Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez baromi jó, hogy nem az a doki mondja meg mi legyen aki végig foglalkozott vele! Szegény Lafi biztosan tök kész van idegileg és nem Hunor végett hanem a köcsög kórházi személyzettől. Váááá.

Csibe: figyeld csak a cukidat! Pont nagyon jó ez, hogy van már ilyenre lehetőség és ki tudod védeni, hogy baj legyen.

Én a dokimat a legelső talin megkérdeztem, hogy anyagi oldalról mik az igényei, a szülést nem mondta , a magánrendelését mondta, hogy 6eFt/alkalom. Eddig 4x voltam ott, az már 24eFt, sztem még 1-2x biztosan be fog oda is invitálni, bár most majd a kórházban talizunk az UH-n.

A 3600gr-os bébi nem kicsi sztem sem!

Kép
Kép
normajeane

tudom, hogy a 3600 g nem kicsi, de nekem olyan pirinyónak tűnt... :) kis édi volt.

ez a csomag: na ezzel is kiakasztott a védőnő! mutatott valami csomagot- újság meg egy használhatatlan könyv - hogy kaptam e, mondom igen. akkor nem is ad, mert abba volt az utalvány. mondom, hogy én nem emlékszem rá, és tuti, hogy nem volt benne. ráadásul nem hiszem hogy az első találkozáskor kellett volna ideadni!!! mert akkor adta ide azt a bigyót, amit most futtába felmutatott...
Rohadjon meg, kopasz, csumpi lotyó! :evil: nem szeretem! ne jöjjön ide!

A múltkor a kishugom nem akarta beengedi, mert ránézésre azt hitte, hogy hittérítő. majd mikor mondtam, hogy ki ő, azt mondja, hogy ez? ez talán a védőnő lánya lehetne...

na mai dühöngés megvolt... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

na mindig megszívom a dühöngést. meg van a kupon :) mármint ha az: a könyv végén egy letéphető papír, ez az???

hol tudom kiváltani?

Minden esetre azt nem mondta el a csaj akkor, hogy ez az. erre én jöttem rá most.

Kép
Kép
Kép
konkri

na meg van a bolt cím is...

nincs rosszabb, mint egy dühöngő kismama :) mindenki meneküljön!

Ma a vizesekkel vesztem össze, majd rájöttem, hogy végül igazuk van. :) most mi lesz??? :oops:

Kép
Kép
Kép
konkri

Nekem az első találkozásunkkor odadta a védőnő a kiskönyvet, és ki is töltötte nekem benne az adatokat, nekem csak alá kellett írni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Hát csajok, tiszta para vagyok :cry: Voltam dokinál, CI:1100 :cry:
Azt mondta 3 hétig bent kéne, hogy maradjon még Barnus. Én erre nem vagyok még felkészülve lelkileg! A csomagom sem raktam össze... És szerintem Barnus sem elég érett még. Azt mondta a doki, két hétig szigorúan feküdjek, de nem adott gyógyszert.
Valahogy le kellene nyugodni, de tök ideg vagyok.

Vörösbegy, gyönyörű a Barnusod!!!

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Marina,
Ez a méhszáj így a 34. héten egyáltalán nem olyan rossz :wink: még hetekig is egyben maradhattok így. Nyugi már neked is szép nagy babád van, a 34. hétre a tüdő és megérik szóval biztos hogy semmi baj nem lesz bármikor is jönne Barnus.
Vendég

Huu csajok az en kis pocaklakom most nagyon beindult,tancol ossze vissza a hasam.De jo,eddig meg nemereztem ennyire

Ma keszult pocakfoto:

Kép

Kép

Kép
marcsitita

Szegény Lafi........ De tuti nem lesz baj! De ezt a kórházi hozzáállást én sem igazán értem.

Marina: nyugi és pihizz sokat. Nem lesz semmi baj.

Konkri: huhh, azért rossz lehet, ha ennyire gáz a védőnőd. Nekem nagyon szerencsém van, nagyon kedves és jófej.
Ja, és azért meg ne verj valakit :D

Marcsi: pocaklakó most pontosan ugyanazt műveli velem, amit leírtál: izeg-mozog, rúgkapál...stb kicsit fáj néha, de azért tök ari :)

Norma: félreértetted. Persze mérje csak Csibe a cukrot, mindenképpen. Csak ne idegesítse nagyon magát, hiszen jók az eredményei.

