Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jó kis pasik!!!!!!! :D :D :D :D Olyan édes, amikor 2 testvér ennyire szereti egymást! :D :D :D

Majd teszek fel képet, ha Apa meghozta az elemet a hintába! Bár már beleültettem Bendét símán, hogy nézegesse, és jól érezte magát. Meg is löktem, na azért teljesen odavolt! Remélem, ha hang, zene és fény is társul hozzá, azt külön szeretni fogja! Ja igen, Bendének korábban jött az Angyalka.... :wink: Csak hogy minél tovább tudja használni, és azt hiszem, ő még semmit nem fog fel ezekből. :D

Timcike, Atticy tényleg tündéri baba! :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Nagbri: édesek a fiaid! Bencének gyönyörű szemei és szempillái vannak! Nem olvadsz el mikor rád néz? :D Igen, úgy látszik ezen a fórumon mindenki kutyust vagy hintát kap! :) De jó ezeknek a gyerekeknek!

Manó: várjuk a képeket! Nem is láttam még Bendéről, úgyhogy gyorsan! :) Most lehet, hogy hülye vagyok, de ezt a hintát lökni kell? Azt hittem az is elektromosan működik. :oops:
Egyébként teljesen egyetértek veletek, hogy már odaadtátok neki! Minél hamarabb kezdi annál tovább tudja használni. Majd odarakjátok a fa mellé egy kép erejéig! :)

Nálunk semmi nem történik, itt is hül már az idő, egyre jobban kellene valami kabátféle Aziznak, de még nem találtam. Nincs itt semmi ebben a városban, csak turistáknakvaló kis piramisok meg Tutankhamon fejek. :)

K.

Lilypie Maternity tickers

Timcike: Atticy nagyon jó kisfiú lehet! Szerencsés vagy! Nálunk az ismerősök inkább azt kérdezgetik: miért sír már megint? mi a baja? :)
Nem sokáig tudunk egy helyben lenni...

Voltunk fejlődés neurológián.
Nincs minden rendben. A fej és végtag tartása nem megfelelő. A doki beutalt minket egy 1 hetes kivizsgálásra a Margit kh-ba
Nem is biztos, h vele lehetek majd, de talán nap közben még igen. Hétfőig eldönthetjük, h bevisszük e v nem. A doki szerint várhatunk ha akarunk, de akkor lehet h vmi nem lesz időben felismerve, szóval az a mi felelősségünk. Ha bevisszük, kivizsgálják, komplex megfigyelés alatt lesz, és annak eredményeklnt javasolnak neki majd mozgást v egyéb terápiákat.
Apa megint kivan, közölte, h döntsek én, h mi legyen.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Szegény Bercike! Hogy mi mindenen kell keresztülmennie. :( :( :( Nagyon sajnállak benneteket, elhiszem, hogy ezt már nem nagyon bírjátok idegileg... Azt hiszem én mindenképp vinném a kivizsgálásra, de persze ez a TI döntésetek!

Egész Kecskemét kutyus lázban ég! A családom végigjárta a Tescot és az Auchant, már sehol nincs, azt mondták, még az akció előtt elvitték őket 10 ezerért! :D :D :D Azért az én sógórnőm talált még egyet... :P Köszi Nagbri az ötletet!! (már csak az a baj, hogy tesómék azt mondták ők adják a kutyust, akkor én mit???)

Sziasztok!
Köszi szépen mindenkinek!
Kriszta: örülök, hogy lett kutyus! Te is biztosan kitalálsz neki vmit, annyi jó játék van, csak be kell menni a játékboltba! Én az FP játékokat nagyon jónak tartom, de jó a Playskool-os is! Szóval tutira találsz neki vmi szupit!
Vendég

Enn :hát nagyon sajnállak titeket de én is bevinném még most hogy ha van valami akkor idejében!
Szurkolok nektek nagyon!

Ma ahogy etettük az állatokat megtaláltuk a cicámat sajnos meg volt halva én temettem el Apa nagyon kivolt!Szobacicák voltak mindaddig mig ki nem költöztünk!6 évig szívünkhöz nőtt nagyon ,de állandóan verte a szomszéd kanmacskákat!(nőstény volt)
Tiszta vér volt a szája igy nem tudom miért halt meg semmi habzás semmi verés vagy ütés nyom nem volt rajta! :cry:
Bocsi az offért!

