Új privát üzeneted érkezett!

Bbj!
Sok boldog szülinapot!

Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kép
Íme a hat hónapos és pár napos bébikém! Nóri készítette a képet a telkóján, ezért homályos egy kicsit.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Bbj!
Sok boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 

 
 

Sziasztok!
Köszönöm szépen!
Nagyon arik vagytok!

Ildi!
És más képet nem csinált Nóri? Esetleg azokat nem láthatjuk? Üfyi legyél a vizsgán!

Leti éjszaka lekaparta a vart a fejéről. nem vérzett, de most olyan nyílt még mindig. Gondolom pár nap, aztán ismét bevarasodik. Nagyon viszket neki, pedig kencézem. A fejét állandóan biccengeti jobbra, nem a füle, így arra gondoltam, hogy talán vakarni akarná a fejét, csak nem sikerál. :roll:

Olga!
Képek?

Judit!
Debizony én elterveztem, hogy mit fognak csinálni. Persze nem erőszakosan, de azt hiszem, hogy szigor mindneképpen kell, a kitartás miatt. Így jött az angol is. meg majd követi a zeneovi, és a zongora. Sportok terén a néptánc biztos, illetve egy modern változat, de szintén ugra-bugra kategóriából, talán aerobik. Úszni muszáj megtanulni. Olyan sportokat szeretnék még nekik megmutatni, mint a tenisz/squash, lovaglás, sielés, korcsolya, golf, talán ezek azok, amiket én is szívesen csinálnék, csak vagy hó nincs, vagy pálya. csoportsportokban nem gondolkodok, kövezzetek meg én egyedül a vizilabdás pasikat szeretem figyelni, a játékról semmit nem tudok, a többiek, de maga a csoportsport sem érdekel.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
Ovival hogy álltok? Gréti hogy viseli? Kicsit kiestem az eseményekből..
szilbee
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.19 13:54-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Kép
Na itt van még egy, de ez is hasonló.
Csak dumcsiztunk egy kicsit, nem volt semmi extra, bár jól bedurrantottam a kandallóba. Ez volt az első sikeres tűzgyújtásom! Lilcsi és Imike nagyon aranyosak voltak, kergetőztek és játszottak. Mi meg jól elbeszélgettünk. Remélem ők is jól érezték magukat :P . Csináltam olyan sz@r kókuszos sütit is. Elfogyott!
Na megyek tanulni, van kb. 500 oldal, amit el kell ma olvasnom, vagy holnap, vagy holnap után, vagy...... :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szilbee, veletek mi újság? Hogy működik a kis család? :wink:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szilbee!
ma alszik ott először, remélem minden rendben lesz. Majd kiderül. reggelente már nincs gond, az ajtóig kísérem, onnan beszalad.

veletek mizu? Már én is kérdeztem, hogyan alakulnak a mindennapjaitok? meg még nem írtad le, mi volt bent!!!! Légyszi olyan kíváncsi vagyok!

Ditke!
köszi Neked is!

Ildi!
hajrá, most már én is bevetettem magam!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Ildi, jól meg nőtt ez a Peti fiú :lol:

Hoztam nektek egy linket, egy régi babanetes anyuka oldala karácsonyra ajálnlom figyelmetekbe:

http://www.otlettar.try.hu/articles/0/1 ... ony-1.html

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Ildi, szépek vagytok! az 500 oldalhoz kitartást...


Évi! Ti jól avgytok? MAsszázsjegy megvan már? :wink:
Ivettékkel mi újság?


Katlina, jól vagytok?

Egy tipp: fogzásra nekünk nagyon bejött a Dologél! Szabi napok óta merő nyűgi volt, a fogával küszködött, de - lekopogom- talán ez a szer segített! Ma délután már mosolygott is... :? Kemény napok voltak eddig...

Fisher Price-rajongók (magamon kívül ha van ilyen..): sütifaló kincsesbödön 5000 a Corában! Itta belvárosban 6.500-ért vettem... :cry:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.19 13:55-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


BBJ!

Így utólag is: ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Dorka!

Te, mint fisher price rajongó :D Mi a véleményed a daloló mesekönyvükről? A tescóban 4890- Én ezt néztem ki karácsonyra Szonjának.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati, barátnőméknél volt szerencsém megnézni, aranyos nagyon, ugyanaz a kedves hang énekel meg mondókázik "benne", mint a kutyusban, meg a többiben! De nem tud annyi mindent, mint pl. a kutyus, oldalanként 2-3 mondókát dalol el, meg talán színeket "magyaráz". De bájos nagyon! :roll:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Csajok!

Nem nagyon van időm még írogatni... meg visszaemlékezni rá se nagy élmény. :?
Levente ma itthon van... meg még lesz is, mert megint takonykóros... :x :x (Remélem Dorka ti nem kaptátok el, mert pont aznap délután jött ki rajta, mikor Ti itt voltatok. :shock: :? )
Nekem meg nagyon fáj a derekam meg a hasam. Kicsit olyan, mint amikor meg akar jönni, de nem olyan mint, mikor húzódik össze a méh...
Lehet valami durva front jön és azt érzem... :roll:
szilbee
 
 


Szió!