KépKép
lorcsi

Jó reggelt!

MArina
Nyugi,ez tényleg nem annyira vészes a 34.héten! Én szinte örülnék is neki. :roll: Valószínűleg sokkal könnyebben fogsz tágulni,szülni. Pihenj sokat,2-3 hetet simán ki lehet így húzni!Sőőőt....

Én 2100-as vagyok...vagyis voltam 2 hete,holnap megyek ismét,majd kiderül változott-e.

Pandus
Te hogy vagy???Görcsök,keményedések????

Blongyi
Jól vagy már???Akkor folytatod a homeós kezelést?

Megyek,felébredek...ezer dolog vár rám.... :D
Vendég

MArcsi
Szép pocid van.:) Írtad,hogy kicsinek látod (jól emlékszem?),szerintem egyáltalán nem az. :wink:
Vendég

Lego,
Mi jól vagyunk köszönjünk nagyon elhatároztam hogy a 36. hét elött nem osztódunk és ez így is lesz szóval nem törődöm a keményedéssel egyben maradunk is kész. Azóta sokkal jobban érzem magam. Ma jön Sleepin látogatni :D azért a fekvés nagyon unalmas.

Marcsi,
Szép nagy poci :wink:
Vendég

Hű Panda,de jó lesz Nektek!!! :D
Én úgy sajnálom,hogy ilyen messze vagyok mindenkitől.:( Esélyem sincs a találkára...
36.hét...jól hangzik.Én a 38. hetet céloztam meg,bár amilyen szerencsém van tuti jópár nappal túlhordom.NA sebaj,majd én zárom a sort. :wink:
Vendég

Helloka! Jó Reggelt!

Lego: 1-2 napig nem szedtem a bogyót meg a köhögés csillapítót, de miután a köhögés átment öklendezésbe :oops: és jött a cucc is, újra kezdtem szedni. Vettem végre normális kamillateának valót, sokkal jobban vagyok. Már csak 1-2 alkalommal köhögök és nem annyira vészes. Rengeteg C vitamint eszem :roll: szerintem ma is találni fog cukrot a vízeletemben a kütyü. :(
Házidoki szerint simán csinál ilyet a C vitamin.
Vendég

Látom mindenki jobban, örülök, gyógyulgass Blongyi te is. Lafi is jól van remélem, nem csesztetik sokat. Én jövő szerdán megyek UH-ra, kíváncsi vagyok én is, mekkora babuci, mert utoljára 18 hetesen voltunk. Remélem a méhszájamat is megnézik, mivel nem votl épp a legjobb a 26 hetesen.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marina:

Nekem már egy hónapja legalább 1000-es a nyakcsatornám. Tudom, hogy ez azért más,mert ugyan rövid de zárt, de fogadd meg a doki tanácsát. Pihenj, feküdj amennyit csak bírsz és nem lesz baj:)

Marcsi:

Hátha segít...

Tgyás: a fizetésed 70%-a és nincs maximalizálva. Ez 168napig jár és már szülés előtt 28nappal is igénybe lehet venni.

Gyed:Tgyás végétől jár, a gyerek 2éves koráig. Ez is a fizud 70%-a, de sajnos maximalizálva van! Azt hiszem most ez brutto 91700.-, azaz kézhez úgy 70-80e-et kap a kismama.

Gyes: ilyet kap az akinek még nem volt munkaviszonya vagy megfelelő idejű munkaviszonya.
A gyerek 3éves koráig jár (27130.-) és ha vki úgy gondolja gyes mellett már lehet napi 8órát dolgozni.

Anyasági támogatás: 1x jár, szülés után 180napon belül kell megigényelni és ehhez kell a dokitól az igazolás, hogy terhesgondozáson résztvettél! Ez 61000.-

Családi pótlék: a születéstől jár

Ami fontos! Hogy bármit is meg tudj igényelni kell a pici taj kártyája, születési anyakönyvi kivonata! Míg ezek nincsenek meg sajnos semmit nem kapsz:(

Vörösbegy:
bár már írtam a blogodban is, de nem lehet elégszer mondani, hogy Barnus nagyon-nagyon tündéri!!!!!:))))

Konkri: nem vagy semmi, de rá se ránts :lol: A lényeg, hogy jólérezd magad :lol:

Amúgy az én védőnőm is fiatal...velem egykorú és szegény semmit nem tud....

