Új privát üzeneted érkezett!

Gordon a műsor elején közölte, Anya én tudom, hogy a Petra fog nyerni :wink: nagyon tetszettél neki is!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pepike!

Szívből gratulálok! Nagyon ügyes voltál! :D

Nem ér ám egy egész seregnyi kismamának ennyi izgalmat okozni! Most még holnap is rághatjuk érted a körmünket, de nagyon-nagyon szívesen tesszük!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pepike!

Nagy gratula!

Kép Kép Kép Kép Kép

Hát nagyon ügyes voltál! Nem értem, hogyan bírtad a talin magadban tartani, hogy eddig jutottál!
Én akkor nyomtam volna, mikor hárman voltatok. A végén én is azt hittem, nyomsz, mikor rátetted a kezed a gombra!
Kíváncsian várom a holnap estét, és drukkolok továbbra is!
Vendég

Pepike!

Gratulálok!!!!

Nagyon izgi volt. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pepike!

Szuper voltál, végig izgultam, de láttam, hogy te is nagyon izgultál, de annak ellenére le a kalappal előtted. Tényleg te voltál a legjobb!!!! Teljes szívemből gratulálok a játékhoz és az eddigi nyereményhez. Nagyon jó helyre került a pénz! Holnap is nézlek!

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

VÁLTOZÁS

Lányok még annyit, hogy a t-online-os e-mail címem meg fog szünni. Ami régóta működik és továbbra is fog, az a csepesbeatrix@gmail.com illetve lesz még egy új, majd azt is közzé teszem!

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!!!!!

Nagyon köszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Én is izgultam ám, nem csak ti, mert én sem tudtam hogy közben hogy álltak a többiek csak az én pénzem láttam. Marhára be voltam ám végig sz...va, de én eldöntöttem az elején hogy nem nyomok lesz ami lesz. :lol: :lol:
Hát mint utobb kiderült szerencsém volt, hogy Bea nyomott!! :wink:
Nem izgatlak titeket ma sokáig, annyit elárulok előre, hogy egy kismaminak nem szabad kockáztatni, gondolnia kell a gyermekei jövőjére!! :wink:
(meg mivel azt is utána vették fel és reggel 7től már nagyon kivoltam és még a kérdést sem értettem nem hogy a választ! :wink: :lol:
:shock:
De öszességébe boldog vagyok , örülök annak amit adott a sors!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, igazi Pókerarc vagy, ha ennyire be voltál sz@rva... nem is látszott rajtad, csak az izgalom!!!!!!
Hihetetlen csajszi vagy!!!!

Kép
Kép

mpatr

Judit,
küldtem privit védőnővel kapcs.

Pepike,
nem tudtalak tegnap nézni (anyóskartárst fuvaroztuk az országban, 600km kocsikázás éjszaka), na de majd ma este!!Hajráá!

KépKép
kmanna

PEPIKE!!! Csak a végét láttam, de nagyon jó voltál!!! És nagyon szép is! Ma is leszel akkor?
Vendég

és remélem mától már lesz erőm és kedvem írni, legalább köztetek megnyugszik az ember :D puszi mindenkinek
Vendég

PEPIKE!

Nagyon de Nagyon Ügyes voltál!!!!!!!!!!!!!!
Az egész család érted izgult!!!!!!!! Várom már, hogy este legyen!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pepike,
én is gratulálok, nagyon ügyes voltál! :D
Kisbabám az egész pókerarc alatt úgy fickándozott, mint még soha, biztos érezte, hogy drukkolok! :wink:

Melinda

Kép
melinda80

Pepi,
mikor volt a forgatás? Nagy pocakod volt már ott is.

Melinda

Kép
melinda80

Pepike, nagy-nagy gratula!!!! Végigizgultam az egészet! És ezek szerint a mai adásra már megjön az eszed és valahol megnyomod majd... azért mindannyian drukkolunk ám érted!!!

Pusz,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx

Most látom, már csak 100 napom van hátra a vonalzó szerint!!! Hogy én ezt hogy vártam! Ez megint olyan bűvös szám :lol: ! Hurrá!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!!!

