Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztook.
Magi szupik a képek.
Dodo gratu a babóhoz.

Én meg ebben a hóban úgy döntöttünk hogy meg próbáljuk még is. Ha nem sikerül akkor majd júliusban folyt. köv.
De nem hőmérőzök csak figyelem a nyákot. És nem stresszelek.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok

Hogy vagytok ma?
Vera de jó hogy hírt adtál magadról.

Móni teljesen egyetértek, én is egyfolytában azt figyelem van e valami tünet, persze ha nincs akkor elkeseredek, ha meg van akkor reménykedek, és egy kicsit fárasztó így főleg idegileg.

A hőmetr jó ha mérem a closty miatt, de ha most nem sikerül, azt hiszem lazítani fogok.

Mai hőm 37,2, tesztem negatív. Lh teszt pedig talán egy árnyalatnyit sötétebb a tegnapitól. Ma vagyok a pu 9. napon.
És fáj a fejem.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép

gabi1

Szisztok!Képzeljétek 3napja késik de a tesztek negativak :cry: Nagyon félek,hogy valami majom van a férjemmmel úgy döntötünk ha keddig nem lesz +teszt megyek dokihoz.Nagyon félek!!! :cry:

Gabi!szép a görbéd :wink:

Szoricsatok,hogy ne legyen bajom

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Vera!
Örülök,hogy újra itt vagy!!Írhatnál akkor mostmár sűrűbben!!Hajrá,hajrá+++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Nagyon szorítok!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata!
Ez szupi!! :D :D Neked is megy a drukk,remélem csíkos lesz a teszted!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A jövő héten vaszek lh tesztet,majd meglátjuk mi lesz.Görcsölni én sem szeretnék a dolgon,de nagyon nehezen megy. :( :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Köszi Ibica!!Hát remélem mert kezdem bele élni magam lehet nem kéne de nekem soha nem késet ennyit csak neked is multkor késet és ezért félek mindegy ha nem lesz +teszt kedden megyek a dokihoz és ha bajvan hamar tud segíteni

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Hellóka!

Nem tűntem ám el,csak zsúfoltak a napok... :?

Holnap helyett már pénteken ideért a festő,amit előtte nap este jelentett be...2 óra alatt pakoltuk ki a fürdőt és a gyerekszobát...a nappali dugig volt,moccani sem lehetett.Mára nagyjából sikerült rendet raknom,bár még pár doboz hátravan...Ablakok megpucolva,függönyök kimosva..haladok.Ha kész a szoba teljesen rakok majd képet! :D

Szerdán voltam UH-n.Végülis minden okés,bár hetente figyeli a doki,ha súlyvesztés van azonnal császár... :cry: Kb 2 hét lemaradás van,ami nem vészes,sok minden lehet mögötte.Apával mi sem vagyunk hatalmasak.... :D

Magi
Annyira jók lettek a képek,hogy csuda!Látom mennyire élveztétek a fotózást! Szépek vagytok! NA és Zoli...igazi kis herceg! :wink:

Csajok,nem igazán olvastam vissza,de pocakos kismamiknak boldog perceket,a próbálkozóknak pedig energiát küldök! Előbb-utóbb mindenki babás lesz! Ezt garantálom! :wink:

MEgyek,folytatom a dolgaim...talán jövő héttől többet leszek.

Puszilok mindenkit!
Vendég

Sziasztok!

Vera!
Köszi a gratulációt!! Én drukkolok neked! :)

Gabi!
Ez szép magas hő! Remélem igy marad!!

Magika!
Nem nagyon irtál.... mi van veletek??

Kata!
Drukk!

Lego!
Próbálj sokat pihenni!

d.dodó

Sziasztok!

Végre a gépben vannak a képek,de valaki mesélje el,hogy hogy kell feltenni őket légyszi.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Lego!

Pihenj sokat, amennyit csak tudsz. Drukk, hogy ne legyen baj még jó pár hétig (mondjuk úgy 8 :wink: ) Egyébként Te hogy vagy, vérnyomás, vizesedés????

Kata!

Drukk, hogy baba legyen a késés oka! :)

Ibici!

Én úgy szoktam, hogy Microsoft Office Picture Manager-el lekicsínyítem 240X320 méretűre, és akkor megnyitod a babaneten a kisablak, (amibe írni szoktál) alatt a melléklet feltöltését és itt kell rákattintani és feltölteni a képeket.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

a.ibici!
Itt, ahol irni kell, van lent egy olyan a téglalap alatt, hogy melléklet feltöltése....arra katt rá, ott tallózás, és kész, de nem lehet nagyobb a kép 600X600 nál...lehet előbb kicsinyítened kell!!!

d.dodó

Köszi nektek a segítséget !
Sajna azzal a programmal ami apának van nemtudom ilyen kicsire lekicsinyíteni.Most éppen elaludt a drága,de majd mondom neki,ezt a Microsoft akármit :D :D :D :D és megpróbálom feltenni.

dodó!
jól vagy?Hányinger van még?Mikor jöttök haza?

Legó!
Pihizzél sokat,persze gondolom nem könnyü,ha felfordulás van a lakásban.Oszdbe magadnak,ne akaj mindent egyszerre megcsinálni!!!!!Vigyázz magatokra

Kép
Kép
a.ibici

Jo reggelt lanyok!

Hetvegen nem voltam, mert vasarolni voltunk es delutan meg mind a ket nap vendegek jottek.

Meg nem olvastam vissza csak nagyjabol.

Gabi!
A hod nagyon jol alakul.
++++++++++++++++++++++++++++

Kata!
Nincs semmi bajod.
Megy a drukk! +++++++++++++++++++++++

Ibici!
Neked is megy a drukk!
+++++++++++++++++++++++++++

Moni!
Drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki!
REmelem te is jol vagy mar.
Vigyazz magadra.

Legyo!
Ne hajtsd tul magad es vigyazz magadra.

Edoci!
Hol vagy?

Vera!
Megy a drukk nagyon!
+++++++++++++++++++++++++++++

En egesz jol voltam hetvegen.
Voltunk vasarolni, mert nagyon kifogytunk itton mindenbol!
Jol birtam az egesz napi mentet, mert utana itthon vendegek jottek vacsira es fozni kellett.
Szoval most egesz jol vagyok.

Megjobb az agynemugarnitura is amit varrattam.

Nagyon szep lett, csinalok majd rola kepet.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Ma nincs sulim! :)

a.ibici!
Hát hányingerem még szokott néha lenni....most is van épp... tegnap meg nem tudom mi volt velem, de nap végére elég ramatyul voltam...nem volt semmi erőm semmihez! Amugy pontosan mához 3 hétre repülünk.... :) dec 17-én!

Kata!
teszteltél ujra??

d.dodó

dodo!

Bocsi!
Teged kihagytalak!

Hogy vagy?

Vigyazz magadra!

Magi
Vendég

Magika!
Köszi, most mindjárt beveszem a hányinger elleni bogyómat, meg reggelizek is, és akkor jó szokott már lenni! Amugy vettem már vastablettát is, most 2 napja szedem. Mert megint barnáztam.

d.dodó

Dodo!

Remelem segit majd a vas!

En mar reggeliztem es a fele vissza is jott.
De mar megszoktam.
Majd ha megszulok talan mashogy lesz.

Tegnap sokat gondoltam a babara, mert Katalin nevnap volt es en hajlok a Katalin fele.
apjuk meg nem nyilatkozott errol!

Magi
Vendég

Magika!
Még mindig szoktál hányni?? Hu, az nem jó!! :( De én előbb a gyógyszer bevétel alatt öklendeztem...még jó hogy hányinger elleni gyogyi :lol: ! Na de remélem hamarosan hatni fog!!

d.dodó

Hú csajok, holnap betöltöm a 8. hetet!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

d.dodó

Sziasztok

Magi örülök hogy jól vagy, azt hittem azért nem jöttél hétvégén mert valami baj van.

nekem hőm ma esett 37,0-re, lh egy kicsit sötétebb mint tegnap de még így is halvány, sima teszt negatív. kezdem lassan feladni:(
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 35200_.png

Kép

gabi1

Hello Csajok!Teszteltem ma reggeli pisiből de negatív lett :cry: :cry: Már nagyon félek és holnap megyk is a dokihoz 1-re.Most már azon izgulok ha nem baba akkor ne legyen semmi komoly.Nagyon fosok mi bajom van :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Magika!

Köszi, jól vagyok. Tegnap megint fájt a hasam délután 5 kor kezdte, de fél nyolc körülre elmúlott :) Remélem Nálad is minden rendben lesz már!

Gabi!

Ez a hő még jó, még bőven vonal felett van! Továbbra is megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodó!

Remélem a vas segíteni fog. Vigyázz magadra!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata bizti nem lesz semmi baj, hova jársz dokihoz?

viki hát szerintem már a teszt mutatta volna. legalább is annak idején a 10. dpo-n már mutatta

Kép

gabi1

Köszi a drukkolkat Csajok!!!Rámfér,eléggé nyúzott vagyok.Lehet már érzem a végét... :? Éjjel nem tudok aludni,reggel meg alig birok talpraállni. No de sebaj,mindent Hédiért. :wink:

Gabi
Még nincs veszve!Bármi lehet!Szorítok nagyon! :)

Magi
Mi jót vásároltatok?Csak nem a picilánynak???? Katalin jó választás! :wink: Minden korban lehet "becézni". KAta piciben,KAtalin nagyban.:)

Kata
Drukkolok!Biztos minden okés.Lehet később fogant és még nem mutatja ki a teszt! Én vagyok az élő példa rá! :wink:

Betti!!!
Hahóóóó!Hová tűntél???Nem ér lelépni!Jól vagytok???

Dodó
Lehet jobb lenne ha valami egyéb megoldást választanál a hányinger ellen gyógyszer helyett. Én specko nem tudtam lenyelni a tablettát az első 3 hónapban. Gratula a hetekhez! És pihenj ma sokat!
Vendég

Lego!Hogy érted,hogy te vagy az élő példa?neked mikor mutatta ki a teszt?Én is arra gondoltam hogy múlt hét csütörtökön lehet akkor fogant volna mindegy holnap kiderül a doki mit mond.Igazából már úgy vagyok vele ha nem baba csak baj ne legyen velem

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Gabi!Én Kecskeméten az Altorjay Balázshoz járok én is nála születtem és úgye Zsófi is nála.Nagyon rendes plusz még szomszédunk is apukám jó barátja nagyon bizom benne.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Ne felj, valoszinuleg semmi gond, sot, meg terhes is lehetsz :wink: Hihetetlen, de miota (tul)koncentralok a babara, azota a rendszeres ciklusom megbolondult, es ketszer is volt, h kesett 5 napot, veletlenul sem jott hamarabb. :evil: Es mindig olyankor, amikor nagyon remenykedtem :evil: Nem tudom hogyan mukodik, de kezdem elhinni, h mi iranyitjuk a dolgokat :roll:

Gabi!
Azert az a 37 nagyon jo, nem? Es ha jol tudom, neked nagyon hosszu a ciklusod! Hol is allsz most?

Magi!
Vegre jobban vagy, hatha a szervezeted vegre ugy talalja, h lejart az elso harmad :o :wink:

Dodo!
Nagy gratula a 8 hethez :D

Lego!
Kitartast, lesz ez jobban is :wink

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Zsolti jobban van, bar nincs meggyogyulva, meg megy a gyomra, viszont a hanyas elmult es eszik ezerrel! Tudom, h ilyenkor ez normalis, megis a legijesztobb az volt, h semmit sem kert, meg a kedvenceit sem :? De a gyomormenes meg eleg gaz, a pelus teljesen folosleges, folyton mosom a cuccait. Nem is beszelve arrol, amikor hazon kivul eri a baj, most is megyunk valakihez vendegsegbe, remelem minden rendben lesz... :roll:

Szombaton voltunk Mikulas-party-n, Zsolti nagyon megijedt a Mikulastol, pedig maskor olyan bator, sot, vakmero :roll: :lol: Azt hiszem a betegsege miatt volt visszafogottabb :roll:

bangham

Vera!

Ez nagyon jo hir! :)
En is leszarom honapot tartok! :wink: 8) :lol:

bangham

Móni igen a 37 az jó, én úgy gondolom hogy a 19. napon volt pe, ma a 29. napon vagyok, tehát 10 dpo-n.
Majd a holnapi hőmön kiderül megy e lejjebb. Remélem nem.

Később nem foganhatott mert akkor voltunk együtt, utána meg nem mert nem volt alkalom, sokáig dolgozott, aztán meg jött megint a gomba.

tehát ha összejött akkor úgy gondolom hogy 1-2 napon belül ki kell hogy mutassa.

Kép

gabi1

Bangham!Mi most tényleg nem koncentráltunk a babára.Nekem soha nem késet mult hónapban esetleg nagyon görcsösen akkartuk de akkor is megjött ráadásul pontosan szóval mald kiderül hólnap miújság

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Csak gyors bekukk....

Kata!

Megy a drukk holnapra! +++++++++++++++++++++++++++

Gabi!

Neked is, hogy már + legyen az a fránya teszt! (amúgy nekem csak a 12.dpo-n lett halvány + :wink: )

Móni!

További jobbulást Zsoltinak!

Magika!

Hogy vagy ma?

Lego!

Nagyon vigyázz magadra, és kitartás!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szép jó reggelt mindenkinek.

Én csodás reggelre ébredtem, hőm 37,1 esett a hó, bár én nem nagyon szeretem, de most ennek is örltem.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS nézzétek csak a vonalzómat?

Én el sem hiszem, mikor megcsináltam a tesztet azt hittem rosszul látok, gyorsan csináltam még egyet, egy gabriel, egy clear blue, mind kettőn ott a halvány csíkocska.

Annyira boldog vagyok hogy azt elmondani sem tudom.

Apának még nem mondtam mert úgy is azt mondaná hogy halvány, úgyhogy majd a holnapi már tuti erősebb lesz.

Kép

gabi1

Gabi!Gratulálok!!!Látod csak összejött!!! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata hát igen, 5 hónap után de sikerült. Köszönöm.

Kép

gabi1

Gabi!!!!
Még egyszer nagyon nagyon GRATULÁLOK!!! :) Én megmondtam, hogy most sikerült :wink:
Majdnem pont egy hónap van a babóink között.....én ma töltöttem a 8. hetet! :lol:

Kata!
Te nem teszteltél megint?? Doki után ugye jelentkezel??

d.dodó

dodó köszönöm, igen tudom, hogy te megmondtad.:)

Kép

gabi1

Hu csajok!
Én ma nagyon ramatyul vagyok! :( Mikor felkeltem, már akkor hányingerem volt...már az ágyban be is vettem egy gyógyszert...most meg kekszet rágcsálok...remélem most már hamarosan jobb lesz! Mert ma muszáj bemennem a suliba!

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

Gabi!
ELJEN!!!! GRATULALOK!!! Kerek kepet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, Ibici, Betti, Moni, Edoci!

Viki!
En most jol vagyok szerencsere.
Nem faj a hasam es eleg aktiv is vagyok.
Pakolok meg minden, tanulni nem tanulok, mert nincs kedvem. :oops:
Ti vasaroltok babadolgokat?

Lego!
Vigyazz meg mindig magadra.
Nem kislany cuccot vasaroltunk, hanem enni meg ilyenek.
Teljesen kifogytunk mindenbol es jol bevasaroltunk.
Hat nem irom ki mennyit fizettunk.
A lenyeg, hogy ket eve ugyan ezekert kevesebbet, mint a mostani fele. :cry: :cry: :cry:

En mar nem nagyon fogok vasarolni lanycuccost, mert kaptam es vettem is.
Meg majd ket unnep kozot a Next boltba, ha lesz jo akcio.

Majd ha rend van jovoheten lefotozok egy ket szep rucit es felteszem oket, meg a szobat is.

Most Zolinak szeretnek venni isofixes autosulest 15-36 kg folottit, de itt nagyon draga.
Szoval majd ha megyunk sielni kint megnezem.

Dodo!
Hogy vagy ma?
Suli?

Magi
Vendég

Sziasztok!!!

Aztaaaaaa!!!!!!:)
GABI
NAGYON ÖRÜLÖK ÉS SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!
(látod,látod nem hiába mondtuk mi :wink: )

Betti!
Ne tűnj el,lécccike!!! :cry:

Kata
Hogy vagy???Piri???

Magi
Úgy bánom,hogy ilyan messze vagyok Pesttől.:( Az a baj,hogy a 2 ünnep közt sehogy se jutnék fel,pedig tuti bevásárolnék a next-ben. :roll: A next oldalról meg csak angliába szállítanak. :evil: Pedig fele annyiba kerül,mint a WE-ben. Most maikor fent voltun nem is vettünk semmit,mert horror árak voltak.
Gyerekülés...kint se olcsóbb. :cry: Mi is úgy terveztük,hogy ott veszünk,de szinte ugyanannyi...

Dodó
Jobbulást!

Mindenkinek megy a +++++++++++++++++++.Sikerülni fog Csajok!!!

Ja,Kata...nekem se volt a mensi elmaradás után napokig pozitív. Csak 1 hétre rá. :wink:
Vendég

Nekem ma megint negatív lett a teszt de Zsófival is 1hét után lett + addig ful negatív volt pont mint most.Fehérfolyás van de piri sehol nagyon izgulok :oops:
És ami a legrosszabb apa ma elutazott 3-4napra beugros soförnek tegnap már dagatra sírtam a szemem.

Doki után jelentkezem!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Sulinak vége mára. Szerencsére a reggeli rosszullétem is elmúlt. Csak a kedvem szar, meg sírhatnékom van egyfolytában... :(

Kata!
Megy a drukk, hogy a doki jó híreket mondjon!!

d.dodó

Köszi lányok, nagyon aranyosak vagytok.

Kata nagyon drukkolok neked.

Elmondtam végül apának, előzör nem akarta elhinni, majd végül örült.

Rékának mondtam, azóta a hasamat simogatja egyfolytában, olyan édes.:)

Kép

gabi1

Sajnos nem vagyok terhes :cry: :cry: Ha nem jönn meg 3hét múlva kell mennem de akkor már lehet kérek valami gyogyszer :cry: t amitől hamarabb összejön.Ja azt mondta lehet terhes vagyok de akkor nmég nagyon kicsi de a méhemen még nem látszik :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Teszek be egy 8 hetes pociképet:) Bár még nem igazán feltűnő... meg lehet gogy fel is vagyok fújódva...na mindegy, azért iderakom :lol:

Kép 8 hetes poci

d.dodó

Gabi!
Jujj de joooooooooooooooooooooooooooooooo! :D :D :D :D :D Gondoltam jovok erdeklodni feloled, erre meglatom a vonalzodat :D Mi a kovetkezo lepes?

Kata!
Ez meg nem jelent semmit, valahogy probalj megnyugodni egy par nap erejeig mig kiderul. :wink: Persze, tudom milyen apa nelkul :roll:

Betti!
Tenyleg, csak egy par szora :wink:

Magi!
Irtad, h eleg sok Mg-ot szedsz a gorcsok miatt. Hany gramot egy nap, mert az enyemen azt irja, h naponta csak egyet, de nem kerdeztem orvost. Az enyem 0,470g.

Lanyok, nekem olyan eros fejfajasom van, nem tudom hova tegyem :roll: Igaz, h leszarom honapot tartok, de azert megsem vennek be gyogyszert... :roll: Amugy sem szoktam, csak mulna mar el... :roll:

Dodo!
Ez rendes poci! :wink: Azt hiszem a vekonyabb alkatuakon jobban latszik, ill hamarabb :wink:

bangham

Lego, Magi!
Koszi! :)

bangham

Moni!
ugy érted, ez már Bubuka? És nem a felfújódás?? Mondjuk mikor a képet csinátam, még csak egy banánt ettem :)

d.dodó

Bangham!Persze tudom majd lesz valami :DTi mióta is próbálkoztok?Nekünk Zsófi is a gyogyo után 4.hónapba sikerült ezért számítokmajd oktoberi babára ráadásul akkor van anyosomék szülinapja :roll:

Dodó!Nagyon aranyos a kispocakod :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Na, most csináltam ugyanabban a felsőben, mint a 6 hetes képet is, megpróbálom egymás mellé felrakni!

Íme:

Kép 6 hetes poci

Kép 8 hetes poci

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?