Új privát üzeneted érkezett!

Lilla:
én a 11 naptol kezdtem

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Hu, ez nem járja, ez ma már a második laptetőm :oops:

Szivesen átadom valakinek, ki kéri? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Köszi Lilla, sikerült!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

 
 

Örülök, Márti, hogy sikerült. Hányadik napon volt + az ovuteszted?

Kép
p__lilla
 
 


sziasztok. van itt valaki?
F. marti. én kérem a laptetőt, szetenék egy kisbabát a pocimba.
te ma már 2.vagy laptetős, tutti terhes vagy....
remélem nekem is összejön

karácsony, még nem vettem semmit. nem igazán van kedvem egyedül vásárolgatni, megvárom a férjem, majd hétvégén.
kinek megy az ura vele vásárolni?

csajok aki ma volt dokinál írjon, nagyon kiváncsi vagyok.
VETTEM LÁZMÉRŐT, DIGIT.
tutti tudta hogy mikor kell leesnie. az a baj hogy vak vagyok és félrenyúltam az asztalon, és leesett. amúgy 5,5 a dioptriája a lencsémnek
ki tud róla hány dioptriától nem engedik a természetes szülést?
nagyon érdekelne
van még köztetek lencsés?

Kép
andyfekete
 
 


sziasztok!!!

eddif főztem, meg vendégem is volt.Nem tudtam be nezni. Megcsinaltam a husilevest, mellé csináltam májgombócot is a férjemnek, mert imádja.

És másodiknak sütőben tejszines sajtos krumpli és sertésdagadó, kolbász hussal toltve.

Máglyrakást is akartam csinálni de arra már nincsen időm. Majd holnap.

Most meg van anyi mosatlanom.

lilla: nekem 29 napos a ciklusom, és a 13dik napon még negativ volt az ovu tesztem.
Ma is csinálok egyet, de ha ez is negativ akkor már nem értem, mert nagyon fáj a jobb petefészkem, de csak az. és a cikluc. szerint holnap van peteérésem.

Ma romantikázom férjecskémmel.

andy: sajnos nem tudok ebbe segiteni.

Várjuk a fotót pötyiről.

Nati, mano?!!!! :D :D :D
Vendég
 


csajjjjooooooooooooooookkkkkkkkkk!!!!!!!!!

Képzeljétek most csináltam Lh tesztet, és + lett, egy szep erös csík a T-nél. Nagyon örvendek neki, mert a tegnap nagyon negativ volt. Ezek szerint van peteérésem. Nekem ez is egy nagy öröm, hisz még sosem figyeltem meg. És most látom hogy tojásfeérje is van. :D :D :D :D :D :D

Ma is és holnap is mindent bele adunk!!! Remélem férjecském is igy fogja gondolni és nem lesz fáradt. :roll: :roll:
Vendég
 


:cry: :cry: :cry: :cry:

sehol senki :!: :!: :!: :!:
Vendég
 


nektek se megy a ciklus.hu :?: :mrgreen:
Vendég
 


itt vagyok!!!

most értem haza a szülőiről.....ettem mert már azt hittem elájulok!!!!!

röviden mert már mennek a fiuk aludni és egész nap nem láttam őket :( .

minden rendben volt amikor vizsgált már mondta is hogy gratulál ez bizony terhesség!!!!!!!!csomó mindent elmondott mit leher enni stb....de majd holnap jövök és mindent irok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi szép estét mano!!!!

nagyon fáradt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
manocska2008
 
 


Jaj, mano nagyon izgultunk érted!!!

Örülök hogy jól vagy és minden rendbe. Most már jöhet a kismamis vonalzóóóó. Hurráááá :D :D

Várjuk a beszámolót, és remélem terhességed alatt azért nem fogsz elhagyni bennünket!! :?
Vendég
 


Sziasztok!

Végre itthon vagyunk. Most nem olvasok vissza, mert előbb le szeretném írni mi is történt ma.