Ditke!
Ó de sajnálom.....nem néztem már a netet mert délelőtt olyan fikás volt Nimi...érezte hg megyünk biztos...igen kb.akkorra értünk oda...ti is a szélén voltatok?Akkor mi voltunk azok...2en elénk pofátlankodtak...és a végére már nehezen bírtam lekötni....el is fáradtam :roll: séta oké... :lol:

Aztamindenit Petike mekkora!!!!!!! :shock: :D

Frontot én is érzem.. :evil: azóta....csak nem a hasamon... :shock:

fanna3
 
 


Szilbee!
Várok türelemmel! Ilyen méhösszehúzódásom nekem is volt még itthon is. Azt mondják, minél többször szül egy nő, annál jobban fáj.

Ildi!
Ezen az utóbbi képen a Peti szeme tiszta olyan, mint az Imikéé? Igaz?

Kati!
Köszi! Tali csütörtökön!

Niki!
nekem is fáj a torkom kegyetlenül. Én aznap kezdtem, hogy hazajöttünk angolról, de ma délutánra nagyon bedurrant! Ti? Kicsik? Én már nekszítettem a porszívót, hátha elrisztom a náthát. Grétinek semmi baja, Leti szörcsög egy kicsit, de még nem szívós.

Gréti nagyon ügyi volt az oviban, ott is aludt, nem volt semmi gond.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Nekünk van daloló mesekönyvünk és nekem nagyon tetszik igaz nem tud annyi mindent mint a kutyus de aranyos ahogy énekli a mondókákat annyi pénzt megér mi is a Corában vettük!
Én is FS rajongó vagyok!

Kép

Kép
katlina
 
 


Szóval FP rajongó vagyok!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


No Judit csak összekaptam magam.... és gyorsan megírtam...

Szilbee Szüléstörténete!

No ahogy azt már Ádám elmesélte, 2007. november 16-án reggel 7:15-kor beadtuk Leventét a bölcsödébe.
Nem nagyon tudtam tőle elköszönni, mert annyira nyomult a csoportjába. De azért lekevertem neki egy cuppanósat. :lol:
7:45 magasságában be is értünk a kórházba, fel a hetedikre, ahol nagy csodálkozások közepette fogadtak.
Felvették a szokásos módon az adatokat, beírták, hogy "rendszertelen fájásokkal" jelentkeztem a hetediken, ami persze nem volt igaz. Felmerült bennem a gondolat, hogy csak a 40. héttől legális a programozott császár?! :roll:
No de nem volt sok időm ezen agyalni, mert mennem kellett beöntésre, meg beretválásra, amiket pechemre harmad éves gyakornokok csináltak. A beöntést, ha nem baj nem részletezném, hogy cseszték el. :oops: A lényeg hogy Dávid babám mentett meg a végén a három gyakornoktól!! :lol:

No miután túl voltunk ezen a kellemetlenségen, szépen elmentem zuhanyozni. Épp befejeztem a zuhanyt, mikor
Jött Mosonyi, így a műanyag zuhanyfalon keresztül megbeszéltük, hogy akkor mik is lesznek a következő lépesek. :shock: :roll:
Zuhany befejeztével várakoznom kellett a szekrényeknél, hogy rátegyenek a ctg-re. és végre beinduljanak az események.
Jó ideje várakoztam már, mikor megjelent Betty. :)

Első benyomásom az volt, hogy nem is olyan "kölyökarcú", mint ahogy azt sokan már írtátok. Nekem inkább az jutott eszembe, hogy sokkal bölcsebb a tekintete, mint sok korabeli leányzóé.. Ja és arról nem is beszélve, hogy nagyon szép arca van!! :) Kevés nőt láttam még aki smink nélkül is jól néz ki... hát Betty is közéjük tartozik. Kellemesen elbeszélgettünk, amiért igen hálás voltam neki, mert már nagyon izgatott és türelmetlen voltam. Sajnos
viszont nem maradhatott sokáig, de megígérte, hogy majd még leszalad.

Miután Betty elment, még hosszú- hosszú percekig kellet várakoznom, mire valaki észbekapott, hogy engem meg monitorra kéne tenni. A vajúdóban már csak egy ágy volt, pont az amin Leventével is feküdtem pocakosan. :D Rákapcsoltak a CTG-re, elkezdték nyomatni az infúziót engem meg pont úgy, mint Leventénél elkapott a világból kiszaladó érzés, ami annak volt köszönhető, hogy iszonyat lassan peregtek a percek. Mivel éjjel alig aludtam pár órácskát a takonykór miatt gyorsan el is nyomott a buzgóság, csak később Betty hangjára ébredtem. Semmi jele nem volt még annak, hogy végre jönne valaki katétert feltenni... vagy valami. No de aztán megjelent Mosonyi és onnan kezdve picit felpörögtek az események.

