Új privát üzeneted érkezett!

zsibima: én is néztem ilyen vonalzót, mint amilyen neked van (PÉ-s). És nekem is a kék szív tetszett a legjobban :)
lei

Sziasztok!

Eltüntem (de nem hiányoztam senkinek) :) gondok voltak és vannak a válóperemmel igy kicsit máshol jártam.

Baba! A pánikbetegséget átéltem és félek, még nincs vége teljesen. Nekem évekkel ezelőtt kezdődött, mikor tönkrement a házasságom. Iszonyatos volt, a lakásból sem tettem ki a lábam. Lassan ott tartottam, hogy nem tudom a gyerekeket oviba és bölcsibe vinni. Ahogy te is irod, ájulásérzet, rettenetes. A legkülönbözőbb helyzetekben és pillanatokban törhet rád..... én senkinek nem kivánom azt az érzést, tudom, milyen neked most. Nekem most kezdett rendeződni, ahogy jött az új kapcsolat és a baba. Most már csak nagyon ritkán jön rám a roham. A pszichológust felkeresni jó ötlet és nem szégyen. Nekem is mondta anyum, hogy menjek el, mert tudnak segiteni és ki tudsz mászni belőle a segitségükkel. De én attól is pánikoltam, hogy jutok el odáig? Ráadásul rendszeresen, mikor nincs kocsi? Bkv-ra nem szálltam, csak ha nagyon-nagyon elkerülhetetlen volt. Úgyhogy ha még mindig úgy érzed, hogy szükséged van szakemberre, én azt mondom, ne húzd-halaszd, mert egyre rosszabb lesz, minél több idő telik el, annál nehezebb kikezelni. Anyum neurológián dolgozik, rengeteg pszichológussal van körülvéve, igy én azt mondom, amit ő mondott (vagyis a dokik mondtak neki) nekem. Én másért voltam pánikbeteg mint te, tehát az, hogy én egyedül (és nagyon sok barát segitségével) kimásztam belőle, az csak az új szerelemnek és a kiegyensúlyozott hétköznapoknak és páromnak köszönhető.
De ha rám hallgatsz, nem várod meg, mig súlyosbodik.
Ne haragudj, hogy beleszóltam, nem akarom, hogy tolakodásnak vedd, de tudom, mit érzel a rohamok alatt és én ettől minden embert megóvnék, ha lehetne........

Végezetül boldogságom ide is kiterjesztem, talán nem haragszotok meg érte, de a két fiúgyerkőc után ma kiderült, egy kicsi lányka lakik a pocakomban! Nagyon-nagyon boldog vagyok!

Mindenkinek mihamarabbi babásodást a babásoknak pedig egészséget és gondtalan terhességet kivánok!

Ági
Vendég

Baba :roll: :oops:
Igen teljesen igazad van, Tücsökbogárnak szántam....Bocsi :)

Pumpóka
Gratula a pici lányodhoz!! :) :)

Kép
olgo

Lei- remélem szerencsét hoz nekünk a szívecske :lol:

Pumpóka- gratulálok! :D Két fiú után gondolom nagy öröm a kislány!
Vendég

lei

képzeld nekünk is a diploma körül készült Hanna :lol: :lol: Már az államvizsgára ketten mentünk :lol: biztos azért sikerült olyan jól! :lol: Hanna segített! :lol: amúgy meg olyan rosszul voltam (minden reggel hánytam és émelyegtem), hogy amikor bementem a vizsgára, azt hitték, hogy pánikolok és azért vagyok olyan falfehér, közben meg nem a vizsga miatt izgultam, hanem azért, hogy nehogy a bizottság elé taccsoljak :lol: :lol: :lol: :lol: akkor még nem tudták, hogy terhes vagyok :lol:

pumpó
gratula a pici lányodhoz!

voltam ma dokinál, hogy vizsgáljon meg, mert a szívem ilyen gyorsan nem szokott verni mint tegnap, amikor azt hittem, hogy meghalok, meg hánytam is!
csinált ekg-t és nem lett valami jó, beutalt a kardiológiára, holnap megyek kivizsgálásra! :? addig is kaptam panangint.
Vendég

Pumpó!
Gratulálok, teljes lesz a család a pici lánnyal.
tücsökbogár

sziasztok!

