Új privát üzeneted érkezett!

Erika!
Petrának jobbulást!
Gyógypuszik neki!!!
Vendég

Sziasztok!

Mit szóltok az új vonalzómhoz? :lol: Fő az optimizmus. Ha ez bejön, szerintem kövessetek :D
Bocs, hogy eddig nem írtam, de ez a lakásvásárlás kezd bonyolódni :( Már biztosan albérletbe kell mennünk dec végén. Nem gondoltam, hogy ilyen sok sz*rság közbejöhet :(

Ági!

Annyira sajnálom :cry: Nagyon együttérzek veled :(

Kriszti!

Tűkön ülve várom, hogy mi újság Veled :wink: Holnap tesztelsz?
Vendég

Végül is leszedtem azt a vonalzót, aminek az előbbörülni kellett volna :) Gyakice az volt rajta, hogy 1 hetes terhes vagyok öcsikével :lol: De ez jobban tetszik... főleg a YET szó :lol:
Vendég

Nagyon szenvedek mi? :? Valami pótcselekvést keresek folyton, mert nehezen emészti az agyam, hogy még azt se tudom, hol karácsonyozunk. Ráadásul a kiscsajok is biztos érzik, mert naphosszat hisztiznek, és nem akarnak aludni. Réka lányom éjjel 2x is ráült a bilire 30-30 percre (11-kor és 2-kor), hogy neki kakilni kell. Persze semmi, de nem tudtam leszedni a biliről, mert akkor torka szakadtából üvöltött (én meg féltem, hogy felébreszti Hajnát). Végül mindkétszer úgy sikerült leimádkozni, hogy azt hazudtam :oops: neki, hogy már kakilt. Gyorsan kiszedtem alóla a bilit, hogy nem lássa, hogy nincs benne semmi. Ő meg, mint aki jól végezte dolgát, visszafeküdt. Szerintetek miért csinálta?
Vendég

Gira!
Van tesztem,de majd meglátom reggel kell e!!!!
Szegénykém,eltudom képzelni,hogy mi van most veletek!
Szerintem a gyerekek átveszik tőled az idegességet,s igy jön ki rajtuk!!!
A vonalzód nagyon optimista!!!Szivből kivánom,hogy ez maradjon!!!!
Vendég

Kriszti!

Hogy bírod ki???????? Én már tiszta zizi lennék, és legalább 2 tesztet előttem volna. Brutál türelmetlen egy egyén vagyok :oops: Na mindegy, nagyon szorítok :)
Vendég

Sziasztok!!!

Gira

én butus vagyok,fogalmam sincs mi az a vonalzod elején!! :oops:
Ismerős ez a lakásbuli!Mi is áprilisban foglaloztunk,és csak jul 31.én költöztünk. :? Szoval átérzem.Aniy pappir,és futkosás.ÉS mindenki ül a fenekén... :?

Kriszti

Izgi!Most akkor tesztelsz??
Gyere reggel!!! :wink:
Vendég

Erika!
Ha lessz időm,jövök reggel,ha nem a délelőtt folyamán!!!!
Vendég

sehol senki???????????????????????????

Akkor én is elköszönök!

JÓ ÉJT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Nagyon izgulok érted!!!!! :lol:

Gira!

Klassz a vonalzód...nekem tetszik a yet :wink:

Era!

yet=még :wink:

Vettél lázmérőt??

Nyáriorgona!

Megmaradt a hó??Irígyek vagyunk rátok,Márk is annyira odavan a hóért!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kriszti megy a druk holnapra .Erika vettél höméröt?iszod a teát?

Kép
e.andrea

Köszönöm a drukkokat!!!!!
De a hasam már rendetlenkedik!!!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Panny

köszi! :oops: Tudatlanka vagyok...azaz én németül érte csak!(itt felénk az kell)
Vettem tegnap lázmérőt,mert Petrusnak kellett.Neki szerencsére hőemelkedése volt csak,igy nem kapott gyogyszert.Olyan szépen átaludta az éjszakát.Pedig nem sok jót gondoltam...
Nekem a hőm ma csak 36,4 volt.Szal megy lefele??26.napon vagyok.

