Új privát üzeneted érkezett!

Remelem nem unjatok!

Magi
Vendég

Magi!

Egyszeruen gyonyoru :o A vagast te csinaltad? Profi, apa es Zsolti is megcsodalta 8)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

Gabi?
Dodo?

Moni!
Tegnap este csinaltam Ulead szoftverrel.
Nem egy nagy szam a szoftver de tud jo trukkoket.

Ezek a keretek es az efektek.
Na es meretezni tud.

Ennyi.

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Alig látok még... :? Nem aludtam megint túl jól. Na de mindegy,hamarosan megoldódnak a problémáim. :wink:

Magi
Egy egyszerűen csúcs,ügyes vagy nagyon!!!:) Saját részre vagy ajándéknak lesz?

Betti
Akkor amit megbeszéltünk. :wink: :wink: :wink: :lol:
Örültem Neked tegnap.

Móni
Hogy van Zsoltika?

Gabi
Ide küldd:a.vikke@gmail.com (ez a biztos)

Kata
Mi újság?Van valami fejlemény?

Olyan szépen süt a nap,de nagyon hideg van.Ma pakolom a gyerekszobát,tegnap nem volt rá időm...utána majd jönnek a képek.:)
Vendég

Magika!Nagyon jók a képek!!!Lehet én is megpróbálok csinálni hasónlót magunknak :lol: Te,hogy vagy?

Lego!Köszönöm de semmi se mensi se +teszt vagy is tesztet nem csináltam még ha nem jönn meg jövö hét végén csinálok :lol: Piheny ám!!Vizesedés van még?Vérnyomás?

Viki!Te,hogy vagy?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lego, Kata!

Koszonom!
ajandeknak is lesz, meg sajatnak.

anyukameknak es anyosomeknak lesz A3-as falinaptar, beiros reszekkel.

a tobbieknek meg kicsi hosszukas asztali naptar lesz.

Magunknak is lesz fali is meg asztali is.
Igaz, hogy ha mindenkinek megcsinaltatom akkor 25 000 Ft lesz.
De igy a deditol kezdve mindenki kap.

Minden evben szoktam csinalni.

Nagyon egyszeru ez a program.
Csak a ket kicsi kepet lekicsinyited, majd teszel ra valami kis efektet, az is egy gombnyomas, miutan kivalasztottad, hogy mit is szeretnel, majd kivalasztod a keretet is es mindent maga megcsinal.

Majd a kicsiket masol, beilleszt a nagyra es kesz.

Szoval nem nagy munka, de megis nagyon szuperek.
Most, hogy voltunk fotozni, volt is mibol csinalni.

Lego!
Vigyazz magadra es pihenj kicsit napkozbe.
Nekem megvolt mar a mai pakolas, igy ismet faj a derekam.

Lecipeltem a tetoterbol vagy 30 ures bananosladat a foldszintre, ami ugye 2 emelet.
Szoval jol elfaradtam.
Most meg megyek a KIKA-ba szonyeget csinaltatni.

Kata!
Szerintme csinalj meg egy tesztet.
Ki tudja. Lehet kesobb jott ossze tenyleg.
Nekunk is a 19. napon jott ossze, a szulinapom utan.
Mondjuk en tudtam, hogy nekem ilyenkeson van pe-m, de volt olyan, hogy a 14. napon, ami szamomra volt meglepo.

Amugy nekem csak a jobb oldali petefeszkem mukodik rendesen szerintem.
Minden masodik honapban nem volt pe-m. A tuszorepi meg a 14. napon az LH szerint, de pe nem volt es az lh is nagyn halovany volt.
Szoval nekem csak minden 2. honap volt, amikor osszejohetett.
de meg ezek ellenere is volt sargatest elegtelensegem. Ennek ellenere osszejott.
Hogy hogyan ne kerdezd, mert a babatervezok otthona szerint is kicsit csoda.
A gorbem be is kerult a konyvebe, mint a csoda, hogy ennek ellenere is lehet teherbe esni.
Bar nem vettem meg, de lehet megfogom venni.

Szoval ne legy elkeseredve, barmi lehet, akar egy + teszt is.

Na elszaladok a kikaba.

