Új privát üzeneted érkezett!

Enyém a laptető!!!!! és régi felhasználó vagyok :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi Ma te vagy akkor a duplán ünnepelt :D Hm :?: :D :D :D

lanyané

No lám lám itt is beindult a leptető hajkurászás :wink: :wink: :wink:

Kata, Dezsi friss laptetősök gratula!
Dezsi gratula a poziciódhoz :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Búcsúzom léányok!

Ma nem sokat dolgoztam, remélem a cégtől nem olvasnak bennünket.

Szép du-t!
estike66

Jó pihit Estike :D

lanyané

Estike!
Várunk holnap!
Remélem, nekem sem néznek a körmömre :lol: :D

Lanyané!
Most Ti vagytok az ünnepeltek!

Kiscsillag!
legalább ennyi öröm... :D
dezsina

Sziasztok!

Heni! Gratula a babákhoz!!!!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Dezsi: ez az igazi pozitív hozzáállás :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Hazaértem 8)

Dezsina, a fogigátlót a decemberi menzeszkor kezdem el szedni, szerintem hamarabb, mint 22 nap van addig...szóval a célidőpont JANUÁR :D

Pajzsmirigy: nekem alulműködik. Tök véletlenül vette észre a nődokim, amikor a ciklusom szórakozott. Volt egy általános vérvétel, és azon a TSH érték magasabb volt, mint a max.lehetséges. Így kerültem endokrinológushoz. A pm. miatt lehet pl. a prolaktin magas v. alacsony és ez akadályozza a terhesség létrejöttét, kihordását- Így nekem az + teszt után menni kell, emelik az adagomat.

Addig is pénteken megyek ide http://www.mensmentis.hu vérvételre, 4-én konzultációra, mert itt eléggé komplexen kezelik a dolgokat és nagyon sokan ajánlották őket. Nézetek vércukrot, inzulin rezisztenciát, ami szintén gátolhatja a babásodást. Úgy vagyok vele, hogy amit csak lehet, megnézetek.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Csibe, megkaptam, köszönöm

Hanna, nem tudom, honnan szeded ezeket a képeket, de tüneményesek :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Allegro! :lol:

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

jujj Hanna ez nagyon komoly :D nem irígylem a szülőket,de amúgy meg jó kis krampusz gyereket :D :D :D

lanyané

Sziasztok Lányok!
:D
Kinek kell ma nagyon drukkolnunk? :?
dezsina

Sziasztok,

Katica????

Kép

csibe
csibe32

Szép jó reggelt!
Lanyané!
Annyira örülök Nektek!Ügyesek vagytok!!!!Ma újabb HCG? :wink:
UH mikor lesz?
Heni!
Dupla öröm,nagyon nagyon irigy,irigy :wink:
Katica!
Remélem ma már szebbnek látod a világot!?
Dezsi!
Micsoda lendület :shock: :D Remélem kitart a januári pozitív tesztig! :wink:
Vendég

Utólag minden Katalinnak Boldog névnapot :D

Kép

csibe
csibe32

Katica!
Nagyon várjuk a pozitiv híreket! :!: :)

Nyulasz!
azt kötve hiszem... nem fog kitartani a lendület. Tegnap volt a katarzis :P

Csibe! :)
dezsina

Sziasztok!

Csibe, köszi!!

Katica, tényleg mizujs? Nagyon eltűntél!

Kép
kata05

Csibe! :D
Ennyi kiscsibét kívánok Neked!
Kép
Dezsi!
Tartsd ide a hátsód,ha depis vagy,kapsz egy virtuális fenékberúgást!
Kép
Vendég

1 ór múlva tudom meg az eredményt meg hogy mikor kell uhra menni,itt vagyunk Anyóséknál,megyek is pus

lanyané

Lanyané!
Lehet,hogy már csak este leszek,de nagyon-nagyon szorítok,hogy brutál HCG értéket kapjál!!!!
Vendég

Lanyané!
mennek a drukkok a sok-sok hcg-hez :!: :wink:

Nyulasz!
átjött a rúgás... :D

Kata!
:)
dezsina

Sziasztok!
Én még mindig a hókupacok alól jelentkezem, de mára már sikerül majd ellapátolnom! :D

Heni,
Gratulálok! :D

Lanyané,
várom a híreket.

