Új privát üzeneted érkezett!

Erika, azt a naptárt én is nézegettem régebben. A kort úgy kell nézni, hogy novemberben még a 29-et nézed, de decemberben már a 30-hoz kapcsolódót. Tehát a hónap a lényeg, hogy mikor vált, a szülinapod hónapjától függ. Na, ezt aztán jól leirtam....remélem érted!

Kép
jenny29
Mór
 
 


LAPTETŐ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:



Kép

Remélem ez vár rám karácsonyra.... :)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Lányok!
Nekem a Jónás naptár szerint holnap van a nap és mondtam is hogy néha-néha fájdogál a hasam. Tuti hancúr lesz ma és honap! :lol:
De a másik naptár szerint akkor lányom lesz. Én fiút szeretnék. Tudom, hogy csak az egészség a fontos, de mégis....
Februárban kellene babót összehoznunk, ha fiút szeretnék.

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

Jósolni kellene Muffinnak, Csubinak és Magdolnámnak, hogy mi lesz a baba neme. Nem???

Kép
Kép
nati80
 
 


Nekem a Jónás naptár mára már szexet javasol. De még pirizek.

Kép
p__lilla
 
 


Nati, nekem is lányt jósol december, januárra, és februárban meg fiút. Nekem mindegy, de a család jobban örülne egy kislánynak.
Muffin, Csubi, MAgdolnam (aki mióta megtudta a nagy hirt, hanyagol minket...) csináljátok meg a Jónás naptárt!!!!!!!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Lilla, kit érdekel, hajrá hancúr!!!!! :lol: :lol: :lol:
Na csak viccelek, ahogy nektek jó. Nem is biztos, hogy összejön ezzel a módszerrel. Azért a kismamik megcsinálhatnák, kiváncsi vagyok, kit hordanak a pociban...

Kép
jenny29
Mór
 
 


Igazad van Jenny, tényleg hanyagolnak bennünket. Vagy csak egész nap alszanak.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati, sztem meg inkább az az oka, hogy már nem igazán tudnak ebbe a társalgásba bekapcsolódni...Őket már jobban érdekli az Uh, vérvizsgálat, mint az ovu vagy a tesztelés. Szomorú, de lassan mindenki el fog innen pártolni, aki teherbe esik..... :?
Sajnálnám, mert olyan jó fejek jöttek össze itt.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny
A férjem nem hisz benne, úgyhogy asszem most kihagyjuk. Próbáljuk a hagyományos módszert. Aztán ha nem jön be, jövő hónapban talán nem ezekre a napokra esik. De jövő hónapban már úgyse kell próbálkozni, mert meghozza a Jézuska a babánkat. :)

Kép
p__lilla
 
 


Jenny
Miért kéne elpártolniuk? Vannak közöttünk anyukák, akik tudnak tanácsot adni. Szerintem mi is olvasunk olyan cikkeket amiben már a terhesgondozásról írnak. Nem örülnék neki, mert a végén még egyedül maradok. És akkor hogyan hozunk össze találkozót, ha nem is jönnek olvasni?

Kép
Kép
nati80
 
 


Az lenne jó, ha mindenkinek sikerülne a baba, és akkor folytathatnánk a topicot így együtt. :D

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!
Szivesen hancúroznék párommal, amint ajánlottátok, de sajna sok-sok kilométer távolságban dolgozik most. Legközelebb hétfőn este találkozunk. Már a derekam is fájdogál. Meg mindkét oldalon a fészkeim, meg a méhem. Ilyen még tényleg nem volt. Most vagy mindkét oldalon érek, vagy fogalmam sincs.
Egyszóval legszívesebben lóra pattannék és irány apci. ...
De azért remélem hétfő se késő. :D
Nem baj egyszer már csak kelepel az a gólyamadár! (madáretetőm már van az erkélyen) :D
esõcsepp
 
 


Lilla, szerintem mindent bele akkor, ne hagyd ki ezt a lehetőséget sem. :lol: Apára fel. Én is kíváncsi lennék a kismamik jónásnapjaira. És a babáik nemére is. :D

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Nekünk lányunk lesz a kínai szerint. Persze ha összejön.

Kép
p__lilla
 
 


Most vettem észre, hogy a JÓnás naptár is ír nemet a hónapokhoz. Csak alig látszik. Erre a hónapra nem lányt ír, mint a másik naptár.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Hol írja a nemet? Én kerestem, de nem találtam.

Kép
p__lilla
 
 


Megvan. A Jónás is lányt ír.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla, a piros vonal felett van egy kis ábra. Persze úgy néz ki mint egy irka-firka, de az az.

Kép
Kép
nati80
 
 


nekem Jónás szerint fiú

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Nati
Megvan

Kép
p__lilla
 
 


Esőcsepp!
Addig nincs gond míg a fájdalom nem múlik el, mert csak akkor volt ovu. Szoktad nézni a nyákodat? Amikor észrevehető fehérfolyás féleség a fájdalom környékén, akkor aznap éjszaka a tuti. Szerintem.

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla
Láttam, csak már későn. Akkor neked stimmel a két módszer szerint a nem? Nálam nem.

Kép
Kép
nati80
 
 


Az tényleg jó lenne, ha mindenki bebabásodna mondjuk tavaszra. És akkor folytathatnánk. De én amúgy sem szeretnék más topicba átmenni. Nekem jók vagytok ti! :D
Nati, miből gondolod, hogy te leszel az utolsó???
És ha én? Ki tudja...


De én ezt kivánom mindenkinek: Karácsonyra már igy gyújtsuk meg a gyertyákat:

Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Nekem a december stimmel, január nem, mert abban a Jónás fiút, a kinai lányt ir...

Kép
jenny29
Mór
 
 


Na csajszik, megyek, mert Csillag születik kezdődik.
Lehet, hogy később még benézek, de ha nem, akkor jó éjt nektek, puszi, holnap jövök!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Nekem sem stimmel minden hónap.

Kép
p__lilla
 
 


Még csak a pókerarc megy. Szoktátok nézni?

Kép
p__lilla
 
 


Jenny
Abból gondolom, hogy ti karácsonyra tervezitek a + tesztet, mi pedig csak év elején kezdjük a próbálkozást. Ha a doki szerint is elkezdhetjük.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!!

NEM TŰNTÜNK ÁM EL LÁNYOK!!!!!És nem is fogunk egyhamar, az tuti!!!!!!Én sem szeretnék tudniillik másik topicba menni, mert itt nagyon csípek mindekit és Nekem ennyi elég!!!

A Jónás módszerről annyit, hogy mi a múltkori és a mostani terhességnél is néztük és a múltkor be is jött, hogy lányunk lett volna....Mondjuk Jónás szerint NEM a Jónás napon kell együtt lenni, mert addigra elöregedik a petesejt és abból lehet beteg baba is(ez is szintén bejött nálunk :cry: ),hanem a Jónás nap előtt jelölt három napban!!!!!

Csubi
csubi
 
 


na itt vagyok csajok. Közben neveket nézegettünk. Eldöntöttük, hogy a fiunk Arzén lesz, a lányunk pedig Arzénia. :) Szerintetek? Olyan nevek vannak, hogy el sem hinné az ember. De még esélyes a Dzsesszika is. :)

KépKép
muffin
 
 


Na most megnéztem és a mostani Jónás naptár szerint is lányunk van.Mi eredetileg is lányt szeretnénk mindketten,illetve, helyesbítek:mindegy,hogy pöcsös,vagy ounis lesz,de EGÉSZSÉGES legyen!!!!!!!

Csubi
csubi
 
 


ounis=punis

Csubi
csubi
 
 


kikérem magamnak! Nem pártolunk el. Ne is reménykedjetek. :) Igenis érdekel minket ami itt folyik! :)
Valaki számolja ki nekem a Jónást. Mi fiúra gyúrtunk, de semmit nem tettünk ennek érdekében, csak reménykedünk. :) Úgyhogy számoljatok nekem. Milyen info kell?
Jenny még ne menj sehova, mert még nem kezdődik a csillagszül.

KépKép
muffin
 
 


Mi szoktuk nézni a pókerarcot Lilla!A tegnapi adásban attól a Gabi nevű csajtól már teljesen ki voltam borúlva!!!!!!!! :evil: Láttátok?!?!?Az szerintem nem volt normális...

Csubi
csubi
 
 


Csubi mikor mész már dokihoz? És mikor lesz fenn vonalzód?

KépKép
muffin
 
 


Szőlőt eszegetek. :) Fincsi. :)

KépKép
muffin
 
 


http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 358.61.ppt

Ezen a linken ki tudod számolni Muffin!!!Kiváncsi vagyok!

Csubi
csubi
 
 


Még csak az sztk-ba megyek,nem megyek még a magándokihoz, mert nincs már szabim a munkahelyemen és a magándoki,ha elküld kórházba, a vérvétel+ekg stb miatt az a múltkor is valami 5 órás program volt,úgyhogy azt nem tudom kivitelezni.Na szóval az sztk-ban csak 1 szimpi doki van és Ő hozzá majd csak pénteken tudok menni estefelé.Úgyhogy az még messze van.Majd, ha ott minden ok,lesz akkor felteszem a vonalzót,oksi???

Csubi
csubi
 
 


És Te mikor mész legközelebb Muffin??

Csubi
csubi
 
 


Megyek lányok, mert Csillag születik!!!! Kép

Szép álmokat kismami jelöltek!!!!Hisz az álmok valóra válnak!!!!! :wink:

Csubi
csubi
 
 


Na végre itt voltatok!!!
Muffin nem a Jónás szerint kell nézni a nemét, bár ott is írja, de csak a szerint a fogantatás szerint. A másik az előző oldal alján van belinkelve. Életkor alapján kell nézni.

Kép
Kép
nati80
 
 


nekem sem stimmelt a Jónás és a kínai. Szóval azért fentartásokkal kezelem a dolgot. Mot mondom a férjemnek, hogy a kínaiak szerint ha sikerült, akkor lányt gyártottunk. Erre ő: "lányt?! Az nem jó!, Akkor legyen a következő hónap." Aztán én: "miért nem jó, ha lány?" Ő: A lányok folyton sivalkodnak, és a lányból nem lesz sakkvilágbajnok, teniszbajnok, F1 versenyző." Aztán mikor felvonultattam az összes híres magyar sakkozónőt, Szávay Ágit, és úgy tudom, hogy van már autóversenyzőből is magyar lány, arra már nem mondott semmit.

Azért egy kicsit kiakasztott. Remélem nem olyan, aki csak a fiúkat veszi meberszámba, mert akkor nagyon összeakasztom vele a bajszomat. :evil: :evil:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


nekem majd csak karácsony előtt kell mennem legközelebb, akkor lesz nyaki redő mérés meg minden túró. Addigra túl vagyok a 12 héten. És két ünnep között 4D amin valószínű megmondják hogy fiú vagy lány.
Nekem amúgy tök mázlim van, mert ismerős dokihoz járok, és hétfőn voltam mindenféle vizsgálaton. Volt vizelet, vérvétel, ekg meg ultrahang és a kórházban egy órás parkolást kellett csak fizetnem. Nem néztem, hogy pontosan mennyi idő volt, de egy órán belül pedig a labor más épületben van. Úgyhogy mázli. :)
Jónáshoz meg nincs türelmem kiszámolni... ha valaki megteszi megköszönöm, de ha nem, akkor sincs semmi. Szerintem ha 100%-os lenne, akkor mindenki ezt használná.
Most egy kicsit nem lesz netem mert a férjem valamit bütyköl. Utána jövök.

KépKép
muffin
 
 


Halihó!
Én is élek még, csak ma vásárolni voltunk, meg babanetes barátnőnél vendégségben.

A Jónás naptár szerint nekem is bejött, hogy lányom lesz, és az is lett :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Úgy látom mindenki nyugovóra tért. :D
Azt hiszem megyek én is. Férj uram most éppen 1300 Km-re tőlem. :cry: Szóval csak egyedül.

Jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Szép jó estét!

ÉN SEM TŰNTEM EL!!!! Csak annyira fáradt vagyok, hhogy hihetetlen. 7közben melózok, alig várom, hogy hazaérjek és akkor alszom. Napi 10-12 órákat :shock: Ma meg mindenfele voltunk :) nemrég jöttünk haza. Olyan nagyon jó volt ma apával és mág társasoztunk meg kártyáztunk is. Tök régen foglalkoztunk ennyit egymással.

Nagyon kíváncsi leszek a nemére. A kínai szerint fiam lesz, a jónás szerint nem tudom :oops: ha segítene valaki :roll: Én nagyon szeretnék kislányt. Viszont olyan fura, hogy azt érzem, meg éreztem hónapokkal ezelőtt is, hogy tuti fiam lesz.
magdolnam
 
 


meghülyít ez a fogfájás!!!!!!!! Ma már nem leszek. Szerintem megyek inkább aludni. Gyógyszert nem akarok bevenni, de már kezd elviselhetetlen lenni a kis genyó... Ajánlom neki, hogy reggelre múljon el. A fogorvos amúgy is a rémálmom...
jó éjt nektek!

KépKép
muffin
 
 


apa megcsinálta, jónás szerint lány lesz :roll:
magdolnam
 
 


azt hiszem rágyúrok a laptetőre, az mindenkinek szerencsét hoz :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?