pumpóka: gratula a kislányhoz :) és tök jó, hogy hallani ilyen történeteket is, hogy valakinek sikerül kimászni az ilyen gödrökből.
ehhez is gratula!

baba: azért én örülök, hogy a diploma védés után lettem csak terhes anno, mert amúgy is izgultam, hát még ha terhes is lettem volna....de mondjuk a munkahelyemen így is voltak érdekes szituk a hányingerek miatt :)

Sajnos tegnap volt egy több órás vitánk a párommal és rájöttem, hogy a legtöbb dolog, ami miatt vitánk volt, abból ered, hogy még nem vagyok túl ezen a dolgon, és emiatt sokkal fezsültebb, érzékenyebb és szétszórtabb lettem. Szóval még dolgoznom kell azon, hogy teljesen feldolgozzam az elmúlt hónapok történéseit. Párom mondta is ma reggel, hogy egy baba biztosan jót tenne most nekem. Hát legyen igaza!!!! :lol:
lei

Sziasztok!

Pumpóka!
Gratulálok! :lol:

Sajna Zalán beteg!tegnap mikor letettem aludni délután,még semmi baja nem volt!Amikor felébredt 39,4 volt a láza és hányt is 3× meg ma reggel is! :lol:

baba!
remélem jobban leszel! :lol:
Vendég

Zalánnak üzenem, hogy gyógyuljon meg!!! Alziza ne aggódj biztos hamar megyógyul, olyan kis vasgyúrónak látszik a képeken! :D

Lei- hát ez nem múlik el nyomtalanul, sajnos ha sikerül babásodnunk akkor is az első 12 hét az gááz lesz (tapasztalataim szerint) De tényleg ez az egyetlen gyógyír, elfelejteni nem fogja az ember, de másképp gondol rá mikor már van egy egészséges picije!
Vendég

Zsibima!
Vasgyúrónak látja mindenki,pedig csak 9 kiló,de lehet,hogy most annyi sincs! :( Talán azért látszik annak mert nem egy magasnövésű gyerek!Aggódni azért aggódok,mert nyitva van a botalló vezetéke,így a baktériumos fertőzés nála elég gáz!
Vendég

Sziasztok!

Alziza!
Jobbulást kívánok Zalánnak, remélem mihamarabb megint olyan virgonc lesz mint a képen :D

Pumpóka!
Gratulálok a kislányhoz :D ennél többet nem is kívánhat az ember :wink:

Lei!
Sajnos a feszültség és az elfolytott düh nem tesz jót se neked, se a párodnak :( Ki kell beszélni a bánataidat,szorongásaidat és együtt hidalni át ezeket a nehéz időket. Kívánom hogy minél előbb részesülj te is és mindazok, akik annyira vágynak rá, a hőn áhított gyermekáldásban :wink:

Zsibima!
Sajnos igazad van, még ha sikerül is a babásodás, az első harmadban végig megvan a para :( ezellen sajnos nincs mit tenni.

Rólam annyit röviden, hogy vasárnap este jók bet*jtam, mert lett egy kis barnázás .Ez sajnos rosszabb nekünk, mint gyerekeknek a mumus :cry: Emellett meg folyamatosan gyomorgörcseim voltak a gyogyitól. Hétfőn be is mentem dokikámhoz, áttértünk Utro-ra napi 3x. Azóta viszont szinte semmi kaja nem marad meg bennem :oops: , eddig soha nem voltak rosszulléteim, na most kárpótolva vagyok. Csak abban reménykedek, hogy ez jó jel, és most érik el a hormonjaim az optimális szintet :roll:
Jövő héten talán már szívhang is lesz :wink:

Baba!
Remélem hamarosan jobban leszel!

Puszi,
Kimma

Kép
kimma

kimma: tudom, hogy nem jó a fezsültség. Nem is nagyon szoktunk vezsekedni, csak amikor felgyülemlik néhány dolog a hónapok alatt, azt ki szoktuk engedni. De az új babát mindketten akarjuk és ebben nincsen vita. Inkább csak az a baj, hogy az utóbbi időben megváltoztam belül, és emiatt sokmindent máshogy gondolok, látok, meg hát nem nagyon figyelek oda dolgokra. És emiatt van a vita, hogy nem figyelek úgy a páromra, mint régen. Remélem, hogy ez nem marad így tartósan. Szeretném összeszedni magamat, úgyhogy próbálkozom a párommal is egy síkra kerülni megint.
lei

zsibima: nem tudom, milyen lesz, ha sikerül, de persze gondolom, hog yegyfolytában az lesz a para, hog yvan-e még szívhang, mozog-e, stb. De ezt nem tudjuk megváltoztatni. Csak esetleg meglehet próbálni relaxálni, meg jógázni, meg csupa jó dologra fókuszálni, hogy ne azon rágódjon mindig az ember, hogy minden rendben van-e.
lei

Lei!