Képzeljétek tegnap délután nagyon rosszul lettem, mindenhol jött belőlem minden, folyamatosan csörgött este a telefonom de nem voltam képes felvenni olyan rosszul voltam :cry:
Féltem mert a nagylányommal pont a 24.héten kerültem korházba, és akkor is így kezdődött, nagyon görcsölt a hasam. Hál istennek mára már jobban vagyok de azért még gyenge, de korház már tuti nem lesz belőle. Sajnáltam a kicsikémet is mert biztos ő is érezte a fájdalmaimat.

Sokat segített az is hogy annyi jó és kedves szót kaptam ismerősöktől ismeretlenektől egyaránt!!

És nem utolsó sorban tőletek, azt a sok drukkot meg mindent!!
(most elérzékenyültem egy kicsit)KÖSZÖNÖM!!

Melinda!!
Köszönöm a babádnak és neked is a drukkolást. 2 hónapja volt a felvétel és hát így visszanézve tényleg nagy pocim volt. Nem mint ha most kicsi lenne :wink:

Jimmorison!
Igen ma is leszek de nem sokáig borzolom a kedélyeket :lol:
tudom hogy kismamák is nézik :wink: és akárhogy is szeretném ha nem így lenne de az én idegi kapacitásom is véges.

Eszterxx!
Sok sok gratula a a hátralévő 100naphoz és jó egészség!

Pati!

A kicsi Gordon jól ráérzett én a helyedbe kitöltetnék vele egy lottó szelvényt!!

Sok puszi Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Vigyázz nagyon magatokra, pihenj!
(Pedig neked nem is kellett tegnap izgulnod :lol: :lol: :lol: )
Jobbulást, mielőbb!!!
Vendég

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!!

Pepike gratulálok, és jobbulást!!! Hasmenésre étcsokit!!

Ma rászántam magam és ráálltam a mérlegre, mert mindenkitől azt hallom, hogy marhára el vagyok hízva és mi lesz így velem, meg hogy fogok így szülni stb... :evil: Páromat is megkérdeztem, azt mondta, hogy marha nagy már a hasam, hova növesztem ekkorára és egy kicsit a képem is ki van gömbölyödve. :shock:
Na ekkor ért a megrázkódtatás, Mni kérlek javítsd át a táblázatban a +2-őt +6-ra!!!! :cry: :cry: :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Egyébként a sok kiló mind-mind a hasamra ment, mert az összes nadrág továbbra is leesik rólam. :cry: :cry: :cry: Igencsak össze kell szednem a lendületet, hogy kikeljek az ágyból az összes reklámszünetkor (és néha még közte is) pisilni, a kanapéról való felállásról nem is beszélve. :oops: :oops: De minden más dolog tök jól megy!!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!
Kicsikét se aggódj, nálam is ez a helyzet!
Jönnek a rég nem látott ismerősök, és a következő mondatokkal
levesznek a lábamról:
" Juj de jóóóóóóóól nézel ki! "
" Lassan könyebb átugrani, mint megkerülni! "
........ stb
Ja és a következő tetteikkel egyenesen levesznek a lábamról:
Jönnek és jól belecsípnek a kicsi pofámba! :twisted:
Na.... Röviden tömören ennyi!
De tudod mit engem már ez nem érdekel!!!!!
Most már túl vagyok azon a ponton, hogy foglalkozzak ezzel a
gondolattal!
Marcival 23 kg-ot híztam. Szülés után 1 éven belül le is ment minden +, sőt sokkal csinosabb voltam!
:D :D :D :D
Mni!
Légyszike a következő táblázatba a + 6 kg vésd majd be!
Köszönöm! :lol:
Vendég

Pepi,
jobbulást, pihizz sokat!!!

Nekem az a bajom, hogy idáig növögetett a poci, aztán az utóbbi pár hétben nem vettem rajta észre semmilyen növekedést, de azért hízni hízok. Mikor indul be a pocinövekedés? Vagy lehet, hogy nekem nem is lesz nagy pocim, ki tudja...Anyukám azt mondja, hogy neki nem volt nagy hasa velem, valszeg akkor az én pocim is szélesedik, de nem előre növekszik.

Bosek, Márti,
6 kg plusz szerintem abszolút nem sok!