Kérdés:
A pajzsmirigy alul-, vagy túlműködésnek vannak tünetei?
Vendég

Bella,
Vannak. Alulműködésnél pl. gyakori fáradság, száraz bőr, hízás, székrekedés stb. anyumnak is ez van szedi a gyogyit azóta jól van.
Túlműködés: a szemek sokszor kidüllednek testsúly csökken, fokozott izzadás esetleg szőrhullás.
Vendég

Pandus,
Köszi, azt hiszem ebből egyik sem jellemző rám!
Vendég

Nekem, sajnos az alulműködésnél az első 3 tünetem meg van! :(
Viszont 3 kg-t fogytam, és jó a közérzetem! :D És megy össze a combom!

Kép
kata05

Szasztok Lányok!

Úgy látom ma mindenki bőszen dolgozik, velem együtt.

Tudatni szeretném, hogy itt most éppen olyan az időjárás, amulyen után egész évben sóvárgok. Reggel -9 fokos, csikorgó hideg, sok hóval, most 1 fok, hideg, hó, szikrázó napsütés. Csodálatos! Igazi szánkozó idő, én meg itt tespedek. Remélem kitart hétvégéig!
estike66

Nyulasz nagyon aranyosak a kiscsibék :wink:

Estike, szép lehet nagyon a táj.

Lanyné????????

Kép

csibe
csibe32

Csajok küldtem Nektek pü. Szerintetek van benne ráció? Ma felvettem velük a kapcsolatot, és várom, hogy jelentkezenek.

Kép

csibe
csibe32

Csibe, számomra nehezen hihető!
Vajon akkor ezt miért nem hirdetik a központokban?? Erről miért nem tudunk, ha ez így működik!
Elvileg a leszívás nem kerül semmibe, akkor miért fizetnek nekem 200e-et érte??? Szval van számomra benne buktató!

Kép
kata05

Hát igen, ez bennem is megfogalmazodott.....Nem tudom, kiváncsi vagyok, mikor jelentkeznek be nálam , és ha beszéltem velük, majd leírom.

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
Milyen havi díj mellett teljesítik ezt? Lehet, hogy többet befizetek nekik, mint amit visszakapok és akkor még hol az apróbetűs rész. De kíváncsian várom mit válaszolnak neked.
Vendég

Csibe!
Hát én szkeptikus vagyok minden biztosítással szemben. Soha nem kötöttem semmilyet, csak ami kötelező. :) Igazából soha sem volt annyi pénzem, hogy még havi biztosítást is kössek valamire, örülök, hogy kifizetem a havi csekkeket :evil:
Minden esetre nagyon kiváncsi vagyok..

Estike!
én is melózok ezerrel! DE itt nincs is hó :P :P Napsütés van, de hó nincs :P
Estike, csinálj Te is vonalzót :roll: :!: :idea: :wink:
dezsina

sziasztok!

köszi a hiányolást. a helyzet nem változott. ez van. reménykedek még, bár egyre kevesebb értelmét látom.

katica
katica30

Csibe,
Hát picit hihetetlennek hangzik :roll: majd azért kivi vagyok hogy mit mondtak neked.
Vendég

A HCG 720,szerintem egy babó,Apa szerint kettő,Dokinéni persze semmit nem mond,mindegy a lényeg állapotos vagyok és minden okés :D :D :D :lol: majd jövök most Apa lever a gép elől mert dolgozna :D

lanyané

Lanyané,
720 az nem semmi! :wink: :D
Vendég

Na, nem voltam nehany napig, aztan latom tobben lettetek egy ket babaval... :wink:

Kinek lehet gratulalni :?: Csak vegigfutottam az oldalt:

Lanyane, a 720-as HCG, amennyiben 14 nappal ET utan keszult mindenkepp 2 db megtapadt embriocskat jelent. Ha ennel korabban vettek vert, 1000%.

Henikem, hogy vagytok? Ikrek? En megmondtam. Aki tobbet ultet be, ne csodalkozzon. Na jo, csak vicc volt... :wink:

Katica, ha jol latom, meg csak ET utan 9 nappal vagy. Holnap lesz eloszor lathato a masodik csikod.

