Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee! Akkor megyünk holnap, jönnek velünk anyáék is, ha jó nektek!! CSak el ne feledjem a mérleget!!

Fanna, köszi a fordítást! :)

Judit! A férjem nem vérbeli olajszurkoló, kapott ő eleget az Olajbányászból...8 évig kosarazott, az Olaj ifiben játszott, aztán dönteni kellett: egyetem vagy kosár... Pór volt az edzője.
Szóval ezt a palánkot nem lehetett otthagyni!! A CBA-ban vette, volt vagy 900 Ft... Azt üzeni, van még, a húsospulttal szemben!! :D TÉLLEG!! most javított 939 Ft, labdával együtt!

Akkor egy koedukált csapatot alakíthatunk: center: miss Annalucus, bedobó: mr. Szabibabó.... ki csatlakozik még???
:D bocsi, fáradt vagyok már...

Virág! Boldog névnapot!!!
na jó iccakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szilbee!

Hát az úgy van hogy Dóri bejelölt isminek az iwiwen én meg láttam az adatlapján hogy csak két évvel fiatalabb a nővérémnél s egy suliba jártak s megkérdezte nem e ismeri tesómat ( Kovács Eszter) s erről beszélgettünk.
Cini az meg tesóm osztálytársa volt ő is szerkesztette anno a Gimirkát ( azt hiszem) amugy Czinege Zsuzsának hívják.
Jah és igen ha jók az infóim akkor évfolyamtársak voltatok.


Hát nem is az hogy nem kényelmes az ágy hanem hogy vékony télen nehogy hideg legyen neki.

Szilbee! Amugy nagyon jók a képek, de hogy Levi milyen nagy már:-)
Dávidon meg nagyon meglátszik az az egy hét. Annyira kisimult szép tiszta az arca. Gyönyörű.

Nah jó éjszakát!!!!

Kép
kbernadett
 
 


Katlina! Boldog Katlina napot kívánunk!!! :)

Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 

 
 

Katlina!Kati! Kati74! Kép

Köszi a gratulációkat, de nem igazán vagyok megelédve, mert a hátrabukfenc "csak" azért lett 3-as, mert én nem szétteszem a lábam és úgy gurulok, hanem kiszúrom, vagyis összezárt lábbal kiemelem magam és úgy érkezek a földre. Na de azért az 1 kreditért meg kell küzdeni!

Olgám, nincsen megbeszélt időpont, majd az etr-en.Pusszancs!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Jó reggelt!

Katlina és a többi Kati: Sok boldog névnapot kívánok!

Niminek utólag is boldog hófordulót!

Ildi: Gratula a vizsgádhoz. Én soha nem tudtam kézenállni, még fal mellett sem. Dorka viszont most megtanult bukfencezni és most mindenkinek bemutatja a tudományát.

Betti: Drukkolok Neked szerdán.

Dorka: Szabi már most igazi kis sportember.

Szilbee: Levente és Dávid nagyon édes.

Szécnenyi gimi: Én is odajártam. Ádám nekem is évfolyamtársam volt, én C-s voltam. Botka volt az ofőm.

Masszázs: De jó lenne, ha valaki meglepne vele. Debrecenben egyszer voltunk thai masszázson, nagyon jó volt.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Katák / Katalinok / Katik!
Boldog Névnapot!

Kép

Balwin!
Azért lett Levente császáros, mert volt egy nagy hasi cysta műtétem és olyan gány volt már a varrat a hasfalamon, hogy oldani kellett műtétileg. Úgy képzeld el, hogy ujjal kitapinthtóak voltak a göbök a hasizmomon. Normál szülést nem bírta volna ki a hasfal... csak repedt volna az izom.
A másik dolog amiért jó volt a császár, mert pont előtte volt gond tesómnál cysta miatt... és így legalább megbizonyosodhattunk rólam hogy a maradék egy petefészkemmel minden rendben van.

Niki!
Ádám kérdi, hogy nem tennél magadról képet?! Hátha felismer...

Dorka!
Már mondani akartam, hogy a mérleget nem is olyan fontos hoznotok... olyan nagy... és jövő héten úgyis ki akarunk már mozdulni. (Nekem már nagyon hiányzik a császkálás... Ki gondolta volna... soha nem voltam olyan kiruccanós fajta.)
szilbee
 
 


Balwin!
Elfelejtettem... azért is volt még javallt a császár, mert a 38. héten 10-es volt a BPD és azt már nem szívesen szülesztik normál.
Egy kicsit összetett a dolog... de azért remélem nem volt nagyon zaza, amit írtam. :oops:

Betty!
A név ismerős, de nem ugrik be hozzá arc... :oops: :oops:
szilbee
 
 


Szilvi!