Ja az alföldi teli volt kutyussal még szerdán!
Nem a hinta elemes de meg lehet lökni kézzel is!

Noémi: nektek megvan már a hinta?És ha igen akkor tetszik Bálintnak?

Kriszta: mi elfogadunk ilyen piramist meg Tutankhamon szobrot!
Mekkora kabát kell Aziznak cserébe?

Elég sok ilyen szobrocskám van fáraóm koporsóval együtt meg testőrökkel.stb meg persze elefántok!

Holnap megyünk a Tescoba reméltem lesz kutyus de nyilván nem kell akkor venni!

Vennem kell pelenkát mert kinötte a 3-5 kiloig ami van!

Kép
mogyoland

Mogyo: Szépen növöget Ágika! Nálunk is határeset a pelus, az 5-8-ig, de talán még elbírjuk használni! Dani is úgy nő mintha húznák!
Tényleg, és akkor mit kap karácsonyra Ágika?
Vendég

Hintát!

Na megyek mert kiabál már ágika jelzi hogy fürcsizne már!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Kriszta, a hinta elektromos, csak még nem volt benne elem, ezért lökdöstük. :oops: :oops: Mindjárt teszek fel képeket! :D
És naná, hogy a fa alá tesszük! Már ha lesz akkor a fa, hogy aláfér... :lol:

Ennn, nagyon sajnálom, hogy mindig van valami, ami miatt agódhattok! Bercike nem tudom, mit fog fel mindebből a herce-hurcából, de azt hiszem, én is vinném a vizsgálatra. Mert ha csak azon múlik, hogy időben észrevegyenek valamit, akkor megéri... De persze a Ti döntésetek, és Nektek kell a türelem és kitartás mindehhez! Nagyon felnézek rátok, hgoy ennyi mindent megtesztek Bercikéért... :)

Mogyóland, sajnálom a cicádat. :( És jó súlyban van már Ágika! :):):)

Mi is gondban vagyunk egyébként ,mert a család egyből lecsapott a hintára, és most mi itt állunk a hintával,nuku karácsonyi ajándékkal... :roll: De lehet, hogy most akkor ennyi lesz, és mindenki HAPPY tőle! :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Kép vigyorgok... :))))

Kép már így emelem a fejem

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Mogyo: én is sajnálom a cicád, biztos nagyon rossz lehetett!

Manó: Hol a hinta?
Bence nagyon ügyes!!! És igazi kis pasi! :D
Vendég

Bende ne haragudj!
Vendég

Nagbri, semmi gond! Bende nem haragtartó... :lol:
És jogos, küldöm a hintás képet is... :oops: :oops:

Kép Bende és a hinta

Kép Még mindig Bende és a hinta

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok.
Képzeljétek az éjjel elmentem bulizni.Végre én is. :lol: 8) De nem tudtam rendesen kikapcsolódni.Fojton Atticy járt a fejemben,meg a telefont lestem. :lol: Úgy érzem nem nekem való már a buli.Esteleg,ha mér nagyobacska lesz. :roll: Egyébként joléreztem magam.

mogyo-Mennyi volt az Alföldibe a kutyus?

mano-látom Bende fiad is imádja a hintát.Higyjétek el,nekem szörnyen hiányzik most itthonról a hinta. :oops: Nagyon megéri szerintem.Rengeteg szabadidőt ad. :wink:

mandula-Ádikánagy gyógyulást! :wink:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

De jó Nektek, ott már megint hétvége, biztos mindenki kirándulgat.
Mi persze itthon, de már van kabátunk! :) Aranyos farmer, nagyon vagány lett Aziz! 8)

Mogyó: sajnálom a cicust!! Nagyon az emberhez tudnak nőni a háziállatok! Nekem tavaly meghalt a pici yorkim a megvétel után pár nappal. 1 hetet sem voltunk együtt mégis nagyon megviselt.
Tényleg szeretnél szobrot? Mert ha mondod, hogy milyent, viszek szívesen!

Manó: tündéri a kisfiad! És milyen ügyesen tartja a fejét!!!! Aziz nem hiszem, hogy csinálta ennyi idősen! Ez a hinta pedig még mindig gyönyörű, használjátok egészséggel! Bende hogy figyeli a játékokat! Tényleg nagyon édes!
Az árzuhanáson megtaláltam, hogy szállítanak Egyiptomba is, így a következő babánál már akár mi is vehetünk hintát! :) Mostmár akkor abban is biztos vagyok, hogy nem kell lökni. :lol:

Nagbri: Ti hogy vagytok? :) Köszi, én is biztos vagyok benne, hogy találok majd valami jót Aziznak, csak remélem lesz is még kínálat 1 héttel karácsony előtt... Nálatok már minden megvan?