Ahogy írtad a diplomázást...hát nekem is sajna felrémlet a rossz emlék.
Én is a szakdogám kellős közepette lettem terhes, de sajna egy vírus miatt meg kellett szakíttatni a 6.hétben(ez volt május10.-én)
Szal a záróvizsga meg jún.6....hát nagyon gáz volt.Nem tudtam a tanulásra koncentrálni,már ott tartottam hogy én feladom,halasztok vagy valami....Aztán erőt vettem magamon,hisz ha végig csináltam a 4 évet 2 gyerek mellett nem okozhatok a családnak se csalódást....végül 4-es lett de nagyon gáz időszak volt,senkinek nem kívánom.Annyira nem érdekelt az egész,csak az elvesztett babám járt folyton az eszembe :(
Aztán jún.16-án volt a diplomaosztó és képzeld aznap volt a műtét utáni első pé-m és meg is fogant a mi kis Olivérünk aki most a pocaklakóm :wink: Happy end lett,neketek is ezt kívánom!!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny: hát igen, ilyenkor nem nagyon érdekli az embert más téma, főleg nem a tanulás :( Látod, nálad is megérezte a pocaklakó, hogy mikor lett vége a stressznek és azután fogant meg rögtön :lol:
lei

Lei!

És még az kimaradt...mi is így voltunk a férjemmel...sajna a veszteség miatt én nagyon kikészültem ,és én is és a férjem is azt éreztem mint te,hogy nem tudok vele se úgy törődni,se a gyerekekkel mint kéne....
Aztáűn ahogy megint babás lettem helyre állt a lelekem és minden rendbejött :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny: én is biztos vagyok abban, hogy ha megint terhes leszek, akkor ha otthon tudnék maradni mondjuk a 14. hétig, akkor sok mindenre lenne időm, nem lennék annyira stresszes a melóm miatt sem és sokkal nyugodtabb lennék, mint most. :P
lei

Alziza- én nem tudom mi az a "botalló vezeték" :oops:

Lei- beszélünk itt az első trimeszter paráiról, és remélem, hogy te már bele is esel... elvileg ha sikerült akkor már...9-10 nap múlva túl vagy az első hónapon! :D Akkor már csak 2 hónapot kell végig relaxálnod! :D

Panny- hihetetlen hogy májusban 10. óta már túl vagy a fele terhességeden! :D Így visszagondolva jó gyorsan pörögtek az események nálad nem?

Kimma- drukkolok, a szívhangról azonnal értesíts minket! :D Vigyázz magatokra!
Vendég

zsibima: remélem igazad lesz, de igazából még félek tesztet venni, meg ezen agyalni. elhatároztam, hogy most nem fogok állandóan számolgatni, meg teszteket venni, hanem csak várok, és ha nem jön meg a következő, csak akkor fogok tesztelni. :)
lei

Sziasztok!

Kimma!
A hányinger jó!!Én soha egyiknél sem voltam rosszul,de amikor Zalánnal lettem terhes borzasztó volt!Semmit nem bírtam!Még azokat az illatokat sem amiket addig szerettem!Úgyhogy ez jó jel!!! :lol:

Zsibima!
Ez a szívnél van és a tüdőartériával van összeköttetésben!Amikor a baba bent van ez nyitva van és születés után záródik!Koraszülötteknél előfordul,hogy csak 1 hét múlva!Zalánnál szívzörejt észleletek mikor jöttünk volna haza a kórházból (már össze volt pakolva a cuccom)!Kardiológiára kellett vinni és ott derült ki,hogy nem záródott össze!Sajnos még most sem! :lol:
Ha nem záródik össze (ami egyre valószínűbb)akkor meg kell műteni!Ha nem műtenék meg akkor egy életen át gyógyszereket szedne,mert nagyobb korában keringési zavarokat okozhat!
Mivel ez nyitva van így ha sűrűbben beteg lenne,akkor felszálhat a fertőzés és az már nagyobb bajokat okozna!
Röviden ennyi!
Vendég

Alziza- sajnálom, de remélem jól alakul majd a dolog!

