Új privát üzeneted érkezett!

Lara!

Már nagy a kislányod, de ha érdekel szívesen küldök egy cikket a toxémiáról, és "diétájáról", ami már rég meghaladta a csupán sómentes diétát. Nagyon sok fehérjét kellene enni, ami első hallásra meredek, pont azért mert a vizeletedben is fehérje van. Ezt nem mondta a doki?

tjuca
 
 


Sziasztok

Önzö leszek most..segitséget szeretnék kérni....sos...voltam vérvételen,,kértem teljes vérképet,vizelet stb fogyok nagyon,,persze örülök neki,,csak eddig 2 dgk nem tudtam leadni,45 kg fogytam mióta miron megszületett110 kg-al szültem,most 75 kg vagyok....elég meglepő eredmény született,nem tzudom h ettől e...orvosommal csak holnap du tudok beszélni,,,ha tudtok légyszi mondjatok rá vmit.

Alkalikus phosphatase 476u/L 98-279 jó
cholesterin szérumból 2.8 mmol/l 3,51-6,50 jó
triglicerid szérumból 0,33 mmol/l 0,55-1,85
mono 9,7% 2-8
eo 0.6% 2-4
MCV 76.7 fL 81-99
MCH 24.8pg 26.8-32,2
Ezek csillagosak


Az elsőnek utánanéztem,sok minden okozhatja(máj,Csont vmi),de nem tudom az összefüggéseket.

Köszi előre is.
Vendég
 


Sziasztok!

Woww! Szépek a pocakok! Gratula hozzá. Hát az enyém nem tudom milyen gyorsan alakul majd, de képzeljétek, kellett vennem 2 terhes gatyót. Ugyanis nagyon nadrágos csaj vagyok és eljutottam oda, hogy szorítanak haban. Amitől elég szarul tudok lenni. Szóval van kismami rucim, és nől a pocim :) Kb 1kg-t hízhattam ( mérlegem szerint 0,8).

Lafi!
Szurkolok nektek! Remélem hogy minden oké lesz. Én anno 33 + nemtom hány napra születtem :wink: és mint látható szép ( nagy) egyed lett belőlem. Szóval a koraszülöttek is erősek, nem feladni! Valamiért én nem látom a diéta és a gondjaid közti összefüggést, de persze ezt nem is tudhatom!

Rambóka!
Sajnálom a pirit, azt hittem zebrával ünnepeljük a mikulást :) Na majd az új évet!

Puszilok minden ckismamit és anyucit, de főleg az izgi mozgi babókat!

Gina
Vendég
 

 
 

bocsi 35 kg :oops:
Vendég
 


Tjuca!
Nem vetettem meg a tejtermékeket és azokat amik fehérjéket tartalmaznak.
Habár csak a sóról volt szó. Szerintem pénteken ellát orvosom mégtöbb tanáccsal, ha meglesz a gyüjteményem eredménye.
Sőt azt mondták ma nekem, h a tej "nem számít" folyadéknak (betúrósodik).
Tudom, h a babával semmi baj nincs!! Érte megéri nekem sótlanul enni a kajákat.
A cikket megköszönném, ha elküldenéd! :)

Kép
lara26
 
 


Ella!

Segiteni sajna nem tudok, de :!: állat sokat fogytál !!!
Vendég
 


Ella!
Szerintem jön majd Rambóka vagy Rejó és tudnak segíteni!!!

Sajna nem értek hozzá........... :(

Gina! Én is ekörül vettem az első terhesgatyómat, egész nap ülni olyan nadrágban, ami szorít nagyon rossz neked is, babának is! Aztán tessen csak egy pocifotóval szolgálni majd nekünk okés?????
Vendég
 


Lafi: Sajnos csak most olvastam, így már valszeg nem olvasod ezt, de nagyon drukkolok nektek és tudom, hogy minden rendben lesz, mert Hunor baba még bent fog maradni legalább 1 hétig!

