Új privát üzeneted érkezett!

Boo!

Vörösbegy blogcíme:
http://www.fioka.freeblog.hu/

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Csibe, oké!Azt elfelejtettem, hogy ha az 1 órási 7 alatt van, akkor ne mérj másfél órásat, felesleges tesztcsíkpazarlás, másfél órás akkor kell ha 7 fölött vagy!
Oka:
előfordul, hogy a szervezet lassabban gyűri le a kaját, és megemeli az 1 órásat, addigra még nem bontotta le, de a másfél ürásra már le kell bontania. Ha az 1 órás jó, felesleges a másfelest megnézni.

Értékek:

éhomi 5.5ig
1 órás 7ig
másfél órás 6.8ig!
Vendég

Karacsony laz,de jo.
Hat eddig a sutemeny sutest en szoktam vallalni a szzuleimnel(cukrasz leven),a vacsit meg az anyukam,nagyi,de most nem tudom mi lesz.Anyum mindig eleg egy ket fajta,aztan persze a vegere mar a tizfajta sem eleg.Es hat iden talan kettesbe fogunk karacsonyozni,utannalevo nap meg meglatogatjuk oket.
Hat a legkissebeknek mar megvettuk az ajandekot,ne kelljen egyszerre,a tobbi marad jovohonapra.Igy is ha hazajon a parom,es megtutatom miket vettem a patikaba el lesz borzadva.dehat az kell a babanak meg az anyanak,azert neki is vettem a csuklojara kremet,remenlem kiengesztelem vele

Kép

Kép
marcsitita

Lafi, és mi van, ha csak 1,5 órásat mérek? Én reggel 7-kor reggelizek, mert akkor kelünk, és kb. fél 9-re érek vissza a bölcsiből.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Oké, de néha iktass b e 1 órásat is!!!!
Vendég

Sleepin: na igen, ötlet is kell,meg beszerezni a kellékeket. Én a körútra szoktam járni a hobbyboltba, ott még ötletet is lehet nyerni:)

Amúgy nálunk úgy van a karácsony, hogy a 24-ét anyuéknál töltjük a párommal. Közösen sütünk, főzünk anyuval. 25-én meg nagyszüleimhez megyünk ahova a család többi tagja is jön, úgyhogy ott olyankor nagyon sokan vagyunk és nem egyforma a pénztárcánk tartalma sem. Ezért is született egy megállapodás, hogy max 2000.-értékben veszünk egymásnak ajándékot. Így senkinek nem kellemetlen. Ez az érték eléggé meghatározó, úgyhogy általában vmi pipere csomag, törülköző, váza, gyertya ilyesmi az ajándék. Úgyhogy én már pár szép és jó pipere csomagot beszereztem.

Voltam ma terhesgondozáson és szerencsére Mayababa is befordult a helyére. A BPD 8centi, de mást sajnos nem mért a doki. Majd a rendes 32hetes uh-on remélem több infó lesz.

bingii

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, hogy alig győztem olvasni! :)

Ma jól lefárasztottam én is magam, 3,5 órás fürdő, wc takarítás. Mikor végeztem azon gondolkodtam, h mi a fene tartott ennyi ideig, ti. igen pici, bérházi fürdőszobáról és wc-ről van szó. Aztán arra jutottam, hogy lelassultam, észrevehetően... :) Ez van...

Nem mondom, h nem fáj a derekam a takarítás után, de ez olyan édes fáradtság. Most éppen mosom a kismanó cuccait, az előbb teregettem ki egy adagot, és még mindig elérzékenyülök a kis zoknik láttán! Ti nem??

Bingi: én is így éreztem múlt héten, mint te, de nekem még egy-két napra vissza kell majd mennem, pl.most pénteken és szombaton is melózok, de csütörtökig meg pihi van, így az elválás olyan elnyújtott, hosszadalmas, h észre sem veszem igazán. Furi itthon, de teszek-veszek, elmegy a nap felettem, és nem is bánom végülis igazán, hogy nem kell benn ülnöm, pedig én is munkamániás vagyok/voltam. Pihenj sokat, olvass, dvd-z, ha nincs már dolgod, de ha van, akkor majd meglátod hogy eltelik az idő!

