Új privát üzeneted érkezett!

De most akkor miért mutatja a 73-at amikor még nem is működik? Kiborító! Egyébként most éppen a Skorpiókirály nézem a tv-ben. Nagyon jó ez a pasi. :wink:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Na akkor ezt most megkaptam,és azt hiszem még hülyét is csináltam magamból, mivel egészen eddig a 73. oldalon voltunk. na jól van. Azért a babona bejöhetne.

Most már aztán tényleg jóéjszakát. 8)

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Végre befutottak a babásaink is.
Én az HBO-n nézek egy jó kis pancsos romantikus filmet. Párom elküldtem fürödni és utána elkapom egy menetre.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

Sziasztok!

Nati: Nézegetem, nézegetem, de most inkább valami spontán hancurra vágyom. :twisted: Párom nem támogatja a "nagy rákészülést"...:( Szerinte túlzásba viszem, úgyhogy most csenben kombinálok.. :) Igaz nagyon messze van most tőlem, így akár hangosan is kombinálhatok.. :lol:
Muffin: És mindenki másnak: Bátran ajánlom az akupunktúrát! Nekem egy álom orvosom van , aki egyben az egyik legjobb barátommá is vált. Olyan nehéz eü gondokból is kirángatott, hogy nem is képzelnétek. Egy kis fogfájás meg se kottyan neki :lol: Ráadásul fogász is........ :wink:
Érdemes utánanézni, hogy a környéketeken ki foglalkozik ilyesmivel. De édemes alaposan körbenézni, mert van azért a piacon kókler is.
Sziasztok!
esőcsepp
esõcsepp
 
 


én is itt vagyok!!!!!!és eszem ágában sincs innen elmenni!!!!!!!!!és nagyon is érdekel kivel mi történik,csak tegnap egész nap egydül volta a fiukkal és kicsit lefáradtam........a férjem egy kollégájának volt segiteni!!!
bár ahogy néztem nem hiányolt senki....na de én nem haragszom :lol: és jövök ahogy tudok,és osztom a jo tanácsokat :lol: :lol: :lol:

én a jonást nem is nézem meg mert mi van ha azt josolja hogy beteg lesz a baba akkor ténylg parázhatok 9 honapot,illetve már csak 8-at :lol: :lol: :lol: .félek ezektől!!!
nekünk régen még gyerkőcünk sem volt egy josnő megjosolta hogy 2 fiam lesz és egy lányom remélem bejön neki!!!!!!meg mondott még 1-2 igaz dolgot,de tulajdonképpen és soha nem hittem ebben!!!

ma itthon az egész család nem tudom hogy mennyire lesz szabad a gép,mert ilyenkor a férjemet nem lehet innen kirobbantani,de bekukkantok ahogy tudok,és holnap meg laza napom lesz igy sokat leszek :lol: :lol: :lol:

Natasa:hamarosan szerda :lol:és megyünk a dokihoz,alig várom már!!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


jo reggelt Esőcsepp!!!!!

nálunk is igy volt hogy a férjecskémet eleinte idegesitette a nagy rákészülés aztán mikor teltek a honapok akkor már őt is egyre jobban érdekelték ezek a dolgok,a végén már minden reggel kérdezte hogy mennyi volt hőm :lol: .szerintem sem mondogasd neki hogy mikor fontos csak vessél be minden női praktikát amikor fontos napok jönnek!!!!!nálunk most azt mondta a férjem hogy ha most nem sikerül akkor ő vaszi a kezébe a dolgokat és vigyázzak mikor mit ejtek el :lol: :lol: :lol:
egy szónak is száz a vége hajráááááá baba!!!!!! :lol:

mano
manocska2008
 
 


Jó reggelt!
Ma jó sokáig aludtam.

Kismamik! De jó, hogy nem akartok tőlünk elmenni. Remélem szerencsét hoztok nekünk és folytatjuk a babásodást decemberben.

Jónás-nap: Azt írta, hogy a napján már nem szabad hancúrozni, mert beteg lesz a baba. Ilyen tényleg lehet? Akkor ovu esetén is előre kell dolgozni, hogy a kiskatonák időbe odaérjenek, ne a széteső petesejtet kapják el. Nem? Szóval akkor most mikor kell hancúrozni? :oops:

Kép
p__lilla
 
 


Jó reggelt!

Esőcsepp
Én szerintm nem fogom erőltetni páromra a dolgot, nem is azért nézem a hőm. Csak tudod nálam nincs minden rendben és azt szerettem volna megtudni működik e mind a két oldal. Párom ebben szerencsére támogatott.

Manocska
Szerdán mikor mész orvoshoz?