Jöttek a harmadéves gyakornokok katétert feltenni... persze frászt kaptam, hogy miért pont nekem jutnak a gyakornokok????!!!!! :x :roll: :cry: Meg vagyok velük áldva!! Ki is derült, hogy rosszul beretváltak le!!! :evil: Szóval öt perccel műtét előtt, még nekiálltak fazonírozni. Gondoltam magamban, ha engem megkérdeztek volna, hogy kell leborotválni, mindenki élete egyszerűbb lett volna. No mindegy! Beretválás megvolt, katéter megvolt (bár baromira fájt). Még 15 perc és tolnak a műtőbe. Baromi lassan telt el ez a negyedóra is... De aztán csak jött végre a beteghordó. Rutinomnál fogva felpattantam a kocsira kimasíroztunk a műtő felé az előkészítőből. Integetők hada fogadott a folyosón, anyum oda is rohant puszit nyomni az orcámra. :lol:

Műtőbe be, asztalra fel. Homorítanom kellett, hogy be tudják adni az epit. Hopp... fura recsegés szerű, hideg érzés futott
végig a jobb lábszáramon, az agyamon, meg, hogy "no basszus, most lettem nyomorék". :? Gyoran lecsekkoltam, hogy mozognak e még a lábujjaim... Szerencsére minden rendben volt. :) Nagy kő tompa puffanása a műtő padlóján. Epi beadva... azonnal éreztem a zsibbadást. Gyorsan le is fektettek. Kérdezték, hogy mit érzek, zsibbad e a lábam... stb. Zsibbadt... örültem is neki... végre sínen vagyunk. Mosonyi megérkezett a bemosakodásból, neki is látott lefertőtleníteni, miközben paravánt húztak a mellkasom fölé. Iszonyat izgatott lettem, olyannyira, hogy mindét kezem kegyetlenül elkezdett remegni. Gondoltam magamban, mi az istenért vagyok ilyen ideges, mikor ezt az egészet már egyszer végig csináltam. :roll: Sehogy nem sikerült lenyugtatnom magam. :(

Aztán Mosonyi elkezdte valamivel csipkodni a hasam. Szerencsémre nem fogtam vissza magam és mondtam, hogy "jé ezt érzem". :shock: :shock:
Huppsz! Hát akkor várunk még, hátha csak idő kell az epinek! Újabb teszt! Még mindig éreztem! :roll: de már sokkal kevésbé... no jó, akkor még várunk egy kicsit és ha én is akarom, akkor belevágunk a dologba. Persze hogy akartam... mit veszthetek vele.
Mindent jobban akartam, mint az altatást. Én akartam hallani először Dávid hangját. Érezni akartam, ahogy a mellkasomra
teszik míg elvágják a köldökzsinórt és látni akartam, ahogy egy gyors csutakolás után odahozzák nekem megmutatni, hogy ép és egészséges fiam született. No és belevágtunk. Sajnos éreztem mindent, ami nem lett volna gond, de sajnos fájt is. :cry: Nyilván nem annyira, mint egy rosszul beadott epi nélkül, de fájt. Az anesztes rögtön indította is az altatást. Iszonyat dühös és csalódott voltam. Nem akartam, hogy így legyen... :cry: :cry: :cry:

Mikor felébredtem a műtőben, a cső már nem volt a torkomban. Nagyon kóma voltam, de tudtam, hogy nagyon gyorsan magamhoz kell térnem. Innentől kezdve már csak foszlányokban emléxem dolgokra. Anya és Ádám segítségével próbáltam rekonstruálni az eseményeket, kevés sikerrel. Azt tudom, hogy Betty telefonjáról láttam először az én pici fiamat és azt is tudom, hogy meglepően gyorsan lehozták megmutatni nekem Dávidot, bár az altatás miatt nem tehettem mellre. Első benyomásom az volt, hogy te "Jó ég! Újra megszültem Leventét!". :shock: :lol:

Anyukámat és Ádámot felváltva beengedték hozzám, a műtöttek kórtermébe. Ott tudtam meg, hogy a műtét során kiderült, hogy
csendes hegszétválás volt az előző császár helyén. :? Hál Istennek, hogy nem a normál szülés mellett döntöttünk. Állítólag
nem kellett sokat vágnia már Mosonyinak a méhen a szétválás miatt, így Dávidot is gyorsan ki tudták emelni... ami ugye altatásnál egyébként is jó ha mihamarabb megtörténik, hogy ne legyen bódult az anya altatója miatt.

A nővérek nagyon aranyosak és segítőkészek voltak. Örök hálám nekik, amiért megkönnyítették a lábadozásomat. Szerencsére még
aznap, este 11-kor felülhettem az ágyban, reggel 6-kor pedig fel is állhattam. Esküszöm nehezebben ment, mint az előző
császárnál, pedig sokkal gyorsabban gyógyuló vágásom lett. Ádámot többször is beengedték a nővérek, így első sétámat
is vele tettem, bár sajnos nem jutottam el Dávidomig... de azért még aznap sikerült azt is megejtenem önerőmből.

Átköltöztettek gyorsan egy másik szobába is, így már napközben velem lehetett Dávid. Estére még azért beadtam a csecsemősökhöz, mert mozgásomban még erősen korlátozva voltam ekkor. Másnap viszont már együtt alhattunk.