Kép
Kép
nati80
 
 


A genetikai tanácsadáson minden rendben volt. Mivel nem tudjuk biztosan, hogy voltam e rubeolás, kaptam oltást. Nem volt kérdéses, hogy szeretnék e. Igazuk van. Nem kockáztatom a babám életét, egészségét. Csinálnak egy olyan génvizsgálatot mindkettőnknél, hogy a beágyazódásért felelős génekkel minden rendben van e. Ez 6000 Ft és 4 hét az eredményig. Vinni kell anyagot páromtól, de a levétel után 2 óra alatt be kell vinni. :shock:
Nekem volt uh, ÉS MOST FIGYELJETEK!!!!!!! a bal petefészkem hiányzik petevezetővel együtt. Az orvosom, aki műtött azt mondta csak egy részét kellett kivenni. ÉS NINCS SEMMI!!!! Erre nem tudtam mit reagálni, most csak az orvosomra haragszom, hogy miért nem mondta el. A másik petefészkemben EGY TÜSZŐ van 10mm-es. Ez szerintetek normális? Erre sajnos nem kapőtam választ, vagyis elfelejtettem megkérdezmi.

Kép
Kép
nati80
 
 


marti szerintem a görbéd elég bíztató!
mágnes kár hogy ilyen keveset tudsz írni...
jó hogy jöttél magdolnam. arra figyelj, hogy ne legyél lázas és akkor nem lesz baj. a pocimat én sem tudom letagadni... de már nem is akarom. :) vicces is volt tegnap, voltam ugye ruhapróbán erre mondja unokatesóm, ez annyira se ér össze mint az előző próbán... :)
délután olyat aludtam a kocsiban! lemondtak egy dupla órát. ezerrel sütött a nap és úgy álltam meg, hogy süssön rám. másfél óra K.O. :) szuper volt!
nyuszifülű meg csucsu tényleg jöhetnétek!
odri!!!!!!!!! tegnap amikor olvastam hiáyoltalak, erre ma írtál :) ne foglalkozz másokkal! lehet hogy a helyedben én is elsírtam volna magam. nem vagy gyenge! csak vannak fájdalmas dolgok. szégyellje magát a másik hogy nem szól hozzád. ő a gyenge.
kisvirág az sem semmi amit a te sógornőd csinált
igen lilla, akkor hamarabb elfogy az öt ha már most elkezded... szerintem még várj vele két napot. meg figyeld a nyákot és tedd attól is függővé.
natiék pesten maradtak? annyira jól érezték itt magukat hogy haza se mentek? nati írj, mert mindenki kíváncsi hogy mi volt!
csajok, olyan smst kaptam ma a férjemtől hogy csak na! Szó szerint: "Kisbogár tegnap kellett rájönnöm, hogy milyen csoda történik most velünk. Eddig is nagyon szerettelek de most még jobban kötődöm hozzád. Nagyon boldoggá tettél a bébivel. Köszönöm." Szerintetek? Ugye tegnap volt a gázos nap, és nem gondoltam hogy ez belőle ilyen reakciót vált ki, de nagyon jól esett mert nem egy romantikus alkat. Ez tőle valami fantasztikus volt. :)
Na azt hiszem most ennyi a mondanivalóm. Itt vagyok szerintem még egy darabig, majd írogatok, de a lényeg ennyi volt. :)

KépKép
muffin
 
 


Ja a doki adott egy táblát, hogy vezessem a hőmet. Erre mondtam, hogy hoztam 2,5 havit. Nagyot nézett, mert állítólag senki nem megy ennyire felkészülten. Azt mondta szedjek elevitet, jódot. Ja és a görbék az egyik csapnivaló (mert nincs is petefészkem!), a másiknál egy kicsit rövid a luthe izé fázis. Szóval életmódban nincs sok gond, mint kiderült. Sok halat kell enni az omega 3 zsírsavak miatt, de a hús nem említették, szóval nem szükséges a baba fejlődéséhez.
Az ovutesztre meg azt mondták, hogy csináltak erre egy vizsgálatot és az esetek 60%-ban volt helyes. Na bumm! Nem kell csinálni. felesleges pénzköltés.

Mondjatok valamit erre az egy 10mm-es tüszőre. Kérlek!!! Ez normális? Nem többnek kellene lennie?

Kép
Kép
nati80
 
 


Szia Natiiiiiiiiiiiii

De jó hogy végre megérkeztél!!!