Márti,
a szülés után tornáztál vagy mitől ment le az összes plusz kilód?

Melinda

Kép
melinda80

Melinda!
Szerintem se sok! Csak nagyon látszik rajtam! És ezt minden hülye
ismerős megjegyzi! De KÖNYÖRGÖM kismama vagyok!
Nem tudják felfogni!!!!
Egyébként én is inkább szélesedek, mint előre nővekednék!
De azért van pocóm! Majd holnap csinálok képet, és rakok fel!
Igen tornáztam minden héten 2* Norbinak volt annak idején valami
táncolós tornája! Már sajnos nincs meg. De az nagyon jó volt! :D
Vendég

Pepike, lemaradtam rólad :cry: :cry: :cry: !

Kilók: Én már 7-nél tartok. Szerintem a 6 kiló egyáltalán nem sok, szóval le kell toj.., aki belétek köt! :D

Kép

Kép
mzx

PEPIKE!

Nagy-nagy gratula!!! :D :D :D :D :D
Családilag szorítottunk, és egyöntetűen utáljuk a Gabit. Iszonyatos tenyérbemászó stílusa van. Már az elődöntőn is unszimpi volt. :twisted: :twisted: :twisted:

Évi

KépKép
kvaszeva

Lányok! SOS :!:

Felmerült, hogy 2-3 hét múlva elrepülnénk Párizsba!
Nem tudom, mit csináljak, bele merjek-e vágni?!?
Igazándiból én bátran mennék, nem is gondoltam arra, hogy bármi gond lehet! de most, hogy már nem először kérdezik, hogy hűha, nem veszélyes? most már bennem van a félsz, lehet, hogy nem veszélytelen... :roll:
Szerintetek lehet repülni :?: :?: :?:
(UTAZOTT VALAKI KÖZÜLETEK REPCSIVEL 25-26 HÉT FELÉ????)

norco

Pepi,
nagyon jól ráéreztél, hogy mikor kell kiszállni, ügyi voltál, gratula!!! :D

Évi,
párommal nekünk is unszimpi volt a Gabi, nagyon idétlenül viselkedett. Ő nem pókerarc, hanem egy idegesítő nőszemély...
:twisted: Örülök, hogy a Norbi a végén nem dőlt be a hülye dumájának.

Melinda

Kép
melinda80

Pepike gratulálunk! :) Nekünk sem volt szimpi a Gabi és a Bulcsú sem. :( Szerintem elég hülye csapatba kerültél, le mertem volna fogadni, hogy a Gabi a végén sem fogja megnyomni a gombot... örültem volna, ha mindent elbukik. :lol: Amúgy a megnyert összeg 60%-át legalább megkapod?

KépKép
KépKép
mni

Pepike! Még egyszer gratula és legalább kijött tegnap, amineki ki kellett jönnie és a baba meg nem. Így kell ezt csinálni :wink: . Remélem, már jobban vagy!!!!!

Mni-Niki, nekem lécci +6kg-ra javíts, ha táblázatozol. Az szerintem nem is rossz, bár Gordont ennél kisebb súllyal szültem meg... :oops: na majd a szoptatás után hozom a versenyformám!

Várok egy pénzt és abból szeretnék elmenni a hátralévő időszakban (bár valszeg sajnos csak januártól) úszni (kismamás). Volt már róla szó a topikon korábban. Velem tart majd valaki?

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

egész hétvégén nem működött a net. :(

pedig akartam írni, hogy Pepike!!! Nagyon ügyi voltál! Rém büszke vagyok ám Rád! a Párommal együtt drukkoltunk Neked mindkét nap!!! Tök jó, mert egész héten nem volt időm nézni a Pókerarcot csak a hétvégén :lol:

most nincs erőm többet írni, csak még én is egy +4 kilóval betársulnék. De ebből nemsoká 5lesz úgy érzem...

megyek szunyni, jővő héten remélem többet tudok irni...
ja még valami: 9et kell aludni a taliig :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Szép Napot Mindenkinek!