Timcike: biztos jó lehetett kikapcsolódni, de elhiszem, hogy agyilag Atticyvel voltál! :) A kutyus 10 000 az Alföldben, és úgy tudom a Malomban is ennyi! Szerintem van is még, csak az akciós helyeken nehéz rátalálni.

K.

Sziasztok!

Manó: Bende nagyon aranyos a hintában!

Timcike: Azt elhiszem, hogy hiányzott Atticy, de néha az anyukának is kell a kikapcsolódás!

Kriszta: Köszi, egészen jól vagyunk! Dani az este rázendített, bekentem az ínyét, és utána rendben volt!
Nálunk igen, már minden megvan! Mindenkinek, a felnőtteknek is! Na jó, az egyetlen kivétel a férjem, de mostmár meg kell várnom a fizut, hogy meg tudjam venni neki, amit akarok! (szerszámkészlet!)
Majd tegyél fel kabátos képet Azizról!

Ja, képzeljétek, ma megkaptam a JOGSIJMAT!!! És vezettem is, és szuper volt!
Vendég

kriszta-köszi az infót.10.000-ért már sok,annál olcsóbban lehet kani a netten is már.A Tescos ár nagyon megfelelt volna.Remélem,h.még hoznak és Manduláék elkapják a frakját. :lol:

nagbri-hát igen,kell a kikapcsolódás,de ezt csak mi anyák tudjuk.A pasijaink nem igazán foglalkoznak ezzel a gondolattal. :roll:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Rémes,h.telik az idő.Most olvasgattam a vonalzókat,beleértve a miénket is.Szörnyű.Félek az öregedéstől. :roll: :oops: Minden baba mekkora már,pedig csak most gratulálgattunk egymásnak,h.megszülettek. :shock:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kriszta-én is kiváncsi vagyok ám. 8) Lássuk azt a cool pasit.

mogyo-kérünk Ágicáról is képet,meg a hintáról. :wink: Vagy ti csak Karácsonykor rakjátok össze neki? :roll:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kriszta-most olvastam vissza azt az üzidet,h.biztosan együtt voltunk a korházban szülni.100%,h.láttuk egymást a fojoson. :wink: Ha egyszer talizunk,megmondom,h.láttalak-e vagy sem.Nagyon jó arcmemom van. :wink:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nagbri: Gratulálok!!!
Ez jó, ha így kezded! Nem egy barátnőm van, akik megkapták a jogsit, és azóta sem mertek kocsiba ülni. :roll:
Mondjuk én sem tettem vagy 1 évig...
Ti nagyon ügyesek vagytok karácsonyi ajándék ügyben! :)
Nem tudom a férjemmel mit csináljak. Nem leszünk együtt karácsonykor, meg ők ugye nem is ünneplik, de azért szerintem majd veszek neki valamit, és odaadom januárban. De az már nem lesz olyan...
Hűha, akkor nálatok is jön a fog!! Jó időben. Nálunk még semmi, néha nyűgi, akkor én is kenem, amit persze rögtön lenyal. Alig bírom rátenni, már nyalja az ujjam. :) Dani nem?

Timcike: nálatok van már fog? Igen, talán hoznak még a Tescoba, meg az Auchanban is akciós, de ott sincs sosem. Szerintem is sok a 10 000, viszont a következő honlapon meg tudod venni 8000-ért, és a személyes átvétel Kecskemét, így a szállítási ktg is lemarad: elektrokravecz.hu/jatek

Hú, nekem is kiakasztó, hogy egy hét és fél éves lesz. Meg én is 27.... :shock:

Teszek fel egy képet, mert persze rögtön csináltunkde az a baj, hogy nagyon lepattant a fejem rajta. Csak őt nézzétek! :lol:

Kép

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Timcike: Na igen, de én azért néha beiktatok egy csajos estét! és olyankor jól kidumáljuk a pasikat! :D

Kriszta: De, Dani is egyből cuppogja lefelé az ujjamról!
Nem lehet neked könnyű, azért elég nehéz két kultúrához alkalmazkodni! És ő nem is ünnepli veletek azt, amit ti itthon igen? És Aziznak lehet ünnepelnie a karácsonyt? Lehet hogy ez hülye kérdés!
De azt hiszem én is vennék a helyedben valamit apukának!
Amúgy nem lepattant egyáltalán a fejed, szerintem tök jól néztek ki így együtt!
:D
Vendég

Kriszta. szerintem is jól nézel ki!