Én sem híztam még, bár le vagyok Ginától maradva 2 héttel. Amikor voltam védőnőnél, akkor ő többet mért, mint én otthon kb. 1 kg-val, de mondta, hogy valószínűleg a bakancs és sok pulcsi miatt... Nagyon aranyos volt.
Monácska, ne is foglalkozz azzal a nővel! Ha Ti jól érzitek magatokat, akkor nincs gond! A lényeg, hogy hirtelen ne hízz sokat. Már pedig 1 hónap alatt ennyit hízni, nem hiszem, hogy a sok kategóriába tartozna. Egyébként meg alkati kérdés, hogy kinek mennyi a sok...

Gina: Én tegnap kaptam a kollégáimtól egy kismama farmernacit és egy nagyon aranyos kismama felsőt. olyan jól esett, hogy ennyire gondoltak ránk :)

Lara: Nem hangzik túl jól ez a só mentes diéta... Részvétem, persze a gyerekért mindent ;) Született optimista vagyok, szóval nálatok sem lesz semmi baj... Drukkolok nektek is nagyon ;)

Ella: Sajna én sem tudok neked segíteni. Legkésőbb holnap úgy is minden kiderül... Addig is fel a fejjel!

Kép

Kép
bettica
 
 


Ja még ennyit akartam a diétáról, hogy le a kalappal minden okosan diétázó csajszinak ( Lafi, Lara, ...) Én érzem, bennem nincs nagy kitartás, ügyes csajok vagytok!

Monácska!
Pocifotót én?! :D :D :D Én alapból 4 hónapos terhesnek megfelelő pocival indítottam, eddig is csak apuci látja a "növekedést". Szóval nem tennék fel ilyen fotót :oops: :oops:

Bettica!
Irigylem, hogy kaptál terhesrucikat. Sajna a körülöttem lévő kismamik és friss-mamik alapból kisebbek nálam. Én 40 -42es mérettel indítok! ( de nem gond venni terhesnaci..és marha kényelmes, azt hiszem megtartom! :) )

lara!
Te csudaszép karscú kismami maradtáál, szinte irigyellek! Gratula!

Puszika!
Vendég
 


Most próbáltam meg a nacit, mert azt mondták, hogy még tudják cseréltetni. Hát, 38-40 van ráírva, ami elvileg jónak kellene hogy legyen, de sztem legalább 10-15kg kell ahhoz, hogy a fenekemről ne essen le :( Annyit meg max 8 hónapos korunkra fogok felszedni sztem (remélhetőleg azt is inkább pocira), akkor viszont meg már nem fog kelleni ilyen vastag farmernaci. Én elég vékonka vagyok (62kg és 165cm). Ilyen sem volt még, hogy kisebbre kelljen cseréltetnem egy nadrágot :)

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!

Most beszéltem Lafival gondoltam nektek is megírom: Hunornak néha kihagy a szíve ctg-n vették észre doki szerint elkapott egy fertőzést vagy vírust most ezzel kezelik és ha tudják még a pociban tartják két hétig. Ha valami baj lenne akkor azonnal kiveszik.
Vendég
 


Lara!

Íme a cikk. Nagyon részletes, lehet egy kismaminak ezt nem kellene :twisted:
fehérjén a sok sajtot, húst (nem felvágottat, mert azok sósak) értik. A tejet annyira nem szokták ajánlani, de ha szereted, azt is ihatod.
Mondjuk azt nem tudom, hogy a fehérje evést hogyan lehet ch diétával egyeztetni. A teljes sómentesség mellé szokták még nagyon "bölcsen" ajánlani, hogy ne igyon a kismama, ha vizesek a lábai. Na ezt sem szabad, mert a vese, szív, máj így is erőn túl működik, hogy Te is jól jöjj ki, meg a babának se legyen semmi baja, pont nem kell, hogy megvond a vizet.

