Új privát üzeneted érkezett!

csubi: nagyon szörnyű lehetett az egész, de szerintem ti is úgy vagytok vele hogy ez így kellett legyen, hogy belőle angyalka legyen és le küldje nektek az egészséges tesót. :P Fel a fejjel, koncentráljál magatokra és arra hogy bizti nincsen semmi baj.

nati: czeizel világhírű!!! Hogy kaptál nála időpontot?? És menyibe kerül egy tanácsadás?? Mindent kérdezzél meg ami eszedbe jut, ugyis jönni fog magátol beszélgetés közbe. Biztos párod is sokat fog kérdezgetni.

Mindent osszál meg velünk ha haza jöttetek. :lol: :lol: :lol: :o

erika: ti miota probalkoztok??? Nagyon kiváncsiak vagyunk a tesztedre. 1000 drukk!! :D :D :D :D

Mit sütsz csubi???
Nincsen valami jó ötletetek egy gyors vacsira??? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Én csak azt nem tudom megérteni, hogy az ilyen esetekben miért tartják életben a babát. Rokonomnál is többször kellet újraéleszteni. Nem értem miért kell. Olyan szomorú.
Megértem a határozott véleményed.

Kép
Kép
nati80

Pintyus
PROTEKCIÓ!!!!!
Kicsi a világ, mindenhol vannak ismerőseim.
Nehéz időpontot kapni hozzá?

Kép
Kép
nati80

Köszi Pintyus! :D csokis muffint sütök meglepibe apának, mert Én is kaptam tőle tegnap meglepi virágot!! :lol: :lol:

Csubi
csubi

Nati:Szerintem NAGYON nehéz lehet hozzá időpontot kapni, úgyhogy használjátok ki az időt amit Vele tölthettek!!! :lol:

Csubi
csubi

Pintyus
fenn vagy iwiw-en?

Kép
Kép
nati80

Juuujjj

Laptető!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Vendég

Pintyus!Tényleg!!!!Éljen a laptető! :wink:

Csubi
csubi

Megyek csajok, mert megjött az Uram és megetetem!

Szép álmokat és aktív altatót Mindenkinek!

puszi

Csubi
csubi

Csubi, teljes mértékben osztom a véleményed. Ha nálunk is kiderülne, hogy valami baj van, nagyon fájna, de nem bírnék vállalni egy beteg babát. Most már annyi módja van annak, hogy kiszűrjék egészséges-e. És egy beteg gyerek (akármennyire is rossz) szétzilálja a legerősebb családot is.

Pintyus, laptető! :lol: Nekünk ez a 2. hónap. Bár az első hónapban nem készültünk rá rendesen, akkor úgy döntöttünk, hogy legyen, és ez pont peteérés előtt volt. Szóval azóta szedem az Elevitet, beszereztem ovu tesztet, és mérem a hómet is, bár peteérésem van az tuti. Szóval a hő csak kíváncsiságból megy. És tudom, hogy nagyon ritka, hogy összejöjjön elsőre, vagy másodikra, de én nagyon szeretném. Hihetetlen, hogy amint eldöntöttük, hogy akkor belevágunk a babagyártásba, szinte nincs olyan perc, hogy ne jutna eszembe. Igyekszem nem görcsölni rá, de azért nehéz nem ezzel álmodni. :D

Kép
Kép
cs_erika

Nati: kuldtem privit

Hat nagyon szerencsés vagy hogy mindenhol vannak ismeroseid, manapság csak igy lehet elintézni dolgokat.

Ugyhogy mindent kérdezzél meg tőle, lehet nem adódik még egy ilyen lehetőséged!!

Csubi: nagyon aranyos a férjecskéd!!! Ilyet nem minden férfi tesz csak úgy!!!

Nem írnád le nekem légyszi ezt a csokis muffin receptet!! :P :P :P

Nekem van egy receptem de nem szeretjük anyira. hátha a tiéd jobb :idea:
Vendég

Pintyus
Bejelöltelek!!!! Ott vannak rólam/rólunk képek.