Andi
jó a szalagod!!Ez idősebb terhességet mutat ,nem???
Vagy mondták hogy idősebb terhes vagy?Azt veszitek számitásnak a terhességnél,amikor elvetéltél? :shock: Bocs,ha nem akarsz nem válaszolsz!
Igen iszom a teát. :wink:
Vendég

Kriszti?????????
Vendég

Sziasztok!

Rik:
lehet az új lázmérő másként működik???Vajon azért irják, hogy ugyanazzal a lázmérővel mérd végig?
lehet csak ez a baj nálad. Amúgy, mennyi volt előtte?
Én drukkolok, hogy ne jöjjön meg neked piri legalább 9 hónapig :wink:

Kriszti:
Izgatottan várom, hogy mi van veled, tesztelsz ma?

Az én hőm igy alakul: Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti,
a hőd mintapéldány! :)

Erika,
fülhőmérőt vettél? Semmit nem jelent a hőd, mert ugyanazzal a hőmérővel kell mérni, nekem a fülhőmérő teljesen mást mutat mindig mint a higanyos.

Panni,
még van hó, bár sokat olvadt. Az oviban van egy domb, és ott szánkóztak egész délelőtt a gyerkőcök, szóval a fiamnak is jutott a "havas élvezetből". De jó lenne, ha a téliszünetben is lenne hó, mert apa is imádja, és ő a gyerkőcökkel nagyobb "lendülettel" tud hógolyózni vagy szánkózni mint én. :) Nagyon vágyom már egy olyan "igazi" téliszünetre.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Szia Nyáriorgona!
Látom neked is közel van már a tesztelés :wink:
Érzel valami tünetet?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

JA azt én is olvastam,hogy nem ugyanazzal nem jó a mérés.. :roll:
Eddig 36,8-nál járt.NA mindegy is ám.HA megjön megjön ha nem akkor Happy!!! :wink:
A hőd Neked jól alakul!!!Hüvelyben mérted?

Krisztim?
Vendég

Nyáriorgona

nem vettem,hanem kértem Karira Jézuskátol!! :wink:
Vendég

Igen, hűvelyben mérem :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika!

Sztem se mérvadó ez a hőd mert ugyanazzal kell mérni,úgyhogy +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Tényleg ti nem szoktatok Ausztriába átjárni vásárolni?? Tőlünk rendesen megszervezett bevásárlóutak indulnak,főleg így kari előtt.

Nyáriorgona!

Eszméletlen hogy egy országon belül milyen kontrasztok vannak...nálunk tegnap is meg ma isa süt a nap,de nem is kicsit!!
Én is szeretnék olyan igazi havas téliszünetet!!!Nosztalgiával gondolok azokra a szünetekre,amikor sulis voltam és a szünetben kimentünk az utcabeli srácokkal szánkózni,közban anya főzte az ebédet.... :wink: :lol:

Kriszti!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mi a helyzet???????????????????????????????

Márti!

A hőd klassz!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márti,
még remélem, hogy hat napig nem lesz semmi. És az rengeteg idő! Egyelőre combhajlatszúrkálás van, kis mellfeszülés, és iszonyatos kimerültség, akármennyit alszom (pedig egyik nap 7 órát aludtam egyben, ami szökőévben egyszer ha előfordul!) Milyen kár, hogy ez nem lehet a baba miatt, hiszen még túl korai (már peteérés előtt is hulla voltam). Iszom a palástfüvet és reménykedem! Hőm napok óta 36,8 körül van, de mindannyian tudjuk, hogy ez csak annyit jelent, hogy a ciklus 2. felében járok! :roll:

Erika,
és nálatok járt már a Jézuska???!!! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Márti,
a Te hődet, hogy kell olvasni? Celsiusban mennyi?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona:
-60, vagyis 37,2 :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Én is a tegnapelőtt meg tegnap is délben elaludtam a fiukkal, ami már haj de régen nem volt! de szerintem sem egy terhestünet ez :) .