Magi
Vendég

Sziasztok

MAgi szuperek a képek. Mi is csináltunk tavaly ilyen naptárat a családnak, annyira örültek neki, szerintem idén is fogunk, szerintem ennél szebb ajándék nincs is.

kata szerintem is csinálj tesztet még, nekem is a 19. napon volt pe, úgy hogy neked is simán lehet hogy később volt és akkor még nem láthatott semmit. Én is felhívtam a dokimat és azt mondta hogy tekintettel az előzményekre, tuti nem közép időben fogant, úgy hogy ne menjek most, majd csak jövőhéten csütörtökön, hogy ne legyen csalódás az uh, mert most még tuti nem látszana semmi.

Lego vigyázz magadra, pihenjél amennyit csak tudsz.

Én már érzem hogy tombolnak a hormonok, mert ma már sírtam egy jót, és alig bírtam reggel felkelni annyira álmos voltam.

TUdom tartozom képekkel, de sajna családi ügyek közbe jöttek, így nem tudtam még felrakni, de igérem nem sokára pótolni fogom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Köszi Csajok :lol: Tesztel még várni akkarok jövö héten ha addig nem jön meg bár néha görcsölget a hasam :(

Magika!Akkor te 2havonta mensizel?A te babáid igazi csoda gyerekek :lol: Találtál szönyeget?

Gabi!Ha neked azt mondta a doki még lehet nem is látszik akkor lehet tényleg van babánk :roll: De nekem mondta,hogy nincs megvastagodva a endometrium(ez nem tudom mi :oops: )ami arra utal nincs petezsák :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata az endometrium a méhnyálkahártya, akkor nincs kizárva hogy még peteérésed sem volt.

Kép

gabi1

kata próbáld ki a cickafarkfűteát a ciklus első felében, és a másodikban a palástfüvet.

Én is ebben a hónapban ittam először cicka farkot, egész jó ízű, és gyanítom hogy sokat segített, sőt amikor a hólyaghurutom volt akkor nem csak 2 csészével ittam hanem egész nap, mert arra is jó, tuti hogy segített, én a palástfüvet nem ittam.

Kép

gabi1

Sziasztok!!
vagyok!! Mára vége a sulinak... viszont mosogatnom kéne, mosnom, meg takarítanom... nem mintha nagy kedvem lenne hozzá. Ma pedig elég jól vagyok!

Csajok!
Lehet a vastabitól a széklet majdnem feketés??

Kata!
Azért én drukkolok még neked!!!

d.dodó

Kata!

Nem ket havonta volt mensi.
Csak minden masodik honapban 28 napra jott meg, nem fajt, keves volt. Szoval mas volt.

Alapjaraton 30-31 napos volt a ciklusom, 19-20. napon volt pe es mar 25. napon barnaztam es 30-31 napra megjott.

Lanyok!
Nem birtam magammal.

Csinaltam egy par kepet nektek.
Remelem nem untok.

Kép
Vendég

Ezert is szeretnek husvet elott szulni
:lol:
Kép
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Na most megyek Zoliert.

itthon fog ma aludni.

Utana meg teszek egy parat.

Ja es holnap jon takcsineni nagytakaritani, igy holnap kesz lesz a gyerekszoba is.
Akkor majd csinalok arrol is kepet nektek, mert mar megvan az agynemu.

Magi
Vendég

Magi!Ezek csodaszépek.:)
Most vetted mind???
Látom nextben és H&M-ben is jártál. :wink: Van pár egyforma darabunk. :lol:
Tegyél méééég.Imádom a kisrucikat.:) Ezért se bánom,hogy újra lányom lesz. :D :D
Pakolással vigyázz Te is!Nem kell mindennel azonnal végezni.
:wink:

Dodó
Igen,avstablitól általában fekete a széklet és szorulásod lesz. Egyél,igyál sok rostban gazdag ételt,italt.

Gabi
Várom a mailt. :wink:
Vendég

Lego kedveert.
Kép

Kép
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Kép

Ez pici rugi 46-os
REgen Zoli babajanak vettem, de lehet most jo lesz kistesonak is.
Majd meglatjuk.

Kép
Vendég

Magi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NAgyon szépek.:)
Már most több rucija van a Csajodnak,mint nekem. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Lego!

A feher naci es es folso az utolso hsz-nal Zolie volt.

Meg ez van, ebben fogjuk keresztelni.

Kép

Szerintetek gaz, hogy nem feherben kereszteljuk majd, hanem rozsaszinben?