No lényegében ennyi a lényeges rész... A későbbiekben volt szerencsém találkozni a vérmes csecsemős nővérrel, de
határozottságommal gyorsan el tudtam hajtani magam mellől. :P :twisted:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Ma voltam végre Ivettéknél! Minden nap feljárnak a párjával Mátéhoz, alig van itthon. Nagyon nagyon szépen köszöni, hogy mindenki szorított érte, meg a gratulációkat, ha lesz egy kis ereje, ideje, majd jelentkezik.
Máté babát láttam videón, nagyon klassz kis kölyök, nagy szemei vannak, tátogott éppen. Már csak az infúziót kapja, talán egy-két nap és próbálják az anyatejet. Ivett izgul egy kicsit, mert a sok ideg, meg rohangálás miatt egyre kevesebbet tud fejni, ezért egyre kevesebb a tejcsi. Mondtam neki, hogy próbálja rendszeresen, mintha szoptatna, csak hát elég nehéz kivitelezni.

Dorka, ha délelőtt kérdezed, hogy vagyok, akkor még azt mondtam volna, hogy jól. Erre most folyik az orrom, és kapar a torkom.
Egyébként is annyira fázom ebben a szélben, kiver az isten hidege...

BBJ, na, tök jó, hogy Gréti ott aludt és minden rendben volt! Klassz kis csaj, biztos nagyon talpraesett!

Olyan sütifalót én anno keresztelőre vittem Erdélybe, ott is nagyon szereti a kisfiú!

Nekem meg elvitte a szerelő a tévémet. Sípolt még be nem melegedett, azt mondta még meg tudja csinálni 5-10000 Ft-ért. Így felújítás előtt nem volt "kedvem" tévét venni, így inkább megcsináltatom.
Ne tudjátok meg milyen csend van itthon (kivéve a kisszobát). Meg is beszéltem a fiammal, hogy ma vele alszok és együtt nézzük a Bajnokok Ligáját :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szilbee Szüléstörténete!

No ahogy azt már Ádám elmesélte, 2007. november 16-án reggel 7:15-kor beadtuk Leventét a bölcsödébe.
Nem nagyon tudtam tőle elköszönni, mert annyira nyomult a csoportjába. De azért lekevertem neki egy cuppanósat. :lol:
7:45 magasságában be is értünk a kórházba, fel a hetedikre, ahol nagy csodálkozások közepette fogadtak.
Felvették a szokásos módon az adatokat, beírták, hogy "rendszertelen fájásokkal" jelentkeztem a hetediken, ami persze nem volt igaz. Felmerült bennem a gondolat, hogy csak a 40. héttől legális a programozott császár?! :roll:
No de nem volt sok időm ezen agyalni, mert mennem kellett beöntésre, meg beretválásra, amiket pechemre harmad éves gyakornokok csináltak. A beöntést, ha nem baj nem részletezném, hogy cseszték el. :oops: A lényeg hogy Dávid babám mentett meg a végén a három gyakornoktól!! :lol:

No miután túl voltunk ezen a kellemetlenségen, szépen elmentem zuhanyozni. Épp befejeztem a zuhanyt, mikor
Jött Mosonyi, így a műanyag zuhanyfalon keresztül megbeszéltük, hogy akkor mik is lesznek a következő lépesek. :shock: :roll:
Zuhany befejeztével várakoznom kellett a szekrényeknél, hogy rátegyenek a ctg-re. és végre beinduljanak az események.
Jó ideje várakoztam már, mikor megjelent Betty. :)

Első benyomásom az volt, hogy nem is olyan "kölyökarcú", mint ahogy azt sokan már írtátok. Nekem inkább az jutott eszembe, hogy sokkal bölcsebb a tekintete, mint sok korabeli leányzóé.. Ja és arról nem is beszélve, hogy nagyon szép arca van!! :) Kevés nőt láttam még aki smink nélkül is jól néz ki... hát Betty is közéjük tartozik. Kellemesen elbeszélgettünk, amiért igen hálás voltam neki, mert már nagyon izgatott és türelmetlen voltam. Sajnos
viszont nem maradhatott sokáig, de megígérte, hogy majd még leszalad.

Miután Betty elment, még hosszú- hosszú percekig kellet várakoznom, mire valaki észbekapott, hogy engem meg monitorra kéne tenni. A vajúdóban már csak egy ágy volt, pont az amin Leventével is feküdtem pocakosan. :D Rákapcsoltak a CTG-re, elkezdték nyomatni az infúziót engem meg pont úgy, mint Leventénél elkapott a világból kiszaladó érzés, ami annak volt köszönhető, hogy iszonyat lassan peregtek a percek. Mivel éjjel alig aludtam pár órácskát a takonykór miatt gyorsan el is nyomott a buzgóság, csak később Betty hangjára ébredtem. Semmi jele nem volt még annak, hogy végre jönne valaki katétert feltenni... vagy valami. No de aztán megjelent Mosonyi és onnan kezdve picit felpörögtek az események.