Kép
Kép
nati80

Pintyus
Nekem van egy nagyon gyors muffin receptem
Hozzávalók:
1 pohár joghurt
1 pohár cukor
2 tojás
fél pohár olaj/olvasztott vaj
sütőpor
2 pohár lisz

Mindent jól összekutyulsz és azt teszel bele amit akarsz. Én szoktam a tésztába belekeverni villával összetört banánt. 12 nagy sütihez elég. Gyorsan megsül és nagyon könnyű a tésztája.

Kép
Kép
nati80

Ja a pohár a joghurtosdoboz nekem.

Szoktam beletenni: tejkaramell
banán, fehércsoki
vanilia, eper
meggy, pici rum
kukorica, füstöltsajt (de akkor joghurt natúr legyen)

Annyiféle variáció létezik. Próbáljátok ki. nekem nagyon bejön a sós változat is. Ja akkor cukor nem kell bele. És sóbol ne 1 pohár!!! :lol: :oops:

Kép
Kép
nati80

Csubi: szép álmokat és kellemes idő töltést
férjecskéddel.

Mit vacsiztok csajok???
Én nem tudom mit készítsek páromnak!! :cry:

Erika, teljesen egyet értek veled ebben az egészben. Ha ki derülne hogy bármi baja van a babának, nem gondolkodnánk rajta mert az hogy szegeny igy szulessen meg az neki se jo és a családnak sem.

Akkor inkább ujra kell próbálkozni akármenyire rossz is lehet!! :(

Nekünk ez az első hónap, de én is nagyon bele éltem magamat és szerintem mostmár párom is!!!

Minden egyes alkalommal miután együtt vagyunk, csak azon tudok agyalni hogy valjon összejött-e. És utánna bármit csinálok, mindig az van a fejembe hogy valjon alakul valami a pociba??!!

Én sem akarok görcsölni de nagyon nehéz nem erre gondolni!!+!
Vendég

nagyon szépen köszönöm a receptet!! Meg is fogom csinálni. Ténleg könnyünek néz ki!!!. Irtam uzit iwiwen.
Vendég

Pintyus

Osztálytársak voltunk Kingával gimiben.
A Natasa név a drága snaci kutyámé. hasonlít rám. Nagyon huncut. Azért ezt a nevet kapta, mert az apja orosz és valami nagyon gyenge nevet adott neki a tenyésztő (Panda?).
Egyébként én is nagyon odavagyok ezért a névért.

Kép
Kép
nati80

Én Mcben ettem hazafelé. Olyan éhség tört rám a kocsiban, hogy meg kellett állnom az egyik mc Donaldsnal :oops: . De ez nem jelent semmit. Eddig is mielőtt megjött, mindíg fel tudtam volna falni a vasszöget is. Bár reggel megint nem bírtam a szagokat, és du. sem, csak már nem emlékszem, hogy mit.

Én is így vagyok vele mint te Pintyus. én is ezen agyalok, hogy most milyen lehet, ha van bent valami.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Én is néha megkivánom a mcis kaját. de hidegen borzalmas íze van.
Nekem mensi előtt még hányingerem is van! Tényleg nem lehet megállapítani, hogy baba, vagy piri. Szerintem ezzel mindenki így van.

Kép
Kép
nati80

Milyen kicsi a világ!!

Pedig nagyon talál hozzád a natasa név!! De a kutyusodnak is jó!

Milyen machos párod van, nagyon illettek egymáshoz!!

erika: ezek nagyon babás jelek, gyanus!!! kivancsi vagyok a tesztre. Na megyek mert vacsit s kell csinálnom és baratok kozt jon. :oops:
Vendég

Halihó!
Nati:
Nagyon kívánsi leszek, hogy mit mond Czeizel. Húú ekkora archoz mégy?? :) Autogrammot kell kérned! :wink:

Beteg baba:
Én sem tartottam volna meg. Mert egész életében rá lenne szorulva valakire, és hogy számolnék el vele anno? Ha szellemileg fogyatékos, szegény nem biztos, hogy be tudna illeszkedni a társadalomba, ha pedig testi, akkor engem okoljon, hogy úgy kell élnie??
Ráadásul biztos, hogy tönkre tenné a kapcsolatunkat.

Kép
Kép
Kép
mágnes

én is nézek bariközt. :oops:
Többiek? Hol vagytok?

Kép
Kép
cs_erika

Én elköszönök mára!
Még dolgoznunk kell és reggel meg korán kell felkelnünk.