Na most megyek dolgomra...LAfinak továbbra is drukk!!!!

jah..Csibe: próbálj meg nem aggódni!!! Figyelj a cukrodra és nem lesz gond, meglásd ;)

bingii

Halihó!
teljesen jó a vízelet kiértékelésem :D Nincsen benne semmi !
Vendég

Blongyi: ez nagyon jó hír! :D Reméljük a köhögés is elmúlik most már.

Pandi: nagyon jó hozzáállás :) és tuti úgy is lesz! Biztos néha az agyadra megy a fekvés, de kitartás!

Marcsi: szerintem is szép pocód van és nem kicsi, pont jó. :)

Lafiról valami hír? remélem minden ok

KépKép
lorcsi

Blongyi: ez remek hír!:) Gratulálok :)

bingii

Blongyiiiiii
Amindenit,szuper!!!:) Látod,látod nem kell aggódni és minden rendben megy a maga módján. :wink:

Bingi
Maci imádatod gyerekkorodból ered???Olyan szép dolgokat vettél Mayának.:) Lassan én is jövök a képekkel.Bár lehet csak holnap este...

Holnap délután megyek a szülésznőhöz.Hurrá,hurrá.Végre ez is megoldódik.:) Már csak tényleg itthon kell a cuccaimat összerakni és 6 hét múlva jöhet Hédi.:)

Lorcsi
Írtam LAfinak,de még nem válaszolt.Biztos minden okés vele.PAnda vagy Vörösbegy írt volna,ha valami történik. :wink:
Vendég

Lego: gyerekkoromban delfin őrült voltam, aztán ahogy nőttem, cseperedtem és felnőtt lettem, jöttek a macik :lol: :lol: :lol:
Várjuk a képeket ;)

bingii

Helloka!
Én is örülök, bár hozzá kell tennem, hogy a reggelim tojás volt virslivel, szóval...egy kis csalás
Nem tudom,hogy nem lenne-e célszerű egy klassz ebéd utánit is bevinni megvizsgáltatni, hogy lássam, ha normálisan eszem, akkor mi a szitu. :roll:
Tegnap óta "fáj az aljam" (ahogyan Vörösbegy mondaná), tisztára azt érzem, hogy a gyerek ki akar jönni. :?
Mondtam a múltkor a dokinak, ő azt mondta, hogy nyomja szét a medencémet, tipikus orthopédia tünet. No, majd hétfőn kiderül :lol:
Addig is iszom a kamillát és pihizem.
Ha ma már nem találkoznánk, Mindenkinek pusza. :D
Vendég

Blongyi, bizony tágulsz. Nekem mostanában hátul fáj a fenekem fölött a csont, de iszonyúan. Olyan jót aludtam az előbb, csajok, rég volt már ilyen. Most egy kicsit megkönnyebbültem, már nem fájdogál a hasam, és két napja a gyomrom sem ég, nincs savam sem. Jobban érzem magam. Lehet, hogy beékelődött a babuci, és egyúttal lejebb is csúszott? A cukrom is tök a hétfő óta, csak egyszer volt magasabb, de éppen határértéken volt. Mondjuk vasárnap szülinapom lesz, egy szelet tortát biztos fogok enni, de majd utána nem mérem meg, hogy ne legyek ideges.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Vörösbegy,nagyon édes Barnabás:)
Marcsi,abszolut nincs kicsi pocakod!

Konkri,örülök hogy tetszett neked is a kórház!Amikor mi voltunk,akkor is bemehettünk a roomin-inbe megnézni pár babát, én is elámultam hogy milyen picikék,pedig "normál" méretűek voltak:)
Miket mondott a szülésznő neked?Várom a privit:)
Lorcsi,te is mész majd szülőszoba látogatásra?Neked is fogadott szülésznőd lesz?(bocs,ha már irtad,nem emlékszem :oops: )

Sikerült jól megfáznom,éjjelente alig birok aludni:(Már ittam Neo Citránt is,a háziorvos szerint azt lehet,szerintetek?
Nekem is olyan eleven Nóri baba:)Ugy örülök neki,a dokinál is mikor vártam,elkezdett vándorolni:)Nem szeret ő se várni,biztos unatkozott,aztán szórakoztatni akart :lol:

Lafival mi újság,tudtok róla újabbat Pandus?
És Mónival mi lehet?