Lego: Még egyszer nagyon köszi a felajánlást a várandós csomagra! A címem: 5000 Szolnok, Karczag L. u. 6. 2/12., Sárközi Ági, ezt majdnem elfeledtem!
Egyébként lehet tudni, hogy Hédi most miért nem nőtt??

Karácsony: én még senkinek nem vettem semmit :? A terveim között szerepel december elején, h a bevásárolásokat intézem, de sok mindenkinek még ötletem sincs! :(

KépKép
Kép
sagi1

Sziasztok varandos anyukak!!!!Laurat keresem,csak nemtudom milyen névet fut :D tudna valaki segiteni :cry: ?
evi78

Lego!
Nálatok mekkora a baba most?
Én csütörtökön megyek uh-ra.Olyan rossz,hogy idegeskednünk kell miatta,ugye?Elrontja ezeket a szép babavárós heteket.Habár pozitívan gondolkozok és az van csak előtem,hogy milyen szépen növekszik bennem a pici:)
Meg mások szerint is nő a hasam,csak nekem nem tűnik fel:)
Amíg jó a keringés és kap elég kaját,oxigént a baba,addig úgyis bent tartják.
Én most szurkolok a 8 feletti bpd-ért,mert múltkor 75 -ös volt.Ezzel sokkolnak folyton.Kíváncsi vagyok nagyon,van-e már 2 kiló felett,akkor már túl rossz nem lehet.Rengeteg vitamint eszek,gyümölcsöket darálok,meg sült tököt eszek,meg mindent.
Holnap teszek fel képet:)

Puszilok mindenkit!!!
ildi10

:D ciao span :P
evi78

Sagi
Jó lett volna priviben is. :wink: Küldöm minél előbb,csak előkutatok egy borítékot. :lol: Ritkán levelezek.... :roll:

Haladok a melóval Csajok...már nagyjából minden a helyén,csak egy-két doboz vár szelektálásra...LEgközelebb Hédi születése előtt átsikálom ablakokat meg a sarkokat (azért a napi,heti takarítás se marad el :lol: ). Nem is olyan rossz egy-egy ilyen festés... :lol:

Ildi
BPD legutóbb 74 volt (múlt szerdán).Hogy mennyit nőtt azóta passz...kilóra nem hiszem,hogy a kettőt elérné még Hédi...2 hete volt 1300g...azóta max 200-300g plusz lehet.
Drukkolok és gyere a hírekkel! :wink:
Vendég

[quote="lafead"]O írta:lafeadké, de néha iktass b e 1 órásat is!!!!

Értem, csaka reggelinél nem fog menni, max hétvégén.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Szia Évi :D Hogy vagytok? pici fiaddal mi van?

Na hát Lafi, voltam ismét terhelésesen és az éhgyomi az jobb lett mint a múltkor 4,8 (a múltkor 5,6volt) a 2 órás valamivel rosszabb lett mint a múltkor: 7,5 :(
Mindenesetre én már egy ideje elkezdtem diétázni, amit asszem kicsit rosszul csináltam, mert hogy a vizeletemben acetont találtak, mondta a védőnő, hogy az meg azért, mert túl kevés a szénhidrát.
Holnap hívom a dokit, remélem nem akar azért kórházba fektetni ezzel az eredménnyel.

KépKép
lorcsi

Jelentem, én tök a toppon vagyok karácsony téren, már csak 1 ajándék hiányzik és SK készített a családé, csak a gyerekeké vásárolt. Amúgy a játékokat mind a teszveszen vettem, újak, kivéve kettőt. sztem nézzetek szét, annyi minden van. A postát kalkuláljátok hozzá!

Kép
Kép
normajeane

Lorcsi, azért van aceton, mert az utolsó evés és az első evés között sok idő telik el, nekem is van, én nem foglalkoztam vele, a dokimat sem izgatta, de azért kapjál be egy falat kekszet lefekvés előtt és nem lesz gond.
a 7.5 pont necces!ezért nem fogsz kórházba menni, nyugi!viszont szép lassan neki kell állni ch mennyiségre figyelni biztos ami biztos alapon!
Vendég

ok Lafi köszönöm. És tudom, hogy már nagyon unod, de megtennéd, hogy leírod nekem kb. hogy is néz ki nálad egy nap. Egy példára gondoltam, mit is egyek, hányszor...stb Nagyon köszi!

Karácsony: hááát töredelmesen megvallom, sehogy nem állunk vele. :roll:

KépKép
lorcsi

Cső Csajok!

Én még nem várom, hogy Marcus kijöjjön - mármint ezt úgy értem, hogy jól érzem magam, semmi fizikális panaszom sincs, tulajdonkép már úgy megszoktam mindent, hogy fel se tűnik, hogy terhes vagyok. Még érlelődjön Marcuska! A félelmem, viszont, hogy a suülésnél és Marcus egészségével minden rendben legyen - nehezen leküzdhető. Holnap este megyünk szülőszobára, már nagyon várom, talán ettől megnyugszom. :)

Munka: Bingii, mindenkép foglald el magad. Én nem unatkozom, napi egy program és mire eldöcögöm, addigra be is telik a napom. Ha az állapotod engedi, akkor menj! Valami feladatot, célt, tűzz ki magad elé mindig. Bár nekem a depi leküzds miatt is szükségem van rá, de nekem eddig úgy alakult, hogy volt is dolgom folyton.
A ház alakítás és bütykölés bennem van, mert 2003. május 1 óta építjük Apukámmal. Eleinte még az első férjem is benne volt a dologban, de végül apuval építettük kettecskén. Talán ezért is szeretem különösképpen.
Karácsony: én idén nem tervezek külön külön ajándékot venni. persze nekünk nincs kisgyerek mint Csibénél pl., mi úgy tervezzük, hogy veszünk mindenkinek egy kilós Mercit és kész. Így is 17-18 db kell legalább, hát nem fogok ennyi saját ajándékot beszerezni. Emellett még gondoltam esetleg egy-egy személyes bögrére (kézzel festett), vagy üveg bor. Bingii, a karácsonnyal is lefoglalhatod magad!
Amúgy az én karácsonyom nem lesz valami frankó, mert a férjem 22-23-án nappalos lesz (7-19 óráig) 24-25 éjszakás (19-7-ig) ami azt jelenti, hogy nappal alaszik, így mi 23 este fogunk kettesben karácsonyozni, majd 24-én szülők mindenhol, aztán jó fáradtan mehet éjszakásra, 25 alszik és éjszakás, 26-án hazajön reggel és alaszik... :(
Gátmasszázs: ti hogy áltok ezzel???
Málnalevéltea: és ezzel? És úgy egyébként is, az első szülös csajok hogy készülnek a szülésre??? (jó annak, akinek van már fogalma róla, nem csak a könyvekből és filmekből) Szeretnék jól szülni, ügyes lenni, jól szuszogni, jól nyomni...
:roll:

Baba méret: ugye mondtam, hogy mi dokink nem mond méretet, amiben látok okot, de múlthéten 32+2-ként Marcus feje éppen hajszál hijján 9 cm volt... :roll: lehet, hogy szét fogok szakadni??? Na ezt leszarom, csak tényleg legyen minden rendben!

Kép
Kép
Kép
konkri

Lego: nem titkos adatok, ráadásul a priviírás vmi miatt nem megy, a múltkor Lafinak sem tudtam elküldeni a táblázatokba az adatokat :?
Még egyszer köszi a kupont!

Norma: mi tavaly karácsonyra sk készítésű ajándékokat csináltunk. Ráköltöttünk egy csomót az alapanyagokra, tiszta manufaktúra volt a lakás :), elbíbelődtünk vele száz évet. Megérte, mert mindenki örült, de végül árban kb. ott voltunk, mintha vettük volna. Persze azért nem mondom, hogy nem érte meg, mert azóta mindenki emlegeti, hogy milyen ügyesek voltunk!:)

KépKép
Kép
sagi1

Lorcsi, egy diéta egyénfüggő és alkatfüggö.

amire figyelj:

3 óránként enni!!!!gyümölcsöt du lehet enni, tejterméket meg 10óraira.

regelire pl. 2 szelet barnakenyér rengeteg párizsival vagy valami hússal rengeteg zöldséggel
ez kb 25 gr ch

10 óra
diétás joghurt, 2 dl tej, 2dl diétás kakaó és 1 szelet barna kenyér
20gr ch

13 óra
bármi amit Atkins diétával ennél vagyis sok hús és sok zöldség kevés tésztával kevés krumplival
50 gr ch

16 ó
1 banán v. 2 alma v. 2 kivi vagy ilyesmi
30gr ch

19 ó
3 szelet barnakenyér bármivel
30 gr ch

21 ó
aceton miatt 2 keksz
10 gr ch

összesen 160 gr ch de ha neked jó a vércuki értéked a mért adatok alaoján, akkor felemelheted a kaját akár 180 gr-ra is
Vendég

Lafi, köszi szépen, aranyos vagy :)

KépKép
lorcsi

Hú, nekem 140 g CH-t írtak elő. Este nem jó a tejtermék? Én akkor szoktam a korpovit keksz mellé egy pohár tejet, vagy kefírt, tejfölt. És a gyümit szoktam tízóraira. Az a bajom, hogy a gyümitől sok a savam, pl. alma, kiwi, és ha este eszem, akkor szarabbul alszom. Na mindegy,a lényeg, hoyga cukrom rendbe legyen. Ma éhgyomorra 4,1 volt, a 1,5 órás 4,6. Ha így lesz mindíg, akkor nem lesz gond.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, ez jó érték!A diéta egyénfüggő!Ha te akkor nembírod a gyümit, eszed máskor!!!Szerintem este nem szabad tejet csak nagynéha, azt 10, 13, 16 órakor lehet!Meg ne kérdezd miért....
Vendég

Halihó,szép reggelt!!!
(itt süt a nap,de vmi hóféle esett...téligumim meg a garázsban egymáson... :evil: )

Csibe
Ezt már szeretem,jó eredmények.
A gyümit én se bírom...tegnap lenyomtam kb 1kg mandarint (imádom),de olyan szarul lettem tőle,hogy csak na...délután babapiskótán éltem.

Cső Konkri! :lol:
MEgértem a "paráidat". Én is így voltam anno...nem tudtam mi vár rám,sodródtam csak.Végül nem lett vészes a szülésem,bár ha jobban odafigyeltem volna kicsit kellemesebb emlékeim lennének. Lelkileg nem készültem fel,nem én irányítottam a testem és az egész "folyamatot",hanem csináltam amit mondtak. Na most ez másképp lesz!!! Elterveztem,mit hogyan,mikor...utsó pillanatban fekszem le,odafigyelek a jelekre amit Hédi küld,nem "ordítok" feleslegesen! Kell az energia. Párom sokat segített,visszagondolva ámulok,hogy bírt elviselni abban a 2 órában. :lol: Még a vesetálat (hánytálat) is tartotta mert úgy éreztem hánynom kell... :oops: Hozta a vizet,ami szegénynek langyosra sikeredett,nem tudtam inni,elküldtem a francba. :lol: De jól bírta.:) Én annak nagyon örülök,hogy ott volt velem. Most is így lesz.:)
Gátmetszés....elterveztem....NEM LESZ! Ezt multkor elmondtam a dokimnak... A válasz:
-"Nézze Viktória...minden megoldható,ha ragaszkodik hozzá,DE!!! nem mindegy a jövője szempontjából,hogy esetleg szanaszét szakad,vagy egy egyenes vágást (ép sebszéleket) kell összevarrni.Ilyankor egy kis gátplasztika is belefér,ami a későbbi házaséletére is kedvező hatással lehet..."Engem meggyőzőtt!Ennyi elég is volt.
Még hozzátette:"A gátvédelem maradjon az ötödszörre szült tanárnőknek,akik túl sokat olvasnak" :lol: (ezt azért mertem leírni mert nincs 5gyermekes tanárnő köztünk :wink: )

Lehet sokaknak túl "kórháziasnak" tűnik ez a fajta hozzáállás,de van benne valami.

Sagi
Oksi. :wink: Küldöm is,lehet még ma.:)

Norma
Ügyi vagy a karácsonnyal.:) Mi csak 1-2 dolgot vettünk még. A neheze hátravan.... :?
Vendég

Tagnap kérdeztem a gátmetszésről a védőnőt. Azt mondta van olyan doki, aki az első szülőnél is ügyesen tudja alkalmazni. A gétseb meg egyénfüggő, hogy gyógyul, és azon is múlik, hogy hol vágják. A doki ugye nem látja azt, hogy mennyi idegvégződés van pontisan azon a területen, ahol vág, ezért lehet, hogy könnyebben, és fájdalommentesebben gyóygul, de lehet, hogy sz@r lesz utána a helyzet. Mivel én harmadszor szülök, remélem nem kell vágni, de ha mégis, akkor sem esek kétségbe. Csajok, azt is ki lehet bírni, és ha lassabban is gyógyul, utána nem lesz gond.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Én nem tudom mostanában mi van velem, de iszonyat jókat alszok:)
Reggel pedig félve ráálltam a mérlegre és meglepő, de másfél hónapja egy deka plusz nem jött fel :lol: Engem speciel teljesen megdícsértek a plusz 10kilómmal :lol:

Konkri: azon vagyok, hogy lefoglaljam magam, de ez nem megy egyik napról a másikra....még rá kell jöjjek, hogy mivel is foglalhatnám le magam :lol: Ma elmegyek pl. veszek még pár hiányzó baba kelléket. Délután meg sütök egy kis gyümölcskenyeret, mert a drágám azt kíván :D

Gátmetszés: ha lehet elkerülném és a dokim is ezt pártolja. Azt mondta, lehet, hogy metszés nélkül kicsit hosszabb a folyamat, de szereti ha minden a természet útján megy. Hát én is így vagyok vele, úgyhogy nagyon örülök, hogy ő is így gondolja.

bingii

Sziasztok!

Voltunk tegnap a dokinál és nagyon jó hírt mondott:Megfordult manócska :lol: :lol:
Minden rendbe vele,már 3200g-ra saccolja,azt mondja nem fog előbb jönni szerinte,a méhszáj még 3000-es,lepény 1 fokban érett.
Kérdeztem mennyi lehet a vége:azt mondja nem is biztos h eléri a 4 kg.Mindegy is,most annal örülök,hogy visszajött a remény a normál szülésre:)

Konkri,én fogok málnalevélteát inni,már meg is vettem a héten elkezdem inni!Meg gondolkodok homeos bogyokon is,állítólag azok is segítenek,persze erről is ,mint mindenről megoszlanak a vélemények.
Hétfőn már megyek NST-re :shock: Hogy megy az idő :wink:
Meg hetente kell védőnőhöz is mennem,nézetni a vizelet,súly,vérnyomi.
Sikerült elég jól megfáznom,csak azt nem tudom hogyan,annyira vigyázok magunkra pedig.
Éjjel megint nem aludtam valami sokat,cserébe viszont láthattam ahogy esik a hó,csodaszép volt:)
8 cm hó esett itt az éjjel :lol: :lol: Imádom:)
Csak az a baj h most meg süt a nap és olvadni kezdett:(

Karácsony:)
Már nagyon várom én is,mi sem veszünk senkinek ajándékot,hanem valami sk-ra gondoltam.Persze lehet karácsonykor épp a kórházba ünnepelek majd:)

KépKép
pocok81

Sziasztok!!

Lego drukkolok nektek!Nöjenek szépen a babáink!!Én is nagyon szeretném,ha már 2 kiló felett lenne,na hátha:)!Csütörtökön kell mennem uh-ra.Te is hetnte jársz?Mit mond a doki?
Puszi mindenkinek!!
ildi10

Kép Kép
ildi10

Szerintetek kicsi a hasam?Eza parám:)
ildi10

Pocok: szuper, hogy minden rendben van:))) Gratulálok:) Tényleg rohan az idő...
Mire jó a málnalevél tea?

Ildi: neked is olyan aranyos pocid van mint Sleepinnek:)

bingii

Bingii,a málnalevéltea megkönnyiti a tágulást és segiti a vajudást.A homeos bogyók között is van ami erre való,én valószinű kombinálni fogom.
36 héttől ajánlják ezek szedését ill.ivását.

KépKép
pocok81

hELLOKA!

Ildi: no para! Szerintem nem kicsi a hasad!!!!! :D
Vendég

Skacok!
Akiket érdekelnek a homeos cuccok, az lessen át a másik topicba:
várandósság/homeopátiás javaslatok
kicsijuci bemásolta az egész kis füzetecskét, amit kaptam a gyógyszertárban!!!
Vendég

Pont ezt akartam írni, Ildi (mint amit Bingi írt), hogy ugyanolyan a pocink! Azért kombináld hozzá, hogy miről indultunk. Nekem is mondta sógornőm anyukája a hétvégén, hogy milyen kicsi a hasam... Nem akartam neki csúnyát mondani, így befogtam!

Ildi, Te hol tartasz? Nem csinálsz vonalzót? És a kép mikor készült?

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok.
Ma voltam orvosnal,babi befordulva.Megakartuk kukkolni a arcocskajat,nemsikerult,elbujt.Minden rendbe,kerdeztem az adatokat,majd 2het mulva megmondja a doki,akkor ugy is kell beirnia.Erdekes aztmondta akkor kell olyan 2500gnak lennie,en mar 26-hetbe leszek,nem kicsi az?
Itt tartunk a szobaval: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

sziasztok,

megyek be a kórházba, ma egész nap dokimnál voltam, a baba nem fejlődött...2 héttel kisebb. A méhlepény III fokban érett, vagyis öreg.
most bent kivizsgálnak és kiveszik ha nem kap elég oxigént.
Vendég

Lafi! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Megy a drukk!!!!Minden rendben lesz! Hiszen már múltkor 2,5kg-ra saccolták! Kitartás Csajszi!!! Gondolok Rád!
Vendég

Köszönöm Lego!!!És így előre is mindenkinek. Egy ideig táplálják, úgy 1-2 hétig, majd ha nem lesz jó a vérkeringése, kiveszik.
Azt mondják, hogy ezt a magas vérnyomás és a cukorbetegség okozta!
Csibe, vigyázz a cukrodra!!!Ne menjen az 1 órás 7 fölé és a másfél órás 6,8 fölé soha!!!!Amint többször felemgy, irány doki, mert látod, mire képes, holott nekem csak hébehóba ment fel eddig....
Vendég

Gondolom Lafi már nem olvassa amit írunk, de egymillióhuszonhétezernyolcszáztizenhat a 78.-on drukk neki!!!

Minden rendben lesz!!!

Gondolom ez az az eset, amiről Norma ír mindig, hogy ha ki akar jönni, akkor ki kell jönnie és 2,5 kilósan már azért valamekkora lesz... Hajrá Lafi!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Hűha Lafi!
Akkor tényleg lehet, hogy te leszel az első mamink! Gondolok rád, kitartást! Legonak igaza van, nagy baj már nem lesz, hiszen a 2,5 kg már elég. Éppen ma mondta az orvosom, hogy ha ma megszületne sem lenne már semmi gáz :!: Ha kiveszik gyönyörű, egészséges picibabád lesz!

A gátvédelemmel kapcsolatsan a dokim ugyanazt mondta, mint Legonak, azaz: jó a gátvédelem, de ha picit vágni kell, akkor inkább a vágás, mint a szanaszét szakadás! Ettől függetlenül 36. héttől majd én is iszom a málnalevél teát.

Marcsi: gyönyörű az ágyatok! Az ágyneműgarnitúra álomszép! :o

Bingi! De jó neked, h jókat alszol, én egyre rosszabbul, és ráadásul - párom szerint - horkolok is néha :oops: Ügyi vagy, h nem híztál, pedig állítólag ilyenkor pattan fel a legtöbb kiló.

Ildi! Szerintem sincs feltűnően kis hasad! Alkatilag sem vagy egy 'vaskos' fajta, meg szép kis hegyes pocakod van. Melyik hétben jársz??

Ma rákérdeztem a dokimnál a szülési tarifára! Minden szégyenkezés nélkül 50-60e Ft-ot mondott. Azt mondta, ő nem tesz különbséget a hüvelyi vagy a császáros szülés között, nála mindkettő ennyi. Ti tudjátok már, h mennyit fogtok fizetni?