Biztosan fogja mondani a dokid, az enyém is mondta. Sőt volt olyan, hogy x gram ementáli sajtot meg kellett ennem. És tényleg picit jobb lett, de tényleg csak picit. Sajnos egy idő után már a sómentesség sem segít, de ez benne van a cikkben, és erre az orvos is figyel. Ha a pisiben a fehérje, és a vérnyomásod több kettőnél, lépni fognak.

Ja és még valami. Az EDA lenyomja a vérnyomást, ezért, akinek rendben van a vérnyomása EDA mellé automatikusan kap vérnyomás emelőt. Tehát ha a babával minden rendben, és Veled is, akkor EDA-val megszülheted normál úton a lányod. Ezt azért mondom, mert nem sok orvos él ezzel, és tényleg csak akkor, ha nem kockáztatnak, de jó, ha tudod. Én is így indultam neki, és sikerült. 190/ valamennyi volt a vérnyomásom, mikor szúrtak. Ha romlott volna a gyerek állapota, már mélyítik is el az EDA-t, és már rögtön spinál és császár, de nem volt rá szükség. :wink:

Kívánom, hogy ez a pár hét már gyorsan teljen, és csak a szép emlékek maradjanak.

cikk: http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=611

tjuca
 
 


Áááááááááááááááááááá, ez nem igaz már!!!!

Pandácska, nagyon köszi!!!
Istenem................

LAFI!!!! KELL AZ ERŐ!!!! MEGY FELÉD!!!! NAGYON SOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lafi!

DRUKKOLOK ÉN IS!!!!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


lafi, ezer meg ezer drukk!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Sziasztok!

Ella/Gabi!

Nincs epekőre hajlamod?
Nem szedsz lovastatin tartalmú koleszterinszint csökkentőt (Pl. Stoplip)?
Mert ettől is megemelkedhet az alkalikus foszfatáz.
Más májenzim eltérésed pl. bilirubin nincs?

Az MCV és az MHC vérszegénységre utal, az azt hiszem nálunk természetes.

A monociták aránya általában vírusfertőzésekben, ill. krónikus fertőzésekben nő meg, de szerintem a te értéked alig haladja meg a határértéket. ha nincs egyéb tüneted (láz, nyirokcsomó duzzanat, fájdalom), akkor nem valószínű, h. túl sok jelentősége lenne.
Az eozinofil granulociták aránya allergiában nőni szokott, de nálad inkább alacsony, valószínűleg csak a monocita arány "megemelkedése" miatt "csökkent" az arányuk.

Szerintem nagyon ne ess kétségbe!

A fogyás nem biztos, h. rossz dolog, de ha tudsz nézess TSH-t, anti-TPO!
Főleg, ha te írtad, h. folyton izzadsz! (bocs, már nem emlékszem)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Lara!

Vérnyomásod rendben van( ha jól emlékszem vmi 100 alatti értéket írtál múltkor), lábad nem ödémásodik. Én a múlkori képen nem láttam, h. sokat híztál volna.
Annó vhol mintha olvastam volna olyasmit, h. van akinél a terhesség alatt a vese kis mennyiségben átereszti a fehérjéket mindenféle következmény nélkül, de most nem találtam meg a cikket. Kérdezz rá a Miklósnál!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


lara, ha más gond nincs,akkor nyugi. egyél kevesebb sót. de lehet kapni csökkentett NA tartalmú sót, én is azt használtam. a toxémiához több dolog együttese kell. vérnyomásodat figyeld.

ella, wow!!! jó sokat fogytál. nekem is kéne....kezdek kiborulni magamtól........de nem véletlenül hízok/híztam....olyanokat eszem,amiket eddig sosem. pl. csoki.....de megemeltem a metfomint,eddig bátortalanul két negyedet vettem be. most két fél, és mintha kevésbé kívánnám az édességet. ma is emelek. mert semmi bajom nincs tőle. ugye nem lesz zsuzsinak sem? tudom, hogy nem. de ezek a szedjem-ne szedjem dilemmák.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Lara!

