Új privát üzeneted érkezett!

Lanyané:
nekem a 12. napon 318 volt a hcg-m a két babóval

Kis*:
én is Csengére tippelek

Katavirág:
köszönöm megvagyok, csak ma a fejem fáj egyfolytában, de nagyon

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lanyané,
olvastam ám azon a másik fórumon, sőt ha nem csalt a szemem, mintha Csibét is láttam volna ott a kérdezők között :D :wink:
Vendég

Hol Bella?max,babanet,régen irtam indexre az inszemesbe,aztán kispéciztem ezt a topikot magamnak honapokig csak háttérből figyeltem itt mindenkit,ez lett a szerencsetopikom és be is jött :D

lanyané

Jajj bella tiszta hülye vagyok :D :lol: :oops: :D :lol: :oops: ott a dokis forumon :D :D :D

lanyané

Júúj eddig 2-2 :lol:
Szerintem Zsombor, de remélem holnap megmutassa a fütykösét vagy a nunáját :lol: :lol: már beszélgetek vele, hogy ha kibújik akkor napjában úgyis rengetegszer meg fogom lesni neki :)

Lanyané: 2 hét UH-ih? húú - kicsit sok :roll: de hamar elröppen itt közöttünk :wink:

Kata: laptető :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!
:lol: 50-50% :lol: :P
dezsina

nem is gondolkodok rajta, lesz ami lesz, ha máskor nem, születéskor kiderül :lol: :lol:
De azért holnap rákérdezek.. :wink:
S elmesélem majd :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Lanyané,
igen a dokis fórumon :D
Vendég

Fütykösös lesz :D :wink:
ugye hogy sok a két hét :cry: én 10.hétfőt mondtam neki ő megy az korán van inkább szerda. :? na mindeggy tényleg jó köztetek röpül az idő,meg jövhéttől lightosan elkezdek itthon dolizni :D hiányzott már egy hónapja nem melózok,hiányzik az alkotás meg az ezer éve hozzám járó vendégeim.

lanyané

Kis*,
legfeljebb Zsomborina lesz :D :D :wink:
Vendég

Bella :wink:

Kis* Zsoborra szavazok. Végülis, egy a lényeg, hogy egészséges legyen a baba :wink:

Lanyané gratulálok a hcg szintedhez. Hány embriót ültettek vissza?

Kép

csibe
csibe32

Jó itt a hangulat igazán - nem csoda hogy az én feleségem is szeret itt ücsörögni...Kis-csillag: a 4D uh-hoz vigyetek papírzsebkendőt, biztosan nagyon helyes lesz. Én a lányra szavazok, Julika egészséges babára.
Julikáékra nagyon vigyázok, sokat énekelet nekik - tegnap sikítva közölte, hogy a baba már reagál a hangokra, meg is tud ijedni egyesektől.....nem is értem miért mondta nekem????????????? sokat pihenünk együtt is........én is gömbölyödök......apacséknál hogy van ez? :shock:

Kép

Kép
julika79

Kis*,
Én fiúra szavazok :wink: már csak 1 nap :lol:
Vendég

Sziasztok!
Julikaférje,
azért óvatosan a hangokkal! :D Lehet, hogy a gyerek is a Te hangodat fogja örökölni?! Jaj akkor szegény Julikának! :D :D

Apacs nem emlékszem, hogy énekelt volna a babáknak, de ami késik az nem múlik. :D

Dezsi,
Akkor a jövő héten két napig elő- és utószülinapozunk. :D :D

Lanyané,
Te mivel is foglalkozol? Lehet, hogy már mondtad csak én nem emlékszem.

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de hideg van kint, szegény kicsi-kocsim csupa jég volt!
Vendég

Julika férje,
Megnyugtatlak az én párom is minden este énekel a pocinak azon a gyönyörű hangján :lol: Őszintén remélem hogy a magzatvíz jól megszűri ezeket a hangokat :lol: :lol: Párom nem gömbölyödik velem szegény amikor kórázban votam 9 nap alatt 6 kilót ledobott :? de azóta vissza hízlaltuk :D
Vendég

Sziasztok!
Lanyané!
Ez igen!Gyönyörűen emelkedik a HCG-d!Kitartás az UH-ig,én kettőre tippelek!
Kis-csillag!
Szerintem Csenge vagy Zsombor. :roll: ...vagy inkább Zsombor vagy Csenge :roll: ...vagy... :D Drukk! :wink:
Katica!
Nem akarsz egy tesztet lőni?Én nagyon drukkolok!!!!!
Kata!
Én is 5-én születtem..hó 5-én :D
Julika!
Rókakoma már nincs,ugye?Kitartás a pihihez!
Vendég

Hű, de nagyon pajkos, vidám hangulatban voltatok tegnap délután.

Szavazatom: Kis*- kislány.