Jöttek a harmadéves gyakornokok katétert feltenni... persze frászt kaptam, hogy miért pont nekem jutnak a gyakornokok????!!!!! :x :roll: :cry: Meg vagyok velük áldva!! Ki is derült, hogy rosszul beretváltak le!!! :evil: Szóval öt perccel műtét előtt, még nekiálltak fazonírozni. Gondoltam magamban, ha engem megkérdeztek volna, hogy kell leborotválni, mindenki élete egyszerűbb lett volna. No mindegy! Beretválás megvolt, katéter megvolt (bár baromira fájt). Még 15 perc és tolnak a műtőbe. Baromi lassan telt el ez a negyedóra is... De aztán csak jött végre a beteghordó. Rutinomnál fogva felpattantam a kocsira kimasíroztunk a műtő felé az előkészítőből. Integetők hada fogadott a folyosón, anyum oda is rohant puszit nyomni az orcámra. :lol:

Műtőbe be, asztalra fel. Homorítanom kellett, hogy be tudják adni az epit. Hopp... fura recsegés szerű, hideg érzés futott
végig a jobb lábszáramon, az agyamon, meg, hogy "no basszus, most lettem nyomorék". :? Gyoran lecsekkoltam, hogy mozognak e még a lábujjaim... Szerencsére minden rendben volt. :) Nagy kő tompa puffanása a műtő padlóján. Epi beadva... azonnal éreztem a zsibbadást. Gyorsan le is fektettek. Kérdezték, hogy mit érzek, zsibbad e a lábam... stb. Zsibbadt... örültem is neki... végre sínen vagyunk. Mosonyi megérkezett a bemosakodásból, neki is látott lefertőtleníteni, miközben paravánt húztak a mellkasom fölé. Iszonyat izgatott lettem, olyannyira, hogy mindét kezem kegyetlenül elkezdett remegni. Gondoltam magamban, mi az istenért vagyok ilyen ideges, mikor ezt az egészet már egyszer végig csináltam. :roll: Sehogy nem sikerült lenyugtatnom magam. :(

Aztán Mosonyi elkezdte valamivel csipkodni a hasam. Szerencsémre nem fogtam vissza magam és mondtam, hogy "jé ezt érzem". :shock: :shock:
Huppsz! Hát akkor várunk még, hátha csak idő kell az epinek! Újabb teszt! Még mindig éreztem! :roll: de már sokkal kevésbé... no jó, akkor még várunk egy kicsit és ha én is akarom, akkor belevágunk a dologba. Persze hogy akartam... mit veszthetek vele.
Mindent jobban akartam, mint az altatást. Én akartam hallani először Dávid hangját. Érezni akartam, ahogy a mellkasomra
teszik míg elvágják a köldökzsinórt és látni akartam, ahogy egy gyors csutakolás után odahozzák nekem megmutatni, hogy ép és egészséges fiam született. No és belevágtunk. Sajnos éreztem mindent, ami nem lett volna gond, de sajnos fájt is. :cry: Nyilván nem annyira, mint egy rosszul beadott epi nélkül, de fájt. Az anesztes rögtön indította is az altatást. Iszonyat dühös és csalódott voltam. Nem akartam, hogy így legyen... :cry: :cry: :cry:

Mikor felébredtem a műtőben, a cső már nem volt a torkomban. Nagyon kóma voltam, de tudtam, hogy nagyon gyorsan magamhoz kell térnem. Innentől kezdve már csak foszlányokban emléxem dolgokra. Anya és Ádám segítségével próbáltam rekonstruálni az eseményeket, kevés sikerrel. Azt tudom, hogy Betty telefonjáról láttam először az én pici fiamat és azt is tudom, hogy meglepően gyorsan lehozták megmutatni nekem Dávidot, bár az altatás miatt nem tehettem mellre. Első benyomásom az volt, hogy te "Jó ég! Újra megszültem Leventét!". :shock: :lol:

Anyukámat és Ádámot felváltva beengedték hozzám, a műtöttek kórtermébe. Ott tudtam meg, hogy a műtét során kiderült, hogy
csendes hegszétválás volt az előző császár helyén. :? Hál Istennek, hogy nem a normál szülés mellett döntöttünk. Állítólag
nem kellett sokat vágnia már Mosonyinak a méhen a szétválás miatt, így Dávidot is gyorsan ki tudták emelni... ami ugye altatásnál egyébként is jó ha mihamarabb megtörténik, hogy ne legyen bódult az anya altatója miatt.

A nővérek nagyon aranyosak és segítőkészek voltak. Örök hálám nekik, amiért megkönnyítették a lábadozásomat. Szerencsére még
aznap, este 11-kor felülhettem az ágyban, reggel 6-kor pedig fel is állhattam. Esküszöm nehezebben ment, mint az előző
császárnál, pedig sokkal gyorsabban gyógyuló vágásom lett. Ádámot többször is beengedték a nővérek, így első sétámat
is vele tettem, bár sajnos nem jutottam el Dávidomig... de azért még aznap sikerült azt is megejtenem önerőmből.

Átköltöztettek gyorsan egy másik szobába is, így már napközben velem lehetett Dávid. Estére még azért beadtam a csecsemősökhöz, mert mozgásomban még erősen korlátozva voltam ekkor. Másnap viszont már együtt alhattunk.