KépKép
pocok81

Pocok
Ne igyál neo citránt! Nem lehet terhesség alatt.Ha nem elég a mézes,citromos tea és gyümölcs,akkor próbáld ki a Sinupret cseppet.Ezt lehet bármikor,teljesen gyógynövény alapú.Vagy valami homeósat.

Móni írt kb 2-3 napja,hogy jól van,de vacakol az internetszolgáltatásuk...üdvözöl mindenkit.

Csibe
Ha nem zavar a sav,akkor biztos lentebb van a baba.Nekem szeerncsére (vagy nem) egyáltalán nincs fent a bébi.
Vendég

Egyet ittam már,az még nem olyan nagy baj,ugye? :oops: :?:
Többet nem iszom!!

KépKép
pocok81

Pocok!
Nem,végülis minden gyógyszer csak nagyobb mennyiség bevétele után okozhat gondot.De jobb megelőzni. :wink: Sajna az első 3 hónapban és az utolsó 6 hétben különösen oda kell figyelni milyen gyógyszert vesz be az ember.
Próbálj valami kíméletes megoldást! :wink: Jobbulást!
Vendég

Köszi Lego!
Nem tudom akkor miért nem irják rá egyértelműen,mert az van ráirva h első 3 hóban,meg szoptatás alatt nem lehet,a többi időbe meg orvosi mérlegelés után.Hát a házi doki azt mondta lehet,de inkább akkor nem kockáztatok!Csak gondoltam azzal se segitek a babon,ha beteg vagyok,ezért probáltamezt inni,de eztán nemfogok.Marad a forró tea,meg a méz :lol:

KépKép
pocok81

Koszi csajok.Csak ugy osszehasonlitva tunt kicsinek,de jobban most kezdett igy noni,vagyis amiota megfordult a kicsi.
Ma rugott egy akkorat a torpike,hogy felugortam a szekbol :lol:
Bingi igy mar sokkal vilagosabb,koszonom szepen.En kaptam taj-kartyat,mikor Komaromba mentem dolgozni,a babanak hogy igenyelhetem?Mivel szlovak allampolgar,es hat itt is fog szuletni.
Remenlem Lafival minden ok.
Nekem is a hatsom feletti csont faj ma.Ugy erzem akkora lett a seggem.Nagyon a vege fele jarunk,el se hiszem.

Kép

Kép
marcsitita

Most írt Lafi. Hunor baba nem mozog megint aritmiát mutatott a ctg. 2 óra múlva megismétlik. Elmagyarázták neki hogy miért nem veszik ki miért jobb neki a pociban. Ha kiveszik agyvérzést kaphat meg fertőzést és koraszülött lesz de jövőhéten már 36 hetes lesz az már nem koraszülött. Dokija szerint ez hülyeség folyton a diétával piszkálják :(
Vendég

Pocok
A babád védve van. :wink: Ha nincs magas lázad akkor nem lesz probléma.Feküdj le,pihenj,izzadj,teázz és ripsz-ropsz rendbejössz.
Igen,általában a paracetamol tartalmú gyógyszereket "csak " az első harmadban tiltják,de én úgy vagyok vele,hogy ha akkor tiltva van inkább később se szedem be vagy iszom meg.Tényleg csak ha nagyon muszáj! Nem akarom megkérdőjelezni a dokid javaslatát,csak vélemény volt. :wink:

Marcsi
PEdig lassan muszáj lesz elhinned. :lol: Pár hét és Ti is hármasban élitek az életet.:)
Vendég

Szegény Lafi,miket élhet át,nem irigylem!
Drukkolok,hogy minden rendbe menjen vele és Hunorral:)

Marcsi,te az ipari parkba dolgoztál Komáromba?

KépKép
pocok81

Jajj szegény LAfi!!!El se hiszem,hogy ennyi mindenen kell átmenniük! Szörnyűűűű. :evil: :cry:
Drukkolunk továbbra is ebben az 1 hétben.Ha pedig a Mikulás meghozza Hunor babaát hát legyen. :wink:
Vendég

Marcsi!Te Dunaszerdahelyi vagy,ugye???? Van egy ismim Szlovákiában,nem Dszhelyen,hanem Bodza (Bogya????-jól írom)-ban lakik...messze van tőletek?
Vendég

hát, nem tudom milyen a lepénye meg az áramlása , maga a tény, hogy bent kuksizik nem feltétlen jó neki. Azért abban bizom, hogy ha nagyon gázul van Hunor egész egyszerűen megrepeszti a burkot aztán akarhatnak a dokik amit gondolnak, abból szülés lesz.