Lei- nagyon jó a hozzáállásod, nem is kell agyalni ezen, ráérsz majd az első hányingernél, mellfeszülésnél (kinél-mi) tesztelni. Nekem egyébként soha egyik terhességemnél nem jeleztek a tesztek még mensi elmaradás után se 1 héttel, pedig már hetek óta biztosra tudtam! (egyszerűen mindig éreztem, nekem ehhez nem kell teszt!) :D
Vendég

Szép estét csajok! még most értem haza, ami megy a kardiológián az kész téboly, jó hogy nem kaptam szívinfarktust! délután 3kor hívtak be
csináltak ekg-t megint, mérték a vérnyomásom, meg uh-oztak. A vérnyomim megint magas. 130/90. nemcsoda hogy szédülök. a vitorlámom még mindig ott az a prolapsus, gyógyszert kell rá szednem, ami szívritmusszabályzó egy évig szednem kell, aztán vissza kell mennem kontrollra, meg magnéziumot kell szednem valami orbitális mennyiségben amúgy ma már jobban vagyok.
megkérdeztem, hogy ez a gyógyszer nem e ártalmas terhesség esetén. a doki olyan sértődötten válaszolt: " csak nem gondolja, hogy olyat írunk fel, ami árt önnek vagy a magzatának?" :lol:
Vendég

Sziasztok!

Alziza!
Jobbulást Zalánnak! Reméljük mihamarabb kikecmereg belőle.

Kimma!
Drukkolok neked, h. mihamarabb álljon be a hormonszinted. Nekem a mostani terhességemnél a 12. hét körül volt barnázás (alaposan be is voltam tojva, rögtön rohantam dokihoz).
Lehet, h. amiatt volt, h. akkortájt tettem le at utrot (igaz fokozatosan. Nekem alapból elefánt dózist írt fel a doki(a túlsúlyom miatt): 6 x 1-et kellett szednem és mellé még Magne B6-ot is. Szedsz valami terhesvitamint ugye?
Hányingerről: anno az elején nekem is sokszor volt benne részem, ez jó jel. Most viszont pár napja újból visszatért (a gyerek nyomja a gyomromat már), úgyhogy azt hiszem ezzel búcsút is inthetek a 2. trimeszter nyugis időszakának és jönnek a nehezebb éjszakák, hányingerek, nehézlégzések....

Panni!
Mi újság veledtek?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!

Minden OK,Olivérke rugdos ezerrel!
Pont ma voltam terheléses vércukorvérvételen és teljesen jó lett. :lol:
Azért van egy kis Coli bacim,tenyésztésből derűlt ki.Szedek rá Semicillint hogy kiírtsuk.Nem nagy gond,mert általában ez benne van a szervezetben csak nem ott kéne legyen...Általában a végbélben van és nagyon gyakori hogy nőknél átvándorol a hüvelybe(főleg hogy terhességnél gyengébb a hüvelyflóra)De el lehet kapni vízből,húsból,WC-n...na ez van.Nagyon ritkán koraszülést okozhat,ezért kell rá antibiotikumot szednem,hohy eltűnjön belőlem.

Közben az
Veletek?

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vera- azért próbálj pihengetni, ha megszületik a pici pár évig (évtizedig) úgy sem fogsz tudni aludni! :D :D :D De gondolom ezt nem is bánod!

Baba- örülök, hogy jobban vagy! Lehet, hogy azért lett magas a vérnyomid, mert felidegesítetted magad az orvosnál?

Panny- cukros lötyit kellett innod? El sem tudom képzelni, hogy lehet azt terhesen meginni, anélkül, hogy visszajönne! (az én időmben még nem volt ilyen) De a lényeg a jó eredmény! Vigyázz magadra!
Vendég

Zsibima!

