Új privát üzeneted érkezett!

Igen :)
Hát bízom a 11ében :lol: :lol:
Meg ebben a visszefejlődésben is..
De én is úgy érzem, nem lesz vele gond, és Pesten is meg fogják neki lesni!

És Panda! Nagyon-nagyon örülök, hogy felkeltetted az érdeklődésemet a Genesissel kapcsolatban!
Annyira kedves volt a hölgy akitől kértem az időpontot! :D
Már alig várom elteljen ez a 12 nap!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Szia Dezsina! :D

Köszönöm ezt a kedves fogatatást,nagyon aranyos vagy :!:

Többet fogok én is írni és nem csak olvasni,igérem :oops:

Gratulálok minden kismaminak :!: :!: :!:

És nagyon sok drukk a fagyisoknak :!:
virág32

Virág!
ezt el is várom, hogy írj többet! Hisz kismami vagy! :lol: Várom a vonalzót! :lol:
dezsina

Virág!
Gratulálok!!!!Vonalzót nem csinálsz? :wink:
Vendég

Nyulasz!
örülök, hogy itt vagy!
Feldobtál, már a látványoddal is. :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi: én már nem izgulok :) Lényeg hogy egészséges legyen :) Ha máskor nem a születésekor tutira kiderül :)

Az már csak mellékes, hogy talán a 4D-n megmutatja :wink:
De már nem fogom tőle kérni :D Teljesen rábízom a kedves gyermekre :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép
Vendég

Hát nyulasz!!!

Ez nagyon jóóóóóóóóóóóó :lol: :D :lol: :D :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Virág! Gratula a babóhoz!

KisCsillag! Milyen kis szégyenlős Zsombor babád van. :lol:

Nyulasz! :oops:

Csajok!

Tartozom egy vallomással szombat óta 3 baba lakik a pocimban.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna,
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hanna!
Hurrá,hurrá,hurrá!!!!! :D :D :D
Bocs,hogy így rádkérdeztem :oops: :oops: :oops:
Nagyon drukkkkkkkkkkkkolok!!!!

Kis-Csillag!
:oops: :D
Vendég

Hanna!! Jaj de nagyon örülök Nektek!
Küldök már is sok-sok pozitív energiát és rengeteg babatappancsot!! ++++++++++++++++++++++

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszi Csajok!

Kép
hanna30

Nyulasz! Semmi baj. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Akkor jó :wink:
Vendég

Hanna!
Mit kértél a mikulástól :roll: :wink:
Vendég

Nyulasz!

Szerinted???

Kép

Kép
hanna30

Sziasztok csajok.
Az uh minden rendben van, a tarkóredő normál méretű , megnyugodtunk.
13 héten vagyok "A" baba 71mm tarkóredő 2,0 szívhang 140
"B" baba 75mm tarkóredő 2,2 szívhang 140
tibu

Tubu! Hurrá!

Kép

Kép
hanna30

Bocsánat! Tibu! :oops:

Kép
hanna30

Hanna!
...szerintem is... :lol: :lol: :lol:

Tibu!
Ez nagyszerű hír!Végre megnyugodhatsz!De hogy miért hozták rád a frászt a múltkor,ez tényleg hihetetlen!De az a fontos,hogy mostmár nyugi!Gondolom szét aggódtad magad!Szegénykém!Annyira át tudom érezni!További problémamentes gömbölyödést!!!! :wink:
Vendég

Tibu,
Látod mondtam hogy kaphasz egy teljesen normális eredményt :wink: örülök hogy minden rendben.
Vendég

Hanna, nagyon drukkolok!

Tibu, gratula a jó eredményekhez és az ikrekhez!

Kép
kata05

Szia Tibu!