Nagyon sokat gondoltunk rád. Örvendek hogy minden rendbe van. Ésa annak is hogy mindenféle vizsgálatot megcsinálnak. Legalább így nyugodtak lehettek. Én nem tudm hogy mekkora egy tüsző, bocsi sajna erre nem tudok mit reagálni de a csajok biztos tudnak valamit erről. :)

Milyen volt egy ilyen híres dokival beszélgetni??? Miket kérdeztél, és párod??
Vendég
 


Pintyus
Ezek nem jó hírek. Tudtom nélkül kivették az egyik petefészkem!
És a másikban is csak egy tüsző van. A 10mm kicsinek számít. Nagyon kicsinek. Tüszőrepi körül kb 30mm körül van.

Nagyon jó volt vele beszélni. Sok hasznosat mondott. Elmondta, hogy a mozgás fontos és tévedés, hogy árthat a babának, ugyanis nincs köze a mozgásnak azokhoz az izmokhoz.

Vettünk nagyon szép díszeket az ikeában. És a brendonban pedig babakocsikat nézegettünk magunknak. Meg bútort. Volt egynagyon érdekes hintaszék és párom megígérte vesz majd nekem egyet. És most elárulta, hogy már azt is kitalálta, hogyan csináljuk meg a gyerekszobát. Na erre varrjatok gombot!!!!

Venni akart kismama könyvet, de mondtam, hogy neten fogom rendelni, mert olcsóbb.

Kép
Kép
nati80
 
 


muffin!!!

ilyen szép smst rég nem olvastam!!! Ténleg nagyon cuki a férjecskéd!! :)
Főleg hogy nem egy romantikus. Az én férjem se az. De néha ő is meg tud lepni!! :D
Vendég
 


Márti
a fertin is lehet celsiusban mérni, én is abban csinálom. Valahol be lehet állítani

Kép
Kép
nati80
 
 


nati: ezer bocsánat hogy férre értettem a dolgokat. Én még nem vagyok enyire járatos az ilyen ügyekben. Nem tudom mekkora kell legyen egy tüsző!! Az ténleg borzasztó hogy tudtod nélkül ilyesmit csinaltak, legalabb mondtak volna meg utolag!!!

Szemetek tudnak lenni egyes dokik!!

De remélyük hogy így is sikerülni fog a babproject. És a párod nagyon ari, hogy ilyeneket mond, ezek szerint nagyon hamar feldolgozta a gondolatot és készen áll a babára!!!

Milyen díszeket vettetek???
Vendég
 


Nati
Sajnálom, hogy az orvos aki műtött így becsapott. De azért van remény, mert a másik petefészked megvan. Lehet, hogy most ebbe a hónapba nem lesz peteérésed, mert múlkor volt, nem? Úgyhogy a következő hónapba már tudtok is próbálkozni, remélem sikerrel. Örülök, hogy a párod így áll a dolgokhoz.

Pintyus
Akkor neked ez most a ciklusból a 14. napod és jött tojcsi és pozitív az ovuteszt? Akkor hancúrra fel. Meg holnap is csináld a tesztet és ha negatív akkor is hancúr, ugye így van? Jól tudom?

Kép
p__lilla
 
 


Igen lilla igy van!!!!

Ma és holnap bele vágunk teljes erővel.

Na jó éjt mindenkinek, kezdődik a B.K. nagyon érdekes most!!!

És utánna meg romantika 1000-rel!! Kép
Vendég
 


Pintyus
nem haragszom, főleg nem rátok. A nőgyógyász aki vizsgált, elmondta, hogy ami nekem volt daganat, sajnos nagyon brutál pusztítást tud végezni. Szóval ha az orvos azt mondta volna ki kell venni, akkor aláírom. De így????

Skandináv, népies stílusú díszeket vettünk. Majd karácsonykor teszek fel képet a feldíszített fáról.

Még ha eszembe jut valami írok, csak most elment az agyam pihenni és szinte semmire nem emlékszem. Csomó dolgot párom tól kérdeztem meg utólag, hogy mit is beszéltünk.
Ja egyébként meg lettünk dicsérve, hogy mi tudatosan tervezzük a babaát, és nem csak akkor megyünk tudatlanul! mikor baj va. Szóval Lányok, mi nagyon is okosak vagyunk sok emberhez képest.