Tesóm azt hiszem E-s volt. Ádám rá emlékszik?
Gimirka szerkesztő volt.Nézd meg az ismerőseim közöt Takácsné Kovács Eszter. Hátha igy beugrik majd:-

Katalinok boldog névnapot kívánok nektek:-) Kép

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy ilyen sokat írtatok!

Először is kis Katánknak Kép

És a nagyoknak Kati, Kati 74, és Katlina!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Na látom, akkor mindenki ismer mindenkit. Kicsi ez a város!

Judit!
Háát, én megint akkorát röhögtem, méghogy traktorkerék! Ettől a tornától van izomláz, de lehet csak nekem, mert olyan puhány vagyok!

Ildi!
Miket írkálsz itt, hogy összezárt láb, meg nyitott? Atya ég, mégcsak egy kis sima bukfenc sem elég?

Szilbee!
Nagyon édesek a fiúk! Nekem nagyon hasonlítanak! Mintha Levi a száján köpte volna ki Dávidot!

Hát, mi biztos nem játszunk kosárcsapatba! olyan kicsik vagyunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasz!


Judit!
nonono......ez a város kicsi..... :lol:

Katiknak!
Kép.....oooooooooops...a szöveg lemaradt a levélpapírról...tehát:

"Neved napja máma vagyon, tarka kutya fosson nyakon!"

fanna3
 
 


Fanna!
Ez nagyon kedves... Kép

Lányok!
Szerintetek is front van?
A kissebbik Szilvási ma alig eszik... leginkább csak alszik... evés helyett is. Én meg fejhetek! :roll: :x
szilbee
 
 


Háj lányok!

Szilbee: Dávid egyre szebb, ha ez még lehetéges. Apja fia, nem? Legalábbis egyelőre.

:shock: :shock: :shock: Juj, pedig én nem szeretnék császárt és nagyon gyanús, hogy 10 centi körül lesz az a buksi....

Ja, Apa volt NST-n.

Csni: Ja, Mosonyi a dokim. Aztán szülés után meglátjuk, váltok e.
Igazság szerint már sehová nincs kedvem menni gyalog, kész kínszenvedés.....Bár tegnap a nagybevásárlásnál nem volt gondom.... :roll: :roll: Pakoltam, pakoltam, pakoltam... :lol: :lol:

A védőnő külön mondta, hogy a szobatársakra nem szabad hallgatni, mert némelyek külön arra specializálják magukat, hogy egymást macerálják, idegesítsék.... :shock: :shock:

Szamóca: AKkor küldök fotót privin, mire Apa segít nekem fotó ügyben, óvodás lesz a gyerekünk. :lol: :lol: Jujj, remélem, már jobban vannak az égési sérüléseid. :wink:

Kajáról: Most hallottam döbbenten, hogy új módi, hogy 1 éves koráig ne egyen kenyeret illetve lisztből készült cuccokat a baba. :shock: :shock: Mint "gyakorló sokgyermekes anya" elgondolkodtam, hogy akkor mit is ehet??? Gyümit, zöldséget, husit? Hát nem tudom....Angliában ahogy jön a foga a picinek, már pirítóssal kínálják, reggelire pedig gyümivel és joghurttal dúsított műzlit, gabonapelyhet esznek....

Egyébként le a kalappal előttetek, lányok, nekem fogalmam sem lenne, hogy is kell etetni egy babát mondjuk 6-8 hónapos kora után....Remélem, belejövök majd... :? :?

Rólunk, nehogy rövid legyek: Találkoztam a szülésznővel a kórházban, ellentétben az Apás szülőszoba vizittől, most kivert a víz az egésztől. :? :? :shock: :shock: Akkor ugyanis nem kukkantottunk be a vizsgálóba és az előkészítőbe, ami jó ötlet volt. Huh, de jó volt eljönni nagy pocakkal. :lol: :lol: Jójó, nekem alacsony az ingerküszöböm, hiszen egy sima vizsgálóasztaltól és egy "idegen" dokitól is frászt kapok (na majd edződöm...) nem kellene ilyen nebáncsvirágnak lenni, de most ez van. Ráadásul Apa csak a szülőszobára jöhet be, oké, hogy nem vállal aktív szerepet a borotválásban és a beöntésnél, de a vajúdóba sem jöhet velem. :shock: És akkor még nem említem, hogy a frász kitör a csaszitól is...De ha éppen semmitől nem tört ki a frász, akkor arra gondolok, jó ég, csak egészséges legyen az én Picurkám, semmi sem számít....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Katlina, Katik, nagyon boldog névnapot kívánok!