No lényegében ennyi a lényeges rész... A későbbiekben volt szerencsém találkozni a vérmes csecsemős nővérrel, de
határozottságommal gyorsan el tudtam hajtani magam mellől. :P :twisted:
szilbee
 
 


:oops: Ha valaki kétszer is el akarná olvasni ezt a "csodás" irományt! :wink: :lol:

Éljen a 3000. hozzászólásom! :P Persze nem erre ment ki a játék, csak türelmetlen voltam és lenyomtam mégecccer a"elküld" gombot! :oops:
szilbee
 
 


sziasztok!

valaki kérdezte az UH-t papíron így van:
hétfő : dr. Dinya
dr.Tóth

kedd : dr Erdődi
dr Emődi

szerda: dr Jakab
dr Faragó

csütörtök : dr Balogh
dr Jakab

péntek: dr Faragó
dr Mosonyi

De azt hiszem az első név az ami biztos a második mindig a beugrós szerintem...

Szilbee!

Köszi a bókot, bár szerintem egyáltalán nem vok szép pláne ahogy te láttál feldagadt arcal:-(
Hát sajnálom hogy nem lehettem ott mert nem azért hogy én nagy valaki vagyok mert hát ugye még csak másodikos de az tuti hogy, én személy szerint adok az ilyen dolgokra. meg hátt már más is mondta sokkal többet tudunk mi csinálni mint egyik másik harmadikos akik ugye júniusban végeznek :? s ezt nem csak mi vettük észre.
Amugy megvolt az első branül szúrásom sikerült is igaz kicsit bénáztam de jó helyre ment s nem sziszent fel az anyuka :lol:

Nah de amjd Jamiee elmondja a véleményét bár neki van fogadott szülésznője ugyhogy ez kimarad, pedig jövőhéttől mi vagyunka szülőszobán :D

BBJ!

Utólag is nagyon boldog születésnapot. Bocsánat a késésért :oops:

Petikének is nagyon bodlog hófordulót. Hát mostanában rajtuk veszem észre hogy most volt az hogy vártam hogy mikor fogtok szülni ill mikor tudunk talizni mikor jöttök NST-re s már féléves kis apróságok. :D

Virág ha olvasol boldog névnapot kívánok neked!

Rólunk!
Bettike is meg én is nagyon taknyosak vagyunk vagyis annyira nem de nem vagyunk jól Bettikét el is viszi anya holnap a dokihoz, mert az oviban szóltak hogy sokat köhög de hát olyan párás levegőben vagy nem is tudom milyen ott a levegő de tuti nem egészséges mert itthon meg fele annyit nem köhög:-( De persze a falunak nem kell új ovoda! Nah jó nem politizálok...... :x
Holnap sazorítsataok mert ettike nem igazán hagyott tanulni nah meg hát aludni se nagoyn tudok mert hogy taknyos vagyok. :cry: meg Bettikét figyelem nehogy belázasodjon...

nah de megyek szép estét mindenkinek.

Kép
kbernadett
 
 


Fischer Price én is szeretem nekünk zenélő székünk van azt vegyetek az nagyon jó. Olyan sok mindent tud. Sok zene van rajta, meg állatok , számol, abc-t mond.
Nagyon tuti játék Bettikémmég most is szokott vele játszani pedig tavaly karácsonra kapta s hát ugye az újdonság az már elmúlt

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Dorka! Katlina!

Köszi az információt. Na majd holnap meglesem a Tescóban.

BBj!

Igen, csütörtökön mézes tali. Nem feledem. Sajna a torokfájást, az nagyon sz...r tud lenni.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok :)

Judit, talpraesett leányzód van! Dejó, hogy ilyen jól megy az ovi Grétinek :D

Ildi, Petike sincs alultáplálva :lol: Édes kis féléves :)

Szilbee, jojózik a szemem :wink: Köszi, hogy leírtad a történéseket, nyilván kisebb gondod is nagyobb...az édes teher :)
Fúh, hát kifogta neked Mosonyi azt a pénteki napot :( Nem csodálom, hogy nem szívesen idézted fel... De a lényeg, hogy piciDávid jól van, és egészséges :) A hegszétválást uh-on nem lehet látni?...

Évi, megy a drukk, hogy mihamarabb hagyják majd szopizni Mátét! Ehh...nekem tuti elvonási tüneteim lennének tv nélkül :oops:

Dorka, rászántam magam a mosógépszerelőhívásra...felhíttam a pasit, akinek a számát megadtad, valszeg jövőhéten megnézi :)

Én is szeretni a FP cuccokat, de télapóra, karácsonyra Berchet játékokat néztem ki :) Mindkettő ezen az oldalon van:

Aktív center 3 az 1-ben, Bébi kuckó,

Az aktív centert láttam a brendon honlapján is, 2.000-el drágább.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Betti!

Most láttam, hogy írtál a székről. Néztem azt is, nagyon tetszik csak kicsit drága. Na majd meglátom még.
Köszi!

Szilbee!

Te is közben írtál. Hát.... :evil: :shock: Minden jó ha a vége jó! Ügyesek voltatok! :D :D :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Én olyan lassan írok, hogy mire elküldöm az irományomat, meglepődve tapasztalom, hogy más -ez esetben Balwin- már regényt írt.

Na Balwin akkor ezt az oldalz is megnézem. Köszke

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Van egy fölös iwiw mehhívóm...ha eselleg kéri valaki...