Csajok :!: Igy tovabb :!: :!: :!:
katavirag

Lanyané: ha nem is ikerbabó, de hogy egy nagyon szép és erős terhesség az tuti, várjuk meg mit látnak majd az UH-on, szerintem az lesz a tuti! :wink:

Áhh :-) ikres anyukák :) kicsit irigy vagyok :oops: :roll: remélem elnézitek nekem :lol: :D :lol: :D bocsánat :cry: csak eszembe jutott az angyalkám :( :cry: :roll:

Úgy néz még idén felmegyünk Pestre 4D-re ha minden jól alakul :D Ma közöltem apussal hogy azt kérem Karira erre kiröhögött :lol: :lol: vajon miért.. :D
Holnap pedig VÉGRE genetikai UH!! Már mióta várom azt a percet, elméletileg felvetethetjük DVD-re, beszéltem ma a mai dokival /igaz holnap nem ő lesz/ aki azt javasolta, vigyek magammal, s vegyem rá a dokit, hát nem tudom.. Lehet nem lesz velük szerencsém, mert nem az a doki fog UH-zni akinél eddig mindig szerencsém volt.. Na majd meglássuk, holnap majd úgyis elmesélem :D

Katavirag: nagyon boldog vagyok, hogy látlak s hogy rendben vagytok! Megnyugodtam :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica!
:) nagyon drukkolok Neked! Olyan ügyesen vetted az akadályokat :!: :wink: Még egy picikét tarts ki! 9. napon vagy... még lapulhat ott valaki :wink:

Lanyané!
Hatalmas gratula! Hihetetlenül klassz a hcg! Nagyon boldog lehetsz! Nagyon örülök ennek a csodálatos eredménynek! Csak így tovább! Az UH-nál pedig úgy is kiderül hány babót hordassz a szíved alatt :!: :wink: :)

Kiscsillag!
Feltétlen csináljátok meg a 4D UH-t és vetessétek fel, hiszen ez egy megismételhetetlen örök emlék! :!:

Katavirág!
Csak hogy előkerültél :P :!: Gratulálok! Félidős vagy :!: :P :P :P
dezsina

Lanyáné!

720! -az már komoly, gratulálok!!!!!

Akkor tegyük meg tipjeinket. Kettő.

Huh, de irigy vagyok!

Kis csillag!

De jó, hogy ilyen kuksiknak nézel elébe! Kiváncsi vagyok az élménybeszámolódra.

A mai nap nem volt egyszerű, de lassan vége. És talán már csak néhány nap és láthatom életem párját. Már annyira hiányzik, hogy becsavarodom! Ez nem vicc, mindenféle pszihés tüneteket produkálok.

Szép délutánt és estét mindenkinek!
estike66

Dezsi: mindenképp lesz 4D csak eleinte úgy voltam vele, hogy majd januárba, de már nem bírom tovább :D:D

Estike: mindenképpen fogok jönni beszámolóval, ha megtudom a nemét ha nem..
Ha igen, akkor úgyis fogadásra dobom fel a dolgot :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Hoppá!!

Elfelejtettem megmondani, hogy megszűnt a náthám mielőtt kifejlődött volna! Szuper ez a homeós bogyó!!! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!
CSENGE a tippem :!: :P :lol:
dezsina

Bella :D
Katavirág! :D z a 12.napi vérvétel volt a 720hcg,hát majd kiderül nagyon kiváncsi vagyok mostmár én is a Dokinéni nem mondott csak annyit maj DECEMBER.12.-én uh.n meglétjuk mizu odabent :D Ti jól vagytok :?:
Kiscsill mindjárt megkukkanthatjátok a Kisdrágátokat :D
Dezsi minjá szülinapod van :D :D
Estike!Tippek :D mikor jöttünk a kaáliból apával fogadtunk egy vacsiba,én 1 babót tippelek Apa 2babót :D de végülis az a lényeg,hogy egézség legyen :D tarts ki mindjárt jön a Párocskád :D

lanyané

Kis ugye mondtam hogy jók a homeopátiás cuccok :wink:
Én is Zsombor :D

lanyané

Kép
kata05

Kis-csillag, Zsombor lesz!

Kép
kata05

Köszi Kata amúgy az 5 a szerencseszámom :D irtam egy fórumra ahol egy kaális doki ír vissza és azt írta szerinte iker mert ha egy van akkor a 10.napon 100szokott lenni :lol: :roll: :shock: nem tudom mi leszz nagy izgi én ezt nem is gondoltam volna örültem hogy sikerült elsőre

lanyané

Hát, nagyon izgi!! Egyébként nekem is az 5 a szerencseszámom, ráadásként 5-én születtem!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?