Jaimee, nyugi, baba még benn nem maradt, és szülésnél az összes rejtett energiád a felszínre fog törni!

A kenyeret, lisztes termékeket a glutén miatt nem ajánlják, a lisztérzékenység miatt. Bár szerintem az valamiféle örökletes vagy gén-es dolog, nem tudom mennyire számít, ki milyen korán kezdi. Sajnos a Csongi csoportjában derült ki egy kislányról 5 éves korában, hát, lányok az tényleg kínszenvedés, hordták neki a reggelit, uzsonnát, mert ebédet lehetett külön rendelni, mást nem. És megmagyarázni neki, hogy ő nem ehet olyanokat amit a többi. Szóval nem egyszerű!
Jaimee, mire odakerülsz, hogy 8-9 hónapos lesz, addig Te is bele fogsz jönni a hozzátáplálásba, majd meglátod!

BBj, Csongi is kicsi, kosaras belőle sem lesz :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jaimee!
Nyugi! Nem biztos az, hogy császár lesz. Mondom! Az én esetem speciális volt, mert már volt nagy hasi műtétem!!!!! Ne feledd el!!!
Minden oké lesz nálad is. Időd se lesz ott parázni, úgy peregnek majd az események! No és ott lesz Betty is! Bizti benéz majd rád!! Hidd el, nagyon megnyugtató a jelenléte!! :wink:
szilbee
 
 


Évi: Igen, a lisztérzékenység miatt van ez tényleg. Nálunk kaja allergia nincs, de én allergiás vagyok erre-arra...Porra, fűre-fára....Múltkor nagyot kerekedett a szemem, amikor megláttam, mennyibe kerül 4 gluténmentes zsömle.... :shock: :shock:

Szilbee: Apa is azzal vígasztalt, hogy én mindig a nehézségek előtt és után parázom, ott és akkor nem...szóval minden oké lesz. Úgy legyen!

Mostanában olyan éhes vagyok, 2 óránként degeszre eszem magam, aztán átadom magam a 7. hét óta tartó émelygésnek...Este hangosan és látványosan nyögök és szenvedek, egyrészt a hányinger miatt, másrészt mert fáj mindenem. Csoda, hogy Apa még bír velem.... :oops: :oops:

Valami rettenetes módon kívánom a kólát, fél karom odaadnám egy üveg Jéghidegért most is, de csak NST előtt engedélyezett, szegény gyereket ne tömjem már méreggel....Mert amúgy simán meginnék napi fél litert... :shock: :shock: :oops: :oops: A minap ahogy vásároltam a városban, vettem egy üveggel és amint kifizettem, remegő kézzel emeltem a számhoz és döntöttem magamba. Közben piszokul szégyelltem magam. :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok :)

Kati, Kata, Katlina, Boldog Névnapot Nektek! :)

Dorka, akkó lehet, hogy férjed együtt lasztizott Cicával, meg Mérészcsabival?

Ildi, kigúvatta szemem, mint Druszámnak...asse mindegy, hogyan csinálod a hátrabukit?! :shock: Há mijjen oskola az? :lol: Amúgy ha belegondolok, sztem előbb törném ki a nyakam, minthogy hanyattfekvésből áthömbörödjek a fejemen a tesssstemmel:roll:

Szilbee, fúh...hát neked sem eccerű az élet... És most a varratokat, sebet, miegyebet hogy viseled? Mer aszongyák, minden császározás utóhatása rosszabb, mint az előzőé...
Aranyosak a kishercegek :)

Judit, amikor ellátogattam (és részt is vettem :mrgreen: ) életem első aerobik órájára, két nap múlva alig bírtam lábra állni - mintha 20cm-t kiszedtek volna a vádli-izmozataimból, kib.szottul húzódott. Azóta ha lepuhányosodok, csak módjával állok neki újra a (minimális) testedzésnek :) Ez a norbikazi erre kifejezetten jó.