Kata :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hjaaa! Szilbee, külön gratula a jubileumi hozzászóláshoz :lol:

Judit, jobbulást a torkodnak! Meg az Éviének is!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Nem is tudtam visszaolvasni.
Én már jól vagyok, de apa tegnap délután óta dögrováson, fel sem bír kelni. Egy perc időm sincs 3 "gyereket" látok el 24 órás szolgálatban. Még most altatom Dorkát.
Holnap, remélem már tudok jönni.

Jó éjt mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Ildi!
Annyira jók ezek a képek! Milyen nagy lett Petike is! :shock: :D

Betty!
Megy a drukk holnapra!!!!
Egyébként nem látszott az orca dagadás.
szilbee
 
 


Niki!
Gyors gyógyulást nektek!!! :( És Neked pedig sok kitartást!! ++++++++++++++++++++++++++

Betty!
Nektek is küldöm a gyógyító erőket!!! :( ++++++++++++++++++++++++++

Balwin!
Nem lehetett látni a szétválást!
De most így utólag belegondola, lehet azért voltak nekem a megkeményedéseim olyan fájdalmasak már az elejétől kezdve... :roll:

Lányok!
Normális az, hogy szülés óta egyfolytában csokit akarok zabálni?????!!!! :shock: :shock: :shock:
No és persze zabálok is! :oops: :roll: :lol:
Biztos így akarja pótolni a szervezetem a "jóked hormonokat", amik a placentával távoztak.... :roll:
szilbee
 
 


BBJ és Ditke, zenével kapcsolatban ment a privi!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Judit, utólag, de annál nagyobb szeretettel kívánok Neked boldog születésnapot!

Kép

Virág, Neked pedig boldog névnapot!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Niki és Betty, gyógyuljatok meg minél hamarabb! És szorítok Neked Betty holnap!

Szilbee, nagyon átéreztem a szüléstörténeted, én is ki voltam akadva, hogy a két császár utáni harmadik terhességnél miért kell kitalálni mindenféle dolgot, hogy megkezdhető legyen a műtét?! Nekem azt kellett mondanom, hogy csepeg a magzatvíz :roll: Ja, és nálam is volt orvostanhallgató, azzal a felkiáltással, hogy ez oktatókórház, ugye nem baj?! De mi lett volna, ha azt mondom, de , igenis baj?! :roll:

Én írtam az oltásokról, hogy mi a meningococcus ellenit a 2-3 hós, a prevenart a 2-3-4 hós oltással együtt adattuk be, a bárányhimlő ellenit egy éves kor után lehet, s nálunk semmiféle mellékhatás (se láz, se nyűgösködés), nem volt.

Ildi, nagyon helyes a huncut félévesed, Jázminnal is ilyen kis édes , mondhatnám angyalkás hurkái vannak. Bezzeg Anna! Úgy kell minden falatot belekönyörögni :roll: A tanuláshoz meg kitartást!

Azt hiszem, nagyon elfáradtam, ideje ágyba bújni. :shock:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jó reggelt!

Látom este már mindenki elcsigázott volt...

Balwin!
Bocsi, hogy ilyen picire csináltam, de olyan sokat írtam... :oops:

Szamóca!
És neked Mosonyi mind a három alkalommal ugyanott metszett?
szilbee
 
 


szió!


Szilbee!
Látom itt a történet.... :D minnyá elolvasom! Olyan kis törődős tyúkanyó vagy...nem hagyod bébiágyasan sem a topicod... :lol:


Na ma telt be a poharam.....az éjjel 11-szer keltem fel.... :evil: úgyhogy estétől a legény egyedül alszik...és mondhatja a magáét a nyuszikájának meg a kutyusának.
Már annyira fejemre nőtt hg azért is felkeltett hg ugyan fordítsam már meg... :shock: egy 8 hónapost.....aki már áll!... :?: :shock: :?: Mellesleg megiszik 1.5 üveg vizet és reggelre ázik a pisiben......szóval...hadjárat indul... :roll: aztán lesz ami lesz...

Kati!
lehet írtad....csak nem figyeltem, volna,,,,de mán 1 hónapja akartam kérdezni hg átköltöztetek az új házba?

Ja Szilbee...hát ha csoki akkor csoki...valamiből tejcsit kell gyártani... :lol:

fanna3
 
 


Anna!
Tej-csoki gyár vagyok akkor! :lol:
ja egyébként ha Dévid baba nem lenne ilyen nyugis én is bizti kevesebbet lennék!
No menek takarítani! :?
szilbee
 
 


Sziasztok :)

Betti, Niki, nektek is jobbulást :(

Fanna :lol: Mán azt röhögöm, ahogy leírtad... Hát kitartást a hadjárathoz, nem lesz egyszerű menet...