Kép
Kép
nati80
 
 


Muffin
Nagyon édi a párod. Az enyim is szokott ilyen sms-t küldeni, de a 8 év alatt kb 3-4x fordult elő.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
Meg vagyok döbbenve!!! Hogy vehette ki a fél petefészked úgy, hogy nem is tudtál róla!!! Simán perelhetnél, bár tudom, ezzel nem nő vissza ):
Egyébként, csak megnyugtatás képpen: az én tüszőim repedéskor 18 mm körül voltak, gyógyszerrel. Szóval nyugi, menni fog itt minden!!
Mondott valamit, hogy meddig próbálkozzatok spontán? Persze úgyis össze fog jönni hamarosan!

muffin:
Hát nagyon romantikus Apácskád van, látszik, hogy nagyon szeret téged!! Becsüld meg nagyon :)
Igazából azért nem tudok sokat írni, mert a fő témához , a hőmérőzéshez én nem tudok hozzá szólni.
Igyekszem képben lenni, de mivel nagyon sokat írtok, nem mindenkinek tudok reagálni, viszont, ahogy észrevettem , az én írásomra sem reagálnak sokan. :? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
valószínüleg valamelyik nap még beszélek vele, mert nem tudta megvárni a nőgyógyász (közbejött a nőgy-nak két császár, ezért késett). ha látja az uh eredményeket, lehet rögtön ad valamit. A nőgy. is ajánlott valamit, amit felír, ha nem jön össze hamar.
De még találkozunk a dokival, mert visszük apa anyagát. :D

Kép
Kép
nati80
 
 


nati! De akkor ti most a szuri miatt 3 hónapig nem próbálkozhattok, nem? De szerintem is jól döntöttél hogy mindent meg akarsz tenni a dolog érdekében. És szerintem itt egy nagyon elhanyagolható réteg van, akik komolyan rákészülnek a gyerek dologra. Itt is mennyit olvastunk arról, hogy vannak akik évek óta próbálkoznak és akkor sem tesznek semmit, ha nem jön össze. Szerintem csomóan vannak úgy, hogy ha sikerül jó, ha nem, akkor azért nem törjük össze magunkat... Na mindegy. Szerintem is tök fontos hogy az ember előre képben legyen és felkészüljön.

KépKép
muffin
 
 


Muffin
Azt még meg fogom kérdezni, hogy a szuri miatt még lehet e próbálkozni.
Párom azt mondta, hogy nagyon örül, hogy itt vagyunk mi egymásnak Lányok, és mindent meg tudunk beszélni. Olyan rendes. És azt is mondta, hogy nagyon büszke rám, hogy ennyire felkészülök a babára és sokat olvasok.
Nagyon érdekes, de a doki azt mondta, hogy az elmaradt mensi napján kell menni első uh-ra. Legtöbbször mikor a kismama először megy, már mindene megvan és addigra már lehetnek komoly gondok. Szóval hülyék és tudatlanok a dokik többsége. Eldöntöttem, hogy valszeg pestre fogok menni orvoshoz. Azt is elmondta ott az aszisztens, hogy a hasbaszuri tök fölösleg, csak azért csinélják annyiszor, mert a kórház sok pénzt kap érte. Na ezzeh mit szóltok???

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
első nap uh??? :shock: Én a negyedik héten voltam, és semmit nem találtak! Akkor első nap mit tudnak megállapítan??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