Kép
Kép
nati80
 
 


Jó reggelt!

Esőcsepp, a Te férjed merre atrtózkodik most? Ő is külföldön dolgozik, vagy csak most van távol tőled? Az enyém sajnos idén januártól kikerült dolgozni külföldre, de októberben is, és most novemberben is pont a legjobb pillanatban voltunk együtt. Szóval nagy rákészülés nálunk sem volt.

szia manócska! Nekem is jósolt a jósnő 2 gyereket. Egy fiút és egy lányt. Bár a férjemnek nem mondom, mert ő tuti mérges lenne, hogy mire költöm a pénzt, de ez a nő olyan volt, mintha könyvből olvasná az életemet. Amit a jövöről mondott, pedig majd kiderül, hogy igaz lesz-e.

A mai hőm pedig így alakult
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 48800_.png

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Mano
Alig várom már, hogy feltedd a babás vonalzód.

Kép
p__lilla
 
 


Erika
Szerintem nagyon ígéretes a hőd. Remélem a babó már ott lapul a pocidban. A Miki nem pirit hoz, hanem + tesztet.

Kép
p__lilla
 
 


Jó reggelt Manocska!

Én is így gondoltam, hogy ez lesz a leghatékonyabb...:) Igaz, elképzeltem, hogy spontán elcsábítom apapalántát, oszt a végén gyorsan-gyorsan gyertyába vágom magam. :lol: :lol: :lol: (ezt több helyen is ajánlották a fogantatás érdekében)

esőcsepp
esõcsepp
 
 


esőcsepp
És meddig kell utána gyertyát állni?

Kép
p__lilla
 
 


Szia p-lilla!

Mindenfélét írtak 5-től a 20 percig (no azt nem bírnám). Meg azt is olvastam, hogy a mostani lombikosoknak inkább a hasrafekvést ajánlották. De ez csak saját olvasat innen-onnan.
esőcsepp
esõcsepp
 
 


A lombikosooknak való hasonfekvést én is olvastam. Állítólag úgy sokkal könnyebben mennek a fiúk oda ahova kell. Én nem gyertyáztam, én párnát tettem a fenekem alá kb fél órára.
Szép lesz a spontán csábítás után a gyertya. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


ha jól értem vagy gyertya vagy hasra fekvés? Nekem a hasrafekvés jobban menne. Gyertyától nagyon elfáradok. Pedig én úgy tudom a gyertya vagy fejenállás serkenti a női szervek működését. Jógás gyakorlatnál olvastam. Szóval napi 20 perc elegendő és serkenti a vérkeringést az alhasi szervekben.

Kép
Kép
nati80
 
 


Én tegnap elkaptam párom, bár nagyon fáradt volt. Mondtam nem baj és aktív leszek. Persze azért még védekeztünk. :(
Gondolom jan 1 a bűvös dátum és akkor már nem fogunk. Remélem. :?

Kép
Kép
nati80
 
 


Mármint én leszek aktív. Bocsi :?

Kép
Kép
nati80
 
 


SZia Erika!

Ne haragudj, nem vettem észre a leveled! Apapalánta vidéken is dolgozik. Néha egy egy hétvégét távolt van tőlem, de annál jobb a visszatérés..:)

esőcsepp
esõcsepp
 
 


Esőcsepp, akkor nálatok más a helyzet. Mi két heteket vagyunk egymástól távol, és ez még így lesz március végéig. Bár ha ezt a majdnem 1 évet kibírtuk, akkor ez a 4 hónap szinte már semmi.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


jó reggelt mindenkinek! Most keltem :shock: holott engem az ágy hajnalok hajnalán fenn szoktam lenni. Azt hiszem jönnek a tipikus tünetek :roll: szédülés, hányinger. Előbb pisiltem, de annyira felkeveredett a klotyó szagtól a gyomrom, hogy majdnem megkergettem a kisrókát.
Nati, ő akart védekezni?
magdolnam
 
 


Sziasztok!

A Jónás napot csak érdekességként emlitettem meg, annyira én sem hiszek benne, a peteérésben sokkal jobban. A nagy rákészülésről...hát, nem is tudom, nálam hogy volt.A hőmérőzést azért kezdtem el szeptemberben, mert előtte 12 évig szedtem gyógyszert, kivéve 9-10 hónapot betegség miatt, és féltem, mi van, ha emiatt nincs peteérés. Aztán idekerültem, és egyre többet tanultam a fogamzásról. Most már ott tartok, hogy ovu teszt, mikor szexeljünk, barátcserje, Gravida....
Ha lennék olyan 24-25 éves, engem sem nagyon érdekelne a dolog, mennyi idő múlva jön össze. De nem annyi vagyok, és rohan az idő. Főleg, ha azt nézem, hogy 2 gyereket szeretnénk. Csak egy összehasonlitás: Manócska kb. annyi idős, mint én, és a harmadikat várja.....
NA mindegy csajok, babára fel!!!!!!!!! :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