Volt reggel a mosógépszerelő...hát tiszta ciki...nincs a gépnek semmi baja, csak a csap nem volt mennyitva rendesen :oops: Jóhogy leállt mindig... Nadeafenegondolta...otthon ilyen gondok nem voltak a mosógéppel, sose kellett a csaphoz nyúlni, mindig nyitva volt...a mijénkhez meg még nem nyúltam sose...hehh, 3 évig kínlódott szerencsétlen szerkezet :oops: :oops: :oops: Nah, ezt a sztorit űberelje valaki!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hjaigen... Hidvégi Julianna nem lehet, hogy Jakabnak a sógornője? :roll: Csakmerugye a felesége Hidvégi Erzsébet...ő is gyerekdoki (kardiológus)...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!
Szilbee!
nagyon tetszett az iromány, néha röhögtem, néha meg sziszegtem! Hát ezeket a béna szülésznőjelölteket, és pont Neked jutottak! Hát Bettynek igaza van, már jövőre élesben bénáznak? Én nem tudtam eddig, milyen egy császár, de isten mentsen tőle! Nem semmi lehetett érezni a műtétet, meg előtte a "kínzásokat". A lényeg, hogy túl vagytok rajta, és mind a ketten jól vagytok most már.
Csoki? én nutellát ettem nutellával, aztán kezdtem elölről! (na, most meg nem győzök tornázni, meg koplalni) De Téged nem féltelek, Te vékony vagy!

Fanna!
Nagyon sajnállak! Nálunk Leti két napja 1/2 11-kor alszik el! Már én is majdnem kivágtam az ablakon, ott áll a kiságyba, aztán csak vigyorog. Ha visszafektetem, újból feláll. Azt mondta Misi hagyjam, majd elfárad, de megint Ő aludt el hamarabb, nem a gyerek! Az a szereencséje, hogy én keltem 8 után. Gréti már 1/2 10-kor kidőlt, pedig aludt egy keveset az oviba. Röhögtük is, hogy a dolgozó nő.

Betegeknek jobbulást!

Szamóca!
Köszike! Mindkettőt!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
Na, látom Ti sem vagytok semmik! Na, ennyire nem jó az én sztorim, én kétszer hívtam ki a szerelőket mosógép ügyben, mindkétszer nem csavart. Az egyik alkalommal, csak alul a szűrőt kellett volna kirtakarítani, a másik alkalommal, meg (nálunk a falba megy a piszkos víz) akkor meg ott volt eltömődve. Hát, mondták is, hogy .... Hű jenő! Ezt nekem kellett volna ellenőrizni, persze én kicsavartam, ameddig tudtam, meg sem gondoltam, hogy teljesen kijön? na harmadjára rutinos voltam, egy minizokni került a szerkezetbe, azt már magam távolítottam el, segítség nélkül!!!!! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Betti, megy a szorítás a vizsgához! Remélem már jobban vagy!

Niki, neked is jobbulást kívánok!

Hááát, Fanna, mintha Csongit írtad volna le 14 hónaposan. Azt hittem nem jól látok éjjel, mikor a két ébredés között 20 perc telt el! És nálunk is játszott az éjjeli ivás, majd a pisiben ébredés! Remélem Te tudsz ellene tenni, kitartás!!!!

Balwin, nálam volt úgy, hogy baj volt az internettel. Telefonálgatás ide-oda, mígnem kiderült, hogy nincs rendesen bedugva a konektorba :lol: Na, a szőke nők!
A lényeg, hogy jó a mosógép!
Tévé elvonási tüneteim vannak :?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Alvással kapcsolatban Robi nem eszik éjjel de cumiért és teázni felkel kétszer,de volt olxan éjjelünk hogy mire a seggem letettem ő már újra sírt :?


szilbee!
Hát gyakornokok!
Ők voltak ami9kor mi feküdtünk odabenn,de bizti nem viseltem volna el ha ők rajtam gyakorolnak

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!


Juditok és Évi! :lol: :lol: :lol:

Én hétfőn jártam így a fényképezővel. Ne akarta az istenért se áttölteni gépre. Kiirta a kis nyomorék, hogy egy kábel nincs jól bedugva, és ami a géphez csatlakozik én azt húztam, vontam, forgattam, csavartam, újraindítottam a gépet, aztán csak írja megint... hát a fényképezőbe nem volt tövig benyomva... :oops: :roll: De ezt majdnem fél óra köpködés után vettem észre... :roll: :oops:


Anna! Nálunk is volt ez a bepisilős téma. Mostmár este csak 1 üveg teát kap (125 ml). Illetve a múltkor Pamperst vettem, mert küldtek hozzá kupont. A lényeg, hogy olyat vettem: 9-20 kg. És éjszaka nem ázik át! Nagyon jól szívja a nedvességet. Ugyhogy ma megyek a harmadik csomagot venni belőle. Sajna csak 55 db-os kiszerelés van belőle.

Szilbee! Éjszakák hogy alakulnak?

Balwin Judit! Apóca is arról az oldalról akar triciklit rendelni tavasszal a gyereknek. Tudod azt, amit a szülő is tud hátulról tolni, majd később eltávolítható.

Betegeknek gyógyulást!

Szombaton engem is lehet szidni, két tantárgyból vizsgázok. Pénteken meg fél 7-ig vagyok suliban, nem tudom mikor érek haza. :x

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
Éjszakára is az a jellemző, hogy eszik-alszik. Egy vagy kt alkalommal ébred fel, tejcsit kérve.
Eddig még egy fix napi programunk van, az pedig 7:30-kor a fürdetés. A többi még kusza, de egyszer majd kiforrja magát!
szilbee
 
 


nos....... :roll: ezeket a sztorikat....háááááát....lehetne külön gyűjteni valahova.........NAGYON KEMÉNYEK VAGYTOK!!!! :mrgreen:

fanna3
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?