KépKép
Kép
sagi1

Kész a vonalzóm,de nekem nem jól számol.Jan 17-re vagyok kiírva uh-k alapján,ezért most 33+2 vagyok.
ildi10

Ildi
És a legutóbbi Uh alapján is január 17 a kiírt időpont??? Mert írtad,hogy 76-os(ha jól emlékszem) volt a BPD-je,ami kb 29-30 hetes terhességnek felel meg. Na jó,persze sok egyéb más is számít...
Amúgy abszolút nincs pici hasad,az alakodhoz képest pont megfelelő.
:wink:

LAfi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Lego egyidősek a lányaink?
ildi10

Szia lego,van msn-ed?pont itt vagyok
ildi10

Lego!
Nem igazán arra koncentrálunk,hogy mi a kiírt időpont,ennél azért bonyolúltabb eset vagyok:).Arra kell most törekedni,hogy minél nagyobb legyen a baba,minél több ideig nőjön bennem,ne kelljen inkubátor,mint Szimivel.Habár most nem vagyok toxémiás,teljesen jól vagyok,csak genetikám (dokik szerint),hogy nem nő óriásra a babám:),egyik se. Keringés,ctg jó,úgyhogy azon vagyok,hogy nőjön.Ha növekvő tendenciát mutatnak az értékek,akkor jó.Csak ahány doki,annyi félét mér,pedig úgy szeretnék fe-,haskörfogatot is meg ilyeneket tudni,de úgy elkapkodják a mérést.De most mondani fogom,nem vesztek semit vele.
ildi10

Lafi, drukkolok én is, biztos nem lesz gond. Tudom, hogy ezt már nem olvasod, de nagyon szépen köszönöm a segítséget, rengeteget tanultam tőled a cukor terén. És köszönöm, hogy még a bajban is gondoltám rám, ez igazán jól esik. Ne aggódj, nem lesz gond, és kíváncsian várjuk Hunor babát, kitartás.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lányok a drukkokat átadom Lafinak ha van valami azonnal megírom de biztos hogy nem lesz semmi hiszen ő tüdőérlelőt is kapott szóval Hunor már érett baba.
Vendég

Lafikám..drukkolok én is neked nagyon.... Sok egészséget mind a kettőtöknek!!!!!!
Pandácska, köszi majd ha tájékoztatsz!!!
Vendég

Hunorral minden okés lesz, no para. Várjuk őt!!

Ildi: nem nagy a hasad, ez tény. Ámde példának mondom nagynénémet aki mindhárom babáját 38-39. hét között 2500 és 2800 gr között hozta világra és szülés estéjén a zuhanyzóban utálkozva néztek rá, hogy biztos abortusza volt, majd tisztázta magát, hogy ma szült, csak néztek, hogy hová lett a hasa. Szóval ez tisztán genetika.

Szülés és gátvédelem: a szülést nem a doki vezeti le hanem a szülésznő. Ha a szülésznő tud gátvédni, akkor megpróbál. Nagyban függ a siker azon, hogy milyen gyors a kitolási szakasz, illetve amikor nem szabad nyomnod akkor kibírod-e hogy ne nyomj. Nekem nem volt tolófájásom, igy bőven volt ideje a gátvédelemmel bajlódni, pedig Botos nem volt kicsi baba és első szülés.
Az biztos, hogy amig a baba szívhangja jó addig ne szóljanak bele, ne repesszenek burkot meg adjanak gyorsítót. Én EDA párti sem vagyok, bár az tény, hogy ha valaki 3000-ről kezd vajúdni és lassan megy a dolog akkor nagyon lefárad mire ténylegesen szülnie kéne és az veszélyes, mivel tolni helyette nem tud senki. De van aki rosszul reagál az EDA-ra, leállnak a fájások tőle, illetve elég kemény migrént okoz állítólag amikor múlik a hatás, van akinek 1 hétig is eltart Azért az elég gáz lehet :shock:

Persze én könnyen vagyok, sztem megint nyitott méhszájjal fogok a végén rohangálni. Néha annyira lent érzem a bébit, hogy ijesztő. Pedig jövő hét után megyek csak UH-ra a dokimhoz, mert jövő csütörtökön szóbelizek.

Lafi! Sokat gondolunk rád!!!

Kép
Kép
normajeane

Én a 36. héttől iszom napi kétszer a málnalevél teát, fogok kitolásra szerezni homeóst meg gátat masszírozni meg csípőt lazítani. Eme utolsót mindenkinek ajánlom, mert az állati ciki ha begörcsölsz szülés közben v. meghúzódsz aztán hetekig fáj.
Pocok: gratula a beforduláshoz!!!! Ez nagyon jó hír!!! Azt hiszem te vagy itt az egyetlen aki még 3000-es.

Kép
Kép
normajeane

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?