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika tegnap du-án voltam a dokinál és végülis a mérete alapján csináltam a vonalzot meg :wink:
amugy a védönő szerint már a 13hétben vagyok mert a vetéléstöl számitja .[/img]

Kép
e.andrea

Andi

akkor végülis méret alapján fogják számolni?VAgy hogy??

Nekem még nincs semmi!!!(hasfájás se!! :D )

Kriszti?????
Vendég

Sziasztok!

Reggel nem volt időm irni!
Még nem jött meg!A teszt negativ!
Később még jövök!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Megint kevés időm van az írásra. Épp főzök. Bár lassan készen van a kaja. Dani alszik. Gergő oviban van. Szerencsére rendbejött a múlt hét után. Picit köhög, de Sinupret-tel kezelem, és múlik neki szépen. Tegnap voltam védőnőnél és tanácsadáson. NOs, a toxoplasma ismétlésem is poz lett, de alacsonyabb, mint az első, így nem kell aggódnom. Manó is egyre többet mocorog, de még nem az igazi, hisz pici. Két hét alatt híztam 1,5 kg-ot. Nem is olyan kevés. Mi lesz később? Danival tegnap bementünk az oviba, amikor végeztünk a védőnőnél, és megbszéltem a vezető óvónővel, hogy januártól ő is megkezdi az ovit. Legalább az utsó hónapokban tudjak pihenni. Nem is ellenkeztek, mert ők is várják már nagyon az én pici fiamat. Jövő héten el kell mennem vásárolni neki az ovihoz szükséges dolgokat, mert jan 8-al kezd. És karácsonyra is kellen néhány dolgot vennem még. Egyébként jól vagyunk. Még gyakoriak a görcsök, de igyekszem pihenni, és a gyógyikat is szedem.

Puszi nektek!

Kép
Kép
Kép
britta

Rik ez jo kérdés :wink: még én sem tudom .neked hogy hogy nincs vonalzod igy nem tudlak követni a ciklusban.

Kép
e.andrea

Era!
Azt jelenti, hogy "Még nem terhes" Egyébként azt írtam be, hogy jövő novemberben születik a baba :lol: Kíváncsi voltam, hogyan jelenik majd meg... Hát így :)
Vendég

Sziasztok!
Ez a hónap is sikertelen,már egy csöpnyi piri van!
Én úgy döntöttem feladom,nem harcolok mert nincs értelme,eddig nem sikerült nem is fog!!!
Aki próbálkozik sok sikert! A babásoknak pedig jó és könnyű szülést!!!!
Millió puszi!!!!!!
Lehet 1x 2x majd benézek!!!!!
Vendég

Kriszti ne add fel tudom ilyenkor rossz párnapig de jönni fog egy olyan honap amikor te is babás leszel .meg hiányozni fogol amikor nem irsz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
e.andrea

Kriszti! :(

Ne csináld már!!!!!Légyszi!!

Egyébként nem tudom elhinni ,hogy a lelked ilyen könnyen feladja,ez csak un.védekezőmechanizmus nálad...
Igaza van Andinak,pár nap és jobb lesz!!!+++++++++++++
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kriszti!

Én is kérlek, ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Jó reggelt!