amúgy csajok egy ideje nyomja valami a lelkem. GOndoltam most leírom. Főleg a férjem édi smse hozta elő. Én nem tudom, hogy azok akiknek már van gyerekük hogy vannak ezzel. De az az igazság, hogy én évek óta vártam hogy terhes leszek és azt hittem hogy ez valami eufóriával jár. És az a helyzet, hogy nem érzek semmit. Pontosabban tudom hogy ott van, elvileg örülök is neki, de semmi jele. Mármint nem tudom magam beleélni. Mások már ilyenkor meg vannak őrülve és bevásároltak egy csomó cuccot, meg nem tudom, de valahogy nem tudom ezt az egészet felfogni. Mindenki mondja, hogy beszéljek hozzá meg ilyenek, de ha fel sem tudom fogni az egészet... Nagyon furcsa és ne vessetek meg akiknek még nem jött össze hogy hogy nem lehet ennek örülni. Biztos fogok, meg nekem egész életemben ez volt az álmom hogy anya legyek, de most megijeszt ha belegondolok, hogy mi van ha ezután sem fogok tudni örülni vagy beleélni magam. Nagyon rossz érzés. Legszívesebben megpofoznám magam, hogy hogy lehet így érezni... Remélem amikor 3D-s vagy 4D-s uhn leszünk minden megváltozik, de az még olyan soká lesz. Csak telnek a hetek és úgy érzem, hogy mindig csak várni kell, de soha nem történik semmi. Pl. vártam két hetet a dokira, kaptam egy képet és annyit mondott, hogy akkor négy hét múlva. De ez a négy hét egy örökkévalóság. És akkor visszamegyek és aztán megint csak azt fogja mondani hogy négy hét. És eközben semmit nem tudok a bébiről. Csak havonta kapok egy képet... Nem tudom, tényleg ne gondoljatok semmi rosszat, én sem akarok így érezni de nem tudom mit tegyek. Nektek volt ilyen az első terhességnél (akiknek már volt)?

KépKép
muffin
 
 


Muffin
Ez szerintem egy teljesen normális érzés, nincs veled semmi baj. Sokan éreznek így. Ez meg fog változni. Biztosan tudom. Barátnőm is így érzett és folyamatosan utálta érte magát. Nem szabad.

Mágnes
egy sima nőgyogyi nem biztos, hogy lát valamit, de specialistához kell menni. vannak ilyen dokik is, és ők már akkor észreveszik, amit észre kell venni.

Kép
Kép
nati80
 
 


ja és mégegy dolog. Írtam a múltkor, hogy a tárcsa szerint 8 nap 5 napos vagyok, a vonalzó szerint 8 hét 3 napos, az uh szerint meg 7 hét 5 napos. Ezzel nem is lenne gond, de múlt héten voltam ugye a 8 hetes vizsgálaton, akkor azt mondta, hogy 6 hét 6 napos. Aztán eltelt 8 nap amikor tegnap vissza kellett mennem a vérzés miatt és tegnap meg az uh szerint 7 hét 4 nap volt. Hogy lehet, hogy 8 nap telt el, de mégis csak 5 nappal lettem előrébb? Erre varrjatok gombot. Sejtem, hogy valószínű épp úgy fordult hogy kisebbnek látszott vagy nem tudom, de ez is furcsa, hogy amikor már szeretnéd azt mondani hogy 12 hét, akkor minden vizsgálatnál nemhogy előrébb lennél időben hanem azt mondják hogy hátrébb vagy... na mindegy. befejeztem a siránkozást. Amúgy nem vagyok depis vagy valami csak ez most kikívánkozott.

KépKép
muffin
 
 


muffin:
teljesen természetes ez az érzés!! Valószínűleg azért, mert annyira vártad, hogy most ,hogysikerült még fel sem tudod fogni.
A 4D-s uh mindent meg fog változtatni, de idő kell! Na és tudo mikor fognak majd változni az érzéseid? Amikor először megmozdul, vagy amikor nőni fog a pocakod. De a mozgás volt nálam az ,ami a világ legjobb érzése volt, nekem még a szoptatásnál is.
Szóval ne aggódj, persze, hogynem tudsz még hozzá beszélni, hiszen nem alakult ki kötődés! Pár hét és megváltozik ez is!!
Sőt, hogy mondjak valamit, én szülés után is sokáig nem tudtam felfogni, hogy ANYA vagyok!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


muffin:
Azért ilyen változó a terhességed kora, mert olyan pici még a baba, hogyilyenkor az uh mérésnél 1 mm eltérés is heteket jelenthet. Márpedig egy ekkora babácskát még nehét uh segítségével pontosan bemérni.
Nekem 2 héttel mondtak kisebbet 12 hetesen. Frászt kaptam, aztán már csak pár nap eltérések voltak.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


nagyon köszi mágnes! tényleg. sejtettem hogy mivel itt van egy pár tapasztalt, tudnak majd nekem segíteni... :) már jobb. :)

KépKép
muffin
 
 


Jó éjszakát mindenkinek!

