Új privát üzeneted érkezett!

19.00-re megyek, 2 órás, úgyhogy holnap leírom mi volt! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Tesó rendebn! várom nagyon! :lol:
Vendég

Snufi, ez az amiben én nem hiszek! Nálunk az oviba is kijött egy csaj, elhozta a gépét! Aki akarta annak megcsinálta( már nem emlékszem mennyibe került)! Persze mindenki beteg volt, és egy doboz orvosság, meg jó drága!!!! Ja és hozzá lett téve, hogy a gyógyszert 3 v 4. hónapig kell szedni, és utána kontroll vizsgálatot kell megejteni! Ezek után pláne nem hittem benne!!!

Kép
kata05

Kata: nekem 2 ismerősöm is volt ennél a nőnél, és azokat a betegségeit kimutatta, amiket tudott, plussz még olyat, amiről nem tudott. Ezeknek utánajárt, és valóban beteg volt. Így még kezdeti stádiumban kiderült. Szóval, ez nem tünik kamunak. De persze nem tudhatom, majd meglátom , miket mond..... oszt beszámolok róla majd nektek.

snufi

CSajok most már duplán kiváncsian várom az eredményt! :lol:
Vendég

sziasztok.

szeretnek kerdezni valamit.ha tegyuk fel nem jon meg utro mellet es par napig sikerult kitolnoma menzim,akkor lehet ettol bajom?marmint ha nem hagyom abba az utrot 14 dpon?

nem kezdjuk a stimut decemberben majd esetleg januarban.

Kép
monyo83

nem hiszem, hoyg lenne tőle bajod!
Vendég

Robcsi, édes vagy, de nem lehetek terhes. Lombik előkészítés van. Ma szúrom a 11. szurit. Holnap Uh. SZombaton meg kellett volna jönnie, de csak egy kis pecsételés van, az is csak néha.
Klara, úgymond elinduultunk, de akadozik. Most épp az a bajom, hogy nem jött még meg!A szurikat magamnak adom, olyan vagyok, mint egy tűpárna. Nem viselem túl jól, de nem panaszkodok. Lényeg, hogy haladok!

babaimádó
Kép
babaimado

(((((((((((((((((((((((((((((((((Babim)))))))))))))))))))))))))))

Kitartás! :lol:
Vendég

Monyó! Az utró mellett simán meg tud jönni, ha akar, de többszöri - teszt után abba szokták hagyatni. (Én inkább a vérvételt ajánlanám)

Babi! Doki mit mond mensi meg nem jövésre?

Kép
zölddisznó

coca tudom hogy nem vagyok terhes csak szeretnem egy ket nappal kitolni a menzim hogy a kovetkezo ne pont szilveszterre jojjon meg.

Kép
monyo83

Monyó, én nem tologatnám. A szervezeted nem fog örülni az ötletnek. Nagy baj nem lesz belőle, de ha egyszer normálisan működik, akkor minek avatkoznál bele? Amúgy is még csak 27-e van!

Kép
zölddisznó

Monyó szerintem se szórakozz ezzel..... ha most megjön még simán elmúlik SZilveszterig.nemértelek
Vendég

SZép álmokat eltünt topiktársaim!
Vendég

Hinnye de jó reggelt!

Kép
zölddisznó

MAdárfüttyüset?

Én ma szintén nem tudom élénkíteni topikunkat, mert tréningre megyek!

de láttam valakit aki nagyon siet a dógára :wink:

Nézzétek csak Kép
Vendég

jóóó reggelt :D

Snufi
beszámoló???

Babim
nem sokáig leszel már tűpárna, mindjárt kismami leszel :P

Coca
nekem jó a pénteki röff :D csaastlakozik valaki? :roll:

Boni
annyi tréningre jársz, hogy lassan fitt leszel :lol:

Kép
gaby25

sziasztok.

targytalana menzieltolas mert ma tutira megjon.akkorat zuhant a hom hogy esely 0%.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Bonikám, olyan okos leszel, hogy csak na :-D hogy érzed magad?? Hőd?

Snufi: kíváncsi vagyok én is az eredményekre biorezonancia ügyben…

Coca: hogy vagy?

Monyó: sajnálom, hogy megjön…akkor nálatok is januárban lesz folytatás? (vagy valamit félreértettem…) :roll:

Babaimádókám: UH után írj, hogy mi volt!!! Izgulok érted nagyon!!!

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni, kicsit helyettesítelek, jó? :-D

8 leggyakrabban alkalmazott közlekedési szabály a gyakorlatban

1. Akinek hosszabb a középső ujja, nagyobb kocsija, vagy rövidebb a haja, annak van elsőbbsége.
2. Nyúlszőrkalapban a legnagyobb megengedett sebesség 30 km/h.
3. Terepjáróval mindenen meg lehet állni, amin átmegy az első kerék.
4. Az irányváltási szándékot úgy kell jelezni, hogy felnézünk a telefonról SMS írás közben.
5. A teljes hangerő háromnegyedénél feljebb csak akkor lehet felcsavarni a magnót, ha legalább két ablak le van húzva.
6. Az autóbusz öböl arra szolgál, hogy amíg az autók haladnak, addig tudjon hol állni a busz.
7. A szabályos közlekedés és a korrupció majdnem szinonimák.
8. Az udvariasság a gyengék mentsvára. Előzésnél abban bízunk, hogy aki szembe jön, gyávább, és előbb rántja el a kormányt.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Megjöttem Uh-ról. Mivel kissé barnázok néha, ezért bízunk benne, hogy hamarosan mejön. Ha nem, akkor szombaton fel kell hívni a dokit és kitalál vmit. Ha megjön, akkor másnap vérvétel és indul a napi 3 (!!!!!) szuri....