Fanna, előgyütt belőled az urinő? :lol:

Jaimee, én nyakaltam a kólát a terhességem kb. kétharmadáig (előtte is nagy kólás voltam...coca-cola-light fan vagyok), asztán eccer csinált (illetve nem csinált) olyant Annalucus, hogy egy napig meg se moccant, nah onnantól egy kortyot se többet...valszeg nem volt összefüggés, de így legalább leszoktam a kólazabálásról :D
"Ja, Apa volt NST-n"... És a doki téged nem hiányolt? :lol:
Ne izgulj, nem lesz semmi gáz! Lehet a vajúdóba be se kerülsz :) Én is - előkészítés után - a szülőszobán kezdtem. És ott is fejeztem be :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit: :D :D :D :D :D Hát olyan volt már, hogy megkérdezte a doktor úr, hogy "Ezúttal egyedül?" - én meg néztem rá, mint birka, hogy mire gondol, hiszen a baba mindig velem van...Mire leesett, hogy Apára gondol, aki 15 másodperc spéttel ért be mellém a bőrkanapéra...Szóval őt már hiányolták. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 



Sziasztok!

Gyorsan....

Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést! Aranyosak vagytok!

És természetesen ÉN IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK A KATIKNAK!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szaisztok!

Szilbeeék, Dorkáék!
Nagyon helyes család vagytok!

Olga!
Buli, hogy sikerált? Képek készültek?

Judit!
Ez nem aerobik! Az nem megy az én melleimmel! Tudod, az első ugrásnál elszédülnék, a rám mért ütésektől! Ez olyan sima felülések, súlyzózás karerősítés gyanánt, z ülés, meg iylenek. Olyan pontosan nekem való, és mondtam Misinek, hoyg tetszik, nem tudom meddig a fellángolás, de még eddig most már talán 5. napja, minden nap megcsináltam a magam részét. Ma már éreztem olyan izom mozgását, aminek a létezéséről sem tudtam!

Jaimee!
Ne aggódj a kóla miatt, azon kívül is sok sz@rt megeszel! Letivel magamhoz képest(évi 1 l) én is sokat megittam. Az meg hogy 1 éves korig nem ehet kenyeret, hát nem tudom. Nekem lassan az az érzésem, hogy túlontúl óvjuk a gyerekeket mindentől, és hogy mi lesz ennek a későbbiekben a hatása, azt még senki nem tudja. Minden gyerek másként reagál dolgokra, két testvér sem egyforma, látom. Leti még a szart is megenné, Grétit meg tömni kell, mert különben levegővel táplálkozna.

Szamóca!
Kérem a linket, amiről írtál!

Ildi!
Neked is volt egy linked, valami ovis versekről, dalokról, de nem tudom már, hogy hol van, nem raktam be a könyvjelzőbe, most meg nem találom! Please help me!
Télapóra tanulnánk egy két mondókát dalt. Már koptak az ezirányú ismereteim!

Ja, és ma valami szörnyűség történt corás shopingolás közben elhagytuk a lábtyűnk egyik párját, ami egy tündéri kis darab volt! nagyon fáj a szívem érte, de holnap felhívom a biztonsági szolgot, hátha megtalálta valaki, és a polcok aljára rugdosása helyett leadta! :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok, csak egy gyors bekukk, hogy köszöntsem a névnaposokat, privit ugye BBJ-nek és Ditkének kell küldenem Óvodások aranyalbumával kapcsolatban?

Kati, Kati74 és Katlina! Nagyon sok boldog névnapot kívánok Nektek!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Haligali!!


Na, jó bunkó voltam, a többi Katánknak, Katinak nem is kívántam Boldog névnapot!!! Sorry!!!! :roll:
Ezt nekik küldöm:
Kép

Balwinjudit! Igen, együtt játszottak a fiúk... Jó rég volt má....

Szilbee! Olyan cukik voltak a fiúk!!! Megyünk ám máskor is, rettegjetek!!! De szívesen látunk benneteket, ha jöttök!!!! Tök jó lesz!

No elhúztam a csíkot!!
Szasztok!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ja, Niki!!! Isten nem ver bottal, csak.... Nálatok is ez volt a szállóige????
Akkor már onnan is ismerős voltál, hát persze! Tudtam én, hogy nem a turi volt az első "közös koordinátánk"!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!


Nagyon boldog névnapot kívánok a Katalinoknak!