Holnap jövök. Ha valaki tud mondani valamit , hogy mennyi tüszőnek kellene látszania, írjon! Nagyon aggódom. De holnap szerintem felhívom a dokit.

Jóéjt!
Natasa

Kép
Kép
nati80
 
 


na csajok én is lehúzom mára a rolót. holnap jövök valamikor. mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Huh de jó délutánom volt. Kint voltunk sétálni Kendével. Utána meg átjött az egyik szomszéd nő és kártyából jósolt nekem :) Csupa jót baba terén. :) Eddig nem hittem ilyenbe, de most annyira jól kijött minden, hogy most hiszek benne. :)

Márti: na már sikerült is átállítanod a celsiust, ügyi vagy. Nem lesz könnyű a két gyerek mellett vásárolni. Mi eggyel voltunk, de hát kimerítő volt nagyon.

Lilla: a corax-os teszt papírja a 28 napnál a 12. napot javasolja első tesztelési napnak.

Andy: nekem az uram jobban szeret vásárolni, nézelődni mint én. Szóval mi együtt járunk mindet bevásárolni :) A természetes szülés nem a dipotria függvénye. El kell menni egy szemfenék vizsgálatra. Én voltam. Nekem +4,5-es a szemem. Egyébként inkább a mínuszos szemnél lehet inkább gond. De ha pocakos leszel a dokidnak szólj és elküld szemészetre. Engem is ő küldött el.

Pintyus: hurrá + teszt. Hajrá, apára fel :)

Manó: szupi, hogy minden ok. Mesélj bővebben is, és most már tegyél fel babás vonalzót is!!!

Nati: én úgy tudom, hogy kicsit nagyobb tüszőket szoktak mérni. kb 19 mm-st. Basszus a nem is tudtad, hogy nincs egy petefészked. Szép kis orvos műtött. És a zárójelentésedben sincs benne?

Muffin: szép sms-t kaptál a párodtól. Igazán szeret téged. :)
A heteket nem az UH szerint nézik, hanem az utolsó vérzésed első napjától számolják.
És figyi ne aggódj, hogy nem érzel semmit. Tök normális. Tudod mikor fogod igazán érezni és élvezni a babásodást? Akkor amikor elkezdted érezni hogy mozog. Minden este azt fogod figyelni, hogy épp melyik részét nyomja ki. Meg apa kezét a hasadra teszed, hogy ő is érezze és látni fogod apa boldogságát. Na akkor már tuti érezni fogod, hogy boldog kismami vagy.

Megyek aludni! Jó éjt csajok!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


NATI!!!!

EZT TALÁLTAM!

Lehet a tiéd is normális. Csak még nem volt peteérésed.

"Kérdés:
Milyen méretű a megfelelő domináns érett folliculus? Nekem az UH több 10mm-es folliculust mutatott ki.
Válasz:
Az érett tüsző átlag 2 cm-re (20 mm) nő meg. Kérdés, a ciklus hányadik napján találták ennyinek, mert a 10-11. nap körül ekkora tüsző normális.
Dr. Nagy László "

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Nati:
Nekem a doki anno azt mondta,hogy egy tüsző is elég ,ha éppen abból lesz a baba :wink:
Egyébként szerintem nincs leírva, hogy mennyi tüszőnek kell lennie. A túl sok tüsző sem jó, szóval ne aggódj, lehet, hogy esetleg kell gyógyszer (én is pont ezért szedem a clostyt), de tényleg elég egy tüsző!
Én simán perelném a dokit, ha a zárón sem szerepel semmi. :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Na, tegnap nem engedett apa a gép elé, ő bitorolta :(
Most egy gyors bekukk ,mert még főznöm kell és utána megyünk úszni :roll:
Nati:
Hát, nem is tudom mit mondjak :roll: bosszantó lehet, most igy utólag megtudni, hogy hiányzik egy petefészked :(
De ne aggódj, nagyon is jók az esélyeid egy petefészekkel is, ah az normálisan mőködik :wink:
A 10mm-es tüsző az még nőhet :wink:
Sok clostys örül ekkora tüszőnek is :wink:

Manó:
Nagyon örülök, hogy minden rendbe nálatok :D
Várjuk, hogy gyere és mesélj...
Képet kaptál????