Igen a cukros lötyit kellett volna de én azt nem vállaltam...pont azért amit te is írtál :? 3 éve megpróbáltam és egyből kijött,úgyhogy most meg se voltam hajlandó próbálni....Volt egy éhgyomri vérvétel,utána ettem egy zsömlét meg egy kefírt és rá egy órára megint egy vérvétel.Hál 'istennek nem mindenhol erőltetik azt a cukros sz@rt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny- na többek között ezért szeretem ezt a topikot! Annyi újat hallok tőletek, én simán megittam volna a cukros lötyit, azt hittem az kötelező! :D :oops: :D De ha arra kerül sor, akkor én is tiltakozni fogok! :D Én a limonádét se szeretem, cukor hónap-szám nincs itthon, még a cukros üdítőket se szeretem! Na nem azért mert egészségmániás lennék, hanem mert nem szeretem... De egy jó zsömlét, tejjel azt bármikor! :D
Vendég

zsibima: Te most tornázol valamit? vagy diétázol? Csak mert írtad egyszer, hogy szeretnéd először magadat rendbe rakni és csak utána baba projektbe kezdeni :)
Én kb. másfél hónapja elkezdtem járni női jógára. Soha nem hittem, hogy nekem valah is sikerül majd relaxálnom, mivel mindig is pörgős emberke voltam, de ez mégis segített. És nagyon jó nyújtó gyakorlatok vannak, meg sok termékenység elősegítő gyakrolatot is mutat az oktatónk. Szóval nekem nagyo bejön, jól megmozgat, viszont pihnetet is közben. Örülök, hogy rászántam magamat! :lol:
Mindenkinek csak ajánlani tuom :D
lei

Húúú, az elején hogy utáltam, hogy olyan rosszul voltam minden reggel, meg hánytam összevissza...stb. Most meg mit nem adnék azért, hogy megint átéljem :lol: furcsa az ember, hahaha
lei

Sziasztok!

Hát lányok én ittam cukros lötyit! :x
Műanyag pohárba víz és rengeteg kristálycukor!Kanál persze nincs amivel felkeverd!Én vittem magammal citromot és belenyomtam,de így is elég gáz volt! :(

Vera!
Mi van végül a szülésznővel?
Megkaptad azt az e-mailt amiben a számomat küldtem?
Vendég

Lei- igen, diéta, kicsi mozgás (a lehető legkevesebb) :D de már 5 kilótól megszabadultam. Most varrattam hajat, meg persze szolizom, ha terhes leszek úgy sem lehet. Ja és bőszen kostolgatom a jó kis házi borokat esténként.. :D :D Na ennyit az egészségemről, bár az a lényeg hogy jól érezzem magam! Tök jó lehet a jóga én még soha nem voltam, majd az első trimeszter után kipróbálom! (lusta vagyok)

Én imádok terhes lenni!!! Egész életemben az lennék, ha lehetne. Mondjuk én soha nem voltam rosszul levős, csak az utóbbinál volt néha émelygésem. És szülni is imádok!!! :D 10 x is szülnék, ha úgy állnék anyagilag!!! Még az a jó hosszan tartó szünet nélküli vajúdás is jó!!! :D Mert megéri szenvedni, és csak órák választanak el a kicsimtől, hát én ennél jobb dolgot elképzelni sem tudok!! Na ezt ha előadom, néha furcsán néznek rám. Sajnálom őket... De Lei 1 éven belül szerintem te is ezt fogod mondani!!! Kívánom neked és minden kismamajelöltnek! :D

Alziza- ez a citromos megoldás jobb, mint üresen, de valahogy nem terhesen sem kívánom! :D
Vendég

zsibima: én is lusta voltam eddig, nem akartam mozogni, de rájöttem, hogy ez a heti egy alkalom pont jó :D
Én meg tokaji borokat iszogatok néha párommal esténként, de csak fél pohárkával :lol:
Szerintem is az a lényeg, hogy érezzük magunkat jól és akkor ha minden OK belül, biztosan sikerül. :lol:

A szülésről még nem tudok nyilatkozni, de mondjuk egy icike-picikét talán félek tőle, de ez biztosan változni fog majd. A szülésekről is annyi féle tapasztalatot hallottam már, úgyhogy az teljesen egyén függő gondolom, hogy kinek mennyire fáj, és meddig tart.
lei

Lei- most olvastam a másik topikban (én mindennap olvasom őket) :D , hogy tűdőszűrésre akarsz menni. Most ne menj!!! Mert mi van ha már van odabennt "valaki"?? Nehogy baja legyen... inkább várd meg, hogy sikerült-e és ha nem akkor ráérsz elmenni.