Ja igen, tegnap este már nem védekeztünk, bár ebből még úgysem lehet baba, de tök jó volt!
NAti, a januárra gyúrtok? Pedig én úgy értelmeztem a múltkor, hogy ti is most kezditek.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Magdolnam
Azért akar még védekezni, mert a fogigátló abbahagyása óta még csak most fog eltelni 4 hónap és szerinte az Elevitet is el kell kezdenem babavárás előtt 3 hónappal. Ha megjárjuk a dokit szerdán biztos jobban meg fogjuk beszélni a babót.

Kép
Kép
nati80
 
 


Jenny
nem most kezdjük, mert még rá kell készülni testileg és lelkileg mindkettőnknek.
És nem nevettétek el az első ilyen együttlétet?

Kép
Kép
nati80
 
 


Sia Jenny!

Maximálisan megértelek..:) Nekünk is fontos a kisbaba. És én sem vagyok 24-25.. :lol:
Egyszerűen apci úgy gondolja, hogy jön ez spontán hipp-hopp. Remélem igaza lesz. Meg tulajdonképpen bármikor teherbe lehet esni.Csak vannak ideálisabb időpontok. Én még egyenlőre a naív reménykedők táborába tartozom.Gyógyszert nem szedtem, mert amikor próbáltam, hát egyfolytában véreztem tőle. Így nincs minek kiürülnie :)
Nem tudom hogy vagytok vele, de néhány hónapja olyan babavágyás tört rám, hogy az valami hihetetlen. 13 éve dolgozom gyerekek között. 0 évestől 14 évesig mindenkivel.... :D De még soha-soha nem vágytam még így kisbabára.
Azt hiszem eljött az idő.
És nem is tudom elképzelni, hogy ez esetleg máshogy is lehet, hogy rosszul sülhet el valami.
Belülről érzem a zsigereimben, hogy össze fog jönni.
Remélem mindenkinek a legjobbakat!!
esõcsepp
 
 


Sziasztok. Olyan régen voltam. Mostanában annyi minden dolgom volt. De igyekszek mostantól teljesen ide is koncentrálni.
Kivel mi újság? Kismama van újabb a csapatban?
Képzeljétek tegnap elött csináltam tesztet mert pont ma egy hete késik a mensim.
Az teszt negativ lett de a mensi még sehol.
Most várok ki tudja mi lesz.

Ti készültök már a karácsonyra? Én a jövő héten megyek el vásárolni nem akarom az utolsó pillanatra hagyni.
Ma megyünk gyerezsúrra délután. azt is várom mert a gyerekek mellet a szülők is össze jönnek és jó a társasaság ilyenkor nagyon.

Kép
csucsu05
 
 


Mondjuk én is 5 május óta szedem az elevitet, de a fogigátló azonnal kimegy a szervezetből, vallják az orvosok.

Esőcsepp, remélem Te is olyan kis boszi vagy, mint én.Én is megéreztem, megérzek mindent! De komolyan!!!

Csucsu, ez meg hogy lehet??????????????? Ha jól tudom, akkor uh-on is voltál....
magdolnam
 
 


Szisztok!

Egy napig nem jön az ember és 4 oldalt írtok! Most nem tudok visszaolvasni, mert a fiam igényel :D

Tegnap disznóvágásba voltunk. Én személy szerint utálom. De muszáj volt mennem. Egész nap a gyereket kergettem, hogy nem menj ide, ne nyúlj hozzá... stb. Na és azok a szagok. Még jó hogy nem vagyok kismama, mert egész nap rókáztam volna.

Próbálok azért visszanézni kicsit.

Esőcsepp: üdv itt.

Én keksz után fél órát szoktam hason feküdni, és gyertyaállni is szoktam, és a párna is mindig a seggem alatt, és mégse jön a babó. Szóval nem nagyon hiszek ezekbe a trükkökbe.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Csucsu: mi már nagyjából megvettük az ajándékokat. Már csak egy uncsitesó meg az após van hátra.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág: akkor ti nagyon ügyesek vagytok :)

Magdolnám: Mi hogy lehet? nem jött meg ennyi. Az ultrahangon másfél hónapja voltam amikor is elvetéltem az uh után . Most már egy következő hónap van és ismét nem jött meg. Azt mondta a doki a vetélés után próbálkozhatunk mert teljesen felszivodott a magzat. Mi próbálkoztunk. De az hogy nem jött eddig meg tudom nem feltétlen azt jelenti, hogy terhes vagyok. De azesély megvan rá. Legalábbis addig mig nem jön meg.

