Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Pintyus
Lehet, hogy volt pé-d, de még kellene várni 2 napot, hogy a görbe jól mutassa. nekem azt mondta a doki, hogy sajna nagyon sokat csalnak az ovutesztek. Csak 60%-ban hoz jó eredményt. A hő viszont nem csal. Tedd fel vasárnap, vagy hétfőn a görbét és mondok rá valamit.

Kép
Kép
nati80
 
 


LAPTETŐŐŐŐŐŐ!!!!

Doki tegnap azzal biztatott, lesz nekem gyerekem, nem is egy!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


jó reggelt csajok!
Azon gondolkodtam, hogy elmenjek e az sztk-be uh-ra, mert úgy szeretném már látni, hogy a kis Pöttyömmel mi a helyzet. Viszont jövőhét szerdán megyek a magándokimhoz :roll: :roll: :roll: nem tudom mitévő legyek :shock:
magdolnam
 
 

 
 

Kösz nati a segitséget, 2 nap mulva megint felteszem, hátha akkor többet lnézel ki belőle, mondtam én hogy abszolut nem egyértelmű ez a görbe. :cry:

Most elmentem a varosba, délután leszek, addig írogassatok!! :)
Vendég
 


Magdolna: szerintem ha csak egy hét van még a Uh-ig akkor várd ki. Tudom nehéz de inkább a magándokihoz menjél. :lol:
Vendég
 


én is így gondoltam, de olyan nehéz kivárni :!: :(
magdolnam
 
 


Magdolnam
Az sztk-ban nem szokták megmutatni a babát, csak megnézik minden rendben van e. Legalábbis nálunk nem mutatják meg. Majd te is tegyél fel pociképet, mert kiváncsi vagyok neked mekkora már. Biztos nagyon édi, kis kerek.

Kép
Kép
nati80
 
 


Úgy fáj az oltásom helye!!! Már fújtam rá firstöt is, de nem múlik és egyre pirosabb.
Na ma tényleg tanulnom kell, mert megyek angolra és addig meg kell csinálnom a menedzsment dogámat is.

Kép
Kép
nati80
 
 


ó, elkézelhető, hogy így van itt is, nem tudom. Azt hiszem inkább a szerdát megvárom. Remélem minden rendben van (a megfázásom miatt).
A pocimon már lehet sejteni, mert..... ezt nem tudom most megfogalmazni. :oops: :oops: :oops: de majd rakok fel képet, illetve majd apa, mert én annyira nem értek hozzá :oops: , meg -remélem szerdán meguh a doki!- és akkor megkérem apát hogy rakja fel
magdolnam
 
 


Magdolnám: szerintem is várd meg amig a magándokihoz elmész. Az Sztk-ban nemigen foglalkoznak semmivel. Na meg ott is adnak időpontot. Legalábbis nálunk igy van. nem úgy van , hogy elmegyek uh-ra. Egy magándoki biztosabb mert szerintem alaposabb is. Az a pár nap már nem idő. A nátha miatt ne izgulj. Az nem árt a babának. Hidd el.

Kép
csucsu05
 
 


mármint a képet.
magdolnam
 
 


nem megyek, közben apa is beszélt velem, azt mondta, hogy ezt az 5 napot csak kibirom valahogy. Aztán kibújt a szög a zsákjából: ő is elakart volna jönni uh-ra, mert szeretné látni, úgyhogy a szerda marad. Olyan fura, mert amikor az ember nem vár valamit, akkor hip hop eljön az idő, amikor meg iszonyat várja, akkor 1mp 1órának hat :evil:
magdolnam
 
 


Pintyus a hődből nem tudok semmire következtetni :( bár nálam úgy volt, hogy az lh teszt erős 2csíkos lett, utána 2-3napra kezdett nővekedni a hőm, úgyhogy lehet neked is felkúszik.

Van egy kopasz tengerimalacunk, aki eldöntötte, hogy tönkreteszi az idegeimet :twisted: a házát fogyassz reggelire, ami olyan zajjal jár, hogy csak na. Lehet megsütöm Malit reggelire :lol:
magdolnam
 
 


Magdolnám: akkor nálatok ma villás reggeli kerül az asztalra :)

Kép
csucsu05
 
 


:lol: igen, bár még gondolkodom rajta, mert mondtam Malinak is hogy néhány perc múlva a sütőben végzi, csaka sütőt előbb be kell melegíteni, erre nagy csönd lett, úgyhogy nemtom mitévő legyek :roll:
magdolnam
 
 


senki sehol?
magdolnam
 
 


Na végre kész vagyok ezzel a sz.. dolgozattal. Kinyomtatom és feladom délután. Most hozzáfogok az angol leckémhez, van rá egy órám, után főznöm kell valamit.

