Szia Nóri,
Örülök, hogy minden OK volt a dokinál, és a hancinak is itt volt már a helye
Zsuzska, tündérmackó a párod, jó dolgod van - ahogy mindannyiunknak
Arikon, igen, még csak két napja szedi, de TÉNYLEG nem annyira fáradt este, Ő maga is mondta tegnap és tegnapelőtt is - pedig nem hisz az ilyen cuccokban
Képzeljétek, ma kell elkezdenem szednem a Bromo-t a prolaktinomra, é annyira parázom miatta... Nagyon brutál mellékhatásokat ír, és főleg a szívinfarktus veszély miatt izgulok
Az a helyzet, hogy néhány hete fájdogál bal oldalon a szívemnél. Tompa fájdalom, naponta párszor, de perceken belül el is múlik. Nem fulladok, nem lélegzem nehezen, nem zsibbadok, csak ennyi van. Most hazafelé beugrottam a háziorvosomhoz, hogy mit mond. Nem volt bent, beteghez hívták, csak az asszisztenssel beszéltem. Szerinte semmi bajom, szedjek magnéziumot. Meg azt is mondta, hogy a szív nem ott van, hanem középen, a gyomorszájnál, ha jól emlékszem. Szerinte ott balra csak izmok vannak, és ez tipikus kimerültségre, fáradtságra és stresszre utaló jelzése a testemnek... Végülis, a prolaktin túltengés is erre utal állítólag. Ja, és pár hónapja ugyanilyennel voltam egyszer a sürgősségin is, mert nagyon megijedtem, ott EKG-t is csináltak, és semmi nem volt. Csak most az új gyogyi miatt jött elő újra a gondolat, hogy mi a túró lehet ez...
Mit szóltok, csajok, hipochonder állat vagyok, mi?