Sziasztok lányok én is visszaértem. Nati, Boldog Névnapot!
Esőcsepp a gyerekek már csak ilyenek, kreatívak, de őszinték, és még jófejek is.
Márti, nem tudok mit mondani az ovu teszthez, mert nekem amint pozitív lett, nem is csináltam többet. De ha eddig nem mutattak ki UH-n nálad PCO-t, akkor nem hiszem, hogy a miatt van. Az egyik ismerősömnek PCO-ja volt, és simán terhes maradt, remélem ez azért megnyugtat.
A görbéd szerint pedig peteérés volt.
Képzeljétek el, az anyósoméknál megnéztünk egy dvd-t, és közben elkezdtem mogyorót majszolni, de annyira hányingerem lett tőle, hogy majdnem rohantam a wc-re. Még most is, ha rá gondolok. A melleimhez pedig hozzá sem tudok érni szinte, annyira érzékenyek. Hát lehet, hogy nem várok a teszteléssel jövőhét péntekig.
Nálunk a család nem tud semmit. csak a barátnőmnek árultam el, akit már gyerekkorom óta ismerek. Igazából azért nem szeretném, ha tudnák, mert ha nem jön össze, akkor folyton e miatt nyaggatnának, hogy szegény így meg úgy. Nem szeretem ha sajnálnak. Így csak azt kérdezgetik, hogy mikor jön már, de amikor megmondjuk, hogy az 5 éves tervben benne van, azzal egy kicsit lenyugszanak a kedélyek. Nálunk inkább a nagymamám az, aki nagyon forszírozza a dolgot.