Tokaji-hmmm imádom! Na én se literszám iszom, egy pohárral, de olyan jó!

A szülésről meg annyit, hogy majd várom a te szüléstörténetedet és akkor megbeszéljük. :D De ahogy közeledik az idő szerintem egyre kevésbé fél az ember. De egy egészséges félelem mindenkiben van.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Eléggé eltűntem! Igazándiból olvasgatni szoktalak titeket!

Most elmegyek holnap a munkanélkülibe bejelentkezem, mellette egyszer egyszer megyek rendezvényre dolgozni, és masszírozom az ismerősöket. Ésss várom a csodát :D Lehet hogy bebeszélem de olyan furin érzem megem! :lol: Megfogattam, hogy nem veszek tesztet amíg nem kéne mensiznem nehogy csalódjak. ha viszont 2 csíkos, huzok a dokihoz! Ha nem ír fel utrot, én kérem hogy írjon, azt mondják az bajt nem fog okozni, viszont védeni védi a terhességet.

Borozni mi nyaranta szoktunk esténként a filagória alatt a barátokkal! Most a forralt bornak van itt az ideje (hétvégén) :twisted: Bár én most nem iszom belőle szerintem, csak nézem majd a többieket :evil: Jobb félni, mint megijjedni alapon(bár egy fél pohárka biztos nem árthat).

Szép napot mindenkinek!
mutyurka

mutyurka: egy kis pohárka bor nem árthat :) szerintem nyugodtan ihatsz annyit.

utro végülis mire van? mert mondjuk, ha nekem kromoszóma hiba miatt volt vetélésem, akkor nekem kéne? A doki azt mondta, hogy semmi bajom, ne parázzak feleslegesen. Szóval nem tudom, hogy kéne-e majd ilyent kérni vagy nem.
lei

zsibima: ja, először megvárom, hogy megjön-e, aztán döntök a tüdőszűrésről.
lei

Lei- jól van megnyugodtam!

Mutyurka- a forralt bor is jó, én piacon dolgoztam a hidegben évekig, volt olyan hideg, hogy 8-10-et is megittam! (csak akkor már alig tudtam számolni, viszont nem fagytam meg a - 16 fokban) :wink: Egyébként nekem nagy pocakkal azt mondta a dokim, hogy naponta-kétnaponta igyak meg egy fél decit! Én nem tudom terhesen a sört is kívántam, pedig utálom! Na akkor meg ittam volna, vettem is egy alkoholmenteset.
Neked mikor (nem) kellene megjönnie?? Mert Lei-ét látom...
Vendég

zsibima: anyósom azt mondta, hogy lehet terhesen egy kis sört inni, mert attól állítólag szép lesz a baba bőre :) A párom bőre tényleg szép :P
lei

zsibima: nálatok 5 nap múlva lesz akció? :P
lei

zsibi
mostanában mindig ilyen magas, akárhányszor mérték. szerintem most jön ki rajtam a stressz! :?
Vendég

Lei- 5 nap múlva biztos nem, mert nem lesz itthon az emberem. :oops: De nem erőltetem, majd csak itthon lesz egyszer! Vagy mondjuk megvárja őt a petém... :D

Baba- nyugodj meg kérlek, babásodjunk együtt, de ahhoz stressz-mentesség kell!!! :D
Vendég

zsibi

:D oké! én benne vagyok! :D mindjárt megyek jógázni, hogy tegyek a stressz ellen! :D
Vendég

Baba- ezt már szeretem! :D
Vendég

Zsibima!

A legutóbbi pé alkalmával az én párom se volt ithhon(mivel hőmérőztem pontosan tudtam a pé-t)szal én utána mentem a melóhelyre :oops: Hétvégenként őrködni szokott egy kis plusz lóvéért és pont egy Renault szalonba volt,így a zárás után megjelentem és kipróbáltuk a tárgyaló bőrkanapéját :oops: hát az eredményt ti is ismeritek... :wink:

Lei!

Akkor jól teszed ha megvárod a tüdőszűréssel a mensit,igaza van Zsibimának.
És az Utrogestan tényleg jó,mert nem árt akkor sem ha esetleg nem is kéne.Az lehet ,hogy neked kromoszómarendellenesség volt,de sajna ezt nem tudni.És ha progihiány volt akkor meg jó az Utro.