Az 1100 a 34. héten nem olyan rossz, sőt mivel a belső zárt, teljesen jó. No para. Pl ha én nyiltam tovább, és mondjuk 3111 vagyok , az rosszabb sokkal, mivel végig nyitva lenni na az nem annyira barátságos a fertőzések végett.

Botos már el van fáradva, apja persze sehol. Asszem megyünk fürdeni mindjárt.

Marcsi: jó nagy poci :)

Kép
Kép
normajeane

Lafi: A mostani ctg-je jó lett. Most az lesz hogy titokban nem szedi tovább a méhlazítókat a dokija tanácsára, így hátha jönnek a görcsök, nyílik a méhszáj esetleg megindul a szülés. Azt mondta neki a doki hogy kb. egy hét és kiveszi Hunort.
Vendég

Szegény Lafi, nem értem, hogy ha a dokija mond valamit, akkor azt miért kérdőjelezi meg a többi orvos?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Helloka!
Feltételezem,hogy a dokija nem annak a kórháznak az orvosa,ahova került. Egyik kórház gárdája sem veszi jó néven, ha egy másik doki belebeszél a munkájába. Olyat,hogy összmunka meg ilyenek, attól nagyon messze vagyunk még. De van presztizs :roll:
Vendég

Sziasztok!!!

Megvolt az uh,bpd nem nagyon akar nőni sajna,a többi nőtt pár milit,most 1600-ra becsülték,múlt héten 2500-ra,azelőtt,1700,azelőtt 1400-ra.Én már nagyon boldog lennék 2 kiló felett:)Csak azt elérjük.Ctg,keringés,meg minden jó,nem tudja a dokim se,miért nem nő jobban,azt mondja,genetika és hogy miylen jó,hogy nagyobb ,mint Szimi,mert ő 1 kilósan született(de már otólérte magát,semmi baja) ,mivel toxémiás voltam.Szóval koncentrálok nagyon a 2 kilóra,2,5-re:)
Még sose vizesedtem,ödémásodtam,szerintetk gáz,ha a zoknim gumija nyomot hagy a lábamon?Bár ma mentem sokat,lehet,hogy azért,mert nem pihentem.

Lafinak drukkolok nagyon,érett már az a baba,semmi baja nem lesz:).Sokáig se jó bent tartanine károsodjon.De a dokik úgyis tudják ezt.
Lego szurkolok nektek is!!Majd írjál!!!!
Puszi mindenkinek!!!!
Ildi 33+4
ildi10

Jaj, szegény Lafi!! :( Tök röhej ez az egész!! titokban kell azt csinálnia, amit a dokija javasol. :evil: És különben is, mit cseszegetik a diéta miatt?? Ha van valaki, aki aztán tényleg odafigyelt végig, az ő!

Pocok: igen, elméletileg lesz szülésznő, beszéltem már vele telefonon, azt mondta a 35. héten találkozunk.

KépKép
lorcsi

Jó reggelt!

Köszi lányok a bíztatást, igazából nem a C 1100 akasztott ki, hanem az állandó keményedés, görcs. Szerda éjjel semmit nem aludtam, reggel bementünk a kórházba, csináltak CTG-t, akkor épp nem keményedett, 35-ösnél magasabbat nem mutatott a görbe, de azt nem is éreztem. És hát a dokim nem lehetett elérni, nem veszik fel napközben a telefont. A kórházban is az ügyeletes nézte meg a CTG-t, vett kenetet és felírt valami kúpot, (talán Klion?) mert azt mondta, hogy ha van vmi fertőzés az is felpuhíthatja a méhszájat. De nekem semmi tünetem odalent :oops: , a kenet eredményét előre ő sem tudhatja. :roll:

Pandus, hogy bírod a fekvést? Neked sincs se séta, semmi?

Bingii, végül Istvánban szülsz? Nekem maradt Schöpfi, mert nem kötött a Mávval szerződést a doki, bár meggondolandó, ha úgysem tudom elérni.