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: telepatikusan üzentem a mensidnek, hogy jöjjön meg :-D napi 3 szuri?? Nem semmmi!!!! :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

((((((((((((Monyó)))))))))))))))

Babim: Pirit elküldtem!!!

Biorezonancia: Katának van igaza, nagy kamu az egész. Előtte feltett pár kérdést, így utána azt mutatta ki a gép bajomnak. haha A legnagyobb betegségem a szívemmel van, azt nem érzékelte. ??? :roll:
Folymatosan kérdeztem, majd egyre jobban ment fel bennem a pumpa, így igen idegesítő voltam, nőci agyára is mentem a végére. A legvégén elkezdte rápakolni a gépre a gyógyszereket, amiket szedek (Béres csepp, magneb6, stb.), mert azoknak is van rezgésük :twisted: na itt akadtam ki, de annyira, hogy már nem bírtam és nem is akartam magamban tartani a véleményem.
Ja! És egy pl. Béres csepp: rárakta, összerezgett velem (a csepp meg én Ááááááááááá!!!!) kiírta, hogy 51 %ban hatékony nekem. Rárakattam újra. 72%. Újra. 88 %. Na????? Ezt magyarázza meg!!!!!!! Persze nem tudta, zavarában össze-vissza dumált. Bár nekem már úgyis mindegy volt...... :evil: Szóval GÁÁÁÁZ!!!!!!

snufi

Sziazstok! Okosan és frissen itt

TEsó sajnálom, a felesleges pénzkidobást

Szezsó köszi a helyettesítést!

BAbim drukkolok nagyon!

GAby ugye hogy ugye?
Vendég

ja és hőm így áll! az eleje az előző hónapok alapján avn!

Kép
Vendég

BAbim Kép
Vendég

nekem is kuldjon valaki pirit mert ha mar nincs babo akkor legalabb jojjon meg holnap.

Kép
monyo83

Monyó azóta tezsteltáél? én küldök pirit, de csak ha tényleg keol! Kép
Vendég

na ezt jól elírtam. és Pirir kértél, nem Mikit :oops: Kép
Vendég

boni mindegy hogy piri vagy miki :lol: :lol:
ma nem teszteltem lent volt a hom.:(mas tunetem nincs hogy meg akar jonni.

Kép
monyo83

HA nem jön meg honap regegl, akkor szerintem nyomass még egyet! utána beszéljd dokival. ja és sajnálom az otthoni (országos )helyzetet!
Vendég

Most meg hun vagytok? hahó valaki! akárki!
Vendég

Hát, azt hiszem feleslegesen strapálom magam itt a topikban :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: :?:

Babimna, Monyónak: PIRIT, DE AZONNAL!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Katica: :?:

Kata: :?:

Andi: :?:

Coca: :?:

Sonjus: :?:

Bettike: :?:

snufi

Szezsó Én örültem a strapádnak :wink:
Vendég

NA má csajok!
Vendég

csajok szúrkáél jobb oldalt meg bal oldalt a petefészkem :shock:
Vendég

Jóéjt! MAgamnak! :lol: MAgunknak! :lol: Kép
Vendég

Jó éjt! *
* * * *
* * * *

snufi

MAdárfüttyöset! bár látom még agörbém sem hatott meg senkit tegnap! ez van! azé a nagy karácsonyi készülődésben szakítsatok pár percet ...

ma nem mértem hőt, mert elaludtunk :oops: éjjel annyira begörcsölt a vádlim(mindkettő) azt hittem besz...k :lol:
Vendég

JA egyébként ma aktív leszek úgyhogy gyertek sokat! :lol:
Vendég

Boni: nagyon szép a görbéd!!! El is morzsoltam egy könnycseppet a meghatottságtól, hogy nemsokára új kismamink lesz! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezsó :lol:

egyébként elkezdett mensiszerűen fájni a hasam ma :?
Vendég

Szezsó egyébként holnap emgyünk a közeledbe!majd érezni fogod az aurám :wink:
Vendég

Boni, nagyon szép a hőd, ígéretes. A mensis görcs meg jó előjel, ne agódj, nyugiiiiiiii!++++++++++++++

Szezsokám, mi baj?

babaimádó
Kép
babaimado

Babim szia! :lol: majd elválik :?
Vendég

Snufi, sajnálom az átverést: remélem jól megmondtad a magadét.

Monyokám, neked is menjem piri.iDE MÉG NEM ÉRT IDE A ....

babaimádó
Kép
babaimado

BAbim pedig küldtem. remeélm enm hozzám jön! nem akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Drágaságaim!

HOL A :::: VAGYTOK?
Vendég

hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?