Lanyáné! Úgy elrepül a két hét, hogy csak hússs, a végét látod! Mit alkotsz, ha szabad kérdezni.
estike66

Manikűr-műköröm már 5éve :D

lanyané

És ezt eddig titkoltad, én meg pont egy jó manikűröst keresek. :wink:
Vendég

Lanyané,
majd írd meg priviben, hogy hol lehet téged elérni stb.
Vendég

Szép napot!

Nagyon drágák vagytok :roll: :D
Majdan jövök a hírekkel úgy 11-12 óra felé..
Pusszancs Mindenkinek és vigyázzatok Magatokra! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Kiscsillag!
Nagyon - nagyon kiváncsi vagyok :roll: :wink:

Bella!
Már csak napok kérdése... Annyira szeretem a decembert.... Hiszen mikulás (na jó, ez már nem játszik), szülinap, karácsony, szilveszter! :D Repül az idő.... és már itt is a januári babaproject :lol:

Katica!
Csináltál tesztet? Nagyon várom, hogy mégiscsak sikerüljön :!: :wink:

Nyulasz!
Hogy halad a csigu :?: elég lassan.... De ugye Te is úgy érzed, hogy repül az idő az ünnepek miatt?

Estike!
:)
dezsina

Dezsi,
én is szeretem és gyerekkoromban ki is használtam, hogy egybeesik a mikulás és a szülinapom! :wink:
Tényleg itt van mindjárt a január és akkor aztán .... :D

Kis*
várjuk a híreket

Katica,
Merre jársz?

Heni,
Hogy vagy?

Nyulasz,
Julikánál már biztos nincs rókakoma, mert feléd terelgeti.... :wink:
Vendég

Nyulasz!
Szeretnék feltenni egy költői kérdést! Mi van akkor ha egy Nyulasz találkozik a rókakomával :?: :P :P :lol: :lol:

Julika UH-szemű párja!
örülök, hogy jól vagytok! Nem baj, ha felszedsz pár kilót, hiszen ha megjön a babátok, akkor a sok teendőtől úgy is leadod :D

Heni!
mi újság a mi új kismaminkkal :?: :roll: :?:
dezsina

Dezsi,
Azt megnézném már, hogy Nyulasz találkozik a rókakómával, de talán könnyebben lenne neki, ha Te is találkoznál a rókakómával és utána ha lehet terelgessétek felém légyszíves. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hívogató szavakra előjöttem :lol:

Bella, Dezsina:
hát nem vagyok valami jól, nagyon fáj a fejem két napja
most valahogy nehezen megy a munka is
tegnap már majdnem bevettem egy algopirint, de inkább pihentem és aludtam

Katica:
mi újság?

Lanyné:
veled mi újság?

Kis*:
várunk a hírekkel

Nyulasz:
neked is lesz ilyen szép hcg-d

Kata:
én 5. hónapban születtem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
igyál vörösbort, azzal nem ártasz a babának és a vérkeringésednek jót tesz!!!!
Vendég

Bella:
és jó a fejfájásra is?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

...Hm!Jöhet rókakoma!
Kép
Vendég

Heni,szerintem inkább vegyél be gyógyszert,mint kínlódjál!Azzal nem ártasz annyit.Küldök fejfájásűzőt :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Heni,
nekem segített mikor a beülti utáni két hét volt! De hívd fel az orvost és kérdezd meg.

Nyulasz,
jó a képe!:))))))))))
Vendég

Ja,igen!A csiga az vánszorog :roll: De ha visszatekintek,akkor röpül az idő,ha előrenézek,akkor még olyan sok van hátra...
A költői kérdésre nem szoktak válaszolni,ugye? :D
Bella!
Te sem úszod meg :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Csillag, izgatottan várom a híreket!

Bella, mennyi az a .. hó 5.-e? :D

Katica, mizujs?

Dezsi, ma is pozítív a hangulatod??!!....remélem...!

Heni, nekem a nagyim és a bátyám májusiak, igazi "bikák"!

Mindenkinek lesz előbb vagy utóbb ilyen szép hcg-je!! :D

Kép
kata05

Bella bocsi, de Nyulaszé a kérdésem. :oops:

Kép
kata05

Csibe :D
Kép
Megint találtam neked kicsiket!Ennyit kívánok!Kár,hogy hang nincs hozzá... :mrgreen:
Vendég

Kata!
5.hó 5-e :D
Vendég

Kata,
sejtettem :wink:

Nyulasz,
remélem!!!
Vendég

Kata!
talán belelendülök a jó hangulatba!

Pedig megint kezdek idegesedni. A múlthavi ciklusomnál is elkezdtem a mesi előtt barnázni. Beleéltem magam itt a többiekkel együtt, hogy akkor most fészkelődik be a babókám... Perszen nem :( . Erre ma megint produkálom e tünetet! :evil: Nagyon mérges vagyok, mert sosem volt rám jellemző ez a mesi elött egy héttel barnázgatás! Hát ilyen öreg-lánynak már ilyen bajai is vannak. Most nem élem bele magam semmibe, mert úgy se lesz belőle semmi :x Próbálom túltenni magam rajta, és inkább huncutkodom itt Veletek!