Nekem az jött le abból, amit Lafi írt, hogy a nőgyógyija abban a kórházban van, ahol ő, csak a diabos dokija nem, ezért sem értem, hogy miért titokban kell a méhlazítókat abbahagynia :shock:

Mi még mindig nem raktuk össze a kiságyat, de véletlenül már beleszámoltam Barnust is, amikor mikulászacsit vettem a gyerkőceinknek, 4 helyett ötöt vettem :lol:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Jó reggelt

Szerintem Lafi dokijával az a probléma, hogy ugye most ilyen átmeneti helyzet van. Még nincs meg az új hely a MÁV-ban, ezért még a Szabolcsban vannak. A megszűnt kórházak dokijai pedig szerződéssel járnak be szülni, aminek fejében ügyeletet kell vállalniuk (ingyen!!!!). (Az én dokim is ilyen). Gondolom ezért alakulhat ki ilyen hülye helyzet. Ezzel csak az a probléma, hogy vagy a gyerek vagy anyuka sínyli meg ezt az egészet :twisted: . És egyébként meg milyen dolog az hogy titkoban kell szednie a gyógyszert, vagy titkoban kell leállnia róla? Ez felháborító :evil: :twisted:
Lafiéknál azt sem értem, hogy talán ő már betöltötte a 35. hetet, ilyenkor már miért riogatják ilyennel, hogy a gyerek agyvérzést kap stb? Az én barátnőm még nem tötlötte be a 35. hetet mikor megszületett a kislánya, és azon kívül, hogy picike volt semmi baja nem lett!
Reméljük hamarosan rendeződik a helyzet, de szerintem Hunornak már nem lehet semmi baja, már kellően érett.

Kép
andi1975

Marcsi: hogy a picinek a taj-kártyáját hol kell kiváltanod nem tudom sajnos :( Szerintem kérdezd meg a munkahelyeden a bérszámfejtőt, biztos tud segíteni.

Marina: nem, végül a Szent Imrében szülök,mert a dokim most, hogy a Schöpfiben is fennforgások vannak oda szerződött (szerencsére). Amúgy nem nála szültem volna,mert iszonyat sok pénzt elkérnek a Schöpfiben és most még emelni akarnak rajta!

Szegény Lafi, ez már röhej, hogy mit művelnek vele:(

bingii

Marina,
Kitartást lassan itt a vége :wink: nem sétálhatok semmit és ez megy már a 26. héttől de kibírom csak a végén legyen erőm szülni!!!

Andi,
Jól látod a helyzetet az én dokim is így van :? Lafi betöltötte a 35. hetet ezért nem értem miért nem lehet császi hiszen a baba már érett.
Vendég

Helloka!
Ma már sokkal jobban vagyok, nem fájok alul :lol: Hát, hiába biztos,hogy helyezkedik a drága!

Lafival kapcsolatban: nem tudom persze, hogy mi a helyzet, de azért vannak az orvosok, hogy a legoptimálisabb helyzetet teremtsék. Úgy gondolom,hogy attól, mert betöltötte a 35.hetet, számtalan olyan dolog lehet ami miatt nem lehet még kivenni.
Ettől függetlenül persze, hogy aggasztó,hogy az orvosok nem tudnak közös nevezőre jutni. :roll:
Vendég

Lafi: Most tartanak megbeszélést a dokik lehet ma császár lesz drukkoljunk hogy így legyen!!
Vendég

No, akkor mégis beszélnek :roll: Persze, hogy drukkolunk :!: :!: :!:
Végre túl lesznek ezen az egészen, és egészségesen kijönnek a kórházból!!!!
Vendég

Lafi mennek a drukkok felétek, hogy mielőbb megnyugtatóan döntsenek az orvosok.

Blongyi persze hogy lehetnek dolgok amiért jobb ha bent lenne még a pocakban, de ha nem fejlődik úgy ahogy kellene, akkor az rosszabb mintha kint lenne. Ráadásul szerintem az is rossz, hogy az anyukát sem tudják így megnyugtatni, aminek azért úgy gondolom jelentős szerepe van. Szerintem ha az anyuka nyugodt akkor a baba is biztonságban van, viszont ha anyukát folyamatosan paráztatják és riogatják mindennel :twisted: akkor az nagyon rossz a babájára nézve. De lehet, hogy nincs igazam.

Kép
andi1975

Lafi: Nem engedik a császárt a 36. hét elött gyogyit kell szednie napi 2 ctg naponta flow. Ha rosszabbodik kiveszik jövőhéten leletek alapján eldöntik hogy mi legyen.
Vendég

Persze Andi! Egyetértünk. Nem a fejlődésre gondoltam elsősorban, hanem az agyvérzés lehetőségére. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?