem is annyira vészes, rossmannban is lehet kapni.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Kata nekem is Graco volt, de sajna olyan rossz utak vannak nálunk, meg ahova költözni fogunk ott is hogy azt mondtam hogy inkább nagy kerekűt veszek. És miután 6-an nem fogunk beférni a kocsiba így kocsit is cserélni kell, vagy land cruiser 5 személyes azzal járok én, abban jól elférneka gyerekek, de ha 6-an akarunk majd menni akkor nem fogunk elférni, ez terepjáró. És vagy egy avensis ami személy autó de az is 5 személyes. Szóval majd azt cseréljük le, buszt nézegettünk, abba meg befér majd a nagy kerekű is.

Nekem délelőtt nagyon hányingerem volt, vettem be egy mentolos rágót, attól jobb lett. Viszont nagyon fáj a cicim, meg álmos vagyok.

Mi most délelőtt mászkáltunk, mert elromlott a mosogatógépünk és vettünk másikat, holnap hozzák ki.

Ibici szerintem csinálj tesztet mert nekem is úgy volt hogy egyik nap halvány volt, a másik nap meg +, egyébként kb 10 perc kell mire normálisan mutatja, én használtam kb 3 félét és mindegyiknél ez volt, de nekem a baby mark jött be a legjobban, az árban nem is annyira vészes, rossmannban is lehet kapni.

Kép

gabi1

Gabi!
Köszi!Remélem nem lesz szükségemrá,hogy kipróbáljam,de azért köszi,hogy leírtad.Akkor ma este is fogok csinálni.Meg győztél.
Ezek szerint a teszt sem 100%,ha te 3 félét is kipróbáltál :cry: :cry:
Na majd meglátjuk,de nem szeretnék rajta görcsölni. :wink: :wink:

Nagyon eltűnt mindenki!!!Hol vagytok??????????????????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibici!
En vagyok, de igazabol bucsuzni jottem par napra, mert holnap hajnalban indulunk es csak kedd ejjel erunk haza, ugyhogy szerdaig nem leszek netkozelben.
Egy kicsit tartok attol, h Zsolti meg mindig hatalmasokatrendez a pelusba, ill nemcsak oda :oops: Mi lesz igy az uton? :? Kulonben teljesen jol van :roll: Otthon mindenkeppen elmegyunk dokihoz.

Magi!
Ujra csak azt tudom mondani, h nagyon szeretnek a Kata helyeben lenni :wink:

Dodo!
Te mikor mesz haza?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Moni!
Most honnan hová utaztok?Valami zavar van nálam nem értem.
Nem próbáltál valami hasfogót adni Zsoltinak?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Ibici szivesen segítek. Most utoljára coraxot vettem, de minden dobozban volt egy darab ami nem volt jó, megcsináltam és a csík helyén egy nagy folt volt, olyat szerintem ne vegyél. Na meg csináltad a tesztet?

Móni hova utaztok?

Kép

gabi1

Gabi!
Tegnap is 10 órakor csináltam ma is akkor fogom.
Te hány cikluson keresztül csináltál tesztet?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici, Gabi es meg aki nem tudja :o

Oxfordbol utazunk haza, Erdelybe, Csikszeredaba. Ket honapja itt vagyunk Angliaban a ferjem munkaja miatt es ez igy is lesz meg ebben az evben. Januar kozepen ujra jovunk, ujabb 2 honapra. Most Bukaresten keresztul megyunk, mert kozelebb van vonattal, mint Budapest es rokonlatogatasok miatt csak kedd ejjelre erunk haza. Csikszeredaba. :) Remelem, most mar ertheto :)

bangham

Ibici!

Hasfogot nem adok, mert allitolag nem jo ilyen picinek, csak a folyadek-utanpotlasra kell figyelni. :?

Majd elmondod hogy sikerult ez az Lh-zas, lehet, h legkozelebb en is nekikezdek :roll:

bangham

Móni!
Persze,hogy elmondom,de szerintem itt a topikban nap mint nap megfogjuk dumcsizni :wink: :wink: :wink:
Nem tudom,hogy melyik hasfogórol beszélsz,de mi a szmegta port kaptuk már és a Vikinek használt.Persze mellette diétáztunk.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Az igazsag az, h nem gondoltam semmilyenre, mert meg nem volt ilyen gond Zsoltinal, most meg nem voltunk itt orvosnal. Amit meg utanaolvastam, abbol az derult ki, h nincs nagy gond es nincs szukseg gyogyszerre. persze most azert elkelne. :? Mindegy, remelem szerencsesen tuleljuk, otthon majd megnezzuk ezt a port, leirom a nevet. Koszi. Pussz :)

bangham

Gabi!Akkor még a Pier Carden babakocsikat ajánlom mert nem olyan horror ára van mint chicco,peg-perego de nagyon jók és már úgy láttam van ami könnyü.Nekem amúgy a Chicconak a 3kereküje tetszik de 160ezer annyit meg nem adnék egy babakocsiért :?

Ibica!Megcsináltad a tesztet?

Móni!Nem lehet egyszerü,hogy ennyit utaztok :shock:

Tényleg Csajok én még nem kérdeztem ki mivel foglalkozik/foglalkozott?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Igen megcsináltam most 2 perce.Majd meglátjuk mi lesz.Gabi azt mondta legalább 10 perc.Én bölcsiben dolgozom 11 éve csoportvezető gondozónő vagyok :D :D :D :D Szoktam is írni,hogy megyek babázni.Igaz most "nagy" csportom van.Ők 2 és fél 3 évesek.És te mivel foglalkozol?

Kép
Kép
a.ibici

Szaisztok

Ibici melyik bölcsiben dolgozol?

Kata köszi a tippet, jegyzem.

Én felnőtt szakápoló vagyok, és remélhetőleg 2008 nyarán már diplomás ápoló

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: