Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is egyben vagyunk még. Az én babám is érdekes dolgokat művel odabent. Tegnap a kis fejecskéjét nyomkodta kifelé, komolyan mondom a tenyeremben tartottam a fejét. Meg is ilyedtem, hogyan fog majd kiférni, de majd csak lesz valahogy.
Hétfőre jön a lehülés egy kis széllel kísérve, szerintem ez beindít egy-két szülést. Lehet hogy én is benne leszek a csapatban. De most olyan gyönyörű az idő, hogy nem szabad kihagyni egy sétát.

Kismamik kitartás mindjárt sorra kerülünk mi is! A babásoknak pedig sok energiát és tejcsit!
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is még mindig egyben! Ma voltunk dokinál, szűk egy ujjnyira van nyitva a méhszáj, de a doki szerint még nem érett a szülésre... Ctg is volt, babóca rendesen szunyókált, pedig egyébként rengeteget mocorog. (jelentem azóta is mocorog, mióta kijöttünk a ctg-ről). Ha nagyokat mozog, akkor egész jó kis keményedések vannak, úgyhogy bíztatom nagyon! Szeretnénk már nagyon, ha kint lenne.
Hétfőn mennem kell be főorvosi vizitre, ahol majd megdumálja dokim meg a főorvos + mindenféle orvos, hogy mi legyen velünk. Azt mondta a doki, hogy a cukor meg a baba méretei miatt nem várnak sokáig, nem nagyon szeretné, ha sokkal 27-e után születne meg. Úgyhogy ha a kiírásig semmi, akkor indítanak is! Ezek szerint jövő hét végén már itthon babázok????? :)

Tusimi: menjek én is az Árkádba? :) Ha neked is bejön, akkor mindenképpen!

Kép
vargaviki
 
 


Hahó! Mindenki szül vagy babázik?

Én még nem tudok eredményt felmutatni sajna. Tegnap estétől 8 perces fájásaim voltak, de tudtam tőle aludni - nagyjából. Reggel voltam NST-n, az nem mutatott semmi különöset. A szülésznő szerint ezek még "csak" jóslófájások. Holnap reggel megyek a dokihoz, remélem legalább már fogok tudni valami konkrétumot.
Vendég
 

 
 

Sziaszotok!

No, ma nem sokmindenki járt erre:-)) Csak nem elindultatok szülni :lol: :lol: Úgylegyen! :wink:
Húúú, Lafie már nagyon kész lettem volna a helyedben:-)) És mi van, ha csak a gép nem jelzi a fájásokat ?:roll: Vizsgáltak is?
De izgi így már a vége felé :lol:
Na megyek nem koslatok itt, szunyizok egy kicsit, míg alszanak a fiaim. Itt vannak tesómék, két gyerkőce jól kifárasztották Barnust. Balázs meg még mindíg jó gyerek. NO de meddig :lol: :lol:
barnusanyus
 
 


Sziasztok!

Én vagyok még, csak netem nem volt egész nap, most se akart beengedni, de én győztem.
Hajnal 4-kor már megint úgy éreztem, hogy mindjárt indulhatunk szülni, elkezdett tompán fájni a hasam. Aztán egy idő múlva semmi, és még mindig itthon vagyunk.
Szerintem a telihold kavart be a változatosság kedvéért.
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem Berti teljesen elromlott :roll: , állandóan nyekereg szegény, picit fáj a hasa és mindíg felébreszti, így cirka 1,5-2 órával evés után már elis alszik és utána fél óra, óránként nyekereg. Most is, áááá, nem igaz :roll:

Lafie!

Drukk, lesz ebből valami hamarosan, nekem is így indult a lányommal.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Úgy sajnálom szegényt, mert közben álmos, alszik, jön a pocakfájás, felsír, de ki se nyitja a szemét, aludna, kap cumit, visszaalszik, jön a pocakfájás :cry: Pedig ő nem is durván pocakfájós, a lányom rosszabbvolt, neki annyira fájt hogy visítva üvöltött , szóval ez egy enyhébb verzió, de akkor is rossz. Infacolt semmit sem ér , 1 hónaposkortól van a gripe water, az olyan szódabikarbóna szerű gyerekeknek, hát keddn lesz 1 hónapos, ma 4 hetes, de erősen gondolkodom hogy elkezdem, úgy rémlik a lányomnak ez az egy segíett kicsit. Csak nem gáz az a 3 nap már.

Babus!

Bertit a telihold hozta.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


vargaviki, babus, lafie - kitartas, mar nincs sok hatra.
Probaljatok most pihenni elore, mert ha mar meglesz a baba kell kelni, ha tetszi, ha nem. A fiam ejjel 3 orankent eszik, reggelre teljesen ki vagyok keszulve, foleg, amikor a lanyom is kijon a wc-ew es kell oltoztetni.
Mark nagyon jo baba, még....Remelem igy lesz tovabbra is, a pocija nem gorcsol, eszik es utana jon 3 ora alvas, es ez igy tart egesz nap. A lanyomat egyfolytaban kellett hordozni. Valoszinu van valami abban, hogy egy hiperaktiv gyerkoc utan jon egy nyugisabb, igy az anyukak nem kerulnek ideggyogyaszhoz :lol:. Kép Kép

Kép
Kép
meli78
 
 


Babazo anyukak: mikor erosodik mar ki a mellbimbo? Mi 11 naposok vagyunk, megis amikor a kifiam elkezd szopizni szornyen fajnak a melleim. Masnal is van ilyen, vagy csak az en fiamnak nagyn jo a szivasa :oops:

Kép
Kép
meli78
 
 


Sziasztok!

Meli gyönyörűek a gyerekeid!
Annyira szeretném már én is a kezemben tartani a kicsi fiamat, sokat vártam rá! Persze még van egy hete, hadd gyarapodjon még.
Vendég
 


Sziasztok!
Még véletlenül sem azért nem jelentkeztem eddig, mert szülök, hanem mert egész nap karácsonyi ajándékok után kajtattunk a férjemmel. Manó, voltunk az Árkádban is! :D És tényleg alig bírta a férjem a tempót, minden hülyeséget azonnal meg akart venni, hogy ne kelljen tovább keresgélni, de én mondtam, hogy szó sem lehet, holnap még kimegyünk körülnézni az Auchan-ba, meg a Gulliver-be, meg még a húgomnak is segíteni kéne költözködni. Szóval van program, de mégis mennyire jó lenne, ha nem ma hajnalban a kórházba kéne menni.

Ma 3-4 körül értünk haza, órákig sütöttünk-főztünk, csak egy jó órája tudtam végre leülni, hátha ez is rásegít a dolgora. Lányok! Én már annyira de anniyra szeretnék babázni!!
Bár nálam se fájás, se nyákdugó...


Manó!
Próbáltad már az édeskömény teát? A 3 gyerekes barátnőm esküszik rá, mindhárom gyerekénél itta, és nem voltak pocakfájósok a picik. Próbáld meg te is, hátha neked is használ. Ja meg szoptatásnál, az első pár cseppet lefejte, nem adta oda a babának, mert az is okozhat az érzékenyebbeknél hasfájást.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
tusimi
 
 


Kicsit furcsát írtam az előbb. Szóval azt akartam mondani, hogy inkább lemondanék a holnapi programokról, és inkább mennék reggel a kórházba. :oops: Na megyek, iszom egy kis málnalevél teát...

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Én is még változatlanul,csak épp a csajszikámat kellett szórakoztatnom egész nap+ a háztartás ugye...

Én is keményedek ezerrel,olyankor menni sem bírok :roll: Lizim pont ilyenkor született,február volt,jó kis tavaszias,aztán jött a hidegfront esett a hó,villámlott,+ a telihold előző este :lol:
Bíztatom Barnust is....holnap éjjel...Lizi is vasárnap éjjel érkezett
Na nem nosztalgiázom itt tovább.

Meli az én hiperszuper érzékeny mellbimbóm kb.1,5 hónapig sebes volt,iszonyúan fájt a szopi,bár mi sokat kínlódtunk mire megtanult szopni Lizi,mert nem volt mit bekapni ,de a 2,5 év szopi megtette hatását,már kiemelkedik a bimbóm.

Képzeljétek ma hívtam a dokimat,hogy hétfőn lesz-e,mert akkor kell ctg-re mennem,de a felesége vette fel,épp aludt a doki,mert hajnalban ért haza.Aszonta a feleség,hogy este hívjam,erre felhívott a dokim,mielőtt hívtam volna,pedig tudta mit akarok,mondtam az asszonykájának,Csak azért írtam,mert tök jól esett,olyan ritka az ilyen rendes doki,legalábbis erre,tojnak az ember fejére.

Hajrá csajok,babucik készülni kifelé! :lol:

Manó kitartás,sajnálom Bertit,remélem javulni fog hamarosan!Gyógypussz neki a pocijára!

Tusimi,már hiányoltalak,nem vagy semmi,így pörögni,én nem bírnám,le vagyok pukkanva :roll:

Jó éjt!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Sziasztok!

Én sem voltam ma szülni... Pedig jobban örülnék a természetes indulásnak, mint az indításnak! Keményedések vannak, de fájás nincs. Babóca rengeteget mocorog, kirúgja az oldalamat meg ott lent is rengeteget nyillal (néha olyan, mintha ki akarná dugni valamilyét).
Málnalevélteát iszom, mint a güzü, de a doki szerint nem puha a méhszáj... :(

Manó: a barátnőm babójának a "Mecsek" tea használt pocakfájásra.

Én is ma mentem mindenfelé: voltam a férjemmel meg a kutyussal nagyot sétálni meg kutyasulis foglalkozásokon (nyomkövetés, örző-védő és társai...) , aztán itthon is tettem-vettem és nemrég értünk haza a metro áruházból. Úgyhogy most azért aludnék még pár órát szülés előtt :).

No jó éjt mindenkinek!

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

A mostani éjszakát is megúsztuk, hiába kacsintgatott ránk a telihold. Én is iszom a málnalevél teát mégha későn kezdtem is el. A szülésznő azt mondta ártani biztos nem fogok vele, hogy használ-e az meg majd kiderül.
Az én fiam is izeg-mozog sokszor azt hiszem az oldalamon akar kibújni, mondtam is neki, hogy kicsit lejebb keresse a kijáratot.

Szép napot mindenkinek, régen született baba a topicban, vagy csak mi nem tudunk róla?
Vendég
 


Sziasztok!

Manó, Meli: Szépek a babák! :lol:

Tusimi,Viki, Babus, Lafie....: Kitartás, akkor jön a baba, amikor egy kicsit sem gondolnátok :lol: Úgy látszik, rajtam kívül lesz más is túlhordós :lol:

Hasfájás: Nálunk ua. van, mint Manóéknál, eleinte a tejem kívül minden simán ment, úgy néz ki tegnap indult be a tejem(ezen a héten még nem kellett pótolni), és 3 napja iszonyatosan gyomorfájós...Eszik, és nem tud aludni, nyöszörög 1,5 órát, épphogy elaludna max. 1 órát már kell fel, hogy éhes és elölről kezdődik..A tegnapelőtti éjszakánk nagyon kemény volt.Az infacoltól szerintem rosszabb lett, le is álltunk vele. Talán tegnap délutántól megint egyre jobb kezd lenni, most éjszaka is tudott 2-2,5 órákat újra aludni, sőt most is alszik 8 óra óta. Ja és könnyebben tud már elaludni, nem szenved annyit. Én tegnap este megettem egy csapott kiskanál köményt és jól szétrágtam. Ma meg anyu csinál egy kis kömény levest, azt mondta, hogy ő folyton azt evett, és nálunk is bevált. Kíváncsi vagyok

Súly: Holnap mérjük meg ruha nélkül, kíváncsi vagyok, mennyit hízott 1 hét alatt a kicsi Milu :lol:

Az első szülő leendő kismamámáknak üzenem, a tej kérdést nem szabad feladni, lásd az én példámat (11. NAP!)Persze lehet, hogy ez még változik, de egyenlőre örülünk a mának :lol:

A gátsebbel , hogy vagytok, mert nekem eléggé húzódik, főleg a belső varrat

Kép
mona1978
 
 


Sziasztok Lányok!

Bogikámnak ( 1 hetes és 4 napos) nem elég neki a 70-80gr tejci, 100gr kell neki. Szerintetek ez nem túl sok? A súlya szerdán 3480g volt. Délelött jól alszik, esetfelé nehezebben alszik el. A hasfájósság nem 4 hetesen kezdődik?

Barnuskámnál annó bevált az Infacol, igaz az elején még várni kellett a hatására kb 1 hetet. Azt vettem észre, hogy ha leirásban megadott adagot adtam Barnusnak, akkor sokszor böfizett,pukkizott...aztán csak inkább délutáni szopizásnál adtam neki.

Cici dolog: Én is aggódtam, hogy a tejbelövés után pár napra a cicim leeresztett :-) Aggódni is kezdtem, hogy most meg mi van?!!! Barninál nagyon teli cicim volt. Meglátogatott a védőnőm és megkérdzetem tőle a dolgot. Azt mondta, hogy ez teljesen normális van benne tej, csak beállt a kereslet-kinálatra. Második gyereknél már "emlékszik" a cici, hogy mit kell csinálni, több tejcsatorna van megnyitva, amit az első baba nyitott meg, igy a második baba könnyebb helyzetben van. Lehet, hogy tényleg igy van.

Mindenkinek szép napot kivánok, igaz az idő nem annyira szép..ez a november :-)
Éva
szenilla
 
 


Sziasztok!
Igen, ahogy Babus mondja, a ma éjszakát is megúsztuk. Bár én éjszaka felébredtem hasfájásra, de aztán rájöttem, hogy csak a muszakával csaptam el kicsit a gyomrom :oops: (meg férjemnek is fájt a hasa, így már nyílvánvaló lett a dolog). Nagyobb gondom, hogy sajnos betaknyosodtam mára, már napok óta bújkált bennem valami. Nem örülök neki, szegény pici babámat rögtön lefertőzöm, ahogy megszületik... ebből a szempontból nézve, nem is baj, ha vár még 2-3 napot, hogy leküzdjem a betegséget.

Na, jó lassan megint felkerekedünk, nagy nehezen sikerült rábeszélnem az emberem, hogy még ma utoljára menjük ajándékok után. Azt szerette volna, ha itthon fekszem-pihenek, de én pont attól leszek beteg, ha fekszem, mindig is ilyen voltam. 2-3 óra mászkálás jobb hatással van rám, mint ugyanennyi fekvés, nem vagyok én lázas, csak taknyos. Feküdni amúgy sem jó, ma megint annyira fent van a pocakom.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Lafie? Vagy még?

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!
Robi vagyok Lafie férje.
Kislányunk Lilla 2007.11.25-én 9:50-kor született meg.
3.7 kg és 54 cm
Vendég
 


Sziasztok!

Lafie családnak nagy gratula!Jó egészséget és sok tejcsit!
Végre valaki :lol:

Nálunk sincs semmi.Barnus tojik a teliholdra, a frontra,a szűk helyre :roll:

Na de bennt úgysem marad ugye?

Lehet én is túlhordom,annyit kértem maradjon még!

Lizim beteg 38,8-a volt az este,köhög naon és taknyos.Apa szintén,csak ő nem lázas.Én tartom itt a frontot,egyenlőre!

Képzeljétek tegnap egyik naonokos szomszédasszony kioktatott,hogy mennyi eszem van nekem eü. dolgozó lévén,nem tudom,hogy nem lenne szabad bicikliznem????
Nem tom miért,még lehet a végén egy nappal előbb megszülök :lol: :roll: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mi köze??????????????
Na még felmérgelem magam!

Persze tudom,veszélyes ha elesnék,de mi nem,lehet kilépek az utcára és elütnek!Tegnap este meg kishíján beestem Lizi mellé a kádba!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Sziasztok!

Lafie gratulálok! Végre! :)
Nálunk nincs semmi, reggel egészen össze volt gömbölyödve a pici a pocakomban, alul nem is érződött, teljesen lapos volt a szeméremdombom körül. A fene se tudja mit csinál odabent.
Nagyon kiváncsi vagyok holnap mit mondanak a kórházban, de az tuti , hogy legkésőbb szerdán meglesz a babucink :).

Lizoka ne foglalkozz a szomszédasszonnyal! Mindenki nagyon okos tud lenni ilyenkor. Azt csináld, ami jól esik! :wink:

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

Lafie nagy gratula! De jó van még egy babánk a topicban! A következő héten babaeső lesz megint, most pihentek egy pár napot a kicsik.
Jutka ne foglalkozz senkivel Te érzed hogy mit tudsz még ekkora pocakkal megcsinálni. Én is kezdem már unni, hogy köszönés helyett már mindenki azzal fogad, hogy Ti még mindig egybe vagytok?
Vendég
 


Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.


Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft


Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok,

gratula a Lafie családnak.

Pusz mindenkinek, Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Ma már egyedül a fiúkkal. Törpi még alszik, Barnus meg lustizik a tápi után:-)

Robi köszönjük az infot. Nagy nagy gratula, és sok boldogságot!!!

Kitartás csajok, mostmár nem sok idő van, lassan már mindenki babázni fog :lol: :lol: :lol:

Manó, Mona én is ettől tartok, de sajnos nincs mit tenni ha hasfájós, túllll kelll élni:-(( Nálunk Barnusnál talán a legjobb az espumisan csepp jött be. De próbáltam az infacolt, az angolvizet, kelavény (ezt nem tomhogy kell írni)szaftot. Viszont az egyik ismerősöm mondta, hogy van szélcső, amin tudnak távozni a gázok, és nekik jó volt. Én nem kaptam anno, itt azt sem tudták mi az.
Szóval nagyon örülnék, ha ezt most kihagynánk, de csak reménykedni tudok, tudjátok: először a lepényhal, ..remény-hal meg utoljára! :wink:
Most még jó baba. Hajnalban van kiságyundor, akkor nem tom vissza tenni, és 5-6 tól mellettem alszik. Délelőtt is nézgelődik kb.1,5ót, aztán egyedül elalszik a kiságyban. Este 6- után kell, akkor viszont fennt van 10- 1/2 11 ig. Ilyenkor fogatja is ám magát:-) aztán jön a hinta, hordozó , cumi,cici. Pancsi kb.8 kor, én Balázst, apa Barnit. Aztán jól elis telik az idő.
Először elalszik a Balázs, utána visszük Barnust.
Érdekes, hogy úgy van fennt ahogy én voltam:-))) 1/2 2 kor mindíg menetrendszerűen mentem kolotyóra, és akkor kel először szopizni:-)) /3-4 óránkét eszik. / ill. aludni is akkor amikor én mentem aludni :lol: :lol: érdekes :lol: :lol:

Lizoka, ne törödj senkivel. Nekem is sokan mondták, hogy nem vagyok normális :lol: :lol: Ja most jóanyám is kiakadt egy hétig míg itt volt, hogy a bánatnak csinálok magamnak ennyi melót a kutyákkal, miért nem adom el őket!!! :lol: :lol:
Te érzed, hogy mit bírsz, és tény akkor már az utcára sem lehetne kilépni:-)

Tusimi, én szülés előtti nap ugráltam kinnt a nagy canecorsoval:-))) Bár tuti az idő volt, Barnusnál is esett a hó:-)

Na megyek, itt van a "nagyfiam", kicsit játszunk, aztán megpróbálok kilógni kicsit a kutyikhoz, aztán főzni is kell valamit. Holnaptól már jön a kajcsi. Nem akarok főzőcskével bajlódni, egy csomó idő:-))
Na pá, és irány szülni csajok!!! :lol: :lol:
barnusanyus
 
 


Sziasztok,

nagy-nagy gratula a Lafie csaladnak es sok boldogsagot!
Lassan indulnak megint a babak!

Minden jot!

Kép
Kép
meli78
 
 


Sziasztok!
Lafie nagyon gratulálok a babátokhoz. :-)

Mi holnap leszünk 3 hetesek, de még mindig olyan hihetetlen hogy már 3-an vagyunk. Kicsit nekünk is fájdogál a pocink, de egy kis maszírozás kicsit enyhíti.
Na eddig tartott a nagy levélírás
Mennem kell mert nyit a tejcsarnok, és a kedvenc Vilmos vásárlom már kopogtat a bejáratnál. :-)
szép napot mindenkinek
szdona



Kép
szdona
 
 


Sziasztok!

Lafie!

Nagy gartula neked Lilla babához :D

Többieknek kitartás, lesz itt kis nyilas babaeső pár napon belül.

Berti nagy változásokpn megy át, most has helyett háton szeret feküdni, éjjel 2x kel, pocakfájásra úgy néz ki grip water bejön, ja, és eddig csak a csaját ágyában aludt, most itt durmol a bölcsőben a nappaliban, Emma van a gyerekszobában. Tegnap nagy vendégség volt nálunk, Berti egész délelőtt nyűglődött, aludt vagy fél órát, aztán megjöttek a vendégek, kínunkban leraktuk a beszélgetés közepén a bölcsőbe hanyatt, hát aludt mint a bunda a nagy hangzavarban (eddig csak csendben aludt), elmentek délután, felkelt, nyekergett szegény, sírt mindenen, cici se kelltt, nagyon fájt a hasa, olyan roszz volt mert gőzöm sem volt hogy has afáj, vagy csak tök álmos, vagy nem elég a tejci. Kapott végül este 10-kor infacolt, végre szopott és bealudt, 1/2 1-ig aludt, akkor evés, alvás, 3/4 5-ig, akkor viszint megint volt tekergés, hasfájás, letettem hanyatt hogy beadjam a grip watert, aogy beadtam úgy bealudt hanyatt, aludt reggel 8-ig. Úgyhogy ő is változik.

Szdona! Kedvenc vásárló :lol:

Ja, szélcsövet még én sem próbáltam soha, a kömyénymagot nem merem azóta mióta 2 hetes korában ettem egy csomó tojáslevest és nagyon visított tőle. Aztán lehet most már más lenne, majd kipróbálom, eddig emiatt nem ittam a laktoherbet sem, de lehet ebben is változott.

Mecsek teát nem issza meg sajnos, azt csináltam neki, a lányom imádta, de Berti nincs jóban a cumisüveggel, vagy 2x adtunk neki belőle lefejt tejet mert kevésnek éreztem a tejet estére, és ezért nappal fejtem és estére azt adtam neki, de alig lehetett vele megitatni, A tea végképp esélytelen.

Tegnap arra vetemedtem hogy alkoholments sört ittam, mert esténként kevésnek tűnik a tej sajnos, és azt mondják jó tejcsináló, hááát, gyűlölöm a sört, alig bírtam lenyelni :roll: Jól néztünk ki, a konyhában ültem az azstalnál egy dobozos sörrel,a férjem meg főzött :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Szenilla!

A babák étvágya különböző, ha annyival van csendben adj neki annyit. Emma 3 hetesen 120-akat evett pl. Berti ha megeszik most 90-et tele van, de sokszor csak 70-et etszik.

Viki!

Ez tök izgalmas, akkor hajrá nektek is:) És eldőét már a neve? :lol:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Azérta zajban alvás még nem tökéletes, átjött anyukám a leveleinkkel, már fent is van :roll:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok lányok!
Most értem haza a dokitól, és hát leírhatatlanul csalódott vagyok. :cry: A világon semmi jele, hogy én valaha az életben szülni fogok, ugyanolyanok az értékeim, mint hetekkel ezelőtt. Nyákdugó bent, én könnyű és mozgékony, semmi fájás, csak keményedések. Még az ctg sem ment simán, mert az én amúgy örök mozgó pici lányom, mélyen aludt végig, ezért el kellett mennem kólázni-csokizni, és később visszamenni ctg-re, hogy mégis lássuk rendben van -e minden odabent. Képzeljétek még magzatvíz mintát sem tudot venni az orvosom, mert a méhszájam is zárt teljsen. Pedig ma van a kiírt időpont!!! Hála Istennek amúgy az UH és a ctg szerint minden rendben van odabent.

Bocsi, hogy így rátok zúdítottam a roszkedvem, de olyan jó lett volna valami biztatót hallani, mondjuk, hogy már kinyíltam kicsit vagy ilyesmi. Biztos az idő is teszi a morcosságomat, de nem vittem magammal sapkát, így teljesen kifújta a szél a fülemet, ez kellet most a megfázásomnak. :evil:
Na megyek eszem egy kis tojáslevest, attól biztos jobb kedvre derülök. :roll:

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!
Csak beugrottam 2 percre, kisfiam nem szeret egyedül lenni. :wink:
Gratulálok az új Anyukáknak a babákhoz!!!:)Erőt, türelmet és sok tejcsit kívánok.

Meli:Nekem is fáj amikor szopizik a fiam, úgy néz ki ilyenek a fiúk. :wink:

Szeretném megkérdezni, hogy adtok a piciknek teát is vagy csak tejet?
Volt ma nálam egy szoptatási tanácsadó,sajnos eddig fejnem kellett a tejet és cumisüvegből etettem mert vagy én voltam béna vagy a kisfiam volt lusta.A kórházban nem igazán segítettek.Ma sikerült először szoptatnom és boldog vagyok, hogy sikerült.
Na :wink: és azt mondta nekem a hölgy, hogy nem kell adni teát.
Kicsit besárgult a fiam miután hazajöttünk a kórházból és a gyerekorvosunk azt mondta, hogy csipkebogyó teát adjak neki.Adtuk neki 1 napig és végig szenvedtük a hétvégét.Nem adok neki többet mert nem jó neki.Van még édeskömény kamillával, simán édeskömény, és ánizs tea.Mostmár tényleg nemtudom, hogy mit tegyek????A védőnőmet már meg sem kérdezem, mert egy idiota. :wink:

Most mennem kell felébredt a fiam, iszonyú nagy hangja van. :wink:
Majd még jövök.

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Kép

Kisfiam pár órásan.Kis szöszi :wink:

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Kép

Levi 4 napos

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Sziasztok!

Mi is voltunk ma dokinál, megvan az ítélet! E szerint, ha addig nem indul meg, akkor szerda reggel indítják a szülést! Burokrepesztés, majd oxitocin, ha nem jönnek fájások.
Bendő egyébként lehet amúgy is megszületne pár napon belül, mert elkezdett kevesebb lenni a magzatvíz és hirtelen a méhszáj is alakulni kezdett (ma már bő egy ujjnyi volt) :). Pedig pénteken még alig volt nyitva és kemény volt. Lehet, hogy az azóta elfogyasztott dupla adag málnalevél-tea teszi ? :wink:
A doki viszont a cukor és a méretei miatt nem szeretné tovább bent hagyni.
Szóval szerdán már biztosan babázunk!

Uh-adataink ma:
BPD: 101 mm
THQ: 107 mm
FL: 77 mm
AC: 330 mm
Úgyhogy Bencő nem kicsi baba, remélem nem lesz ebből probléma és sikerül rendben megszületnie!

Manó: Becsületes neve Tamás Bence lesz.

Úgyhogy holnap még bejelentkezem nálatok, aztán szerdán reggel 7-kor kell jelentkezni a dokinál és szülünk. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Kép
vargaviki
 
 


Vargaviki!
De jó!! :D Nem is értettem tegnap, hogy honnan tudod, hogy szerdára biztos meglesz a baba, de mostmár értem.
Én tuti nem szülök szerdáig, így akkor csak én maradok meg Lizoka meg Babus, ugye? Hát csajok, nincs kizárva, hogy beelőztök és tényleg én leszek az utolsó, ahogy azt megjósoltam magamnak kb. 1 hónapja... na de sebaj.

Jahra!
El vagy tűnve teljesen, jól vagy? Írj magatokról néhány sort.
Sikee sem jelentkezett már jó ideje.
És azt sem tudjuk Agizsuzsival mi van. Tud róla valaki, valamit? Biztos meg van a babája már, szerintem kb. 10 nappal ezelőttre volt kiírva.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Szilvi!
Tünemény a kisfiad!!! :D Hihetetlenül édes és angyali a pofija. Te császáros voltál? Mert annyita kisimult és szabályos a kis buksija.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Szilvi, Meli gyönyörűek a babócáitok!!!
Szilvi, nekem BArnus sokáig sárgaságos volt, és az égvilágon senki nem mondta, hogy adjak neki teát. Merthogy ugye a szopisoknak nem kell. Erre a gyermekklinikán halottam, hogy adni kell teát, hogy elmúljon. No de ezt csak szülőtől hallottam,nem dokitól. Mindenesetre mi sokáig húztuk., és emiatt sokat kellett vérvételre járnunk.
Ja, a pasik!!! :lol: a szoptatás :lol: hát én is csillagokat látok, amikor elkezdi szívni. 5* erősebben szív mint első cicizőm, és ráadásul, olyan idételnül kapja be, nem ám nagyra nyitott szájjal, hanem éppen, és úgy cuppant, én meg csak kamillázok:-) Egyébként nincs is kirepedve meg semmi, kenni sem kenem. Pedig van ez a drága aventos kencém, de azzal nincs gond, Barnival sem volt. Itt az erősség az oka:-)))))
Manó, az én kispasim is átállt hátonfekvésre:-)) úgy szeret a legjobban aludni, de este mindíg oldat fekve van, na meg egyébként is sokszor, mert képes órák múlva is nagyokat visszaböffenteni.
Tusimi, ne aggódj, a Te babód sem fog bennt maradni:-)) Addig inkább pihizz, mert utána úgy sem lesz rá időd:-))
Vargaviki egy smst dobsz valakinek, ha már megvan a picid?? :wink:
Jahra, remélem minden okés, és csak azért nem jelentkezel mert nincs időd.
Na megyek, még talán lesz egy kis időm szundira ,beájultak a fiúk. :lol:
barnusanyus
 
 


Tusimi!

Tudod gép fent, baba bent nem maradt még :lol: Na jó, könnyen viccelődök, emlékszem még én milyen türelmetlen voltam :oops: De ez már a finish, semmi sem álhat útjába hog ymax 1-2 héten belül a kezedben tartsd, szóval ne most keseredj el!

Szilvi!

Nagyon cuki fiatalember. Elvileg nem kell tea, ha elég a tej. A sárgaságra annyi hogy a sok folyadékkal jobban múlik, sima cukros forralt vizet nem próbáltad? Jó cukrosan szeretik, egy kanállal egy üvegbe. Az ízesített teáktól lehet fáj a pocijuk. De a lányom pl a kamilla-köményest imádta, egy hetes korától kapta mert kevés volt a tej :oops:(Berti meg ugyanezt a teát nem issza meg, a poackfájá smiatt próbáltam volna neki) De ha van elég tejed akkor nem kell tea, csak sűrűn szopiztasd, amíg sárga, ha kevés a tej akkor cukros víz.

vargaviki!

Tényleg, sms-t küldj légszi légyszi, anika ígérte nekem és azótais be vagyok ijedve mert nem küldött és ide sem írt, szóval légyszi tényleg írj :!: :D

Nagyon kiváncsi vagyok erre a nagy babára, a 101-es bpd miatt végképp, szerintem szép kerek fejű babóca lesz csak, Bertié 96 volt azt hiszem és mégis 36-os feje lett, szép hátrafelé hosszú, de ezt már írtam azt hiszem :lol: 36-os fejnél nagyobb fejű babák meg nem nagyon szoktak születni, na jó talán 37-esről hallottam már, de nagyon ritka. Akkor Tamás lesz az elős neve? Vagy az vezetéknév? :oops: És azért Bendőnek fogjátok szólítani, teháta bencét használjátok majd?

A cukormiatt egyébként tök értehtő az indítás, nálunk is ez lett volna ugye, ez protokoll állítólag.

Ja, hasfájást valaki kérdezte: Emmának 2-13 hetes koráig fájt :roll: , állítólag ez a szabvány időszak, örültem simikor Bertinek 2 hetesen nem kezdett el fájni, hát ezek szerint elkezdődhet 4 hetesen is, remélem nem durvul be neki, mert ez azért most még elég kezelhető, bár sokkal fárasztóbb baba lett így most mint eddig. Nem is az hogy nappal sűrűbben kell vele foglalkozni, inkább az éjjeli két kelés nem tetszik :wink: , az eddigi 1 helyett 8) Bár barátnőm kislánya 9 hetes, nem hasfájós és épp most mondja hogy hajnalban 1,5 óránként kel, pedig 4 hetesen már aludt 5 órát is egyben, szóval lesz ez még így se :shock: :D

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó: Írok én szívesen, csak valaki küldjön telefonszámot lécci. Jahráé megvan, de nem nagyon jelentkezik. Remélem jól van azért! Legutoljára nem azt írta, hogy belázasodott?

Tamás a vezetékneve és Bence a keresztneve. Egyenlőre rengeteg beceneve van, Bendő is ezek közé tartozik, de pl a BencÚr is, stb...
Aztán lehet meglátjuk és valami egészen más is eszünkbe jut :).

Én is nagyon kiváncsi vagyok a méreteire meg hogy menni fog-e a természetes szülés! Mondtam ma a szülésznőnek a legfrisebb méreteket, mondta, hogy hozzám képest jó nagy! A doki azért bíztat (biztos az a dolga :) ) meg a szülésznő is. Izgi ez az egész, de már nagyon várom, hogy meglássam a kiskölyköt! Hihetetlen, hogy két nap múlva már a karjaimban lesz! :)

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

Voltam ma orvosnál. A fiam köszöni szépen jól van, puszil mindenkit, és esze ágában sincs még kibújni. Szóval hiába vittem én a kórházi táskát szépen becsomagolva. Na mindegy pénteken újra próbálkozunk, hátha addigra meggondolja magát a kis herceg.
Tusimi kitartás nálam biztos hamarabb szülsz!
Szilvi gyönyörű a kicsi babád, olyan jó őket nézegetni.
Vargaviki hajrá-hajrá ügyes légy, és ne izgulj ám mert arra itt vagyunk mi a topicban!
Hú lányok ahogy olvaslak benneteket a tejcsi és hasfájós gondokkal azt hiszem a babázás se lesz könnyű feladat. Én se vagyok már mai csirke a 32 évemmel, de nekem még az első gyerkőc lesz, így azt hiszem feladja a leckét nekem is a kicsi fiú.
Vendég
 


Sziasztok lányok!Lafie gratu a babához :D Mi még egybe :( ,ma megyek az orvosomhoz remélem mond valami biztatot,bizom benne :lol: Nekem is szokott fájdogálni a hasam derekam,olyan mensi féle fájások,de hamar el is mulik :( ,hát remélem egyszer csak ki bujik :) A babásoknak jo babázást a 2in1-ben lévöknek kitartást :wink:

Kép
szoszke35
Zsámbok
 
 


Jó reggelt!

Aki még egyben van, kitartás már tényleg nincs sok hátra! :wink:

Kicsit csalódott vagyok. :roll:
Tegnap szopiztunk először tök jól ment, éjjel viszont próbálkozott szegénykém de nem tudtam, hogy mi a baj.20 percig próbálkoztunk akarta ő de valamiért nem ment.Gondoltam elkezdem fejni és meglátjuk, hogy mi az ábra.Eddig amikor fejtem volt amikor 125-öt fejtem,75-öt.Éjjel viszont csak 40-et a kettőből.Ez most mitől van?Normális ez, hogy egyszer sok utána meg szinte alig????
Isztok valami teát szopira?Nekem van Laktoherb teám és valami tej beindítós homeopáiás bogyóm.Szerintetek használjam mind a kettőt????
Nem szeretném ha elapadna a tejem.
Mondjuk nincs valami nagy étvágyam, lehet ez is az oka de folyadékot iszok.
Köszönöm előre is a válaszaitokat.

Szép Napot

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam ctg.-n semmit sem mutatott.Méhszájat nem nézett.Előző éjjel viszont annyira görcsöltem,hogy feküdni sem bírtam,járkáltam reggelig a derekam is fájt!Aztán reggel semmi! :roll:

Egyébként Lizim beteg.Fulladt 3 éjjel 39,5 körüli láza van tegnap éjjel behányt az ágyba is!Szóval alig alszom,tiszta hulla vagyok!

Ma reggel viszont azthiszem Barnikám nyitogatja az ajtót ui. vmi híg véres vmi szivárog,már bocsi!Lehet a nyákdugó???Na ennyit arról,hogy 2x szülök!Fájásom semmi,úgyhogy gyors intézek mindent itthon...hátha....Csak a szeméremcsontom fáj,de rendesen!

Mennem kell,majd jelentkezem!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Na itt vagyok,jött az asztalos akit épp 1 hónapja várok,na persze nem hozta amit ígért ááááááááá.

Még annyit akartam Szilvinek és a többi aggódó anyucinak,hogy nyugi!Bizti van-lesz elég tejcsi a babáknak!Változó a mennyisége,de egyébként sosem tudod kifejni az összeset,mert SZOPI KÖZBEN FOLYAMATOSAN TERMELŐDIK tehát az nem jelent semmit,hogy lapi a cickó,vagy most épp kevesebbet fejtél!És minél többet van cicin a babó,annál több lesz,szóval így lehet fokozni a termelést,ha kevésnek bizonyul!

Szerintem Szilvi szedjed a homeós golyót+ Laktoherb,csak mértékkel,nehogy bedurranjon tőlük!De azt úgyis érzed!Nyugi Lizimnél én is alig ettem,igyál,de azt sem kell túlzásba vinni!

Tudom,hogy nehéz,mi is sokat kínlódtunk anno,de megérte!

Hasfájósoknak jobbulást,és anyukájuknak kitartást!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Szaisztok!

Gratula Lafie családnak!

Szépek az új babák :lol:

Várandósok: Kitartás :lol: És húzzatok bele(Tusimi, ne keseredj el)

Babaméret: Az én kicsi Milumnak is 101 volt a fej mérete(38-as ) és sikerült megszülni :lol: , de ha császározni kell, az sem baj, hidd el

Kaja adag: Mi néha még mérjük, mert tutira akarom tudni, hogy van e elég tejem(tegnap 100gr-t evett pont, amikor lemértük) és egy hét alatt 200gr-t gyarapodott, úgy néz ki minden ok, egyenlőre van elég tejem :lol:

Én mindkettőt szedtem(bogyót, meg teát), de úgy vettem észre, hogy nem túl jó a gyereknek....(lehet, hogy csak be képzeltem, így lassan egy hete egyiket se szedem inkább, inkább sok folyadék és bőséges kaja mennyiség)

Ja nekem is, amikor elkezdi a szopást, az tud fájni, de csak 10-20 mp-ig

A mi estéink eddig nagyon jók(pl: tegnap este: 20:15-2:00 ig, majd 2:30- 5:30-ig, maajd 6:20-9:00 és most 10:10 óta nyomja a brumit) :lol: De minden nap szerencsére még napközben volt egy hosszú időszak, amikor semmit nem aludt)azok az idők kemények ésmost még itt van é.anyám

Az igazi mélyvíz a jövőhéttől fog nekem kezdődni, amikor ketten leszünk, amíg apa hazaér, kíváncsi vagyok...

Na kihasználom az időt, alszom egyet :lol:

Kép
mona1978
 
 


Képzeljétek ma is voltam ctg-n, de ma nem volt bent a dokim, ezért egy másik orvos írta alá a leletem. Esküszöm csajok, rá sem nézett, csak aláfirkantotta, figyeltem a szemét. Egy túlhordós kismamánál! Utána meg ott szaladgáltam a nővérek között, hogy szerintük jó -e, ők mondták, hogy tök rendben van, meg amennyire én meg tudom állapítani, szerintem is, de ez milyen gáz már nem? Még szerencse, hogy megvizsgálnia nem kellett...majd holnap a saját dokim.

Amúgy ma már sokkal jobb passzban vagyok. Rákészültem lelkileg, hogy még egy hétig várnom kell, aztán ha esetleg mégis előbb jön a picike, annak majd örülök. Egyébként tök olyan érzésem van, hogy hétvégére meglesz... vagy csak szeretném... :?

Kép
Kép
tusimi
 
 


Csak képet akarok mutatni azért jöttem.

Még mindig semmi,remélem hamarosan!

Kitartás csajok,nemsokára jön a mi időnk! Kép [img]Csináltam%20még%20képet%20a%20pelenkázóhozhttp://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1196170796.7104.jpg[/img]39 hetes pocak

Lizikém beteg naon,lázas ááááá :(

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Na a pocakost nem rakta ide!

Még1x Kép

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: