Cső Csajok!
Én még nem várom, hogy Marcus kijöjjön - mármint ezt úgy értem, hogy jól érzem magam, semmi fizikális panaszom sincs, tulajdonkép már úgy megszoktam mindent, hogy fel se tűnik, hogy terhes vagyok. Még érlelődjön Marcuska! A félelmem, viszont, hogy a suülésnél és Marcus egészségével minden rendben legyen - nehezen leküzdhető. Holnap este megyünk szülőszobára, már nagyon várom, talán ettől megnyugszom.
Munka: Bingii, mindenkép foglald el magad. Én nem unatkozom, napi egy program és mire eldöcögöm, addigra be is telik a napom. Ha az állapotod engedi, akkor menj! Valami feladatot, célt, tűzz ki magad elé mindig. Bár nekem a depi leküzds miatt is szükségem van rá, de nekem eddig úgy alakult, hogy volt is dolgom folyton.
A ház alakítás és bütykölés bennem van, mert 2003. május 1 óta építjük Apukámmal. Eleinte még az első férjem is benne volt a dologban, de végül apuval építettük kettecskén. Talán ezért is szeretem különösképpen.
Karácsony: én idén nem tervezek külön külön ajándékot venni. persze nekünk nincs kisgyerek mint Csibénél pl., mi úgy tervezzük, hogy veszünk mindenkinek egy kilós Mercit és kész. Így is 17-18 db kell legalább, hát nem fogok ennyi saját ajándékot beszerezni. Emellett még gondoltam esetleg egy-egy személyes bögrére (kézzel festett), vagy üveg bor. Bingii, a karácsonnyal is lefoglalhatod magad!
Amúgy az én karácsonyom nem lesz valami frankó, mert a férjem 22-23-án nappalos lesz (7-19 óráig) 24-25 éjszakás (19-7-ig) ami azt jelenti, hogy nappal alaszik, így mi 23 este fogunk kettesben karácsonyozni, majd 24-én szülők mindenhol, aztán jó fáradtan mehet éjszakásra, 25 alszik és éjszakás, 26-án hazajön reggel és alaszik...
Gátmasszázs: ti hogy áltok ezzel???
Málnalevéltea: és ezzel? És úgy egyébként is, az első szülös csajok hogy készülnek a szülésre??? (jó annak, akinek van már fogalma róla, nem csak a könyvekből és filmekből) Szeretnék jól szülni, ügyes lenni, jól szuszogni, jól nyomni...
Baba méret: ugye mondtam, hogy mi dokink nem mond méretet, amiben látok okot, de múlthéten 32+2-ként Marcus feje éppen hajszál hijján 9 cm volt...
lehet, hogy szét fogok szakadni??? Na ezt leszarom, csak tényleg legyen minden rendben!