Ildi! Köszi az infót! Remélem, hogy hétköznapra tette az összes vizsgát... :?


Képet teszek holnap. Hát ez a "buli " nem volt nagy durranás. :?

Pusz!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Bbj: én a keresőben találtam meg: Óvónéni leszek, ha így beírod akkor tuti megtalálod!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Hú ti tudtok írni!

Köszönöm a kszöntéseket,és persz utólag is minden Katalinnak boldog névnapot!!!


Fanna!
Leírom,habár szilbeenek sok a vonalzólya és így már lehet nem is engedi a képet fölrakni,ide az aláíráshoz!
Még ma meglesz!

Rólunk!
Robika alig eszik valamit,voltunk védőnőnél,jövőhéten jön a dokinéni és mindenképpen kér tőle labor beutalót meg hasi uh-át,ha addig nem változik a helyzet :(

Kép

Kép
katlina
 
 


Petikének sok boldog féléves évfordulót!!!!

Kép

Katlina!!! remélem csak átmeneti étvágytalanságról van szó!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Petike!
Sok boldog félszülinapot!

Katlina!
Hátha csak éppen most változik a rendje, és semmi komoly. Nem ehetnek mindig! Valamikor felfedezni is kell! Mennyire nem eszik?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hát nem tudom!
A 110ml tápiból 80ml eszik,bébipapiból az üvegnek a felét sem,pedig idáig egy üveg bébikaja becsúszott,hogyha én csinálom neki almából kettő lement most egysem :(



Képbeszúrás!!!!!!!!
Miután megvan a vonalzó,utána oda kell belépni,hogy"Saját avatar képfeltöltés",felrakod a képet,és visszanész a vonalzódkhoz én újracsináltam a vonalzót és a legeslegajján ottvan a feltöltött kép és az alattalévő pöttyre rákattintassz utána Születésnapos vonalzó készítése,kidobja a kódot,de ha egyszerre jelölöd ki és úgy másolod át akkor a kép nem kerül a vonalzó elé,külön külön másold át a kétsoros vonalzó kódot és akkor jó lesz!
Remélem így megtudjátokcsinálni

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina!
Ne aggódj! Vannak olyan időszakok, amikor kevesebbet esznek a picik. Leventénél is volt két ilyen periódus, három és 6 hónaposan, mikor rendesen sztrájkolt evésnél.
Ha belegondolunk egyébként tök logikus, hogy a jól gyarapodó csemeték bizonyos időközönként kevesebbet esznek, hiszen ha ugyanazt a gyarapodási ütemet folytatnák, akkor nagyon hamar túlsúlyossá válnának.
Persze a másik ehetőség, hogy valami betegség gyötri... pl. torokgyuszi vagy más efféle... szóval van repertoár, amiből lehet válogatni, hogy ténylegesen mi is lehet a nem evés oka... de így egy két dolgot ki is lehet zárni... és ha tényleg nem betegség a ludas a dologban, akkor marad az első alternatíva, amit már írtam.
szilbee
 
 


Katlina, teljesen egyetértek Szilbeevel, nem törvényszerű, hogy a gyerkőc mindig ugyanannyit egyen. Lehet, hogy neki most csak ennyit kíván a szervezete. Nálunk pl. ez volt amikor napról napra változott. Hol lecsúszott egy üveg bébiétel, hol csak egy fél.

Emellett eszembe jutott még, hogy esetleg a vassal van baj, hogy kevés, az is okozhat étvágytalanságot (erről eszembe jutott, hogy ezért kellett nekünk Csongival kiskorában a vérvétel...). De ő sápadt volt, ezért küldött el a dokinéni és Maltofer cseppet kellett neki adnom.

Márti, merre vagy? Rég jelentkeztél....

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltatok Katára, de április végén tartjuk a névnapját, mivel Ő Kataként van anyakönyvezve. De nagyon aranyosak vagytok.

Petikének boldog féléveset! Ezek szerint május 26-án született. Én meg máj. 27-én.

Jaimee: Nem is biztos, hogy a vajúdóba bekerülsz, ahogy már Balwin Judit is írta. Én is mindkettóvel rögötön az előkészítő után szülószobára mentem. Milyen a szülésznő? A húga a barátnőm, de őt nem ismerem.

Katlina: Nekem is mondta a védőnőm, hogy nem kell megijedi, ha néha kevesebbet esznek a babák.

