Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttünk. Horror volt. Nincs parkolóhely, a hordozót már alig bírom. Bazi nagy szél. De nem kényeskedek, mert van aki gyalogosan intézi a dolgait, esetleg még további plusz gyerkőccel. Minden elismerésem!!

Mona
A doki is el volt hűlve, és mondta, hogy nem tud többet felírni. Kérdezte, mit csináltam velem. Mit-mit....azt mondta, hogy a szájába csepegtessek, és ez nem mindig sikerült elsőre. Aztán végül felírt, és mondta, hogy akkor kiskanállal adjam.
Csak azt tudnám, hogy miért olyan nagy "wasistdas" többször felírni. Vagy kelljen büntiből teljes áron megvenni, ha ennyire béna vagyok. Vagy vissza lehet ezzel élni valahogy?

Mandala
Hűha.....akkor jobbulást a porontyoknak, neked meg kitartást!!!!!!

Képzeljétek....Ati hason, fejecskéjét tartja, nézelődik, észre veszi, hogy kobak alatt lent a cumi, a szopós részével felfelé......nagy vállalkozásba fogott, majd ő ráilleszti a fejecskéjét a cumira :lol: :lol: :lol: Annyira édesen próbálkozott :lol: :lol: :lol: A száját kitátotta, és próbálta úgy irányítani a fejét, hogy az stimmeljen :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok!
Azt hiszem vennem kell egy járókát mert a kisasszony annyira virgonc hogy össze vissza pörög forog az ágyában.És félek hogy beszorul a kis lába a rácsok közé. Már nem merem egyedül hagyni az ágyon sem mert egy pillanat alatt hasra fordul meg ficánkol és félek nehogy leguruljon az ágyról.A járókában meg egyedül lehetne hagyni és végre tudnám csinálni a dolgomat.
Mikegirl! Én a kezdettől fogva kanállal adom neki a vigantolt.Úgy csinálom hogy belecseppentek a kanálba és fejek rá egy kis tejcit. és tök simán megeszi! :)

KépKép
dudu_84
 
 


Hello!

Annyira gyönyörű idő van!

Én ma rosszalkodtam, 10-kor lefektettem Sebit és én is szunyáltam vele 1 órát! De annyira jól esett! :)

Tami 7 hónaposan, Mati van a járókában!:)

Kép

mamiblue
 
 

 
 

Sziasztok!

Képzeljétek el ma is mi történt! Fanni az előbb magától bekakilt, mindenféle segítség nélkül :D Végülis nem tudom mi hozta meg ezt a pár napja tartó jó eredményt. Tea? Baracklé? Masszirozás? Torna? Mindegy, egyiket sem merem abbahagyni... De most ugy néz ki, minden 2. nap van kaki. De nem merem elkiabálni.

Mikegirl: én is cipelem a hordózot, bár inkább vonszolom. Ide-oda billegek vele, tényleg nagyon nehezek már!Cumi: Fanni is szokott szemezni vele :D

Járóka: én is szeretnék, mert napközben a nappaliban tartozkodunk, és nincs már hova tenni Fannit. Eddig jó volt az ágy, de most már én is félek, hogy legurul. Most itt ül az ölemben, jobb hiján. :D (szerintem lassan gépelni is megtanul, annyit látja az anyját a billentyüzetet verni... :D :D :D )

horvviki
 
 


Viki
Gratula!!!!!! :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Viki,ezek neked nem is apró örömök,hanem a legnagyobbak!Majd csak beáll a dolog.Zsófim is 2 naponta kakil,de akkor aztán.....

Dobok képet a lurkókról :D Kép

Kép
Kép
huni
 
 


csajok, aki csinált, vagy csináltatott naptárt, milyen papírból érdemes? Matt, vagy fényes?
Huni, szépek a lúrkók :wink:

Kép
mona76
 
 


Mona
Én semigloss-ra nyomtam :lol: Se nem matt, se nem fényes, olyan közepes :lol: :lol:
De szerintem ha olyan tartóba teszed, mint én, akkor elég a matt. Falinaptárt én biztos fényesből csináltatnék. Kivéve, ha sokkal drágább, mert akkor nem.

mikegirl
 
 


mikegirl, 2000-rel drágább, és nemtudom eldönteni, hogy annyival szebb lehet-e? De kettő közötti pedig nincs. :?