Hiányoltam Magdolnámat, meg a többieket! Nem sorolok neveket, mert sok lenne.

Jó éjszakát!

Natasa

Kép
Kép
nati80

TÚRÓSTÉSZTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napok óta vágytam rá, és ma végre teljesült. Épp most kezdődik a vészhelyzet, úgyhogy nem leszek hosszú. A lényeg: erika megy a drukk ezerrel! A beteg babáról pedig annyit, hogy nekem ez egy csomó ideig nagyon lelkiismereti kérdést okozott, de a férjem nagyon határozottan vallotta, hogy ő nem vállalja. Aztán én is alakultam. Rájöttem, hogy tényleg jobb mindenkinek ha meg lehet előzni. Nekem van egy unokatestvérem, aki 6 hónapra született, és egy napos korában kapott egy agyvérzést. Most 15 éves, nem tud egyedül vécére menni, kimenni a konyhába inni, semmit. Értelmileg is fogyatékos, nagyjából meg tudták tanítani írni meg olvasni (számítógépen, mert csak a jobb oldalát tudja használni úgy ahogy) ezt leszámítva mindenki szereti mert félelmetes humora van, csak akkor döbbensz le amikor belegondolsz, hogy 15 éves... Mindenki sajnálja, a szülei meg a tesói élete is meg van pecsételve... Szóval nálam is átbillent a mérleg...
Na most tényleg megyek. Jó éjszakát!

KépKép
muffin

jó éjszakát. Holnap mindenkre gondolok!!!
Vendég

Kép Szép estét, Jó éjszakát
Vendég

jó éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

GYors leszek, mert apa vár. Pintyus, ezt a linket nézd meg, van benne az ovus vérzésről is.
Csajszik, köszi a drukkolást, és a gyűrűről való érdeklődést! Aranyosak vagytok! NAti, Manó, holnapra sok szerencsét! Manó, képet kérünk ám!!!!!
Muffin, örülök, hogy semmi baj!
Mindenkinek puszi, holnap dél felé még benézek. Sajna ez egy rohanós hét....

http://www.babazo.hu/szakertok/20071120 ... tthon.html

Kép
jenny29
Mór

Jó hajnalt mindenkinek!

Azt hiszem nekem ez a hónap nem jött össze. Csináltam LH és terhességi tesztet is. Mindkettő negatív. :cry: A hőm is lement 36.7-re. Szóval majd a következő hónapban sikerülni fog. Reméljük.

Kép
Kép
cs_erika

Cs_erika

ne add fel, amíg nem jöna mensi a remény megvan.
drukkolok azét.
nekem új hónap kezdődik.
amúgy diszta depis voltam este, bőgtem sokat. tutti most jött ki rajtam az első kudarc.
de megpróbálok pozitív lenni.
Ja és leejtettem a hőmérőt reggel, nem tört össze, de furán mérte a hőmet.
Beírtam a tegnapit.
De ma veszek újat.
mit jelent ez?
így kellett lennie? új hónap új hőmérő?

Kép
andyfekete

ja, bocsika!

mindenkinek jó reggelt.
remélem ti jobban vagytok, én nagyon fáradt vagyok.Amúgy ki megy ma dokihoz, ha jól emlékszem szerdát írtatok!

hajrá mindenkinek

Kép
andyfekete

:roll:

Kép
andyfekete

Sziasztok, csak azért írok ennyit, mert pályázom a laptetőre-

nagyon unom a melót, elegem van..... nem akarok dolgozni....
haza akarok menni aludni.......

másnak nincs ilyen hangulata?
tegnap is szarul voltam, ha nem lett volna mensim, azt hinném terhes vagyok.....
vagy csak már beképzelem.......

mindenki alszik még?
én is csak azért tudok írni, mert a gyerekek dogát írnak excelből.

na megyek.
legyek laptetőn, lécci!!!!
tiszta hülye lettem
mindenkinek bocsika...........
reméelm megbocsátatok

Kép
andyfekete

Jó reggelt mindenkinek!

Manó, Nati ma tűkön ülök, gondolom tudjátok miért :wink: :lol:
Már nagyon várom, hogy meséljetek!!!