A 93-as pulzus azért nem kevés. :-( És tényleg igaza van Dimetnek van NA csökkentett só, az nagyon jó.
És amíg a doki nem izgul, addig másnak sem kell. Ez mindig aranyszabály!!! :wink:

tjuca
 
 


Írtam egy csomót és elszállt..................... :x :evil:

Dimet! Úgy emlékszem, a tejbe még kevesebb megy át a metből, mint a méhlepényen! Persze, ezt Te tudod csak eldönteni, sokkal okosabbat nem tok mondnai.............. :wink:

Lafika írt reggel, hogy jól van, a diétát erőltetik nála, egyébként semmit nem mondanak, semmit nem csinálnak! Az éjjel keveset aludta szegény.......

Rambóka! Hogy vagytok? Gergő meggyógyult már??? Jobb már a kedved???


Nálunk meg van a babatocsi!!! Végre-végre! A jövőhéten érkezik, itt fogok vele rallizni a lakásban egész nap! :lol: :shock: :oops: :? :roll:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Lafi: Jobbulást Hunor babának! Nagyon drukkolok továbbra is nektek!!!

Rambóka: Hogy vagytok? Gergő jobban van, meggyógyult?

Monácska: Nagyon szupi járgányotok lesz!

Lara: Nem nagyon értek én ehhez az egészhez, de az alapján, amit a lányok írtak, nem feltétlenül kell a legrosszabbra gondolni, persze nem árt felkészülni rá ;) Drukkok mennek oda is!

Jaj, ha már lelet kiértékelés, én is kérdeznék:
Pénteken elhoztam a T. vizelet eredményemet és végre minden nega kivéve az üledék, amiben volt ca. ox. krt. Gondolom ez kalcium oxalát kristály lesz. Mennyiséget nem írtak. Szerintetek ez lehet attól, hogy a multivitaminnal túl sok kalciumot viszek be? (Multivitamin+Kalcium pezsgőtablettát iszom) Valószínűleg egyszer volt már vesekövem, bizonyítani nem tudták a dokik, csak találgattak, hogy az lehetett az éjjeli igen erős görcs oka. Lehet, hogy ez egy jel, hogy óvatosabban bánjak a kalciummal? Kedden megyek házidokihoz, akkorra kaptam időpontot, mert nem akarok a sok beteg ember között ülni 2-3 órát. Bár ez sem garantálja, hogy nem fogok ott ülni sokáig :( Szóval addig még van időm rágni magam ezen :)

Köszi a válaszokat, ötleteket!

Kép

Kép
bettica
 
 


Rambóka

Nem szedek koleszterin csökkentőt,eddig jó volt,,,most lett alacsony.
Epekő nem tudok róla :roll: ...csak ezek az értékek voltak csillagozva..bilirubin nem

Krónikos fertőzés?????...akkor arra van egy tippem :cry: :x (streptoból még mindig nem gyógyultam ki :cry: ,attól lehet...már nem is fogok,,annyi gyógyszert szerdtem már,,,,,nem rég két o. petefészek gyull. volt...most sztem a vesémre ment volna rá,,kb 1 hónapja megjött a tenyésztés,,kaptam gyógyszert ,de nem váltottam ki :cry: ....évekóta gyógyszereznek szart se ér....10 napja alig t udtam pisilni,,,,pedig kellett,,,az nap éjszaka nem tudtam aludni úgy fájt a vesém,,,ezért elkezdtem a gyógyszert :cry: .

