na végre visszaolvastam.
ELőször is. Az esküvőnkről annyit, hogy nekünk három éve nyáron volt. Önerőből kellett mindent szervezni, mert mindketten elég bonyolult családi háttérrel rendelkezünk (szerintem ilyen nincs még egy)
Nekem iszonyat nagy a családom (csak a méreteket illetően 29 első unukatestvérem van és mindenkivel tartom is a kapcsolatot). VOlt egy 300 fős állófogadás, meg egy száz fős vacsora, mindketten vettük a ruhát, fotós, díszek meg minden, és nagyon jól sikerült. Az egész 400.000 volt. Nekünk annyi jött be, hogy a két hetes egyiptomi nászút még kijött belőle és egy életreszóló élmény volt. Amúgy én angolt tanítok és vannak elég jó körökben tanítványaim, úgyhogy nászajándék volt: haj, köröm, fotó, autó, étteremdíszítés, állófogadás, a virágkötő is csak a nagybani piac árait kérte el, pedig a csokor amit készített máshol simán lett volna 50. Majd teszek fel képet, szerintem nektek is tetszeni fog.
SZóval erről ennyit. Aztán mi sem éltünk túl jól, de férjem is sokat dolgozik, meg én is évekig reggel nyolctól este nyolcig tarottam órákat, meg hétvégén is, és most ott tartunk, hogy új autóval járunk és saját házunk van. Persze nálunk sem mindenki nézi jó szemmel. Kapjuk mi is a megjegyzéseket, hogy persze, mert... Úgyhogy szerintem ez midnenkinek ismerős...
Nati, szerintem hagyd a fogszabályzót. Nekem volt régen állandó és úgy ahogy kell tönkre is mentek alatta a fogaim. Persze nekem ritka rossz fogaim vannak, de addig örülj, amíg nem kell hozzájuk nyúlni. Ja, és a legjobb az, hogy alul nekem is ugyanúgy kusza maradt, pedig ott is volt, és én is ki szoktam harapni a számat, de én akkor is lebeszélnélek róla. Persze ha nagyon gáz vagy ha nagyon zavar, oké, de ha nem muszáj hagyd ki. Nem tudod mit vállalnál...
Lilla nekem az ovuteszt abszolut bejött. Első ovutesztes hónapban terhes lettem. Meg mondjuk hőmérőztem is, de nekem a kettő teljesen egymást igazolta.
Györesz ide kapcsolódik, hogy mikroszkópot is vettem, hogy mindent össze tudjak hasonlítani, de azon soha semmit nem láttam. Szerintem az úgy ahogy van gagyi.
Na most befejeztem a szófosást. Édi férjem éppen lecsót csinál, remélem tudok majd belőle enni.
ja és akinek van zone reality, minden este szülés történetek vannak rajta. nagyon érdekes.
Na most tényleg ennyi. Itt vagyok, majd még írok (ha ezek után lesz mit)