Pepike!
Nagyon ügyike voltál!!!!! A Gabi meg egy kicsit sem volt szimpi!
Örültem volna ha hoppon marad! :mrgreen:

Norco!
Hát én sajnos nem nagyon tudok neked ebben tanácsot adni!
De szerintem mindenféleképpen beszéld meg a dokival, v. a védőnővel!
Én csak azt tudom mondani neked, hogy mi most voltunk Erdélybe,
igaz autóval, de én az odafele úton nagyon bepánikoltam!
Görcsölt a hasam 10 percenként, és nagyon megijjedtem, alig vártam, hogy megérkezzünk, mert úgy éreztem, hogy kórház lesz
a vége! Szerencsére kipihentem magam, és helyrerázódtam.
De persze 9 órás volt az út!
Az én barátnőmnek a férje Londonban dolgozik! A csaj kint volt vele, és 29 hetesen jött haza! Úgyhogy sz.tem ha gond nincs akkor
biztosan lehet repcsizni! :D
Vendég

Pepike!

A legjobb döntést hoztad tegnap, gratula!!!! :D :D :D

Norco!

Én amikor a fiammal voltam terhes 27 hetesen utaztunk Rodoszra. Repülő, tenger, robogózás kirándulás. Nekem az orvos akkor utazás elött írt fel egy gyógyszert, görcsölésre, de szerencsére csak kiváltottam az egy hét alatt nem volt rá szükség. Szerintem amit az orvosod mond azalapján dönts.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

köszi a tanácsokat. :)
Pumper, ez a 27 hetes utazásod megnyugtatóan hangzik.
Igazából a doktornővel erről jóval korábban beszéltem, akkor azt mondta a 32. hétig nyugodtan repülhetek...de ha megyünk, felhívom még1× elötte.

norco

Sziasztok!

Pepike! Gratulálok Neked! Ügyes voltál! Tényleg elég gáz bandába kerültél, de a lényeg, hogy a végén jól jöttél ki belőle!
Ez a Gabi tényleg nem laza fazon. Borzalmasan idegesítő liba!

Norco! Szerintem a 3.harmadtól javasolják a repülőzés elkerülését, de ebben én is a dokim véleményét kérném ki. Ha nincs semmi baj, akkor miért ne. Tulajdonképpen, ha Mo-on belül autókázol, az is van legtöbbször annyi idő, mint a repülőút. Ráadásul nem Mongóliába mész, ott valszinű nem lennék túl nyugodt!

Mit aggódtok a + 6 kg-on???? Nálam már 11 kg ugrott fel! De szerintem ez többnyire a hormonoknak köszönhető, így nem érdekel. (a dokimat sajnos annál inkább). Egészségesen eszem és kész. Majd lemegy. A lányommal 18kg jött fel, szülés után 10 kg rögtön leugrott, fél év alatt meg a többi 8, úgy, hogy a szoptatás alatt (14 hónapig) egyáltalán nem koplaltam, tornáztam.

Szerintem egy kismama akkor szép, ha kerekedik, a pofija is!!! :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

sziasztok!

Pepike én is gratulálok, sajnos szombaton nem tudtam nézni, vasárnap pedig amikor hallottam, hogy bent vagy a döntöben iszonyúan siettünk haza, de pont nem értünk oda! már a sógórnőm hívogatott és mesélte, hogy mi történik!!
és jobbulást!!

Norco, szerintem ha minden ok, ilyenkor még simán lehet repülni, nekem azt mondta az orvosom (nekem is szóba került, hogy kell repülnöm, de végül szerencsére kimásztam belőle, na nekem Varsóba kellett volna, úgyhogy amúgy sem voltam túl lelkes).
egy hosszú autóút állítólag sokkal rosszabb, mert ott jobban rázkódik a baba.
azt hiszem csak, hogy a repülőtársaság (kérdés, hogy kinél mi a szabály, de a Malévnál tuti) kér valami orvosi igazolást, de lehet, hogy azt csak a 30ik hét után és asszem a 35 után nem engedik terhesek repülését

nekem annyi a sirámom már megint, hogy pénteken elkezdett iszonyúan fájni a szeméremcsontom elöl (hát nem tudom hogy mondjam szebben, értitek), ahányszor felálltam vagy léptem egyet belesajdult. ez még szombaton is folytatódott, de akkor már a derekam is fájt. éjjel alig bírtam kivonszolni magam wc-re. gondolom ez is kötőszöveti, tágulási dolog, de az egyik terheskönyvemben azt olvastam, hogy ez valami SPD nevű "szindróma" ami egy speciális verziója a kötőszöveti tágulásnak és lehet, hogy valami fűzőt kellene hordanom. na más sem hiányozna, meglássuk doki mit mond. azért ma már jobb. mindenesetre nem bíztat, hogy még a 7ik hónapban sem vagyok és már ilyenek vannak. tiszta robotos volt a mozgásom, pedig még nem is nagy a hasam.