Nyulasz!
a válasz jó volt és kép is megfelelő :lol:
dezsina

Dezsi!nekem az utóbbi 1 évben minden mensi előtt barnáztam 2-3-5 nappal is előtte,ez lehet progihiány is meg a méhszáj eresztegeti át a mensielőzményt,nem lehet tudni,de látod nekem is sikerült.

lanyané

Lányok!

Rókakomát nyugodtan hozzám is, bár nagyon meglennék lepve, mert 5 terhesség alatt össz 1X hánytam. DE! BEVÁLLALOM!

Én szülinapom , januárban, talán épp a beülti napján.
estike66

sziasztok!

köszi a hiányolást. helyzet változatlan. tegnap beszéltem a kaális topicból harcikával (akik oda is írnak, ismerik), azt mondta, hogy lehet terhesség is, de korai mensi is. ki kell várni. egyelőre tesztben nem gondolkodom, majd hétfőn, amikor a dokival megbeszéltem.

katica
katica30

Katica!

Nagyon szorítok neked! Egyébként pedig egy hős vagy!!!!! Azt hiszem nem bírnám teszt nélkül, de neked van igazad.
estike66

Katica, tutira terhes vagy :wink:

Estike, 5 terhesseg, azaz 5 db? Nem ismerem a tortenetedet.

Lanyane, nagyon orulok neked! Azt mondjak, a 14 napon a HCG 100-300 korulbelul, namarmost ha a 6. het vegeig kb. ketnaponta duplazodik, akkor a te erteked megamagas! Biztosan jo hamar megtapadtak a kis dragak!

Julikaapa! Az en ferjem is kerekedik, sot, azt kell modjam, hasban meg nem ertem utol. Most is sort iszik, igy nem lesz jo vege... :lol:

Heni, fejfajasra javaslom a turelmes varakozast :wink:

Tobbiek! A ti idotok is hamarosan eljo :!:
katavirag

Kis*,
????
Vendég

lanyané :!: :D

Nem nagyon szoktam írogatni a topikon,de olvasgatlak titekett.
a segítséged szeretném kérni :roll: ,láttam hogy te 4hetes vagy. :D Nekem
6-án volt a tűszi leszívásom,és 21-n voltam vérvételen ott gratulált a dokim hogy sikerült 125 volt a HCG-ém. 6-án kell mennem ult-ra.

Te érzel valamit vagy éreztél valamit,az első vérvételen mennyi volt a HCG neked?

Neked mikor volt a tűszi leszívásod?

Köszi a válaszokat :!:
virág32

szia Virág!
Már nagyon vártalak, hogy megjelensz! :D :!:
És mostmár itt is kell maradnod, hiszen Te vagy a legújabb kismamink :lol: :lol: :lol:
Gratulálok :!:
dezsina

Sziasztok :)

UH után felmentem szabadnapos kolléganőmhöz egy traccspartira, tudjátok hogy van ez :D Két nő :lol: :lol:

No hát íme az eredmények:
- BPD: 45mm (19 hetesnek megfelel)
- FL: 28mm
- szív normál nagyságú, négy üregű, szabályos tengelyállású, szép ritmusos szívműködés
- gyomor- és hólyagtelődés rendben
- gerinc végig követhető és zárt, pocak zárt
- gyomor a hasüregben, rekeszizom végig követhető
- koponyácska rendben van
- átlagos mennyiségű magzatvíz
- lepény a mellső falon tapad, a fundus közelében
- mivel a kedves gyermek harántbafeküdt nemet nem tudunk :lol: :lol: pedig kapott kicsi kávét és csokit is.. :lol: :lol:
- mindkét vesében találtak egy-egy mérsékelt üregrendszeri tágulatot (egyikben 5mm, másikban 5,9mm) emiatt január 3-án kontroll UH.. a doki rendesen beijesztett.. :? "Hát leállhat a veséje.." felszólítással..

De a legnagyszerűbb hír, ahogy a vonalzómon is láthatjátok, december 11-én megyünk 4D-re a Genesisbe :D :D

Puszi :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!
Gratula!
Hát, tudod.... most izgulhatunk megint, hogy végre kiderülhessen az igazság!
dezsina

Kis*,
A lényeg hogy minden rendben van sok babának van tágulata de utána meg eltünik. Majd 11-én kiderül a neme úgy látszik szégyenlős a drága :D
Vendég

Kis-Csillag!
Na,ez szuper,hogy a bébivel minden oké!Te meg ne ijedezz!Az orvosok már csak ilyenek.Biztos nincs semmi komoly baj!

Hanna!
Hm!?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?