Muffin:
Ne légy elkenődve az érzéseid miatt, nem mindenki egyformán reagál a dolgokhoz.Én olyant is hallottam, hogy csak amikor megszűlte a babát, akkor érezte a kötődést, addig tudomást sem akart venni a babáról és nagyszerű szülővé vált!!!

mágnes:
bocsika, ha ugy érzed hanyagolunk és nem szólunk hozzá a témáidhoz, nem tudom, hogy ez miért sikerült igy, de bocska :oops: .Megpróbálok ezután jobban odafigyelni :wink:

Lilla:
nekem a 14. napon volt + az ovu tesztem és a 15. napon is

Pintyus:
milyen volt a romantikus estétek :wink: ???

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Jenny:
kösz a drukkokat, neked is mennek!!!!! :wink: :lol:

Erika:
Hogy vagy, végűl megjött???

Magdolnam:
6 fogásos menü???? ki fogod birni? :wink: :lol:
Hogy érzed magad???

És a többi kismami, Csubi???
Manó???
Muffin???

Andy:
az én zuramat nehezen tudnám elcipelni karácsonyi bevásárlásra, nagyon türelmetlen, inkább egyedül megyek mert akkor nyugisan tudok szétnézni meg vásárolni. Ha ő velem lenne, akkor csak kapkodás lenne és felét sem tudnám megvásárolni annak amit terveztem :( :(

Többiek, akik már régen nem voltatok:

CSUCSU,ESZTIMOKKA, ESŐCSEPP, NYUSZIFÜLŰ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Bocsi, ha valakit kifelejtettem, nem volt széndékos :oops:
ja
PUMUKLI meg NATI06 ????
Ök már nagyon-nagyon régen nem voltak, pedig Nati06 inditotta ezt a topikot :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


jó reggelt csajok!

Nati, teljesen egyetértek Mágnessel! 1 petéből lesz a baba :roll: és én is úgy tudom, hogy tüszőérésnél tökéletes a 2cm. Úgy örülök neki, hogy végre a párod is igazán szeretné és mentek kivizsgálásra! Ez tök jó. Én is így voltam vele év elején. Tudtam, hogy babát akarok és mindent meg szerettem volna vizsgáltatni magamon, ami ezzel összefügghet.

Muffin, szerintem teljesen normális érzés. Én sem érzek túl sok minent, szerintem ha majd először meg fog mozdulni. Mondjuk egyre többet gondolok az én Pőttyömre :wink: és aggódom, hogy minden rendben van e. Az uh csak annyit ha rosszul van beállítva, iszonyat adatokat adhat!!! Saját példámat mondanám el: az uh megállapította, hogy a nyakamban, a nyelőcsőnél egy jókora göb (daganat) van. Az orvos miközben monitorozott fütyürészett, én a sírással küsködtem, közben arra gondoltam, hogy mivan ha behúzok neki egyet? Hogy lehet egy 16 éves lánnyal ilyen hírt ÍGY közöln? Aztán emiatt azonnal onkologiára küldtek, ahol szövettenit vettek tőlem. Na ezt nem kívánom senkinek.+ a doki majdnem megnémított, ő is megilyedt. Azt hitte, hogy a hangszálaimat átszúrta. Tök rossz volt látni az arckifejezését. Azt igazolta minden hogy jó indulatú daganatom van. Erre jött ez a babaprojectes dolog. Egy specialistához kerültem, mivel senki nem foglalkozott velem. Rengeteget olvastam ez után, simán ledoktorálhattam volna belőle! Végre találtam valakit aki komolyan vett!!!!!!!!!! Örök hálám az övé. Elküldött uh-ra és ott megkérdezték, hogy honnan veszem, hogy göböm van? Passsz. Kaptam egy 3D-s képet a nyakamról és semmi! Úgy hogy erről ennyit, hogy mennyire megbízható az UH.
Viszont, nagyon büszke lehetsz apára! Milyen aranyos és romantikus lélek!

