Sziasztok! Egy nagyon kedves ismerősöm kérését továbbítom:
"Kedves Sorstársak! Jó pár évet (és sok idegsejtet) emésztett fel az én életemből is a vágy, hogy így vagy úgy gyermekem legyen. Valami furcsa belső vezérlés ez, nem is tudni honnan jön, csak hogy nem lehet neki ellenállni. Mert ki tudná megmagyarázni, miért vágyunk sok átalvatlan éjszakára, egy szembepisilős bőgőmasinára, fékezhetetlen evőgépre? S mégis itt vagyunk ezen a fórumon. Mert itt olyan emberek vannak, akik tudják, miről beszélünk.
Azóta – hála Istennek– boldog/fáradt anyuka vagyok (három sikertelen lombik után, örökbefogadással), és közben tanulok is, mégpedig pszichológiát. Szakdolgozatom témája – nem fogjátok kitalálni! – a meddőség lelki vonatkozásai. Ezért is fordulok most hozzátok: segítenétek nekem az adatgyűjtésben? Összeállítottam egy kérdőívet, melynek kitöltése kb. fél órát vesz igénybe. S ami még keményebb dió: rávennétek életetek párját is, hogy kitöltse? Mert meddőség témában valahogy túltengenek a nőkkel foglalkozó vizsgálatok, s én a férfiakra is kíváncsi volnék. Van a kérdőívnek egy elegáns internetes változata (ehhez kattints ide:
http://www.keysurvey.com/survey/190621/1a07/ ), mely március közepéig működik, de az első húsz kitöltő után bezárul. S mivel remélem, nemcsak húszotokat sikerül megnyernem az ügynek, dokumentumformában is hozzáférhető a Lombikbaba Alapítvány honlapján. (letölthető kérdőív) Ez ugyan kicsit macerásabb, nem lehet csak úgy klikkelni, hanem pl. aláhúzással vagy kiemeléssel kellene megjelölni a válaszokat, és utána emailen elküldeni nekem
Nagyon hálás vagyok nektek, előre is köszönöm fáradságotokat. Szívesen adok visszajelzést is, ha kéritek. Kérdéseket és kitöltött kérdőíveket a
jferenczy@hotmail.com emailcímen várok szeretettel.
Mielőbbi babásodást nektek!"
További információt találtok itt:
www.lombikbaba.civil.co.hu