azért ennek ellenére pénteken utolsó erőmmel még elrohantam a vörösmarty térre lecsekkolni az új HnMet (nincs és jelem...) és van kismama ruha részlegük, tök jó cuccok vannak és baráti áron szerintem. végre kaptam normális kismamaharisnyát is, tök jó minőségű vastagot elég olcsón

és még egy kis öröm azért tegnapra - Eszter baba nagyon tündér volt, amikor elkezdett mozogni a férjem puszit adott a hasamra és ahányszor puszit adott kirúgott egyet a szájára, legalább 5-6szor egymás után.
mondtam is a férjemnek, hogy na neki sem tetszik, hogy szúrós a borostája... :)

KépKép
judit18

Halihó! :)

Cicuka, örülök, hogy jelentkeztél és biztos minden rendben van a babával, csak ilyenkor szeretik megijeszteni az embert. :(
Jim, remélem most ismét visszatér a kedved a fórumozáshoz! Fel a fejjel, idővel biztos megoldódnak a gondok az ex-xel. Várunk a talin! :)
Eszterxx, egyik nap azt írtad, hogy hétvégén írsz egy hosszabb beszámolót... jól emlékszem, hogy Te is már csak novemberben dolgozol?
Norco, találtam két cikket a repülésről:
http://www.babazo.hu/bebi/20070521szarnyaljunk.html
http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... le&sid=288
A táblázatot folyamatosan javítgatom, szóval írjátok nyugodtan a változásokat! :) Már én is lassan 5 kg-ot híztam, ráadásul tegnap anyóséknál voltunk ebédelni és úgy tele ettem magam, hogy vacsorázni már nem is tudtam... :)

KépKép
KépKép
mni

Judit18!
Sajnálom, remélem minél előbb rendbe jössz!

Mni!
Te meddig dolgozol? Bírod még az ülést?
Vendég

Elvileg már csak ezen a héten dolgozom! :) :) :) HURRÁÁÁ!!!

KépKép
KépKép
mni

Jaj de jó!!!!!! :D Akkor most nagyon örülsz!!! :D
De az mit jelent, hogy elvileg :?: :?: :?:
Vendég

Már a dokitól kértem papírt... bár azt mondta, hogy simán dolgozhatnék még, csak toljam hátrébb a széket, hogy odaférjek az asztalhoz. :) Remélem a háziorvos kiír... és nem mondja azt hogy még dolgozzak egy kicsit. :) Bár akkor van még 18 nap szabim, az pont elég a full decemberre. :lol:

KépKép
KépKép
mni

ó de irigyellek! én már úgy várom a dec 21et!!!
utána hawaii!
neked még a karácsonyi készülődésre is marad így időd

KépKép
judit18

Mni!

Én is 7 kg-ot híztam eddig,légyszi írd be nekem is.

Nem ír ki a dokid ha akarod??Ne csináld már!Felénk akár az első perctől kiírják aki úgy akarja.A nőgyógyász ki tud találni bármilyen okot ,hogy indokoltnak tűnjön és ő se bukjon le.

Azért jobb lenne már otthon babvárni neked is :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Pepike, nagy gratula, szombaton és vasárnap is néztünk, és játszottam én is veletek! Ügyes voltál, és szuper, mert pont jókor jött a pénz!!!

Niki, 8 kg :oops: :cry:

Végre eljött a várva várt nap, ma megyünk 4D-re!!!! :lol: :lol:

Remélem minden rendben van, és láthatom végre a kisbabám arcocskáját.