Timcike: valahova tettem már fel képeket!
Most nem birok mert holnap vagy azután formatálják a gépünkket mert valami nem frankó és Apa nem tud játszani rajta!

Hát a Tescoban tök üres volt a polc ahol a tanuló kutyus volna!
Láttam zenélő mesekönyvet Fp. nagyon jó!

Mano: hát Bende is elvan abban a hintában!

Azt hiszem Ágika nagyon szeret kézben lenni!
Most a kiságyában van és kiabál,hogy "valaki vegyen ki "
Olyan rossz az a kiságy!

Honey,Noémi?

Kép
mogyoland

Az az igazság ,hogy mi nem nagyon jártunk sehova ha megyünk is valahova akkor együtt megyünk!
Így én nem járok se buliba se tracspartikra!
Max fodrász de ott sem voltam január ota most akarok majd menni!

De egy mozi azért már hiányzik!

Kép
mogyoland

Szerintetek menni idősen fürdethetem meg nagykádban Ágikát, mert Apa már nagyon fürcsizne vele!

Kép
mogyoland

Mogyo: Mi azt hiszem először két hetesen tettük be a nagykádba, de az is lehet, hogy már előbb. Kutya baja se lett, viszont nagyon élvezte, hogy apával lehet, meg a tesóval! Szerintem a párod nyugodtan kipróbálhatja, tuti nagy élmény lesz mindkettőjüknek!
Vendég

Timcike, hát az anyai szív most már mindig Atticyhez húz majd... De azért remélem, tudtál egy kicsit szórakozni, vagy legalább is kikapcsolódni. :D
A hintánál meg már most látom, hgoy milyen jól elvan benne Bende, és tényleg akkor nem mindig kell ott lennem, mert tudom, hogy jól érzi magát, és néha önállóan is játszania kell.

Kriszta, nagyon jól néztek ki! :D Éstényleg igazi kis vagány Aziz a kabátkában! :D :D A hintát meg már 2 nap után is ajánlom! :lol:
Persze a következő babánál... :roll: a karácsony akkor teljesen kimarad??? Aziz ünnepli, csak apa nem???? Vagy ez hogy van most??? Tényleg érdekel. Olyan izgis ez a helyzet..... :D :lol:

Nagbri, köszi! :D Gratula a jogsihoz!!!!! :D És hajrá a vezetéssel! Ne hagyd magad eltántorítani a vezetéstől! :D
Daninak nő a foga?
És most látom, milyen ügyes voltál karácsonyi ajándékok terén. Én mindeg évben eldöntöm, hgoy időben bevásárolok, de most Bendével nem könnyű elmenni. Főleg, hgoy az első boltban rázendít, mert benn meleg és büdös van! :roll: De majd csak összehozom valahogy... :wink:

Ki öregszik itt????????????????????????????????? :D Csajok ne vicceljetek már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mogyó, hát nem minden gyerek szereti a kiságyat..... :lol: Mennyivel jobb kézben,ölben, ringatva lenni....? Nem???? :lol: :lol:
A zenélő mesekönyv is jó! A családtól kaptunk egyet még a baba születésére. Igaz, ez is 6 hós kortól ajánlott, de addig is elvan a szekrényben a játék. :D Ha belegondolok, már is mennyi játéka van Bendének!!!!!! :D
Mogyó, Apa nálatok is játékfüggő...? Néha nekem is ki kell túrnom, hogy idejöhessek írni Nektek... :lol: De azért mindig megegyezünk... :lol:

TÉnyleg, hol vagytok Többiek: Honey, Noémi, Falevél, Mandula, Kocsisandi, kisévi????????
Na pussz!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hát már most fürcsizik akkor talán holnap én várni akartam vele 3 hónapos koráig de egy másik topicban is már fürdetik a nagykádban a babát!

Meg azt mondta a doki ,hogy nuku bármilyen pipere!3 hós koráig!