Lányok nagyon aranyosak vagytok!De most nagyon komolyan gondoltam!Mikor már közeledtem az 1 év felé,elég sokat gondoltam rá,hogy nem fog sikerülni,de mindiig volt remény!De sajnos most már rádöbbentem,hogy csak áltatom magam!Az 1 év alatt sok mindent kipróbáltam,praktikákat,gyógyszereket,ezt,azt,mégsem!Negativ hozzá állás,majd pozitiv!Rágondoltam,nem gondoltam,stb.stb!!!!!!!
S,most elértem ahhoz a ponthoz,hogy NEM!!!!Ha eddig nem sikerült,nem fog eután sem!
39 éves elmúltam,már eltelt 1 év,nincsennek hónapok,hogy tovább próbálkozzak,azt a gyereket fel is kell nevelni!!!!
De lelkileg sem akarok belerokanni!!!!
Légyszives értsetek meg!!!!Legalább belátom,hogy nem sikerült!
S tényleg nem élem magam bele,hogy fog,mert nem fog!!!!
De azért ez nem azt jelenti,hogy nem érdekel a sorsotok!!!!
Befogok nézni,hogy kivel mi van!!!!!
S a neten van számos portál ahol megtaláljuk egymást!!!!!
Vigyázzatok magatokra!Sok sikert mindenkinek!!!!!!
Szivből kivánok mindenkinek minden jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZI ÉS ÖLELÉS!!!!!
Vendég

Kriszti :)

Én értem és megértem.................. :(
Vendég

Kriszti

Döntes belátásod szerint.
Tudod hogy érzek,és tudod hogy megtalálsz!! :wink:
Puszillak!!

CSajok
nekem is kezd megjönni...De legalább most nem korai,mert a 27.napom van ma! :wink: Szal én nem is kesergek.
MA veszek Elevitet.Ezt még megprobálom.
Vendég

Kriszti! :( :( :(

Ez most azt jelenti, hogy ezután fédekezni fogtok? Nagyon sajnálom, hogy idáig fajult a dolog... először nem értettem, hogy miért adod fel, de amikor írtad a korodat, leesett a tantusz. (Bár az unokatesóm most volt 40,márciusban szülte a második babáját - az elsőt 20 évesen. Ők is 2,5 évig próbálkoztak, mire összejött, és már a kistesón agyal) De én se tartom feltétlen jónak a 40 feletti szülést. Nem a kockázatok miatt, hanem amit te írtál: "Fel is kell nevelni" Remélem jó döntést hoztál :) Boldog életet kívánok így is ;)

Én most a 10. napon vagyok. Az új heppem, hogy fiúra hajtok... Szóval még várok, bár tök fura módon, mintha tojásfehérje lett volna ma :roll: Nem szoktam figyelni sem a hőmet, sem a nyákot konkrétan, de ez reggel feltűnt. Lehetséges ez???
Vendég

Sziasztok!

Kriszti:
Sajnálom :cry: :cry:
De, te tudod a legjbban mit érzel ilyenkor.
Én kivánok neked minden elképzelhető jót a továbbiakban :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Kriszti,
teljesen megértelek, sőt csodállak, hogy eddig is így kitartottál! Azért gondolom védekezni nem fogtok még egy ideig, nem? Sokszor gondoltam már arra, hogy mi a fenének védekezik az ember, amikor ha mindent belead, akkor sem lesz belőle gyerek. Mi nagyon sokáig rágódtunk, hogy belevágjunk-e a 3. babaprojektbe, aztán belevágtunk és nem lett semmi. Szóval fölöslegesen gondolkodtunk. Azért gyere csak nyugodtan, mert kíváncsiak vagyunk mi is, hogy mi van Veled és remélem sikerül majd a nagy költözési tervetek. Az nagy "kaland" lesz. :)

Nekem ma leesett a hőm, sajna megint jó hamar fog megjönni. Tehát se a gyakoribb szex, se a palástfű nem segített. Se az Elevit.. se...se...se. (tudnám sorolni) :cry:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kriszti!

Természetesen megértelek...csak sajnálom :(

Én is azt kérdezném,hogy akkor most védekezni fogtok??Gondolom azért egy darabig nem,ugye?!

És tényleg előttetek a nagy változás,a költözés!!

És nézz be néha mert nagyon fogsz hiányozni mint Topicanyu :wink:

Erika!

Sztem azért a teának is kell több idő hogy hasson,nem?!Csak mert azt írtad hogy most jön az Elevit...szal sztem még idd a teákat,nem?!Báűr nem értek hozzá,csak laikusként gondolom...