Kép
mona76
 
 


csajok végig megy a hasmars az egész családon :? Majdnem 1 hétig Dani, tegnap én, ma meg apa :?

Kép
mona76
 
 


mikegirl: a naptáros témáról holnap kifaggatlak, ne felejtsem el elvinni neked a bimbivédőt

ma déltől sétálni voltunk, a gyerek beöltöztetve mint egy ruhabolt, én meg szétfagytam, pedig volt rajtam sapka sál kesztyű harisnya, komolyan mondom a nyálam az arcomra fagyott

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok

Életjelet adok :)

Naptár dolog engem is érdekelne :)hol kell készíteni ...

Bálintosz maximosz jó kisfiú ismét.
Ma a körmös barátnőmhöz is elkísért és elkápráztatott mindenkit.
Szombat óta állandóan a hátára forog ,ez a legjobb játék most neki,meg a kezem rágása.

Bocsánat ,este igyekszem visszaolvasni....

Mennem kell puszi Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Mikegirl,
klassz a naptár! Pontosan hogyan és hol készült? Minden részletet tudni akarok! :D

A beteg babóknak jobbulást, az önállóan kakilóknak pedig gratula! :lol:

italoman
 
 


Ildi
Xls-be csináltam, azt szívesen átküldöm, ha kell. Már csak a képeket kell beraknod, meg a családi ünnepeket összegyűjtened, bejelölnöd. Ikeás keret, és 10x15-ös fotópapírra nyomtattam rá.
Ennyi :)
Egyébként mizujs? Ritkán jössz......

mikegirl
 
 


Sziszike
:lol: :lol: :lol:
A régi hármas felől hogy lehet legegyszerűbben a Cinkotai útra jutni? (Sajna a strandos kereszteződésnél nem lehet balra fordulni.) Inkább arra mennék....Isaszeg, Pécel útirány nem jött be, sz.r az út, csomó vasúti átjáró.
Úszás után Ati is ott evett, de három szippantás után bealudt. Csak egy kis pihi után tudta folytatni itthon. :)

mikegirl
 
 


Mikegirl, köszi, szoftverem van, csak a keretre meg a méretre nem volt ötletem. De most már támpontot kaptam. :) Azt hiszem, elnézünk valamikor az Ikeába. :wink:
Egyébként aranyos vagy, hogy kérdezed, szerencsére minden oké velünk (kopp-kopp, persze), csak épp az én kiscicám elég aktív baba, aki ezerrel nyüzsög napközben, és leköti szinte minden időmet meg energiámat. Igazából csak a délutáni séta során alszik jó nagyot, esetleg ha szerencsém van, nem ébred fel rögtön utána, és akkor még itthon is egy kicsit. De séta közben meg nem tudok netezni. :D Szóval a napközbeni lopott félórácskákban kell(ene) mindent elintéznem a lakásban és azon kívül is. :roll: Egyébként tündéri kiscsaj, és nagyon vidám, mosolygós baba, ha szegénykét épp nem gyötri semmi nyűg. :)

italoman
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a betegeknek.

Huni, szép gyerekek! Vasárnap jöttünk hazafelé, láttam, díszkivilágítás volt nálatok :)

Naptár tökjó ötlet, nekem sajna nincs kedvem/türelmem pepecselni vele. Pedig kép lenne ezer...

Viki, örülök, hogy megoldódni látszik a kaki-ügy. Nálunk tegnap nem volt, csak pukik ezerrel. Néha becsapott, mert annak is olyan bukéja volt, hogy azt hittem, tele is rakta :oops:

Jó izmos anyucik lehetnek, akik még bírják a hordozót... Mi olyan babakocsit vettünk, amire a hordozót rá lehet pattintani. 1 lépést se teszek anélkül, bármilyen rövid távra kell menni az autótól...