Dorka, Szilbee: Szépek vagytok. Este megpróbálok képet feltenni magamról, majd a párom segít kicsinyíteni.

Tegnap délutánra lerobbantam, fájt a torkom a fejem és olyan gyenge lettem, mint a harmat. Egész délután feküdtem. Most már jobban vagyok, de a torkom még kapar. Remélem a csajok nem kapják el, bár Dorka köhög egy kicsit.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.19 13:53-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Hi!

Köszi,köszi.... :D


Katlina!
Neked is köszi....de hülye vagyok...én ezt nem tudom megcsinálni..... :lol:
Ne idegeskedj...mert megérzi rajtad hg parázol a kajával kapcsolatban...(kis radarosak)...aztán még gerjesztettebb lesz....(na ezt nem tudom...lehet ez így hülyeség...de érted). Majd megnyugtat a dr.néni hg nincs semmi baj!!!

Hú Zsófi gondolunk rád!!!! Ügyes legyél!! :wink:
Hova jártok?
Mi is megyünk....prevenarra....

A múltkor a rendelőben egy anyukával beszélgettem ő a meningococcust is beadatja...ha valaki írta már hg ő is akkor bocsi.....de mi a véleményetek??

Judit!
Kitartást! :D Ugra-bugra nekem itthon nem megy...olyan röhelyesnek érzem magam....meg komolytalannak..nekem sajnos kell a húzóerő :D meg a tükör :D meg a tanácsadó :D .....máááás egyéb elképzelésem nincs :roll: . a női konditermet meg ahova jártam bezárták :twisted:

fanna3
 
 


Petike!
Boldog hófordulót!!!!
Hogy repül az idő,képzeld Ildi,még fejből emlékszem a szüléstörténetdre annyira meghatott,és lám Péter hónapos!!!!!



Fáj a torkom :( :( :( :(

Kép

Kép
katlina
 
 


Fanna megcsinálom ha gondolod!!!!!!!
Csak válaszd ki hogy milyen legyen a vonalzó azt felrakod képet küldesz át mail-ben én meg elküldöm a kódót

Kép

Kép
katlina
 
 


Halihó mindenkinek!

Köszönjük a köszöntést, éppen alszik a hat hónapos és egy napos csemete. :lol:
Én gőzerővel tanulok, pénteken vizsgázom. :P

Nagyon édesek a csemeték, Robika is szépen megnőtt és Annalucus is.

Virág: Boldog névnapot kívánok!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szép estét!

Niki! Jobbulást, kitartás!

Katlina! Nekem is eszembe jutott a vas is. Nem aluszékonyabb esetleg? De Ma Szabi sem evett túl sokat...

Ditke! Biztos ügyi nagylány lesz Zsófi! Hamar túllesztek az oltáson!

Fanna! Te nem voltál a múlt héten fodrásznál??? Vgy csak rosszul emlékszem? Mi is be akarunk mindent adatni a rota vírus elleni oltás kivételével. Én azt hallottam, asszem más is írta már, hogy a Rotán kívül mindent érdemes beadatni. Csak pénztárca kell hozzá...jó vastag....

Rólunk: ma a barackot próbáltuk ki, úgy tűnik ezzel sem lesz gond, szereti a gyümölcsöket. És a második fogunk is előbújt!

Judit! Na, kosárpalánk? Nagyon szép az etetőszéketek is, már írni akartam. Tök praktikus!

No húztam pancsi-pancsizni!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Fanna: Én meg épp arra gondoltam, hogy a Meningo-t adatom be még most, a Prevenart pedig csak 1 éves kora után. Ti kihez jártok?

Dorka: Köszi. Már jobban vagyok, most apa haldoklik.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Judit: Most látom az iwiw-en, hogy Neked ma van a szülinapod!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Hehe! :lol:
Nekünk meg éppen ma mondta a gyerekdoki, hogy a rotát érdemes beadatni! :lol:
Persze nem hiszem, hogy fogjuk!

Petikének mi is gratulálunk a fél évéhez!! :D
Anyuka! Tessék tenni képet a fél éves fiatalemberről!!!!!!!! :)

Judit! :D
Kép
szilbee
 
 


Judit! Boldog szülinapot!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Hellobello :)

Petikének boldog Hathónaposegynapos fordulót kívánok! :)

Ildi, péntekre egy kalappal!