Erika:
mensiig még van 2 napod nem?
ne add fel a reményt csak akkor, ah elönt a niagara :wink: (még akkor sem 100% :shock: , az egyik topikban olvastam, hoy egy csajszinak erős mensije volt és eközben terhes volt...)

Andy:
Új hónap, új hőmérő ÉS új remények :wink: :wink: :wink:
Ne keseredj, produkálsz te pozitiv tesztet a karácsonyfa alá :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy! ne menj el, tt vagyok :lol:
Mindjárt dobom a görbém

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szi Márti!

nem megyek el kijavítottam, és adtam 5söket, pedig nem voltak 5sök, de legalább a 8dikas csajoknak legyen jó napjuk.

Amúgy köszi a bíztatást.
aki megy ma dokihoz, írjon ám

szép a görbéd, de mért nem celsiusban vagy, mi az a 97,2, kelvin?
azt nem tod átállítani, vagy csak én enm tudom mit jelent.
Márti
akkor most a 28.napban vagy, és ne jött meg és fent van a hőd? ez azt jelenti hogy terhes vagy?
még nem vagyok magamnál

tutti az vagy!!!!!!!!

Kép
andyfekete

Bocsi márti!
most nézem hogy a 19.napban vagy.
akkor még 10 nap mire tesztelhetsz
mikor fogsz tesztelni
akarom kérdezni, az OPK-az az ovutesztelést jelenti.
írd meg lécci
köszike
amúgy hogy vagy ma reggel?
mi lesz a napi dolgod?

én mindenhol dogát íratok a héten, számítógépen, úgyhogy ha van szabad gép, netezek közben.
Mert a tanári gépen nem megy a net....
hogy engem bosszantson.

puszi
vagy még Márti?

Kép
andyfekete

Manó, nati mi van veletek

írjatok ám!

Lilla te hogy vagy?
neked is már közeleg a péd.

Kép
andyfekete

sziasztok
mégegy kérdés, aztán eltünök, tuti elegetek van belőlem ma reggel.-....
nekem a görbémen mért csak 16 nap van?
ezt tudja valaki?

Kép
andyfekete

Andi :
én még csak a 19. ciklusnapon vagyok, a gőrbén látszik, hogy a 14. napon volt peteérés(függőleges vonal), és igen, a fertyn kelvinbe méri, de amugy normálisan 37.2

Akkor jó napjuk lesz ma a lányoknak.Első órán 5-ös :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

szia Márti

írd meg hogy kell feltenni a görbét!

lécci
most ügyeletes vagyok, de majd jövök vissza ha tudok

köszike

Kép
andyfekete

Andy:
igen, az ovu tesztet jelenti
feltudod tenni a gőrbéd, hogy lássam?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy:
Hol vezeted a görbéd? Ha a ciklus.hu-n akkor ott lent van egy link amit be kell másolnod ide az ablakba a babaneten, ha pedig a ferty-n akkor lemented(mentés másként) a desktop-ra ls lekicsinyited, mert csak 600X600-at fogad el, legyen JPG-be, és megnyomod az ablak alján van kékkel melléklet feltöltése, oda feltöltöd és meg is van :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ha nem boldogulsz irj még

Kép
Kép
Kép
f.marti

hello márti van 5 percem nézd majd meg és írj
köszike előre is

n Kép

Kép
andyfekete

na sikerült

köszi a segítséget
pedig infós vagyok

csak még itt avgyok új
véleméyned?

Kép
andyfekete

most vezeted elöször?
mert ott ki kell tölteni amikor bejelentkezel, hogy hány naposak a ciklusaid általába és a szerint adja a napokat

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vagyis amikor feliratkozol a ferty-s oldalra. Lehet ott tévedtél, nem?Ott kérdez egy pár dolgot, hogy hány naposak a ciklusaid, a luteális szakaszt stb...

Kép
Kép
Kép
f.marti

szio márti

igen már a Lillával egyszer átnéztük, de 26 napos ciklust írtam be, és mégis 16napra adja ki
nem értem.
majd egyszer ha este nagyon ráérek kibogarászom.
de legalább a ciklus.hu-n jól van.

Amúgy a ciklus-husat hogy kell betenni?

köszi ha írsz
most megyek javítani

Kép
andyfekete

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?