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


csajok nagyon friss idő van, -6 fok úralkodik nálunk :(
A drágám még nem kelt fel :D Komolyan már azt figyeltem vesz-e levegőt :oops: Holnap megyünk Pestre :lol: , úgy szeretem az ilyen családos kirúccanásokat :D
Sziszike, írtad hogy a h&m-ben vannak jó rúcik. :D És hol van ez az üzlet, megírnád?

Kép
mona76
 
 


csajok, ehhez hasonló képeslapot szeretnék csinálni. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan kell?
Kép Kép

Kép
mona76
 
 


Jó reggelt!!!

Megvolt a 7 órás szopi, kihúztuk addig. :) Uszi miatt fontos, hogy 11-kor és 3-kor legyenek a következők.

Ja, és nézzétek csak a vonalzót......4 hónaposak lettünk :) Édes pici nagyfiam :) Még két hónap, és kaphat almát. Tegnap már szabályosan kinézte a számból. Mint mindent, általában :lol:

Tegnap már úgy unatkozott este, hogy elővettem az ajándék készletből egy mesekönyvet. 0+-os, anyagból.....most éppen annak gagyarászik :)

És ismét egy apró lépést tettünk előre....eddig csak hasalt, és felemelt fejjel kamillázott a kis drága. Most már az egyik kezével nyúl a cumiért, megmarkolja, és megpróbálja betenni a szájába. Vagy a fejecskéjét rátenni a cumira. Mikor hogy alakul :lol: Egyelőre még nem igazán sikeres a mutatvány, de anya odáig volt, meg vissza :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Jó reggelt!

Mona: én úgy tudom, hogy ilyen képeslapokat lehet a postán rendelni, csak a képet kell leadni hozzá. Azt nem tudom, hogy mennyibe kerül. És H&M üzlet az Árkád bevásárlóközpontban van, máshol nem tudom, hogy van-e Pesten.

Mikegirl: gratula a 4 hónaphoz :D És nekem átküldenéd amit csináltál naptárt??? :oops: Ha szépen megkérlek... :oops:

horvviki
 
 


Sziasztok

Mikegirl nekem is átküldenéd ? LÉcci lécci
ááááá
pici fiam ordít,álmitos lesz...elaltatom és jövök.

Kép

Kép
jucu
 
 


Mona HM az Árkád alagsorában a Média Markt alatt 2 szintel -de az új Aréna plázában is van a földszinten- ott talán egy árnyalattal nagyobb a kínálat .

Kép
Kép
panni7
 
 


No fiam nem alszik,helyette viszont rágja a kezem.

Mona

www.picget.net utána magic foto letöltés ,utána dream light


Mi elnapoltuk az úszást.Lebeszéltek,ebbe a kaka téli időbe nem szeretném, ha állandóan beteg lenne a tömzsike.
Pedig úszópelusunk már van. :oops:
Viszont művészetek palotájába van ringató, no azt elmegyünk megnézzük,állítólag nagyon jó.
Lányok én annyira útálok közlekedni babakocsival.Jómúltkor is a 3. hévre sikerült felszállnom. :cry: Nehéz kiszámítani melyik az az egy kocsi amire ferlpakolható a bébijárgány.
Hi elaludt az ölemben a kistömzsi :lol: morgott mint a kutya ,és most meg hirtelen csend és alszik.
Gyorsan megyek is csinálok reggelit magamnak.
Pár kép
Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu
 
 


Xls-be csináltam, a képeket kiszedtem belőle, hogy kisebb legyen. Remélem minden ok, és nincs benne hiba. (Szoftverem nekem is van, viszont én nem láttam benne ilyen méretre lehetőséget. Persze lehet, hogy csak én vagyok vakegér 8) )

Naptar_minta_2008

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Már jó régen voltam, nálunk minden rendben van.