Kép
Kép
nati80
 
 


Halihó!
kisvirág: jajj Isten őrizz, hogy mindenki válaszoljon minden hozzászólásra, akkor ennyi esély sem lenne visszaolvasni :) Másik topicban is vagyok, ott már elég régóta, és tudom, hogy ez képtelenség lenne :)
hát sajnos a vizsgálat alatt lesz sírás Annának, jövő héten megyünk, és me fogják masszírozni. Nem azért sírnak állítólag, mert fáj nekik, hanem mert nem szoktak hozzá az erős masszírozáshoz.. Hát majd folyton az fog lebegni a szemem előtt, hogy az ő érdekében muszáj.. ):

Csubi:
Hát gratula ehhez a gyönyörű kis pacnihoz!! Tessék mostmár vonalzót csinálni!!

Magdolnám:
Ha sztk-ba mégy, óvakodj Horváth-tól, ha lehet, őt hagyd ki a pakliból!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nati:
Na akkor ha készen vagy, mostmár többet tudtok a baba kérdéssel foglalkozni :) Gratu!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes, volt hozzá szerencsém... Olyan baromságokat mondott nekem 18 évesen, hogy egy 10ft-os nagyságú méhszájsebem van és azonnal műteni kell, minden baromságot magyarázott nekem, és majdnem sírva jöttem ki tőle. Aztán elmentem egy másikhoz és azt mondta, hogy mi van??? Hol? Ha kb 2szer ennyi idős lennék, akkor esetleg előfordulna.... ja meg egyszer részegen jött be
magdolnam
 
 


Magdolnám:
Engem megvádolt, hogy hazudtam neki, és biztosan volt abortuszom, vagy szültem már, mert nagy a méhem... Holott csak magától nagyobb, genetikailag, amit ő 4 hetes terhességnek tudott be. Aztán másnap megjött, de én akkor az egekben éreztem magam, hogy végre sikerült!
De a terhességet sem úgy mondta, hogy baba van, hanem első kérdése az volt, hogy: megtartja?? Mondom: mit???? És akkor mondt, hogy 4 hetes terhes vagyok. Közben meg a méhem nagyobb... De erről is én tehettem szerinte...
Na ekkor váltottam én is!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


:shock: :shock: :shock: :shock: hú basszus én nem tudom mit mondtam volna, de bizti nem kedves szavakat. MI AZ HOGY MEGTARTJA? Nem az hogy gratula vagy valami, az egy másik dolog, hogy szakmailag egy nagy nulla. Unokatesómnak i meggyűlt a baja vele. Te merre laksz pontosan dh-n belül? Vagy csak nagyjából...
magdolnam
 
 


Hát még jó egy hétig a Kandóban, de , ha minden jól megy akkor jövő hét végén költözünk a Bezerédire.

Te?

Na igen, a hozzáállásával van némi gond.. Sógornőmmel is érdekesen viselkedett, amikor terhes volt.. És részegen ment dolgozni???? Ajajjj...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


aha, bár én személy szerint nem voltam ott, csak a kozmetikusom mesélte.
Én a Gyóniban lakom
magdolnam
 
 


Nati, én is megbajlódtam a szakdogámmal, alig vártam már, hogy elkészüljek vele, de a végén megérte. Laptetőn voltál, még a végén január előtt összejön nektek! :wink:

Mágnes, jó kis történet a nőgyógyásszal. Én is biztosan váltottam volna. pl. a méhszájseb a fogamzóképeskorú nők 99%-nak van. Egyszer nekem is mondta egy nőgyógyász, de aztán elkezdtem köztük dolgozni, és kiderűlt, hogy tök természetes jelenség. Csak akkor kell vele foglalkozni, ha panaszt okoz.(erősebb folyást, vérzést szeretkezés után). Az pedig, hogy a méhed nagyobb, nem kellet volna Uh-n megnézni, hogy miért? Tiszta bolond az az ember. Az a kérdés pedig, hogy megtartja.... Olyan kérdést is feltehetett volna, hogy jó hír, vagy rossz hír. Mert mondjuk ezt nem tudhatják, de akkor kérdezze meg finoman. Mert aki szeretné, annak belegázolnak a lelkébe. Mondjuk annak is, aki nem. Remélem ennek a dokinak nem túl nagy a pacientúrája.

