Sziasztok!!!!
Martiektol nekem is van most hirem,Szoninak eppen nem volt laza,de gondolom a lazidoben ez kicsit valtozo...
Viszont szerintem azert ez is megnyugtato hir valamennyire...Azt mondja nagyon rossz kedve van Szononak es haza akar menni...
Rengeteget vizsgaljak Ot(ami szerintem szinten megnyugtato)most mennek majd ultrahangra.Vert is vettek,aminek persze nem nagyon orult a kis draga....Viszont eszik rendesen,ami ugye megintcsak nagyon jo jel
Mostmar lassan kifele kell jonniuk ebbol,mar nagyon varom mikor fordul igazan jora az allapota.Mondtam Neki hogy az egesz topic izgul ertuk.
Martira nagyon buszke vagyok!!!!Olyan remekul ,batran,es erosen viseli ezt a nem konnyu helyzetet igy hogy meg raadasul kismama is...Szoval nagyon klassz emberke!!!!Dehat ezt tudjuk mindannyian...
Zsuzsi!!!Ratok is sokat gondolok!!!!Lehet am hogy ez az egesz virusos dolog ami a csaladotokon vegig ment,Szandinal ilyen formaban is jelentkezik.Lehet Neki ezek a szervei picit tamadhatobbak voltak most...Az jo nagyon hogy a tobbi vizsgalatok
jo eredmenyt mutattak!!!
Most ennek is orulni kell!!!Amikor pedig megjon az eredmeny,mar celtudatosabban tudjak Ot gyogyitani...
Kepzelem milyen nehez lehet egy ilyen pici lanytol vizeletet gyujteni...Ugyhogy csak szepen ugyesen ,ahogy eddig is csinaltad!!
Martit szerintem nyugodtan felhivhatod,ugy erzem jol esik Neki ha beszelhet.
Julcsi!!!
Most aztan nehogy mar Te is betegeskedj!!!!Es mond meg nekem oszinten,magadba miert nem tomted eddig is a vitaminokat????
Remelem nem lazasodsz be,meg ilyesmi!!!!A lanykak akkor jol vannak,ennek nagyon orulok!!!!Ugyhogy Te is gyorsan gyogyulj meg!!!!!!Nehogy megint ne legyen hangod,mi lesz akkor Arpival???
De komolyan egyel napi 1000 C vitamint,az nagyon fontos ilyenkor....
Edith!!!
Szegenykem,nagyon ijeszto lehet ez most,el tudom kepzelni...
De gondolj arra hogy mar Mutyurke eleg nagy ahhoz hogy megszulessen,bar termeszetesen jobb lenne meg egy kicsit ha pocaklako maradna legalabb 2 hetet...De ha nem ,akkor sem lehet mar semmi baj!!!!Ugyhogy probalj kicsit relaxalni,tudatosan is nyugtatni Magad....Tudom persze nagyon nehez lehet,de Neked mar van tapasztalatod es tudod a fajasok jelleget hova tenni...Irod Krisztaval is igy volt...Hat meg az is lehet hogy karacsonykor Mutyurke ha nem is a fa alatt lesz,de ajandekkent valahol a kozeleben fog mar ficankolni?
Remelem azert nem akarsz mostanaban nagytakaritani,vagy ilyesmi,most tenyleg csak pihenj!!
Ibolya,Barbi !!!!Azert irhatnatok magatokrol is,eppen a topic hangulat feldobasakent.Jobb az ha innen is pozitiv energiak aradnak,mindenkihez!!!!
Tobbiek nagyon eltuntetek!!!Ha mast nem is legalabb szep mosolygos vagy csintalan gyerek kepeket kuldhetnetek!!!
Na,megyek en is...
Puszi mindenkinek!!!