Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre
Remélem nem hal ki a topik! Mindenki mozgósítsa magát
Nekem a múlt hetem is meg a jövő hetem is elég zűrös volt-lesz, de remélem túlélem! Kyra megint beteg
Köhögő rohamai vannak és folyik az orra rendületlenül!
Holnap délelött viszem dokihoz délután pedig én megyek fogorvoshoz! De holnap még a jobb része jön! Mert "csak" tömnek (legalábbis remélem)
de csütörtökön bölcsességfog húzás lesz!
Na attól rendesen be vagyok tojva!
De remélem minden rendbe lesz és nem halok meg ott a székbe!
Egyébként tényleg bocsi, hogy ennyire eltüntem! De próbálok azért többet jönni a héten ígérem!
Nikole, hát nem tudom mi lehetett ma, de Kyra detto ugyanezt csinálta! Nagyot aludt délelött aztán délután is aludt egy jót, de felkelt és onnantól kezdve csak nyűg és sírás és minden! Én azt mondom, hogy ilyenkor nem szokott érdekelni az éjjel, meg hogy mikor kel fel és mikor tudom újra lefektetni...Ilyenkor Kyrának csak az a jó ha lefektetem! De álltalába ha nem csináljuk végig az esti rituálét (fürcsi, hálózsák, ágybatápi) akkor felkel mielött le kéne feküdnie, csak hogy utána fél óra múlva visszafekhessen
Szóval én azt tanácsolom, hogy felesleges húzni az időt, mert csak átesik a ló túlsó oldalára nem fog tudni elaludni később annyira fáradt lesz! Legalábbis nálunk Kyránál így van! És hát Kyra meg Marci, tudod
Gerimamy, te merre jársz?
Jobban vagytok? Láttam a blogba nem sikerült betenni a slideshowt? Vagy lehet azóta sikerült, de délután még nem látszódott! A lap alján a html kód-ot jelző kis ikonra kell rámenni, és ott akkor megnyílik egy új ablak és abba kell bemásolni a html kódot amit a photobucket ad! Remélem így sikerülni fog! Ja, és ha azóta sikerült akkor bocsi, hogy beleszóltam!
A mamis képek nagyon jók! Csinik vagytok lányok! Na én pont ezért nem fogok feltenni képet! Mert elrontanám a csini mamik összképét!
Vettünk a Kyrának egy apróságot karácsonyra egyet meg Mikulásra! Apróságot mert Mikulásra nem szoktunk nagyot karácsonyra meg ugye ő az autósülést kapja, szóval csak azért kap valami mást is, hogy játék is legyen a fa alatt
Mikulásra egy édes piros kutyás morzsolgató kendőt kap! Amikor benn voltunk a játékbolta és mutogatta a nőci hogy mik vannak amik neki tetszhetnek ezért repkedett, így ezt kapja, na meg nem utolsósorba azért mert a kispárnáját szorongatja állandóan, avval alszik, és nem igen szeretném ha rászokna!
Mert inkább egy kutyussal mászkáljon majd egy év múlva, mint a kispárnájával
Karácsonyra pedig egy kis szőnyeget kapott ami egy kis farm és az állatok hangjait utánozza ha rátenyerel vagy rálép, és az alja meg egy zongora szerűen van felfestve és az meg ha zene módba van akkor egy billentyű egy zene ha meg normál módba van akkor meg a sima zongora hang, így majd tud zenét komponálni
Ez tűnt a legkevésbé idegtépőnek számomra
Judit, milyen volt Balázs keresztelője? Kérünk sok sok szép képet
Most mennem kell, a többire holnap reagállok