Nem nagyon leszek a hétvégén, legyen jó mindenki.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika:
Akinek nincs pénze magánorvosra, az itt sajnos hozzá jár, más doki nincs... ):

Na lányok én lassan megyek, htvégén jönnek Anyumék, most, hogy megjött a gyed, megyek a hétvégi menühöz bevásárolni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


szisaztok, vissza jöttem vásárlásból. Babahordozót vettem barátnőmég babájának, aki februárban születik meg. Ezt kapják tőlünk karira. És deko dolgokat. Már nagyon készülök a holnapi napra!!!
Vendég
 


:D mi lesz holnap?
magdolnam
 
 


hát hoplnap díszitünk lakást. És én ezt nagyon várom!!! Imádom a az ünnepeket. Csinálom az adventi koszorukat stb.
Vendég
 


hurááááááááááááá :D :D :D :D

Hullik a hó, és olyan szééépppp.
Vendég
 


Sziasztok!
A hőmérő csak akkor ad pontos értéket, ha előtte legalább 3 órát alszunk? Én 2,5 órát aludtam, ez elég hozzá? Amúgy 1 tizeddel magasabb lett, mint eddig volt. 36,6.

Pintyus
De jó, hogy nálatok hullik a hó. Én is nagyon szeretem. Holnap elkezdek én is lakást díszíteni. Nagyon szeretek ilyen dolgokat csinálni. Meg adventi koszorút is.

Kép
p__lilla
 
 


Sajnos még nem a szakdogámmal végeztem, csak egy évközi dolgozattal ami belépő a nagyvizsgára. Jó lenne már a szakdogával így állni!
De tényleg egyre többet beszélünk róla és oda is figyelünk a kajára. Most is vettem vagy 1,5 kiló mandarint és alig vártam, hogy ehessek belőle.

Ti gondolkoztatok az őssejtbankos dolgon? 342 e Ft 20 évre a tárolás, esetleges kiszállítás, mintavétel utáni elszállítás a tárolóhelyre, és az eszköz amivel csinálják. Mi már beszélgettünk erről is.

Nekem a régi fogorvosom volt részeges, ezért mindig csak du 3-tól rendelt mert akkora kijózanodott. Egyébként jó doki volt és szépen dolgozott. Na persze most az én bizalmam is megingott az orvosokba.

Kép
Kép
nati80
 
 


Mármint a babáról beszélünk egyre többet.

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla, 2,5 óra nem elég. A legtöbb helyen 5 órát írnak, egyes helyeken írnak csak 3 órát :(
magdolnam
 
 


képzeljéek, olyan nagyon rendes anyósom van! Hozott nekem egy csomó gyümölcsöt, hogy gyógyuljunk meg mielőbb, meg 2l 100%-os narancslevet, meg főzött nekem vacsit (bár már főztem). Annyira jól esik nekem, hogy hihetetlen!
magdolnam
 
 


Nati, bizti, hogy "csak" ennyi az őssejtes dolog? Mert ahová én járok dokihoz kifejezetten ezzel foglalkozik és cak-pak 20 évre olyan 1milla körül van! A hajszálpontos árat nem tudom :(
magdolnam
 
 


Akkor ott keresni akarnak rajta. Én most hoztam egy szórólapot és azon rajta van ez az ár. De mindjárt le is írom nektek.

Kép
Kép
nati80
 
 


Ami a szórólapon van és az árról szól:
A díj a következő tételekből adódik össze:
Belépési díj: 52000 Ft, amellyel biztosítjuk a köldökzsinorvér gyűjtéséhez szükséges mintavételi készletet és a minta laboratóriumba szálítását.

Laboratóriumi feldolgozás és tárolás díja:
290000 Ft (195000 Ft a minta laboratóriumi feldolgozásának, tárolásra történő előkészítésének, 95000 Ft pedig az első 20 év tárolás és rendelkezésre bocsátás díja).

Többet lehet olvasni a
www.sejtbank.com
oldalon

Kép
Kép
nati80
 
 


sziasztok!

megjöttem, kivagyok, nagyon fáj a szemem és a fejem, a gép miatt.
le kell állnom, már vörösödik a szemem. Ezért kérdeztema múltkor tőletek, hátha többet tudtok a dioptirákról.

Szóval nekem nagyon érzékeny, egész nap a gép előtt, és -5,5 dioptriám van, a múltkor csak huzatot kaptam, de alig láttam.
Biztosan megkérdem majd az orvosomat a császárról. nagyon félek hogy a szememnek valami baja lesz.
Amúgy ,ég terhes sem avgyok, de ez a téma nagyon érdekel.

Az őssejtbankhoz sajnos nem tudok hozzászólni. Sajnos ha érdkelne, se jutnék el odáig, sosem lenne ennyi pénzem.
fizetem a lakáshitelt..... stb.
de nem akarok panaszkodni.

hogy vagytok péntek este kismamák?
álmosak vagytok még?
ki van most a ciklusa végén?