Tegnap besétáltunk a munkahelyemre, megrendeltem a Mikulás csomagot a Márknak és az Ádámnak. Mindig szokott lenni Mikulás ünnepség, de idén kihagyjuk, mert pont szopiidőre esik, csak a csomagokért fogok előtte bemenni. Ádámot mindenki megcsodálta, alig tudtunk szabadulni.

Tegnap kiesett a Márk 7. foga. Emlékszem az első kettővel nagyon megkínlódott, hetekig lötyögött, alig evett, már csak egy hajszál tartotta, most pedig jött haza a suliból, hogy lötyög a foga, ivott szívószállal és már ki is esett. Úgy volt, hogy tejbegrízt eszik vacsira, de addigra kiesett, így tudott nutellás kenyeret enni.

Mindenki babája nagyon szép és nagyon ügyes. Ádám még nem fordul meg magától, csak kis segítséggel, de viszont szopizáskor már odafordul a cicihez és két kézzel fogja a cicit. Olyan édes, meg tudnám zabálni. Imádom! Most éppen elaludt. Viszont az este és a hajnali szopi után nagyon nehezen aludt el. Pár napja pedig a telihold miatt aludt nyugtalanul.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Járóka
Az nincs és nem is lesz nekünk... fiuk a földön garázdálkodnak... :lol:
Szerintem, a járóka sem olyan nagy, hogy ott kedvére mozoghasson egy gyerek, kettő meg főleg nem :cry:
Nekünk van egy utazóágyunk, azt szoktam itthon ide-oda rakosgatni, meg abba a két fiút, ha balesetmegelőzés van...


Nekem semmi karácsonyi hangulatom nincsen... :wink:
Itt inkább a nyári szabadságok eltöltése a téma mostanában :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nem is írtam, hogy a sógornőm fiának szerencsére nem lyukasak a fogai, csak fogkő van rajtuk.

Szabina: tegnap amikor majdnem lefagyott az arcom a hideg, fagyos szélben, visszasírtam a nyári 40 fokot (igaz nyáron pedig a hideget).

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


sabine de jó,hogy jelentkeztél!
Én is szívesebben tervezném a nyári szabimat :lol: Nagyon hideg van nálunk.Tegnap a 2 órás sélta alatt nem csak a kezem fagyott le.
Egy kérdés: Szerinted lehetséges,hogy a gyreknek a füle fájt láz és nyűglődés nélkül?Mert egy pár napja véresre vakarta a fülét,meg mögötte.A doktornő szerint ekcéma.Kentem is, el is mult,de most elkezdett folyni a füle.nem komolyan,de észrevehető.
Igazán nem is tudom,hogy más tünet nélkül kezdjek-e valamit.
tuza edit
 
 


Most csináltam egy tejszínhabos kávét, mert lassan lefordulok a székről.....

Az előbb Atival harcoskodtunk. Csissegtem neki, popirázás, de mindenképpen azt akarta, hogy sétáljak is vele....a kis telhetetlen. Berágtam, aztán felvittem az ágyába, és felhúztam neki a zenélő forgót. Soha nem hallgattuk annyit, mint mostanában. Minden nap, reggel megy 4-5x, amíg elpakolok. Az hatott, persze nem alszik. Na, kezdődik megint.....

mikegirl
 
 


jucu, köszi próbálkozok vele.
nagyon édes Bálint, és Diús nagyon szép kiscsaj.
Mindjárt megyünk sétálni, úgy betudok öltözni, mint egy múmmia :oops:

Kép
mona76
 
 


Mikegirl: Köszi a naptár sémát.

Tuza Edit: nálunk is Fanni sokszor fogdossa a fülét. De semmi mást nem veszek észre. Neki nem folyik, nem vakarja, csak úgy dörzsölgeti. Épp azon tanakodtunk apával, hogy vajon fáj neki, vagy csak megtalálta, hogy van füle :shock: :shock: :shock: Csak a jobb oldalit fogdossa, a balt nem. De mivel nincs láz, nem folyik, egyenlőre nem foglalkoztam vele.