Kép
mogyoland

Akartam kérdezni, hogy ki milyen járgánnyal fut??? Mert anno mi nem vettünk babakocsit, mert kaptunk egyet kölcsön, hogy teszteljük. És most Apával nézegetjük, hogy milyet vegyünk. a pénzt már jó régen félreraktuk rá, csak elbizonytalanodtam, hogy most belevágjunk-e egy 3 funkciósba (ergo lesz köv.baba is, és még Bendének is jó), vagy inkább csak sportkocsit vegyünk már????? Szerintetek???
Ami nekem tetszik, az a Chicco, és a peg-perego 3 funkciósa, mert azt esernyő alakúra lehet csukni. Meg azt hiszem ilyen a Cam és a Neonato is. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata??? Vagy jöhet egyéb bevált kocsi-tipp is. :D na meg vélemény is. :D :D

Köszi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manó: ez ismerős!
Most is csak a játék nem jó mindig lefagy a gép és ezért kell újra formázni már 2 napja nem tud játszani már rosszul van.Hát férfiból van!

:lol:

Gondolj bele majd ha már a gyerekeink fogjákőket kiturni na akkor fogok jókat nevetni! :lol:

Kép
mogyoland

Mogyo, mi még nem fürdetjük a nagykádban, de hamarosan eljön az ideje. Beleül az egész család! (lehet, nem marad majd víz a kádban.... :lol: :lol: :lol: ) De azért tuti jó móka lesz!

Kence: mi kenjük a gyógyszertári mosdatókrémmel Bendét, na nem minden nap. csak 2-3 naponta. sajnos nagyon érzékeny a bőre, és ha nem kenném, akkor a víz teljesen kiszáírtaná. Kméten elég kemény a víz.... Még az én bőröm is nehezen tolerálja. :(

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Mogyó, addigra venni kell majd egy másik gépet!!!!! És az egyik szobát berendezni......... Nem is nappali kell már lassan, hanem szerver-szoba....... :lol: :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hát én kaptam kettőt az használt!
Meg kaptunk egy vadónatújjat azt a tescoban vették babahórdozóval együtt!De márkája nincs ha rajtam múlik biztos nem vettem meg volna!De ez van a lánynak jó mig nem nől fel de akkor is vennem kell sportkocsit tavaszra már amikor fog tudni ülni mert mi busszal közlekedünk!És azzal azért egyszerűbb közlekedni!Tehát én nem tudok tanácsot adni de ezt jó hosszuan adtam tuttodra! :shock: :lol:

Kép
mogyoland

Hát ja én most kinéztem egy laptopot!Csak Apájéknak most nem biztos télire a munkahely! :shock: :shock: :shock:

Kép
mogyoland

Mogyo: :lol: És köszi! :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Lányok!
Babakocsi: Nekünk Bé bé go van, és nagyon elégedett vagyok vele! Ehhez ugyan nem volt hordozó, viszont elég széles, téliesíthető, szóval jól beöltöztetve is kényelmesen elfért benne anno Bence, és remélem Dani is elfog! Majd teszek róla képet, ha érdekel vkit! Én nagyon szeretem, mindkét irányból tolható, bolygókerekes!
De nekünk is van esernyőre csukható, amit már késő tavasztól tudunk is használni, bár nekünk az is fektethető, és anno 6 ezerért vettük!
Férjek: na nálunk, miután én elkezdtem veletek dumcsizni, gyorsan előkerült egy laptop! Mert hát mindig alkudozni kellett, hogy játék helyett engedjen engem dumcsizni! Szóval ez a játék nálunk is nagyon megy!
Vendég

Nagbri, tegyél lszi képet! :D

Nálatok is szg-harc van??? :D Milyen játékkal játszanak? Az én férjem a stratégiait szereti, meg van néhány lövöldözős :lol: is. :D Company of Heores, scarface. a többit mérgében most letörölte, szintén nem bírta a gép, és leakadt. :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Ez a babakocsi téliesítve. A nyárit is szeretnéd látni, később összerakom és megmutatom, de most vacsi van! Kép
Vendég

Sziasztok!