Tsh folyamatba van...1 hét múlva lesz kész.

kicsit beparáztam...de most már megynugodtam,,hála neked :D + az egy kedves barátnémnak :wink:
Köszi szépen. :D

Most mennem kell,,,megyünk védőnénihez.
Vendég
 


bettica, de minek iszol calciumot plusszba??
figyi, a terhes vitaminokat nem véletlenül találták ki. azt szedd, ne mást!!! van az eurovitnek is vitaminja. nem is drága, és abban is sok minden van. plusszba folsavat szedjél.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


A párom mániája a sok vitamin, meg hogy kell a gyereknek a kalcium. Ami valljuk be igaz is. Egyébként ez 1db pezsgőtabletta... Sajnos allergiás is vagyok, persze nem tudták (akarták) kideríteni, hogy mire, ezért a kalcium többszörösen kell. Ez valamelyest segít az allergia tüneteit enyhíteni... A Multyivityiből meg direkt olyat választottam, amiben van folsav, magnézium és b6 vitamin is a kalcium mellett. Az előző vizeletemben nem volt kalcium, csak sok-sok baci :( Pedig már ekkor is ittam ezt a pezsgőtablettát, ezért furcsállom, hogy most hirtelen ilyet találtak benne.
Azért leírom, hogy mit szedek, csak hogy ne nézzetek bolondnak ;)
Reggel egy folsav, magneb6 és met, délben ha kell akkor magneb6, este multyivityi pezsgőtabletta és met.
Ha esetleg túl sok a kalcium, akkor max sima multivitaminos pezsgőtablettát veszek és külön iszogatok néha egy kis kalciumot, mondjuk heti 2-t, csak akkor meg az allergiámmal leszek bajban... Valamit valamiért....

Kép

Kép
bettica
 
 


Rákerestem erre az Eurovit Kismamáknak kapszulára, de nem igazán találom, hogy miből mennyi van benne... Azért keresem még, mert tényleg jó ára van. Eddig azért vettem a pezsgőtablettát, mert az mindössze 400Ft és van benne 20 napra elég p.tabletta...

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!

Rambóka!
Akkor már értem, ezt a dolgot (szivárgás) mondta a védőnő is múlt hét szerdán, de nem tudtunk róla beszélni sokat, mert magánba kellett utána sietni.
Közérzetem jó, vérnyomásom 106/67 p:83 (körzeti orvosnál:100/70).

Mona!
Szép a babakocsitok! Ezzel aztán lehet rodeózni! Jó nagyok a kerekei!! :D kb. mi is ilyenkor vettük meg és gyors kicsomagoltuk, összeraktuk aztán egyből kipróbáltuk milyen tolni. :lol: :lol:

Kép
lara26
 
 


Lara, Bettica!
Köszi!

Lara! Akkor ezekszerint nem én vagyok zizzent................ :)




Olllllyan húslevest főztem, hogy hétnyelven beszél, és hóvégén kölcsön is ad! Remek lett!!!
Vendég
 


szerintem ez természetes dolog! :lol:
Ha műszaki cikket veszel azt is kipróbálod. :lol:

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Lafi!
Kitartás,mennek a drukkok,mégbírd ki ezt a pici időt,drukkolunk!

Monácska!
Gratu a babakocsihoz,gondolom,alig várod, hogy tologasd,igaz??? :D

Ella!
Van egy könyvem:A Csodálatos grapefruitmag címmel.
Megnéztem Neked,a grapefruitmag-csepp hatásosan írtja a Streptót is(meg még nagyon sok mindent,de nem részletezem, plussz természetes antibiotikum, én ezt szedtem, mikor a fogammal műtöttek, mert nem akartam antibogyót)
Próbáld meg,ártani nem árt, hiszen természetes anyag.A nem keserű változatát vedd.2-3-szor naponta kell 3-15 cseppet 1pohár vízben elkeverve bevenni.(Előszőr kis adaggal kezdj, és fokozatosan kell emelni.Kiírtja belőled az összes kórokozót.)
ezoterike
 
 


Lafi: mennek a drukkok!!!!!!!
Vendég
 


(más: állat a propolisz, Lilla lába gyönyörűen gyógyul!!!!!)
Vendég
 


De jó, hogy gyógyultok...

A propolisz is természetes antibiotikum, nem? Én legalábbis ezt hallottam, olvastam...

Monácska: Mit tettél abba a húslevesbe, hogy ilyen okos és gazdag lett? :lol:

Kép

Kép
bettica
 
 


Bettica!!!
Hát mindent!!!! :)
Vendég
 


sziasztok!

szeretnék egy kis segítséget kérni :!:

Szerintetetk mitől lehet magas a baktérium szint a vizelet üledékben :?:

okt.16-án:4495 volt(ref.tart. <1000)Akkor azt hittük azért ilyen magas ,mert akkor volt az arcüreggyulladásom!

Most:nov.26.-án:4643 (ref.tart.<1000)
Nem hogy csökkent ,hanem még nő! :cry:

MI VAN ILYENLOR :?: :?: :?:
KÉRLEK MONDJATOK VALAMIT!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso: Nekem 40-50 baci volt nem tudom, milyen mértékegységben és antibiotikumot kaptam rá, mondván ez már sok egy kismamánál. Aztán beszedtem az a. bogyót és 2 hét múlva az ismétlésnél már nem volt semmi csak ez a ca. oc. krt. ...
Szóval passzolom a kérdésedet...

Kép

Kép
bettica
 
 


Köszike Bettica.

nekem az eltérő baktérium szint mellett a vörösvértest 6(ref.tart.<3)
és a fehérvérsejt 14(ref.tart.<5)

Holnap megyek a védőnőhöz.Remélem tud valami okosat,megnyugtatót mondani! Kis fiatal picsa,3 éve védőnősködik. :?

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso!
Én nem a védőnőmmel beszélnék, hanem a dokimmal. (a védőnővel is beszélhetsz :wink: )

Nőknél a húgycső, hüvely és végbélnyíilás közelsége miatt gyakori a húgyúti fertőzés, vagy hüvelyi fertőzés.
A terheseknél meg méginkább!

Ne keseredj el, beszélj a dokiddal. Legfeljebb antibiotikumot kapsz rá.

Nálunkfelé a terhesgondozásnál ezeket a bacikat komolyan veszik.
Sőt nálam a legútóbbi keményedéskor antibiotikumot adtak, abból indultak ki, hogy esetleg fertőzés van valahol a szerevezetmebn. Rá is kérdeztek, hogy csíp e a vizeletem, de nem csíp(ett).

Bettica!
Calcium oxalát kristályoddal ne foglalkozz! Rengeteg ember vizeletében van! A lényeg, hogy nincs baci!
Terheseknél a napi calcium bevitel nem haladhatja meg az 1500 mg-ot. Nézd meg a vitaminod dobozán abban mennyi kalcium van és mennyi van a pezsgőtablettában. szerintem a kettőben együtt nincs 1000 mg!
Terhességben valóban nagyobb az igény a Ca-ra.
Én Calcium D sandozt iszom, abban D vitamin is van.
Én is néztem az elején, hogy mi mindent írnak, de nem esel túzásokba. :) Akkor semmi baj nem lesz! :)
Vendég
 


lafiról tudtok vmi újabb hírt? rem. jól vannak.

fáj a fejem,mingyá elalszom.....pfff.......most kár,hogy nem dőlhetek le kényemre-kedvemre.....ráadásul párom ma melóspartin van, későn jön haza.
nem merek kv-t inni. nem szoktam, de most megevszek egy csésze kv-ért. lehet iszok egy koffeinmenteset. átvágom a szervezetem.

lecso, menj dokihoz. semmi baj, lehet felfáztál kicsit. vagy vmi kis fertőzés.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


magas a vérnyomásom, közben majd elalszok...lehet tényleg rossz ez a vérnyomásmérő??? (ezzel mértem terhesség alatt is)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Kavicska: Köszi az ifót, megnézem majd a dobozát.
Egyébként nem külön szedem a kettőt, hanem ez a neve a pezsgőtablettának (Plusssz DUO Kalcium + Multivitamin pezsgőtabletta), tehát csak egy "helyről" szedek kalciumot...
Azt írták róla, hogy az ajánlott napi bevitel 100%át fedezi...

Lafi: Remélem jobban vagytok... Mi lehet veletek?...

Dimet: Furcsa dolgokat tud okozni a magasabb vérnyomás is, de sztem inkább más miatt vagy álomkóros. Lehet, picit többet kellene pihenne. Persze, tudom, könnyű mondani... Meg ez az időjárás is borzasztó. Brrr...

Kép

Kép
bettica
 
 


Lafi: Volt ma nála a dokija nézetni akarja hogy mi változik de ha baj van kiveszi Hunort. A kórházi dokik ebbe nem egyeznek bele :roll: Amúgy nem nagyon vizsgálják őket. Uh alapján 10%-kal van elmaradva a baba kb. 1-2 héttel, ctg rendben volt. Szülésznője is meglátogatta szerinte ez nem baj (ez az 1-2 hét) mert ők sem nagyok. Aritmiára legyintett majd elmúlik.
Vendég
 


Sziasztok!

Tudjátok mi jutott eszembe??

Vasárnap Advent első vasárnapja!...



Kép

Holnap megyünk babakukucsba! :D
Vendég
 


lafi, drukk ezerrel.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


kavics, megvettétek a babakocsit végül?
fel akartalak ma hívni :) hogy jó a négybolygós, tuti :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Jó reggelt! :D
Ébresztő! Kép

Az éhség felébresztett. Mostmár nem fekszem vissza!

Dimet!
Vettünk PPVt, használtan!
Vendég
 


na, az jó! milyet? mennyiért? vagy már írtad itt? hülye vagyok,ha igen...bocsika.....

emeltem a metformin adagomat. még egyenlőre semmi mellékhatás, de mintha kevésbé kívánnám az édességet. remélem....persze eszek,eszek....:) viszont jönnek ki rajtam a pattik.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


harcolunk tegnap óta...próbálom "leszoktatni" a kisasszonyt a hosszadalmas altatásokról. iszonyat fáj a hátam, térdhajlatom. a saját súlyomat is cipelnem kell :D de megy a harc minden elalvás előtt. mondjuk most elmagyaráztam neki,hogy 5 percet vagyok vele hajlandó sétálni,utána lefekszek vele, ő rajtam hason és így mesélek. nemtom, lehet megértette...mert bejött :D tegnap iszonyat hisztik voltak ám!!! de le kell erről szoktatnom. mostmár tanulékony a hölgy, azt hiszem.... :) szívesen mesélek, énekelek neki. de cipleni sokat nemtom.... :?

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Hírek LAFIRÓL!!!!!!

A kórházban totál nem érdekli őket az, hogy Hunor baba nem nőtt, csak azzal foglalkoznak, mennyi a cukra. A legmagasabb is 5,3...... Kicsit (nagyon) mérges! Ha nem nő hétfőig Hunor, akkro szól a dokijának, hogy szülessen meg a kiscsávó!!!! Megírtam, hogy drukkoltok, és mindent....... Egyébként jól vannak!
Vendég
 


Istenem Lafi! Ne hagyd magad! Nagyon drukkolok!

Kép

Kép
bettica
 
 


ezek nem normálisak. Miért nem jön el saját felelősségre? Aztán irány egy másik kórház UH-ra és flowmetriára. Max. szülni visszamegy a dokijához... (egyébként meg Lilla sok hét lemaradásban volt, csak ő emellett szépen fejlődött... max. nem nőtt akkorára mint egy átlag baba mert különben nem fért volna el bennem...)

Amit nem értek: egyszer felment a cukra a szteroidok miatt ami aztán szépen le is mászott. Akkor miért van ez a cukor mizéria???? Nem értem... nagyon nem. (azt én is látom, hogy fura de nem értem ezt a dolgot... )... meg azt sem, hogy miért nem a baba a első...

(ez most a Szabolcs utcai???)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?