Sabine: Hát egyszer szivesen kipróbálnám milyen napsütésben, melegben karácsonyozni :lol:

Mi megyünk céges mikulás partira :D Dec. 9-én lesz, nálunk 3-kor kezdődik és este 7-ig tart. Így valamikor majd odaugrunk egy órára Fannival.

horvviki
 
 


Képzeljétek, én olyan hülye vagyok :oops: Betettem a sterilizálóba Daninak a rágókáját :oops:
Ne tudjátok mi lett belőle, diónyira összeolvadt :oops:
ÁÁÁ, mindjárt elásom magam :roll:

Kép
mona76
 
 


[quote="mona76"]K írta:mona76épzeljétek, én olyan hülye vagyok :oops: Betettem a sterilizálóba Daninak a rágókáját :oops:
Ne tudjátok mi lett belőle, diónyira összeolvadt :oops:
ÁÁÁ, mindjárt elásom magam :roll:

Én is tegnap.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Hello!

Márkanyuka: Egyébként a 6. kerben van direkt gyerekorvosi rendelő, még mesét is nézhetnek közben! Meg nevetőgázt és altatást is alkalmaznak!:) Egyébként jó hír, hogy nem kellett neki betömni! Azt olvastam ,hogy van ahol még a tejfogakon csinálnak gyökértömést is, már amíg van gyökerük. :shock:

Minket is utolért egy kis torokfájás! De köhögni csak 1-2-őt szokott éjjel, és ennyi. Viszont annyira horkolt ma, hogy bekapcsolt a bébiőrző. De nem volt eldugulva az orra, valószínű nagyon mélyen bealudhatott, én legalábbis akkor szoktam horkolni. :oops:

Edit: Mit használtok ekcémára? Sebinek is van még az arcán, bár múlóban...én egy bio krémet vettem neki. Lassabban használ mint az elocomos krém, de nagyon jó ez is!

Bee is régen volt már! Tegnap eszembe jutott, gondoltam jó kis boszorkány vagyok és lehet, hogy ma jelentkezik (volt már ilyen, hogy vkire gondoltam és másnap írt is) :) De ez most nem jött be! :(

mamiblue
 
 


Edit
Ha folyik a füle, én megmutatnám fülésznek...
Vendég
 


sabine: a "fülfolyás" anny.hogy 2 nap alatt lett egy kis sárga lerakódás.

mamiblue:Nekünk az orvos írt fel valamilyen kencét,amit kikevernek.
De nálunk nagyon bevállt.A feje egy hónapig úgy nézett ki,mintha tiszta koszmó lenne.Lekezeltem,lekapartam,másnapra megint.Prőbáltam a sampont is,az sem változtatott.Most bekentem ezzel 3X és majdnem teljesen elmúlt.A baj az,hogy az orvos nem ismerte fel,hanem végigzongoráztuk a mi szárít,mit használjunk műsort. :cry:

papámat holnap műtik.Olyan ideges vagyok miatta. :cry:
tuza edit
 
 


Edit,
csak nyugi! Mivel műtik a papádat? Vagy túl indiszkrét a kérdés? :oops:

italoman
 
 


Edit
Normális esetben nincsen fülfolyás... általában valamilyen gyulladás miatt van... tartósan fennálló gyulladás az oka legtöbbször a későbbi hallásproblémáknak... :cry:
De a te döntésed...
Vendég
 


Lányok!

Ismeritek? www.babawiw.hu.

Nézzétek meg, szerintem aranyos.

horvviki
 
 


Megjöttünk. Ma csak sírdogált a kis drága, egyáltalán nem élvezte az uszit. Én hulla vagyok, és Ati még csak örömét sem leli benne :cry: :cry:

Sziszike
Eltűntetek.....nem úgy volt, hogy maradtok egy kicsit?

Fülecske
Nálunk is megvan. Szopi közben azt babrálja, abba csimpaszkodik.