Örülök ennek a jó hírnek!
További gondtalan pocakosodást :)
Vigyázzatok egymásra :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszönöm Ti sokat segítettetek nekünk ,bátorítottatok minket .Remélem a mostani dokim ( Dr.Bíró Barbara ) nem fog így beparáztatni minket mert nagyon rossz volt ez a hét.
tibu

Krisz!
Rég voltál!Hol tart a stimu?
Katica!
Remélem minden okés!?
Vendég

Na jó,mindenkinek szép álmokat,majd holnap újra!
Kép
Vendég

Virág!Gratulálok!!!!!nekem 11.-én leszívás 15.-én beülti a 10.napon hcg 209,cickófeszülés,pociszurka van eddíg :D
Kis gratula az eredményekhez,minden okés lesz,nyugi :!:
HANNA! :!: :wink: :lol: :D juhéjjjjjjj ezerrel küldöm a babatapikat!
Tibu látod nem szabad izgulni,örülök,hogy rendben vannak :D Neked mennyi volt a 2 manóval a hcg.d?nekem 10.nap 209---12.nap-720.azt tippelik sokan két babóm van de csak dec 12.én megyek uh.ra.

lanyané

Lanyané: köszi :D Én előtted egy nappal megyek :)

Higgye el Mindenki! Nyugodt vagyok :lol: :lol:
Már csak 6 darab munkanap /a hétvégét minek számoljam, akkor itthon van apuka/ és talán még megis kukksizhatjuk hogy hívják, s mégis ez az UH egy örök emlék lesz, főleg, hogy DVD is lesz, azt hiszem utána sokszor fogom magam elpityeregni a csodálattol :roll: :D

Hát, most megfordult a fejemben, mi lenne, ha még össze is tudnák futni valahol aki a közelben van :D
Mivel úgy megyünk, hogy előtte bemegyünk a Tárkihoz, mert ott dolizik a kerianyum, aki szintén Velünk jön az UH-ra :D s csak utána megyünk majd mozizni :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Hanna,
Itt is küldök sok-sok babaragacsot!

Virág,
üdv köztünk.

Tibu,
De jó látni, örülök, hogy minden rendben nálatok!

Kis*,
Nyugi, minden rendben lesz.

Lanyané,
Nem árulod el priviben, hogy hogyan lehet téged megkörnyékezni manikűr ügyben? :D
Vendég

Kis*!

Nagyon örülök, hogy minden a legnagyobb rendben! El tudom képzelni, hogy a köv.UH milyen nagy élmény lesz nektek, és ott tutira kiderül, gogy szemérmetesetek, lány.

Virág!

Gratulálok és boldog babavárást kívánok!

Hanna!

Apróbetűs????????? Lemaradtam, vagy nem értem. De nagyon örülök.

Tibu!

Gratula a két "mindenrendben " Babához!
estike66

Sziasztok!
Katica!!!!!!??????
Vendég

Jó reggelt!

Én is csak Nyulaszt tudom ismételni. Katicaaaaa?

Kép
hanna30

Nyulasz!

Visszaolvastam. Nem tesztel. Hétfőn a dokival beszél.
Én nagyon drukkolok.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Hanna:
Nagyon drukkolok és sok +++++++++++++++++++++
Hogy sikerült elintézni, hogy még most megcsinálják?
Annyira örülök neki

Nyulasz:
Imádom a képeidet

Estike:
Te hogy vagy?

Bella:
Köszi a segítséget, már nincs is rá szükségem, de munka után megyek a nagyszüleimhez és iszok náluk saját vörösbort, a nagypapám mindig megkínál vele

Kis*:
Örülök, hogy minden rendben volt tegnap
Hamar eljön a 4d uh ideje is

Lanyané:
Hogy vagy? Tünetek?

Katica:
?????

Vizkrisz:
????????

Tibu:
Örülök, hogy minden rendben, vigyázz magatokra

Kata:
Állítólag én is „igazi” bika vagyok, le sem tagadhatnám

Panda:
Hogy vagytok?