[color=darkred]Judit, neked pedig nagyon boldog Szülinapot![/color] :) Defiatalvagymég :D Nemerobik? Hm, az szimpi :) Ehehehe...hát eggen, a kirakatnak is van átka :roll: Lehet Alexandra is ezé súlyzózik :wink:

Niki, jobbulást a családnak! :(

Ditke, ügyesek legyetek holnap :)

Dorka, voltunk ma a cébéában, de nem láttam...monnyuk ettől még lehet, hogy van :? Nyembaj, van még pár évünk "rászoktatni" a csemetét :wink: Gratu a második fogacskához! :D

Télleg csajok, hamán sport...nem szoktatok "tervezgetni", hogy majd a gyerek ezt meg azt csinál majd, milyen sportág illik hozzá, ilyesmik? Merén nagggyon szeretném, ha ösmerné a kosárlabdát, feltétlen meg kell tanulnia úszni (ezt nagyon fontosnak tartom!), de asse bánnám, ha táncolna (nem go-go-t, ha lehet), mer az fasza alakot csinál :D Szal vannak ilyen álmaim... Valszeg Anyukámnak is voltak... :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Bakker!

Szal:

Judit, Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szilbee! Gondlom mindent rendben talált nálatok a doki!

Judit!! Happy birthday!!!

Ja, ma Szabikát egy szinttel lentebb költöztettük a kiságyban, mert hason is elérte a kiságy peremét... :shock: úgyhogy elővigyázatosságból inkább lentebb állítottuk az ágyát.

Kihez megy majd még a Mikulás a jövő héten?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit! mi azt beszéltük, hogy minél több sportágat meg akarunk neki mutani, persze a kosár az elsők közt lesz. De nem: motorozhat, gokartozhat, és csippendél fiú sem lehet... :) Én örülnék, ha csapatsportot választana!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit

Kép...ma még máma van még.....


Katlina!
Köszke, okés...ha lesz pirinyó időm-türelmem megcsinálom és elküldöm.... :D

Dorka!
Deee. voltam f.nál...eddig még senki nem merte mondani hg rossz...szal most úgy nézek ki mint te.... :roll: ......majdnem..... :roll:

Az orvosunk Dr. Hidvégi Julianna,nagyon szeretem ahogy bánik a babákkal, és olyan kedvesek az asszisztensek is...nem sok orvos van ahová szívesen megy az ember..én oda igen!

fanna3
 
 


Na én meg pont már vezettem volna 10 évesen ha itt lehetett volna....háát, amire a suliban lehetőség lesz tömegsport + valami küzdő+úszás igen+ NAGGGGYON NEM AKARUNK ALUDNI...... :evil:

fanna3
 
 


Sziasztok!

Hú, Judit, akkor én is még gyorsan: Nagyon sok boldog szülinapot!

Sportban illetékes vagyok :lol: Én mindig azt mondtam, erőltetni nem szabad, és most látom is...
Csongi 5 és fél évesen kezdett focizni. Akkor már láttam, hogy rááll a lába, hogy a vérében van, és akkor kezdte érdekelni, akkor akart már ő is menni.

Most látom azt a kínszenvedést, hogy odahozzák a gyereket, mert pl. apa focizott, közben a gyerek nem akar jönni, folyamatosan azt kérdezi mikor lehet már hazamenni, és csetlik-botlik, a labdát alig találja el. Ettől függetlenül hozzák, erőltetik. Szerintem meg lehet, hogy egy életre megutáltatják.

Van egy 3 gyermekes ismerősöm. A legnagyobbik 2.-os, ő dzsúdózik, a középső kislány elsős, ő aerobikozik, a legkisebb középsős, most kezdte Csongiéknál a focit. Talán megtalálták a nekik valót.

Egy idő után el fogja tudni dönteni a gyerek, hogy mit szeretne, sokan átmennek foci után pl. suliban kosarazni (főleg, hogy az most menő Szolnokon)

Viszont azt látom, hogy mekkora többletet ad a gyereknek a sport önbizalomban, fegyelmezettségben, kommunikációban, barátságban.

Kívánom, hogy minden gyerkőc találja meg azt, ami neki jó!

Ui: apa azt szerette volna, ha forma 1-es pilóta lesz. :lol: Én meg rosszul lennék, ha valami technikai sportba szeretne bele. Remélem még motorra sem akar majd ülni... szóval mi álmodunk, ők meg majd úgy is azt csinálják, amit ők akarnak :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?