Sziasztok! Elkezdek visszaolvasni és bocs, ha olyanra reagálok, ami már lerágott csont.
A súlyos táblákat tartalmazó excelt küldtem a közös mailre, sztem ott jobban lehet molyolni rajta, jobban lehet látni, ki hogy áll. Ha lesz egy kis időm elküldöm képben is.
Orsi: mem-mem fejrázással nagyon aranyos lehet.
Milyen párologtatótok van végül? Vályú éjjelre, hmm nem is rossz ötlet! A kádból Linus is tud inni…
Sétálva altatás: most úgy tűnik beáll valamiféle rendszer, amit persze szokatlan időpontokban, szokatlan hosszú (csakis sétás) alvások tűzdelnek. Délelőtt alszik fél 10, 10 körül max 1 órát, majd fél kettő körül szopival háromnegyedet és délután újabb sétával még fél-háromnegyed órát. Na ebből van, mikor az utolsó kimarad és akkor már nehezen bírok vele este. A délelőtti sétával szoktam az éthordót elvinni, és utána ébren megyünk az ebédért, a délutáni sétával meg bevásárolunk.
Ágiboldi: kérdezni is akartam, hogy hány fok van nálatok.
Nálunk 20-21 fok van és hosszú body, hosszú póló, pulcsi és így is néha hideg a keze…
Bigsis: Ha küldesz újra adatokat Rolandról, beteszem a súlyos táblába, és kicsit jobban tudjuk követni a fejlődését.
Timi: köszi a gratut. Amikor Lillus lelassult a hízásban, majd újra nekilódult, akkor mi adott neki lendületet, mi hozott áttörést?? Miből és mennyiket eszik most?
Bendegúz: mennyit aludt Gergő a régi-új módszerrel? Néha én is bevetném, ha működik. Bár szerintem Linus a babakocsiban nem a popórázást szereti a legjobban, hanem a szűk helyet. Sajna a mózesét már rég kinőtte, mást meg eltúr maga mellől.
Szopi: most sajnálom, hogy nem mérem Linust, nem tudom mennyit szopizik, de képzeljétek van úgy, hogy hajnali 4 és 12-13 között szinte semmit nem szopizik. Én néha megkínálom, de mire beindul a reflex, addigra otthagy. Bezzeg este 8 és 12 között, miután elaludt van, hogy óránként szopizik.
Közben rájöttem, hogy néha azért nem akar szopizni, mert az egyik ciciből nagyon jön a tej, a másikból alig, és én mindig az elsőt kínáltam neki, az nem kellett, aztán a másikra rácuppant, majd egy óvatlan pillanatban csere…
Ria, ha jól emlékszem Beni volt valahogy így. Mi lett végül? Előbbrehozta az evését?
Szilvivinek, Szaszának, és Laurának boldog 9.-et!
Dana: a vidéki szekciónak a hátránya a taliról lemaradás és a jó kis beszerzőhelyek hiánya.
Éjjeli altatás: Lorca segíts, azthiszem a nagykönyvben van valami, hogy 9 hós körül érdemes az esti rutint kialakítani, ha addig nem volt, mert az nagyon sokat segít majd később.
Lora: mi is laktunk olyan panelban, ahol egész télen nyitva volt egy kis bukó ablak, mert annyira meleg volt. Lehet, hogy babával is bevállaltam volna az abalaknyitást, mert mi is csak úgy tudtunk aludni.
Ki mit tud: Linus is nagyon figyel mostanában. Hétvégén a mozgásfejlődés mellé megtanulta a pápát. Akkor integet csak, ha tényleg elmegy valaki (apa, mi a szomszédból haza) Itthon nekem csak úgy nem csinálta.
Pár napja pedig az ujjaival „pengeti” az ajkát és brümmög hozzá (nem tudom, máshogy leírni) Főleg, amikor apukáját meglátja! Tőle tanulta!
Róki: jobbulást a lányoknak! Aranyos ez a „legelés”… remélem eszembe jut majd, ha nem akar enni a Linus
Na közben elszállt a net, még jó, hogy nem ott írtam ezt a hszt!
Éjjel 1 óra van. 8-11ig aludtam Linussal, most megyek újra aludni…