Én meg nagyon szarul érzem magam. A fülemre már alig hallok, a nózimból minden trutymó jön (bocsánat) és fáj a torkom. Tuti valami jó kis vírus.... Remélem nem kell gyógyszert szedni, mert szerintem nem szedném be, annyira féltem az én kis Pöttyöm!

Szedett valaki terhessége alatt gyógyszert???
magdolnam
 
 


bizony, tavaly 6 fogásos menü volt! Apám majdnem rosszul lett a 4.adagnál, nem bírta végigkajálni, pedig ő egy nagyobb darabb ember. Anyám aki mondhatni vékony ő simán végigkajálta. Idén nem husileves lesz, hanem tárkonyos pulykaragú leves, rántott töltött káposzta, mákos guba, gesztenyés pulyka, diópuding rumos csokoládés öntettel (itt egy piskótát kell leönteni vele) meg még nem tudom
magdolnam
 
 


Jó reggelt!

Aludtam vagy 10 órát. Alig tudtam felkelni. Most nem vagyok túl vidám. Nincs kedvem semmihez sem, pedig nagyon kellene tanulnom, holnap fel kell adnom a dolgozatomat, ráadásul megyek spanyolra és anglra is.

Bocsánat, hogy tegnap nem írtam mindenkinek, de azt hiszem mostantól és is a jegyzetelős technikát fogom választani.

Kisvirág
Köszi a cikket, vagy mi is volt. Én csak azért vagyok parás, hogy normális az, hogy csak egy tüszőm van?

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam
Ne vegyél be gyógyszert, idd a gélt nagyobb mennyiségben és szedd a vitaminokat. Gélből ihatsz 1dl-t is reggel este. Gyorsabban el fog múlni.

Kép
Kép
nati80
 
 


én is így pondoltam :) Gyula (a férjem) ő is elég beteg volt, telinyomtam ilyen aloe-s cuccokkal, megy jó sok fokhagymával, aztán már semmi baja. Remélem nekem is segít. Nagyon bízom benne.
magdolnam
 
 


Sziasztok:)

Muffin: Olvastam amit írt a férjed :) nagyon kedves sms-volt az biztos :) A másik dolog amit írtál. nem kell aggódni . a barátnőm is ezt érezte és megváltozott minden belül. Igaz nála akkor mikor megpillantotta a fiát. Valakinek rögtön előtőr valakinek pedig később. Ez egy természetes folyamat. Nyugalom :)

na csajok nekem hétvégén megjött ma múlt el. szóval várom a PÉ-t. :)

Kép
csucsu05
 
 


jó reggelt!

tegnap este hamar elaludtam, mivel előző este semmit enm aludtam. Így szokott lenni. nem tom meddig bírom, hogy nem jön haza minden nap az uram... mindegy... csak ha terhes leszek mi lesz? annyira a szívemre veszem a dolgokat.
Jó a digi hőmérő. 36,6 vagyok. az ugye normális?

köszi a dioptriás válaszokat.

Amúgy sajna - vagyokk. tehát csak romlik, bár 2 éve megállt. de 10 éves korom óta vagyok ilyen vak, amúgy koraszülött vagyok 7 hónapra születtem, 78-as és sokáig voltam inkubátorban, a 78-as inkubátorban, biztosan nem tett jót a szememnek.

Nati!
hát nem is tudom hogy milyen állapotban lehettél, mikor közölte veled a doki, hogy a másik nincs....
Én biztosan elbőgtem volna magam. De nem akarlak ezzel idegesíteni, biztosan szar érzés volt.
De ettől ugye még ugyanúgy lehet gyereked, a méhednek ugye semmi köze ehhez?
remélem.
és nagyon sok sikert.
majd még benézek dél körül, van e valaki.
Amúgy nati te dolgozol? vagy tanulsz és dolgozol? vagy "csak " tanulsz?

Kép
andyfekete
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?