Mandula azért nem nettezik,mert Ádika beteg,és rengeteg törődésre van most szüksége.Remélem,h.hamarosan felépül. :wink:

Babakocsi?Mi itthon vettünk neki egy 2funkciosat.Baby smile a márkája.Jó vastag kerekei vannak.Én nagyon szeretem.Csak 1 gond van,nagyon nehéz és lapra csukható.Ezért vettünk neki a nyáron egy telyesen fektethetőt az Alföldiből-Top rider-t.Nagyon meg vagyok vele elégedve.Szuper,esernyőre csukható,könnyű és lábzsák,meg esővédője is van. :wink: Nagyon jol néz ki,ugye nagbri? :lol:

kriszta-hát ez a pasi nem semmi.Gyönyörű baba. :wink: Ha szabad kérdeznem,miért nem lesztek együtt Karácsonykor? :roll: Huuuuuu,én nem birnám.Jó erős csaj vagy ezek szerint. :wink: 8) Én is nagyon keveset vagyok együtt Attilával,mert rengeteget dolgozik.És én telyesen magamra vagyok utalva.Egyedül nevelem Atticy-t.Borzasztó,néha ki is akadok a sok egyedüllét miadt. :oops: Te,h.birod? :roll:
Köszi a tippet. :wink: Ha nem kapnak a Tescoba,akkor megveszem innen,amit irtál.Szép anyuci vagy,de nem láttalak a korházban...

nagbri-Mi is gratulálunk!!! :wink:

mogyo-megkerestem a képeket. :wink: Cukiiiiiiiiiiii

mano-hát kicsit tudtam csak kikapcsolódni.De elég is volt. :lol: Rengeteg füsttől még ma is fájt a fejem.

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jaaaaaaa majd elfelejtettem.Nekem a nővérem szolt,h.ne kenjem semmivel Atticy-t,mert akkor borzasztóan érékeny lesz a kicsi bőre.És én semivel se kencézem.A popt is csak akkor,ha piroska neki.De az is ritkán fordul elő.A fürdővizébe csorgatok Nivea krém fürdetőt,a haját meg a kamillás Nivea samponnal mosom meg,és ennyi.Néha ha száraz az arcbőre,bekenem Nivea babatestápótóval.És ennyi. :wink: Atticy-nak csak borzasztóan viszket az inye,de nem nő még neki,és nem is kenem semmivel,sokan lebeszéltek rólla,főleg dokikák. :roll:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kriszta-megnéztem az oldalt,de ezt a kutyit csak úgy lehet venni,ha megveszed az asztalkát is?Mert nekem nem kel.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike: Mi baja van Ádikának? Én nem is tudtam hogy beteg! De remélem nem komoly!
Kitartást nekik!
Köszi a gratulációkat!
Amúgy én se kenem semmivel,mondjuk mi textilezünk, de én is Nivea cuccokat használok! Az ínyét kenem, mert szenved szegénykém, és olyankor látványosan megnyugszik!
Vendég

nagbri-meg van hülve Ádika. :(
Egyébként az én pasasom is szokott játszani.Stratégia játékozik Ő is.Néha kiakaszt,h.azt a kevés időt is,amit együtt tölthetünk,ilyen baromságra pazarolja.

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Én ezen már meg se lepődöm, de úgy vagyok vele, ennyi kikapcsolódás neki is jár! Mert amúgy meg ő fürdeti a fiúkat, elég sokat főz is, csak mosogatnia ne kelljen! De néha azért engem is fel tud húzni vele!
Manduláéknak jobbulást kívánok, és puszilom Ádikát!
Vendég

nagbri-nállunk,mindent én csinálok,ami Atticy-val kapcsolatos. :( Attila meg csak néha főz,mikor nekem már semmi kedvem,mert bevalom öszintén,utálok főzni,mert nem is tudok... :oops:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Manófalvi: nekünk Chicco trio van, a négykerekű, már láttad is... Nagyon szeretem, mert minden van benne, ami kell: mózeskosár (ami télen nagyon jó), hordozó, ami hintáztatható (így majdnem olyan mint a pihenőszékek, annak is használjuk) , és persze sportkocsivá is átalakítható. Esernyőre csukható, viszonylag könnyű babakocsi.
Mi használtan vettük, de remélem a tesónál is jólesz majd... :D

Egyébként nem tűntem el, olvasgatlak titeket, csak írni nincs mindig időm.
Most éppen elkapott minket a takonykór,Sárika szürcsög, apa köhög, én még egész jól vagyok... remélem láz egyikünknél sem lesz... :?

Kép

Kép
falevel2

Kép Kalapos kisasszony

Kép Mi így emeljük a fejünket...

Kép Az egyik ajándékom a rokonoktól, mikor megszülettem...

Kép

Kép
falevel2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?