Te nem mész el egy sima hormonvizsgálatra?Mert írtad hogy a kiscsjszi is nehezebben jött össze...

Van az" Élet a vetélés után "topicban egy lány Alziza,neki simán összejött az első 2 baba,a 3.meg nem jött,sőt elvetélt 3x is.Aztán kivizsgáltatta magát és kiderült hogy a 2 gyerek után valami"elromlott"a hormonjaival...a lényeg a lényeg hogy már 1 éves a 3.babája.
Ő abbana topicabn "hormonmumus" :wink: mindenkinek a kivizsgálást ajánlja.

Nyáriorogona!

Te iszod a teákat??
Te esetleg nem gondoltál egy egyszerű hormonvizsgálatra(Erikának írtam)?

Jaj lányok,annyira szeretnék nektek segíteni hogy sikerüljön!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni,
dehogynem szeretnék hormonvizsgálatot, csak a dokim ki akarja várni az egy évet (szakmai protokoll) persze nem ő akar gyereket, nem is nő a drágám, és nem is neki kell visszamenni dolgozni néhány hónapon belül egy még nem is létező munkahelyre.... Persze kereshetek másik dokit is, csak már itthon sem kapok "támogatást" se lelkileg se anyagilag se sehogy.... Inkább beszéljünk másról! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona! :?

Na és megveszitek a gyerkőcnek karira az íróasztalt amiről írtál?

Képzeld mi már megvettük,tudod írtam hogy mi is azt tervezünk a Márknak.Rengeteg helyen megnéztem,hogy ne legyen túl drága se,de gagyi se...szal végül a Jysk-be sikerült egy pont nekivalót találni.Tömör fenyő,3 fiókkal és 130cm széles.Remélem fog neki tetszeni :wink:
Krizsinek is megvettük a "nagyfiús"ágyat,olyat mint a bátyusnak mert ki kell őt "lakoltatni"a kiságyból :wink: Az is tömör fenyő,egyszerű.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

"Túlvagyunk" már mi is az íróasztalon, apa megcsinálta, hogy pont passzoljon a szobabútorhoz. :D Biztos nálatok is fognak tetszeni a "nagyfiús" bútorok! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kriszti!

Sajnálom:(((((((
Azért gyere néha mesélni, mi van veletek. Költözéshez sok sikert.

Puszi:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

PAnny
persze hogy iszom a teát.
Irtam Nektek hogy kezd megjönni.Most szorakozik velem,mert semmi megint.Kicsi véres nyák volt azért reggel.27.napon vagyok.HA a tea ezt teszi persze hogy iszom!
ÉS jelentem bevettem az első Elevit-emet is!
Döntöttem:HA megyek is dolgozni,akkor se védekezünk.Aztán csak összejön végre. :wink:

CSajok!
Kriszti Üzeni,hogy néha jönni fog,olvas bennünket.Nem szeretne most irni.
A babaprojekttel kapcsolatban most valami eltörött benne,nem érzi ugy hogy sikerülhetne.Mivel nem fognak egy ideig tuti védekezni(minek ha eddig se jött össze alapon :wink: )baba lehetséges.De nem sokáig szeretné ezt sem csinálni,mert "kiszalad az időből"
Szóval lányok tartsuk tiszteletben kérését.HA valami változás van írni fog!
Mindenkit puszil,és hajrá Csajok!! :D
Vendég

Rik gratula az elsö elevithez :wink:
és a höd mennyi igaz az uj hömérövel?

Kép
e.andrea

Jó valamire ez a hőmérőzés? Annyiótoknak nem jön be :roll: Érdemes elkezdeni?
Vendég

MA nem mértem :oops: Csak azért mert már éreztem hogy folyik valami alul,igy kimentem a wc-re.Aztán láttam....Most meg semmi,de a hasam fáj!!Nem baj ám,majd lesz kari ajándékom!!!!Aztaminenitdejólenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?