Magi
Vendég

Na jo!

Mara eldugulok.

Magi
Vendég

Na latom jol elmetetek.
:( :( :(
Nembirtatok a kepeimet?

Magi
Vendég

Magi nagyon jók a képek, szép kis rucik:)

Lego valamiért mindig vissza jön a levél, nem megy át.

Kép

gabi1

Én itt vagyok,csak pihentem egyet Dorka mellett.:)
Magi ezek többségét ma vetted?????? :shock:

Gabi
Akkor próbáld meg a profilomba levő címre. :wink:
Vendég

És képzeljétek!Megjött a hinta!!!Jupppiááájéééé.:)
A következő rendelésemre pedig nem számolnak futárdíjat.:) Nem is olyan piszkok mint gondoltam. :lol: :lol: :lol:

A brendonból akartam ma rendelni pár dolgot,de valahogy nem jött össze...nem fogadta el az utalást. :? PEdig nincs kedvem elmenni Szombathelyig... :(
Vendég

Lego!

Dehogy ma vettem.

Szep lassacskan, mindig egyet.
CSak ma fotoztam.

Szerinted gaz, ha nem feherben keresztelkedunk?

Lanyok!

Mar csak az lenne gaz, ha legkozelebb kiderulne, hogy fiu.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lego!
Orulok, hogy megerkezett a hinta.
En is kaptam kedvezmenyt, ha megint rendelek.
Igy fogok is majd valamit, de tobbet, mert akkor nagyobb a kedvezmeny.

Magi
Vendég

Magi
Szerintem nem gáz! Mi se fogjuk valószínűleg fehérben kereszteltetni...
Elárulom,hogy még Dorka sincs megkeresztelve.Most egyben megtartjuk... De Dorkának se veszek csak emiatt egy garnitúra fehér ruhát!

Úgy a 4-5. email után szegény csaj már nem tudott mentésként mást felhozni,mint,hogy elengedi a díjat. :lol: De tény,hogy 31ezer Ft-om állt bent hetekig.

Dorkának is szeretnék karácsonyra venni valamit,de ami neki való az mind német nyelvű.Nem lenne gond végülis,de még ráérne a nyelvekkel,pláne ne egyből némettel kezdje...
Vendég

Ma mandarin napom van.... :lol: Mandarin mandarinnal,mandarin ital mandarinnal. :lol: Tiszta lüke vagyok.... :shock:
Vendég

Kép
apával
Kép Kép
Vikike Kép
Na végre sikerült!!!

Lego!
Köszi a segítséget!

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Nagyon jók a képek :lol: Megkérdezhetem mennyi idös vagy?Mert én meglepödtem mert nem úgy nézel ki mint akinek van egy 6 éves kislánya :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
29.múltam augusztus 12.-én
Hogy vagy egyébként?Mikor tesztelsz legközelebb?

Magi!
A te képeid is szuper jók.Szépek a rucik.Szerintem nem gáz a rózsaszín.Egy kislánynak nagyon is jól áll :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Kép
Óvodai szülinap
Kép
Ez a szülinapi babakocsi. Kép
Hócsata Miskolc-tapolcai kiruccanáson.

Kép
Kép
a.ibici

Egyenlőre én is eldugulok képügyileg!!
Jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Mensi sehol teszt megint negatív már tényleg nem tudom mi van :cry: Holnap veszek ilyen gyógynövényes lötyit ami a petefészek müködését erösírik aztán hátha lesz valami :cry: Vettél Lh tesztet?Viki nagyon hasónlít rád :wink: Én a képek alapján sokkal fiatalabnak gondoltalak :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Köszönöm szépen!Kevesen mondják,hogy hasonlítrám a Viki.Inkább a férjem báttyára hasonlít nagyon meg az apósomra.Igen vettem lh tesztet tegnap,de úgy gondoltam majd a 10-11.napon elkezdem.Igaz a tesztre a 9.van írva,de én korainak gondolom.Szerintetek melyik nap kezdjemel?Ezt a lötyit mikor kezded inni?Nem várod meg,hogy valamilyen irányban eldőljön a dolog?Remélem baba irányába dől a dolog.Nagyon szorítok!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Magika!

szuperek a naptár fotók, nagyon tetszik, tavaly mi is csináltunk, de nem volt ilyen extra szép :D
Rucik: :shock: :shock: :shock: még jó, hogy azt írtad, nem veszel sokmindent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: amúgy nagyon édesek, de esküszöm Petinek nem volt ennyi ruhája :wink: Éppen tegnap mostam, meg vasalgattam ki a kicsi ruháit, vagyis csak a felét,mert a másik fele színes és azt külön fogom kimosni, de összesen van 3 db 56-os bodym (abból nem volt színesünk, mert úgyis mind a rugi alá került) , úgyhogy azt tuti vennem kell még, de rugiból dömping van :lol:

Ibici!

Nagyon jók a képek, tényleg nagyon fiatalnak látszol rajtuk, én is 29 voltam augusztusban, de nálad egy 10-essel idősebbnek látszok, az tuti!

Kata!

Ne add még fel, kérlek! Nekem Peti születése után, amikor visszajött a mensim, beállt egy olyan 34-37 naposra a ciklusom (annál hosszabb nem volt egyszer sem) , majd Eszti baba egy 42 napos ciklusban sikerült, amikor is a pé-m a 29. napon volt, szóval bármi lehetséges, még egy jó késői ovu is, na aggódj. (hőmérőztem és onnan tudom ilyen pontosan az időpontokat :wink: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magi!
Nem semmi :shock: :lol: Orakig el tudnam nezni :? Mondjuk ahhoz kepest, h n ekem meg sehol senki, mar en sem alltam meg, h ne vegyek ket darabot: egy olyan farmerruhat, mint az elso kepeken meg egy budyt :oops: Raadasul itt olyan gyonyoru (es draga :P ) cuccok vannak... :roll:
Mindenesetre szeretnek a Kata helyeben lenni :wink: :lol:

Lego!
Zsolti jol van, ma mar - viszonylag- rendes volt a szeklete, tegnap meg nem is volt :roll: Remelem ezzel le van tudva a dolog, mert vasarnap hajnalban indulunk es nem, lesz egyszeru az ut... :roll:
Pihenni!
Mi ez a mandarinnap :shock: :?:

Ibici!
En is felsorakozom azok koze, akik nem adnak tobbet neked 22nel. En ios mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni, de jo lesz mar igy is :lol: Nekem mar azt hioszem lejart az az ido, amikor osszekevertek a diakjaimmal :? 8)

Kata!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Jó reggelt!

Megjött :lol: Kicsit megnyugodtam,hogy nem kell gyogyszeres "beavatkozás"Most már csak meglepi lesz mikor jön meg :shock: (remélem azért beál majd)És még mindig azt mondom nekem októberi babám lesz :lol: 9után elmegyek természetgyógyászati boltba és majd ajánlanak valamit :lol:

Ibica!Hol vetted és mennyiért?Mert amiket én találok az csak Lh teszt nincs benne 5 Hcg-teszt amit Magika írt.

Viki!Te honnan tudtad mikor van peteérésed?

Gabi!Tegnap azt írtad lehet nem is volt pe-érés.Most,hogy megjött akkor csak volt.Nem?

Magika!Nagyon klasszak a rucik és nyugi nem nöl ki a fütyije :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Nagyon szuperek a képek.

Móni én is szemezgetek már egy két cuccal, nehéz megállnom hogy ne vegyek, mert ebből a házból nem akarok sok plusz cuccot átvinni, elég lesz ezt össze rámolni, elvileg májusban fogunk költözni.

kata attól hogy van menszi, még nem bizti hogy peteérés is volt, ezt olyankor inkább megvonásos vérzésnek mondanám, azt nem mondta a dokid hogy a nyh hány mm volt? De aztán lehet hogy volt pe, így nehéz megmondani hogy nincs hőgörbéd, meg lh tesztet sem csináltál.

De nagyon drukkolok hogy ebben a ciklusban sikeüljön neked is, na meg a többieknek is.

Móni, Ibici ti jöttök.

Mi megmondtuk most már hivatalosan is anyuéknak, örültek neki, még anyósomék meg tesómék hátra vannak.

Ibici tényleg nagyon fiatalos vagy.
Szuperol nézel ki és a lányod is nagyon szép.

Kép

gabi1

Gabi!Azt mondta a Doki teljesen normális méretü nem mérte meg csak annyit mondott nem hiszi,hogy baba van mert akkor vastagabnak kéne lennie :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Vagyok, csak suli volt!!

Magika!
Jók a képek...mindegyik...de kimondottan a naptárképek nagyon tetszenek!!

Gabi!
Még mindig nem sikerül képet felrakni??

Kata!
Megy a drukk, hogy következő hónapban összejöjjön!!

Csajok, nekem ma annyit fájdigált a pocim... :( Lehet a hülye időjárás is közrejátszik!

d.dodó

Itt vannak a képek
Kép

Kép

gabi1

Sziasztok!

Kata!

[quote]K írta:ata!

Ne add még fel, kérlek! Nekem Peti születése után, amikor visszajött a mensim, beállt egy olyan 34-37 naposra a ciklusom (annál hosszabb nem volt egyszer sem) , majd Eszti baba egy 42 napos ciklusban sikerült, amikor is a pé-m a 29. napon volt, szóval bármi lehetséges, még egy jó késői ovu is, na aggódj. (hőmérőztem és onnan tudom ilyen pontosan az időpontokat Wink )
:wink: :wink: :wink:

Gabi!

Én csak az utsón látom a 2. vonalat, Mert az első kettőn ugye + jelet kéne látnom, na azt nem látom, de nem is ez a lényeg, hanem hogy vigyázz magatokra! Még egyszer gratula, és örülök, hogy nagyjából már a család is tudja! :D

Dodó!

Bőven lehet az időjárástól, ne aggódj! Pihizz, amennyit csak tudsz.

Móni!

Örülök, hogy Zsolti már jobban van!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

MI ma egy tök nagyot sétáltunk Petivel! Hóesésben! :) Persze meg nem maradt belőle semmi, mert előtte eső esett, de azért szép volt. :) Akkorét ebédelt utána Peti, hogy csak lestem! Megevett két bazi nagy tányér húslevest, de rengeteg hússal és mindenféle zöldséggel meg tésztával. Az első tányér után mondta, hogy anya, baba kéj még jépát :)meg ellejt :D
És ezek után meg képes volt aludni 2,5 órát, holott mostanság 1,5 órát szokott csak! :D:D:D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Csajok, én tegnap meg ma kimostam, kivasaltam mindent, ami a kicsinek kell majd! Lehet hülyeség, de úgy gondoltam, nem akarom karácsonykor, azt meg ki tudja, hogy fogom bírni januárban! Szóval már csak kicsi apróságok kellenek, konkrétan 3 hosszúujjú bodyt szeretnék venni még, meg egy-két pár kiszoknit, meg egy overálzsákot, de jövő vasárnap lesz börze itt Pécsett és akkor talán ott meglesz már minden! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!Aranyos vagy nem adom fel!!Szerintem is jó ha már készen vagy soha nem tudhatod hogy birod majd az utólsó hónapokat :wink: Képet kérünk a kész szobáról

Egy valamit megfogattam nem fogom nézni a naptárt mikor lehet pe.és nem veszek Lh tesztet sem.Nem akkarom ennyire görcsösen mert lehet pont ezért nem jön össze :roll: Most úgy is más gondjaink lesznek és arra kell koncentrálnom apa munkaelvesztés igen csak nagy érvágás anyagilag :cry: Erre jobban kell koncentrálnom mint arra mikor lehet.Ja és megfogadtam nem veszek tesztet csak ha 7napnál többet késik :wink: Na annyi mindent megfogadtam mint ha új év lenne :lol:

Gabi!Én is csak a 3.nál látok halvány csíkot de ott van és ez a lényeg :wink: Mikor mész dokihoz?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Ma megvolt az oviba az adventi unnepseg.
Nagyon jo volt, Zoli nagyon elvezte.

Ma megvolt a nagytaki fele.
Igy elkeszult a kisteso szobaja is.

Ha nem banjatok teszek fel kepet mindjart.

Kata!
Drukkolok, hogy minden sikeruljon nektek munka es baba egyarant.

Viki!
A keszulodessel en is ugy vagyok, hogy most van ra idom.
Januarban vizsgak lesznek, februarban sielni megyunk, marciusban meg szeretnek szulni. :lol:

Moni!
Neked konnyu a gyerekcucc vetel. Angliaban a Next-ben csodak vannak. Irigy is vagyok erte nagyon. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na feldobom a kepeket es megyek aludni, mert en is nagyon elfaradtam.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?