Virág:
Üdv közöttünk, a legjobb helyre jöttél
Gratulálok neked

Katavirág:
Köszi a tippet, igazság szerint már tegnap délutánra sokkal jobb lett, és ma is már egész jól vagyok

Dezsina:
Tényleg lehet progihiány a barnázás, vagy csak egyszerűen változik a szervezted
Nyugika, biztos nincs baj

Lányok, lehet egy kérésem, pont egy hét múlva lesz jogból vizsgám, ráadásul szóbeli, kérhetek egy kis drukkot hozzá, igazából nem sok időm volt készülni, meg kedven sem, egy hét alatt még megpróbálok valamit megtanulni, de csodát nem várok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Drukk! :wink:
Hanna!
Igen,emlékszem rá,hogy Katica a hétfőt várja.Csak hátha mégis tesztelt...:roll: :oops: :D Remélem a pecsételgetése már elmúlt.Neked meg küldök babaragacsot,és nagyon drukkolok,hogy a csizmádba az kerüljön,amit szeretnél!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hanna!
Te kis huncut :!: :lol: :wink: Igazából gyanus volt nekem a lombikos vonalzód... 8) Nagyon drukkolok Neked! Biztosan sikerülni fog!

Heni!
Hát tényleg eléggé zavar ez a barnázgatás... tuti előbb megjön, mint kéne, de talán januárban kátpótolhatom magam... Csak az zavar, hogy régen nem voltak ilyen problémáim :cry:

Bella!
Látom, csak - csak beelőzöl itt egy nappal... :lol: :lol: :lol: Jópofa ahóemberkéd! Nagyon tetszik! :wink: :lol:

Nyulasz!
pont ilyen kutyi az álmom, csak iszonyú drága... :( Ezért van inkább mindig boxerem :) Az is ilyesmi. Az iwiwre is feltettem a képét :) Olyan széééééppppp.....

Tibu!
gratulálok a szép eredményekhez! Most már tényleg megnyugodhatsz!

Kiscsillag!
Azért szerintem a 4D-nél megmutatja magát! Én nem bírnám ki, hogy ne tudjam meg addig...

Estike!
:)
dezsina

Heni!

Nagyon drukkolok majd a vizsgádhoz, de lényeges, hogy higgggyyy! magadba! Komolyan ez nagyon sokat számít!

Hatalmas gyulladásos mattik jöttek az arcomra, és ez nem jó. Állítólag a pajzsmirigyes gyógyszer összekavarhatja a női hormonjaimat, most izgulhatok ezen.
Eza 3 nap olyan sűrű,akár egy jó kis hóesés.

Ma elbúcsúztatjuk 2 kedves, nyugdíjkorhatárt megélt kollégánkat. Mi itt sürgünk-bürgünk, ők otthon a konyhájukban.

Holnap kisfalunkban, mi "fiatalok" vendégül látjuk az időseket(87 meghívott). Főzünk, sütünk nekik, gyerekeink pedig műsorral kedveskednek, ami még nekünk is meglepi.

És! Talán vasárnap viszontláthatom a párom, annyira hiányzik, hogy már majd becsavarodom.

Mindeközben, és munkaközben és mindíg nagyon sokat gondolok erre a kis csapatra.
estike66

Estike!
Nagyon folyik az élet Nálatok! Nem unatkozhattok... Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi komoly baj a pajzsmirigyeddel és a pattik a csak a progi miatt jönnek.... :wink:
dezsina

Dezsi,
én is imádom a boxereket, anyósoméknál van egy boxerünk!
A másik favorit a basset hound! :D

De csak 1 nappel előzlek be és nem egy évvel! :wink: :D
Vendég

Dezsi,
Megnéztem nagyon édes! Úgy bírom, ahogy nagy szemekkel ártatlanul néznek!:)
Vendég