Mutyurka!
Drukk :wink:
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny- olyan jót nevettem!!! :D :D :D Így könnyű, ha van bőrkanapé! :D Hát sajnos az én párom éppen egy esküvőn lesz, (nem mint vendég) nem tudom mit szólna az a 2-300 vendég, ha megjelennék, és berángatnám valahová a páromat! :D Esetleg a kerthelyiség maradna, de -8 fokban... :D De nem baj, annyira nem sietek én a teherbeeséssel, lesz amikor lesz. :D Egyébként meg fogalmam sincs, hogy visszaállt-e a 28 napos ciklusom... lehet hogy nem, de hőmérőzni nem akarok, mert úgy érzem az már nálam a "görcsölés" kategória. Persze tudom, hogy jó és sokaknak bevált, de én ezt csak végső kétségbeesésnél akarom bevetni.

Azért ha az autóknak van "lelkük", akkor "ők" is jót mulattak azon az éjszakán biztos... :D
Vendég

Sziasztok!

Zsibima!
Én is szeretek terhes lenni! :lol: A szülés azért nálam már más kategória,mert mindíg császár! :(
De ha ez az ára nem gond!Ha Zalcsi előtt nem lett volna ennyi szenvedés,az a 3 év,és 3 vetélés,akkor egy percig sem gondolkodnék a 4. gyereken! :lol:
Jó lenne még!A férjem erre szokta azt mondani,hogy jó,hogy császárral szültem,mert akkor lenne vagy 10 gyerekünk! :lol:
Így csak max. 4 lehet! :wink:
Vendég

Mutyurka!

Drukkolok! :wink:
Vendég

Alziza- szülés v. császár... a császáros anyukák sokszor tragédiaként fogják fel, hogy ők nem szültek. Pedig szültek, ugyanúgy vajúdnak, ugyanúgy fáj, csak nem nyomják ki. Vágni őket is vágják, varrni őket is varrják, ami még rosszabb lehet, mint a hüvelyvarrás. Tehát szerintem a császár ugyanakkora élmény, mint a szülés!!! (bár nekem még nem volt császár, de még lehet...)
Tehát akkor abban megegyezünk, hogy hatalmas élmény terhesnek is lenni és szülni-császárt végig élni!!! :D :D :D
A 10-es álom gyerekcsapathoz neked már "csak" 7 hiányzik! Nekem még 9... :D De a korom miatt kivitelezhetetlen, úgyhogy nekem elég lesz a 2-es álomcsapat.
Tulajdonképpen így is egykeként fognak felnőni. Mivel egy egykét már felneveltem (félig). Játszópajtások már nem lehetnek a kb. 15 év korkülönbséggel.. :D de nem baj, azért ha én már nem leszek, legalább lesz egy testvérük.
Vendég

Wow, ez az autószalonos sztori nagyon tetszik! De hát tényleg így kell ezt csinálni :) Hiszen ha a hegy nem jön Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez :lol:

Én csak két hónapig hőmérőztem anno, és hát annyiból még nem lehet tökéletesen belőni a PÉ-t, de most meg vettem LH tesztet és a Jónás módszer alapján kiszámoltam, hogy nekem teliholdkor van PÉ-m, és ezt a teszt is igazolta. Úgyhogy most ezt figyelem, nem a hőt. Majd meglátjuk mekkora sikerrel jár.
Párom ma elnézést kért, hogy az elmúlt napokban túl fáradt volt a szexhez, de ígérte, hogy ma este, meg a hétvégén kárpótol :P :lol: :lol:
lei

Én azt hallottam, hogy azok a gyerkőcök, akik császárral születnek, kicsit "gyengébbek, gyámoltalanabbak" azoknál, akik viszont normális szüléssel jöttek a világra, mivel a normál szüléskor küzdenek a babák is a kijövetelkor, és az immunrendszerük és védettebb a hüvelyen keresztül rájuk rakódó anyagok miatt. Hát nem tudom, mi ebben az igazság....
Meg pl, sógornőmtől hallottam , hogy akik császárral szültek,azoknak nincs meg az az élményük, hogy ez a baba tényleg belőlük jött ki, amikor a hasukra fektették a babát, miután kiszedték belőlük. Erről tudtok mondani valamit? Van benne igazság, vagy hülyeség?
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?