Kép
andyfekete
 
 


ez elég jól hangzik. Mi is elgondolkodtunk rajta.... Tuti jól keresnek rajta! A dokibácsinak olyan bmw-je van hogy csak na
magdolnam
 
 


Hát igen a nődokik jól keresnek.
Itt Ajkán is elkérnek már egy vizsgálatért 5000 t. ha csak leszámolod hogy heti 1 nap van magánpraxisuk, és óránként legalább 4 nő megy be hozzá és 3-9ig rendel, az heti 140e legalább.
ha kifizeti a rendelő bérleti dijat és az asszisztenst mega citologust, akkor is keres tuti havi 200at.
na hagyjuk



amúgy nati hogy vagy ma?
magdolnam?

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok lányok!

MANO!!!!!!!Mi van Veled???????Írj!!!!!!!!

Csubi
csubi
 
 


Andi, ne félj a szüléstől a szemed miatt, bár szerintem császározni fognak emiatt.

Apával most főzőcskézünk :) nagyon fincsit csinálunk :lol: Ami mostanság kijött rajtam, az iszonyú bőrszárazság, és a cicim is nagyon viszket! A barátnőm előbb hívott és ő neki is nagyon kiszáradt a bőre :( úgyhogy tuti ettől van. A dokim felírt egy krémet kifejezetten kismamiknak és nagyon jó. 10dkg (pici tubusban) és jó borsos ára van.... 1343ft
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Lilla: köszi a választ. Jó későig voltál fent. Hogy bírtad a mai napot?

Mágnes: akkor lehet nagy sírás lesz. De tényleg az ő érdeke. Mikor is mentek?

Mágnes: „kedves doki” nekem egyszer a kórházigazgató kérdezett egy kedveset. Ugye másfél év volt, mire pocakos lettem és 6 hetesen vérezni kezdtem és kh kerültem. Jött viziteléskor az igazgató és megkérdezte, hogy ez tervezett baba, és megtartjuk-e. Nagyon meglepődtem a kérdésen, és csak hebegtem, hogy persze. Utólag már sejtem miért kérdezte. 1 hétig voltam a kh-ba és futószalag szerűen mentek az abortuszok.

Nati: nekem sajna nem volt pénzem őssejtet levetetni, pedig annyira szerettem volna :(

Magdolnam: én is hasonló árat tudok mint amit a Nati írt. 1 millát még sehol nem olvastam.

Pintyus: nem tudom megnézni a görbéd. Nem hozza be a gép.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Amúgy annak ellenére, hogy most Én is az sztk-ba mentem, meg van a vélemyényem Nekem is az ottani dokikról!!!Kivéve azt a nőt akinél most voltam,mert róla csak jót hallottam még.A múltkor amikor kint ültem a váróban az egyik szintén kinnt várakozó mesélte,hogy az Ő apukája az orvosi kamara elnöke és Ő küldte ehhez a nőcihez, mert állítólag nagy koponya.Nekem nagyon szimpatikus,de nagyon filózom rajta,hogy most maradjak-e itt,vagy menjek vissza a magándokiho aki nagyon drága és aranyos volt,de nem tartom túl jó szakembernek......
Nehéz dolgok,döntések ezek....

Csubi
csubi
 
 


Magdolnam: én sima mezei (nívea) testápolóval kentem magam. De volt, hogy avonossal. Szerintem nem kénel horror árért venned testápolót.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


de sanos kell, mert nekem olyan bőrbetegségem van, hogy eleve nagyon nagyon száraz. Orvosi által felírt zsírzókrémmel kell napi 2szer kennem a bőröm, mert különben megőrülök, annyira fáj, hogy száraz. Nekem sajnos se avon, sem nivea, sem vichi nem segít, ráadásul most...
magdolnam
 
 


Magdolnam
Itt nem igazán keresnek rajta sokat, mert ha jól tudom alapítványi a cég. nem igazán értek hozzá, de az 1 millióhoz képest nagyon kedvező és ugyanott tárolják őket, hiszen európában 2 ország képes eltárolni az őssejteket.

Andy
Köszi jól vagyok, csak az oltásom helye fáj nagyon. Egész nap feszül és lüktet.
Erre lehet részletfizetést is kérni. Szerintem nagyon megéri, mert ha valami baja lesz a gyerkőcnek akérmikor, akkor 1 beültetés kb 10 millió, ha nincs ilyen őssejted. Így elméletileg olcsóbb.

Nálunk van két kisgyerek, akik erre várnak és hogy pénzük legyen műanyag kupakokat gyűjtenek. Üdítőről, ásványvízről, öblítőről, stb.
Ha akartok segíteni gyűjtsétek és valahogy eljuttatjátok hozzám, vagy közvetlenül nekik. A kisfiú, ha jól tudom már 4 éves és most tanult meg ülni, az x. beültetés után. Szóval nem az elsőre gyűjtik a pénzt.
Ha tudtok segítsetek.

Kép
Kép
nati80
 
 


nekem is kell egy bmw, fekete

Kép
andyfekete
 
 


Jelentem raktam fel vonalzót...

Csubi
csubi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?