KATICAAA!!!!!lőjj el egy poztív tesztet :wink:
Hanna olyan erős babaragacsot küldök,hogy neked is ikreid lesznek :wink: :lol: :D szorítok!
Kis!vizsgákhoz egy kalappal,és vannak csodák!!!!!csak hinni kell bennük!így lettünk babásak is :wink: tünetet nem nagyon érzek olyan különlegeset,erős cickóbimbó érzékenység meg néha pociszurka,meg fel vagyok puffadva :lol: ja meg híztam vagy 5 kilót vissza,mi lesz így velem :oops: na de a lényeg babás vagyok végre :D :lol: :D :lol:
Jajj de jó lehet apával lenézünk az almási téri szabadidőközpontba,Párocskám haverjai játszanak :D rock&roll :D

lanyané

Bella!
ugye milyen boci szemei vannak.... Jaj, annyira imádom :!: A basset hound-nak rettentő klassz hosszú füle van!
A szülinapi témával kapcsolatosan, nagyon örülnék neki, hogyha még csak a 34 lehetnék!!! De nem akarok ezen keseregni, a lényeg, hogy végre lehessen gyerekünk. És persze itt mindenkinek :)
Tegnap este elég depi voltam, szerintem megjön. Mert még evési rohamom is volt szerda este, pedig fogyózom, és már a 4 hete kitartok... De most a héten egyszerűen nem fogytam. :? Utálom magam, amiért így elhagytam magam....
dezsina

Dezsi,
Ne utáld magad, az ember mindig szeresse önmagát, ez jó hatással van a lelki békédre is.
A fogyókúra alatt van, amikor megállnak a kilók és olyan is, mikor az emberre rájön az evési roham. Nálam is így volt.

Egyébként az a vicc, hogy én nem érzem magam 34-nek.
Vendég

Bella!
Itt van a kutya elásva :lol: :!:
Én sem érzem magam annyinak amennyi vagyok. Sőt, durvább leszek... Még a gyerekhez sem érzem magam elég éretthez! Csak a hormonjaim diktálják a tempót. Fura dolog ez... Régebben nem voltak problémáim magammal, mert nem volt rajtam 10kiló. Csak azóta utálom. 2 ruhaméretet ugrottam. Sima önsajnálat. Mert nagyon nehezen tudok ellenállni a kajának. Viszont, hogy most ellenállok, és megállt a fogyás picit szomorkás vagyok. :( Meg kell rázzam magam! Hisz jön a január!

Katica!
Hol vagy? Hogy vagy? Nagyon hiányzol nekünk :!:
dezsina

Sziasztok!

Lanyané: összekevertél Henivel, de semmi probléma :wink: :wink: És kérlek a kilók miatt nehogy már izguljál! Légy szíves! :wink:

Tudjátok, most nem is érdekel, hogy mivan a lába között, ma voltam a védőnőmnél, szerintem tiszta lányos pocakom van, én már nem tudom így döntésre jutottam!
- Majd 11-én a 4 dimenzióson megtudjuk!!
És ha valami oknál fogva mégsem, születésénél kiderül, egészséges legyen! És ettől még ruhácskákat lehet neki venni, csak unisex színekben :D :lol: :D :lol: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi,
Hasonló szituban voltam én is. Most már hál istennek sikerült visszatornáznom két ruhaméretet, de azért még lenne mit leadnom.
Bár őszintén megmondom jelen pillanatban én is depis, sírógörcsös hangulatban vagyok.

Jelentem itt esik a hó éppen!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Köszi a babaragacsot. Nekem elég lesz egy baba is, csak jó helyen tapadjon meg. :wink:

Lanyané! Hajhullás... hát a lakásunk az én hajammal van tele. Olyan undi. :?

Kép
hanna30

Bella! Itt is esik. :lol:

A nyárigumim meg a garázsban röhög. :lol:

Kép
hanna30

Jó reggelt!

én nem vagyok olyan korán kelő, mint ti. sőt már éjszaka sem bírok olyan sokáig fenn lenni. álomkóros lettem a sok fekvéstől.
teszt hétfőn.
köszi a hiányolást.
mindenkinek mennek a drukkjaim.

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?