Kép
csucsu05
 
 


Nem akarok gyerekkel a tömbgbe tolongani. :wink:
Eddig mindig a karácsonyi csúcsba mentünk, de most nem vagyok hajlandó a gyereket kitenni ilyen tömebnek :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


úgylátszik nem tudom leírni a tömeg szót :) :)

tömbgbe, tömebnek = tömeg

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Jenny: izgi volt az első ilyen együttlét mi? ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


helló csucsu!!!!!!!! :) végre. :) jó gyerekzsúrozást. én karácsonyra annyit készültem eddig, hogy megrendeltem pár mézeskalács-házikót meg ilyeneket. Idén nem visszük túlzásba, az építkezés alaposan leszívta anyagi forrásainkat...
most mennem kell anyagot venni ami nem lesz könnyű, mert vasárnap csak egy üzletet találtam ami nyitva van, és csak remélni tudom hogy lesz amit keresek... pénteken megyünk a gálaestre és még ma megyek először ruhapróbára...
azt hiszem indulok is. :) majd estefelé jövök. :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin: hogy van a fogad? Elmúlt a fájás?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


A Kínai naptár szerint nekem lányomnak kéne lennie, és mégis fiam van. Én mondjuk nem hiszek ebbe. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Hú de nagy a forgalom!
Pont ma nem tudok lenni. Sajna ki kell menni anyósomékhoz hogy meg tudjanak köszönteni. Hogy ezt én hogy rühellem!!! :x
Lusták kimozdulni otthonról. Mindig mindenért nekün kell menni.

Nekem még hátravan az ajándékvásárlás. Még ötletem sincs mit vegyek a sok gyerkőcnek. De szerdán pesten megpróbálok mindent beszerezni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Kisvirág: A kinai naptár nekem bejött.De van olyan ismerősöm akinek nem. Ez is olyan mint a többi. Vannak véletlenek. Nem hiszem, hogy kor alapján be lehetne határolni milyen nemű gyereke lesz az embernek. Mert úgye kell hozzá egy Apa is. Ezért nem hiszek én a Jónásban sem.

Kép
csucsu05
 
 


Ez a kínai dolog két esélyes. Vagy bejön, vagy nem. Szerintem minden a véletlenen múlik. Akármit csinálhatunk, akkor is a természet dönt.

Kép
Kép
nati80
 
 


Csucsu
Ebben egyetértünk!

Kép
Kép
nati80
 
 


Jajj nem is írom mit álmodtam.
Babás lettem és 20. héten megszültem, de olyan nagy volt a baba, mint a fiam születéskor. Kislány lett és Azurinak neveztük el. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Cucsu, bocs Csubival kevetelek :oops: Én is már majdnem mindenkinek megvettem az ajándékot, én sem vagyok hajlandó abba az iszonyatos tömegben vásárolni.
Nálunk a nyugalom jelentette kiváltképp (szerintem) azt, hogy sikerült a baba. Mindig este akcióztunk, hogy utána nyugodtan aludhassunk, volt mikor a fenekem alá tettem a párnát, ráadásul 2 hetet itthon is voltam (azaz semmi stresz)
magdolnam
 
 


Kisvirág
Jó álom. Én is hasonlót álmodtam valamelyik nap. De én a szülésre sem emlékszem. Csak arra, hogy egy 4 hónap körüli babát hoztunk ki a kórházból. Én mondtam is, hogy biztos elcserélték. :lol:

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: látszik, hogy mennyire szeretnénk már babát. Már az álmunkba is benne van :D

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ja és remélem nem csak álom lesz, hanem nemsoká valóság is. :wink:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Esőcsepp: én is 75-ös vagyok és 18 évesen megkaptuk a suliba a rubeola elleni oltást. Már aki kérte.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Erika: nekem a fogigátlót azért íták fel többek között annó, hogy rendbekapja a ciklusom. Hát pont 28 naposak voltak. Szülés óta megint megváltozott, kicsit rövidebb lett megint.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág
Remélem én is nemsokára a pocakomban lapul egy kisbabó, csak ne 20 hetesen szülessen, inkább 38-40. Tudom minden rendben lesz, ezért nem is stresszelem magam. Csak ne kéne most anyósomékhoz menni, ajnározni a kis unokáját. Tényleg imádnivaló, csak lehetne másról is beszélni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: Teljesen megértlek, hogy nincs kedved az unokához.

Megyek én is, ebéd, meg nemsoká jön anyám.
Később jövök ám.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?