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Pepike! Gratula még egyszer! Nekünk sem volt szimpi a Gabi, a férjemmel kórusban szidtuk, hogy duguljon már el!

Kilók: Én plusz 8 kg-nál tartok, de nem aggódom! Alexával összesen 17 kg-t szedtem fel, és ebből a szoptatás alatt (igaz egy év alatt) összesen 23 kg-t fogytam le.
Vendég

Naaaaaaaaaaaaaa,
senki se válaszolt, hogy akkor most megyünk Aquanatalozni vagy sem!!!!!!!!!!!!!!!!
Igyekszem már decembertől pénzt szerezni rá, nem akarok az első órán a vízben megszülni, mert addig halogatom..... :oops: :oops:
JA, a Kókuszom addigra ki lesz kúrálódva teljesen, no para. Nem kell külön medancié nekem és nektek. Kivéve a gyönge lelkületűeket a súlyom miatt. De ők csak színezett lencsés szemcsit kapnak. Az ápol és eltakar. Engem..... :wink:

Kép
Kép

mpatr

engem érdekel az aquanatal, januárban már rá is érek majd.
nekem ugyan volt ez a vese-gyulladás dolog, szóval kicsit félek a vizes dolgoktól, de ha találunk gusztusos helyet megpróbálom

a budakeszire gondoltál?

ja és ha megnyugtatlak hogy már egy kisebb bálna méretével vetkszem majd januárra saccperkábé a jelenlegi súlyom és a növekedés üteme alapján, szóval csak semmi para

KépKép
judit18

Aquanatal órák: http://www.aquanatal.com/orarend.htm

XI. kerület vonzáskörzetében élők: :!:
felhívtam az oktatót, jelenleg csak a Rubinban van, szerdán esténként 18:30-19:30-ig foglalkozás. 1500 Ft/ alkalom, úszósapi nem kötelező, de azért a fürdőruha ajánlott...
A Hóvirág és Budakeszi most nincsen, de Budakeszi 3 emberrel beindítható lenne. Én az 1. :)

KI TART VELEM??? :?: :?: :?:

Be vagyok indulva egy kis mozgásra. :shock: Azt mégsem lehet, hogy eltespedjek a szülésre, mert bebálnásodok és a végén úgy nyomkodnák ki a gyereket. :shock: :shock: Na azt nem. Én akarom kinyomni, ha itt lesz az ideje. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jimm, XX-Ügynöknő???????
Ti is mondtátok annak idején, hogy jönnétek.
Nem akarok egyedül bénázni..ha többen vagyunk, már nem csak magamon lehet röhögni, hanem rajtatok is :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Én is jövök mindenképpen!!!Szerintem legyen kötelező a szemellenző felvétele, mert én már a bálnát is leköröztem méretre, az tuti!!!!

nem írok olyat, hogy hány kilonál tartok, de minden eddig irt sulyt übereltem :cry:

Voltam ma diabétesz vizsgálaton, vettek éhgyomri vért és közölték, hogy no cukor, no csoki, no rizs, no krumpli, no kenyér, mértékkel a tej és tejtermék... mondtam, hogy nálam a legnagyobb probléma a gyümölcsfogyasztással lesz, almán és mandarinon élek. Akkor no mandarin, alma napi 1 szem...

Basszus, akkor mi marad???
Végignéztem a kiskönyvet amit kaptam (diétás tanácsadó inzulinos cukorbetegeknek), egyrészt egy szó nincs benne a terhességi cukorbajról, másrészt maradt a zöldség és a hús, mint egyetlen ehető. Úgyhogy reggelire ettem virslit, ebédre egy tányér húslevest, na azóta küzdük a hányingerrel... nem akarok húst hússal!!!!!!

Ja, és ma kell kiiratnom magam, kötelezővé tették a munkahelyemen, viszont azt is, hogy holnaptól minden nap be kell járnom és jócskán túlórázni. Fáradt vagyok, kimerült, annyira szerettem volna már egy hetet pihizni!!!

Mindegy, még egy-másfél hetet kell kibirnom, csak azt már kevesebb pénzért több melóval.

Asszem, nem az én napom ez, de nem sírok tovább... Végülis bennem van egy baba és csak ez számít, a többi mind mellékes!

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?