Jut eszembe, múltkor az egyik szopin úgy belemart a cicimbe, majd pedig a szájához rántotta...... mintha valami zacsis tej lenne.

mikegirl
 
 


sabine:természetesen ezért kérdeztelek,mert adok a véleményedre.Lehet,hogy nem ezt érezted ki,pedig pont ezért írtam neked,nem csak a vakvilába.pénteken elviszem mindenképp,hplnap már nem tudom. :cry:

italoman már hogy lennél indiszkrét?Hiszen lassan jobban ismerjük itt egymást,mnt néhol a családtagok. :lol:
Pacemakert ültetnek be neki,88 évesen :? .Mivel nem vagyok a gyámja,(még) ő dönthetett.Ezzel eléri,hogy nem szép csendben elalszik(ezt az oros mondta!!!),hanem majd végelgyengülésben hal meg,a teljes leépülés után.Jaj nekem.De természetesen megértem,mindeninek joga van az élethez,én is félnék(félek)a haláltól.Szeretem őt,de nem értek vele sajnos egyet.De ezt vele nem érzékeltethetem.
tuza edit
 
 


Edit,
ez, bizony, elég nehéz ügy. De tényleg ennyire súlyos a helyzet? Nem lehet, hogy ha jól sikerül a műtét, akkor javul majd az általános állapota is? Egyébként anno az én nagymamámon is végeztek ilyen műtétet 89 éves korában, és egész jól vette az akadályt, utána még kivirult egy időre. Végül persze csak a szíve vitte el szegénykét... :(
Amúgy igazad van abban, hogy milyen "jól" ismerjük egymást. Néha én is elgondolkozom azon, hogy többet "beszélgetek" veletek, akikkel még sosem találkoztam, mint bizonyos családtagokkal vagy ismerősökkel. :lol:

italoman
 
 


bocsi eszti, de Hanga elaludt és gyorsan hazarohantam vele
hihetetlenül lemerült a drága
beszélek a barinőmmel és ő átirja dvd-re (elvileg) a felvételt.

pusz

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Na én elkiabáltam,hogy Zsófim megúszta egy egyszeri lázzal a betegséget.Éjjel nyugtalanul aludt,és reggelre taknyos(bocsi) lett,el van rekedve és köhög.Kihívtuk a dokit,és szegénykémnek nagyon piros a torka.Kapott rá gyógyszert.Szegénykét úgy sajnálom mikor bele kell tuszkolnom.Még sír is tőle a végén :( .

Ági,vasárnap mikor jártatok erre,hogy díszkivilágítás volt nálunk :D ?Lehet akkor értünk haza,mert tescozni voltunk,és apa még utána lemosta a kocsit,,mert a ceglédi út olyan volt,mintha földúton mentünk volna.A színét nem lehetett látni a kocsinak,és azt mondta,hogy ő nem égeti vele magát másnap :lol: .

Minden babának-mamának jobbulást!

Kép
Kép
huni
 
 


Huni, este 7 körül.
Megyünk fürcsizni.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Edit
Az Uzsokiban tudok egy nagyon rendes fülész dokit :lol:
Vendég
 


Sabine: Légyszi dobj meg vele .Mármint a nevével!!De ha holnapra nyoma sincs a folyásnak,akkor is gond lehet,vagy csak tisztult egy napig?Azt azért hozzáteszem,hogy sokat van a füle a vízben,mert imád benne feküdni.
tuza edit
 
 


[quote="sabine82"]E írta:sabine82dit
Az Uzsokiban tudok egy nagyon rendes fülész dokit :lol:


Az elérhetőségét én is kérem szépen... Gergő nagyon fülfájós, többször volt középfülgyulladása és a doktorbácsi akihez hordtuk már nem dolgozik a kórházban... csak mert bezárták a Budait és oda hordtam. A doktorbácsi most magánrendel de Érden ami nincs épp közel... szóval nekem is priviben... lécci...
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Porszívót keresek... meghalt a régi és így takonykóros időben nem jönne rosszul egy működő... és mit talátam :?: :!:

"Solac AS 3100 porzsák nélküli porszívó leírás:

Felvett teljestmény 1600 W...

Porzsákcsere kijelzés - Porzsáktelítettség-jelző.

Hepa szűrő 6 szűrési szinttel rendelkezik..."

:roll: Ez a valami! :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?